Sziasztok!
Bocsánat, de a számítógépem még mindig a régi
Valamint szerdán rajtam is kitört Kristóf vasárnapi gyomorvírusa. Estig húztam, de aztán elfogadtam anyukám ajánlatát, hogy eljön segíteni. Addigra már fel sem bírtam kelni, de szó szerint.
Hányás, hasmenés, láz: iszonyúan kimerítő koktél így együtt
((
Tegnap már jobb volt, de nagyon gyenge voltam. Végül estére akkor lettem jobban, mikor nekiálltam kiporszívózni és felmosni
Nem volt áram sem tegnap, sem ma reggel 8-tól. De most bekapcsolták, míg tegnap 5-ig semmi. Ilyenkor érzi meg az ember, hogy mennyi mindenhez kell az áram. Ma pedig jön a barátnőm este, mégsem várhattam koszban. MIndegy, a takarítás új erővel töltött fel, de tényleg!
Most nem volt még időm a korábbi hozzászólásokat olvasni, csak ezt az oldalt. Majd reagálok is talán, ha lesz egy kis időm.
A gyerekvállalás mikor, az egy érdekes és meg nem válaszolható téma. Sajnos a pénz nagy úr, nálunk is volt némi befolyása a mikorra. De a házasságunk meg szép csöndben tönkrement, tehát nem biztos, hogy a pénz mindent megér. Fogalmam sincs.
Remélem, senki mást nem kerülget ez a hülye vírus, mert szörnyűűű!
A bátyámat sem tudom látogatni, a barátnőjének sem tudok főzni (talán írtam, hogy veszélyeztetett terhes), használhatatlan vagyok mások számára. Mondjuk a gyerekeim azért kihasználnak
Tegnap reggel Bálint azzal fogadott, mikor ébresztgettem, hogy "Meggyógyultál már, mama?" és annyi remény volt a szemében
Szegények nagyon tündérien játszottak, míg anyu meg nem jött szerda este. Anyósom annyit segített, hogy hazahozta őket az oviból (azt nem tudtam volna megtenni, legfeljebb egy óvónőt tudtam volna megkérni, hozza haza őket, de azért az elég húzós, mégha egy buszmegálló is csak az ovi). Aztán anyósom elment, mert sok munkája van...
Mennem kell, majd hétvégén igyekszem többet jönni, kedden meg jövök a találkozóra, ha Bálint nem kapja el a vírus közben.
Bernát remélem kimarad belőle, jó sokat teszem mellre, szívja csak az ellenanyagot. Õ is édes volt, átaludta velem a két vacak napot, meg most már éjjel kétszer is hajnalig evés nélkül aludt a saját ágyában
Eldugultam!
Dorka