Cas
Etetés: én is úgy szoktatom Korit, hogy akkor evés van semmi más! Nem szokott gond lenni, azt leszámítva, hogy ha tüsszent milyen következménye van?!
Van vitacolan, de szörnyű íze van, nem olyan fini, mint amire én is emlékszem.
Buli: iszonyat jó volt!
Sőt nekem főleg, jót dumcsiztunk! Zsombi nagyon rendi volt! Tényleg tök bunkóság, hogy én sem segítettem rendet rakni. Viszont jó volt, hogy lementünk sétálni, mert aludt fél órát, így kezelhetőbb volt Kori!
Képek miatt ne bosszankodj. Biztos észre vettétek, sok dátumos archiv volt, aztán szóltam a szerkesztőnek és egy mappába tette. Most is szóltam (valószínű új rendszergazda van), erre mi történt? Minden maradt a régi csak megjelenik, hogy archív.
Köszi az e-mailt, jól esett, persze fogok írni, csak még emésztem!
Szilvi
San Marcoba fél 9-kor vagy fél 10-kor van a baba-mama torna. Pont a tücsök zene előtt egy órával! Timi barátnőm jár is és meg is kért reklámozzam már köztetek, mert kevesen vannak. A órát egy gyógytornász-védőnő tartja, szóval Timi mindig beszámol, hogy mit beszéltek kaja ügyileg! Kell telefonszám?
Milyen jó nevelőnő Kinga!
Myra
Tényleg összejön a költözés? És Békás lesz?
Laga
USA-ban volt az esküvőtők? Itthon nem is?
Kár hogy nem voltatok a partyn, pedig olyan kíváncsi lettem volna Teusra is!
Viki
Hozzám se szólsz? Még van harag?
Zseppy
Tényleg betoppanhatnál egyszer, eddig csak fenyegetőztél. Mennyi korkülönbség lesz a két gyerkőc között? Ha ovis, akkor min. 3?