Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Eszti
Én a Blahán szoktam vásárolni, a Renoválásban. Szerintem nagyon jók vannak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita
Nagyon aranyosak ezek a holmik!
Már én is vettem egy-két dolgot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Borka
Ki a dokid?
Sógornőm is ott szült, a tesója meg ott dolgozik.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jégvirág

Engem megnyugtat, hogy szedem az Elevitet! Így legalább biztos, hogy mindent megkap amire szüksége van.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ennyit a nagy készülődésemrőlKép Pedig már az uram is rámcsörgött, hogy mikor indulok... Még egy picit húzomKép

Angi, Medi! Köszi a dícséretet!Kép

Szia Eszti! Már hiányoltalak! Nyomtátok ma babóval a kismamatornát? (Ha jól emlékszem, szerdán jártok!) Nagyon tuti a "picimini gyermeketek" első takarócskája! (Csúcs neveket tudsz Te is kitalálniKép)

Nancs! Egy kis életkedvet! Ne légy olyan búskomor, babó megérziKép Boldog évfordulót!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jaj, Anita! Nem vagyok én bánatos.Kép Szerintem, csak az van, h 3. napja fáj a bucim.Kép De, tök jól vagyok. Kép Benyomtam Kép közben már vagy 3-at, és majd kidurranok.Kép Meg jól le is buktam a meglepivel. Apa pont telefonált Kép, én meg közöltem vele, h fél kézzel nem tudok palit sütni.Kép Erre azt mondta, h rohan haza! Kép

Amúgy tolom én is az Elevitet naponta, meg Magne B6-ot. Főleg, mert nem vagyok nagyon gyümölcsös, meg zöldséges.

A Babónak még nem vettem semmit. Lehet már ilyenkor? Ilyen szempontból egy kicsit babonás vagyok.

Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Mamacka, Blahán hol?? Kép Köszi.

Anita, drukkolok neked. Teljesen megértelek, de én "rosszabb" vagyok, még a fogorvosig sem jutottam el!

Ma ellógtam a tornát, védőnőnél voltam, ahol is ráálltam a mérlegre....Kép inkább mentem volna tornázni. A vicc az, hogy most már tényleg egyáltalán nem élek a kívánósságaimnak, csakis az értékes anyagokat viszem be, és ez sem használ. Asszem, mostantól befejezem a parázást, és folytatom ezt a fajta kajálást. Remélem megállnak a kilók.
Vendég

Én nem szedek vitaminokat, csupán vaspótlásra van szükségem. Ami az étkezésemet illeti, fehérjedúsnak egyáltalán nem mondható, mert nem igazán kívánom a húst és a tejtermékeket, viszont a zöldség és gyümölcs minden mennyiségben jöhet. De egyre szaporodnak a kihágásaim is: egy kis édesség, egy kis penészes sajt és persze töménytelen kenyér.
Ezidáig 7 kg-ot híztam. Bár azt mondják, hogy ikreknél ez nem sok, de úgy érzem, nem csak a hasam növekszik Kép De sebaj, jövő héttől Gastroyal - a főtt étel mellett nem fog hiányozni a hízlaló kenyér.

Mamacka!
Sziller István

Bori 23+3

Bori

Kép
borkadorka

Eszti Drága,

hát ez tényleg nem sok kaja! Én is hízom, most a 20. hét óta nagyon nő a pocakom is, gondolom ezért van. De én azzal vigasztalom magam, hogy nekem tényleg nem voltak tartalékaim a babu előtt. És védőnéni 12 kg plusszt mondott a végéig. Max +15, de ennél többet nem lehet.
Eszti,
én a Humana turiban voltam, ami van az Erzsébet krt-on is. Van még az Ármánia a József krt-on és a Pöpec, szintén a József krt-on. De ha beírod egy keresőbe, rengeteget fog kiadni.
A pléd nagyon szép. Hol szerezted?
angi79

Angi, köszi a turikat. Kép
Én mondjuk kevesebbet, mint 12-t írtam elő magamnak, mondjuk 10-et, dehát ebből nem tudom mi lesz....Próbálkozom tovább....Kép Nem gond a 12 sem, csakhát ha így megy tovább, nem tom, hol lesz a vége. Reménykedem, hogy tényleg a babuci hirtelen növése miatt van. Kép
Brendonos a takcsi, ma ott voltam, inkább csak tájékozódó jelleggel, ott sokmindent meg lehet nézni, meg hoztam katalógust. De ennek kis takcsinak nem tudtam ellenállni. Kép
Amúgy ott nem fogunk szerintem sokat vásárolni, mert minden drágább, mint bárhol. A Mária nagykerben nagyon jó árak vannak, és szerintem még vidéken is minden olcsóbb.

Most első körben egy Graco (Quatro Tour Deluxe TSB) babakocsi tetszik, és funkciójában is az lenne a legjobb, de elég drága (100e) Ebben van kocsiülés, kivehető pici mózes, és sport is. Titati ajánlotta az ABC Design-t, azok is nagyon jók, és azok azért barátságosabb áron vannak, bár nagyobbak és nehezebbek, mint a Graco.

Na jó, abbahagyom. Puszi

Eszti
21+0
Vendég

Sziasztok!

Scullyx: én a gastroyaltól rendelem a kaját. Főzés reménytelen Kép

Én a 12. hét után kezdtem el szedni az elevitet. Télen fogom szedni, ez tuti, mert a téli időszakban egyébként is szoktam valami vitamint szedni.

Eszti: én úgy gondolom,h ogy alapvetően annyi jön fel az emberre, amennyire a babának szüksége van. Én pl a fiúkkal elég nagy mennyiségeket ettem, mégsem híztam. Szerintem ez alkati kérdés is bőven. És szerintem mindenre szüksége van a babának. A szénhidrátra is.

cory 17+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti,
a Mária Nagyker hol van?
Graco nekem is tetszik, de mi most még a Bergonnal is szemezünk.
wwww.bergon.hu
Ezek olyan 50-60 ezerbe kerülnek. Nekem nem kell cipelni, mert van lift a házban, de be kell férnie a kocsiba. Mi babaülésben drágábbat veszünk, mert a nagyszülők 200 km-re laknak és sokat fogunk utazni. A Römer tetszik eddig.
angi79

Angi Kép
A Mária nagyker a Visegrádi-Balzac utca sarkán van, a Westenddel szemben Kép Sok mindenük van, kismama ruha, bébi és gyerekruha, egészen kamasz korig és minden egyéb amire a babának szüksége lehet Kép Érdemes bekukkantani Kép

Az Elevitet én is minden reggel szedem, valahogy meg nyugtat Kép

Eszti Kép
Nekem is a Graco tetszik, csak az ára egy kicsit sok.
Lehet, hogy érdemes lenne kinézni Bécsbe.

Annácska 15+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

A Graconak átfordítható a tolókarja? Nekem az elején fontos volt, hogy lássam a babát séta közben. Illetve, ha úgy süt a nap simán megfordítsam a tolást.
cory

cory
Budapest

Sziasztok,
köszi a tippeket, lehet, hogy meggondolom a rendelést.

Angi,
németet tanítok!

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok kismamik!
Visszajöttünk!

Negyed hatra értünk a kórházba és negyed kilenckor távoztunk, vizsgálat közben felugrott egyet császározni!!

NAGYON SZIMPATIKUS A DOKI!
Sajnos a pénzes témát nem tudtam előhozni mert bolondokháza volt, és képet sem kaptunk mert elfogyott a papír, viszont férjem is bejöhetett... Kép nagyon nagy élmény volt neki is babóka! Olyan kis aranyos! Pici ökle combocskája, ahogy pulzál a pici szíve, sísánc orra van mint a szüleinek! Teljesen el voltunk ájulva! papácsája különösen, utánna csak hosszan nézett maga elé a folyosón... most kezd bennünk egyre inkább valósággá válni a csoda!

A babóval egyébként minden rendben van teljesen egészséges de megint nagyobbnak datálták 14 hét 2 napos... Április 10-ét írták szülés dátumának.
...a nyaki redő is teljesen normális.
A méhem lehet, hogy kettősfejű(anyumnak is az volt, azért vetélt el háromszor) de a doki megnyugtatott, hogy a baba helyet tör magának és szép erős nem lesz semmi baj nem kell ilyeneken gondolkodni(ez nagyon szimpatikus benne, engem nagyon meg tud nyugtatni)... ráadásul ezt a rendellenességet baba nélkül jobban meg lehet vizsgálni. Van egy 2,5 cm cisztám is, de ezzel sem idegesített, hogy bajt okozna.

Következő alkalommal a magánba rendelt, mert, hogy ott nyugodtabban tudunk beszélni (szinte mindent elfelejtettem megkérdezni, legközelebb összeírom) de látom rajta, vagyis érzem, hogy egy rendes ember és biztos megfogja érteni , hogy amikor csak lehet inkább a kórházban várok órákat. Az nem baj ha egy-két alkalommal magánozunk, csak ne mind a tizenix alkalommal, mert azt nem bírnánk. Amúgy ez az 5000 Ft nem sok! Csak a mi fizetésünk borzasztó kevés!!!

Maradok nála... Bálint doki is nagyon szimpatikus... de őt még ennyire sem ismerem, egy dolog aggaszt csak nehogy épp a szülésemnél legyen külföldön.

Jaj és még valamire fény derült.
Emlékeztek, hogy írtam pár napja megijedtem mert görcsölt éjjszaka a hasam, de nekem nem tünt keményedésnek, bár azt nem tudom milyen, de gondolom kemény azért hívják annak.
A doki mondta, hogy az lehetett, hogy a méhem kicsúszott a medencéből! Kérdezte nem hátrahajló -e a méhem... mondom, de... akkor ez egy kis fájdalommal járhat! Olyan érdekes nem? ...és még mondtam is, hogy utánna látványosan nagyobb lett a hasam! Azért gondoltam, hogy biztos csak nőt, de azon csodálkoztam, hogyhogy ilyen robbanásszerűen!

Egyszerűen hatalmas élmény volt, kár, hogy nem kaptunk képet, de ez legyen a legnagyobb bajunk!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Ha a Blahától elindulsz bal oldalt a Nyugati fele, akkor az első utca ballra, ott a szökőkút vagy micsoda után!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok!

Hát képtelenség mindenkire reagálni, ne haragudjatok Kép Gratula mindenkinek a jó eredményekhez, meg a bátraknak, akik eljutottak a fogorvoshoz Kép Én rákérdeztem a fájdalomcsillapítóra, de egyértelműen azt mondta a fogorvos, hogy nem árt a babának. Talán mert csak helyi érzéstelenítés? Erre már nem emlékszem.

Köszönöm a turkálókat is, holnap megyek végül Kistarcsára AFP-re, aztán a városban intézek mindenfélét (mármint Bp.en Kép), és ez a turkaláz már erősen ég bennem Kép (Pedig pont holnap kapom meg az újabb adag babaruhát Katának, úgyhogy elvileg csak utána kéne vásárolgatni, ha hiányzik valami.)

Lányok, Kata februári, én karácsonyra kértem anyóséktól "bundazsákot", amit én vettem meg a Babyfunban (www.babyfun.fw.hu), a Csalogány utcában (Széna térnél). Az volt a bajom, hogy Kata belealudt a szopizásba, és nem tudtam már úgy felöltöztetni a kint alváshoz, hogy ne ébredjen fel. Ezért szerettem volna egy gyapjú hálózsákot. De a pasi rábeszélt egy olyan (jó meleg, de nem vastag) anorákra, amit anoráknak is lehet cipzározni, meg hálózsáknak is. A lábait alul is össze lehetett tépőzárazni, de van hozzá kis tappancs (meg "kesztyű"), amiket szintén hozzá lehet tépőzárazni a ruhához. Nekünk nagyon bejött, és nem volt drága. (Egyébként a Babyfunba azért kezdtem járni, mert ott kapható a környezet- (és baba-)barát kukoricapelus.)

Mindenkinek jó éjt - vagy inkább jó reggelt, mire olvassátok Kép

GyeZsu
gyezsu

Jó reggelt!

Éjjel azt álmodtam, hogy brutál visszeres lett a combom. Reggel gyorsan megnéztem, és megnyugodtam, hogy nem Kép

cory 18+0

cory
Budapest

Cory, fogadok, hogy titkon Titati szexi harisnyájára vágysz.........Kép Kép csakis ezért lehetett.
Igen, Cory, a kajálással igazad van, és én tudom, hogy hízékony alkat vagyok (szemét a sorstól), én mindig fele annyit ehettem, mint más, és még így is teltebb voltam, mint aki dupla annyit kajált. És hát ez a terhesség alatt sem változott. De úgy irigykedem azokra, akik esznek válogatás nélkül, és híztak idáig 1-2 kg-t.....Kép Jó nekik. Kép

Angi, Mária nagyker Visegrádi u. 25. szám.

Bécsen én is töröm a fejem....

Anita, erőt adtál, és jövő hétre előjegyzem magam fogorvoshoz!!!! Kép
Vendég

Eszti: megértem. Én pont terhesen tapasztaltam meg, hogy milyen az, nem hízni attól, hogy ránéztem a csokira. Egyébként nagyon hízékony vagyok, de valahogy terhesen ez megváltozott mindig. Utána bőven bepótoltam Kép
Harisnya? Hát lehet Kép Kérdés, gyártanak-e ekkorában is Kép
cory

cory
Budapest

Jó reggelt,
köszi lányok a Mária nagyker címét. El fogok menni oda, majd anyuval, mert jön hozzám 2 hét múlva.
A babyfun is jó, megnéztem és egy overáll 3800 Ft. És ez olyan, hogy a hordozóba is be lehet kötni.
Mamacka,
örülök, hogy minden jól alakult a dokiddal és hogy a babu is szépen fejlődik. Kolléganőmnek is két méhe van, de neki erre csak a szüléskor jöttek rá. Érdekes, nem??
Bécs:
mi novemberben megyünk majd ki. Amikor Sopronban voltunk pár napot, akkor is átmentünk Eisenstadtban és a H&M-ben vettünk 2 nagyon édes rugit ill. nacit, majd lefényképezem. Ezek nagyon jó minőségüek.
Scullyx,
kolléganők vagyunk! Lehet, hogy ismerjük is egymást?! Kép
angi79

Lányok,
mi van akkor ha magasabb a fehérvérsejtszámom, mint a normál tartomány? Nem sokkal, de magasabb?
angi79

Sziasztok! Zsuzsi lennék, eddig a 2006 nyári babákhoz írtam, de most rátok lenne szükségem, mint tapasztaltabbakra. Igaz, hogy már a 3. babánkat várjuk, de problémák terén kezdő vagyok. Szerencsémre tünetmentes 2 terhességből születtek a manóim. Aztán nyár elején épp csatlakozni akartam hozzátok, amikor az orvosok közölték, hogy elhalt a pindurkánk. Most elvileg 9+3 hetes vagyok, orvosnál még nem jártam babonából, és tegnap egy pici barnás váladékot fedeztem fel a fehérneműmön. Kezdődik minden előlről, vagy ilyen előfordulhat? Nem merek orvoshoz menni, nem hiszek nekik, a nyáron ugyanis kiderült, hogy lehet, hogy csak pici volt a baba, azért nem látták, mégis "befejezték" a terhességet. Mitévők legyünk?
Előre is köszi
Zsugyu

Kép
KépKép
zsugyu

Zsugyu,

sajnálom, ami a babáddal történt. Nem akarsz dokit váltani? Azért nem mindegyik ilyen könnyelmű! Nekem ilyen tünetem nem volt, így nem tudok segíteni. Csak drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Angi
angi79

Sziasztok Lányok!

Eszti,
Hát össze már csak nem törhetem az ElevitetKépKép Nincs is akkora kiskanalamKép

Mamacka,
Nagyon örülök, hogy bejött a doki! A lényeg az , hogy jól érezd magad nála!

Egy gyors kérdés:
Nov.1-én kell mennünk a dokihoz, majd másnap vérvizsgálat (16+2-nél). Mit javasoltok, kb mikorra tervezzem be a 4D Uh-t, hogy ne csak sima babakukk legyen, hanem talán valami haszna és értelme is?

Kicsit dolgozom,, ha tudok - és nem fagyok ide a gép elé - akkor jövök majd.

Szép napot nektek!

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok Kismamik!

sajna egy hete nem jártam felétek:

mult hét pénteken voltam dokinál és mondta hogy megrövidült a méhnyak ezért a munkát szigorúan abba kellett hagynom és otthon is csak pihenés.és hát internet nincs otthon.ezért csak ritkán jövök ,de megpróbálok visszaolvasgatni.
szeretnék azért a csapat tagja maradni és a táblán is lenni.
tunka

Tunka,
jó, hogy hallunk rólad. Pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok Kép
Cory Kép
Nem átfordítható a Graco, sajnos.
Örülök, hogy az álmod nem valóság. Úgy látszik mindenkinek beindítótta a fantáziáját Titati szexi harisnyája Kép

Mamacka Kép
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál Kép A baba szépen fejlődk és a doki is szinpatikus Kép
Ennél jobb hírekkel nem is kaphattál volna Kép

Zsugyu Kép
Sajnálom ami veletek történt Kép
Szerintem érdemes lenne elmenni egy másik dokihoz, hogy nézze meg mi van veletek!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép

Medike Kép
Nem tudom mi az ideális időpont, a dokik a 18-20 hetet javasolják, mert akkor már látható mit rejteget a lába között Kép

Annácska 15+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Zsugyu, szerintem mindenképpen menj orvoshoz! Itt többeknek volt barnázása, és mindnél megoldották, legtöbbször progeszteron hiány volt. Gyógyival egy-két nap alatt elmúlt, és azóta is jól vannak a babák. Az, hogy egy orvosban nem bízol, nem jelenti azt, hogy nincsenek jó orvosok! Itt szerintem többen is tudnak neked ajánlani, de a lényeg: Még MA fordulj orvoshoz!!! Kép

Medike, épp az előbb néztem meg, egy könnyed mozdulattal törtem ketté az Elevitet. Lett két kisebb! Kép Szerintem próbáld meg!! Kép

Cory, lehet, hogy nekem is dőzsölnöm kéne kajából és nem híznék.....?????? Kép

Angi, dontvöri, nekem is icipicit magasabb, de nekem a dokim azt mondta, hogy ez terhesség alatt normális. Persze, hacsak nem sokkal nagyobb. Nekem éppen a felső határon volt, azt mondta, hogy ez tökjó! Kép
A vörösvérsejtem meg az alsó határon volt, de azt mondta, ez még nem vérszegénység, és nem kell plusz vas, elég az elevit.

Mamacka, reméltem, de titkon tudtam, hogy nem fogsz csalódni a dokiban!! Remélem megnyugodtál, hogy jó kezekben vagytok, és most már többet ne aggódj! Nincs miért! Kép
Vendég

Borkadorka
Én is a Klinikán fogok szülni. Neked ki az orvosod és mikorra vagy kiírva?

Scullyx
19+3

KépKép
KépKép
scullyx

Angi,

hol végeztél? Én az Elte-n és nyelviskolában és magánban tanítok.

Scullyx
19+3

KépKép
KépKép
scullyx

Tunka,

akkor tessék szépen sokat pihenni!!! Gyere majd néha-néha. Vigyázz Magadra + a Picurokra!
Pussz.
Angi 22+6
angi79

Scullyx,

én Szegeden végeztem, először a fősulin, majd az egyetemen. De én egy ált. isk.+gimiben tanítok/tanítottam. Most táppénzen vagyok.
A nyelvsuli jó lehet. Felnőtteket tanítasz vagy vegyes? Bírod?
A. 22+6
angi79

Angi,

főleg felnőtteket, de magánban van egy 5 éves tanítványom és gimnazista is.
Sajnos most már egyre nehezebben bírom, mert ha több csoportom van egymás után, akkor annyi mindent kell cipelni, hogy majd megszakadok. De csak december elejéig dolgozom, utána már nem.
Scullyx
19+3

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx!
Az orvosom Sziller István, elvileg február 6-ra vagyok kiírva, de valószínű korábban jönnek a picurok. Azt kell sulykolnom a babáknak, hogy január 29-ig szülessenek meg, mert a dokim 30-án 10 napra Californiába utazik egy konferenciára. Egyébként a menstruáció alapján január 25 lenne a szülés dátuma.
És ki a te orvosod?

Bori 23+4

Bori

Kép
borkadorka

Vigyázz ám magadra, magatokra Scullyx!

Eszti,
köszi. Azt hiszem a felső határ 10 és nekem most 11,... lett. Tehát nem olyan sokkal több. De majd dokikám megmondja mi van, bár most novemberig nem megyek hozzá.
angi79

Eszti,
Köszi, kettétörve küzdök vele már hetek ótaKép Sajna, nekem egy mezei C-vitamin is "nagy". Azt vallom, azért van tele csonttal a szánk,hogy ne kelljen ekkora darab bigyókat lenyelniKép Ja, ma sikerült úgy lenyelni, hogy nem lett hányingerem. FejlődökKép
Ez az átka a marha nagy egészségemnek, nem vagyok hozzászokva sem a bogyókhoz sem a szurikhozKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7204&page=2

Itt vannak a babaruhák. Van kék is, de szerintem ilyet lány is húzhat. Kép
angi79

Medike megy ez! Kép A fél már nem lehet nagy, de ha így is gáz, nyugodtan törd szét apróra. Kép
Tunka, jó pihit neked, vigyázz magadra.
Vendég

gyorsan visszaolvasgattam.sajna reagálni nem lesz időm.de gratulálok minden jó eredményhez és uh-hoz.

én örülök a sok vizsgálatnak mert pl én nem éreztem semmit és mégis megrövidült a méhnyak .ha nem tudnám ugyan úgy csinélnék mindent ami diztos nem tenne nekünk jót.így hogy figyelmeztetett a adoki vigyázok és pihenek

Bori! írtad hogy neked is megrövidült a méhnyak az egyik terhességednél.hanyadik hétben ?nekem most 2-es.eléggé megijedtem.

Tunka
20+1
tunka

Sziasztok!

Tunka! Jó hallani rólatok, csak kár,hogy nem jó híreket hoztálKép Pihenj jó sokat, vigyázz magatokra!

Medike és az ElevitKép Mi 18 hetesen voltunk 4D-n (de lehet, 20+4 hetesen, majd febr-ban meglátjukKép - legalábbis annyinak tippelik)

Angi! Végignéztem a képeiteket! Nagyon szépek voltatok az esküvőtökön! (Nekünk 2004.07.31-én volt)Neked is szépen beindult a pocinövés, és szerencsés vagy, Neked biztos nem kell úgy ügyelni a kajávalKép

Zsugyu! Igaza van Esztinek, irány a DOKI!

Anita
Kép
Kép
_anita_

De jó, hogy ennyi némettanár van köztünk! Decemberben készülök felsőfokúzni, ha minden igazKép (Legalább tudok segítséget kérniKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tunka!
Az első terhességem alatt a 28. héten lett 2100. Különösebb óvintézkedéseket nem tett az orvosom, csupán egy kicsit kellett visszafogni magam. Dolgozhattam is mellette, viszont csak egy baba volt a pocakomban.
Ikreknél nagyobb elővigyázatosság szükséges, mert a nagyobb súly és összméret hatására egyik pillanatról a másikra kinyílhat a méhszáj, különben ikerterhesség alatt igen gyakori probléma ez. Remélem, nálam minden rendben, csak jövő héten megyek orvoshoz. Te pedig tényleg pihenj sokat, vigyázz magatokra! Kép

Bori 23+4

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!
Tunka
Pihengessél sokat vigyázz magadra meg a babócákra!

Eszti
csatlakozom hozzád kilóilag. Tegnap voltam védőnéninél és hát bizony a kilókon meglászik, hogy a családban mostanában több szülinapi torta is volt. A kezdősúlyomhoz 6 kg +. Kép De rajtam előtte is volt egy kis plussz. Alapban egyébként én is hízásra hajlamos vagyok. Jó lenne azért most nem +20-al befejezni a terhességet.
Nekem egyébként van egy barátnőm aki hát .... 100 felett van jóval és ő pl. 4-5 kg-ot hízott mindkét gyerekénél, szóval most akkor nem is értem hogy hogy is van ez a hízásra hajlam dolog? Na mert ő aztán hajlamos rá akkor vagy nem? Mégis megúszta ennyivel.
Szóval lényeg a lényeg, nekem is nagyon oda kell már figyelnem. De ami érdekes volt, nem is a védőnő sokallta ezt a hízást hanem a dokim.

Apropó doki
Tegnap nála is voltam. Volt uh. Babóci jól érzi magát.Tehát minden okés. Legközelebb nov-ben kell mennem.
Viszont..... (Borkadorkához hasonlóan) nekem is azt mondta a dokim, hogy lehet hogy itthon sem lesz mire szülök, mert febr. 16-23-ig siel. Én meg febr. 20-ra vagyok kiírva. Mondtam neki, hogy majd visszatartom addig. Kép Szerinte most is van esélyem a túlhordásra, úgyhogy az a pár nap ide vagy oda Kép Na mind1, szóval ki kell húznom valahogy addig míg hazaér, nem szívesen mennék máshoz.
Szilvi
21+3

Szilvi és Katababa
szisz2

Tunka Kép
Vigyázz magadra, pihenj sokat Kép

Medike Kép
Ügyi vagy Kép

Angi Kép
Nagyon édesek a rucik Kép
A lányom is rendszeresen hord világoskék ruhákat. Imádom rajta, annyira csini Kép

Annácska 15+3

annácska

Köszi Anita,
láthatunk mi is keépeket a Ti esküvőtökről?
Hát... a gyarapodás beindult rendesen, az utóbbi időben hetente + 0,5 kg. Remélem azért ez nem így megy a végéig. Kép

A februári sielős időszak miatt még én is izgulok, mert én dokim el szokott menni erre-arra. Remélem most kisieli magát januárban. Kép
Borkadorka és Tunka,
vigyázzatok nagyon magatokra!
Barátném 4 hónapot feküdt szigorúan és varrni is kellett, mert annyira kinyilt. De a baba makk egészséges és a 38. hétre született.
Szóval betartani, amit doki bácsi mond!!
angi79

Annácska,
semmi eredmény még? Meddig is kell várni?
angi79

Szép napot Lányok!

Mamacka, örülök, h rendes dokit találtál.Kép Nekem a 3.-ra sikerült dokit találnom. Elsőre, lazán körzeti rendelő volt, ahol egy kis fiatal doki volt. Elküldött UH-ra a Péterfibe, aztán ott találkoztam vele, és a mobil, meg a szájából félig kilógó szendvics mellett nem nagyon volt rám ideje. Gondoltam, akkor nekem sem lesz rá.Kép. Aztán találtam egy nagyon jó magánkórházat Mátyásföldön, árba kicsit húzós, de hála az égnek egészségpénztáros volt, így visszakaptam a lóvémat.Kép Doki teljesen jó volt, kedves volt, elmagyarázott mindent, mit, hogyan (épp nyaralás előtt voltunk), de a végén kinyögte, h nagyon sajnálja, de akkor, amikor szülni fogok, Õ külföldön lesz.Kép Pedig akkor Kistarcsán szülhettem volna. Sok jót hallottam arról a korházról. Így kereshettem másik orvost. Meg is lett. Csak épp a világ végén, a MOM parknál. De nem panaszkodok.Kép Simán rákérdeztem, h tudunk-e majd együtt szülni, mert én olyan orvost keresek, aki iott is lesz velem a nagy napon. Nagyon szimpatikus, kedves dokibácsi, az a fajta, akit éjjel 2-kor is fel lehet hívni, ha bajod van.Kép Képet nekünk nem tud egyáltalán adni, mert olyan csodamasinája van. Bár ezt kétlem, de mind1. Mi úgy oldjuk meg, h a Párom lesben áll a fotómasinával, és kattintgat vizsgálat közben.Kép

Cory!!! Kép Én meg arra ébredtem, h szid az uram.Kép Állítólag olyan szinten orrba nyomtam éjszaka.Kép Úgy igazán izomból könnyékkel.Kép Már röhögünk rajta.Kép De az orra szép piros lett.Kép Annyira kis mókás volt.Kép Most azt mondja a kollegájának,h veri az asszony.Kép

Pussz,
Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Angi Kép
Elvileg a jövő héten postán kapom meg az eredményt Kép
Már nagyon várom!

Annácska 15+3

annácska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?