Új privát üzeneted érkezett!

Aranyhold
Ahá! Köszi, megkérdem akkor a gyógyszertárban! Kép
(Oda is csajozni járunk Sebivel, férjem egyik volt-évfolyamtársa itt dolgozik a közeli patikában, tegnap teljesen levette a lábáról... Kép)
Tényleg, multivitaminosban nincs ilyesmi? Biztos túlparázom, de kezdek aggódni, hogyha ennyire egyoldalú lesz Sebi táplálkozása, a tápit meg minimálisra kell szorítanom, akkor nem lesz-e vitaminhiánya...

Viki
Azért mennyi esze van a kölköknek... Egyre inkább kezd rájönni Sebi is, hogy az a legkényelmesebb, ha csak tátja a száját, én meg kanalazom bele a kajcsit, a kanalakkal inkább csapkodni lehet a tányérban, meg ledobálni őket! Kép

Persze a szerelő még mindig sehol... Asszem kap egy fél órát még, és felhívom, hogy mégis mikor méltóztatik jönni?!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Vitacolan szirup = multivitamin!
aranyhold

Cas,

Aranyhold,
Köszi a tejbegrízzel kapcsolatos tanácsokat, azt hiszem ma adok neki.
Viki, várom továbbra is az említett kötetből való szaktanácsokat. Nagyon jók és hasznosak, legalábbis nekem, mint első gyermekes anyukának.
Cas,
Remélem már megérkezett a szerelő. Ez a legrosszabb, amikor folyamatosan kell figyelni valakit, mikor jön. Én is adom Gergőnek a Cebion cseppet (C vitamin), recept nélkül kapható, és most én is úgy látom a Gergő kezd kilábalni a náthájából, pedig már csak ezt kapja .
Én általában adom neki, főleg ha rossz idő van (doktornő tanácsa), persze ha el nem felejtem. Teába szoktam belecsepegtetni 10 cseppet naponta. A Calcimusk is hatásos lehet, gyógyulást nektek.
Kriszti
kriszti1

Aranyhold
Van még vitacolan?! Annak idején nagyon szerettem! Kép

Kriszti
A szerelőre most telefonáltam rá, kb. egy óra múlva jön, el van csúszva, dugó van, blablabla... Kép
Az jó, ha Gergő is kezd kifelé jönni a náthából, Sebi orrát órák óta nem nagyon kellett törölni szerencsére, szóval egyelőre nem tűnik komolynak. Remélem így is marad!
Mi az a Calcimusk?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
köszi
igen Cebion, mi minden napi 8 cseppet eszünk lefekvés előtt, náthánál pedig emelt adagot
(ilyen nagyon régen nem volt) Kép

Viki!
nem szeretnék vitatkozni veled, mert az én tapasztalatom hozzád képest nulla
De, szerintem szigor nélkül is lehet következetes valaki, sőt annál kevesebb kemény nevelésre van szükség, mert hamarabb megérti a korlátokat.

Myra!
mi az az IgE?
Szilvi
szilvamag

Cas! Igen van, nekünk még a kórházba ajánlották. Eleinte adtam, úgy 2 naponta 1 mokkáskanálnyit, majd hetente egyszer, aztán a dokinéni javaslatára elhagytuk teljesen. Matyinak elég erős immunrendszere van, és az étvágyával sincs gond, szóval nem indokolt a szedése.
aranyhold

Cas,
Igen kettőt vegyetek! KépKép
Lilla is kapja a Cebion cseppeket már két-három hónapja.

Szilvi,
Valami immunanyagot takar.

Szigor? Nálunk ez a legnagyobb gond. Lilla iszonyú rakoncátlan, akaratos és hisztis már most. Ha próbálok rászolni, vagy "keményebb" lenni vele jobb esetben kinevet, rosszabb esetben elkezd ordítani, és mindent folytat úgy mint elötte. Ötlet?
myra

Sziasztok!

Ha Cebion cseppet vesztek mostanában érdemes belőle kettőt is venni, mert ha nincs kibontva sokáig eláll. Ugyanis erre felénk sok helyen hiánycikk, nem tudnak a nagykerek sem szállítani. Úgy is jön a takony-kórós időszak és nem fog kárba veszni senkinél.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Na elment végre a szerelő, a takarításon is túl vagyok, úgyhogy a lakás kész a fogadásotokra. Kép
Vásárolni is voltam, ásványvíz és néhány féle tea lesz itthon. Palikba vettem túrót (meg tésztának valót egyáltalán), van még pár féle lekvár múltkorról, ja és kakaó meg fahéj. Más nagyon nincs, úgyhogy hozhattok még belevalókat nyugodtan! Kép

Szóval akkor holnap 1-től szeretettel várunk mindenkit!

Kép
Kép
Kép
cas

Tényleg, névsor? Hányan leszünk?
Mégis hány palacsintát süssek? Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Mi a csípőkontroll után úgy kb.1/2 3-3 felé érünk oda. Diót viszek.
boglarka

Sziasztok,

Nikcsi,
szerintem az Interspar a legjobb Hipp-ben. Az meg úgy is közel van hozzátok. (Eurocenter)

Cas,
jó fej a férjed.

Szilvamag,
a Mátyás király úton van a Csillaghegyi mu˝vház?

Myra,
Pók utca?

Teus fogzik. Ömlik a nyála, nyu˝gös és napok óta rágózik. Ez azt jelenti, hogy nyalogatja a ínyét és ez úgy tünik, mintha rágózna. Ja és folyik az orra, na meg enyhén hasmenéses. Szóval Chamomilla 15 Ch.

Ma van a házassági évfordulónk. 5 éve ilyenkor az USA-ban csavarogtunk (mert hogy ott volt az esküvônk) és állati szabadok voltunk...

Laga
laga

Cas,
nemtom hogy el tudunk-e menni. A délelôtt nagyobb eséllyel jöhetne szóba. Délután Teus alszik, aztán meg rohanok Vilmosért az oviba. Pedig szívesen elmennék!!!

Laga
laga

Myra!
szerintem Lilla már élvezné a játszóházat. Igazából egy terem egyik végében vannak játékok, rengeteg tologatom, szétszedem féle játék, meg ráülős gumilovacska. Próbáljátok meg.

Laga!
igen a Mátyáson. Van játszótér is, Vilmosnak való.
miért ott esküdtetek? Drive through volt? Kép

Cas!
mi megyünk hárman!
meg a barátnőm is (szintén Enikő Kép)

Szilvi
szilvamag

Cas
Én is csak egy névsor erelyéig: mi is megyünk! Csak a húgom is jönne, az baj?
nikcsi

Várunk Benneteket! Kép
Többiek, akik nem reagáltak?

Nikcsi
Dehogyis, hozd nyugodtan a hugodat!!! Kép

Laga
Nekem is egyből a vegas-i White Chapel ugrott be... KépKépKép
Van vmi kötődésetek az USA-ba?
Azért ha csak picit is nézzetek be hozzánk!

Kép
Kép
Kép
cas

Myra!
a www.recontra.hu is forgalmaz Jolly Baby termékeket, kérdezz rá ott is. A neten ezt nem találtam , de hátha.

Szilvi
szilvamag

Cas
Én is hozhatok még egy kismamát? Az ő kisfia 2 hónappal idősebb, mint Sára és nagyon érdekelné ezek az allergiás dolgok, mert szegény kisfickónak már annyi kiütése volt.
hmmc

Hmmc
Jöhettek nyugodtan ti is többen!

Apropó, éhesek lesztek?
Csináljak egy tepsi pizzát?

Kép
Kép
Kép
cas

Hali! Mi is megyünk! Viszek mákot! Kép
Szerintem elég a palacsinta, de ha a többiek megszavazzák a pizzát, én nem ellenkezem! Kép
aranyhold

elkészült az almaszósz a paliba, vagy pali nélkül
nemsokára megyünk Kép
szilvamag

Sebi úgy látszik várja a vendégeket! Igen rövidet aludt! Úgyhogy akár most rögtön is jöhettek! Mi itthon vagyunk.

Kép
Kép
Kép
cas

Boglárka
Én barackot adtam kerek 4 hós kortól.

Táblázattal kapcsolatban: ÁCSI! Azért tényleg bocsi, hogy Vikit kihagytam. Az igazság az, hogy egy régi táblázatból csináltam, és akkor Viki még nem volt ennyire aktív. Szóval bocsi Viki!
Hogy miért csináltam, és miért nem privátban, ezért:
Kriszti írta október 06. 21.50-kor
"Sziaszzok lányok!

Megint itt vagyok. Hát megint ennyi fejlemény egy nap alatt. Még mindig összevagyok veletek teljesen kavarodva, ha esetleg valakinek lesz egy kis szabadideje, csinál nekem egy kis összefoglaló táblázatot, anyukák-babák, gyerköcök felsorolással? Azért nem vagyok ám teljesen sötét ez ügyben, de amikor átolvasom a napot, teljes káosz a fejembe. Előre is köszi!"

Szóval: Kriszti érted már miért maradtatok ki? Értitek miért nem privátba küldtem? De amúgy szívesen megcsinálom, ahogy megbeszéljük! Ma többen is találkozunk összedugjuk a fejünket, megcsinálom és privátban elküldöm!
Egyszer csináljak valamit?! Ez a hála? KépKépKép

Na aztán most nincs időm olvasni meg írni is, csak ez jött ki hirtelen belőlem! Mi szerintem csak 1 után megyünk, mert Kori 2 órát szokott aludni ilyenkor.
nikcsi

Én most várom, hogy Matyesz elaludjon. Ha felébredt megyünk, kb 3 felé, ha meg nem akar elaludni, akkor 1 körül.
aranyhold

Sziasztok
Mi szerintem 2 magasságában leszünk ott. Csak meg kell várnom Dorinát és a hugomat, hogy hazaérjenek.
hmmc

Nikcsi,

Bocsi, azt hittem, hogy ez már a teljes összefoglaló táblázat a teljes névsorral együtt. Amúgy még egyszer köszi.
A Vikit észre sem vettem, hogy nincs benne.

Jó bulizást nektek, tavasszal mi is jövünk. Várom az élménybeszámolót a taliról.
Sziasztok!
kriszti1

Sziasztok!

Cas,
Bocs, hogy eddig nem szóltam hozzá a talihoz, de bizonytalan volt máig, ma meg egész nap kalandoztam másfelé a gyerkőcökkel, most értem gép közelébe. Úgyhogy nem tudunk menni sajnos:-( Bimbó vagyok, mert Aranyholddal viszont találkoztam ma és vele megüzenhettem volna, sorry.

Szilvi,
Na ne má', hogy csak az szólhasson ilyen kérdésekben, akit több ideje és több gyermek boldogít és ne lehessen vitatkozni vele:-))
Előrebocsátottam, hogy a saját véleményem és tapasztalatom közlöm és a végén még poénos is akartam lenni, nehogy valaki "igehírdetésnek" vegye:-)
Azért vagyok ennyire magyarázós a hsz-aimban, hogy ne csak tényközlést olvassatok, hanem az okát is, amiért így-úgy gondolkodom.
És kell a szigor meg nagyon is fontos a nevelésben a következetesség, ezt írtam is, DE szerintem nem nem lehet ugyanúgy alkalmazni egyből egy 1 éven aluli babánál, mint pl. 2-3-4 stb. éves gyereknél. Na túlregéltem asszem, de ha bizonyítékot akar valaki majd mutatok oktatófilmet Marciról, aki 1 éves koráig csak hatalmas kalandokra használta az etetőszéket, aztán hamar ügyesedett, okosodott és azóta ő a család legjobb evője egyelőre:-))

Kriszti,
Tőled is bocs, múltkor nem válaszoltam a tejbepapis kérdésedre. Nos, még nem adtam házit Olivérnek, csak a bolti pépeket korábban. Nem volt nagyon oda értük, de pár hónapja már nem evett és tervezem, hogy a napokban adok neki higított tejből.

Viki
ccviki

Melyik orvost és szülésznőhöz érdemes menni?
baba3

Baba3
Szerinem mindenki a sajátját favorizálja. Kép
nikcsi

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam érdemlegesen. Nincs semmi extra, csak teljesen elhavazódtam. Balu szeptember óta ovis. Először 1 hét után 2 hetet itthon töltött betegen. Zsomának még furcsa a hirtelen jött egykeség. Én meg jó szarul vagyok. A 16. hétig álomkóros is voltam. Úgyhogy most nem vagyok formában Kép

cory 17++6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
Cas! Köszi a bulit, nagyon jó volt, és nem is volt túl nagy dugó hazafelé. Matyi amúgy is jót szunyált a kocsiban! Kép Itthon gyors vacsi, pancsi és már alszik is.
aranyhold

Sziasztok!
Szuper volt a buli, remélem nemcsak én éreztem magamat ennyire jól! Szerintem minden szerdára rendszeresíthetnénk egyet! (Hétfőtől nem a pénteket kéne várni. csak a szerdát, és aztán könnyebb lenne átvészelni a hét második felét szombatig! Kép)
Aki lemaradt, ezt sajnálhatja:
Kép
És a rumli a végére még ennél sokkal nagyobb volt! Kép

Cory
Örülök, hogy újra itt! Azért nézz be máskor is! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, és irigyeljetek, a párom szó nélkül nekiállt mosogatni, amíg én leraktam Sebit aludni!
Pedig nagyon utál mosogatni, és volt mit bőven... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
ezt tényleg irigylem,
de főként köszönjük a vendéglátást és a finom palacsintát!!!
A három csaj persze beájult a kocsiban, csodálom, mert Lilla és Enikő először olyan koncertet rendezett, de Kinga úgy aludt mellettük, mintha csönd lenne.

mit gondoltok, mennyi idő alatt megy át a kaja a cicibe? Enikőnek jó kis hasmenése és gáztermelése van, nem tudom eldönteni a tegnapi szőlő vagy a mai káposzta a bűnös (tudom, egyik sem szoptatós menü Kép)

mikor is lesz a következő buli? Kép
Szilvi, Kinga, Enikő
szilvamag

Cas
Mi is nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szupi vendéglátást. A lökhárítómtól eltekintve minden nagyon-nagyon jó volt!!!!!
Mikor mehetünk legközelebb??
Minden babóca olyan nagyot nőtt mióta nem láttam őket, és nagyon sokat ügyesedtek.
Annyira édes külön egyéniség mindegyik és olyan jó volt nézni, ahogy végig mérték egymást Kép
No, elég az ömlengésből, de tényleg aranyosak!! Kép
hmmc

Cas
Köszönjük a vendéglátást. Úgy látom Sebi a szőke hosszú hajú csajokra fog bukni, mert nagyon cibálta a hajamat. Kép Fanni is az én hajamat szereti tépni, nem az apjáét, akinek több haja van. Biztos szeretik, ha a munkájuknak van végeredménye a kezükben. Kép

Tényleg az eszünkbe sem jut, hogy rendet hagyjunk magunk után, bocsi, majd legközelebb.
boglarka

Feltettem azokat a képeket, amiket én csináltam. Nem sok Kép
Palitali 2005.10.12. az album címe.
hmmc

Sziasztok

Nem szoktam ide még írni, de nagyon tetszettek a szerdai bulis képek!

Minden aprósághoz gartula!

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica

Most megint írok Nektek is...

Tali,
Egyszer úgy is megjelenünk, amikor nem is számítotok ránk.

Kérdés,
Főleg akinél kistesó várás már volt. A legújabb az az én gazemberemnél, hogy nem akar oviba menni. Eddig volt olyan, hogy számonkérte miért megyünk érte korán. Most meg már ébredés után közli nem akar menni... Persze én itthon vagyok, így tipródom. Most megbeszéltük, hogy legalább ebédig bent kell lenni, de még így is sír nekem reggelente! Ja, amikor megyek érte közli, hogy holnap már ott alszik. És másnap minden kezdődik előlről.

Zseppy (23+4)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Megpróbáltam erre a babanetes fotóalbumra feltenni a képeket, de ez egy rakás sz@r.. Nem akarok senkit bántani, de igencsak ráférne a fejlesztés még (és nem a külső dizájnra, mert az a régi is pont elég volt). Kép
Szóval képek később, majd feltöltöm a Sebi honlapra.

Hmmc
A tiédet is alig tudtam megnézni, folyton közölte, hogy nem találja a képeidet, pedig ott vannak... Kép
Ja, és figyeljük az autókat, de egyelőre semmi.

Boglárka
Sebi egyelőre az érettebb korosztályt kedveli, a kislányok nem érdekelték, csak az anyukák! Kép
Ja, és a rendrakást sose bánd, nagyon segíteni úgyse tudtatok volna, mert darab-darab mire elmagyarázom mi hová való, addigra el is tudom rakni. Kép

Apropó: nem láttátok véletlenül, melyik bútor alá gyömöszölték be a Jóbarátok 1-t? Nem találjuk...

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
Tízóraira adtam Sebinek a pépből, nagyon ízlett neki. Te milyen arányokkal/mennyit szoktál adni Lillának?

Aranyhold
Asszem Sebi minden "rendetlenkedést" egy szempillantás alatt pontosan eltanult Matyitól, ma reggel első útja a tévéállványhoz vezetett, és a legnagyobb boldogsággal pakolta le a cédéket - eddig még sosem csinált ilyet. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,
Mi is köszönjük a vendéglátást!! Nagyon jól éreztük magunkat. KépKép Lillának sikerült annyira túlpörögnie, hogy este 1 órába telt elaludnia. Kép
Én is megküzdöttem a képekkel, de fent vannak.
Íme: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7292
Ha valakinek kell nagyobb méretben szóljon!!!

Cory,
Jó hallani felőled, már emlegettünk, hogy mi lehet veletek. Kép Jól megszenvedsz ezért a babáért...

Szilvi,
Nekem annak idején azt mondták, hogy a második szopinál már benne lehet a tejciben, de az én lassú emésztésemnek 1/2-1 nap kellett.
Tegnap el se tudtam búcsuzni, még le akartam rohanni miután Lillát bedugtam az ágyba, de már elmentetek. Köszönjük a fuvart, és az ordítás elviselését!!! KépKép

Képzeljétek nagyon aranyos volt Kinga. Kiosztotta Lillát, hogy az üvöltésével felébresztette Enikőt. KépKép
myra

Zseppy!
ilyen nálunk is van/volt. Reggel közli, hogy ő aztán ma nem megy bölcsibe, van, hogy még az úton is kijelenti, de én nem szoktam ezzel törődni, mert tudom, hogy szeret oda járni. Ahogy leírod nálatok sem mumus az ovi. SZóval; én mondom neki, hogy pedig ma is megyünk, az az ő "munkahelye", és mindenki megy dolgozni. Mire odaérünk nem is szokott tiltakozni.
Szerintem ne fájjon érte a szíved, mert csak próbálgatja a határokat, ha pedig tényleg jól érzi magát ott, akkor meg hagy élvezkedjen, játszon napközben az oviban, délután pedig próbálj egy kicsit több időt tölteni vele kettesben, hogy legyen olyan idő is, amikor csak az övé vagy.

Myra!
ha nevelési gondok vannak, csak szólj, átküldöm Kingát, kiosztja ismét Lillát Kép
(mint ahogy minket is, ha nem szabály szerint cselekszünk) Kép
emlékszel az autóban is rámszólt, hogy nem csatoltam be

Szilvi
szilvamag

Cas
Etetés: én is úgy szoktatom Korit, hogy akkor evés van semmi más! Nem szokott gond lenni, azt leszámítva, hogy ha tüsszent milyen következménye van?!
Van vitacolan, de szörnyű íze van, nem olyan fini, mint amire én is emlékszem. Kép
Buli: iszonyat jó volt! Kép Sőt nekem főleg, jót dumcsiztunk! Zsombi nagyon rendi volt! Tényleg tök bunkóság, hogy én sem segítettem rendet rakni. Viszont jó volt, hogy lementünk sétálni, mert aludt fél órát, így kezelhetőbb volt Kori!
Képek miatt ne bosszankodj. Biztos észre vettétek, sok dátumos archiv volt, aztán szóltam a szerkesztőnek és egy mappába tette. Most is szóltam (valószínű új rendszergazda van), erre mi történt? Minden maradt a régi csak megjelenik, hogy archív.
Köszi az e-mailt, jól esett, persze fogok írni, csak még emésztem!

Szilvi
San Marcoba fél 9-kor vagy fél 10-kor van a baba-mama torna. Pont a tücsök zene előtt egy órával! Timi barátnőm jár is és meg is kért reklámozzam már köztetek, mert kevesen vannak. A órát egy gyógytornász-védőnő tartja, szóval Timi mindig beszámol, hogy mit beszéltek kaja ügyileg! Kell telefonszám?
Milyen jó nevelőnő Kinga! Kép

Myra
Tényleg összejön a költözés? És Békás lesz?

Laga
USA-ban volt az esküvőtők? Itthon nem is?
Kár hogy nem voltatok a partyn, pedig olyan kíváncsi lettem volna Teusra is!

Viki
Hozzám se szólsz? Még van harag? Kép

Zseppy
Tényleg betoppanhatnál egyszer, eddig csak fenyegetőztél. Mennyi korkülönbség lesz a két gyerkőc között? Ha ovis, akkor min. 3?
nikcsi

Sziasztok!

Cas,
Nagyon jók a képek, ennyi szép baba. Kár, hogy mi nem lehettünk ott. A Gergő is nagyon élvezte volna, imádja a gyermek társaságot. A férjed tényleg nagyon rendes, hogy segített összepakolni.
Ugyanilyen kölyök taxink van, csak más színösszeállításban.
Laga,
Boldog házassági évfordulót, a mi esküvőnk is 2000.- ben volt.
kriszti1

Sziasztok!

Notórius lemaradók vagyunk a jó bulikról:-)

Boglárka,
A fiúk tényleg imádják a lányok haját cibálni, kiskorodban hozzászokhattál volna:-)))
Olivér állandóan ugrik Hanna hajára, non-stop készültségben kell lennem Hanna kiszabadítására. Hanna eleinte visított, de már többnyire csendben tűri:-) Ma délelőtt pl. iszonyú ordításra kellett felvágtatnom az emeletre, tudtam, hogy Olivér Hanna hajába tekeredett. Kiszabaditottam a lányzót, de ő folytatta a visítást. Aztán kiderült, nem is Olivér miatt van a bánat, azzal nem is törődött, hanem beszorult a játékkutyusa egy mikis zokniba:-))

Nikcsi,
Szólok hozzád akkor most, mert látom, fantáziálsz nagyon:-)) Azért haragszom csak, mert azt gondolod, hagy haragszom, mikor nem is haragszom! Nincs nekem ilyenekre időm:-)))) Ha nem válaszolok valamire, az a szelektív memória, korai menopausa és agytörzsi károsodások következménye:-)) Ha valaki valami fontosat akar tőlem, annak keménynek és kitartónak kell lennie az irogatásban:-)

Kriszti,
Azt is mindig elfelejtem megkérdezni, hogyan jutott eszedbe a Margit kórházat választani olyan messziről. Na jó, a távolság relatív nagy csak, vagy korábban errefelé laktatok?

Viki
ccviki

Myra
Mégegyszer megkérdem: a rizspelyhet hogy szoktad adni?
És mostmár a Sinlacot is (ezt tudom, hogy szoktad főzibe) megírhatnád?
Úgy értem mikor, milyen mennyiségben, milyen higításban?
Sebi ma kapott először Pregomint az Aptamil helyett. Szerintem szörnyű íze van, de neki mindegy volt, csak cumisüvegből jöjjön. Kép
A bőre még mindig szörny, kaptunk megint egy új kenőcsöt, remélem javulni fog...

Nikcsi
Zsombort le ne Zsombizd, mert kiszalad a világból! Kép Nem szereti ezt a becenevet, vagy Zsombor, vagy Zsom, másra nem nagyon hallgat... Kép
A rendrakást sose bánd, arra ráérek akkor is, mikor már mindenki elment!
Remélem az e-maillel nem röntottam a helyzeten, hanem picit tudok segíteni! Már várom, hogy szombaton dumálhassunk egy nagyot!
Tüsszentés kaja közben: nagytakarítás! Kép És nagy nevetés mindkettőnk részéről... Kép

Kriszti
Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz annak a jó kis járgánynak! Egy idő után korra-nemre való tekintet nélkül mindenki azzal akart játszani! Volt nagy tülekedés! Csak még kis dinnyék, néha gázoltak át egymáson! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Szilvi: ez nagyon emberfüggő. Nálam 5-6 óra elég volt rá. Egyszer egy teljes éjszakát küzdöttünk, mert ettem egy karika virslit a frankfurti levesből (Zsoma ekkor 1 éves volt).

Myra: Kép

cory 18+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Tuti jók a képek!

Cas! A fiúk úgy tűnik jól összebeszéltek, illetve Matyi megdumálta Sebit! Kép

Azt hiszem be kell szereznünk egy bébi taxit nekünk is! Kép
aranyhold

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?