Sziasztok
Ditke
Vikta
Szilvibank
Köszönjük a jókivánságokat
Cat
Álmodozni mindig jó...már ami a hisztit illeti
Nálunk még nem múlt el de remélem Nálatok megszünik hamarosan
Heszter
Örülök, hogy ennyire jól vagytok és ilyen szép nagyok a babácskák
Csak igy tovább!!!
Szilvi
Remélem minden rendben volt az orvosi vizsgálaton
Húúú Vikta
Nagy gratula Nektek és büszke lehetsz Magadra, hogy ilyen ügyesen helyt tudsz állni 3 gyerkőc mellett
Azért a 16 hónapos "nagyocska" is igényt tart rád egész nap!!! Csak igy tovább
Gyöngyi
Köszi a babakocsi tippet
Kint Svájcban átszámitva 120.000,-Ft lett volna. Most már nem veszek, kihúzzuk a CAM testvérkocsival amig még kell. Örülök, hogy nincs túl nagy gond a Lányokkal
Én 3000,-FT-ot fizettem a két gyerkőc kezelésére 2x45 perc volt nagyjából de oda én vittem Õket. Nem tudom mennyi lett volna ha házhoz jön a gyógytornász. Mikor mentek vissza?
Tunka
Azért a megrövidült méhnyakkal érdemes ám pihenni amennyit tudsz
Ikresmama
Tényleg megkönnyebbülhettek a cysták miatt
Borkadorka
Drukkolok, hogy a másik babónál is elmúljon a szivprobléma
Figyu, a meszesedés sajna tényleg komoly gond. Én azt javaslom feküdj amennyit csak tudsz mert ezzel rengeteget segithetsz a babóknak a hizogatásban
Nálam a 27. héten derült ki, hogy Lilcsike (B magzat) keringése blokkolódott és haldokló állapotot mutatott. Szerencsére rengeteg infúzióval, folyamatos fekvéssel még majd 4 hétig kihúztuk egyben a
31. hétig
Neked is kivánom, hogy legalább eddig húzd de ha lehet akkor a 34. hétig maradjatok együtt
Beszéltél az orvosoddal? Izgulok értetek!
Ildikó
Neked is köszönöm a jókivánságokat
Nagyon szép a Leányzód, gratulálok és illik hozzá a neve
Edit
Neked is köszönjük a jókivánságokat
Az éjszakáitok miatt teljesen együtt tudok érezni, ugyanis nálunk is volt ennyire kritikus meg kicsit jobb időszak is de igazán jó még sosem volt. Én elfogadtam, hogy Geri rosszalvó és időnként Lilcsit is felveri. Most pl.8-szor keltem hozzájuk. Takargatni nem takarom az enyémeket mert vagy meleg zsákban altatom Õket (fűtés függő) vagy elég meleg pizsiben igy azzal nincs gond viszont nálunk Geri iszik éjjel vizet és a cumit kell visszaadni Neki. Remélem nálatok hamarosan rendeződik ez a gond
Enikő
Én 17 hónapos korukig etettem Õket éjszaka is mert igényelték aztán egyszercsak leszoktak róla
Kitartás
Puszi:Doris