Kataa
Tudod mit bírok még?!
Mikor valaki megkérdezi, hogy vagy és én azt mondom, hogy hát voltam már jobban is...Erre olyan fejet tudnak vágni az emberek, hogy csak na!
Mintha olyan evidens lenne, hogy 1 kismama csak jól érezheti magát és mindig mosolyog!
Nem tudom meséltem-e már nektek, de ha nem...
Íme pár story:
1. Jó páran meg akarták mondani nekünk, hogy mi legyen a gyerek neve. Sőt, miután megtudták, hogy fiú kijelentették, hogy nem kaphatja csak az apja nevét...
2. Már vagy 1 hónapja elterjedt a faluban, hogy megszültem. Szegény párom élelmiszer boltban dolgozik. Gondolhatjátok... A faluban sorra jönnek neki gratulálni.
3. Valaki már azt is megkérdezte, hogy jár-e a gyerek...
4. Nap mint nap ugyanazok az emberek ugyanazokat kérdezik... Fiú/lány? Tervezett volt? Mikorra vagy kiírva? Jól vagy? (De persze a válasz csak igen lehet) Bírod még? Félsz a szüléstől?
És soha nem unják meg! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
5. Múltkor felmentünk a párommal a faluba kajálni, meg kicsit vásárolgatni. Másnap már megállították az utcán, hogy láttam tegnap mentetek szülni... Megvan már a baba???
6. Ha hiszitek, ha nem valaki megkérdezte tőlem, hogy hol a baba! A párom otthon vigyáz rá???
Na ettől már végképp kiborultam!!! Olyan egyértelmű, hogy én már örökre ekkora maradok? Vagy mi? Hozzáteszem, halál komolyan kérdezték!
De olyan is volt aki egyszerűen csak annyit kérdezett (tőlem), hogy megszültem-e már...
Na!
Ennyi volt a mesedélután!
39+6