Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Virág!
Vigyázz a cigivel; én is úgy kezdtem a visszaszokást hogy egy-két slukk! Most meg... Kép

Berkiadri!
Mi nem Keresztúron lakunk; de anyámék igen.Régebben mi is sokáig laktunk ott; méghozzá az Egészségház u.-ban. Én nagyon szeretem azt a környéket; csak azért nem oda költöztünk, mert akkor túl közel lennénk anyámékhoz! Kép

10-re viszem vissza Törpét; kíváncsi vagyok mit mondanak! Kép

Én is nosztalgiázom! Kép
Marcipán 1napos:
Kép

Ildi

delfinke

Gondoltam, hogy kihal a topic ha felteszem ezt a képet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Ildi, nagyon szorítok nektek.
Marci nagyon aranyos most is és "kiskorában" is.

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!!!

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat, jól estek!!KépKép
A családomnak is eszébe jutottam, legalább rámtelefonáltak, gondolom a többi hétvégén lesz a keresztelővel együtt.
Brigó!
Igen nekem volt már egy párszor benőve a körmöm, anyukámnak is és most a lányomnak is. Lehet, hogy lehet örökölni????
2× le is vették. Az első szuri volt kellemetlen a többit nem éreztem, utána már sokkal jobb volt. Persze vigyázni kellett rá, meg minden, de az elviselhetetlen fájdalom végre megszünt.Nekem a háziorvos csinálta, tudod itt nincs kórház, sebészet.
Timurr!!!
Köszi, hogy elküldted a többiekenek is azt a kis valamit!!KépKépKép
Ilyen kis vakarcsuk az én lányaimnak is voltak addig míg oviba nem mentek, utána már nem engedték, hogy csináljak, pedig olyan aranyosak vele!!Kép

Halló többiek, hogy tetszett????????
Bazsi éjszaka 3× kelt és evett mindannyiszor 200-at.Lehet, hogy nem tud annyi tejet enni már amennyi neki kell és etetnem kellene már mással??????? Szerintetek????? 9 kg fölött van és 27-én tölti a fél évet.

Ilyen mozgást én is éreztem, de sokszor vettem tesztett én is!!! Szerintem még rendeződnek a dolgok bent??!

Lefotóztam a mi műtermi képünket, mert a múlt században még nem volt ám digitális fényképezés majd valit zaklatok vele, nem ám kiröhögni az öreget!!!!
zsuba31

Sziasztok!

Pocakmozgás: Ilyent én is érzek, szülés óta hetente egyszer kb. Kép És én is úgy tudom, hogy a belső szervek "rázódnak a helyükre".

Connie: Én is kaptam ilyent a Nestlétől, ki is dobtam egy lendülettel, amint elolvastam és kiröhögtem. Kép

Pezsgő: Én nagyon nem szeretem. Brrr...szilveszterkor is max. 1 kortyot iszok.
De most őszintén, lehet szeretni alkoholos italt?
Vagy csak én vagyok ennyire defekt?
Mi Gréti időszámítása előtt volt, hogy görbe estét csaptunk a férjemmel, iszogattunk, stb. Vagy amikor bulizni jártunk. De én soha nem az íze kedvvért ittam. Kép Hanem hogy kicsit becsípjek. Kép Mert akkor olyan szép az élet.
Most szégyelni kéne magam? Kép Kép
Ja, és nem félre érteni, nem berúgtam mint a részeg szamár, csak éppenhogycsak a fejembe szállt.
A sört kifejezetten rühellem, még a szagát se bírom.
Én vagy vörösbort ittam kólával, vagy gint sprite-tal Kép Vagy rumos kólát.
Vagy vodkát fantával. Kép
De a gin+sprite a befutó. Az még finom is.

Vizimano: Nagyon jó ez a kádból kitekintős kép!! Ákos nagyon szép! És te vagy a kádban még? Kép

Jók ezek az összehasonlítós képek Kép
Én is teszek föl:

Kép

Kicsit megviselt ez a születés, és ki is fáradtam.

Kép

Most pedig így figyelem anyuci mit ír a néniknek a fórumra.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jah, az első képen kb. fél órás volt Gréti.

Zsuba: Hétvégén keresztelő? No, majd küldjél képeket valakinek, én is szívesen fölteszem, meg mások is, úgyhogy bombázz minket! Kép

Ildi: Nagyon édes a pici Marci Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Brigó: Brigitta vagy? Akkor Isten éltessen téged is! Szép virágokat kaptál, és nagyon jók a képek Jáziról, főleg az utolsó. Kép

Kingu: Fürtös fürtjeit még mindig nagyon irigyeljük!! Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Helló!

Ildi
Marcikának szorítunk, hogy minden legyen a legnagyobb rendben, és ne kelljen felvágni!Kép
Marcika is hasonlít a mostani önmagáhozKép

Vizimano

Nagyon jó az a bálnás kép! De hol a bálna? Biztos levágtad róla!KépKépKép
Szerintem ő is hasonlít mostani magára! És azok a szemek. Hogy tudsz neki ellenállni???

Kingu

Remélem azért nem estél nagyot a székedről este, és ma is tudsz írni!Kép Felháborító, hogy ilyen anyukák vannak. Nem titkolom, hogy én is vagyok néha türelmetlenebb vele, pl éjszaka, amikor az istennek sem szeretne visszaaludi, és akkor eréjesebben rászólok. De rögtön elszégyellem magamat, hogy mitsem tehet ő róla, hogy fáj pl a pocija, a foga vagy bármi. /Éhezni, biztosan nem éhezik a fiam./
Fürti is tiszta mostani arcot mutat az első napos képén!

Timurr

Köszi szépen a mailt. Nagyon aranyos , és egyben megható volt számomra, mert közben Barbara Sreisand Egy szerelmes asszony számát hallgattam közben. El is küldöm a barátaimnak!
Én igenis észrevettem a copfocskát, még mielőtt reklamáltál volna, hogy senki nem veszi észre. Olvasd csak el a 160. hsz!!!KépKépKép
Maja elég sokat változott szülás óta! Megszépült.Kép

Brigo, Kingu, Vizimano,Timurr

Köszi nektek a kérdésemre a választ. Már azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémámmal. De nem kicsit későn kezdi el a szervezetem ezt bél mozgásokat. Szülés után 5 hónappal???
hüpi

Közben írtatok!

Jégvirág

Megnéztem tegnap a honlapodat. Nagyon szuper. Csak így tovább! Nehéz ilyen honlapot készíteni? Hogy kell? Mi kell hozzá?
Gréti is hasonlít magára, csak időközben megfordult a másik oldalára! Hihihi.Kép
Ja és a pia. Szereted az őszibrack levet? /vagy lét?/ Ha igen, akkor próbáld ki, hogy teszel bele őszibarackos vodkát. Nagyon finom, és nem érzed az alkohol ízét, és mégis hat! Ugyanúgy vagyok a piákkal, mint te. A sör lenne az utolsó dolog, amit a kiszáradásom előtt meginnék. Már a komló szagától is rosszul vagyok!

Nálunk is lesz hétvégén keresztelő!
Én meg itt ülök, ahelyett, hogy sütném a sütiket. Pedig rengeteg munkám van. De most kicsit kikapcsolodom. Keresek én is két képet!
Puszi nektek.
hüpi

Kép

Ilyen voltam, és ilyen vagyok most!

Kép

Na mentem sütni!
hüpi

Hüpi: Ez jó, az a különbség, hogy megfordult Kép
Õszibarackos vodák őszibaracklé...ki fogom próbálni, majd kb. ezer év múlva Kép De megjegyeztem!

Honlapot manapság könnyű csinálni. Én még FrontPage-el kezdtem meg html kódokkal, meg php-vel, de már megkönnyítik a dolgokat ezek az ingyenes oldalak.
www.gportal.hu
Itt járj utána, hogy lehet itt honlapot csinálni. Nagyon egyszerű és egyértelmű! Csak idő kell hozzá meg türelem. Az se túl sok.
na megyek teregetni, vasalni, főzni, stb.

bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hüpi: Hehe, a te fiad nem fordult meg! KépKép

Jó keresztelődést majd!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Na hellóka!
Egy este alatt is sikerült termelneketek!
Én is felteszem, az ilyen volt, ilyen lett fotókat, hogy bővítsem a képtárat Kép

KépKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Vezso, Virág
Én a céklát, a répát és a krumplit is megsütöm a sütőben. Be lehet tekerni alufóliába, de nem muszáj. A belsejét kikaparom, összetöröm villával és anyatejjel összekeverem. Nagyon finom édes a krumpli, a cékla és a répa is. És jobban megmaradnak a tápanyagok is.

Virág
Nem tudom, hol van Vince ágya, de próbáld meg, hogy közvetlenül az ágyatok mellé teszed (ha nem ott van amúgy is). Nem kell felkeklned az ágyból, hogy megszoptasd, és te is tudsz pihenni szopi közben. Ha végzett, visszarakod a kiságyba. Általában úgy meg tudom szoptatni Dórit, hogy fel sem ébred, az egész pár perc, és már alszom is tovább. Én általában nem is mindig szoktam visszarakni az ágyába. Nekem jó, hogy mellette alszik. Szerintem, nem olyan nagy tragédia, ha velünk alszanak. Én például, ha apukám elutazott, még huszonéves koromban is anyukámmal aludtam - amíg össze nem költöztem a férjemmel.

Kingu
Szegény gyerek, pedig nem akarnak mást, csak mosolyt és szeretet az anyjuktól. SZörnyű, hogy vannak nők, akik ezt nem tudják megadni a gyereküknek. Nem tudnak szeretni, szeretetet kapni és adni. Pedig ilyen feltétel nélküli szeretetet nem fognak soha mástól kapni, mint amit egy kisbaba tud adni.
pviki

Bocsi a minőségért, a kicsinyítés nem megy túl jól :-))
Én ált. hetente egyszer megyek el itthonról baba nélül, (fodrász, mindennenű ügyek intézése stb). Ilynekor a nagymamák örölnek nagyon. De ha lehet, viszem magammal Blankát is.

Zsuba! Boldog szülinapot utólag is!

Szóval lesz találkozó kedden? Vagy csak utáltok és nem akartok hívni? :-(
Üdv Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri: A második képen a lányod hasonlít az enyémre nekem. ő is szokott ilyen fejet vágni. Kép

Kingu: Ja, én meg még azt akartam írni, hogy az alattunk lakóknál is folyton áll a bál, anyuka egész nap ordibál, hol a férjével, hogy a gyerekkel. Mondjuk ott már áltsulis lehet a kisfiú. De a nő mindig visít és le hülye bunkózza a gyereket, a férjét, minden van.
Mi meg halljuk. Tök gáz.
Gergő mindig mondja, reméli én nem fogok 6 év múlva így visítozni a Grétivel meg vele.

Vezso: Ha esetleg mi is ott aludnánk a szállodában 1 éjszakát, nekem is tudsz árat mondani? 1 nap miatt nem igazán éri meg fölkocsikázni Pestre. Kép
Írsz mélt? Címem a profilomban.
Köszi!
Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok Kép

Beszállok én is a nosztalgiázásba Kép

Lilóca fél órás (szülés után itt hozták ki nekem először, azért készült a kép, mert nem tudtam felülni a császár után, és hogy én is lássak vmit belőe Kép Itt mellettem fekszik az ágyban)
Kép

Ez a kép közel egy hónapos, de azért szerintem ezen is látszik a fejlődés Kép
Kép

Lir
lirian

Hüpi
Igazad van,azt láttam,hogy te írtál csak a többiek nemKépMeg nem is mindenki jelzett,hogy megkapta a Zsuba féle valamitKépKép
Milyen süti készül?nyami nekem is...

Szuperek a képek,
de Vizimanó azért írtam,hogy csoffadt,mert én már a 41. hétre at hittem lesz majd 4 kiló,erre ott volt ez a picúrka alig 2.5 kilóval 49 centivel,akkora volt mint egy kis madár.Kép
Fürdős képen Ákos gyönyörű.És lenne egy költői kérdésem ha te bálna?én mi?mamut?Kép

Brigó
Boldog névnapo így utólag!!!!Ne haragudj nem tudtam,hogy Brigi vagy.Kép

Timurr
Vendég

Lir: KépKép Édes ez a Lili lány Kép

Timurr: Jelentem én megkaptam, de én már korábban is megkaptam Zsubától, bibibíííííííí KépKép Úgyhogy töröltem ki a tiéd...bocccccs Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

ez is Zsubáé volt csak megkért küldjem el akinek tudom
Vendég

Sziasztok!

Olyan édesek a babák az "ilyen volt, ilyen lett" fotókon, mind mind nagyon gyönyörűek voltak és még szebbek lettek..Kép Imádom nézni a képeket..Kép

Bea, Vizimano, Timurr!
Elkeserítő amiket írtatok, bele sem merek gondolni ezek a magukat anyáknak nevező nőszemélyek mit csinálhatnak még a gyerekekkel..Kép megverni egy ilyen picit..Kép
Hüpi! Az más ha rászol az ember párszor erőteljesebben a gyerekre, ez nem jelenti, hogy rossz anya valaki, de amiket elmeséltünk az jóval több mint erőteljesebb rászólás...Kép( Inkább nem is gondolok rá, mert folyton elszorul a szívem....Kép hát ilyen érzékeny típus vagyok én.....
Emlékszem egyszer a Spektrumon volt régen egy műsor, hogy valamelyik szigeten, volt egy olyan szokás, hogy az év egy adott időszakában beterelték a delfineket egy öbölbe, beszorították őket és egytől egyig lemészárolták....tiszta vér volt a víz stb. az is olyannyira megviselt, hogy napokig nem bírtam aludni, a műsort is végigsírtam...normális vagyok én..?..Kép hát ez van.......

Hüpi!
Jó keresztelőzést a hétvégén!!Aztán tegyél fel képet!!!! Jó bulizást, remélem kaptál Ádámnak keresztelős ruhát!!!!!

Zsuba!
Bazsi nagyon ari, olyan komolyan tud nézni ő is!!Kép
Nektek is jó ünnepelést a hétvégére!!
Nekem is átküldhetsz ám képeket én is szívesen felteszem!!! Címem: klarakinga@axelero.hu

Most én is megyek takarítok, nálunk most örömünnep van, apája itthon lesz 2 hétig!!!!!!!!!

Ígértem, hogy teszek fel én is egy esküvős képet magunkról.....
Sajnos azóta sokat változtunk... főleg én..Kép de nem előnyömre...na sebaj, leszek én még karcsú, kívánatos anyuka előbb utóbb.....(inkább utóbb.Kép..)

üdv

kingu

Kép
cica29

Kungu: Hát nemtom most hogy nézel ki, de nagyon szép menyasszony voltál. Kép Olyan drasztikus változás nem lehet.
Tegyél fel léci egy olyan képet amin tetőtől talpig látszol....(a ruha miatt)
Fürtős apjára hasonlít Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bocsi...Fürtös

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kingu!

Nagyon szépek vagytok (meg jóképűek, na Kép) az esküvői képen!!!!!!!
lirian

Igaza van Liriennek nem csak a mennyasszony csiniKépKépNagyon-nagyon szép voltálKépKépKépFürti szerintem mindkettőtökre hasonlítKép

Nem tudom te láttad-e már amit küldözgetek,de neked is elküldtemKép
Vendég

Timurr,
énisénis kééérem.Kép Azt azért nem írhattam, hogy Ákos a habok között egy sellővel.Kép Vagy hableánnyalKépKépKép Fóka nem lehetek, nincs akkora bajszom.Kép

Kingu,
gyönyörű pűr vagytok.Kép A talis képek alapján én úgy vettem észre, hogy csak a hajszíned változott.Kép

Kellemes keresztelőt kívánok mindenkinek, és ünnepeljetek nagyokat.Kép

Zsuzsa,
nekem is küldhetsz képeket a vizmanokukacfreemailponthu-ra.

Kép

Kép
vizimano

Kingu,
bocsi nem pűr, hanem pár.Kép

Lir,
Lilóca nagyon szép minden képen.Kép

Ákos az első képen fél órás. Akkor hozták ki hozzám. Én bizony felkönyököltem és megszemléltem. A nővérek meg ajvékoltak, hogy micsinál, nemszabad.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Kingu!
Gyönyörő menyasszony voltál. Így már értem, miért olyan szép baba Fürtös. Kép
Amúgy én is most vettem olyan fejvédőt, ami körbeéri az ágyat, a hétvégén fel kellene tenni, és a kiságyat is lejjebb kellene ereszteni.

Timurr!
Kösz a dícséretet. És igen, Brigitta vagyok, csak épp nem jártam erre, amikor azt taglaltátok, hogy kinek miért az a felhasználóneve, ami. És köszi a köszöntést is.
És Maja tényleg nem volt csoffadt!!!! Ilyet mondani, kikapsz!!!!! Nekem a legnagyobb hasonlóság a hajában rejlik.Kép Már akkor is mennyi volt neki.

Na, a végén még kiderül, hogy tiszta alkesz a társaságKép Én még fősuli alatt azokat az italokat részesítettem előnyben, ami 1. vagy olcsó volt, 2. vagy ütött. Mostanra már próbálok a minőségre koncentrálni. Jagermaister, nyam, nyam, nyam....

Lirian!
Azért látni a Lilin, hogy nem kellett átjönnie a szülőcsatornán. Olyan szép formás kis feje van.

Jégvirág!
Kösz neked is. Megnéztem a honlapod, nagyon szépek vagytok, és ügyes vagy, hogy meg tudtad csinálni.

Zsuba!
Komi? Leszedik a körmöt? És hogy? Letépik, mint a horrorfilmekben? Ááááááááá, rossz belegondolni.Még a hideg is kiráz.

Vizimanó!
A bálnát én sem látom, csak Ákosnak azt a gyönyörű szemeit!!!

Mégegyszer kérdezném.
Mindenki csak biozöldséget, gyümölcsöt ad a babának?
Irgum-burgum, mi az, hogy nem válaszoltok???? Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó,
boldog névnapot kívánok neked.Kép
Csak akkor adok bio-t ha kapok.Kép Azaz nem túl gyakranKép

Kép

Kép
vizimano

Csilla!

Köszi szépen.

Vagyis ha nem biot kap, akkor olyat, ami esetleg vegyszerezve van? Mert, ha nem lenne tele a kert (vagyis most már a pince) krumplival, répával, sütőtökkel, akkor kapásból meg is venném a biot, de így azért sajnálom rá a pénzt, hogy itt egy csomó mindenből.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó!
Ha eljutok a biopiacra akkor Liló is azt kap, ha nem, akkor.... bár ő bio-t eszik így is, mivel jóformán csak a bébiételt hajlandó megenni Kép

Úgy néz ki Liló azon az újszülött képen, mint egy csecssemő szumós szerintem :D
És először a harmadik napon láttam nyitva a szemét, addig nem nagyon érdekelte mi van körülötte :D Emlékszem, gyorsan le is fotóztam, mert addig az apja se látta nyitott szemmel a gyereket Kép
lirian

Brigó!
Ha nem kapok biot, akkor Ákos is bébiételt eszik, vagy olyat ami csak régen volt vegyszerezve, meg nem volt műtrtágyázva, mert megkértem apósékat, hogy ne tegyék mááá tönkre Ákos zöldségeit. Inkább legyen kisebb és csúnyább, így azok csak régen voltak permetezve.Kép

Kép

Kép
vizimano

Lir!
Ez jó! Komi, hogy ki sem nyitotta a szemét?

A bébiétellel nekem sem lenne bajom, de valamelyik nap megkóstoltam vmelyiket, és semmi íze nem volt, mintha lisztet nyalogattam volna. Ezért gondoltam, hogy csak jó lenne csinálni, függetlenül attól, hogy a bébiétel sokkal kényelmesebb, és tudni kell, hogy elég lusta ember tudok lenni...

Csilla!
Hááááát ez az, hogy neked volt annyi eszed, hogy szóltál, hogy ne vegyszerezzenek. De nekem már akkor is hiányzott az előrelátó képességem. És ugye anyósék sem kérdeztek semmit. Mondjuk műtrágya nem volt, csak a bogarak ellen lett permetezve. És felétek mennyi a biozöldség ára? Még nem is érdeklődtem itt Egerben utána.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Ja, előrelátás.

Ma tökre kiakadtam, mert kiváltottam a Mercilon fogamzásgátlót és 4.820Ft!!!! Tényleg igaz, hogy ha nem akarsz gyereket az is sokba kerül, és ha akarsz, az is. Kép

Namármost elkezdtem gondolkodni (és itt jön az előrelátásom), hogy nem is szedem már, csak ebben az évben, mert utána hagyok 2-3 hónap szünetet, és "gyártani" kellene egy következő bébit. Ugyanis férjem 35 lesz ebben a hónapban, így tehát kiesik, hogy pl. várjunk a következő babával addig, amíg Jázmin iskolába kezd járni. Addigra a férjem 40 felett lesz. Aztán visszamehetnék dolgozni, amikor Jázmin 2 éves lesz, mert a gyesből nem igazán élnénk meg, de minek menjek vissza? Hogy fél év múlva eljöjjek, mert jön a baba? Na, de akkor addig kellene szülnöm, amíg kapom a gyedet, hogy megkapjam a régi fizum szerinti tgys-t+gyedet. Viszont ehhez már legkésőbb tavasszal hozzá kellene kezdenünk a projekthez. De könyörgöm, Jázi még akkor lesz egy éves!!!! Egy éves gyerek mellett essek teherbe? Mennyit kell majd még őt emelgetni, futni utána, stb, és mivel már volt egy vetélésem, meg egy méhen kívüli, így nagyon szeretnék vigyázni magamra.
Na, most mondjatok okosakat.Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Brigó!

tényleg nem nyitotta ki, már tiszta ideg voltam, hogy mi lesz, az őrületbe kergettem a csecsemősöket Kép

Én főznék Lilócának, főzök is időnként, de sajna elég ritán eszi meg azt, aminek 'kajaíze' van, jobban szereti a bébikaját. Abból addigis a bio-t veszem, biztos ami biztos Kép
lirian

Felteszem nektek azt a képet, ami azóta is a kedvencem, habár akkor kicsit megijedtem a látványtól:
ez az egyik első tisztábatevéskor készült, még benn a kórházban... ahhoz képest, hogy Lila milyen kerek fejű, borzasztó volt látni, hogy mennyire vékony a többi babához képest...

Itt két napos a kisasszony:
Kép

Dorka, Vezso, többiek, merre jártok???
lirian

hoppá
bocs, ez az előző

na, talán most:
Kép
lirian

Na, még egyet felteszek, aztán eltűnök, mert tele velem a topic Kép

ez Lilice első 'szemes' képe, amit az apjának csináltam, mert ő nem volt ott, amikor kinyitotta a szemét... sajna kicsit sötét, mert nem mertem vakut használni:

Kép
ekkor már négy napos volt Kép
lirian

Brigó,
kb. 1,5-2szerese a "normálnak". Mildi ételt adtál már, azok nyami-nyamik.Kép

Lir,
Ákos megnézett magának amikor kihozták. Na lássuk csak a főrabszolgát.Kép
Érdemben nem tudok tanácsot adni, azt mondanám, hogy várjál egy kicsit, de valójában nem tudom mi a jó megoldás. Én úúúgy szeretnék még egy ilyen csöppet akár már holnap.Kép Persze a császár miatt vannak korlátok.Kép Na meg fogyni is akarok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Bocs, Brigó!
Amikor befejeztem az előző hsz-t eszembe jutott, hogy Lir-nek is szeretnék reagálni, beszúrtam utóbb, de rossz helyre a mondatot. Neked írtam, hogy nem tudok okos tanácsot adni.Kép

Kép

Kép
vizimano

Amikr kibújt nem volt csoffadt Maja,csak amikor láttam a többi babát,hozzájuk képest....na minegy ebből már nem jövök ki jól mi?a lényeg hogy napról napra szebb,a képen amit felrakok vagy 5 perces Maja baba.

Brigó
szerintem,ha a kertetekbe termett az a sok finomság,add Jázinak azt,egyrészt a babakaják ami nem bio szintén permetezett dolgokból vannak és kitudja mivel kezelik,az otthoni mindig jobb,szerintem.Ha van lhetőség vegyél biot is,de azzal úgysem fogod győőzni,ha nő az étvágy.Iszonyat drágák és itt pl.nem is lehet kapni,most Pécsen én is vettem 2 üveggel,de azzal nem sokra megyek.

Gyermektéma:ha minél előbb neki lát az ember egyik pici másik kicsi,kimerítő nagyon.Ha nagyobbacska 2-3 éves jön a dackorszak,szobatisztaság,óvoda beszoktatás stb, az sem jó,ha visszamegyünk dolgozni,ott lesz a meló+ már meglévő gyermek+poci,az sem jó.Nehéz.
Kép
Timurr
Vendég

Csilla!

Akkor az nem is drága. Mert ha pl. egy kg krumpli 50ft, akkor a bio max 100ft, és ha azt nézzük, hogy Jázinak szerintem nem kell belőle egy zsákkal (vagy kitudja, lehet, hogy nagyétkű lesz, mint az apja????), akkor az nem is olyan sok.
Kár, hogy nem tudsz okos tanácsot adni. Persze ezt úgy is nekünk kell eldönteni, csak mégis kíváncsi az ember mások véleményére is.
Amúgy Mildit még nem kapott Jázi, de van itthon 2 üveggel. Többségében a Hipp-et veszem, mert az általában bio, de ha hoznak Kecskemétit, azt sem dobom ki.

Lir!
Tündéri azon a képen Lili, amelyiken sír. Ez olyan tipikus, sír a baba kép.
Akkor nagy értéke van a "szemes" baba képnek Kép De azért remélem nem próbáltad meg neki széthúzni a szemét, hogy tényleg ott van-e ?Kép

Na megyek, csinálok finom milánóit, de nem azt a poros, vagy poharas löttyöt, hanem igazi, saját készítésűt.

Kösz a válaszokat csajok.
Brigó

Kép

Kép
brigó

Második gyerek témában szerintem sem tudunk okosak lenni.
Én erre azt szoktam mondani, hogy ha anyáink is ennyit tépelődtek volna, mi sem lennénk sehol...
Úgy látom, hogy a mi nemzedékünk már jobban megtervezi a gyerekvállalást, ezzel együtt mindig van vmi, ami miatt azt lehet mondani, hogy most még nem, majd egy év múlva...
Szerencsés kevesek, akiknek nincs ilyen Kép

Ildi, merre vagytok? Kisköröm jól van? remélem minden OK
lirian

Sziasztok!

Hát alig győzök visszaolvasni. Ákos már unja is.Kép Amúgy ismeretlen technikával halad összevissza a játszószőnyegén közben.Kép

Dóri,
Már írtam vagy kétszer, biztos nem vetted észre, most írom jó naggyal:JÖVÕ KEDDEN, AZAZ 18.-ÁN TALI!!!

Zsuba,
Kicsivel hat hó előtt van egy növekedési ugrásuk még.

Brigó,
Okosat ebben a témában?
Mi nemrég beszélgettünk erről a férjemmel, és nem merjük bevállalni a második gyerkőc legyártását jövőre. Nekem muszáj visszafogynom a köv. terhesség előtt (már csak 15 kg-t, nem 20-at!Kép), és pont úgy jönne ki, hogy mire helyrejövök fizikailag, addigra kezdhetném előlről. És félek is, hogy megint rosszul leszek az elején, és ahhoz még Ákos túl kicsi lenne.
Amúgy tgyást már nem kapunk mégegyszer, ha benne leszünk a két évben, csak folytatódik a gyed, nem?

Hüpi,
Én is szóltam már rá Ákosra erélyesebben, persze minden eredmény nélkül. Már amennyiben nem tekintem eredménynek, hogy kiröhögött. Az különösen tetszik neki, mikor mondom, hogy "elfenekellek".Kép

Ákos nagyon szereti a járókát, úgy néz ki. Most is azt rágcsálja, csak kívülről, és sikongat hozzá.Kép

Brigó,
Boldog névnapot!
Kép

KépKép
connie

Sziasztok!
Bocsánat, de a számítógépem még mindig a régi Kép
Valamint szerdán rajtam is kitört Kristóf vasárnapi gyomorvírusa. Estig húztam, de aztán elfogadtam anyukám ajánlatát, hogy eljön segíteni. Addigra már fel sem bírtam kelni, de szó szerint.
Hányás, hasmenés, láz: iszonyúan kimerítő koktél így együtt Kép((
Tegnap már jobb volt, de nagyon gyenge voltam. Végül estére akkor lettem jobban, mikor nekiálltam kiporszívózni és felmosni Kép
Nem volt áram sem tegnap, sem ma reggel 8-tól. De most bekapcsolták, míg tegnap 5-ig semmi. Ilyenkor érzi meg az ember, hogy mennyi mindenhez kell az áram. Ma pedig jön a barátnőm este, mégsem várhattam koszban. MIndegy, a takarítás új erővel töltött fel, de tényleg!
Most nem volt még időm a korábbi hozzászólásokat olvasni, csak ezt az oldalt. Majd reagálok is talán, ha lesz egy kis időm.
A gyerekvállalás mikor, az egy érdekes és meg nem válaszolható téma. Sajnos a pénz nagy úr, nálunk is volt némi befolyása a mikorra. De a házasságunk meg szép csöndben tönkrement, tehát nem biztos, hogy a pénz mindent megér. Fogalmam sincs.
Remélem, senki mást nem kerülget ez a hülye vírus, mert szörnyűűű!
A bátyámat sem tudom látogatni, a barátnőjének sem tudok főzni (talán írtam, hogy veszélyeztetett terhes), használhatatlan vagyok mások számára. Mondjuk a gyerekeim azért kihasználnak Kép Tegnap reggel Bálint azzal fogadott, mikor ébresztgettem, hogy "Meggyógyultál már, mama?" és annyi remény volt a szemében Kép Szegények nagyon tündérien játszottak, míg anyu meg nem jött szerda este. Anyósom annyit segített, hogy hazahozta őket az oviból (azt nem tudtam volna megtenni, legfeljebb egy óvónőt tudtam volna megkérni, hozza haza őket, de azért az elég húzós, mégha egy buszmegálló is csak az ovi). Aztán anyósom elment, mert sok munkája van...
Mennem kell, majd hétvégén igyekszem többet jönni, kedden meg jövök a találkozóra, ha Bálint nem kapja el a vírus közben.
Bernát remélem kimarad belőle, jó sokat teszem mellre, szívja csak az ellenanyagot. Õ is édes volt, átaludta velem a két vacak napot, meg most már éjjel kétszer is hajnalig evés nélkül aludt a saját ágyában Kép

Eldugultam! Kép
Dorka
dorka

Na, közben elaltattam a fiút.

Brigó,
Mi se fogunk biot venni Ákosnak, hanem van itt mellettünk egy piac szombatonként, ott vásárolunk az őstermelőktől, meg majd anyuéktól hozunk faluról. Õk tudnak ott venni olyan zöldséget, gyümit meg csirkét, pulykát, ami nem agyonvegyszerezett. A permetezés sztem nem gáz, azt úgyis lemossa az eső, inkább a műtrágya meg a csirketáp.

Aki járt mostanában az Istvános topikban, már látta, de ide is felteszem Ákos egy órás képét:
Kép
Szegényem jól kinyúlt, mire kidolgozta magát anyájából.

KépKép
connie

Timurr,
Nekem tetszik az ötlet, csináljuk meg a baba-mama képtárat és a szülinapos-névnapos táblázatot. Nekem van is néhány baba-mama képem hozzá, de igazából úgy lenne jó, ha mindenki elküldene egyet, amit feltegyünk. A képeket felpakolom én, de a táblicskut nem vállalom.Kép

Dorka,
Jobbulást! Remélem a fiúk nem kapják el.

KépKép
connie

Csak jöttem egy kicsit olvasgatni. Ádi itt a kezemben, ugyhogy elég nehéz írni.

Timurr

Már félig kész a mű, de csak este jön haza a fényképezős telefon, de ígérem még ma lefényképezem. Jó?

Brigó

Ez a téma nagyon nehéz. Mi ugy tervezzük, hogy 3 éven belül megszülessen a kistesó. Így nekem nem kell visszamennem dolgozni. Nekem pénz szempontjából mindegy, mert most is a legalacsonyabb összeget kapom. Jobban nem fogok vele járni sehogysem. /Az a szemét munkahely kib... velem! Pfuj gyülölöm őket ezért!Kép/
Utolagos Boldog névnapot!

Mennem kell, éppen az előbb bukizott le a kicsim.
hüpi

Sziasztok!

Voltunk az orvosnál, sajnos sebészet lesz a vége.Most délután visszük el! Kép
Egyenlőre nem tudom mi lesz vele; majd este jövök!

Ildi

delfinke

Ildi!

nagyon-nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!

Lir
lirian

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?