Szép jó estét mindenkinek!
Jaj, hol is kezdjem????
Hüpi!
Nekem is volt már ilyen érzésem, és tökre élveztem, mert tényleg olyan, mint amikor kicsi lányom még a pocakomban volt. Na, de hogy egyébként mi lehet, arról fogggggalmam sincs.
Zsuba!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
Neked van/volt benőtt köröm, ugye? És voltál vele dokinál? Mert nekem is van a nagylábujjamon, és nem tudom, hová kellene ezzel fordulni, és mit csinálnak ilyenkor? Leszedik a körmöt????? És az fáj????
Delfinke!
Nektek szurkolok, hogy ne legyen semmi probléma a kissrác körmével.
Én egyébként nem tudtam, hogy milyen az a benőtt köröm,és a múltkor kérdeztem meg a védőnőt, illetve megnézettem Jázi ujjacskáit is, de szerencsére nála nincs semmi. Viszont így rájöttem, hogy bizony az én ujjam ezért fáj piszkosul.
Akiren!
Jó neked, hogy okt.4-nél jársz. Én még csak aug.31-nél, csak most elolvastam ezt a pár napot, mert kérdéseket tettem fel a csajoknak.
Egyébként szerintem is úgy tudod megállapítani, hogy Gréti fázik-e vagy sem, hogy a kis hasát, vagy hátát megtapítod, hogy meleg-e. Ha igen, akkor nem fázik. Dokink szerint a babák keringése még nem kifejlett, és ezért hideg kezük, lábuk, vagy sokszor ezért van, hogy elsápadnak, vagy kipirosodnak.
Azzal kapcsolatban, hogy bal vagy jobb kezes, én már olyat is hallottam, hogy ez már a pocakban eldől. Sőt, a múltkor olvastam valahol, hogy kutatók rájöttek, hogy a baba sírni is tud a méhben. Nofene.
Eszter!
Abszolut ne legyel lelkifurid, hogy ha több időt is a baba nélkül töltesz. Ez nem azt jelenti, hogy rossz anya vagy, stb. Én is többször voltam már nélküle vásárolni, sőt, most ahogy a fogzás volt, inkább elmentem az egyik ismerősünknek szüretelni, és a férjem volt vele egész nap. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, de ki kellett mozdulnom, mert már megőrültem volna az egész napos nyűgitől, ordítástól, sírástól, kézbencipeléstől. Egy napot "pihentem", és sokkal türelmesebben viszonyultam Jázminhoz. Mert sajna mivel mostanában nem alszunk sokat, evégett elég türelmetlen, idegbeteg f.sz vagyok.
Vizimanó, Jégvirág!
Köszi mégegyszer az infót homeó ügyben. Amúgy ma már nem is kellett adnom Jázminnak, mintha visszatért volna az én mosolygós kislányom, na, de majd éjszaka kiderül.
Zitmi!
Köszi szépen a köszöntést! Ilyen szép virágokat kaptam:
Annyit hagy kérdezzek már, hogy aki megkezdte a hozzátápit, és nem bébiételt ad, hanem saját maga főzi meg a kaját, az csak és kizárólag bioterméket használ? Mert nekünk itt a nagy kert, csak okos anyósomék nem kérdeztek semmit meg, amikor ültettek, és itt van a rengeteg burgonya, répa, sütőtök, de a bogarak ellen mind volt permetezve. És most nem tudom, hogy adjam-e ezt neki, vagy inkább vegyek biot? Persze tudom, vegyek biot, a védőnő is ezt mondja, de a legtöbb falumbeli szerint nyugodtan adhatom.
És mai képek a még mindig vörös hajú Jázminról:
mindenhol csak nyál, nyál és nyál:
azok a kék szemek:
így aludtam el este:
Jó éjt,
Brigó