Mka!
Pont ma gondoltam rád, hogy már oly rég jelentkeztél. Azért nagyon bízom benne, hogy hamar rend lesz a lelkedben és megoldódnak a dolgaid. Nem veszlek ki a táblából, bármikor jössz vissza szívesen fogunk látni és várni fogunk a jó hírrel.
Niki!
Erre a nyh. dolgora én is gondoltam nekem most főleg kitolódott a ciklusom és hogy nem e baj ez ilyenkor, de gyorsan megnyugtattam magam, hogy a dokibácsi mindent tud és biztos minden rendben!
Ezt szeretik a Manócskáim és már ott fürdenek benne!
(Ja most látom Nóri már reagált is.)
Fanni!
Én is változékony állapotban vagyok hol kicsatanok a jókedvtől hol meg semki ne szóljon hozzám hangulatom van.
Küldöm az energiát neked! +++++++++++++++
Wish!
Rád is rettentő sokat gondolok. Tudod mit hallottam ma, hogy Dévainál olyan siker széria van, hgoy aggódik nem lesznek betegek üres a rendelő. Úgyhogy márcsak úgy vállal újabb ügyet, hogy megígéri az alany ha babás lesz kettőt hoz maga helyett! Szerintem mókás egy doki. Remélem te is benne vagy a sikerszériában én szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Farkasok!
Már pont meg akartam kérdezni Larát, hogy hogy archiváltatott régen mert már ráférne a topikra, de megoldodott magától.
Milyen az új cipő bejárodott mrá vagy azért még szorít itt ott?
Zsebi