Új privát üzeneted érkezett!

Kataa

Na ja, ha egy szal 3 eveskem lenne, vigan ellennenk...Kép Egyedul is. De itt van ez az ordogfioka, aki szoges ellentete a noverenek, meg most a novere is extra anyas, vagyis ha ketten egyszerre zenditenek ra egnek all a hajam. Meg hozzatennem, hogy van meg 2 db macska es 2 db kutya is, azokrol is gondoskodni kell... Legfeljebb este 10kor bedolok az agyba, miutan letettem a gyerekeket. Nem tudom csak en vagyok-e igy vele, de meg 7-8 ora alvas utan is folyton faradt vagyok. A masik meg, hogy ha tobbet cipelek gyereket par napig, bizony megerzi a csipom, azert is jo, hogy anyu besegit a cipekedesben.Kép
En is meglepodtem, hogy Danny ilyen hamar kezd beszelni, fel voltam ra keszulve, hogy legalabb 2 ev. Kepzeld a multkor a rendeloben lattam egy anyukat 2 fiuval, a kisebbik 1.5 eves es gyonyoruen beszelt!

Emike koszoruslany lesz nemsoka, nagyon izgul, hogy szep ruhat varr neki a varroneni. Elmutogattam a mi eskuvoi kepeinket, ahol az unokahugom volt koszoruslany, nagyon tetszett neki.Menyasszony, volegeny stb. Erre ma Danny a fejere pakolta az egyik konyhai keztorlot, mire a lanyom megkerdezi:"Anya ,menyfiu is van?"Kép

Judy,Ilke

Sok-sok boldog szulinapot a kicsi fiuknak!!!Kép
Tenyleg nagyon szalad az ido...

Ovi

Reggel meg mindig nyafi van, delben meg alig akar eljonni. De nem baj, meg ez is biztos alakul.

Emi mai alakitasa. Orvosi rendelo, lanyom pukizik egy hangosat, majd felvihog es kozli jo hangosan:"En voltam!"Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Emi nem semmiKépKép
Hat igen de amikor kezdtuk meg csak 1 szal 2 eveske voltKépKépEn is lealltam a cipekedessel amint tudtam,mert az nem ment volna.Eleg volt a ki-be is a kocsibol.
A lenyeg hogy megerte a sok kulonlet,megha nehez is volt,le sem mertem irni hanyszor voltam egyedul mert elszornyuloknetek,legroszabbak az estek voltk...Neked legalabb ott volt anyukad akivel beszelni tudszKép
El is hataroztam hogy en egyedul nem birnam lelkileg a gyereknevelest,imnden tisztelet azoke akik ezt onszantukbol teszik.
Most itthon van vegre vegleg,kiraly az elet,bar este en is bedolok az agyba,mert munka utan bolcsibe ,aztan haza,jatek mellett meg minden nap fozok,otthon is rendet tartani,mosni,vasalniKépKép
De allitom hogy ennel sokkal nehezebb lesz ha ketto lesz.Ezert is vartam a tesoval hogy Alex oviban lesz en meg elbabazok majd csak valahogyKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

En is vartam volna, jobb lett volna igy utolag, csakhat tervben volt/van harmadik is es hat nem vagyok mar fiatal...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!
Feladtam a mintákat.
Noémi 1,5 éves volt, mikor elkezdtek megjelenni a fogain valamiféle barna pöttyök-foltok. Megmutattuk fogorvosnak, azt mondta, nem lehet vala semmit csinálni, baktérium okozza, mossuk alaposan a fogait. 1 év múlva voltunk megint fogorvosnál (másiknál), ö mondta, hogy lehetett volna ecsetelni valamivel, akkor nem romlottak volna el annyira (akkor már tömni kellett egy fogát, pedig csak 2,5 éves volt Kép). Akkor azt mondták, hogy jelentkezzünk, ha panasz van. HÁt, most volt, el is mentünk (egy harmadik dokihoz, ö tényleg szuper), és kiderült, hogy vagy 5 foga lyukas Kép. És valószínüleg tényleg amiatt a fertözés miatt van, amit akkor nem kezeltek. Most tömögeti a fogait, de szerencsére nem súlyos esetek, csak az egyik olyan, ami mély lyuk, és talán késöbb is gondot fog okozni.

Mennem kell, visítanak,

Panda

panda
Halásztelek

Judy, Ilke, Zsuzsa
Nagyon boldog születésnapot kívánunk a babuknak Kép

Szilcsike
szilcsike

Zsuzsa

Nagyon helyesek a gyerkok.
Boldog szulinapot Lucanak!!!!Kép
Hol vettetek azt az ugralolabdat? En is vettem egyet, de utobb kiderult, hogy nagy meg Eminek. Pedig mar kiprobaltunk egyet egy jatszohazban es nagyon jol ugral vele.

Kataa

Vallalkozassal kapcsolatos konyveket rendeltem. Erdekel a szerzo,cim?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika,
Na akkor orulok, hogy foglalkoztat a 3. gyerek gondolataKép
PErsze irtad ezet voltam kivancsi a cimereKép

Panda
Ez rosszul hanzik,ennyi idoesen mar tomesKépRemelehetoleg az igazi foai jobbak lesznek.

Zsuzsa
Lucanak boldog szulinapotKépNagyon jo a diszitesKép
Sok utazgatasnak mar szerencsere vege,ugyhogy tuleltukKép
Tesoimmal 2-2 ev a kulonbseg,persze nagyon jo volt,bar sokat veszekedtunk kicsinekKépAzota persze nem,bar a noveremmel jobb a kapcsolatom,megha messzebb si van.A batyammal meg talan azert nem olyan szoros mert fiuKépUgyhogy en ugy szeretnem megiscsak jobb ha egynemuek a tesokKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Zsuzsa
Lucának gratulálunk a szülinapján és persze neked is! Isten éltesse sokáig!

Ovis betegség elég rosszul hangzik. A csopinkban eddig nem volt komolyabb betegség. Ovinénik szerint inkább október-től várhatóak.

Ilke, Judy
Csimotáknak nagyon boldog születésnapot kívánunk!Kép

Köszönöm a hozáászólásokat ujjrágás témában. "Megnyugodtam", hogy viszonylag normális stressz és zavarlevezetést találta Anna, aki valszeg olvassa a babanetet, mert azóta nem láttam, hogy csinálná. De az is lehet, hogy nem került frusztráló szituba. Reggelente pl. úgy megy be a csopiba, hogy bebújik mögém, betol maga előtt de ahogy köszönnek neki már el is engedi a kezemet és küld az ablakhoz, ahonnan még kap puszikat. Van egy rituáléja,megpuszilja az orromat, a két szememet és a számat. Kétszer. Nagyon édes.Kép

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa

Ezek a cimek:
Richard Greensted
Hogyan inditsunk sajat vallalkozast
(Es maradjunk talpon az elso evben)
Michael E. Gerber
A vallalkozas mitosza
(Miert sikertelen a legtobb indulo vallalkozas, es mit kell tennunk sajat uzletunk erdekeben)
Egyeni vallalkozoi kezikonyv
Szja ,afa szabalyok,tb es jarulekok, kotelezo nyilvantartasok

Amugy bovebben a Libri honlapjan olvashatsz roluk. Mind eleg jo kritikat kapott, azert mertem megrendelni oket.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Zsuzsa
Meg nem voltunk oltason,majd a jovo heten viszem,a dokinot megpuhitottam es pentek delre vihetem oltasra,ugyhogy remelem a hetvegen kiheveri a kishaverKép
Nalunk si volt csomo lufi meg ilyen szulinapi papir diszek,ezek nelkul nem is tudnam elkepzelni en semKép
Egyebkent Alex nagyon belerzo tipus(olyan mint a ferjem)ugyhogy remelem a kesobbiekben is ilyen nagy szive lesz es tenyleg torodni fog velunk felnott koraban is es segitokesz lesz a tesojahoz is.Sajnos azt latom hogy a fiuk ha felnonek nem igen erdekli mar az anyuka,csaladKép
Most jon Barnabaseknal(legojbb bolcsis baratja) a teso azota csak ezzel van elfoglalva hogy neki mikor lesz marKépMeg ahogy viszonyu la kicsikhez is ha az nagyon kedvesKép

Halacska
Pancsi tenyleg olvashatja ha mar nem csinaljaKépBiztos csak nemi ovodai rossz erzes okozta,lenyeg hogy elmultKép

Nyuszike
Koszi,meg is nezem oketKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Zsuzsa,
Hogy repül az idő... Boldog szülinapot a kislánykádnak!

Halacska,
Látod, legalább némelyik probléma olyan, hogy magától megoldódik Kép

Nyuszi,
Az alvás nekem is necces: általában az van, hogy kb. 10-ig olvasok Solyminak, belaszom mellette, aztán amikor kitámolygok a saját ágyamba, felsír Csongi, és mehetek szoptatni. Aztán pár óra múlva átjön közénk Solymi,és kitúr, majd néhány újabb éjszakai szoptatás...

Zita
parazita

Sziasztok

Úr isten hogy rohan az idő!!!! Már a kicsik is egy évesek???? Nem semmi!

Akkor hát:
Ilke
Bálintnak nagyon boldog első születésnapot kívánok!

Zsuzsa
Lucának nagyon boldog első születésnapot kívánok!

Judi
KisGének szintén nagyon boldog első születésnapot kívánok!

ujjszopogatás nálunk is van, de én is úgy vettem észre, hogy ez stressz levezető. Főleg ha új felnőttel találkozunk, vagy olyan helyre megyünk ahol még nincs otthon.

Rit
Szerintem elfelejtettem, így hát utólag szeretnék gratulálni a pocaklakódhoz! Kép

Hétfőn mi is megyünk már oviba, Levi már nagyon várja.
Nálunk most a "miért" korszak a csúcspontjára ért, már ott tartunk, hogy a saját kérdésére is miérttel kérdez! Kép
Pl: Sétálunk az utcán, Levi megkérdezi:
- Anya azok fák?
- Igen! Erre Levi:
- Miért??

Na megyek rendezkedek egy kicsit míg Levi szunyál.
Pusza: Forti

Kép
Kép
forti

Hali

Ma kisocsivel mentunk oviba, csak kicsi nyafi volt, nagyon buszke vagyok ra.Kép
Viszont ujabb csalodas ert, nem is banom hogy itthon reggelizik, mert megneztem a heti menujuket es ilyeneket lattam reggelire: kifli tokaszalonnaval!, tepertokremes zsemle...Kép Nesze neked egeszseges eletmod mar kicsi kortol. Es ne mondja nekem senki hogy ez olcso, mert nem hiszem hogy a parizsi sokkal dragabb lenne, vagy a lekvar.
Tegnap elfelejtettem irni, kepzeljetek, az oviajtoban kivel talalkozok? A Varga Izabellaval a Baratok Koztbol. Nagy mosolyogva ,hangosan odakoszont- Jo reggelt! Nem is tudtam hogy itt lakik Godon. Par napja meg a Fekete Pako muvesznevu illetot lattam kijonni az egyik boltbol.

Forti

Ez a miertes korszak ismeros, Emike is kerdez zoldeket.
-ANya a Csenge lanynev?
-Igen.
-MIERT?
Kép

Zita

Nalunk meg ujra fogzas van, Dannynek egyszerre tolul 4 ragofoga, ejszaka vagy 5szor felsirt, nem mindig ebred fel, csak engem ebreszt fel. Reggel meg fel7kor mar felkukorekolja az egesz csaladot, aztan marha nyugi egesz delelott.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Köszönjük a köszöntéseketKép Megvolt az ünneplés, almatortát meg gyümitortát készítettem a fiatalúrnak. a játékokkal meg szokás szerint Nagygé játszikKépKépJa, én is akartam csinálni díszítést, legalább lufikat, aztán senki nem fújta őket fel. na majd legközelebb, még úgyis lesz a hónapban két szülinap, ezzel az összes hapsi le lesz tudva.

Forti
Levi szövegKépKép

Nyuszi
Milyen vállalkozást szeretnél?

Zita
Én sem alszom már ezer éveKép

Kataa
Hát nem semmi vagy, nem is panaszkodtál soha, hogy egyedül vagy. le a kalappal. lényeg hogy már a múltté.

puszi
J

tortaevészet:

Kép

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Zita
Hivatalak tegnap,majd csorogj vissza ha lesz idodKépHuh ez a nem alvasKép

Forti
Miert nalunk mar lecsengett,de emlekszem hogy mennyi mindent osszehordtam neki de akkor is volt meg egy utolso miert kerdeseKép

Judy
Nekem is 3-n fujtak a lufikat,nem enKép
Kisge nagyon cuki,es kulon teccik hogy tiszta GergoKép
Hat nem panaszkodtam,mert attol jobb nem lett volnaKépCsak szamoltam a napokat,jo sokrol kellett indulni az elejen.A legtobb 8 het volt egyedul egyhuzamban....

Nyuszi
Huuuuh ezek a kajak.A bolcsiben erre nagyon odafigyelnek es sosincs ilyen,egyaltalan semmi diszno.Bar en kulon kertem hogy ne is adjanak neki,de szerencsere nincs is csak havi egyszer valami olyan szalami fele.
Na akkor SztarKép is jar az ovibaKép
Teccett ez az illeto kifejezesKépKépKép
A heten en is csupa ilyen nepseget lattam:Megasztarok a moziban,az autoban mogottem Ganxta Zoli,az utcan a bolcsinel Demjen,ma meg a MOM-ban az RTL reggeli musorvezetoje,de a neve passzKép

Hu de raerekk en ma,fonokom kulfoldom,amugy meg festik az irodat.

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Hat nem semmi 8 het.Es mennyi idos volt Alex akkor? Az a bebiszitter neni akit kedveltetek sem segitett?
Szerintem az nem panaszkodas ha elmeseled mi van...en legalabbis nem panaszkodasnak szanom a mondokaimat.Kép
Naja, ha Pesten lakik az ember azer` konnyebb hiressegekbe botlani, de ha videken, mint en!!!!KépKépKépA multkor meg a Kozsoval vasaroltam a Coraban. Majdnem elrohogtem magam, mert napszemuveg volt rajta bent az aruhazban, de a szemuveg mogul sasolta, hogy felismerik-e az emberek.Kép
Hat Emike meg eleteben nem evett szalonnat es ha rajtam mulik nem is fog. En is csak neha es a bacon fajtajat, jo husosat. De nektek meg lesz gondotok a gyerkoc etkeztetesevel, ha egyaltalan nem esztek disznot...
Eddig en is raertem, mert gyermekeim rendhagyo modon 2 es 3 orat aludtak ebed utan.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Hát igen, a MOM-ban nyüzsögnek a hírességek Kép. Boldogult dolgozó koromban én is majdnem minden nap láttam egyet.
Ne haragudj, hogy nem hívtalak vissza, de a tegnapi meg a mai napom kissé hektikus volt... Fel tudsz hívni holnap délelőtt? Ígérem, hogy mellettem lesz a mobil, és felveszem Kép

Zita
parazita

Nyuszi
Miért?? Kép Kép

Kataa
Én is azt hittem hogy vége, nyár elején kezdte, aztán szünet, most meg minden második szava miért.

Juti
Kisgé tényleg tiszta Nagygé kicsinek! Kép

Ilke
Hogy vagytok? Ovi? Szülinapozás?

Megyek, csinálok locsi-pocsit Levinek
Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Csak bekukkantottam egy picikét, Forti köszi az érdeklődést. Köszönjük a szülinapi köszöntéseket! Múlt hétvége óta csak ünneplünkKép, hétvégén anyóséknál voltunk, ott 3 tortát bezsebelt a fiatalúr, aztán kedden itthon is ünnepeltünk, aztán még most hétvégén is banzáj lesz, mert jönnek apuék, meg még rokonok. Csak szegénykém a szülinapjára jó náthás lett, és azóta is küzdünk vele. Kicsit Lilinek is folyik az orra, de kezdem megérteni, hogy ez az ovi mellett, egy természetes jelenségKép. Most megyek is, mert nagyon késő van és még nem is fürödtem. Bala az utóbbi napokban szinte óránként ébred éjszaka, így meglehetősen hulla vagyok, no meg hogy dagad a pofim, a fogdoki sem talált semmit, a fül-orr gégészeten sem láttak semmit, de valami mégiscsak történik ottKép. Sajnos annak az elhúzódó náthának a szövődménye lehet, kicsit félek, meg nem tudom, hogy hova menjek már vele.
Tényleg búcsúzom, bocsi, hogy most csak magunkról regéltem, ja a jó hír, Lili a héten már 1x sem sírt az oviban!
Tettem fel pár új képet a fotóalbumba:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=235&page=2

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Nyuszi
hát az ovi nem a legjobb közétketett váasztota szerint ezektöl a kajáktol még leirva is elfog az undor Kép petike ovijába még egyszer sem látam hogy ilyet adtak volna a gyerekeknek reggelire általába kakaó,tea,felvágot,kifli,zsele,kalács, tej,ilyenek vanak regelire +uzsira de szalona szerencsére nincs Kép .

Juti
aranyos a kisfiad Kép

Minden Szülinaposnak boldog szülinapot kivánok Kép

Ilke
Gratula lilikának az ovihoz csak megszokja Kép

Lányok
mi ma megyünk a betesdába petikével hogy megbeszéjük a részleteket aneszteziologusal remélem nem tartanak még bent hisz csak hétfön lesz a mütét . Drukojatok majd nekünk lányok hogy minden rendben legyen a mütétnél és ne legyen semmi baja petikének ,bevalom retetöen félek etöl a mütétöl hogy nehogy valami baja legyen petikének .

pusz csics
csics

Nyuszi
Ez tavasszal volt,de egyebkent az atlag 3-4 het volt 9 honapon keresztul.Kellett meg ennyi fizikai ottlet hogy megkapja az allampolgarsagot,ja es mindemelett dolgozott is ezerrelKép
Marika hetente jott 3 orara,neha a szuleim egy egy estere,ja es hetvegen sokat voltunk naluk,hogy annyival konnyeb legyen.
Alex nagyon jol viselte, tudta hogy ugyis visszajon csak dolgozik.Jo hogy ennek is vege,ha megyunk is akkor mar csak egyutt barhovaKép
Egyaltalan nem eszunk disznot, en mar vagy 10 eve az uram meg vagy 15 eve,de nem vallasi okokbol csak meguntuk.

Parazita
Gondoltam hogy van egyeb dogodKépHivalk ma delelottKép

Ilke
Jok a kepekKép
Szuper hpgy igy alakult mar az ovi.Szerintem azert ne add fel,mert utana kell jarni ennek a betegsegnek.

Csics
Drukkolunk nagyon Petikenek hetfon!

Tegnap delutan Suzyek voltak nalunk,hat a kispasik nagyon ugyesen eljatszottak ketten vagy 2 orat egy veszekedes nelkulKépKép

Mi holnap babszinhazba megyunkKépKépAlex mar nagyon varja,pedig nem is tudja meg milyenKépEste meg a fonokomek jonnek vacsira,ugyhogy program az lesz.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Csics
DRUKK_DRUkk- Drukk ++++~~~~~~~~~

Ilke
Nagyon jók a képek, föleg Lili az autós ülésében! Kép Imádom ezeket e kis-nagy csajos megnyílvánulásokat Kép Az ovisak is tök arik, szimpik a gyerkQcök, biztos jó lesz ott!

bocsesz az eltünésért, de akkor ezúttal Kívánok minden érintettnek boldog 1. szülinpot!!

Közben tegnap úgy néz ki megtaláltam azt az ovit, amibe járni is fogunk. Hihetetlen, hogy idáig elkerültem,de a címe alapján panelrengetegnek gondoltam. Aztán tegnap mégis megnéztük, pont a panelek végén van, már maga az ovi is egy földszintes régebbi típusú ház. Két udvarral, az egyik teljesen zárt belsöudvar fával! Kép a másik meg egy szintén zárt, de egyik oldalról téglafal kerítésü gumitégla burkolatú. Van ének, irodalom, környezetismeret és némi matek, opcionálisan meg van úszás, néptánc, kézmüvesség és angol. Persze minden játékos formában kisgyerekes szinten, de olyan lelkesek! És ami a lényeg, hoyg nagyon ari volt az ovónéni, és nagyon lelkesen várnák Dodit a csoportba, ma megyek az óvodavezetövel beszélni.
Most úgy döntöttünk jó lenne átírani minél hamarabb, egyrészt a tesó miatt nem lenne szerencsés úgy kezdeni, hogy már látszik, nem akarom, hogy azt mondják, hogy akkor minek akarom beiratni, másrészt mert mostanában nem akar reggel bölcsibe menni és az apjának sír, hogy ne hagyja ott. Mióta beszoktatás van, teljesen ki van készülve, hogy az újakkal többet törQdnek, ö még nem érti meg, hogy azok még csak most szakadnak el anyától, csak azt látja, hogy pl. a Jutka néni ölében más ül és nem ö.

Na, majd meglátjuk mi lesz.

Gumicukorral mi van?? Hahó, már átköltöztetek, mesélj már!!!!
Netán egyböl zebrád is lett????

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa

Az a legrosszabb ha egyedul vagy, a faradtsag mellett persze, hogy nincs kivel egy jot beszelgetni. Es ez este a jon ki, mikor lerakod a gyereket.Mindegy, tenyleg az a lenyeg hogy vege. Legalabb is nektek. Az en parom nagyon hektikusan utazik, van hogy hetekig sehova, aztan meg van hogy hetekig megy ezerfele. Es az meg a jobbik eset, ha hetvegere hazajon. Ha Azsiaba megy, akkor az altalaban minimum 2 het, es onnan nem ugorhat csak ugy haza.Kép Egyetlen elonye van a sok utazasnak (a jo fizu mellettKép) ,Hogy megint annyi pontja osszegyult , hogy ingyen mehetunk anyosekhoz. Illetve majdnem ingyen.
Hova mentek babszinhazba?

Ilke

Mar olyan regen irtal!
Tok jo, hogy ilyen ugyes Lili az ovival. Nalunk meg reggel van nyafi, de csak reggel. Meg meg mindig feszult az ovi miatt, reggel 7 elott mindig magatol felebred, hetvegen is. De igy legalabb ebed utan alszik egyet.
Nagyon edesek a kepeken! Balint mar nem is baba, hanem igazi kisfiu!
Tessek kivizsgaltatni azt a valamit, mert szovodmenye lehet! Es ejszaka 1kor aludni kell, nem babanetezni...KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Először is minden 3 éveskének nagyon boldog szülinapot! Nemkülönben a kis 1 éveseknek!!

Betti most épp légcsőhurutos, de nagyon lájtos formában, láz nélkül. Köszönhetem ezt a broncho-vaxomnak, amit megint szed és letompítja a betegség tüneteit.
Mindenkinek üzenem: köszi a haj dicséreteket, azért ilyen hosszú, mert még nem vágtuk soha. Még nem untam meg a fésülgetést. Pedig gyakran kér "frizsurát": ez azt jelenti, hogy két coffot fésüljek, jó magasra, hogy libbenjen.

Ilke, nagyon jók a képekKép Lili is beleszokott az ovibaKép Sajnos én is azt tapasztaltam, hogy a szoptatás alatt és utána is egy jó darabig az immunrendszerem a béka s. alatt volt. Talán erre kéne hatni.

Nyuszi, kitartás a sok egyedül léthez, szerencséd, hogy anyukát a közelben lakik, én is remélem hamarosan az enyém közelébe költözöm.
TokaszalonnaKép Nálunk sincs ilyesmi a bölcsiben, de pl. ha halkrémes kenyeret kapnak uzsira, na akkor bűzlik az egész bagázsKép

Csics, drukkolok PetikénekKép

Mindenkinek szép napot!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Judy

Bocsi, elfelejtettem a multkor a kerdesedre valaszolni. Meg nem tudom konkretan milyen valalkozast szeretnek, valamilyen kereskedest, kis boltot. Otletem van szamos (bababolt, konyvesbolt,rovidaru stb), de elotte hosszas piackutatast szeretnek vegezni, meg kicsit kimuvelodni.Itt Godon eleg robbanasszeru volt a nepesseg novekedese az elmult 3 evben es ezt nemcsak a kozintezmenyek, de a kereskedelem sem igazan koveti.Meg mast nem nagyon tudok kitalalni, mert ugyan kozgaz diplomam van, de konyvelni nemigen tudok. Legalabb is utalok.Kép

Conti

Koszi a biztatast.Kép
A halkremes is undin hangzik, de az legalabb egeszsegesebb a szalonnanal.Kép
Es most hol keresel hazat?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halihó,
Ma apa altatja Lilit, így le tudok ülni kicsit a gép elé. Micsoda egy napunk volt ma, jó hogy már vége. Reggel oviba menet, látom, hogy a szépséges szürke cicánk az út szélén fekszik kiterülveKép. Lili szerencsére nem látta meg, majd hétvégén finoman megmagyarázom neki, hogy őt már nem fogjuk látni többet. A napot szinte végig a konyhában töltöttem, megfőztem szinte mindent holnapra a nagyvendégségre. Holnap már csak a köreteket kell frissen összeütni és slussz. Izgulok nagyon a holnap miatt, mert olyan rokonok jönnek akik nem is voltak még nálunk, a keresztmamám meg talán 1x. Csináltam tiramisut és málnahabtortát isKép. A pofim továbbra is jó kis puklis, hétfőre majd kitalálom, hogy hova menjek vele, remélem addig nem fog megfájdulni. Egyébként ma kiöntöttem szívem-lelkem apának. Totál kivagyokKép. Mindennel foglakozunk, csak magunkkal és egymással nem és ezt nem akarom így folytatni. Szerencsére nincs gond még eddig a kapcsolatunkkal, de nem is akarom azt megvárni, szeretném megelőzni a bajt. Ez az egyik, a másik, hogy nagyon mélyponton vagyok fizikailag. Gyakorlatilag kb 4 éve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok, és ez nagyon sok. Mert ugye abban a hónapban tudtam meg, hogy terhes vagyok, amikor Lili abbahagyta a szopizást. Nem írom le mennyi nyavalyám van, de döntöttem, mindennek a végére járok és kigyógyítom magam. Egyszerűen meguntam, hogy magamra sosincs idő. Ezentúl igenis kell, hogy legyen, és ezt szerencsére apa is megérti, gondolom látja rajtam, hogy most ez milyen fontos nekemKép. Megint meg fogom reformálni kicsit a napirendünket, az mindig segítKép, aztán remélhetőleg eljutok hamarosan oda is, hogy esténként le tudjak ülni könyvet olvasni, esetleg hímezniKép.

Csics,
Drukk a műtéthez! Mesélj majd.

Rit,
Köszi. Ma rendesen leesett az állam. Lilivel készülődtünk hazafelé az oviban, egyszer csak jöttek ki a nagycsoportosok, egyből Lilihez és mint az ezer éves barátokat úgy köszöntek neki, hogy: Szia Lili! közben meg a vállát simogatták, én meg csak lestemKép. Ja és tegnap hazafelé mondja Lili, hogy mesélt bent Baláról, kérdem mit? Hát azt hogy a konyhában a sok morzsát összeszedi és a szájába veszi. Na mondom szegény fejem, biztosan azt hiszik, hogy sohasem takarítokKép, erre Lili: dehogy anya, azt is mondtam, hogy egyfolytában porszívózol, meg én isKép. Ja és hozzátette, hogy ezen mindenki nagyon nagyot nevetett, hát mit mondjak én isKép.
Jól hangzik ez az ovi.

Nyuszi,
Értettem nyuszimamiKép!
A reggeli és az uzsi a mi ovinkban is egész normális, sőt szinte nincs is olyan, hogy ne kapnának zöldséget hozzá, igaz azt még itthon ki szoktam egészíteni rendesen, de ez is valami. Eddig 1x volt párizsi, egyébként sonka, sajt, vagy gyümölcsjoghurt van a kiflihez vagy a kenyérhez. Na jó, 1x volt libazsíros kenyérKép.
Bala kapott a szülinapjára olyan toligát, amit tőletek kaptunk kölcsön, amikor Lili tanult járni. Hát hogy annak mekkora sikere vanKép, a kispasi 2 nap alatt megtanulta, hogy kell vele kanyarodni, úgy hogy most már nagyon megy. Igaz néha esik is rendesen, főleg ha tolja és elfelejt lépni, vagy vissza húzza és állva maradKép.

Conti,
Jobbulást Bettinek!

Na irány az ágy,
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Köszi a sok biztatást szerencsére nem kelett ben maradni viszont igy is egy egész napunk rá ment mert elöbb a fülészettre kelett menünk a fö orvoshoz megvizsgálta hogy jol van -e aztán átküldött a az altatoorvoshoz ott is megvizsgálták és lehett müteni azt mondták viszont keveselték petike 12 kg Kép 3 évesen amugy 10órára oda mentünk és kb 11 fél12 kor kerültünk sorra pedig elöjegyzetek voltunk Kép olyan sokan voltak akik a mi orvosunkhoz vártak .+még az altatoorvosnál is várni kellet ugyhogy végére már megfájdult a fejem Kép és ehes letem párom tök rendes volt nem csak elvitt hanem ott is maradt velünk amig végeztünk az orvosnál Kép .

Lányok
tegnap én is besokaltam petikén 2-3 napja elfelejt szolni ha kakilnia kell de csak velünk csinálja meg az oviba nem. tegnap elszökött melölem és már megint játéknak akart használni a sanponomat Kép multkorit is tönkre teték mert teleengedték vizel közöltem vele mikor vetem az ujatt hogy nem nyulhatnak hozá mert enyém és tegnap is nyomatikositotam hogy nem nyulhat hozá senki a dolgaimhoz és iszonyuan hisztis hisztit rendez ha lekel veni a polot fürdésnél vagy átöltözésnél söt tegnap apja fürdés után felakarta öltöztetni és szolt neki hogy jöjön oda petike süketet tetetet mert ö olvas ujságot apja 3 kérte nem ment csak azért se oda fogta magát apja és kikapta az ujságot a kezéböl és oda huzta magához mert hogy egy ágyon ültek 2lépésnyi távolságra egymástol ere elkezdett bögni .hogy ö ujságot akar nézegetni pucéren és nem öltözni ugyhogy néha nekem is tele van mindenel a hócipöm mert minden hová követnek és ráadásul mostanában petikére rájött a nyafogás és makacskodás korszaka sött ha neki nem tetszik valami akor elkezdi az oroszlán övoltést és közli hogy megyek el ha rászolok hogy netörd össze a kubus üveget mert nem lesz mit meginod válasz oroszlán üvöltés és menyinen mondat Kép .

Pusz csics
csics

Ilke!
Én teljesen meg tudlak érteni, hogy fizikailag ki vagy merülve. Én közel 5 évig voltam így, hogy vagy szoptattam, vagy terhes voltam, vagy egyszerre mindkettö és ráadásul éjjel sem aludtam rendesen.
A férjemmel dettó így vagyunk. Nem érünk rá együtt lenni, mert én rohanok a háztartás után (sose érem utol Kép), ö meg állandóan vásárol a házhoz, vagy segít a melóban, vagy a munkahelyén robotol. Ö nem jár külfödre, de mostanában mégis annyira keveset találkozunk, mintha két külön földrészen élnénk Kép. Általában délutánra megy dolgozni (15-23-ig), hogy délelött tudjon vásárolni vagy a házon dolgozni. Ez azt jelenti, hogy éjjel 1/2 1 körül és haza, mi reggel 1/2 7-kor indulunk a gyerekekkel, így nem is találkozunk. Van, hogy napokig csak telefonon beszélünk egymással Kép. Már alig várom, hogy vége legyen ennek az építkezésnek, mert már kivagyunk...
Magamra talán még lenne idöm (tornázni szeretnék...), amikor arra várok, hogy elhozhassam a gyerekeket az oviból. Az nekem naponta minimum 2 óra, du. 1-töl 3-ig, de egyszerüen energiám nincs rá Kép. Minden reggel 5-kor kelek, este 10-nél elöbb nem kerülök ágyba, egész nap rohanok, mint az eszetlen, szóval semmi röm nem marad ilyesmire. Pedig nagyon szeretném, de nincs hozzá eröm. Talán, ha majd végre autóval járhatunk, akkor a napi 2x1 óra utazás lecsökken 2x10 percre, marad egy kis felesleges energiám is Kép.

Ráadásul a gyerekeimnek is valami idióta korszaka van, állandóan veszekszenek, semmi nem jó, nem tudnak rendesen együtt játszani, kész káosz Kép.

Csics!
Drukk a mütéthez! Remélem, nem fogja nagyon megviselni Petit. A hisztihez csak kitartást tudok kívánni, nálunk is ez van néha...

Na jó, megyek mert hajmosás van...
Persze, a férjem most sincs itthon, elmentek valami parkettavágóért anagybátyámmal, hogy a jövö héten végre lehessen parkettázni.

Panda

panda
Halásztelek

Panda

Hat ez eleg rosszul hangzik, de hamarosan vege lesz, ha elkeszultok a hazzal.
Nagyon koszi a mintakat megkaptam. Nehany megvan az ujsagok kozul, de korant sem mind. Az egyik kis karacsonyi mintat mar el is kezdtem keresztszemezni. Megprobalok kepeslapot gyartani. Meg kiprobalom mennyi ido egyet elkesziteni es aztan ha nem sok akkor johet a tobbi.Kép
A Permin katalogusban gyonyoru dolgok vannak, de eleg huzos az aruk. Mindenesetre a rozsat lemasolom a hatuljabol.Kép
Nalunk is folyton veszekedes van. Sot Emi egyenesen kijelenti, hogy nem szereti Dannyt.Kép
Mi lett az autotokkal, hogy buszoztok?

Csics

Szurkolok, hogy minden rendben legyen Petikevel.

Ilke

Pihenj tovbbet, muszaj azt is neha. Azert nem vagy semmi ezzel a rengeteg sutes-fuzessel.

Kataa

Te dobtad fel a mamis tali otletet, ugye? En benne lennek, jo lenne kidumcsizni magunkat babak nelkul egyszer. A baratnoimmel azert nem ugyanaz, mert egynek sincs gyereke... Szoval ha megszervezed en csatlakozom, akar hetvegi napon is. Sot akkor jobb lenne, delutan.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Tegnap a Babszinhaz nagyon bejott mindenkinekKép
Alex veigulte a majdnem 2 orat es nagyon egyuttmukodo volt.Vegig taposolt,kiabalt be ahogy kellettKép A szunetben meg kulon bejott neki a perec+gyumileKépAzota is mondogatja hogy menjunk maskor is BabszinhazbaKépApaval buszken neztuk hogy mar ekkora gyerkocunk vanKépKép

Rit
Orulok hogy megis bejott az az ovi.Es az osszetetel milyen??Mert ott a panelok miatt....
Igazad van ha mar nem szerei a bolcsit akkor irasd at,plane hogyha jon a teso ez a ketto sem jo ha egybe esikKép
Tenyleg,foglalkoztatja mar a dolog?meseli a bolcsiben???

Nyuszi
Aha az estek jo farasztoak voltak,utana mindig jo koran lefekudtem hogy gyorsan teljen az idoKép
Hat igen az atlag 3-4 hetben a hetvegek is benne voltak....O sem tudott csak ugy hazaruccanni csak ugy a tengeren tulrol,igy is iszonyatos penzt koltottunk repcsi jegyre az elmult evbenKép

Conti
Tenyleg mikor koltozol,mar aruljatok a hazat?

Ilke
Nagyon sajnallakKépTenyleg lehet ebben valami hogy a sok strapa ment ra az egeszsegedre.
A napirned atalakitasa jo otlet,de szerintem ha lenne valaimfele segiseged az lenne az igazi feludules.Mondjuk taki neni vagy babysitter neha.
Most ahogy olvasom amiket irsz,total elottem van hogy miert is nem akartam en rogton tesot.Hogy akkor aztan semmi idom nem lenne a kapcsolatunkra,meg magamra sem.Nem is hobbykra gondolok csak epp egy fodrasz+kozmetikus dolgokra.Es ezek azert jarnak az embernek nehaKépMert segitsegem ugye nincs csaladilag,ferjem nekem is sokat dolgozik,bar most hogy itthon ,mar legalabb fel6-ra haza is erKép
Most ugy erzem minden egysegben van,dolgozom,tehat kiszabadulok otthonrol(sot ki is pihenem ott magam)a taki neni 2 hetente tisztasagot varazsol.A hetivel meg elboldogulok a vasalas+mosas mellett.Fozok is minden nap egyszeru ,konnyu eteleket.Alexxal is turelmes+jatekos tudok lenni delutan.Estenkent ha Alex alszik beszelgetunk tartalmasakat+olvasunk+egyebKépKép
Szoval csak azt akartam mondani hogyez mar nem az a vilag amikoregy anyanak martirnak kell lenni.

Panda
En mindig is mondtam hogy Te egy hos vagy ezzel a nem alvassalKépEgy epitkezes tenyleg csaladrombolo tud lenni,drukk hogy hamar kesz legyetekes minden rendezodjon.

Ja kepzeljetek penteken 4-kor mentem Alexert es O volt az utolso gyerek a csoportban.Hat a bolcsis neni (persze viccbol)mondta Alexnak hogy majd O hazaviszi,mert ugye Alex megmondta a cimetKép.Mondom ez szokasos hogy 4-kor mar nincs gyerek penteken?A valasz:igen anyuka.OK csak en havi egyszer kenytelen vagyok eddig maradni.
Hat bele sem gondolok mi lesz tavasztol ha sokat kene kulfoldon lennem es uram csak fel6-ra erne a bolcsibe napi szinten.Ugyhogy valami jo megoldast erre meg talalni kell,mert a napi 8 ora kozossegben let szerintem boven eleg neki+nekunkKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Csics
Nagyon drukkolunk holnapra,hidd el minden rendben lesz a mutettelKép

Nyuszi
OK en megszervezem,nekem is jobb a hetvegeKép
Mondjuk egy jo kis cukiban,paacsintazoban, hogy meg elvezetesebb lgyenKép
Szoval varom a jelentkezoket es az idopont javaslatokatKép

Kép
Kép
kataa

Kataa

Persze nem kell martirnak lenni az anyukanak, de pl ott ahol en dolgozom nincs 4 vagy 6 oras allas. Vagyis nemhogy 4kor, de meg 5kor sem tudnek a gyerekekert oviba menni. Azert is tervezem a sajat vallalkozast, mert akkor a magam ura lehetek es annyi idom lesz a csaladra, amennyit akarok. Remelhetoleg. Az az allas, amibol eljottem, nem ketgyerekes csaladanyanak valo.Kép Vagyis vagy visszacsuszok vagy kettot a rangletran, es akkor csuszik a fizu is es talan normalis idoben elbirok menni, megjegyzem akkor meg mindgi 8 oras allasrol van szo, vagy akkor mar mindegy ha egy kis szereny vallalkozast kezdek, amivel kb. ugyanannyit keresnek.
AMugy masodik gyerekkel lehet hogy en is vartam volna meg, ha kb 5 evvel fiatalabb volnek. De mivel elmultam 35, es meg 3. gyerekekn is gondolkodunk, nem huzhattam az idot. Meg az az igazsag, hogy a batyammal majdnem 4 ev a korkulonbseg es soha nem voltunknagy pajtasok, lehet hogy csak a nemek miatt, nem tudom. Amikor mentem oviba, akkor ment suliba, amikor felsos lettem , o akkor ment gimibe. Amikor mentem gimibe, o akkor ment egyetemre stb.

A cuki nagyon jo otlet.Kép Hatha segitene 1-2kg-t felszedni.Nekem egyelore ugy nez ki jo jovo (22-23) meg az azutani (29-30) hetvege is.

Lanyok

Tud valaki jo kis alkalmi ruha uzletet, mondjuk nem tul csillagaszati arakkal? Megyunk eskuvore es az alkalmi ruhaimat mind kifogytam.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mamatali: Én is, én is!!!!Kép Kép Kép Nyuszi által említett időpontok nekem megfelelnek, kivéve a jövő vasárnapot (23-a)!!! Helyszínötlet: Pólusban van nagyon finom rétesezőKép

Ilke! Vizsgáltasd ki magad, igenis szükséged van a pihenésre. Képzeld nekem kb. 1-2 hónapja tele van az állam pattanással (CSAK az állam!!). Elmentem kozmetikushoz, fogorvoshoz, sehol semmi. Állítólag nőgyógyászati probléma is állhat a háttérben, megyek is nemsokára a nődokimhoz. Érdekes, hogy minden mindennel összefügg az emberi testben.

Panda! Nem csodálom, hogy fáradt vagy, de ha már látjátok az alagút végét, akkor az sokat segít. Képzeld el az életedet 1 év múlva, szép új ház, kényelmes lakás.. szerintem megéri. Csak azért merek ilyeneket írni, mert mi is laktunk 4-en 1 szoba-konyhában...

Hát lányok, most felhördülést fogok klteni, de én még mindig azt mondom, hogy tök jó a kis korkülönbség. Persze nálunk is vannak veszekedések, egyszerre-hisztik, de nálunk már egy csomó minden egyre könnyebb: Vásárlás, kirándulás, séta. Én nagyon élvezem a "nagy" gyerekeimet, hasonló az érdeklődési körük, az estek 80%-ban szépen eljátszanak egymással, vagy egymás mellett.
Most azt mondom, hogy nem vállalnék be többet, persze soha ne mondd, hogy sohaKép Kép
Tegnap kirándultunk egy hatalmast, babakocsi nélkül sétáltunk az erdőben, utána fociztunk a mezőn, sétáltunk a Dunaparton, jó volt látni a gyerekeket, gyönyörű idő volt.

Csics! DRUKK DRUKK DRUKK! Nagyon gyors felépülést Petikének a Műtét után!!!!
Neked meg sok erőt!!!

Szép estét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Nyuszi
Persze tudom en hogynincs,pedig en is akartam a cegemnel 6 orasat ,de nem voltak ra vevokKép
Es csak orulhetek hogy az enyem tenyelg 8-ora a valosagban,nem sak papiron.Boven eleg ennyi,nem tudnek mar egy gyerektol sem tovabb maradni nem hogy tobbtol.Ugyhogy a koleganoktol kaptam mar ilyen megjegyzest:hulye lennel mege gyet szulni,mert vissza tobbet nem vesznek.(5-en allnak sorba!!! )
Hat en nem ettol teszem fuggove az eletemet,tudom hogy kell Alexnak tesver,meg nekem is ujra majd egy joszagu babyKépKép
Szerencsere nem letkerdes az en munkam,ugyhogy azt hiszem a masodik utan nem fogok mar igy dolgozni mint most.Valami egyszerut keresek,persze tudom hogy toredekeert annak amit most kapok,de lenyeg hogy mindenre raerjek majd.
Batyammal is 4 ev a korkulonbseg,de szerintem azert nincs olyan kozeli kapcsolat mert fiu.Pedig egy munkahleyen dolgozunk es ha baj van szamithatok ra.De inkabb ne legyenKépNoveremmel szinte megerezzuk egymas bajat meg ilyen messzirol is,pedig vele 2 ev a kulonbseg.
Viszont tisztaba vagyok a korlataimmal ezert is tudom hogy segitseg nelkul nem ment volna szaladgalni egy masfel eves Alex utan terhesenKép
Ha anyuek kozelebb lettek volna johetett volna mar a teso,de igy ez pont jo lesz mindenkinekKép

Magdi
Mindenkinek ugy jo ahogy csinaljaKép
Az allon levo pattanas egyertelmuen nogyogyis dolog,vagyis a hormonok okozzak.Barinom kozmetikus es O mondta nekem.

Tali
Helyszinnek valami kozponti helyet kene talalni hogy senkinek se legyen tul messze,Azokra gondolok akik az aglomeracioban laknak.
Mondjuk a Pestofi Sandor utcaban van egy Nagyi Palacsintazoja,vagy mondjuk a Muzeum cukraszda a Kiskoruton vagy mondjuk Mozart cuki....
Idopont variaciok:
Oktober 22.szombat
Oktober 29.szombat

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Magdi is agglomeracioban lakik hehe.Raadasul velem ellentetes oldalon.Kép Nekem a Polus van kozelebb, de a tobbi is jo. Egy keresem lenne, konnyu legyen parkolni a kozelben.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Szerintem is tök jó, hogy végre magadat is napirendre vetted, senkinek sem hiányzik egy agyonstrapált anya, így ugyan kicsit természetesen mindenkinek kevesebb idö jut belöled, de idövel megtérül Kép

Panda
Hát nálatok sem semmi ez a helyzet, így nem lehet sokáig bírni. Mi si már kivagyunk a felújítástól, mindíg csak azzal vígasztaljuk magunkat, hogy mi választottuk ezt a megoldást és a végén majd így jobban járunk, mert így mégiscsak olyan lakiban lakunk majd, amilyet mi szeretnénk. Csak addig nehéz. Mondjuk mi meg pont azon az áron haladunk lassabban, hogy egymásra is maradjon idönk, most is szombaton betonoztunk, vasárnap viszont kirándultunk egész nap. De én mondjuk azt tuti nem bírnám amit te, egyrészt nem akarok egyetlen estét sem apa nélkül, másrészt nem válallnék hajnali kelést sem. Föleg mostanában. Annyira álmos tudok lenni, ez nálam az egyetlen negatív mellékhatása a pocakosodásnak.

Kataa
Épp ma reggel voltunk beíratni Dodit az oviba. Végül a modernebb épületet választottuk, és az a szerencsés helyzet állt elö, hogy a csoportot is mi választhatjuk meg, de ezt majd holnap inkább, elvileg holnap fizetjük be az ebédet és fixálunk le mindent. Szóval épp ez az, hogy nem panel!!! A lakótelep szélén van, már pont kezdödik a szép köházas épületek sora. Amit választottunk, az olyan, hogy minden csoportnak saját udvara van, mert az épület pentagon alakú, így minden csoportszoba tetötöl padlóig üveg egy oldalon. 5töl van ügyelet, ami azt jelenti, hogy akkorra már elég sok gyerköcért jönnek, így az ottmaradtakat összevonják 1 v. 2 csoportba, hogy senki se maradjon egyedül. Minden szoba ferde kupolatetös, ettöl olyan alpesi feelingje van, jó sok játékkal. Ja, az összetétel: pont emiatt választottuk végülis az új épületet. Úgy néz ki a régiben van az etnikum, szóval valamilyen szinten szelektált. De amúgy ott sem olyan vészes, mondjuk most reggel már elég sok gyerek ott volt, így azt mondhatom, ott 5 csoportban láttunk kb. 20-25öt, de a másik épületben egyet sem. A csoportunkba, amit választottunk egy sem jár, bár meg kell hogy mondjam, hogy azért e szerint nem szelektálnék igazán, pl. a bölcsibe most jár egy kissrác és tök normális és a szülei is azok. Anno pedig ha emlékszel még a verekedös, agressziv, kötekedös Koppány pl. ehte magyar volt. Mi elsQsorban az ovónéni kedvessége és a csoportszoba hangulata ill. korcsoportos összetétel alapján választottunk, mivel ezek vegyes korcsoportú csopik. Jelebnleg viszont több olyna is van, ahol majdnem 80%os a kiscsoportos aránya, vagy a kis és nagycsoportosok aránya, ami nekünk abból a szepmontból jobb, hogy ö gyakorlatilag jövöre lenne kiscsopis, tehát ha a nagyok elmennek, akkor jövöre is még aránylag az ö korcsoportja jön, és így nagyrészt ugyanazokkal a gyerköcökkel járja végig az ovis éveket.

A jó megoldás: addigra pocakos leszel és nem kell külföldre menned KépKépKép

Sajna nekünk egyik hétvége sem jó, most szombaton ismét betonozás + du szülinapi buliba megyünk, jövö 7vége meg 4 nap anyukámnál Kép vagyis ez Kép mert alig várom, csak kár, hogy így megint nem talizhatom veletek

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Csics,
Nálunk is majdnem minden nap vannak ilyen hisztik, ilyen korszakban vannak, sok türelem kell most hozzájuk. Lili is pont ilyen eszetlenül szokott néha üvölteniKép, ilyenkor én odamegyek, nyugisan elmagyarázom, hogy minek miért kellene történnie, aztán ha akkor sem hagyja abba akkor otthagyom, az esetek 80-90%-ban percek alatt rájön, hogy nincs értelme, és magától jön oda hozzám, tök nyugis hangon másról beszélve, mintha mi sem történt volnaKép.

Panda,
Akkor ti most még nehezebb helyzetben vagytok, ha rendszeresen alig találkoztok, az nagyon rossz. De gondolj arra, hogy ha vége lesz, akkor sokkal könnyebb lesz.

Kataa,
Már én is gondolkodom valami segítségen. Szerencsére anyóssal megbeszéltük, hogy havonta 1x mindenképp eljön (sajna elég messze laknak), és akkor este mi el tudunk menni apával. A taki néni valahogy nekem nem tetszik, én is olyan vagyok, hogy szeretek mindent magam megcsinálni ahogy én szeretemKép. Viszont az jó lenne ha kicsikét néha valaki vigyázna a gyerekekre, hogy el tudjak menni bárhová. Főleg, hogy végre kitaláltam hogy, mit akarok a saját cégünkkel, így azt is intézgetni kellene. Most már Bálint napközben csak 1x szopizik, az ebéd utáni elalvás előtt, igaz hajnalban és este bepótolja mert akkor többször isKép, de napközben így már könnyebben tudom mostanában apára is bízni őket hétvégenként. Vagyis ez így lehetneKép, de hétvégenként mindig annyi elintézni való van, hogy estére esünk csak haza. Tegnap a gyerekeknek mentünk el cipőt venni, hát a két cipőből lett, két téli bundás csizma, két cipő, apának egy cipő, meg egy rakat ruci. A Decathlon-t megint jól kifosztottam, annyira jó dolgok vannak ott (szinte mindent ott vettem), imádok oda járni, mert a gyerekeknek is nagyon szép és nagyon jó minőségű ruhákat és cipőket tudok venni. Főleg most akcióban volt a legtöbb dolog. Balának 2400-ért egy álom melegítőt vettem (már kariraKép), ja és extra minőségű fehér pólót 390-ért vettem Lilinek, hogy csak a legjobbakat említsem.
Egyébként nem vagyok egy mártír típusKép, csak hajlamos vagyok túlvállalni magamat. De azért előbb-utóbb mindig észbe kapok és rendbe teszem a dolgokatKép.

Nyuszi,
Ha én szép rucit akarok venni, akkor a Paris-t mindig megnézem. A WestEnd-ben is van, meg nagyon sok helyen már, és a lényeg, hogy nagyon elérhető árakkal.

Minitali mamiknak,
Engem is érdekel, a Pólust és a rétest támogatomKép! A 29-e jó is lenne.

Na megyek Balának kajcsit főzni,
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

A Pólus nekünk is jó lenne Kép és inkább a 29-e, mert Solymi megint betegecske, köhög és nem jön ki a takony a fejéből... Oviba se engedtem ma.
parazita

Szerintem jó lenne az Örs vezér téri IKEA is talira, az étteremnél a játszórész mellett. Szerintetek?
parazita

Mit szólnátok az Örs v. téri IKEA-hoz talira?
parazita

Sziasztok!

Én is az agglomerációból jelentem, hogy Pólus és Ikea is jó. Viszont lehet, hogy nekem muszáj lesz Annát is vinni mert apa hétvégi melós.Kép Vagy nem megyekKép

Anytime, "anywhere", belvárost most nem támogatom a parking miatt.

Karolékkal minden ok leszámítva, hogy most betegek. Elköltöztek, majd jön hét közepén.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Haho

Bea

Meg aztan beangolosodtal...KéphihiKép

ZIta

Emi is letaknyosodott tegnapra, ma mi sem ovizunk.Kép

APa hajnalban elhuzott Zurichbe egesz pentekig.Kép

Mamitali

Mi lenne ha az ARkadban taliznank az emeleten, van ott egy nagyobb cuki/fagyizo.Az Ikeaban nem nagy az atmeno forgalom? Vagy a Polusban is van sok hely. Bar attol fugg hanyan leszunk. De a cukik altalaban kicsik.

Ilke

Jo hogy mondod ezt a Decathlont,itt is nyilik Keszi mellett egy 21.-en. Feltetlenul elnezek, ugyis menni akarok a bicajra egy-ket dolgot nezni.
Koszi a ruhabolt tippet.Kép Bar kicsit felek, mert most extra hulye meretem van, nehol a 34-36os cucc all csak valahogy rajtam.Az meg mar majdnem gyerekmeret. Volt mar az Auchanben, hogy a lanykaosztalyrol vettem nacit magamnak.Kép

Magdi

Hat irigyellek az egyutt jatszo gyerkokert, nalunk ez egyelore forditott, vagyis 20% az egyuttjatszas, a tobbi a visitas.Kép

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Lehet,hogy én is viszem Csongit...
parazita

Sziasztok,

Tali
Arkad jo otlet,jo hogy nagy a cuki,tudom melyik,jo is a sutijukKépParkolni is jo ugyhogy ez sem akadalyKép
Akkor eddig a 29. maradjon???Idopont: 4-korul vagy hamarabb,kesobb???

Rit
Na orulok hogy jo lett az ovi valasztas.Mar keztek is a jovo heten??

Ilke
A martirt arra ertettem hogy ha lehetoseg van ra keress egy babysittert vagy barmi ami segitseg jol jon.Apa hetvegi vigyazasa meg ugye azert nem tul jo mert megint nem tudtok egyutt lenni.
Meg sosem voltam a Decatlonban,de azt hiszem megnezem en is ha mar ilen jokat irtalKép

Halacska
Anyukadat nem tudod bevonni arra a par orara?

Nyuszi
Jobbulast Eminek,neked meg gyors napokat pentekigKép

Kata

Kép
Kép
kataa

KataaKép
Tegnap börzéztem anyu vigyázott Annára, jövő héten is jön mert a szülőknek ovi buli lesz, Dömötör nap, nálunk is alszik így ha jövő héten vasárnap délelőtt lenne a tali akkor tudom marasztalni de amúgy nem szeretném mert mostanában sokat volt. A másik ok, hogy miért nem szeretném az, hogy a tegnapi vigyázás eredménye egy elronott dvd és homeos bogyik felzabálása lett.Kép

Árkád hangulata jobb sztem mint a Pólusé de a kávézók szvszerint kicsik illetve az asztalokat nem igazán lehet mozgatni. Attól függ valóban, hogy hányan leszünk. De ne szervezzük túl mert akkor nem lesz tali.Kép

Nyuszi
Kép beangolosodtam.
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Rit
Gratulálok pocaklakóhoz!
Én is folyton azt kérdeztem apától, hogy fogjuk e őt is szeretni. Mikor a Petra még egyedül volt el sem tudtam képzelni, hogy rajta kívül még mást is tudnék ennyire szeretni és mikor az Olivér megszületett teljesen megváltozott minden. Imádom mind a kettőt!

Szilcsike
Nagyon hamar megtanult Tomijó menni. Kis ügyes!

Kataa
Boldog szülinapot Alexnek!

Ilke
Kaja: ezen én is elgondolkoztam már, hogy mekkora lehet az adagjuk mert a Petra tényleg nagyon rossz evő volt mindig és nekem is mondja az óvónő, hogy a levesből kétszer evett, utána volt második és süti is, és mikor hazajöttünk pont gofrit sütöttem és megevett 2-t. Életében nem evett ennyit. Előző nap meg megette a fél tányér kajámat (az meg csirke volt). Én mindig úgy viszem a Petrát reggel, hogy itthon adok neki reggelit. Ha akar eszik bent, ha nem az sem baj. Tízórai van náluk zöldség vagy gyümölcs. Nem próbálsz neki adni te is valami kis keveset reggel?

Rzsuzsa
Én nem gondolom azt, hogy Előd még nem oviérett mert nálunk is úgy volt, hogy nem maradt el sehol, nagyon ragaszkodott hozzám, most meg már ott tartunk, hogy tegnap mondtam neki, hogy itthon maradhat mert folyik az orra és ő azt mondta, hogy akar menni és ment az előszobába és húzta fel a cipőjét. És a Petra tényleg a nehezen beszokó gyerekek közé tartozik, az óvónő is mondta.

Nyuszi
Amiket írtál Emiről teljesen ráillik a Petrára. Lehet, hogy ilyenek a rákok? Én is nagyon félős voltam, soha nem játszottam senkivel csak az óvónő mellett voltam mindig. Az anyukám már az anyáknapi ünnepségre sem mert eljönni mert ahogy megláttam sírva fakadtam. (én is rák vagyok)
Kitartás, nekünk is nagyon nehezen ment de amióta van barátnője szeret menni és folyton róla beszél. Reggel is megkérdezte, hogy „anya a Brigi nadrágba vagy szoknyába megy?”. Most meg már annyira ragaszkodik a Brigihez, hogy hétfőn nem jött oviba és a Petra egyből sírva fakadt reggel és egész nap pityergett. Másnap meg megint nem volt semmi gond. Mikor még nem volt barátnője akkor mindig valamelyik óvónő ölébe adtam reggel most meg már egyedül megy be a szobába és keresi a Brigit ,annyira hogy még puszit is elfelejt adni.
Nekünk ott jelentkeznek az ovis gondok, hogy éjjel 3-4 szer biztos, hogy felébred pedig eddig mindig végigaludta az éjszakát. Este is mikor leteszem kb 11-re alszik el pedig 9-kor már bemegy a szobájába. Ne aggódj a Petra sem evett meg az elején semmit most meg már állítólag mindent megeszik és boldogan meséli, hogy aznap mi volt az ebéd.

Ági
petra2

Mamitali

Tenyleg jobb lenne torpek nelkul, ha megoldhato, en pont azert lelkesedem a mamitali otletert, mert meg akarok kicsit "logni" a haramiaktol.Kép Es hat ugy azert nem olyan jo beszelgetni, hogy a szemunk folyton mashova pasztaz. Mami mellett meg ugysem ulnek meg a torpek, mert halalra unnak magukat. Legalabb is Bea Pancsijarol nem tudom elkepzelni, hogy mondjuk 2 orat meg tud ulni a feneken...Kép

Bea

Hat igen anyuek korosztalya nemigen tudja kezelni az effele gepeket. Vagy nem anyud volt a tettes?Kép En mar boszen tanitom Emit hogy tudja maga elinditani/megallitani stb. a dvd-t.Kép
Talalj ki nekik valami uj jatekot, amivel sok kart nem okozhatnak amig Te meglogsz.KépAmit mar regen vagy meg nem csinalt PAncsi.Az nem jo? Vagy jojjon a mamad is talizni.KépEs akkor uldozheti a janyod.KépEsetleg menjenek addig moziba.Kép Tele vagyok otletekkel...KépKépKép
Nehogy man ne gyere!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Halacska
En is osztozom Nyuszival hogy nehogy mar ne gyere!!!!!!!.Anyosod nem jaccik be ilyenkor???
Mennyit evett meg a bogyokbol?,mert ha sokat akkor csak fogkremet kell vele etetni es semlegesiti a hatastKép
Felhivtam a patikat es holnapra kiderul tudnak -e hozni nekunk,majd szolokKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Anna volt, nem anyukám. 2 éves korától kezeli a dvd-t. Nem sikerült nyomást gyakorloni rá, hogy elmondja mi is történt pontosan.
Sok mindent csinálnak együtt amúgy, tegnap festettek is, játszóztak de Anna igen, ilyen mozkékony. Az a baj, hogy az Árkádban megszűnt a gyerekvigyázó pedig oda pl. beadhattam volna. De az Ikeában van. Legfeljebb beköszönök, és vissza-visszanézek hozzátok. Én nem vagyok annyira lényeg, majd elmondom itt, amit akarok.Kép
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Az előbb írtam egy hosszút, csak elszállt Kép
Pont most vagyunk túl egy 1 órás üvöltésen, egyszerűen nem tudtam rájönni, mi lehet a baja Toto-nak, ő meg szegény annyira sírt. Látszott, hogy fáj valahol neki Kép Szilcsike meg rohangált nekem mindenért, amit kértem, és azt mondta, hogy "anyucika, biztos fáj Tomijónak valami, segíts neki" Olyan tehetetlennek éreztem magam, mint még soha. A sírás kerülget még most is. Kép

Bea
Én pont ezért nem bízom anyósomra, pedig 5 percre laknak innen. Az ő legutóbbi vigyázásából az lett, hogy beleültette Szilcsit a játékbabáknak való kisbabakocsiba, amivel hátrazuhant, leverte a kezéről a bőrt, amit bekentek neki CIPÕKRÉMMEL, mert csak annyit olvastak a tubuson, hogy bőrápoló. Úgyhogy most hétvégén anyukámék jönnek fel Szegedről, hogy vigyázzanak a két gyerekre, míg mi elmegyünk a nemtudhatokrólaszülinapibulimra. Anyukám meg olyan jól kezeli őket, hogy én nem is kellek Kép

Mamitali
De jó is lenne eljutni, de sajna semmi esélyem nincs rá Kép Apája nem vállalja be a két gyereket sajnos ennyi időre Kép

Ági
Igen, 10,5 hónaposan indult el. Igaz Szilcsi is 11 hónaposan. Szerintem egyébként azért indult el ilyen korán, mert annyira menne Szilcsi után KépKép Most meg kergethetem őket. KépKép

Együtt játszás
Hát én szerencsés vagyok, mert órákig elvannak felügyelettel persze, de együtt játszva. Ráadásnak Szilcsi annyira figyel Toto-ra, kisjátékokat elrakja, kiveszi a kezéből a nem nekivalót, eteti stb. Imádják egymást Kép

Rit
Én is tartottam tőle, hogy nem fogom tudni szeretni a második babát. Szilcsi volt az etalon, az édes kicsilánykám, kizártnak tartottam, hogy én egy kispasit ennyire imádjak, vagy hogy egyáltalán nevelni tudjak egy kisfiút. És lám, így lett teljes az életünk Velük, Szilcsivel és Tomijóval, és imádom mindkettőt Kép

Szilcsike
szilcsike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?