Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na előkerültem közben, csak tegnap estére olyan migrénes roham jött rám, hogy örültem, hogy élek még ma délután is..

Köszönjük szépen mindenkinek a jótanácsokat!!
Sokat tépelődtem a dolgon és végül nem mentünk el.

Reggel végre sikerült elérni telefonon Fekete dokit, elmondtam neki, mi a szitu, hogy nem szeretnénk elmenni erre.
Megerősített affelől, amit sejtettem egyébként is, hogy a kromoszóma-rendellenességek kb 80%-a jól látható UH vizsgálat során.
Azt mondta, hogy nem baj, ha nem megyünk el, csak akkor 2 hét múlva menjek el még egy UH vizsgálatra. Ez így teljesen megfelelő nekünk.
Magzati szívultrahang-ra pedig el fogok menni, ezt szükségesnek látom én is és nincs kockázata.

Az az igazság, hogy ilyen előzményekkel, tavalyi myoma-műtét, most megint 2 myoma, enélkül is veszélyeztetett terhes vagyok, és az sem biztos, hogy egyáltalán ki tudok még egy babát hordani majd. Éppen elég dolog van enélkül is, ami miatt folyton aggódom.
Szóval mérlegeltünk és úgy döntöttünk, hogy több a kockázata a dolognak, mint amennyi értelmét látjuk.

Köszi mindenkinek:
Zsuzsa 18+6

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Na sziasztok!

Tegnap is, ma is klinika volt...Az uh egy katasztrófasúlytotta övezethez hasonlított. Full tele volt, a cigányasszonyok sipítoztak a nővérkéknek, óránként szedték be a kartonokat. Szóval totál káosz volt tegnap délután. Ahhoz képest, hogy másfél vagy két hónapja kaptam időpontot Kép
Ma a ctg-re viszont csak egy órát vártam, meg utánna a dokikámra. Most volt egy szusszanásnyi ideje, és beszélgettünk. De csak elvi síkon sajnos, mert teljesen zárt a méhszájam, a Panka feje fennt van még és nem úgy tűnt, hogy ki akarna már bújni. Pedig már egy hete olyan szúrásaim vannak, hogy majd' elájulok néha. Azt mondta az orvos, hogy jóslók Kép
A hidegfrontot várom, mint a Messiást: hátha elindulna megint a szülés, mint a Szaszánál. Egyébként az 56-os ruhákat tehetem félre, mert a panni már most akkora, mint a fiam volt szülésnél...Három és fél kiló.
Papucikám, Macskavati! Én azt mondom: mostmár legyen valami!!!! Kép
Talizunk bennt a hétvégén remélem!

Ja!
Voltam a csecsemősöknél. Olyan szinten tele vannak, hogy megint van egy csomó baba a polcokon, anyukák meg az emeleten várják, hogy lejöhessenek. Próbáltam volna a kétágyast intézni, de mondák, hogy a saját szülésznőjük is a héten volt bennt, és ő is a 4 ágyasban Kép

Most mennem kell, majd jövök reggel, ha addig nincs semmi....
Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
macskási

Macskási:

Jön a hidegfront, 2 napja migrénem van! Kép Pontos mint az atomóra! Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Anilla
Köszönöm az infót

Macskási
???nem tudok szülésznőrök aki szült volna?!De bármi lehet. Valóban szült 1 kolléganőnk, de ő megkapta az 1 ágyast. hacsak nem más intézményben dolgozó nővérkéről van szó, de az is lehet, hogy csak én nem ismerem. Oan nagy az a klinika.....

Hm.. ha jól meggondolom mindig ugyanazon dokik szülőnői kapják meg a jó helyeket. Hát nem érdekes??!!
73oktober

Október,

én is két ágyasban voltam(2x is),akkor az én dokim is "közéjük" tartozik???

Dóri
angelheart

Dóri

Kb.8-10 doki van akinek a betegei - persze ha a lehetőség is adott - mindig jó helyre kerülnek. Ez most nem rosszmájúság részemről, csak így utánagondolva kiderül, hogy bizony ez az igazság. Mindig ranglétra tetjéröl kell nézni a dolgokat - ha érted mire gondolok - és utána jönnek a populáris dokik. Ami konkrétan a te dokidat illeti - naaggyon kedvelem - és azt hiszem, hogy ő az 1ik olyan alappillér itt a klinikán aki igazi szülész. Minden tiszteletem az övé. Ismerem a hozzáállását a hálapénz fogalmához, és tudom, hogy a 70 éves nénivel is ugyanolyan türelemmel van, mint 1 szülő nővel.
73oktober

igen közéjük tartozik. De nála ez már a poziciójával jár együtt, méghiscsak igazgató helyettes.
73oktober

Október,

én sem rosszindulatúan kérdeztem,hiszen nagyon szeretem őt én is.Értem a rangléta szisztémát is,ez mindenhol így van.
A viselkedését pontosan ugyanígy látom,ahogy Te!Rajta kívűl talán három ilyen orvost ismerek(ebből kettő a Trp. Klinikán dolgozik).
Komolyan nagyon rosszul fog érinteni,ha már nem fog dolgozni!Bár már "kinéztem" az utódját,Hruby dr. személyében.Ha írnál róla privit megköszönném.

Dóri
angelheart

Sziasztok
Dori
Remelem azert anyost tuleltedKépKonnyen beszelek tudom mert nekem nincs...vagyis pot van de az is jo messzeKépKép

Kzsuzsa
Nem vigasztalas tudom de ebben az idoben voltnekem is durva fejfajos heteim.Remelem neked is hamar elmulikKépLEnyeg hogy ugy erzed jol dontottel es egy masik UH csak megerosit majd hogy minden OKKép

Macskasi
Akkor hajra hidegfront neked isKépJaj ne is mond,tenyleg semmi bajom a sipitozo nepseggel,de amikor mindenkit felresoporve akarnak bejutni az felhaborito.Mert ugye nekik minden azonnal jar.
Eza baj a Klinikavan hogy a VIII.kerben van.

Oktober
Az en dokim is ezek koze tartozik??Bar Alexnal megszivtam mert elutazott es nem tudott semmit tenni.
Egyebkent O sme az a penzehes fajta,en nem adtam sokat (erts:100 ezer mint egyesek kernek egy csasziert nyiltan),de csak azert mert megcsinalta mutete es mar ott sem volt.Persze a programozott idopontban ott lett volna,csakhat mashogy hozta ahidegfrontKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Lányok,

Tudom, hogy már unalmas téma lehet az AFP, de ugye mindenkit az foglalkoztat, amin éppen túl van. Nekem ma jött meg az eredményem, és 31,3-as, a MOM pedig 0,83. Ez a papír szerint alacsony. Mennyire vészes? Nagyon féljek tőle? Esetleg lehet, hogy tőlem is magzatvizet akarnak majd venni? 28 éves vagyok, és féltem a babát, mint mindenki más az övét.
nyfdetti

Kataa,

túl!Tegnap roppant kedves volt,és ami még jobb volt,hogy após nem volt otthon!Õ még hülyébb...
Marci meg jól elvolt a dédimamával,meg anyóssal.

Ildi,

kitartás!Bár gondolom több UH nem lesz."Csak" CTG,az meg a másik fele.
Ez nem jó hír,hogy a kiscsaj lábai vannak lentKép

Na,megyek,ki kell még vinnem a manókat,amíg jó idő van!

Dóri
angelheart

Október!

Én is kíváncsi lennék a véleményedre az orvosomat illetőleg. Sziller Istvánhoz járok, két lányomat is nála szültem. Nagyon önzetlen, emberséges orvosnak ismertem meg. Sosem fogadott el tőlünk pénzt a 7 év alatt, sőt amikor bepróbálkoztunk a borítékkal, megsértődött. Azért a törődését megháláltuk, bár csak csellel tudtuk véghezvinni. Nem tudom, hogy ő a ranglétra hanyadik fokán áll, de én is kétágyas szobába kerültem kérés nélkül. Véleményed írhatod privátba is: szenczibori@t-online.hu
Előre is köszönöm Kép

Bori 23+4

Bori

Kép
borkadorka

'Reggelt Lányok, Asszonyok!

Dórikám! A doki úgy mondta, hogy még nagyon fennt van a feje, de egyébként fejfekvéses már vagy a 22.-ik hét óta. Szóval még nem látja a babán, hogy ki akarna jönni. De köszönöm az aggódást Kép

Október! Amit a terhesrendelés 9 hónapja alatt megspóroltam a drága doktoromon, arra gondoltam, hogy legalább most másodszorra megpróbálok kicsit emberibb környezetbe eltölteni az utolsó pár nyugalmasabb napomat. Mikor csak a kislányommal foglalkozhatok. És ezt nem látom kivitelezhetőnek a 4 ágyasban(amit én a fürdőszobahasználat miatt 8 ágyasnak nevezek).
Ezért szerettem volna megkörnyékezni egy kicsit a csecsemősöket, mivel ketten is emlékeztek rám (feltételezem a rendszeres apró papír juttatások miatt). Akkor mondták, hogy a saját szülésznőjüket sem tudták különtenni. Akkor ezek szerint nem mondtak igazat Kép
Végül is, így is, úgy is el fog telni az a pár nap, de valaki jól járhatott volna.
Az orvost pedig megint megkérdeztem, hogy melyik szülésznővel szeret dolgozni, és ismét azt mondta, hogy mindenkivel nagyon meg van elégedve. Erre sem tudok mit mondani.
Én a klinikát és az orvost is nagyon hosszas keresgélés után találtam meg, mert nem voltam hajlandó a kapzsi nőgyógyászok bankszámláját gyarapítani. A fiamnál a szülés után adott anyukám igazi hálából valamit az orvosnak és ezt így terveztem most is. Csak az a baj, hogy tényleg nem csak rajta múlik egy szülés, és szerettem volna magamat megkímélni attól, hogy megint mindenki bennem turkáljon, aki él és mozog akkor a klinikán Kép
De látom már, hogy ez ismét nem lesz megoldható. Majd nyelem a könnyeimet, és úgyis hazajövök egy pár nap után Kép
Most csak ennyit fűzök hozzá a pozitív hozzáálláshoz.........

Ildi.

Kép
Kép
macskási

Macskasi
Latom nagyon el vagy keseredve.
Hat en nem tudom ,miert de engem csak a dokim vizsgalt meg szules elott mas nem,es bar nem volt ott a bent toltendo napokon,de a kedves doktornovel aki kiszedte a varratomat nagyon elegedett voltam.
A ket agyas engem is erdekelni fog es megprobalok mindent ,de nem azert mert kenyelmetlen a 4 agyas,es majd legkozelebb mar nme leszek annyira tanacsatalan sem,hanem inkabb azert mert szandekomban all keresni egy szopi tanacsadot vagy dulat aki igenis be fog hozzam jonni es segit az elso napokban.A vagy 1 agyasban ez jobban kivitelezheto,mert nem 3 ember kell megkerni hogy bejohessen valaki.Es tudom hogy tilos bemenni,de ez ott akkor nem igen fog erdekleni.Tudom hogy onzonek hangzik,de mindent meg fogok tenni a szopi erdekeben,es mivel segiteseget a csecsemosoktol nem is varok igy marad ez.
Alexnal is bejott anyukam amikora ket ko cicivel sirtam a fajdalomtol es segitett kimaszirozni,persze a noverek sehol nem voltakKép
En azt ajanlom keresee egy szuelsznot es kerd meg ra hogy segitsen a szobanal ha ezt ennyire fontosnak erzed.
En itti s fizetek majd minden alkalomert a dokinek,persze nem annyit minta maganrendeloben es nem is minden vizsgalatokor,de ezt nme erzem penzkidobasnak.LEnyeg hogy nekem es a babamnak majd jo legyen,es ehhez hozza tartozik az is hogy a 2 agyas nyugalmasabb.
Fel a fejjelKép

Detti
Kzsuzanak volt valami hasonlo erteke,de szeritnem ez meg nem rossz.Beszlej a dokival ha aggodsz.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyfdetti:
Nekem is 0,8 volt az AFP-m, a doki azt mondta, ez alsó határ.
A genetikán azt mondták, azért küldenének magzatvíz mintavételre, mert ez 31 éves életkorral párosul, amúgy nem küldenének..
A dokidatmindenképp kérdezd meg, aztán meglátjátok, lehet, hogy elküld genetikai tanácsadásra, de ez még nem kötelez semmire.

Zsuzsa (19)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

De nagy csend va itt egész délután!

Kópé,

Veletek mi van???

Katustól ma még nem jött sms,Papucikám sem jelentkezett itt!Csak neeeem??????!!!!
Kép

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Angelheart- Nem. Csak ma is bent voltam a Klinikán CTG-én. Jó lett...
Szóval... Kép Szombaton is be kell menjek, meg vasárnap is. És mostmár minden nap a szülésig... Kép
A holnapi napom viszont még szabad!!! Kép

Anyósom egyébként már az elején megmondta, hogy Okt. 14-én fog születni... Kép Mivel ő is akkor született. Nem akartam, de ám legyen!!! Kép

A dokim megint megvizsgált, mert megkértem...
Ugyanúgy 1 ujjnyira vagyok tágulva és bár Danika már lejjebb ment, de még mindig nem eléggé... Kép
Hát....... Nem tudom. Így is 5 percenként járok már pisilni...

Tegnap este amúgy összebújtunk a párommal végre! Kép Tuti biztos voltam az eredménybe. Olyannyira, hogy azon imádkoztam, hogy csak még 2 órát had aludjak legalább... Erre reggel mikor felkeltem, még a szokásos jósló fájásaim sem voltak... Kép Pedig mostanában már mindig arra ébredtem...

39+5
papucikam

Papucikám,

mertem remélni,hogy nem válaszolsz...,legalábbis ilyen hamar.
Hát lehet,hogy anyósnak bejön,és ma még indultok vissza a klinikára szülni,akkor valószínű,hogy holnapra lenne bébi.
Én szorítok,és én is majdnem olyan türelmetlen vagyok,mint Ti,végénjárók!
Összebújás nálunk nem másnapra,hanem azutánra hozott eredményt.Ha az hozta.

Dóri
angelheart

Dóri,

Itt vagyok. Ma nem sokszor tudtam ide benézni, de nem is volt túl nagy a forgalom. reméljük holnap nagyobb lesz, és Október majd tudósít az éjjel született "babanetes" csemetékről! Kép Csak azt nem tudom, hogy honnan fogja őket beazonosítani.

Papucikám,

Remélem, már csak napok múlva jelentkezTEK, meg ne lássunk itt, most már nyomás szülni! Amúgy is hidegfront van Kép

Kópé
Vendég

Kópé,

igen-igen,a hidegfrontot ma már a gyerekeim is megérezték.Egész nap pörögtek.Remélem most aztán reggelig csöndbe maradnak...
Szerintem fog menni a beazonosítás,végülis Zsuzsiról,meg Albertről is Októbertől kaptuk a hírt.
Katusnak,Papucikámnak ott a nevük a profiljukban,
Macskási meg úgy ír alá,hogy Ildi(mail címe Veresi-vel kezdődik...,babája nevét is tudjuk),szóval Októbernek lesz milyen nyomokon elindulniaKép
Remélem ezt olvassa,mert megpróbáltam összefoglalni a dolgokat neki!
Nemtom,nekem olyan érzésem van,hogy 1-2 napon belül itt valaki közülük szülni fog!Remélem nem tévednek a megérzéseim...Kép

Dóri
angelheart

Editkém,

Veletek mi van???A talira sem jöttetek,és azóta sincs hír felőletek!
Remélem nincs nagy baj!

Dóri
angelheart

Lányok,
végigolvastalak benneteket, de most sietnem kell. Ahogy tudok jövök és válaszolok. Ha előbb nem, este!!!

Ja, és persze ha babákról van hír. írok.

Tisza oknyomozás....Kép
73oktober

Okés,értettük!Kép

Dóri
angelheart

Sziasztok! Kép

Én még egyben...

39+6
papucikam

Papucikám!!!!

Nem igaz!!! Kép

Kópé
Vendég

Sziasztok,

Papucikam
Huzz bele hogy anyosnak megint igaza legyenKépGondolom am milyen idegesito,amikor mindeki kerdezi,Ti emg egyben??Ugyhogy csak pihenj es elvezd az utolso par felhotlen napot,mert a babaval megjon a felelosseg is,de meg amKépKép

Oktober
Te vagy a mi beepiett golyahir hozonkKép

Dori
Ha nincs forgalom gyere es csinaljunkKépEgyebkent en is raertem az elmult napokban,fonokom kulfoldon volt Kép

Vegre pentek van,ez gondolom mindekinek oromKép
Mi holnap a Babszinhazba megyunk,est meg vendegek jonnek vacsira, ughogy arra is keszulni kell.
Azert maradhatna ez a napsuteses ido.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hát igen. Már legalább 1 millió* mondtam ki azt, hogy még egyben, fiú és Okt. 15... Kép Kép Kép
papucikam

Sziasztok!

Péntek, van, ez tényleg öröm lenne, ha apjukomat no és persze a kollegáit nem ma rendelik be 2 napos "agylágyító tréningre"! Kép

Miért nem lehet az ilyen bohóckodásokat hétköznap tartani? Lehet, hogy a csapatot építeni próbálják (már ezektől a szavaktól is rosszul vagyok!), de a családi életet igencsak rombolják!

De az idő még tényleg szép Kép, csak hát ez az ősz tél elég nehéz lesz, mert délelőtt ugye, házimunka, főzés, majd alvás, utána meg már sötét és hideg van... Más ezt hogy oldja meg?

Dóri, Október
Katusról hírek?

Kópé
Vendég

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy a klinikán az EDA-n kívül milyen fájdalomcsillapítási lehetőségek vannak. Pl. gáz, vagy ilyesmi?

73oktober

Csak úgy merő kíváncsiságból... Kép Mi már találkoztunk a klinikán? Vagy nem tudsz róla? Kép
papucikam

Kataa,

Az Echinaceát milyen adagolásban adtátok megelőzésképpen Alexnak? És gondolom aTheiss félét..

Köszi

Kópé
Vendég

Papucikam,
En nem ekrdezte ma meg a baba nemet ,de az ilyen kerdesre meg azon kezdtek sapitozni:Hogyhogy nem, hat nem vagy ra kivancsi???.....

Kope
En Homeobogyoban adtam nek iaz Echinaciat napi 1*5 adagban,mellette heti 1* oscillot,tavaly osszel.Aztan megjelent egy Dollicoccil 1000 nevu homeos bogyeszes ez a kombinacioja a kettonek,ugyhogy februartol mar ezt kapta hetente 1* es nagyon bevalt.
Most nem adok neki semmi,egesz egyszeruen azert mert nem lehet sehol kapni ezt az uj homesot pillanatnyilagKépIGy most meglatjuk enelkul hogy veszeli at a teletKép Amikor folyik kicsit az orra akkor benyomatok nek iegy oscillot vagy Allium cepat es elmulik 2 napon belulKép
Ha nem eltt volna bolcsis nem adtam volna neki semmit,mert elotte sem volt beteges.
Mi sokat jartunk baba klubba (heti2* )Heti egy jatszohaz,es a tobbi meg baratnozes,oda vissza,hogy teljenek a napok.Bar en mindig delelott jottem mentem vele,alvas utan meg otthon jatszottunk es vartuk a Messiast apa szemelyebenKépO eleg koran hazajart akkor (5ora)igy gyorsan elment az ido mar alvas utasnKép
Ne is mond utalom en is ezeket a csapatepitoket.Szerintme ezek dierkt az unatkozo szingliknek keszultek,de lealabbisvalki ilyen talalta felKép Mert szvsz,ha valakit nem birsz ezutan sem fogod az tuti es meg nezheted hetvegen is....
Nalunk most lightos formaja volt mert Ausztriaban voltunk es mindenki vihette a parjatKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kép

Sétálni voltunk.Élvezzük a szép időt-amíg még lehet.
Semmi hír Katusról,ma még sms sem jöttKép

Kópé,

Én még nemtom,hogy mi vár ránk télen!Marcival még csak-csak elvoltam valahogy ,ott meg az volt a baj,hogy nagy hasam volt...De most két picivel??!!Már a rengeteg ruhától kétségbeesem,amit majd rájuk kell adni,ha ki akarunk menni.
Nem győzöm hangoztatni,hogy én imádom a nyarat,a meleget,amikor egy szál ruhában,kényelmesen tök lazán el van az ember...

Papucikám,

szerintem van,csak sz...t sem érnek.Csak az EDA ,ami tényleg jól hat,és a legkevesebb mellékhatással bír!

Kataa,

oké!!!

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Egyfelől tökre örülök a téli nagy hasnak, mert annál katasztrófálisabbat el nem tudok képzelni, mint 30-40 fokban cipelni akkora hasat amekkora lesz, másfelől meg iszonyú bonyolult lesz öltözködés szempontjából..
2 téli kabátom van, egy hosszú szövet meg egy rövidebb sportosabb kapucnis. Nos a hosszú 100%, nem fog rámjönni, a másik talán-talán még rámjön, mert bővebb kicsit. Ha meg az sem, akkor vehetek új kabátot is.. Gggrr.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

No, töltöttem fel egy egészen friss pocakos képet az adatlapomra, akit érdekel Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Hahó,

Kataa,

Kösz az ötleteket, gyorsan felírtam mindet. Madárinfluenza eellen is jók? Brrr, ezzel még viccelni is rossz, teljesen be vagyok sz..rva, vagy inkább tojva, hogy stílszerű legyek.

Zsuzsa,

Hát nem semmi ez a has, azt hiszem tényleg új kabátot kell venned! Kép
Személyes véleményem, hogy a téli terhesség sokkal praktikusabb, én a Zsoltinál 2 gatyát vettem, aztán meg volt oldva (a télikabátom elég bő, inkább amolyan dzsekiszerű volt).
Idén tavasszal meg hidegtől kánikuláig minden volt, és az ember mégsem veheti fel mindennap ugyanazt. Reménykedjünk, hogy enyhe február lesz Kép.

Dóri,

Én is maximálisan nyár párti vagyok! Az sem zavar, ha 30 fok van. A téli "levonulástól" (ugye 4. emelet) előre rettegek, már most is egy tortúra, pedig még nem kell 5 réteg. Tegnap vettem a Zsoltinak egy vastagabb cipőt, már meg sem nézem azt ami nem tépőzáras! Tavaly az volt a legjobb amikor nagy hassal kellett folyton lehajolgatnom bekötni a cipőfűzőjét. Kép

Kópé
Vendég

Nekem is 2 nadrágom van, szerintem elég is lesz.. Ilyen pocakbetétesek, hogy ne fázzon a manó.
Ami a képen van rajtam, meg egy barnás színű kordbársony. Télen veszek alá harisnyát és tök jó lesz.
A kabát miatt eléggé aggódom, gondolj be,e félidős sem vagyok és már ekkor, mi lesz a 8-9. hónapban?

Én amúgy nyár eleje-ősz eleje párti vagyok, akkor már nem fagy be az ember hátsója, de nincs is még az a dögmeleg.. 25 fokra vagyok kalibrélva, 30 fölött már ájuldozom.. :-(

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa,

ez nem semmi!!KépCsak így tovább!

Kópé,

én is idén lettem tépőzáras párti.A fűzős jobban tetszik,de most más szempontok alapján kell cipőt választani-sajnos.
Neked nem voltak ma kicsit dilók a gyerekek??!!

Dóri
angelheart

Illetőleg már nincs dögmeleg, de még nem fagysz meg Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kataa

Kép

Tudod mit bírok még?! Kép Mikor valaki megkérdezi, hogy vagy és én azt mondom, hogy hát voltam már jobban is...Erre olyan fejet tudnak vágni az emberek, hogy csak na! Kép
Mintha olyan evidens lenne, hogy 1 kismama csak jól érezheti magát és mindig mosolyog! Kép

Nem tudom meséltem-e már nektek, de ha nem...
Íme pár story: Kép

1. Jó páran meg akarták mondani nekünk, hogy mi legyen a gyerek neve. Sőt, miután megtudták, hogy fiú kijelentették, hogy nem kaphatja csak az apja nevét...

2. Már vagy 1 hónapja elterjedt a faluban, hogy megszültem. Szegény párom élelmiszer boltban dolgozik. Gondolhatjátok... A faluban sorra jönnek neki gratulálni.

3. Valaki már azt is megkérdezte, hogy jár-e a gyerek...

4. Nap mint nap ugyanazok az emberek ugyanazokat kérdezik... Fiú/lány? Tervezett volt? Mikorra vagy kiírva? Jól vagy? (De persze a válasz csak igen lehet) Bírod még? Félsz a szüléstől?
És soha nem unják meg! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

5. Múltkor felmentünk a párommal a faluba kajálni, meg kicsit vásárolgatni. Másnap már megállították az utcán, hogy láttam tegnap mentetek szülni... Megvan már a baba???

6. Ha hiszitek, ha nem valaki megkérdezte tőlem, hogy hol a baba! A párom otthon vigyáz rá???
Na ettől már végképp kiborultam!!! Olyan egyértelmű, hogy én már örökre ekkora maradok? Vagy mi? Hozzáteszem, halál komolyan kérdezték!
De olyan is volt aki egyszerűen csak annyit kérdezett (tőlem), hogy megszültem-e már...

Na! Kép Ennyi volt a mesedélután! Kép Kép Kép

39+6
papucikam

Papucikam:
Jaj, szegény fejed.. Ez azért tényleg durva ebben a formában... Kép Elhiszem, hogy már tele a hócipőd mindennel és mindenkivel.

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Papucikám,

ennyire hülyék az emberek...Kép

Különben meg két terhesség után az a véleményem,hogy aki azt állítja,hogy "az a 9 hónap" élete legszebb 9 hónapja,az nem mond igazat!

Dóri
angelheart

Kzsuzsa

Hát igen. Ilyen a falu. Mostmár olyan szintre jutottam, hogy egyszerűen nincs kedvem kimozdulna a lakásból.

Én megtehetem, de szegény párom már nagyon ki van borulva. És hát dolgoznia meg muszáj... Kép

Amúgy meg előre félek a kérdésektől, hogy mi lesz, ha a gyerek megszületik...

Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy mindenki megkérdezés nélkül a hasamat akarja taperolni. Eleinte még eltűrtem, de mostmár 1 jó ideje finoman közlöm, hogy mindent a szemnek, semmit a kéznek...
Félek, majd arra lesznek kíváncsiak szülés után, hogy van-e elég tejem! Kép Na, ha valaki hozzányúl, az tuti hogy eltöröm a kezét!!! Kép Kép Kép
papucikam

Angelheat

Én is ezt mondom... Kép
papucikam

Jaj, ezt ismerem.. Mióta látszik is, hogy baba van, nekem is az egész család a hasamon lógna egész nap.
"Mozog már?? Hadd nézzem!" és társai..

Falun elég gáz ilyen szempontból.. Bekapcsol a kontyos rádió és nincs megállás..

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Papucikám

Nem hiszem, hogy találkoztunk, de majd fogunk...
Az ostoba kérdésekröl én inkább nem nyilatkozom.....Kép
Altatás ügyben Dóri elmondott röviden, tömören mindent.

Dóri
Patkós még van, dolgozik most is volt szülő nője - a héten - úgyhogx sztem még ne gondolkodj máson. Ami Hrubyt illeti, nem tudok válaszolni. Furcsa. Még a köszönésemet sem fogadja, úgyhogy már letettem róla. Mégiscsak ő a férfi. Ettől még lehet jó orvos. Okosnak okos. Bővebb infóval nem szolgálhatok.

Borkadorka
Sziller jó szülész, de mint nőgyógyász...sztem nem a legjobb. Nagyon populáris a szülő nők körében, de nőgyógyászati gondokkal nem őt keresném fel. Nekem túl negédes, mézes-mázos.A "ranglétrán" a szülészek szülések körében jó helyen áll. Már ami a 2 ágyas szobákat illeti..
73oktober

Október,

köszi.
Még nem gondolkozom ezen,csak tudom,hogy 21.-én hány éves lesz a doci,és hát én még sokáig fogok(remélem)nődokihoz járni.Na,persze évi 1x-i látogatással is kiegyeznék...
Különben korát meghazudtolóan nagyon fitt Patkós docens.Kép

Dóri
angelheart

Pedig nem is oan rég, komoly műtéten esett át!
1ik vese odalett.."Tu", ha érted mire gondolok!!
73oktober

Tudom,pontosan 10 éve.Transzplanton (nálunk) feküdt...
angelheart

Lányok én kipurcantam....
Megyek aludni. A gyerek még él és virul, de nagylány már. Majd apukája ágybaküldi.
Holnap kertet rendezünk, de majd benézek...
Jó éjt mindenkinek...

Jut eszembe, hogy homeos ügyileg nem akarok kotnyeleskedni, mert az én lánykám már nagy és nem tudom, hogy a ti gyerkőceiteknek mi a jó. De mi ilyenkor télen Echinacea ang.D4-et szedünk 1 héten át napi 5 golyót. Utána 1 hét szünet majd folyt köv. Az oxcillot is használjuk, meg a torkra a Homeovoxot és Homeogénet. Ha lázas jön a Belladona. A többit meg dokibácsink mondja.
73oktober

Már 10 éve... Vazze, hogy múlik az idő

Szóval te szomszéd lány vagyKép)
73oktober

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?