Sziasztok kismamik!
Visszajöttünk!
Negyed hatra értünk a kórházba és negyed kilenckor távoztunk, vizsgálat közben felugrott egyet császározni!!
NAGYON SZIMPATIKUS A DOKI!
Sajnos a pénzes témát nem tudtam előhozni mert bolondokháza volt, és képet sem kaptunk mert elfogyott a papír, viszont férjem is bejöhetett...
nagyon nagy élmény volt neki is babóka! Olyan kis aranyos! Pici ökle combocskája, ahogy pulzál a pici szíve, sísánc orra van mint a szüleinek! Teljesen el voltunk ájulva! papácsája különösen, utánna csak hosszan nézett maga elé a folyosón... most kezd bennünk egyre inkább valósággá válni a csoda!
A babóval egyébként minden rendben van teljesen egészséges de megint nagyobbnak datálták 14 hét 2 napos... Április 10-ét írták szülés dátumának.
...a nyaki redő is teljesen normális.
A méhem lehet, hogy kettősfejű(anyumnak is az volt, azért vetélt el háromszor) de a doki megnyugtatott, hogy a baba helyet tör magának és szép erős nem lesz semmi baj nem kell ilyeneken gondolkodni(ez nagyon szimpatikus benne, engem nagyon meg tud nyugtatni)... ráadásul ezt a rendellenességet baba nélkül jobban meg lehet vizsgálni. Van egy 2,5 cm cisztám is, de ezzel sem idegesített, hogy bajt okozna.
Következő alkalommal a magánba rendelt, mert, hogy ott nyugodtabban tudunk beszélni (szinte mindent elfelejtettem megkérdezni, legközelebb összeírom) de látom rajta, vagyis érzem, hogy egy rendes ember és biztos megfogja érteni , hogy amikor csak lehet inkább a kórházban várok órákat. Az nem baj ha egy-két alkalommal magánozunk, csak ne mind a tizenix alkalommal, mert azt nem bírnánk. Amúgy ez az 5000 Ft nem sok! Csak a mi fizetésünk borzasztó kevés!!!
Maradok nála... Bálint doki is nagyon szimpatikus... de őt még ennyire sem ismerem, egy dolog aggaszt csak nehogy épp a szülésemnél legyen külföldön.
Jaj és még valamire fény derült.
Emlékeztek, hogy írtam pár napja megijedtem mert görcsölt éjjszaka a hasam, de nekem nem tünt keményedésnek, bár azt nem tudom milyen, de gondolom kemény azért hívják annak.
A doki mondta, hogy az lehetett, hogy a méhem kicsúszott a medencéből! Kérdezte nem hátrahajló -e a méhem... mondom, de... akkor ez egy kis fájdalommal járhat! Olyan érdekes nem? ...és még mondtam is, hogy utánna látványosan nagyobb lett a hasam! Azért gondoltam, hogy biztos csak nőt, de azon csodálkoztam, hogyhogy ilyen robbanásszerűen!
Egyszerűen hatalmas élmény volt, kár, hogy nem kaptunk képet, de ez legyen a legnagyobb bajunk!