Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, mennyit írtok, gyorsan én is benéztem a Dögös Mamik klubjába, Rozi elaludt megint, ma vhogy sokat alszik. Eddig. Kép És bocsi a fenti helyesírási hibákért, nem ellenőriztem le az irományomat, mielőtt elküldtem.
Én meg varrok, hogy fel tudjam Nektek tenni a képet később a szőnyegről. Most ebédelek itt a billentyűzet felett, remélem nem borítom bele.

Vizimanó
Gondolok Rád egész nap!! KépKépKépKépKépHogy ne fájjon és ne legyen rossz emlék! Még jó, hogy kihasználod az ismeretséget!

Delfinke
Most már Marcipán megérdemel vmi különleges vigasztalós puszit Rozitól KépKépKép, ha Ákos nem bánja! Szegényke, nem igazság, hogy most meg a kis körmével nem jó vmi. Kép Gyógyuljon meg hamar!

Timurr
Nekünk nagyon egy rugóra jár az agyunk, minden véleményeddel egyetértek, amiket a napokban is írtál. Az emberekkel azért sem lehetsz most kibékülve, mert tudom, ahogy az embernek lesz gyermeke, kritikusabban szemléli a világot. De csak szép a világ, az kell, hogy legyen! Kép Muszály nekem is megpróbálnom nem magamra vennem a világ fájdalmát. Mert ez történik, ha olyasmit hallok vagy látok, ami szívfájdító.
Ez az ásványvizes fürdés jó lehetett KépKép, sok sztár fürdik így, pl Madonna evianiban, úgy tudom.

Berkiadri
Nahát, Martin mekkorát nőtt, és milyen szépen tartja a fejét is! És irigykedünk a sok hajára is!
Turikban valóban jó cuccok vannak, meg az ember kicsit kincsvadásznak is érzi magát. Szeretek én is túrni, egy időben gondoltam rá, hogy ilyen üzletet kellene nyitni, nagyon jól megy mindegyik, ahol jártam. És sok különleges darabot is lehet találni, meg az utcán sem jön szembe.

Zitmi
Szőnyegkép jön ma, de a Te meseszőnyegedre is kíváncsiak vagyunk ám! KépKép
Amit meséltél a szakközepeses gyerekekről is igazolja a gondolatomat: sokkal többet és jobban kellene tanítani a magyar múltat a gyerekeknek. Pl rovásírást, rajzórán a honfoglaláskori mintákat, ékszereket, a magyar nyelv szeretetét (a világ talán leggazdagabb szókincsű nyelvét) stb. Mert van mire büszke lenni sztem. Szeretem gyűjtögetni a régi magyar mintákat, pl a tarsolylemezek mintáit. Egy időben sok ilyet rajzoltam és bekeretezve ajándékoztam barátoknak.
Anyós: a férjem szegény szenvedett, és sokat veszekedtek mindig. Nagyon nehéz dolog ez, nem is lehet elmesélni, kár, hogy így alakult. Anyósom most májusban elhunyt, és ezerszer elhatároztam már, hogy nem mondok róla semmi rosszat...Csak tudod, nagyon sok keserűség gyűlt össze és a halála után is olyasmik derültek ki, amik még szomorúbbá teszik a képet, sajnos. És a férjemet ezek a dolgok sokkal rosszabbul érintik, hiszen az anyukájáról van szó.
Cici: a mellfeszülést jó ideje nem érzem, és annak ellenére, hogy úgy érzem néha, mintha nem lenne tejem, Rozi igen elégedett tud lenni szopi után. Egyszerűen imádom amikor úgy hanyattdobja magát és eégedett pofit vág Kép
A másik cicit meg próbálom helyrehozni, abban mindig is kevesebb tejem volt, egy ideig jobb lett, de aztán megint visszaesett. Gondolom ez azért is van, mert kényelmesebb nekem a bal mellemhez tenni őt, mert jobbkezes vagyok. Gondolom így csak gyakrabban lehetett a bal mellemen.

Vezso
vezso

Kingu
Nagyon sajnálom a kisbabát...KépKép
Nem lehet erre mit mondani, meg kell őt gyászolni, és aztán pedig újabb kisbabát tervezni, mert azt lehet, ugye? De mondd meg neki, hogy ismeretlenül is küldöm neki együttérzésemet. Rozit is majdnem elveszítettük, tudom, miken mehet szegény lány keresztül.
V.
vezso

Kép
Csak nem bírtam ki és lefényképeztem a félkész művemet.
Babjag, egy kicsit más lett, de még nincs kész, pl a figurák hiányoznak, meg még nincs az egész összevarrva.
V.
vezso

Vezso!

Köszöni Marcika a puszit; de kizárólag baráti alapon;hisz mit szól Grétike? KépKép

Szegénykémet annyira sajnálom!

Virág!
Sajnálom, hogy nem jöttök; ezt csak úgy hirtelen kitaláltam! Kép Majd legközelebb! Kép

Ildi

delfinke

Kép
Rozika
vezso

Vezso!

Szuper lett!!!!!

Tok jo!!!!!!

Es Rozi is gyonyoru!!!

udv, BJ
babjag

Kép
Így kezdődik a megfordulás.
vezso

Vizimano: Jézusom.....minket csak a tornaterem öltözőjében köpködtek gimiben a lányok, mert mindig 2 osztálynak volt egyszer tesije, és volt amikor szerb osztállyal voltunk.

Nekem azzal hogy jugó semmi bajom. Az az állampolgárságom. Ill. már szerbia- montenegrói, de én a mai napig azt írom mindenhova, hogy jugoszláv. Engem az idegesít, hogy nem tudnak különbséget tenni az emberek (ezt itt Magyarországon tapasztaltam, tehát TI magyar magyarok.) állampolgárság és nemzetiség közt! Engem ez dühít. És ha leszerbeznek...
Tudjátok, engem az bánt a legjobban, hogy igazából sehol nem vagyunk otthon. Otthon büdös magyar vagyok, itt meg büdös jugó (mostanában szerb).
A kettős állampolgárságot se szavaztátok meg nekünk...KépKépKép Kép
Én több mint 6 éve élek itt, és 2 haónapja kaptam meg a letelepedési engedélyt! Mázlim lesz ah a lányom 2. születésnapjáig megkapom az állampolgárságot.
A kis kínai meg megkapja 2 hét alatt?!?!?! Én meg 8 év alatt?!?!?! (Férjem "rendes magyar", Gréti kettős állampolgár.)
Na jó, nem politizálok, mert abból semmi jó nem származik.

Vezso: Hehe, mi voltunk Ausztráliában, no, ott azt se tudják, hogy van Ausztrálián kívül más földrész. KépKépKép
Európa??????????? Az mi???????

Babjag: Hámmer nem éhes Kép
Tényleg így van, kevesebbet szopiznak, hamar tele lesz a bendő és egyébként is a világ olyan érdekes!

Vezso: Ez gyönyörű!!! Ja, és köszi a receptet!

Zitmi: Jaja, néztem ott is!

Ildi: KépKépKép Kitartás!
Most már csak jó dolgok fognak jönni!
Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso: De szép a Rozi!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Marcika!

Remélem minden rendben veled, nagyon aggódok ám érted!

Kép

Gréti

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

ajjajj, aggódom...vagy mi

na puszi

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép
Rozi téli szerkója és a tökök
A ruhát csak úgy hevenyészve adtam rá, a lába között nincs is összepatentolva
vezso

Vezso
Rozika tündéri nagyonKépKépKép

Tudod én nagyon érzékeny vagyok,mindig nehezen fogadtam el a rosszat és most hetek óta csak rosszat látok és hallok.az emberek többsége buta,sajnos.vagy én vagyok az.Sokszor úgy érzem egy idegen vagyok ezen a bolygónKép.Én olyan egyszerűnek látom a világot,hogy a kincs a gyermek,a szerelem,a szeretet,az állatok,a természet,az a millió különböző szokás.Én azt szeretném,ha az emberek elfogadnák a többi embert olyannak amilyen,származás,bőrszín stb.Vagy ha nem is fogadja el,ha nem tetszik ne bántson.Akik tudnak adni miért nem adnak?Ha nem kell a gyermek,az állat miért dobják ki?Hol a gondoskodás?A felelősség?A tisztelet?Minden iránt.
Na jól ide hoztam a világfájdalmamat.sokszor úgy vagyok nem nekem való a világ.Megnyerem a lottót felpakolom a familiát,veszek egy szigetet és ott fogok élni békességbenKép

Szuper a szőnyeg,nagyon ügyes vagy!
És az is tetszik amit írtál,hogy miket kéne tanítani a kölköknek,de a te lányaid szerencsések,mert rengeteg tudásodat,élményeidet átadhatod nekik.Kép

Ildi
Marcikának Majácska puszikákat küld és szorítunk nagyon ne kelljen műteni.

Vizimanó
Neked is megy ám a drukk.

Zitmi
köszi.írtam a kerminek emailt ez ügyben.Olyan harcos lettem mint egy pitbullKép
Egyházról a véleményem borzasztó.Utoljára amikor misén voltam a pap 4szer küldte körbe a perselyt (most a tatarozásra,orgonára, a gyerekek nyári táborára,csak úgy).Anyagias az egész.A másik:az összes pap álszent (biztos van kivétel),nálunk az egyik drogos volt és nőzött,a másik csak simán nőzött.Szóval a pap is férfi,így a legtöbb vagy homokos vagy nőzik és nagyon nem bírom az álszentséget.

Adri
Martin baba nagyon édes.És köszöni Majácska a puszikatKép

Kingu
Nagyon sajnálom a kisbabát.Ez olyn rosszKép

Blanka
Tündéri.Szerintem kicsit hasonlít Majára.Kép

Hüpi
majdenm 50000 pénz volt ami most baromi jól jönneKépse szék se pénz.

Connie
Mennyi az afp értéke a baátnődnek?nekünk 0,56 volt és itt van miss tökélyKép

Virág
Ma éjjel óránként kelt Maja,pedig már egy hete csak 2-3szor kelt és mindig vissza aludt szépen.Most mire megnyugszik megint lesz vagy egy hétKép
lehet Vinének nem sorrendeb jönnek a fogai,de az szerintem nem baj,csak meglepő.Kép

Timurr
Vendég

Bea
Engem mindig szerbnek néznek a szlávos fejem miattKépde ez nem bajKép.meg volt hogy orosznak.magyarnak még véletlen sem.
ja nagyon tetszett angyalkád hordozós képei,kis tüneményKép

Rozi tündi-bündi és állati a szerkójaKép
Vendég

Jelentem túlestem a "beavatkozáson" felvágták - ezt nem is éreztem és kipucolták. Holnap kontroll. Nem is fáj ám. És mindent meg tudok csinálni így is. Ákos ma érzi a holnapi hidegfrontot, dilis, meg fenn az ínye már domború, jönnek a fogak is. Végig kézben akar lenni.Kép

Köszönöm mindenkinek a drukkot.Kép

Timurr,
nem veled van a baj, néha azt hiszem, hogy az egész világ kifordult a sarkából, olyan sok gonoszság és rosszaság van mindenütt. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy ha mást nem is tudok, de én megpróbálhatok jó lenni, és jó embernek nevelni a gyerekemet, és bízom abban, hogy a jó úgyis győz hosszú távon.Kép Vagy fel kéne nőnöm?
Majának sok gyógypuszit küld Ákos, aki végre végre alszik.Kép

Kép

Kép
vizimano

Anyós-témában:
nekem ezt a férjem mesélte el, hogy amikor úgy volt, hogy először bemutat nekik, akkor kérdezte anyósom, hogy "idehozod azt a jugót"?Kép Már többször beszéltünk erről férjemmel, de a vége mindig az, hogy mit tegyen, hisz csak az anyja. Ebben igaza van. Csak anyós hagyjon békén.Kép

A fojtogatás témában érdekes módon nem volt félelmem az utcán sosem, és nem is lettem fajgyűlölő, csak nem bírtam elviselni ha a nyakamhoz érnek - fulladni kezdtem. Mostmár jobb a helyzet, mert csak akkor van baj ha váratlanul teszik ezt. De ilyen már szerencsére ritkán van. Ettől csak még büszkébb vagyok arra, hogy magyar vagyok.Kép

Bea,
lehet, hogy butaság, de én "elhatároztam", hogy akkor leszek itt otthon, ha itt már többet éltem mint ott. Ez megtörtént. Jó nekem szerencsém volt, mert a szüleim is, és a nagyszüleim is jöttek, mára már nincs közeli rokonom a Vajdaságban. Azt a kérdést "szeretem" még: honnan tudsz magyarul? Vagy: ti milyen nyelven beszéltetek otthon? Erre azt szoktam visszakérdezni, és ti? Csak nem oroszul?

Trianont szüleim úgy adagolták mint a D vitamint.Kép Azt tudni kellett. Emlékszem egy egész éjszakát átsírtam amikor megtudtam, hogy Magyarország szovjet megszállás alatt áll.Kép Na meg akkor amikor tudomást szereztem az első atombomákrólKép

Vezso,
Rozi egy igazi hölgy. Annyira aranyos ez a kis rucija. Jól mutat a tökök közöttKép

Berkiadri,
Martin egy igazi férfiszépségKép

Ildi,
szorítok, hogy ne kelljen műteni Marcikát. Ez után már csak jobb jöhet.Kép

Kép

Kép
vizimano

Kingu,
szavakba nem önthető ami történt. Remélem egy kicsit tudod enyhíteni szegény barátnőd bánatát.Kép

Vezso,
játszószőnyeg is nagyon szépKép Nahát hogy forgolódik a hölgy.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimano: Jaja, az egyetemen tőlem is kérdeztek ilyeneket Kép A milyen nyelven beszéltek otthon a ledvencem. Kép
Te mióta vagy itt?
A szüleim még Szabadkán laknak. És ott is fognak. Nincs miből átjönni, és végigcsinálni ezt a hercehurcát, és ott a nagy házunk, amit építettek, nem is tudnák eladni, ha mégis, max.annyit kapnának érte hogy itt egy kis lakást vegyenek. Az meg nem éri meg.
Meg otthon van munkahelyük, itt meg nem is tudnának miből élni. Pályakezdő se talál munkát nem idősebbek. Kép
Anyósod egy hülye. Nálunk, ill. a férjem családjában ez sose volt probléma, hogy jugó vagyok Kép De még a tágabb családban sem. Hála istennek.

Örülök, hogy túl vagy rajta, mármint a beavatkozáson. Kép Remélem most már minden rendben lesz!

Timurr: Én is mindig szörnyülködök, mi zajlik mostanában a világon...bele se merek gondolni mi lesz 20 év múlva KépKépKép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Jégvirág,
1990 óta.Kép Már itt jártam gimibe is.Kép 92-ben kaptam meg az állampolgárságot, visszahonosítás alapjánKép Nem tudom én kettős áll polgár vagyok-e? Még egyszer régen megkérdeztük Pesten a nagykövetségen, hogyan lehet lemondani, de akkor azt mondták, hogy 1.500 $ lenne. Megköszöntük. 4 személyre az "kicsit" húzós. Lehet, hogy Ákos is kettős áp? Hö! Ennek utána fogok olvasni.

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!

Hú, még jó hogy nem csak este néztem be, különben hajnalig olvasgathatnék. Kifigyeltem ám, hogy mindig akkor pörögtök, mikor nem vagyok itt!

Ildi,
Szegény Marcika! Remélem rendbejön a körme sebészet nélkül is. Ákosnak is az első két hónapban mindennap többször kellett bepanthennel "edzeni" a lábujjain a körmöt, hogy ne nőjenek be. Most se merem nagyon levágni, úgyhogy az egyik rugiját már ki is lukasztotta vele.Kép

Kingu,
Sajnálom a barátnődet, nem is tudom, mit írhatnék.

Vizimanó,
Örülök, hogy minden oké volt a műtéttel.Kép

Ó, rajtam is szoktak csodálkozni, honnan tudok ilyen jól magyarul, és hogyhogy nincs akcentusom.Kép Én még 14 voltam, mikor átköltöztünk, nagyszüleim még magyar állampolgárok voltak, úgyhogy mi honosítással 2 év alatt megkaptuk akkor. Az nálam is fordulópont volt, mikor már itt is laktam 14 éve, meg is ünnepeltem, aztán annyira otthon kezdtem érezni magam, hogy gyorsan férjhez mentem, lakást vettünk, és gyereket csináltunk.Kép

Anyum már az egész lakást felforgatta, kitakarította, bútorokat áthuzogatta (ebben én is segítettem), de a járóka összeszerelésénél elakadtunk. Viszont tudtam pihenni, olvasni meg aludni, az nagyon jót tett.

Vezso,
Hú, csúcs ez a szőnyeg! Rozika nagyon szép,egyre szebb. És nagyon dögös a téli szerelése.Kép

Timurr,
0,8 volt a barátnőm AFP-je. Sztem sincs semmi baj, úgyis tisztára megbízhatatlan ez a vizsgálat.

Berkiadri,
De nagy lett Martin. Nagyon ügyesen tartja a fejét.

Turicímeket kérek szépen mindenkitől!!! Már aki budapesti.

KépKép
connie

Vizimanó,
Mi is ugyanígy maradtunk kettős állampolgárok.KépCsak már nincs mivel igazolni, mert útlevelet csináltatni is horror összeg, és nincs is értelme.

KépKép
connie

Vizimano: Gréti automatikusan lett magyar, mert apja magyar és Szegeden született. A jugó állampolgárságot kérni kellett neki otthon. Megkapta 1 nap alatt, mer én is az vagyok.
Ha ti Ákosnak nem kértétek, akkor nem jugó.

Nekünk fontos volt (főleg anyuéknak), mert pl. úgy tudom, nem jugoszláv állampolgár nem örökölhet pl. ingatlant jugóban. Meg ez anyuék mániája, én kibírtam volna, ha nem kapja meg a jugoszláv állampolgárságot a Gréti.
Most anyuék azzal csesztetnek, hogy tanítsam majd szerbül. Na persze. Én se tudok normálisan. Mindig is útáltam. Suliban vért izzadtam, folyton a padtársam segített szerbből.
Nemtom miért olyan fontos nekik ez....nekem egyáltalán nem az.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Connie: Az én nagyszüleim is voltak pár évig magyar állampolgárok a II. vh alatt vagy előtt vagy mittudomén....hülye vagyok töriből.
Ezt igazolgatnom is kellett. jah, úgy intéződött a letelepeési is, hogy a férjemnek (aki minimálbérre van bejelentve) kellett írásban nyilatkoznia, hogy eltart KépKépKép Holott papíron többet kerestem nála, sokkal.
És folyon azzal fenyegettek, hogy majd jönnek hozzánk és leellenőrzik tényleg együtt lakunk e Kép Ja, mega Gréti is csak azért van, hogy magyar állampolgár lehessek hamarabb....!!!! mondták ezt a hivatalba.....áááááááááááááá, nem útálok oda járni, egyáltalán. Imádom a bevándorlási hivatalt!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Barátnőmnek volt egy jugópapája nagyon szerettem.mindig fincsi csokikat hozottKép

Vizimanó
dejó,hogy túl vagy rajta,mármint a mirigyen

Tök jó,hogy megértetek,más kiröhög.
Vendég

Bea,
köszi az infót. Én nem bánom, hogy Ákos nem lett kettős állampolgár. Én majd horvátul akarom valamilyen szinten megtanítani, még bármire jól jöhet neki, ha ismer egy szláv nyelvet.Kép Én máig sem tudok normálisan cirill betűkkel írniKépKépKép
Nem offolom tovább a topicot.Kép

Kép

Kép
vizimano

Küldök néhány fotót a múlt heti utazásról.
Ez volt Dóri és a kárpátaljai barátnőjének, Nasztyanak az esküvői szerelése.

Kép
pviki

Így mulattam Apával a lakodalombanKép
pviki

Így fürödtem Túristvándiban.

Kép
pviki

Dóri Nóra babával.

Kép
pviki

Bocsánat, de nem tudom, hogyan kell megfordítani a képeket. Na, eldugulok, még este benézek, ha tudok.
Lehetséges, hogy du három óta nem írt senki? Vagy nem működött megint a babnet?
pviki

Mindenki elvonón van????

Minniekém te ügye megértesz?nem akarok mostanába szurit.
Kép

Kép
így szeret anya

Kép
így szeret apa

Kép
Bébi társak látjátok a necc harisnyámat?Kép

Kép
Ma már picit jobb kedvem vanKép

Viki
Dóri tünemény.Lehet mi is megyünk lagzira,várom nagyonKép

Timurr
Vendég

Viki
Dóri gyönyörű!

Timurr
Maja baba neccharisnyás lábaira sok gyógypuszit küldünkKép Óránkénti kelésKép Nálunk most aludt Vince,csak a szokásos szopis kelések voltak,erre én nem tudok aludni már két napja.Reggel már a gyerek bokszolt,h keljek már fel,ha a kávét intravénásan kaptam volna az se sokat segített volnaKép

Vezso
Ez a játszószőnyeg állati jól néz ki!!Én simán elfogadnám így félkészen is,így is csodaszép!Nagyon irigyellek,h ilyen ügyes vagy.Én egyszer próbáltam nadrágot varrni még tini koromban,sikerült is összevarrnom a két szárát,jól megtapostam és azóta nem sikerült kihevernem ezt a kudarcot és nem veszek tűt a kezembeKépPedig nagyon jó lenne ha tudnék varrni,de ahhoz türelem is kéne az meg nincs-ehhez nincs legalábbisKép Rozika pedig egyre nőiesebb,nagyon cuki baba!!

Mennem kell,végeztek a fiúk a fürdéssel,talán még tudok ma jönni,ha ma nem akkor holnap
sziasztok
Virág
villes

Sziasztok!
Szeretném megköszönni, a dícséreteket, a játszószőnyeg kapcsán.

Babjag
Neked külön köszönöm a képeket róla, mert anélkül nem lenne Rozinak ilyen színes szőnyege. ma délutánra még jobban haladtam vele és Rozinak is bemutattam. Szó szerint rávetette magát, nézegette, gyömöszkélte rajta a házakat is. Kép Úgy örültem. Kép

Vizimanó
Jajj, de jó, nem is volt olyan rossz akkor ez a kisműtét, örülök ám KépKépKép

Pviki
Dóri milyen gyönyörű!!! Csudaszép, tényleg!! Büszke lehetsz rá KépKép Esküvőn voltatok? Mesélj, lécci!! Az esküvőszervezős tanfolyam, amire jelentkeztem, a hétvégén kezdődik. Minden esküvős dolog érdekel. KépKép Még szoktad Dórit a kendőben vinni?

Timurr
Maja csuda édes, a kis harisnyás képen is!! Az a legszebb kép, ahol ketten vagytok Kép Milyen lagzi?

Virág
Hát, ez a nadrágösszevarrás nem sikerült jól, de bocsi, mégis jót bevettem rajta...KépKép
Mindig eszembe jut az általánosból az egyik fiúosztálytársam, aki hozzávarrta szép komótosan az anyáknapi könyvjelzőt a gatyájához egy óra allatt. Szegény csak akkor vette észre, mikor kész lett vele, és nem tudta levenni a kész könyvjelzőt a nadrágjáról...
Bontottam szét elrontott dolgot számtalanszor, de lelkes amatőr vagyok...Kép
Intravénás kávé Kép

Roziról próbáltam képeket felrakni ma, főleg abban a sárga manós cuccban, a tökök között, de épp sírós kedvében volt. Rengeteg tök termett a kertünkben, csak úgy, magától, kb 30 db nagy tökünk van Kép A komposztból nőtt ki, és arra gondoltam Rozi jól mutatna köztük a sárga ruciban. Na, majd holnap megpróbálom még1x.
este 7-re mentem a lányaimért Szentendrére,a táncórájuk után, és képzeljétek, mit láttam. A férjem főnökét, a morcitörpét, csókolózni egy fiatal lánnyal, aki egyértelműen nem a felesége volt!!! Két lánya is van a hapinak, meg ezek szerint szeretője is. És észrevett engem! Haha, fel is hívtam a férjem, aki épp bolgár focistákat vacsiztat a szállodában, és mondta, hogy kár, hogy nem volt nálam fényképezőgép... Emlékeztek, hogy írtam, milyen állat egy pacák ez? És még meg is csalja a feleségét... Jól megvan a véleményem róla, és nem is fogok előtte képmutató lenni, kíváncsi vagyok mit fog csinálni legközeléebb, ha találkozik velem. Mert akkor ott lesz a felesége is... Szoktak ebédelni a szállodában, és mi is...Érdekes lesz.

De nagy a csönd itt estefelé...Kép Vaktyúk, Te szoktál este írni és régóta nem hallottunk felőletek...
Hahó van itt vki? Akkor megyek alaudni, ha nincs.
Vezso
vezso

Timurr
Neked van mélcímed?
Vezso
vezso

Sziasztok!

De nagy volt a pangás délután.

Viki,
Dóri nagyon édi abban a ruhában.Kép

Mi épp most néztük a fotósunk esküvői képeit (ő idén nősült), hát jobban járt volna, ha ő fotózza saját magát.Kép A mi képeink jobbak.

Vezso,
Járókát beüzemeltük, a rozoga kiságyat meg félretettük babakanapénak.Kép És végre beköltöztettük a férjemet is az erkélyről, szerencsére még az első fagyok előtt.Kép

Ákos ma kapott Panadolt, olyan ügyesen eszik kiskanálból, mintha titokban ezt gyakorolná. Aztán ki tudja, lehet ő falta fel a taliról maradt nasikat, nem megint a férjem.
Kép

Vizimanó,
Az én smiley-jaim innen vannak: http://hok.duf.hu/wade/smiley/

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Vaktyúk,
Hová lettél?
Kép

És te Patri?

Ja, Vezso, ha átküldöd a tudnivalókat a szállodás taliról, elmailezem mindenkinek, akinek megvan a mailcíme nekem.

KépKép
connie

Sziasztok!

Megjöttem, elkezdek visszaolvasni aztán írok....

kingu
cica29

Connie
Köszi, majd összehozom ezt a mélt akkor a taliról. Imádom ezeket a smiley-kat, olyan viccesek...
Ákos és a nasik?! Kimászik éjjelente a konyhába? Kép Rozi is szépen eszik kanállal, néha szopizós ajakmozgással eszi róla le a pépet, de már egyre jobban megy neki. Most a pohárból való ivást gyakoroljuk, kocogtatja az üveghez a fogacskáit ivás közben... Este evett főzeléket, ivott foralt vizet és szopizptt is, tuti nem lesz éhes éjjel. Remélem.
A járóka szuperál akkor? de örülök, csak sajnálom, hogy nem volt hozzá matrac, de, írtad, hogy meg tudod oldani. Kép Miért volt a férjed az erkélyen? Erről lemaradtam.

Szia Kingu Kép
Most már asítozom, lefekszem, de írjál, reggel megnézem ám Kép

Vezso, aki mostanában nem maradt fenn éjjel ilyen sokáig...
Édes álmokat és pihentető alvást kívánok Nektek és a babuciknak is!!!
vezso

Vezso
Rozi nagyon aranyos a sárga ruhájábna, a tökök között. A férjemnek is nagyon tetszett.
Az esküvő érdekes volt, bár azt hiszem, nem a legjobban szervezett esküvő volt. A barátnőnk öccse esküdött. Úgy kezdődött az egész, hogy mi lekéstük a polgári részét. Ugyanis pénteken csak nagyon későn tudtunk elindulni, és az M3-as közepén a férjem közölte, hogy ő nem képes végig vezetni, mert annyir fáradt, így megálltunk Nyíregyen. A határon persze egy órát kellett várni (az ukrán határőrök nem egyszerűen dolgoztak), és mire odaértünk, a násznép már elment a lányos házhoz. A szomszédokat hagytákot ott, hogy várjanak meg minket.Irány Nagyszőlős. Ott sikerült is beérni a városházán a násznépet, de addigra már megvolt a polgári része. Mehetünk a templomba. SIkerült majdnem az is lekésni, úgyanis a nászmenetet rögtön el is veszítettük, mert belekerültünk egy halottas menetbe. Amúgy aznap egész Nagyszőlős lakodalmas és halottas menetből állt. Szerencsére még az utolsó pillanatba beestünk a templomba. A szertartás nagyon érdekes volt, úgyanis ukrán nyelven zajlott, ami azért is fura, mert a templom egy gótikus római templom, és én nem is tudtam, hogy vannak ukrán római katlokikusok is. Egyébként a menyasszony ukrán. Az esküvő után szokás, hogy Nagyszőlős egyetlen fotósánál az ifjú pár a násznéppel fényképezdekjen, de ezt mi nem vártuk meg, mert kb 5 másik násznép is várakozott. Úgyhogy mi a gyerekekkel hazamentünk, és cska a lakodalomba mentünk vissza este. Itt egyébként nincsen már semmi különleges lakodalmi szokás, teljesen átlagos esküvő volt. Az okozott némi bonyodalmat, hogy a lány és a fiú falujában kicsit másak a szokások,, és láthatóan ezt nem beszélték meg előtte. Ezért néha kicsit kaotikus volt az egész. Egy szokás van, ha a násznép elkezdi a kanalakkal ütni a tányért, a fiatal párnak meg kell csókolnia egymást. Az násznép ezt előszeretettel gyakorolja. Ami jó volt, az énekes lány, már a barátnőnk esküvőjén is ő énekelt. Nagyon jó hangja van, bármelyik hazai sztár megirigyelhetné.
Ennyit kicsit bő lére ereszte az esküvőről. Azt gondolom, ez egy elég nehéz műfaj. Én eddig - a sajátunkat leszámítva - egy olyan esküvőn voltam, ahol igazán jól éreztem magam, és profi volt az egész. Kíváncsi vagyok, milyen lesz a tanfolyam.

Timurr
Nagyon szépek vagytok a képeken. A harisnya szuper ötlet, nekem nem jutott eszembe.

Megyek én is aludni, holnap korán kell kelni.
pviki

Mostanra végeztem az olvasással

Vizimano!
Örvendek, hogy túlvagy rajta, látod, sokkal jobb így, nem?..Kép Kívánom, hogy soha többé ne legyen erre szükség!!!!!! Amúgy nekem is csak 1-szer volt eddig....(kopp-kopp-kopp)

Vezso!
Rozi bébi ezsméletlenül aranyos abban a törpilla ruhában a nagy tökök közöttKép ....hihetetlen...KépKép és olyan szép azon a közeli képen is ..Kép
Amúgy tényleg nem árt ha van az embernél a táskában egy kis fényképezőgép, mennyi mindent lehetne vele kezdeni...Kép bizony, ez a szerelmes csókjelenet is megért volna egy kattintást!!!!Aztán valamelyik búlvár lapnak eladni, amely másnap közli a képet a címoldalon, lehet utána rögtön nem lenne akkora szája a kis törpének...
Csak halkan megjegyzem, hogy elég szomoru, hogy családos ember létére így viselkedik..Kép...

Timurr!
Maja baba lábijára mi is puszit küldünk!!!( csak barátit.....Kép a mi doki bácsink 2 részletbe adja be az 5 hós oltást, jövő kedden kapjuk a második felét, így kevésbé viseli meg a fiatalemberemet..de ahány doki annyi féle...a lényeg, hogy túl van rajta
Naggggyon cukik a képek róla, a kis huncutszemű királylány!!!!

Viki!
Nagyon csinos Dóri a kis ruhájában!!!Kép na és a zöld lavorban is!!!!!!

Connie!
Engem is párszor kiborítottak az elején amikor idejöttem...pl. milyen nyelven tanultunk a suliban? Milyen jól tudok magyarul! Folyton azt mondták, hogy Romániából jöttem és román vagyok, én persze mindig kijavítottam, hogy Erdélyből jöttem és magyar vagyok...borzasztó volt...eleinte nekem is nehéz volt, mert ha itt voltam és jött a nyári szünet akkor mentem "haza", ha onnan jöttem vissza akkor is "haza"jöttem, de most már ez az otthonom, több éve vagyok itt mint amennyit éltem ott! Egyedüli, nagyon fájó pont, hogy apukám még mindig ott él és nagyon ritkán látomKépKépKép: kb. 700km-re lakik tőlem és ez iszonyúan rossz érzés...néha belegondolok, hogy ha sürgősen szüksége lenne rám, hogy tudnék neki segíteni..?..mostanában fog jönni, úgy várom már, hogy azt el sem tudom mondani....olyan rövid az élet és én olyan keveset látom őt..KépKépKép

Ildi!
Sajnálom , hogy Marcipánnak fáj a kis lábujja, remélem nem lesz belőle sebészet...drukkolunk....Botinak is be szokott nőni a köröm, de neki a kis kezén...még nem volt semmi komoly belőle...

Babjag!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, Boti is 3-4 perc alatt lenullázza a cicimet és utána vigyorog ezerrel, persze a szája sarkából még 1-2 csepp tej csordogál lefelé...

Nálunk motanában kezdődött el az a korszak, hogy ha csak kilépek a szobából, Fürtös elkezd sírni, pedig néha 2-3 percre kénytelen vagyok magára hagyni ( WC, ivás, evés (helyett falatok bedobálása és rágás nélküli lenyelése minél gyorsabban), szóval nálatok is van/volt ilyen vagy csak mi rontottuk el a gyereket?..?

Jelentem barátnőm kicsit jobban van, tartjuk benne a lelket és próbáljuk visszalendíteni őt az "életbe". Az a jó, hogy már most hétvégén találkozni akar velem...talán már tud is beszélni róla....majd meglátjuk...

Lir!
Hol vagytok? Lilo? Hiányoztok ám!!!

Patri!
Hogy vagytok? Remélem el tudtok jönni a jövő keddi talira, mehetnénk együtt....

Most megyek én is aludni, gondolom már mindenki az igazak álmát alussza..Kép

Vezso!
Fantasztikus a játszószőnyeg!! Ezt tényleg te varrtad?? Rozi és a lányok büszkék lehetnek, hogy ilyen ügyi anyukájuk van!!!!!!!!!!!!!!!

jó éjt

üdv.

kingu
cica29

Jó reggelt!

Megint hatkor keltünk.Kép
Tegnap kezembe került az a füzet, amibe apukám írta egy éves koromig, hogy miket csináltam, és képzeljétek, Ákos szinte ugyanúgy fejlődik, mint én annak idején. Pl. én is előbb ültem, mint forogtam, és kb. ugyanakkor, mint ő, fogunk is ugyanúgy jött, éjszakát én is kb. 1,5 hónapos koromtól aludtam át stb. Kíváncsi vagyok, mert már 7 hónaposan felálltam segítséggel, és 9 hónaposan egyedül. Azt írta apu, hogy nagyon jó gyerek voltam, mert nem foglaltam le az egész napjukat.Kép

Na de a hozzátápi meg a szopi. Tiszta sikertelenség történet. Hathetesen kaptam először alma+répa+citromlevet, hamarosan persze kezdett csökkenni a tej, doki egyből írt fel tápszert, szigorú 3 óránkénti kajálás, aztán három és fél hónapos koromra már elfogyott teljesen a tejcsi. Viszont kaptam egy csomó tehéntejet.Kép

És nagyon vicces, mert apukám minden egyes gyógyszert felírt, amit kaptam (sajna elég sokszor voltam beteg), látszik, hogy gyógyszerész.Kép

Vezso,
Férjem tavasztól őszig kint dolgozik az erkélyen, és tavasszal átrendeztük a lakást, és egy közös asztalt terveztünk be kettőnknek, mondván, hogy este én úgyse netezek majd Ákos mellett. De kitúrtam, és most kellett neki másik helyet keresni.

Kngu,
8 hónapos kor környékén jön elő az ún. nyolchónaposok szorongása, mikor rájönnek, hogy ők meg anyu az két személy, következésképp anyu el is tűnhet, akkor lesznek ilyen ragaszkodóak. Gyakorló anyukáktól úgy olvastam, hogy ez hamarabb is kezdődhet, és nem a korábbi kényeztetésen múlik.

Á, én ezeken az embereken, akik csodálkoznak, honnan tudok magyarul, már nem bosszankodom, csak nevetek.

KépKép
connie

Sziasztok!

Anyukám olvasta (sajnos már csak neki van ideje olvasni titeket Kép ), hogy Vizimanó pár napja keresett. Köszönöm, jól esett! Szóval:
jól vagyunk, Panni fölül, mászik, föltérdel, bár ez utóbbit remegve és sírva. Mondja hogy ha nagyon éhes, hogy "ham" és nem igazán megfelelő körülmények között időnként megrázza a fejét és közli, hogy "nem", a városligeti kacsáknak néha hápog. Viszont iszonyú anyás, mióta mászik és még kevesebbet alszik - éjjel eszik, nappal alig, alvás napközben 2-3-szor 20-40 perc. Szóval semmi időm.

Minden kis betegnek jobbulást!

Szép napot!!!!

Kata
panni2005

Ákos elaludt, ugyanis ma is negyed 7-kor kelt. Megetettem, épp visszaaludt, erre bejött apája és a kutya, amire rögtön minden fontosabb lett mint az alvásKép

Connie,
jó, hogy apukád leírt mindent. Nálunk ezekről csak családi szájhagyomány útján értesülök.Kép Anyukám engem elejében csak szoptatott, majd amikor már fogytam!!! állandó cicizés mellett, akkor jött a tápszer is.KépKépKép Azt mondta, hogy neki is hat hét elteltével 20-28 naponta volt egy menzesze és elapadt a tej.Kép Lehet valami örökletes ebben? Hátha te tudod.

Vezso,
ma még vissza kell mennem egy átmosásra, elméletileg kiveszik a draint, és utána ha meggyógyult ez a tályog, akkor jön még a műtét.Kép De legalább nem fáj már annyira.Kép
Morctörpe egy aljas féreg. Jól megérdemelte volna ha megállsz és megkérdezed, hé hogy van a család. Kíváncsi lettem volna az arcáraKép

Kingu,
nagyon rossz lehet ez a nagy távolság.Kép Ez is csak nálunk ebben a falatnyi K-Kelet Eu-ban okoz gondot. Amerikában ennél sokkal távolabb is laknak emberek, és hipp hopp repülővel simán megoldják.Kép

Kata,
jó hallani rólatok. Azért néha egy egy szó, pár mondat erejéig írjál.Kép Gratulálok Panninak, nagyon ügyes már.Kép

Viki,
Dóri nagyon aranyos, igazi kis nőci.

Timurr,
Majának - különösen a szexi neccbe burkolt bibis lábára - sok puszit küld Ákos.Kép Nekem is ugyanolyan fülbevalóm van mint neked. Még nagyikámtól kaptam.Kép

Tegnap a kórházban a biztonsági őrök felkiáltottak amikor meglátták Ákost: Milyen szép kislány. (a ded KÉK-be volt öltöztetve és fekete-szürke kissapi volt rajta) Apja azt mondta, mit akarok, úgyis lányt akartamKép

Kép

Kép
vizimano

Lányok!

Egy kétségbeesett kérdés. Mi történhetett a fiammal, aki már akkor végigaludta az éjszakát amikor kórházból hazahoztuk. Ezen a héten két óránként kel, és úgy szopizik minden alkalommal, mint akit egy hete éheztetünk. 5 perc alatt visszalszik szopizás közben, de aztán két óra múlva megint felébred.

NEm vagyok én ehhez szokva!!!! Kép

Mi történhetett???

Nappal, ahogy irtam 3-4 óránként eszik, ha előbb akarnék neki adni akkor nem kér semmit.

De miért kel éjjel két óránként??? Már van négy foga, szóval szerintem most újabb nem jön. (gondolom én)

Ötletek?

Üdv, BJ
babjag

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!!KépKép

Connie!
Nálunk a csípőnadrág toppokkal és rövidderekú pólókkal párosul, most, hogy hidegebb lett felkapva egy derékig érő kabáttalKépÁgi mindig meg van fázva, köhög, mandulái benyuladva, hiába magyarázunk nekiKép
Nem semmi a burkolótok, én leütném az biztosKép
Timurr!
Jól megjártátok ezzel a székkel, van és még sincsKép
Én egész jól jártam az AVENT-tel, rögtön küldtek INGYEN 3 db kütyüt a fejőmbe!!KépKép
Az emberi kapcsoltokkal és a környezet ápolásával teljesen egyetértek veled. Mi emberek vagyunk saját ellenségünk, a pénz a hatalom annyira megrontja az emberiséget, csak az a baj, hogy lehet későn kapcsolunkKép Mi marad a gyerekeinknek???????
Vizimano!!
Örülök, hogy megoldódott a problémád, és túl vagy a beavatkozáson!!!
sajnos nekem is fel kellene keresnem egy sebészt, mert szülés közben valószínűleg megrepedt a köldöknél a hasfalam és mostanában gondolom a sok cipeléstől gyakran fáj.Kép
Anyós!!KépKép Az enyém tősgyökeres zsugori, egoista magyar!!KépKép Róla csak ennyit, csak én együtt is élek vele.
Vezso!!!
Te egy átlagon felüli ügyes anyuka vagy!!!!Nagyon jó lett a szőnyeg!!KépKép
Rozi csudaszép kislány, látszik rajta , hogy nyugodt, békés baba!!!
Delfinke!!!
Marcipánnak biztos nincs semmi baja, mondom én aki szintén állandóan parázik!!Azt mondják egyik baba sem hasonlítható a másikhoz ki előbb, ki később kezd el dolgokat csinálni. Bazsi is még csak hasrafordul és semmi több. Meggondolt fiúk!!!
Benőtt köröm!!KépNagyon sajnálom nekem is gyakran van, sőt most Orsi lányomnak is!!KépNem mer elmenni vele az orvoshoz, mert holnap kézimeccse lesz és fél, hogy leveszik a körmét, azt monja majd hétfőn!!!

Akinek cumisüvegből eszik a babója mennyi ideig eszik??? Bazsi olyan kényelmesen eszik, de ha nagyobb lyukú üvegből etetem a fele kifolyik!!!

Apum állapotára azt mondták, hogy javulhat még, de nagyon lassu lesz a javulásKépTudjátok mi az érdekes, nevet mindenen!!! Saját bénaságán, feledékenységén mindenen és ez olyan ilyesztő!!!Kép

És egy másik!!! Tegnap volt a szülinapom és SENKI semmit nem mondott. Ez olyan rosszul esettKép Tudom anyu apuval van. A nővérem a férjem a gyerekeim, senki!!!Igaz én is elfelejtettem, hogy milyen nap volt, de hát nem nekem kell magam köszönteni!!reggel apa körbepuszilt és elnézést kért, de elfelejtteKép

A babák mind-mind helyesek, szépek és ügyesek!!KépKépKép
A betegek gyógyuljanak meg!!
Na befejeztem!!!

Azért is szép napot Mindenkinek!!!!KépKép Majd valakinek küldhetek Bazsiról képet, hogy feltegye???
zsuba31

Zsuba!
Boldog szülinapot utólag is!
Kép

Nekem küldhetsz képeket, szívesen felteszem!
gurzo@citromail.hu

Ildi

delfinke

Köszi Ildi!!!Kép

Akkor küldök!!
zsuba31

Zsuba!

Utólag is Boldog Szülinapot kívánunk!!!

kingu és boti
cica29

Lilo! És velem mi lesz? Én már nem is számítok?
Kép
cica29

Zsuba Bazsija:
Kép
Kép
Kép

delfinke

Babjag!

Én ezt pár napja vettem észre a fiamon, amit te is írsz...én sem tudom mi ez, lehet nem elég az én fiamnak a tej és már enne másból nagyobb mennyiséget...?... pedig kap délelőtt tejpépet, délben főzeléket, délután gyümit és 2 óránként szopizik ..?..Kép ki érti ezt?..Kép

Connie!
Igen erről a ragaszkodásról én is hallottam, de kicsit korainak tartottam...csak akkor jön elő nála ha kettesben vagyunk..ha nagyi is jelen van akkor ő is OK, nagyon jól kijönnek egymással...
Meggyógyultál?

szép napot mindenkinek

üdv.

kingu
cica29

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?