Új privát üzeneted érkezett!

Ildi nagyon köszönöm, úgy látszik a 4. nem ment át, de így is nagyon jó!!!!!

Kingu!!!
nagyon köszönöm!!!
zsuba31

Zsuba:
Isten éltessen!!!!!

Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuba: Bazsi nagyon édes Kép

Babjag: Én is arra gondolok, hogy megérett a hozzátápi ideje nálatok. Végülis nemsokára 6 hós lesz a fiad!
Gréti is most 2 napja 2x ébredt éjszaka. Szopizott, aztán 2 perc múlva elaludt.
Mondjuk nekem meg megjött 2 napja, úgyhogy gyanítom azért. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zsuba!

Nagyon szívesen; küldhetsz nyugodtan máskor is, szívesen feltöltöm!Kép

Nagyon el vagyok kenődve; Törpének semmit nem javult a lábujjacskája, totál be van gyulladva.Kitartóan kenem Tetrannal+dunsztolom, de semmi javulás! Nagyon úgy érzem, hogy nem fogjuk elkerülni a sebészetet! KépKép

Annyira sz@r napom volt tegnap; este tökre összevesztünk Tibivel, alig aludtam éjszaka! Na mindegy, nem panaszkodom.
Van egy gyönyörű, jókedvű babám; és itt vagytok ti is! Kép

Ildi

delfinke

Ildi neked van msn-ed???
zsuba31

Zsuba!

Nincs, de nem is szeretnék.Így is függő vagyok; hátha még msn is lenne! Kép

Ildi

delfinke

Bea!!!
Nagyon köszönöm a szép lufikat!!!KépKép
Az én fiam is ébreszt éjszaka és evett is 220-at!! Akkor velünk mi van, hisz tej van elég bőven????keltünk 11-kor, 2-kor, és reggel 7-kor.
Ildi!! Sajnálom Marcit, de idő kell neki, hogy gyógyuljon!!
zsuba31

Jó reggelt!

Vezso
timurr@freemail.huKép
szeretek emailt kapnKép
Ha minden igaz após hugának a fia megnősül és lesz kis összeruccanás,igazából kicsi lesz,még meghívni sem voltak,de én úgy szeretnék menni.Olyan régen voltam valaholKép
Igazából a menyasszonyt még nem is láttam,a fiút se sokszor,nem fiatal a csaj,elvált így valózsínű egy vacsi lesz és kész,de nem baj én menni akarok.Csak hívjanak is megKép

Viki
Kalandos volt ez a az esküvő,gyönyörű a lánykád az alakalmi rucijában is.
Nálunk is van ilyen tenyér csörömpölős csók kérés,szerencsére nekünk csak 5-6 alkalommal játszották el.A mi esküvőnkön nagy szám volt a pörköltcukor torta felklpfolása általamKépNézzétek meg milyen szép volt keresek egy képet.

Az nem harisnya csak úgy néz kiKépRugalmas kötöző vagy mi fene,de ami volt már olyan szűk volt,úgy nézet ki a combi,mint a kötözött sonka,így jó nagyra hagytam

Kingu
Boti már idősebb nem?hogyhogy még csak most kapja a szurkát?
Erdély szívem csücske,elszeretnék jutni oda,katélyokat nézni,meg bérceketKép Drakula várát is megakarom nézniKépAnnyi de annyi helyre szeretnék eljuti,de nem fogok sajnosKép
Szoktatok oda menni kirándulni?
Majababa már most kezdi ezt a sírás fajtát,hogy őt bizony ne merészeljem magára hagyni,de az az érdekes,amikor látja nem jövök vissza általába csöndbe lesz.

Connie
Hát elég korán hozzátápláltak.De tudod én mit csinálnák a szopis tanácsadók helyébe,minden városba,terhesgondozókba kihelyeznék egy tanácsadót,aki a terhes anyukákat még időben kioktatnák hogy mit tegyenek.A legtöbb védőnő pár mondattal elrendezi a szopi témát,de tök jó lenne ha lenne valakii aki csak ezzl foglalkozik.Aki nem olvas,nem informálódik az a hagyomány szerint nagyon hamar elkezdi a baba hozzátápiját nem biztos,hogy megfelelő kajákkal ráadásul.Van itt egy kislány 3 nappal idősebb Majánál és 2 hónaposan már húslevest cuclizott,fájt is a hasa rendesen.
Tök jó hogy leírták mikor mit csinálsz,az én anyukám mindenre azt mondja nem emlékszik.Mintha legalább 6 gyereke lenne.

Kata
Tök jó hogy írtál.Jól leköt a kis örökmozgódKépAzért néha számolj ám be mi történik.

Vaktyúk
Merre jársz?miért nem írsz?

Vizimanó
Fülbevalót nagyon szeretem,én magamnak vettem.
Harisnyás lábak bejönnek Ákosnak?Megjegyzi Maja azt mondta.Kép
Én azt bírom amikor Maja pinkbe van,fülbevaló a fülébe és kisfiú vagy kislány a kérdés?Naja végüli a Backhemnek is két fülbevalója van a borotva reklámba.Szerintem olyan buzis.Mindegy Ákosnak azért mondhatják,hogy lány mert olyan szép pofikája vanKép

Zsuba
Hát igen az Avent bababarátként gondolkodik.Nem úgy mint ez a dilis bagázs.
Az előbb is elfelejtettem Nagyon Boldog szülinapot!!!!
Kép

Kép
Itt nézem hol üssem szétKép
Timurr
Vendég

Fürtöske gyönyörű

Bazsinak meg csuda csibész pofija vanKép

Babjag
szerintem is kezd el a hozzátápit.ezeken a kölkökön nem lehet kiigazodni,nálunk nem csak igény szerinti szopi van hanem táplálás is.

Ildi
tegnapKéplábikóKép
Timur
Vendég

Ildi!
Küldtem volna Neked is vidámítót!!!!
Timurr-nak küldtem, de freemail-en nem tudoom átküldeni/béna vagyokKép/ és azt kellett volna!!!

Bea!!! Neked is átküldhetem, tetszeni fog biztos!!!Kép
zsuba31

Sziasztok Kép

Liló csókoltatja soxor Fürtöskét, a szíve még mindig csakis az övé Kép

Köszönöm a hiányolást, azért olvasok ám szorgalmasan (nem nagyon merem megkockáztatni, hogy kihagyjak akár egy fél napot is, mert utána sose érem utol magam Kép )

Nálunk nincs különösebb újság, ha csak azt nem számítjuk, hogy Lilónak most már semmi sem akadály, befordul a legkisebb résbe is a bútorok között (az, hogy a játszószőnyegen megmaradjon, már rég csak ábránd), időnként alig tudom kihalászni Kép

Zsuba, SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Ildi, nektek testi-lelki jobbulást! Vmikor elmehetnénk sétálni, amíg még jó idő van Kép

Mindenkinek a legjobbakat mára és az elkövetkezendőkre Kép

Lir
lirian

Zsuzsa,
boldog születésnapot kívánok!
Kép

Timurr,
nagyon szép tortátok volt. Az igazi virág rajta? És te is szép menyasszony voltál.Kép Csók Majának.Kép

Connie,
köszi a linket.Kép

Lir,
örülök, hogy Liló ilyen ügyes már.Kép

Megyek fürödni. Annyira utálom, hogy megint vigyázni kell, hogy ne legyen vizes valamim. Szorítsatok, hogy a doki rendben találja a mirígyet.Kép

Ildi,
Marcinak jobbulást kívánok.Kép Nagyon sajnálom, hogy a sebészetre kell menni. Vígasztaljon, hogy ha megejtik a beavatkozást, nem lesz már fájdalma szegény apró emberkének.Kép

Kép

Kép
vizimano

Lir!

SZIAAAAAAAAAAAA! Jó hogy előkerültél! Kép
Sétát tényleg össze kéne hozni; ezer éve nem dumcsiztunk!Kedden jöttök a talira?

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy a tegnapi napomhoz hozzátartozott, hogy kimentem a Kökire egy csajjal találkozni aki egy könyvet vett volna tőlem!Erre az a bunkó, el sem jött , fel sem hívott és még a telefonját sem vette fel!Kép Kép
Már ettől tök ideges voltam, fel tudtam volna robbani.
Erre este ír egy e-mailt,( amiben még csak bocsánatot sem kér); hogy ma 3-ra menjek ki megint a könyvvel.Amikor közöltem vel, hogy jöjjön el ő az Újhegyire, én még egyszer nem fogok kicaplatni a Kökire; még ő volt megsértődve és én voltam a bunkó!Kép
Komoly, mi?

Ildi

delfinke

Marcipán és az új tökfödők:
Kép
Kép

delfinke

Sziasztok!

Zsuba
Boldog Szülinapot Kívánok Neked, és millió sok egészségben és boldogságban eltöltött napot Családod körében! És kívánom, hogy minden álmad, vágyad teljesüljön életedben! KépKépKépKépKépKépKép
Bazsi akkorát nőtt, köszönjük a képeket Delfinkének. Elbűvölő a mosolya! Megfontolt férfiú, meggondolja a mozgást.Kép
Csípőnadrág:elsősorban az a bajom vele, hogy alig lehet másfajta nadrágot kapni, mert most ez a divat. Veronika meg pont nem szereti, szerencsére, nem is állna jól neki. És még Bécsben is a butikok evvel vannak tele. A kalászi turiban vettem a lányomnak 3 db nadrágot, ami nem ilyen fazonú, nem is tudom mit csinálnék, ha nem lenne az a turi. Személy szerint iszonyat fázós vagyok, állandóan fel lennék fázva a csípőgatyóban. Meg különben is hogy néznék ki?! Kép
Apukád javulgathat, ez a nevetés is elmúlhat. Apu agyvérzés után pl sokáig (6-7 hónapig) mindent kihányt (bocs) és elmúlt. De a családotoknak nagyon nehéz lehet, sok erőt kívánok!!! KépKép

Kingu
Kinevezlek Éjszakai Műszakosnak, jó? Kép
Ha kedden kaptok oltást, azért jöttök a talira?
Sajnálom, hogy Apukád ilyen messze van, rossz lehet, hogy még egy országhatár is köztetek áll. A férjem családjának egy része is erdélyi, megértelek.
Rozi egyelőre csak néhány ismeretlen arctól sír, pl hihetetlen, de anyukámat meglátva is. Nem látja túl sokat, az biztos. Viszont Rozi jól tűri, ha kimegyek a szobából, és nem lát. De lehet, hogy ez változni fog, nem tudom. A tesóinál nem volt ilyen gond, meg pl ovis beszokás is ment minden probláma nélkül. Nem tudom miért, lehet, hogy ilyen típusok. De pl az öcsémék kisfia nagyon nem bírja szegény, ha a szülei nincsenek látótávolságban. Dörömböl nekik a wc ajtón is. Botinál is változhat ez.
Kár, hogy nem volt nálam fényképezőgép tegnap este, tényleg. Nem vagyok bosszúálló típus, de a férjem főnöke kihozza belőlem...Szívesen bemártanám a felesége előtt, de gyanítom, hogy a felesége sejthet már vmit maga is. Végül is, semmi közöm hozzá, csak mivel előszeretettel teszi tönkre a férjemet, ezért vannak ilyen gondolataim.

Babjag és Kingu
Sajnálom az éjszakákat Kép Tudom milyen rossz.
Csatlakozom a nemalvósbabák klubjához én is. Kép A mostani éjszakánk aranyérmes lett nemalvás szempontjából. Miután minden körülmény ideálisan alakult: nem aludt sokat du, szépen fürdött, evett , ivott, szopizott, mégis hajnali 2-ig 4x kelt fel és aztán úgy kb 4.20-ig fenn volt. Kinnt ültem vele a konyhában, meg tologattam a babakocsiban, és persze volt szopi is. Így aztán este 11-től 2-ig aludtam, aztán kb fél öttől fél hétig. KépAztán amikor elment a család, egy maratoni szopi után aludtunk 10-ig. Kép
Úgyhogy én nem adok tanácsot Nektek, mert magam is rá vagyok szorulva. És , őszintén mondom, ki is vagyok ám napok, hetek óta nyúlva Kép, csak nem írom le itt minden nap. Minek írjam le, nem panaszkodok itt Nektek állandóan.
Ilyen éjszakák után minden tevékenység hatalmas erőfeszítésembe kerül. Pedig van mit csinálni. És, sztem anyukának és feleségnek lenni nagyrészt abból áll, hogy adok (energiát, jókedvet stb), de ha nekem sincs, akkor nehéz adni.
folyt köv
Vezso
vezso

Zsuba: Várom Kép

Ildi: Marcifiúnak puszi, neked pedig egy jókedvcsináló hastáncos....Kép

Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Van egy kérdésem: Ti mennyi időt töltöttetek a baba nélkül amióta megszületett? És kettesben a párotokkal?
Nálunk az a helyzet, hogy eddig 30-50 percig voltam távol 5x, amikor lesétáltam a fogorvoshoz a múlt hónapban, ennyi. Azért furcsállom, hogy annak ellenére, hogy egyértelműen fáradt vagyok (látszik sajnos rajatm), pl Anyu még egyszer sem ajánlotta fel, menjek egyet sétálni, vagy aludni, vagy moziba, vigyáz Rozira kicsit. Pedig jó lenne. Most lesz Rozi 7 hónapos vasárnap és még egyszer sem voltam nélküle sehol. Ez jó, mert imádok vele lenni, de rossz is, mert néha jó lenne mást is csinálni. Ezért is vagyok kíváncsi a tanfolyam napjára, mert most vasárnap reggel 8-tól du 2-ig tart, 6x minden vasárnap. És a férjem vigyáz majd a 3 lányunkra Kép

Delfinke
Lábujj és benőtt köröm Kép Sajnos, nem tudok segíteni, nekünk nem volt ilyen. Szegény Marci! De a tökfödők édesek, akárcsak a fiad maga!
A tegnapod akkor nem lett a legjobb, mi az a köki? Tibivel meg béküljetek ki hamar!! KépKép

Timurr
Köszi a mélcímet! Írok Neked majd, jó? Gyönyörű menyasszony voltál!!KépKép És micsoda tortátok volt! Benne volt a virág is? Tényleg, Ti tudtatok enni az esküvőtökön? Mi szó szerint éheztünk, nem volt időnk enni Kép Pedig szupi kaják voltak, állítólag.Mi csak láttuk őket.

Vizimanó
Azt hittem ennyi volt a műtét, ezek szerint nem?
Nekem akkor mondták, ill kérdezték, hogy "Ugye kisfiú?", amikor a Conniéknál volt a tali, és Rozi egy habos rózsaszín ruhában volt. A liftben kérdezte ezt egy bácsi. Kép

Kata
Olyan jó, hogy írtál! KépÉn is hiánytolalak!!! KépKépA babkocsi-dolog megoldódik? És gratulálok, hogy Panni már beszél is! KépKép eszi szépen a kásákat? Miket adsz neki még, írd le, ha lesz kicsi időd, jó?
folyt köv
V.
vezso

Vezso,
édesek ezek a kis iromány-adagok Kép
lirian

Vizimanó
igen igazi minden,utálom a művirágot.
kösziKép

Ildi és aki szeretne aranyosat látni kérek mail címet,Zsubától kaptunk egy édes hm valamit

Marcika szééép
Vendég

Timurr:
michelle@freepop.hu

rám fér vmi aranyos: nálunk is anyós para van épp
lirian

Jégvirág
Ez a hastáncos...KépKépKépKép
Nekem és kéne egy, ilyen dobozolt ajándék, de lehetne egy csinosabb példányt kérni? KépKép

Pviki
Köszi, hogy leírtad az esküvőt, nagyon érdekesnek találtam. És amikor a kanalakkal ütögetik a tányért, nem törik el a tányér? Az énekesen pedig rengeteg múlik, ill a zenekaron. Sok ilyen haknizós énekes ezerszer jobb, mint némelyik híres popzenekar. Tudtatok táncolni is?
Az esküvőszervezés tényleg nehéz, nem gondoltam volna, pedig eddig még csak olvastam róla, a netről, meg vettem könyvet is. A tanfolyam most kezdődik, a hétvégén. Majd mesélek persze, ha szeretnéd.Kép
A múltkori esküvőn hasonlóan jártunk mi is. Mi is lekéstük a polgárit szept elején Debrecenben, meg majdnem az egyházit is.Kép Mert nem találtuk meg a helyet, nem ismerjük Debrecent annyira. És két helyen is lehet esküdni. A Nagytemplomot meg sétatér veszi körül és nem tudtuk, hol lehet parkolni. Vhogy azt hittem együtt megyünk majd a többi kocsival, ezért nem készültünk fel. Ha a násznép nem ismeri az adott várost, mint esküvőszervező, fogok figyelni arra, hogy kapjanak térképet majd, személyre szabottat.
A tökös képet megpróbálom újra elkészíteni, több tökkel és a zöld füvön. De azért köszi, még a férjednek is tetszett? Nahát, köszi, tényleg Kép

Connie
Ez nagyon szimpi, hogy a papád felírt mindent régen Rólad. Érdekes, hogy hasonlóan fejlődik Ákos is, persze kivéve a hozzátápit.
Az erkélyt nem tudtam, hogy berendeztétek Gábornak. Nálunk egyelőre egy szg van, nem is tudnánk másikat hova tenni. Talán a teraszra Kép
És irigykedem, hogy anyukád segít most, jó lehet KépKép Gyógyulgassatok Kép Puszi Ákosnak!
Vezso
vezso

Timurr!
gurzo@citromail.hu

Vezso!
Köki: Kőbánya-Kispest metróvégállomás! Kép
Amúgy Tibivel már reggel kibékültünk.Közölte. hogy Õ egy hülye f@sz(bocs), és hogy mennyire szeret engem.Szerinte egy nő sem tartana ki mellette;a több mint egy éve tartó hisztirohamai miatt! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket Martin nevében!
Elég nyűgös mostanában, nem sok időm van bármit is csinálni! Kép Két napja szinte csak a kezemben volt hajlandó aludni! Kép Tegnap tornázni és úszni sem volt kedve! Kép
Azért van ám jó hírem is!!! Hónap végén visszaköltözünk Pestre! A XVII.kerületben fogunk lakni. Sajnos a kutyáimat nem vihetem Kép , az egyik egy ismerősünkhöz fog kerülni és mindig meglátogathatom, a másikat pedig eladjuk, mert most van abban a korban, hogy tenyészteni lehet.

Vezso,
nagyon jó lett a játszószőnyeg! Én is kedvet kaptam hozzá, hogy varrjak egyet Martinnak, már ki is találtam, hogy milyen lesz!

Timurr,
berki27@freemail.hu Nagyon szép menyasszony voltál és a torta is gyönyörű!

Delfinke,
nekem is be volt nőve a körmöm és sajnos nem múlik el a gyulladás egy-két nap alatt! Kép Kitartás!!!!!

Connie,
aranyos anyukádtól, hogy elmegy segíteni! Remélem már jobban vagytok!!!

Zsuba,
boldog születésnapot!!!
berkiadri

Vezso
Köszi.KépÍrj,váromKép
Enni nem nagyon ettem,de másnap beakaratam pótolnierre minden lelett fagyasztaKép.Nálunk hagyományos kaják voltak,tyúkhúsleves házi tikbólKép,rántott húsok,fasírt,pörkölt,rizs,krumpli,cigánypecsenye,sok-sok süti és pogácsa,torta,éjfélkor töltött káposzta.Csináltak ezek a nénik olyan finom vitamin salátát,hogy csak csoda.Amúgyis nagyon finom volt minden,mert nagyon jól,háziasan főztek ezek a nénik.Kép

A trortán igazi,virág+aszparátusz volt.Ez végülis egy kosár és abba volt egy valami amibe belevoltak tűzdelve,anyuám huga csinálta.Még mindig röhögnöm kell,amikor utána vittem a munkahelyemre a tortát és egyszer csak a kolléganőm mi a csuda ez (miközben eszi a tortát),mi hát aszparátusz,ezt olyan természetesen mondtam mntha aszparátuszon élnénk,hihi.Akkor tök vicces volt.

Remélem megkaptátok amit küldtem csajszikáim,félkezeztem így remélem jót küldtem.Kép

Berkiadri
Köszi.
Sajnálom a kutyukat.Csak vigyázz kire bízod őket,mert egyzser én nagyon megszívtam és a mai napig bánom,hogy odaadtamKép

Timurr
Vendég

Timurr!

Köszi a mailt, ez tényleg nagyon kedves! Kép

Berkiadri!
Merre költöztök a XVII. kerületben?

Ildi

delfinke

háhá most nem menekültök megtaláltam a zsinórt a fényképezőhöz
kész vannak a ma 5 hónapos Maja macis képei és egyéb...
Kép
Kép
Kép
Kép

Timurr
Vendég

Sziasztok

Koszonom szepen a hianyolast, netelvonon voltam ill,
a lakas keszult onmagat begyurni az elso szemetesbe ezert ra kellett gyurnom a takaritasra, mosasra nagyonKép Kép
folyt kov le lettem pattintva a geprolKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok!

Gyors benéztem, mindjárt lemegyünk sétálni.Én javulok, Ákos nyüglődik a foga miatt.

Berkiadri,
Hogyhogy visszaköltöztök? Azért ez jó neked, ugye, ki fogsz tudni mozdulni.

Vezso,
Férjemnek laptopja van, csak egy asztal kell hozzá. Amíg meleg van, nagyon szeret kint a "szabadban" dolgozni.
Mi se sokat voltunk Ákos nélkül, vagy 2x bevásárolni, még egész pici korában, meg egyszer moziban. De nekme nem nagyon hiányzik, hogy nélküle mászkáljak. Viszont az, hogy anyu felvigyáz rá mikor itt van(nak), és mi alhatunk, nagyon nagy segítség.
Biztos jó kis kikapcsolódás lesz neked a tanfolyam.
Éjszakázókat sajnálom.Kép Hat hónapos kor előtt van egyébként egy növekedési ugrás, nem lehet attól - már persze nem Vezsóéknál.

Timurr,
Egyetértek azzal, amit mondasz, hogy már terhesség alatt meg kellene tanítani a kismamákat arra, hogy a babát hogy etessék, szoptassák, de ez lenne többek között a védőnők feladata is. Mehetnének is továbbképzésre, ha akarnak, évente 2x van nekik. De azért nekem már van egy csomó ilyen tervem, amit csinálni akarok, ha szopis tanácsadó leszek. Nekem pl. a terhesség alatt eszembe se jutott, hogy a szoptatás az nem úgy megy, hogy odakínálom a cicit a babának, aztán ennyi, semmi tudomány.Kép

Lir,
Jó, hogy előkerültél, Liló nagyon ügyesedik.Kép

Na megyek, mert midenki rám vár.

KépKép
connie

Sziasztok!

Egyszerűen nem tudom behozni a lemaradásomat. Most járok okt. 4-nél, úgyhogy néhányat szeretnék kérdezni, aztán olvasok vissza Kép
Lehet, hogy ez a lemaradásom mindig meglesz, mert már hetek óta úgy döntöttem, hogy hétvégén nincs Babanet Kép Kép Kép Elvonás azért kell, hogy a család együtt lehessen. Apa is olyankor van csak itthon, és közös programokat szervezünk, vagy csak egyszerűen apára szánom az időmet, amit itt töltenék.

kérdések:

1. Gréti kakija néhány napja nagyon zöld. Olyan mint a spenót. Kép pedig nem is eszik olyat, még mindig csak anyatejet kap. Mitől lehet???

2. Mostanában azon gondolkoztam, hogy ha Grétit elkezdem hozzátáplálni, attól függetlenül hogy én kanalazom a szájába a kajcsit, az ő kezébe is adnék kanalat. De melyikbe tegyem? Sanszos, hogy bal kezes is lehet, mert én az vagyok, és az én családomban sok a balkezes.

3. Ha Gréti keze és arca éjszaka hideg, akkor fázik? Egy hosszúújjú rugi, egy vastag vatelinnel töltött újjatlan hálózsák van rajta. Már ráterítettem ennek tetejére egy vékony plédet is, de így is hideg keze, arca. Vagy ez nem baj? a szobában 22-23 fok van.

Óóóóóóóóóóóó, még mikor ideültem 6 vagy 7 kérdeésem volt, hát csak ennyi jutott most eszembe. Kép Kép Mindegy, ha nem gond, akkor ha eszembe jutnak azokat is felteszem Kép

Akiren
akiren

Szia Akiren!Na végreKépKépKépKép

Kaki:szerintem lehet sok mindentől,túl sokat evett,alami víruska,azt mondják,ha nem bűzős nyálkáa akor okés.

Kanál:biztos vagy te ebben?már hogy akarsz neki adni kanalat Maja állandóan kiveri a kezemből és így is minden tiszta maszat.Szerintem nyújtsd felé és amelyikkel elveszi.Majabébi jobban a bal kezét használja,lehet ő is az lesz.

Elvileg jó ez a hőmérséklet és a rucik rajta ,de ezek szerint ő még fázik,próbáld meg adj rá ég egy újjatlan bodyt.

Azért írj ám amikor tudsz.

Timurr
Vendég

Timurr,

Már Maja is tud ülni??? Nagyon klasz. Kép
És az ő foga már jön??? Grétinek semmi, mostanában biztos nem lesz foga Kép Fiatalabb babák fognak minket fogzásban megelőzni???

Na, eszembe jutott az egyik kérdésem Kép

4. A fogzás minden szakirodalom szerint általában 6 hónapos korban kezdődik. Arról viszon semmit sem olvastam, hogy meddig tart, azaz mikorra jön ki az összes tejfog. Tudja valamelyikőtök? Esetleg azt tudjátok-e, hogy milyen sorrendben? Annyit tudok, hogy alsó két metszőfog először, aztán a két felső. És tovább?

Képzeljétek, a bátyám egyik tanítványának egy 15-16 éves kiscsajnak most esett ki a tejfoga. Az alsó metszőfogai közül valamelyik. Nem volt semmi baja a fogának, egyszerűen kiesett. Nagyon megijedt hogy mi történhetett, elment a fogorvoshoz, aki mondta, hogy nagyon fura, mert ez még tejfog volt. Megröntgenezték, és nincs alatta rendes fog. Tök ciki Kép Szóval amikor potyogtak a tejfogak, ez maradt, mert semmi sem lökte kifelé, aztán mert rendes gyökere nincs hát eddig birta. Szegény lány... most csináltathat fogat.

Akiren
akiren

Kingu
Nem hiszem, hogy bármit elrontottál volna Botival. AZ, ha reagálsz a babád jelzéseire növeli a biztonságérzetét, a bizalmat irányodban, hogy rád mindig számíthat. Gyakran csak találgatjuk, mi baja pontosan a gyereknek, de lehet, hogy egyszerűen csak rossz napja van, ezért sokkal nagyobb szüksége van az anyjára. Pldául, amikor mi három hétig a Balatonon voltunk, DÓri leginkább csak az ölünkben maradt meg, pedig nem szokott sokat ölbe lenni. AZtán hazajöttünk, és megváltozott az igénye.

Delfinke
Kitartás, biztos hamarosan jobban lesz, és nem kell sebészhez menni. Jók a sapis képek.

Connie
Hamar gyógyuljatok meg. Úgy látszik, mindenkin végigmegy ez a nyavalyás nátha.

Berkiadri
Ez jó, hogy visszaköltöztök. Akkor remélem, tudtok jönni talikra is. Martin szép fiúcska a nagy hajával.

Vezso
A cél a tányérkocogtatásnál, hogy hangot adjon ki, ettől még nem töri el. A párom nem valami táncos lábú, úgyhogy inkább üldögéltünk, és néha a barátnőmmel és/vagy Dórival táncoltunk. Túlzásba azért nem vittük.
Kiváncsi vagyok a tanfolyamra, majd mesélj.

Baba nélküli idő: én is általában vinni szoktam magammal mindenhova Dórit. Eddig csak néhányszor voltam nélküle. Egyszer a Balatonnál lementünk a párommal úszni, ez volt az első alkalom, hogy Dóri nélkül mentünk valahova. Egyszer vérvételre kellett mennem, oda sem vittem magammal. Illetve most a hétvégén volt, hogy szinte egész nap az apjával volt, mert én egy konferencián voltam. Igaz, a férjem kint sétált a parkban, így ki tudtam menni megszoptatni, egy kicsit vele lenni. Délután már nem lehetett őket együtt hagyni, mert mind a ketten kiborultak, akkor már anya kellett. De jól elvoltak. Eddig ennyi. De tervezzük, hogy ha bemutatják a Harry Potter 4-et, elmegyünk moziba is. Majd meglátjuk.

Jégvirág
Nagyon jó a kép!

Timurr
Szép a torta. Tudom, hogy vannak bizonyos részei az országnak, ahol szokás ilyen grillástorta költeményeket csinálni. A feltörés után meg is eszitek? Finom? Azt hiszem, gyorsan eszem egy kis tejkaramellát, úgy összefutott a nyál a számban.
pviki

Sziasztok!

Mint mindig, most is el vagyok havazva. Ti mikor foglakoztok a gyerekkel? Állandóan írtok, nem tudom követni.... :-))) Hihetetlen. Nekem egyszerűen nulla időm van mostanában. Majd írok valamikor, remélem, hosszabban.
Lesz találkozó kedden? Mennénk Blankával...
Folyton le vagyok maradva az olvasással.

SEGÍTSÉG!!Egy gyors kérdés: a barátnőm 35 hetes terhes. Ma aggódva jelentkezett, hogy a hasa tegnap óta olyan, mint egy lufi. A baba kevesebbet mozog és úgy érzi, mintha egy lufi félig teli vízzel lenne és azt nyomkodná. Nekem nem volt ilyen, csak kemény a pocim. Van ötletetek, vagy tudtok valamit mondani? Volt valakinek ilyen? Szegény le van törve teljesen, kedden volt ctg-n és elvileg minden okés volt, de lehet, hogy holnap bemegy a dokihoz, mert elég nyugtalan.
Köszi előre is!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
nem tudom pontosan mit érezhet a barátnőd,nekem sem volt ilyen.Én akkor tudok írni amikor alszikKép

Vezso
Én Maját eddig fél órára hagytam anyumra,apjával van néha fél-egy órát,amíg bezárkódom a fürdőbe.

Viki
Végülis ez karamellizált cukor és dió van bele keverve,én nem vagyok annyira oda érte,mert nekem túl édes,de rajtam kivül nálunk mindenki szeretiKép.Igen ott feltrancsíroztam egy klpofolóval,olyan beszólások mellett,hogy Timi miért vered hát bántott az téged?Kép stb.Jó móka,ott elosztogattam majdnem az egészet,alig maradt,de az is eltűnt utána.Et a fajta tortát nagyon nehéz csinálni forón kell formázni,én biztos nem csinálnám.

Akiren
Én is meglepődtem ma oda raktam a macihoz és jó sokáig elüldögélt,eddig is üldögélt,de nem ígyKép
Hát a fog kérdés fogasKép,van hogy veszettül harap és sír olyankor gondolom a foga csesteti,de hogy mikor jön már ki?és hol?majd meglátjuk.

szerintem nem törvényszerű a fogak ideje és helye sem,már mint a kibújásnak.

Timurr
Vendég

Hali!

Bezzeg engem nem hiányolt senki Kép Nem baj, azért nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen Kép

Akiren:

nekem ezt küldte nemrég a mamám a fogzásról:

"Kb. 6 hónapos korban bújnak ki a baba első tejfogai, s kb. 2 és fél éves korra mind a 20 fog előbújik. A fogak megjelenési időpontja széles határok között változik, néha már az újszülött metszőfoggal születik, másrészt sok egészséges csecsemőnél csak 10 hónapos korban bújnak ki az első fogak. Olyan is előfordul, hogy egy éves korban jön az első metszőfog, noha a baba teljesen egészséges, és a későbbi megfigyelések szerint a maradandó fogak is jól fejlettek és egészségesek lesznek. A fogzási időpontok variációinak általában nincs nagyobb klinikai jelentősége.
Az első fogzás menete, a tejfogak megjelenési sorrendjében.
Időpont

Kép
KépKép
nebula

Vezso: Sajna nincs csinosabb hastáncosom KépKép
Hogy én mennyit vagyok Gréti nélkül? Szerdánként reggel fél 8-től fél 11-ig. Meg délután fél 3-tól fél 6-ig. Mert egyetem. Kép Ilyenkor délelőtt anyós (Kép), délután valamelyik barátnőm vigyáz a lányra. Semmi gond nincs. Mielőtt elmegyek szopizunk. És csak első alkalommal anyósomnak volt az utolsó fél órában nyűgös. Sírt. Azóta se volt probléma.
Ezenkívül amikor vizsgáztam. Olyankor a férjem vigyázott rá.
Én moziba vágyok. Nagyon ritkán járunk, egy évben kb. 3x, de most rég voltunk és úgy mennék. Nincs szívem lepasszolni a Grétit addig. Úgyhogy nem megyünk. Amúgy mindenhová hurcoljuk magunkkal, amit nagyon élvez. Kép 3 hetesen jött velünk először a Corába vásárolni. Én sz.rrá idegeskedtem magam közben, de ő bírta.
Esküvő: A mi esküvőnk igazán jól meg lett szervezve. Na ja, én csináltam. Kép
2 hónap alatt lett megszervezve. De minden olyan volt amilyennek megálmodtam, és amit a pénztárcánk engedett. És nekünk is volt térképünk, mert a násznép 80%-a nem szegedi volt.

Ildi: Férjed igazi kincs. Kép Úgy szeretem amikor egy pasi beismeri, hogy hülye volt. Kép

Dóri: Enyémlány itt van mellettem a játszószőnyegen, játszik. Kép Beszélek hozzá időnként, énekelek, stb. Elvagyunk.

Barátnőd szerintem még ma nézesse meg magát dokival. Egyébként gőzöm nincs mitől lehet. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Akiren: Akkor már nem írom le a kérdéseidre a választ, ugyanazt akartam írni amit Kriszta (Nebula) írt!

Kriszta: Jó ez a kép Kép

Csinálgatok közben egy honlapot magunknak. Nagyon rég óta akarok, csak sose volt rá időm. Aztán most összeszedtem magam.
Még nagyon kezdetleges, de majd alakul. Kép
Ha érdekel benneteket kukk ide:
www.gportal.hu/gerbeagre

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Nekem most lelkiismeret-furdalásom van, lehet, hogy én tartom a rekordot "babaanyanélkül" ügyben. Kép Én általában egy héten egyszer megyek be az irodába lerendezni Kép a csajokat, egy-két gyors tárgyalást lebonyolítani. Ez egy-másfél óra, a legtöbb idő két és fél óra volt, akkor 3 meetinget tartottunk egymást után. Igaz, ezt mindig úgy időzítem, hogy akkor megyek, amikor alszik LucaZsófi. Jön anyukám, azt mindig megvárom, hogy találkozzanak, aztán szopi, éneklés és alvás, kb 2 órán keresztül. Legtöbbször már itthon vagyok, mire felébred.
Kettesben a párommal eddig 2-szer voltunk, egyszer Locsmándon a fürdőben szaunáztunk fél órát, és egyszer vizibicikliztünk a döröskei tavon egy órát, addig anyuéák vigyáztak fittnesbabára.
Ja, és a tornák, bár újabban lusta vagyok, 2 hete nem voltam Kép. Igaz, inkább az esti altatás után szoktam menni, egyszer ki is rúgtam a hámból, s torna után pletyiztünk a barátnőmmel, s megittam egy (alkoholmentes) koktélt. Remélem nem vettek meg érte, de nekem szükségem van arra, hogy néha mást is csináljak, s utána feltöltődve tudok babázni. Szerintem nagyon fontos, hogy az ember tudatosan szakítson időt arra, hogy kettesben legyen a párjával, találkozzon a barátnőivel, stb. Ez persze szervezést igényel, s persze az ember sokszor elvárná, hogy vki magától ajánlja fel a segítséget, de ez ritkán jön össze. Korábban én is "fűnyíróztam", hogy anyu biztos nem jön majd segíteni, de szerencsére máshogy alakult, pedig mi korábban nem nagyon voltunk jóban, szóval nem számítottam erre. Most jön, imádja az unokáját, s vasalni is szokott, szóval dupla haszon Kép. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy kérjetek segítséget, család, barátok, ha mást nem este altalás után után biztos szívesen őrzik a kisdedek álmát.. Tudom, én könnyen beszélek, mert LucaZsófi egész éjjel durmol... Vezso: szerintem kérd meg anyukádat, hogy segítsen!
Zsuba: boldog szülinapot kívánunk!!! Kép Kép Kép Balázs jóképű kishapsi, jó, hogy láttunk róla képet!
PViki: Dóri nagyon édes! Hogy megy a kóstolgatás?
Ildi: jobbulást, nekem is volt ilyen problémám, de szerencsére mgaától megoldódott! Jó látni Marcit, mindig nagyon jól néz ki! Fürtöske milyen kis komoly, csak ámulok ilyen nagy hajkorona láttán.
Timurr: Maja tündéri!!! Lassan nagyobb lesz, mint a macija! Nagyon szép menyasszony voltál!
Kata, adj hírt magatokrólk ha tudsz, és kérünk képet Panniról!!!
Akiren: csatalkozom Timurrhoz, én is azt írtam volna! A fogak úgy tudom kb 2 éves korig jönnek, tehát felköthetjük a gatyát... Nálunk már 3 van kint, meg sem éreztük, szóval ez is mázlifaktor...
Már korábban akartam írni: LucaZsófi hétvégén, mikor apja nem volt itthon négykézlábra állt, kibújt a foga, elkezdett kúszni, és azt mondja, hogy baba (vagy azt, hogy ba-ba, nem tudom Kép A tátátá,dididi és egyéb karattyolás már régóta megy.
Vezso: Jó, hogy megtanultál képeket felpakolni, Rozika olyan kiegyensúlyozott baba! Köszönjük, élnénk a szállodás lehetőséggel, egy vagy két éjszaka, ha van vmi akciós ajánlat, s ha ez tényleg nem okoz semmilyen kellemetlenséget!Emilem: lucazsofi@freemail.hu
Vaktyúk, autósülés bizniszben érdekelt vagy még? Minket mégis érdekelne!
Majd még próbálok jönni!
p.s.
Eszter
wester2004

Timurr, Kriszta, és Bea Kép

Nagyon kielégítő válaszokat adtatok, köszönöm Kép
Ezt a fozásos dolgot le is mentem gyorsan Kép

Akiren
akiren

Bea: nagyon tetszik a mottó! És nagyon szépek az esküvői képeitek is.

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Bea
Nagyon szép voltál az eskövőn és jók a fotók
Várjuk a feltöltéstKép

Timurr
Vendég

Eszter
Kóstolgatunk szorgalmasan. Eddig evett barackot (finom), almát (kicsit savanyú), sárgarépát (elmegy), krumplit (az nagyon jó) és ma kipróbáltuk a céklát. Ez is ízlet neki (ham, ham), de kb egy óra múlva kijött szegénykémből az egész. Nem tudom, nem én vagyok-e a bűnös, úgyanis beültünk a hintaágyba, és ott hintáztunk, ide-oda dölöngéltünk. Lhet, hogy ez felkavarta a gyomrát. De az is lehet, hogy nem tetszett neki a cékla. Mindeeserte egy darabig nem próbálom. Ti hogy álltok az evéssel és a hízással?
pviki

Túlestem az újabb beavatkozáson. Már csak gyógyulnom kell és jöhet a műtét.Kép

Gyerek nélkül csak orvosnál voltam, meg egyszer fodrásznál amióta megszületett, egyszer Tescoban és bornapokon Szekszárdon 1,5 órát kettesben.Kép Még nem vágyom másra.Kép Lehet, hogy begyöpösödöttnek tűnök, de mivel Ákos este gyorsan el szokott aludni, van időnk egymásra a párommal.Kép

Akkor netezek amikor Ákos alszik.Kép

Ezt most nem teszi, úgyhogy menni kell.Kép

Kép

Kép
vizimano

SziasztokKép
Azt se tudom,hol kezdjem a reagálást!Kép

Zsuba
Én is nagyon boldog szülinapot kívánok Neked így utólag is!!Fura,h a saját szüleid is elfelejtik,nekem csak a férjem szülei szokták elfelejteni,illetve azt se tudják mikor vanKép

Timurr
Imádom Maja képeit!Lassan már nagyobb lesz,mint a maciKépNagyon szép vagy az esküvős képen is.Láttam kerestél msn-en,de csak most jutottam géphez,itt volt a gyerek dédije,babáztunk.Este nem tudom leszek -e,mert a férjem tegnap is dührohamot kapott,h minden este a gép előtt ülök.(Persze amikor ő játsza a számítógépes játékait,az teljesen rendben vanKép

Ildi
Hülye ez a csaj?Kirángatott a kökire és el se jött?És még neki áll feljebb?Ki ez a nő?
Örülök h kibékültetek Tibivel-szerintem minden férfi hisztisKépMarcipán lába remélem javul már,nagyon drukkolok!!

Lir
Anyós para?Fenyeget,h meglátogat titeket?KépVagy mi a helyzet?

Kingu
Örülök,h kicsit jobban van a barátnőd.Hallom tegnap a férjemet találtad a gép előttKépAkartam még neked írni,h esetleg a barátnőd elolvashatná Oriana Fallacitól a Levél egy meg nem született gyermekhez című könyvet,nekem és egy barátnőmnek,aki szintén elvetélt,sokat segített a gyászban.gyönyörű,szomorú könyv én végigbőgtem már akkor is,amikor még nem is tudtam mi az a terhesség tini koromban,de a vetélés után kifejezetten jót tett,h elolvastam újra.Ha gondolod,ajánld neki.

Vezso
Én is elkezdtem vizsgálni a csillagokat szoptatás közben-mármint hogy látom a csillagokat a fájdalomtól,ugyanis Vince tegnap elkezdett harapni,ha eddig piercinget akartam volna a mellbimbómbaKépmost tuti letennék róla!Ez iszonyúan fáj!Mit is tanácsolt neked Connie?Én is hiába mondom h nem szabad röhög rajtaKép

Berkiadri
Nagyon örülök h visszaköltöztök Pestre!!Hoyghogy mégis sikerült?Nem azt írtad nekem h nem sok esélyetek van rá?Remélem akkor ti is jöttök majd a talikraKépMartin nagyon sokat nőtt,gyönyörű szemei vannakKép

Connie
Anyukád nem akar átjönni hozzánk is reggel?KépÚgy visszaaludnék én is.Ma éjjel már sík ideg voltam,mert 2 óránként kelt a gyerek,6kor már bevettük az ágyunkba,pedig én nagyon nem akarom h beszokjon,de képtelen voltam vele kint ücsörögni.És hiába tömöm meg már én is banánnal délután,meg szopizik is sokat,csak nem alszik az istennek se.Nem tudom meddig lehet ezt bírni,jó annak aki el tudja fogadni,h ez van.KépLe vagyok törve,mint a bili füle,pedig nem kérnék sokat,csak legalább 4-5 órát hagy aludjak egyben,de két hónapja össz ennyit alszom 3-4-5 részletben.Kiborító.

Gyerek nélkül:az elején én többször anyósra bíztam 2-3 órára,amíg fodrászhoz v ruhát venni mentem,most már nem bízom rá,csak ahogy Zsana mondta múltkor:"csak akkor ha már tudni fogja azt mondani,hogy nem."Nem bízom ugyanis anyósomban annyira,h kettesben hagyjam őket,félek megetetné,megitatná valamivel,amit én nem akarok még adni neki,pl babapiskóta stb.
Én táncolni mennék el,szeretnék egy kicsit inni és elszívnék már egy cigit is-szóval kirúgnék egy kicsit a hámból,de egyenlőre még nem tehetem.
Na dugulok,elég lesz ennyi belőlem.
Ja!tegnap nem volt VIDÁMkodás,nem kellett beszólni anyósnak,mert normális volt.
Vizimanó
Drukkolok h minden rendben legyen a mirigyeddel
Jégvirág
Klassz lesz ez a honlap!Az esküvős műtermi képek fantasztikusak és nagyon szép kismami voltál!
Virág
villes

Zsuba
Most kapcsoltam,h neked beteg az apukád,persze hogy elfelejtik,ne hargaudj,annyira bunkó vagyokKép
V.
villes

Vizimano: jobbulást neked!

Amíg otthon voltunk, néha el tudtunk menni úgy otthonról, hogy Flórát otthonhagytuk anyunak vagy anyósnak (ilyenkor általában ügyintéztünk kettesben az emberrel). Ez soha nem tartott tovább 2 óránál. Amióta viszont kijöttünk, még nem volt olyan, hogy kettesben mentünk volna valahova, mert még senkivel nem vagyunk olyan viszonyban, hogy ráhagynánk Flórát. Most a hétvégén is az lett volna, hogy a férjem elmegy egy vacsira, én meg itthonmaradok a lánnyal, de aztán kiderült, hogy gyerekestül is mehetünk (a Hyatt-ben lesz vacsi New Brunswick testvérvárosainak tiszteletére: az egyik Debrecen, így jó sok magyar lesz, és kaptunk meghívót), úgyhogy oda is hármasban megyünk.
Viszont a férjem nagyon támogat abban, hogy hetente 1-2 alkalommal mozduljak ki Flóra nélkül. Ahogy írtam már, eljárok egy nemzetközi nőklubba (2 és fál óra távollét), és keresek mozgáslehetőséget is (lehet, hogy jóga és úszás lesz a hastánc helyett, mert nagyon sokat fáj a hátam, derekam a szülés óta, és a jóga, úszás jobb erre).

K

Kép
KépKép
nebula

Delfinke,
az Egészségház utcába költözünk. Csak nem ti is ebben a kerületben laktok?

Connie,
azért költözünk el, mert mi itt albérletben lakunk és a tulaj minden naptöbbször ide jár a nyakunkra és olyan dolgokba köt bele amit letisztáztunk mielőtt idejöttünk. Ráadásul olyan stílusban adja mindezt elő mintha a fenekéből rántott volna ki minket! Kép Szombat reggel fél 6-kor az utcán ordított velünk amikor indultunk Szarvasra!
Jobb lesz benn Pesten, mert biztosan könnyebben ki tudok mozdulni Martinnal!Kép

Pviki,
arra a talira is megyünk ami most lesz! Remélem nem jön semmi közbe!Kép Végre megismerhetlek titeket személyesen is!!! Kép Martin is kíváncsi a haverokra meg a csajokra még ha ők már foglaltak is! Kép
berkiadri

Sziasztok!

Vezso,
Ja, az előbb elfelejtettem írni, pedig nekem is eszembe jutott, hogy én sem sokszor vártam meg, amíg felajánlották anyuék, hogy segítenek, hanem megkértem őket. Lehet, hogy anyukád azt hiszi, nem is kell neked segítség.

Én barátnőzést már csak azért sem igénylem, mert a barátnőm újabban kifejezetten idegesít.Kép Nem is nagyon van közös témánk. És különben is, most vett lakást, költi a százezreket a berendezésre, és közben folyton panaszkodik, hogy semmire nincs pénze. Az ilyentől a falra mászok.
Másiknak meg - akiről írtam, hogy szeretne gyereket, és a miómájára hitték, hogy baba - nem engedi az asztrológusa, hogy meglátogasson minket. Szóval ilyen dilis barátnők valahogy nem hiányoznak.

Akiren,
A kakija lehet zöld valami olyantól is, amit te eszel. Nem ettél mostanában valami újdonságot vagy nem ittál pl. gyógynövényteát. Ákost is jól meghajtották a gyógynövények, amiket a náthára szedek. Nekem meg annyi tejem van tőlük, mint újkoromban.

Zsuba,
Én is boldog szülinapot kívánok! Nekem anyukámék úgy felejtették el idén, hogy pont ott nyaraltunk náluk.Kép

Virág,
Én is oda szoktam venni Ákost a nagyágyba hajnalban szopizni, és ha nem jönnek a rotyik, ott alszunk tovább, és napközben is ott alszik, de ettől még a kiságyában is remekül megvan. Nem vettem észre, hogy a nagyágyba szokott volna, pedig lett volna alkalma.

Dóri,
enyém gyerek is itt szokott mellettem játszani, olyankor netezek.

Tali lesz kedden, azaz 18.-án, 10-től!

KépKép
connie

Sziasztok! jajj, de jó, hogy írtatok!KépKép
Mindjárt visszaolvasok, csak Nebulának írnám, hogy már két napja készülődök Neked írni, hosszabban, aztán ez lett belőle, hogy nem írtam semmit. Kép Bocsi, lécci, ne haragudj. Mert kérdeztem a főzésről stb, aztán nem regaáltam semmit.
Vezso
vezso

Connie,
barátnőzés érdekes, nekem is lettek új barátnőim amióta baba van. Eljárunk együtt sétálni, összejárunk, turizunk, és kölcsönösen segítünk egymásnak. Pl. nagyon érdekes jelenség, hogy ha hiszti van, elég csak elvinni valakihez Ákost aki idegenebb nálam, akkor már kisangyalkodik.Kép Te barátnőidKép De itt vagyunk mi virtuális és többen ténylegesen is.Kép

OLYAN SZOMORÚ VAGYOK attól, hogy nem láthatlak benneteket 29-én. De dédi 90 fölött van és Ákos születése előtt megígértük neki, hogy Mindenszentekkor elvisszük Ákost hozzá. Vele nem lehet megtenni, hogy módosítgatjuk a dátumokat.Kép

Mi lenne velem nélkületek? Nem is tudom. Olyan jó fej mindenki itt ebben a topicban.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?