Új privát üzeneted érkezett!

Virág,
vigyázz a cigivel, könnyű visszaszokni.Kép TapasztalatKép

Kép

Kép
vizimano

Rozialtatós üzemmódban voltam eddig.
Szerettem volna lógni a neten Veletek, látom, Vizimanó, Te itt vagy.
Én is szomorú vagyok, hogy nem jöttök Kép, de a Dédi az első. Időpontot nehéz úgy összehozni, hogy mindenkinek jó legyen, a férjemhez is kellett igazodnom. De lesz még ilyen tali biztos, ilyen hétvégi. Azért most van egy jó adag lelkifurim. Kép
Vezso
vezso

Vizimanó,
Igen, igen, itt vagytok ti, meg járok mindenféle babás programokra, meg a talik, meg hogy szoktunk az Ildiékkel sétálni - szóval ez nekem elég. És még két házaspárral járunk össze, akikkel a jegyesoktatáson ismerkedtünk meg.

Sajnálom én is, hogy nem tudtok jönni 29-én, bár lehet úgyis elkerültük volna egymást, mi csak az elejére tudunk beszaladni. Na de majd a következő talin.

KépKép
connie

Vizimano
tudom,ezért a felénél el is nyomtam és gyorsan fogat mostamKép idegileg rokkant vagyok ma,ez tűnt a leggyorsabb feszültségoldónak,de furdal a lelkiismeret mennyi kátrány jut most ebből Vincének isKép És én is nagyon szomorú vagyok h nem jöttök most,de tudom h előbb utóbb úgyis találkozunk és ettől máris jobb kedvem leszKépszerintem is ez a legjobb társaság,beleolvastam más topikokba is,de vhogy mindenhol más a hangulat.

Timurr
mit küldtél a lányoknak?elküldöd nekem is?címem a profilomban.kösziKép

Pviki
A céklát hogy csináltad mrg?én még sose vettem céklát,magunknak se tudnék vele mit kezdeni.Képha üvegben van,felismeremKép

holnap lemegyünk Kecskemétre a férjemnek van ott egy kis munkája,levisz minket is a gyerekkel addig.Nem lesz vmi jó időnk,de legalább utazunkKép
V.
villes

Pviki
A cékláról: engem meghajt, ezért a babának krumplival fogom adni. Vagy rizspéppel.
A céklát pl böjtöléskor szoktam enni, magában. lehet, hogy Dórinak is vmivel keverve kellene adni.Kép

Virág
Céklakészítési módszer: héjában megfőzöd, mint a krumplit és aztán meghámozod késsel. Ha kihűlt , akkor pl lereszelve egy kis salátalével keverve nagyon finom. esetleg tormával is. Mi szoktuk úgy is, hogy majonézzel keverjük, finom saláta lesz, jó rózsaszínű franciasaláta. Hmmm Kép
Vezso
vezso

Nem tudok többet írni ma...lassú vagyok, mint egy vírusos szg...Alszom egyet, remélem. A csöppnyi Rozitól függ...Hátha megkönyörül rajtam ma éjjel Kép
Jó éjt Nektek! Virág, jó utat!
Vezso
vezso

Vezso
kösziKép sokáig kell főzni?
Még egy kérdés :a rizspépet hogy kell csinálni a gyereknek?És mennyi idős kortól lehet adni?Rozi kapott már?
szoktál böjtölni?De ügyes vagy!Én nem hiszem h kibírnám...
V.
villes

Vezso
jó éjt!Kép
villes

Itt vagyok
vezso

Virág
Attól függ, mekkora a cékla. De talán picivel tovább, mintha krumpli lenne. És nem kell félni, hogy színez, mondjuk ne a legszebb fehér ruhádban csináld. Ha már megfőtt, akkor nem fest annyira a céklalé.
Rizspépet sztem már lehet adni, én még nem adtam, de már szeretnék a krumplis alap helyett mást. Megfőzöd a rizst egész pépszerűre és kész.
A lányaimnak csináltam kiskorukban, nagyon szerették. Én most a fűszerekkel vagyok dilemmában, hogy mikortól lehet pl sózni, nem emlékszem. Nem erős pistát akarok neki adni, persze. Kép
léböjtöt szoktam csinálni, 2x egy évben, tavasszal és ősszel. Kb 4-5napig, de van amikor csak 3. És nagyon-nagyon jó!!! És még fogyaszt is.Kép Abszolút ki lehet bírni, de Neked fogynod nem kell, az biztos. Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!
Én is itt vagyok!Mostanra sikerült elolvasnom benneteket, mert annyit, de annyit bírtok írni, hogy az csak na!Kép De ez jóóóóóóóóóó!

Akárhányszor újratöltöttem az oldalt, mindig az utolsó hsz mindig a Vezsoé volt. Pedig már pihensz? Nem???
Folyt köv
hüpi

nem, pedig kellene
vezso

Ez volt az előbb az 1000-ik üzenetem, kéretik megünnepelni, fejenként egy üveg pezsgő jó lesz. Köszi előre is Kép
vezso
vezso

Vezso,
Egy pezsgős ünneplés rendel:
Kép

KépKép
connie

Kinek írja, kinek írjak? A fejem mint egy szita!

Távollét:
Én két szopi között hagytam már itt többször az apjával az Ádámot. Vásárolni mentem, vagy olyan dolgot intézni, ahová csak én kellettem. Minek cipeljük a babát is, amikor nem muszáj. Én is akkor szinte könnyebb vagyok. Nem kell minden idegszálammal rá figyelni. Meg egyszer kétszer már voltunk nagyobb bevásárlásokat intézni a Tesco-ba éjjel. Párom 11 után ér haza, utána bevágjuk magunkat az autóba, és elmegyünk vásárolni. 2-3 óra múlva meg itthon vagyunk. Természetesen nincs egyedül a gyerek, akkor az anyumat megkérem, hogy aludjon itt. Lefejtem neki tejet mindig előtte, de csak egy alkalommal kelt fel enni. De már várom azt, amikor már nem föképp anyatej lesz a tápláléka, mert akkor már szabadabb lennék. Vagy lehet, hogy ezt rosszul gondolom? Mindenesetre már nagyon vágyom egy jó kellemes úszásra, egy fél órás gyógyfürdőben való ücsörgére, és egy forró szaunára! De az én hab testemet én inkább még nem mutogatnám, mert rengetg helyem lenne mindenholKép
hüpi

Connie, köszi,milyen gyorsan jött!! kár, hogy nem érzem az ízét, meg a buborékokat a számban. Imádom a pezsgőt. Kép
És, régi felhasználó vagyok, ez a feketeövnek számít karateban?!
Vezso
vezso

Vezso
PEZSGÕ??????????????
És ennyivel mit kezdenél? 84-en vagyunk e topikban /aug.15-ei adat/ 84*0.7=58.8l pezsgő. Nem sok egy kicsit egyszerre? Mindjárt keresek valamit!
hüpi

Hüpi
A gyermek egy édes béklyó. KépKépKépSzeretnék magam lenni néha, de rossz is lenne, mert imádom nézni, szagolni, puszilni...Kép És olyan gyorsan megnőnek, komolyan. Nekem most ennek ellenére, ez a tanfolyam jót fog tenni. Picit az agyam mást is csinál, merthogy most nem sokat csinál amúgy.
És nekem is van írnivalóm, még visszafelé, de majd holnap megteszem.Nekem agyam is lenni szita.Kép
V
vezso

Akkor én a 152-vel még kis pisis vagyok?Kép
hüpi

84 pezsgő, jöhet Kép
Majd a talikon megisszuk KépKép)Kép
V
vezso

Vezso
Bocsi, de mit jelent a béklyó?
hüpi

Lőjjél le, hogy nem hagylak aludni!
hüpi

Hüpi
Nem kis pisis, hanem pellusos Kép
Azt hiszitek most is pezsgőzöm. Pedig nem. Sajnos. Kép de viszont aludnom kellll. Pussz!KépKép
V
vezso

Hüpi, dehogy lőlek le KépKép Magamra vessek, hogy a gépet nem lövöm le...Az lenne az elvonó Kép
V
vezso

béklyó = mint bilincs kb
vezso

Timurr
Küldesz nekem is egy kis aranyosat? Felcsigáztak a többiek! Ha nem gond! Ja a cim: balin-szikra@monornet.hu
hüpi

Ma kaptam DM-et a Nestlétől,elég felháborító füzetecske a hozzátáplálásról. A kedvencem belőle, hogy honnan látszik, hogy a baba megérett a hozzátápira:
"Amikor a baba mohón szopik, mindkét mellet kiüríti a szopások alkalmával, de láthatóan éhes marad, az etetés után egy-két órával rendszeresen felébred és enni kér, illetve ami a kezébe kerül, a szájába dugja, kóstolgatja - ezek a jelei annak, hogy el lehet kezdeni a vegyes étrend bevezetését."
Az uccsó kettő alapján Ákosnál már két hónapos korában el kellett volna kezdeni.Kép
Egyébként is tele van illegális tartalommal, tojnak a reklámtörvényre. Mondtam is Ákosnak, hogy nem kap nestlét, majd eszi, amit főzök neki.Kép Amúgy szakmai ártalom, hogy ilyeneket észreveszek, amíg dolgoztam, én feleltem azért, hogy a reklámjaink ne legyenek törvénybe ütközőek.Kép

Na, ez csak onnan jutott eszembe, hogy meg akartam keresni, mikortól lehet sót adni.

Egyelőre találtam recepteket:
http://www.kismama.hu/kismamacikk.php?id=61&cid=16511

Á, nem találok semmit a sóról.Kép

KépKép
connie

Én is imádom a pezsgőt - csak nem bírom, az egyetlen ital, ami kiüt. Na, ez úgy hangzott, mintha mekkora nagy alkesz lennék.
Kép

Vezso,
Tessék menni aludni!
KépKép

KépKép
connie

Connie
Köszi, hogy megnézed a sót. Hátha találsz vmit mégis majd.
A reklámok szerint meg nem lehet élni, mert akkor elég furin táplálkoznánk. A reklám nagy úr, meg nagy üzlet, van ismerős és barát is a reklámbizniszben. Én egy ideje gyűjtögetem a liposzómás nanorészecskés intelligens jelzőket, hihetetlen miket kitalálnak, milyen extra szavakat, amikkel el lehet adni az x mosóport , meg sampont. Meg a hülye szlogeneket is gyűjtöm, a kedvencem:
"Mindennapi életem során gyakran találkozom emberekkel." (tictac)
Na, tűntem.
Vezso
vezso

Timurr,
Én is kérek kis aranyosat! Email a profilomban.

KépKép
connie

Vezso,
Ez gondolom eredetiben így hangzott:
"Mindennapi életem során gyakran találkozom emberekkel, akiket nagyon zavar, hogy büdös a szám."
Kép

KépKép
connie

Timurr
Elrontottam a címet. egy "t" kihagytam. Tehát
balint-szikra@monornet.hu. Köszi

Connie
Nagyon aranyos apukád lehet, hogy írogatott mindent rólad kiskorodban!Kép
Én is vezetek most babanaplót az Ádámról. Szerintem nagyon érdekes olvasmány lesz ez neki 10-20-30 év múlva. Képekkel, írásokkal teli. Meg hát videón is meg van már örökítve a kislegény. De hát a mai technika csodákra képes. Én nagyon kíváncsi lennék az egykori kiskoromra. Csak egypár kép van rólam. Az újszúlött képek meg fekete fehér szinben vannak megörökítve.
Lennék mégegyszer gyerek, hogy letudjanak filmezni, hogy kúszom mászom, meg gügyögökKép Egy kis nosztalgia. Úgyhogy szerintem nagyon jó dolog, hogyha valaki időt szán arra, hogy megörökítse a babája fejlődését! Kép Szerintem.
hüpi

Hüpi,
Abszolút igazad van, megyek is, ollózok egy babanaplót Ákosnak a mailjemiből.Kép

KépKép
connie

Connie
Ez naggggggggyyyyyon jóóóóóó volt!
Kép
hüpi

Hüpi,
Te hol vezted ezt? A neten, vagy Wordben?

KépKép
connie

vezso
Megy a pezsgő éteren keresztül!
Kép

Találtam még egy jót!
Akinek nem inge, ne vegye magára!!!!!!!Kép

Kép
hüpi

Connie
ÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕ én papiron könyv formájában!
hüpi

Ja, nekem az több okból sem jó, egyrészt a fényképeink majdnem mind digitálisak, és a szövegeket meg tényleg csak össze kell ollóznom a leveleimből, a családnak rendszeresen be kell számolni Ákosról.

Hm, bár a párom tudna nekem képeket nyomtatni. Lehet, hogy veszek mégis egy csini füzetecskét? Hm, hm - az mégiscsak kedvesebb.

Á, na végre hazaért a párom. Egy ismerősnél volt szgépet szerelni eddig.Kép

Jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
connie

Zsuba-Zsuba, még nem késő!

Utólag is Boldog Szülinapot kívánunk!!!
Nagyon szép Bazsi!
Meg mén minden egyes baba, tejesség igénye nélkül, Delfinke Marcipánja kész nagyfiú. Mindig elcsodálkozom rajta, hogy mennyire mosolygós! Timurr Majája, aki a dalmatás szerelésben nagyon cuki, pláne ha a haja égnek áll mint egy antenna!Kép Nebula Flórája- a kis rocker gyermek. Vezso Rozija a citromsárga szerkóban a tökök társaságában....stb Sorolhatnám reggelig!

Egy kérdés:
Nektek is szokott a hasatokban olyan érzés lenni, mintha mozogna benne valami? /valaki/ Én úgy érzem, hogy lüktet belül a hasam 10-20 mp keresztül, aztán abbahagyja. Olyan mint amikor először megmozdult a gyerek. Nem jött még meg szülés óta a mensim. De tesztet már vettem, és az negativ lett. Akkor mi lehet ez? Tanácsok?
hüpi

Asszem én is Jó éjt fújok!
Jöhetnek az éjszakai műszakosok!
Hajrá Kingu!
Még annyit, hogy nem is tudom, hogy mit mondhatnék a barátnödnek a helyedben. Nagyon kényes helyzet. Az én barátnőm is most vár babaát, és ö most 7 hetes, és cefet rosszul van szegényke!
Ennyit mára! Pá
Szilvi
hüpi

Lilo, de jó, hogy jelentkeztél....ezt a mosolyt küldöm neked!!!!
Kép
cica29

Szép jó estét mindenkinek!

Jaj, hol is kezdjem????

Hüpi!
Nekem is volt már ilyen érzésem, és tökre élveztem, mert tényleg olyan, mint amikor kicsi lányom még a pocakomban volt. Na, de hogy egyébként mi lehet, arról fogggggalmam sincs.

Zsuba!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!
Neked van/volt benőtt köröm, ugye? És voltál vele dokinál? Mert nekem is van a nagylábujjamon, és nem tudom, hová kellene ezzel fordulni, és mit csinálnak ilyenkor? Leszedik a körmöt????? És az fáj????

Delfinke!
Nektek szurkolok, hogy ne legyen semmi probléma a kissrác körmével.
Én egyébként nem tudtam, hogy milyen az a benőtt köröm,és a múltkor kérdeztem meg a védőnőt, illetve megnézettem Jázi ujjacskáit is, de szerencsére nála nincs semmi. Viszont így rájöttem, hogy bizony az én ujjam ezért fáj piszkosul.

Akiren!
Jó neked, hogy okt.4-nél jársz. Én még csak aug.31-nél, csak most elolvastam ezt a pár napot, mert kérdéseket tettem fel a csajoknak.
Egyébként szerintem is úgy tudod megállapítani, hogy Gréti fázik-e vagy sem, hogy a kis hasát, vagy hátát megtapítod, hogy meleg-e. Ha igen, akkor nem fázik. Dokink szerint a babák keringése még nem kifejlett, és ezért hideg kezük, lábuk, vagy sokszor ezért van, hogy elsápadnak, vagy kipirosodnak.
Azzal kapcsolatban, hogy bal vagy jobb kezes, én már olyat is hallottam, hogy ez már a pocakban eldől. Sőt, a múltkor olvastam valahol, hogy kutatók rájöttek, hogy a baba sírni is tud a méhben. Nofene.

Eszter!
Abszolut ne legyel lelkifurid, hogy ha több időt is a baba nélkül töltesz. Ez nem azt jelenti, hogy rossz anya vagy, stb. Én is többször voltam már nélküle vásárolni, sőt, most ahogy a fogzás volt, inkább elmentem az egyik ismerősünknek szüretelni, és a férjem volt vele egész nap. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeretem, de ki kellett mozdulnom, mert már megőrültem volna az egész napos nyűgitől, ordítástól, sírástól, kézbencipeléstől. Egy napot "pihentem", és sokkal türelmesebben viszonyultam Jázminhoz. Mert sajna mivel mostanában nem alszunk sokat, evégett elég türelmetlen, idegbeteg f.sz vagyok.

Vizimanó, Jégvirág!
Köszi mégegyszer az infót homeó ügyben. Amúgy ma már nem is kellett adnom Jázminnak, mintha visszatért volna az én mosolygós kislányom, na, de majd éjszaka kiderül.

Zitmi!
Köszi szépen a köszöntést! Ilyen szép virágokat kaptam:
Kép

Annyit hagy kérdezzek már, hogy aki megkezdte a hozzátápit, és nem bébiételt ad, hanem saját maga főzi meg a kaját, az csak és kizárólag bioterméket használ? Mert nekünk itt a nagy kert, csak okos anyósomék nem kérdeztek semmit meg, amikor ültettek, és itt van a rengeteg burgonya, répa, sütőtök, de a bogarak ellen mind volt permetezve. És most nem tudom, hogy adjam-e ezt neki, vagy inkább vegyek biot? Persze tudom, vegyek biot, a védőnő is ezt mondja, de a legtöbb falumbeli szerint nyugodtan adhatom.

És mai képek a még mindig vörös hajú Jázminról:

mindenhol csak nyál, nyál és nyál:
Kép

azok a kék szemek:
Kép

így aludtam el este:
Kép

Jó éjt,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Megjött az éjszakás...Kép
Én itt most egyedül szépen elleszek magamban, aztán ha leesem a székről a fáradtságtól akkor megyek aludni...Kép

Húha nem is tudom mivel kezdjem....
Elmesélem röviden milyen szomoru dolgot láttam ma:
Éppen sétáltattam Fürtöst, próbáltam a déli alvásra rávenni (ami 5 perces sírás után sikerült is), látom a sétálón amott a távolban, hogy egy anyuka elég érdekesen ringatja a babáját...gondoltam játszik vele azért mozgatja a kocsit így. Aztán az lett furcsa, hogy mások is megfordulnak utána, idősek, fiatalok, iskolás gyereke....Közelebb mentem és igen megbotránkoztam, mert kiderült, hogy ez a nő nem komplett, úgy rángatta azt a babakocsit, hogy majd kiesett a szerencsétlen gyermek, aki kb. 7-8 hónapos körüli lehetett, oda vissza tolta a göröngyös úton, de olyan gyorsan, hogy mire megfordultam, hogy utánanézzek, már jött is visszafele...ez még nem volt elég, képzeljétek olyan dolgokat mondott a kisgyereknek, hogy elégedjetek meg ha csak párat említek..Kép
"Aludjál má ba...d meg, aludjál má", "mit gondolsz főzni fogok én neked, há nem.." "amíg nem alszol nem kapsz kaját, az biztos.." /// sztem ennyi bőven elég ízelítésképpen, hogy milyen emberek vannak....engem nagyon felháborított, azóta nem megy ki a fejemből, úgy meg tud viselni, ha ilyen kisbabákkal ilyen igazságtalanul bánnak..méghogy nem ad neki enni....hát gondolja, hogy egy 7-8 hónapos gyerek tudni fogja, hogy azért nem kap kaját mert nem aludt..?..milyen élete van ennek a gyereknek? és milyen lesz? így felnőni...Kép csak az a baj, hogy ha így nő fel, ezt látja, lehet ő is így fog viselkedni a sajátjával...Kép
Legszívesebben úgy képen töröltem volna azt az idegbeteg nőt....miért kellett neki ez a baba? dísznek? na nem idegesítem magam, tudnék róla még pár dolgot írni, de inkább no comment...

Eszter!!
Én nyertem a babától való távolmaradás versenyében..!
Sajna utolsó éves vagyok a suliban és minden második hétvégén kénytelen vagyok menni, ez általában 3 órát jelent, de pl. múlt szombaton reggel 8-kor elmentem otthonról, délben hazajöttem etetni utána vissza suli és fél 5-re értem haza!!! Ezen kívül a mamám majdnem mindennap jön és 2, 2 és fél órára leviszi sétálni Fürtöst addig én teszek veszek a lakásban, ilyenkor kicsit feltöltődöm ls újult erővel foglalkozom Manóval a sétája után. Nem mondom nagyon hiányzik amikor nincs velem, de érzem, hogy ennyi kell, hogy erőt tudjak gyűjteni...úgy tudok neki örülni amikor meglátom és ő is nekem, ja és persze a nagyi is örömmámorban úszik, hogy unokázhat..Kép
Mostanában többször kértem anyut, hogy ne jöjjön, hadd legyek én vele kicsit többet, mert tudom, hogy ha jön a téli vizsgaidőszak, megint nagyi lesz a babysitter..

Nebula!
Nagyon vagány a kiscsajszi!!!Jó a kép!!..Kép

Connie!
De jó fej a papád, hoyg írt rólad naplót....az én apukám eltette emlékbe az első, szőke, fürtös tincsemet, a korházi karkötőmet, az első, margarétás cumimat és a tejfogaim nagyrészét...amikor hazamegyek Erdélybe mindig megnézzük..Kép olyan fura, hogy azok mind ÉN voltam...

Bea!
Én is meglestem a képeidet, nagyon szépek voltatok az esküvőn!!!!!! És kismamaként is az voltál!!!!!!

Timurr!
Szép menyasszony volt a huncut szemű Maja hercegnő mamája is!!!!Kép A képek édesek, szépen ül Maja és az a csábos copf a feje tetején...Kép édes.....Kép
Gondoltam Fürtös hajából is csinálnék pár copfot, na de nem akarom szegény gyereket idő előtt összezavarni...így is folyton kislánynak nézik..

folyt. köv.
cica29

Brigó!!
Nagyon szép virágokat kaptál!!! Cuki Jázmin baba és milyen jó kis pózban aludt el...Kép Én kénytelen voltam fejvédővel az egész kiságyat körbevonni, mert egy időben az volt a szokása, hogy folyton a rácsba ütlegelte a kobakját...na mondom, nehogy ütődött legyen a gyerekem megelőzöm...Kép most a földbe veri a fejét..Kép hát nincs 100%-os biztonság..Kép
Én sem érzem magamat rossz anyának, mert néha anyumra vagy páromra hagyom a babát, szükségem van, mint már írtam, egy kis "pihenésre", ami nem igazán az mert vagy suli vagy munka vagy vásárlás, de mégis más.....!

Hüpi!
Én is éreztem hasonlókat a szülés után pár hónapig, állítólag a belek akkor állnak vissza az eredeti, szülés előtti állapotba...aztán ki tudja..Kép Remélem a barátnődnek nem lesz semmi baja, kívánom, hogy egészségben hordja ki és szülje meg a babáját!!!!!Én úgy tudom, hogy 11 hetes korig bármi megtörténhet....de ne történjen!!!!!

Connie!
Olyan jó kis cikkeket találsz, ez a mostani a hozzátápiról is szupi!!! Köszi!!!!

Vezso!
A pezsgő behűtve, most nálam alkoholmentes sör folyik, a tej érdekében!!! Amúgy észrevettem, hogy a dobozos sörnek sokkal rosszabb az íze, én most üvegeset vettem, az 1 fokkal jobb.

Ha találok képet az esküvőnkről én is teszek fel egyet..Kép

Virág!
Olyan ciki volt, láttam, hogy bejelentkeztél (azt hittem te vagy) és köszöntem, elkezdtem írni és látom, hogy nem is te vagy....húha gyorsan elköszöntem, jó éjszakát kívántam és mentem aludni...Kép

Delfinke!
Remélem Marcipán lábija hamar meggyógyul!!!!Mennek a gyógypuszik!!!!Nagyon édes a képeken!!!! Igazi kispasi!!!!!

Azt hiszem lelövöm magam, már párszor leestem a székről és gondolom már ti is az ágyba kívántok csak már hagyjam abba..Kép

Na jó, megkönyörülök rajtatok..Kép

elmentem aludni...

már ha Fürtös hagyja...Kép

üdv.

kingu
cica29

Lefekvés előt kicsit nosztalgiáztam
Fürtös itt 1 napos!!!!Kép
Kép
cica29

Na neeee!
Alig tudtam elolvasni amit írtatok. Illetve IGEEENNN! Ez a jó, ha jó sok mindent lehet olvasni.Kép

Vezso,
pezsgő megy éteren át. Nekem a kedvencem a Martini pezsgő.Kép Ehhez képest szilveszterkor "ittam" utoljára, akként, hogy benedvesítettem ajkaimat.Kép

Én is azt remélem, hogy lesz még hétvégi tali, és akkor nincs semmi de semmi program ami miatt kihagynám.Kép

Szörnyű, hogy milyen emberek vannak. Annak a hülye nőnek a gyereke nem is fog aludni, hisz lehet, hogy éhes.Kép Utálom az ilyet.Kép

Minden gyermek nagyon aranyos.Kép
Teszek én is fel Ákosról nosztalgia képet.

Kép
ilyenek voltunk, és ilyenek vagyunkKép

Kép

Egyébként Fürtös már akkor hasonlított mostani önmagára.Kép (Ezt jól megaszondtam.)

Kép

Kép
vizimano

Hüpi
Én már éreztem ilyen mozgásos dolgot,annyira,hogy az nap este azt ámodtam nyúlkál belőlem ki valakiKépkomolyan.

Remélem mindenkinek elment az email aki kérteKép
Vezso kérek én is email címetKépneked is elszeretném küldeni

Kingu
Köszi.Kép
Én is sörözöm szinte minden napKép
Már azt hittem senki észre sem veszi a copfocskátKép
Nagyon édi (kis)baba a kis fürtösKép
ja ahhoz az idegbeteg nőhöz,hozzá tenném,hogy a nászútunkon a velünk szemben lévő szobába volt egynő két gyerekkel az egyik 3 éves leheett a másik 10-12 hónapos,még nem tudott menni.A lényeg,hogy majd meghaltam ugyanis a gyerekek egész éjjel sírtak.Másnap láttam,hogy mint két gyerek szarrá van verve,már bocs,lila monoklija volt a picinek,még most is összeszorul a szívem,ha erre gondolokKép.És ez így ment napokig,láttam hogy a nő faltól falig ment a férfi meg a ki vele volt fogyatékos volt.Rányomta a bélyegét az útra rendesen,mindig figyeltem mi van velükKépnagyon rossz volt.Kép

Csajok és Connie,mint honlap tulajdonos a receptfórumra csináljak baba-mama képeket?szüli-névnap táblázatot?ilyesmit???
Persze lehet 2 hónap múlva lesz készKép

Brigó
Jázi tündériKépKépKép

Vezso
Én most úgy innák pezsgőt így reggel negyed 9-kor,de kirúgnák a hámbólKép

Na neki állok a napnak!
aztán írjatokKép

Timurr
Vendég

Ákos herceg még mindig gyönyörű

És kicsi Maja ilyen kis csoffadt volt szegénykeKép
Vendég

Hüpi,
pont tegnap éreztem a mozgásszerű dolgot én is. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne újra ilyet érezni igazábólKép

Timurr,
Maja nagyon aranyos volt. Nem volt csoffadt irgatta-burgatta. Ilyet mondani róla...Kép

Az előző helyen ahol laktunk alattunk albérlők laktak. És az a nő tanár volt és mégis folyton azt üvöltözte a gyerekeinek, hogy megöllek büdös kölkök. De olyan hangerővel, hogy lehetett hallani és érteni is nálunk. Meg azt hogy agyonütlek, szétváglak.Kép Komolyan gondolkoztam, hogy kihívom a gyámügyet. Egyszer be is szóltam neki, és akkor megpróbált anyázni velem, de mondtam, hogy kihívom a gyámügyet, így nem lehet gyerekekkel bánni.KépKép

Kép

Kép
vizimano

Ákos kedvenc bálna játékával fürdik.Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?