Sziasztok!
Nekem most lelkiismeret-furdalásom van, lehet, hogy én tartom a rekordot "babaanyanélkül" ügyben.
Én általában egy héten egyszer megyek be az irodába lerendezni
a csajokat, egy-két gyors tárgyalást lebonyolítani. Ez egy-másfél óra, a legtöbb idő két és fél óra volt, akkor 3 meetinget tartottunk egymást után. Igaz, ezt mindig úgy időzítem, hogy akkor megyek, amikor alszik LucaZsófi. Jön anyukám, azt mindig megvárom, hogy találkozzanak, aztán szopi, éneklés és alvás, kb 2 órán keresztül. Legtöbbször már itthon vagyok, mire felébred.
Kettesben a párommal eddig 2-szer voltunk, egyszer Locsmándon a fürdőben szaunáztunk fél órát, és egyszer vizibicikliztünk a döröskei tavon egy órát, addig anyuéák vigyáztak fittnesbabára.
Ja, és a tornák, bár újabban lusta vagyok, 2 hete nem voltam
. Igaz, inkább az esti altatás után szoktam menni, egyszer ki is rúgtam a hámból, s torna után pletyiztünk a barátnőmmel, s megittam egy (alkoholmentes) koktélt. Remélem nem vettek meg érte, de nekem szükségem van arra, hogy néha mást is csináljak, s utána feltöltődve tudok babázni. Szerintem nagyon fontos, hogy az ember tudatosan szakítson időt arra, hogy kettesben legyen a párjával, találkozzon a barátnőivel, stb. Ez persze szervezést igényel, s persze az ember sokszor elvárná, hogy vki magától ajánlja fel a segítséget, de ez ritkán jön össze. Korábban én is "fűnyíróztam", hogy anyu biztos nem jön majd segíteni, de szerencsére máshogy alakult, pedig mi korábban nem nagyon voltunk jóban, szóval nem számítottam erre. Most jön, imádja az unokáját, s vasalni is szokott, szóval dupla haszon
. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy kérjetek segítséget, család, barátok, ha mást nem este altalás után után biztos szívesen őrzik a kisdedek álmát.. Tudom, én könnyen beszélek, mert LucaZsófi egész éjjel durmol... Vezso: szerintem kérd meg anyukádat, hogy segítsen!
Zsuba: boldog szülinapot kívánunk!!!
Balázs jóképű kishapsi, jó, hogy láttunk róla képet!
PViki: Dóri nagyon édes! Hogy megy a kóstolgatás?
Ildi: jobbulást, nekem is volt ilyen problémám, de szerencsére mgaától megoldódott! Jó látni Marcit, mindig nagyon jól néz ki! Fürtöske milyen kis komoly, csak ámulok ilyen nagy hajkorona láttán.
Timurr: Maja tündéri!!! Lassan nagyobb lesz, mint a macija! Nagyon szép menyasszony voltál!
Kata, adj hírt magatokrólk ha tudsz, és kérünk képet Panniról!!!
Akiren: csatalkozom Timurrhoz, én is azt írtam volna! A fogak úgy tudom kb 2 éves korig jönnek, tehát felköthetjük a gatyát... Nálunk már 3 van kint, meg sem éreztük, szóval ez is mázlifaktor...
Már korábban akartam írni: LucaZsófi hétvégén, mikor apja nem volt itthon négykézlábra állt, kibújt a foga, elkezdett kúszni, és azt mondja, hogy baba (vagy azt, hogy ba-ba, nem tudom
A tátátá,dididi és egyéb karattyolás már régóta megy.
Vezso: Jó, hogy megtanultál képeket felpakolni, Rozika olyan kiegyensúlyozott baba! Köszönjük, élnénk a szállodás lehetőséggel, egy vagy két éjszaka, ha van vmi akciós ajánlat, s ha ez tényleg nem okoz semmilyen kellemetlenséget!Emilem:
lucazsofi@freemail.hu Vaktyúk, autósülés bizniszben érdekelt vagy még? Minket mégis érdekelne!
Majd még próbálok jönni!
p.s.
Eszter