Mostanra végeztem az olvasással
Vizimano!
Örvendek, hogy túlvagy rajta, látod, sokkal jobb így, nem?..
Kívánom, hogy soha többé ne legyen erre szükség!!!!!! Amúgy nekem is csak 1-szer volt eddig....(kopp-kopp-kopp)
Vezso!
Rozi bébi ezsméletlenül aranyos abban a törpilla ruhában a nagy tökök között
....hihetetlen...
és olyan szép azon a közeli képen is ..
Amúgy tényleg nem árt ha van az embernél a táskában egy kis fényképezőgép, mennyi mindent lehetne vele kezdeni...
bizony, ez a szerelmes csókjelenet is megért volna egy kattintást!!!!Aztán valamelyik búlvár lapnak eladni, amely másnap közli a képet a címoldalon, lehet utána rögtön nem lenne akkora szája a kis törpének...
Csak halkan megjegyzem, hogy elég szomoru, hogy családos ember létére így viselkedik..
...
Timurr!
Maja baba lábijára mi is puszit küldünk!!!( csak barátit.....
a mi doki bácsink 2 részletbe adja be az 5 hós oltást, jövő kedden kapjuk a második felét, így kevésbé viseli meg a fiatalemberemet..de ahány doki annyi féle...a lényeg, hogy túl van rajta
Naggggyon cukik a képek róla, a kis huncutszemű királylány!!!!
Viki!
Nagyon csinos Dóri a kis ruhájában!!!
na és a zöld lavorban is!!!!!!
Connie!
Engem is párszor kiborítottak az elején amikor idejöttem...pl. milyen nyelven tanultunk a suliban? Milyen jól tudok magyarul! Folyton azt mondták, hogy Romániából jöttem és román vagyok, én persze mindig kijavítottam, hogy Erdélyből jöttem és magyar vagyok...borzasztó volt...eleinte nekem is nehéz volt, mert ha itt voltam és jött a nyári szünet akkor mentem "haza", ha onnan jöttem vissza akkor is "haza"jöttem, de most már ez az otthonom, több éve vagyok itt mint amennyit éltem ott! Egyedüli, nagyon fájó pont, hogy apukám még mindig ott él és nagyon ritkán látom
: kb. 700km-re lakik tőlem és ez iszonyúan rossz érzés...néha belegondolok, hogy ha sürgősen szüksége lenne rám, hogy tudnék neki segíteni..?..mostanában fog jönni, úgy várom már, hogy azt el sem tudom mondani....olyan rövid az élet és én olyan keveset látom őt..
Ildi!
Sajnálom , hogy Marcipánnak fáj a kis lábujja, remélem nem lesz belőle sebészet...drukkolunk....Botinak is be szokott nőni a köröm, de neki a kis kezén...még nem volt semmi komoly belőle...
Babjag!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, Boti is 3-4 perc alatt lenullázza a cicimet és utána vigyorog ezerrel, persze a szája sarkából még 1-2 csepp tej csordogál lefelé...
Nálunk motanában kezdődött el az a korszak, hogy ha csak kilépek a szobából, Fürtös elkezd sírni, pedig néha 2-3 percre kénytelen vagyok magára hagyni ( WC, ivás, evés (helyett falatok bedobálása és rágás nélküli lenyelése minél gyorsabban), szóval nálatok is van/volt ilyen vagy csak mi rontottuk el a gyereket?..?
Jelentem barátnőm kicsit jobban van, tartjuk benne a lelket és próbáljuk visszalendíteni őt az "életbe". Az a jó, hogy már most hétvégén találkozni akar velem...talán már tud is beszélni róla....majd meglátjuk...
Lir!
Hol vagytok? Lilo? Hiányoztok ám!!!
Patri!
Hogy vagytok? Remélem el tudtok jönni a jövő keddi talira, mehetnénk együtt....
Most megyek én is aludni, gondolom már mindenki az igazak álmát alussza..
Vezso!
Fantasztikus a játszószőnyeg!! Ezt tényleg te varrtad?? Rozi és a lányok büszkék lehetnek, hogy ilyen ügyi anyukájuk van!!!!!!!!!!!!!!!
jó éjt
üdv.
kingu