Új privát üzeneted érkezett!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

SüniKép
Válaszoltam Kép!
Remélem ez a "kutyabaj" hamar megoldódik és élvezni tudjátok majd a gyönyörű kerteteket!

RenókaKép
SZép nagy a babód!
Gratula!

Kép
stella9

Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról.
A hétvégén még valószínű szuriznom kell magam,de most egyenlőre péntekig biztos.
Péntek reggel megyek uh-ra.Ja és a lényeg:mindkét oldalom 11mm-s tüszőim vannak 1-1, és 7mm-s nyálkahártyám.Hát nem nagy durranás,de lesz ez még nagyobb is.Nehezen vagyok stimulálható,de nem reménytelen.Valószínű csak jövőhéten lesz az inszem.
Most rohanok tovább!Puszi mindenkinek!
kavicska

Renoka!
Nagyon szép a babód. Hatalmasat nőtt.

Renóca!
Nagyon kedves tekintete van a kutyusodnak. ha egyszer lesz családi házunk, tutira lesz legalább 2 kutyám.

Zsebi!
Nagyon szép a virágod. Én rózsát szoktam kapni.
20-án megyünk a pszichodokihoz reggel 8-ra. csak délig dolgozik a "drága".

Niki!
Ez jó hír, hogy ennyi tüsződ van és hogy már ekkorák.
latimi

Niki!
Akkor mindjárt itt a finis!!!! Illetve csak ennek a részének a legnehezebb hátravan! Hány embirót terveztek visszakérni?
Betegségtől ne parázz, nekem is itt volt a párom totál betegen és elmúlt, úgyis szedünk annyi vitamint, nem lesz semmi baj! Kép

Renó!
Nagyon cuki! Örülök, hogy minden rendben, tessék élvezi a babavárás minden percét mert hamar elmegy az a pár hónap. Kép
Ezt a képet kicseréljem a másikkal vagy maradjon a régi. Nem gond nyugodtan mond ha ezt szeretnéd, csak talán azon jobban látszik. Kép

Fanni!
Eddig mindig úgy volt, hogy amikor nem sikerült kaptam aznap vagy másnap valami szép virágot. Mondta a párom most azért is előbb veszi mert így biztos sikerülni fog! Kép Hát remélem.

Kavicska!
Ezek nagyon szép eredmények, miaz hogy nem egy nagy durranás! Ebből az általad nem egy nagy durranásnak nevezett dolgokból lesz a baba a pocidban, figyeld ki miből lesz a cserebogár!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki!
Hol vagy mi van veled? Stiumuval hogy állsz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, köszönjük szépen a bókokat, majd vmikor elmegyek a "korszerűbb" UH-s kórházba, és akkor már jobb képet tudok feltenni nektek.
Zsebike, cseréld ki légyszi, tökre babonás lettem, nem baj, ha nem látszik olyan jól. Ez azért is van, mert amikor bejött a monitoron a kép, a dokim mondta, hogy hú, de nagy, le kell kicsinyíteni a képet, mert csak úgy látszott egészben, legközelebb szerintem mát hasi UH lesz.

Fanni, igen az Oliva szuper hely azt ismerem, már voltunk párszor. Most vmi újat keresek, kipróbáljuk amit a Nóri írt, már csak azért is mert imádom a Karib tenger kalózait, és a honlapjukon főcímzenéje szól!

Kavicska, jó lesz az, szorítok!
reno
Renóca, köszönöm a virágot!
renoka

Renoka,
Hurrá, ez szuper hír. Kissé nyugodtabbnak hallatszik a hangod. Bébike jó nagyot nőtt.Én a Náncsi néni vendéglőjét imádom, fent van neten, hagyományos magyaros étterem, de mindig vannak különlegességek.

Sünikém,
Bűbájosak mindhárman, nagy valószínűséggel rájuk illik a bűnöző jelző. Blökin nem látszik a baleset nyoma, jó ápolói voltak.

Niki,
Én nem szedtem be a 2. lombiknál sem a Doxycilint és Me... valamit sem, szóval egyéni döntés.Sok gyümi és gyümlé, ez majd segít távol tartani a bacikat. Akkor izgulhatunk értetek is!

Kavicska,
Nem lehangolódsz, tutira megnőnek a petik és minden OK lesz.

Snori,
Telnek az órák.

Puszi Farkasok J

Lara,
szevasz Anya, Andor-úrfival mi az ábra? Remélem már túl vagytok a tűzkeresztségen és elvesztettétek az új szüzességeteket? Van már elem a fotóaparátba mert akkor nyomassál új képeket! Larapapa-ezerrel dolgozik?! Valamikor jövőhéten estefelé átugorhatnánk lemeózni a gyereket, hogy adtok-e neki eleget enni, cserélitek-e időben a pelust, meg amúgy megvizslatni hogy vagytok?

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

SziasztokKép

Para asszonyokKép
Nyugiba lenni, mindenkinek minden jó helyen van Kép

RenokaKép
Azért ki lehet venni amit kell az UH-on. Cuki babuci, és hogy megnőtt Kép

RenocaKép
Édesek a cicák és a kuty.
Ezt a jegyzős dolgot nem is értem, ennyire hogy lehet süket valaki. Ha továbbra sem reagálnak mit lehet csinálni?

Nekem a székrekedésem köszöni jól van, sziklaszilárdan tartja magát. Szép fokozatosan bevetünk mindent, ami segíthet, de eddig semmi nem vált be sajna.

wish

Wish!
Ha itt igazak a jóslatok akkor nagyon jó hír a székrekedésed, szóval valamilyen szinten örülj neki! Kép

Reno!
Kicseréltem a képet ha este lesz erőm, kedvem firssítem is a táblát, de ne izgulj már most az új van ott. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok, Asszonyok Kép
Hátha van valami jó ötletetek, mitől lehet.
2-3 napja szörnyen ingerlékeny, feszült vagyok. Ma különösen idegbeteg voltam, nagy önuralom kellett hozzá, hogy ne küldjek el senkit oda nagyon messzire, pedig valós okom nincs/nem volt rá. f3-kor beadtam magamnak az Utro-t, s azóta lenyugodtam! Lehet, hogy több progira lenne szüksége a szervezetemnek? Vagy...mi lehet?

Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok!

"Telnek az órák."

Huhh, ezen jót röhögtem! Kép Kép
s_norka

Sziasztok,

Elbúcsúzni jöttem tőletek, az utóbbi időben elég keveset látogattam a topicot. Zsebi légyszíves vegyél ki a táblából.
Nem tudom mikor lesz folytatás, bizonytalan időre felfüggesztjük a babaprojektet.
Azt érzem minél jobban szeretném, annál görcsösebb vagyok, és nincs ez így jól.
A pszichológus segítségével remélem sikerül végleg rendet rakni az érzéseim közt, és sikerül az endometriózist is legyőzni. Amíg ez nincs meg, addig nem megyünk tovább. Meg vagyok róla győződve, ha a lelkemben rend lesz, akkor az endo is megoldódik, akkor van csak értelme belevágni ujra a lombikba.

Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek.

Mka
Vendég

Fanni : várandósság - ez lehet a titok nyitja Kép

Stella : igen, jó ómen, hogy nálad is így kerültek a dolgok sorra, főleg, ha a táblicskut is megnézzük : előttem mindenki babás lesz, így én is ikres leszek KépKépKép

Renoka : nagyon megható a fotó, szép nagy már a bébi !

Nóri : a Tortuga az egyik kedvenc éttermem Képkellemes hely, jó konyhával.

Kavicska : szépen haladsz, ez a lényeg. Most már én is tudom, hogy nem szabad nagyon siettetni az érést, dokibácsi is ezt mondja Kép Pár nap és meglátod, nagyot fog hízni a nyh-d is !

Erről jut eszembe, létezik olyan, hogy ET-re már túl vastag (öreg) a nyh) ? Nóri, te annyi mindenről tudsz, nincs ilyen infod ?

Puszi lányok, fiúk Kép

mniki

Fanni, sima hiszti. Kép Na, felidegeltelek? Kép Ha megnyugtat, én is rettentő hisztis voltam múlt hét elején, mondtam is, ebből akkora mensi lesz, mint a ház. Aztán nem lett.

Niki, túl öreg nyhártya? Hát nem hinném. Az azért idő függvénye is, nem? Szerintem a vastagság is olyan, hogy minél vastagabb, annál jobb. Ha így nézzük, mi van azzal a PCO-sokkal, akik 50. meg 70.napokon lesznek babásak? Ott aztán már biztos nem friss a nyhártya...és mégis működik.
s_norka

Niki Kép, Nori Kép
Próféta szóljon Belőletek!
Amúgy nyilván tényleg hisztis vagyok, csak az a rejtélyes, hogy a progitól miért nyugodtam le vajh?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mka Kép
Kívánom, hogy találd meg az utat önmagadhoz és a boldogsághoz!
Azért ha spontán mégiscsak teherbe esnél, meg ha úgy érzed, hogy tudunk segíteni, feltétlen jelentkezz!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mka ! Sajnálom, hogy elhagysz minket, de remélhetőleg csak egy kis időre. Kívánom, hogy te is hasonló jó hírrel térj vissza, mint amivel Nóri lepett meg bennünket múlt héten !
Vigyázz magadra és hidd el, mindig van remény !!!

Nóri : köszi Kép

mniki

Tyú mekkorát archiváltak!

Kép
farkasok

Mka
Tiszta szívemből kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a lelki nyugalmadat megtalálni.
Nagyon várunk majd vissza és drukkolunk Nektek!

Farkasok
Tényleg nem látszik már a kutyun semmi.
Hála és köszönet a dokiknak. A váci Kedvenc Állategészségügyi Központ, ahova még pestről is hordják az állatkákat.

Kavicska
Ez igenis nagyon jó. Hol van még a jövő hét? Nyugi és növeszd csak a nyh-t és a tüsziket.
Drukkolunk nektek nagyon!

Wish
Hát elég csúnya dolog lenne ha tovább kellene menni, mert a jegyző elleni panasz benyújtása a következő lépcsőfok. Reméljük erre nem kerül sor. November 5-ig várunk, akkor lesz 60 napja, hogy iktatták levelünket.

Timi
Kívánom, hogy mielőbb lehessen két kutyusod, de ne ilyen ördög, mint a miénk. Plútó helyett csak a Lucifer lett volna találóbb név. Ma rájött, hogy fel tud feküdni a hintaágyra és az milyen szuperKép. Hát én kevésbé örültem a dolognak, de csak jókat nevetek rajta. Örülök, hogy végre jól van.

Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

MkaKép
Sajnálom, de tudom, ilyenkor néha ez a legjobb döntés. és kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek! (titkon persze nem lennék meglepődve, ha egyszercsak beállítanál egy spontán zebrával. Kép)
Vigyázz magadra!

KavicskaKép
Ezek igenis szép eredmények! És örülök neki, hogy mindkét oldalon kezdődget valami! Szupi! Mennek a tüszőnövesztők +++++++++++++++++
Sokat gondolok Rád!

ParázósokKép
Én is az voltam-vagyok. Nyugi. Ez nem lesz jobb. Most amiatt, hogy mi lesz az UH-n. Majd amiatt, hogy genetikai UH. Majd vérvétel. Majd vércukor. Majd AFP. Majd, majd, majd.... Hadd ne részletezzem. Szóval no para. Az a legjobb a bébiknekKép OKÉS???

BébiotthonokKép
Jól dajkáljátok azokat a kis apró nárciszokat! Annyira drukkolok mindannyiotoknak!!!!!++++++

FanniKép
A hisztinek több oka is lehet. Én pl. a terhesség legelejétől irtó nyugis vagyok. De én - mint tudjuk - tankönyvi példa vagyok. Kép
Viszont ismerek olyat, aki pont az ellenkezője volt az elején. De lehet alacsony progi is. Bármi lehet. Időjárás...
Nőknek magyarázzam???? Kép

RenócaKép
Nagyon édi a kutyud! Olyan helyes kis buksija van! Kép

EdinaKép
Néha lehet Felőled is hallani? Kép
Mi ujság?

LaraKép
Kaphatnánk képeket Andorról (frisseket)? Ide?
Olyan kiváncsi vagyok... Kép Jól vagytok?

Kifogytam a szuflából... Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Mka!
Pont ma gondoltam rád, hogy már oly rég jelentkeztél. Azért nagyon bízom benne, hogy hamar rend lesz a lelkedben és megoldódnak a dolgaid. Nem veszlek ki a táblából, bármikor jössz vissza szívesen fogunk látni és várni fogunk a jó hírrel.

Niki!
Erre a nyh. dolgora én is gondoltam nekem most főleg kitolódott a ciklusom és hogy nem e baj ez ilyenkor, de gyorsan megnyugtattam magam, hogy a dokibácsi mindent tud és biztos minden rendben! Kép Ezt szeretik a Manócskáim és már ott fürdenek benne! Kép (Ja most látom Nóri már reagált is.)

Fanni!
Én is változékony állapotban vagyok hol kicsatanok a jókedvtől hol meg semki ne szóljon hozzám hangulatom van.
Küldöm az energiát neked! +++++++++++++++

Wish!
Rád is rettentő sokat gondolok. Tudod mit hallottam ma, hogy Dévainál olyan siker széria van, hgoy aggódik nem lesznek betegek üres a rendelő. Úgyhogy márcsak úgy vállal újabb ügyet, hogy megígéri az alany ha babás lesz kettőt hoz maga helyett! Szerintem mókás egy doki. Remélem te is benne vagy a sikerszériában én szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Farkasok!
Már pont meg akartam kérdezni Larát, hogy hogy archiváltatott régen mert már ráférne a topikra, de megoldodott magától.
Milyen az új cipő bejárodott mrá vagy azért még szorít itt ott?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Köszönöm, aranyosak vagytok.
Igyekszem rendbe tenni a dolgokat magamban, nagyon mélyen és aktívan áskálódom.
Spontán nekünk tuti nem lehet babánk, hiányzó ondóvezetőt nem tudjuk áthidalni. Nálunk a csoda nem jön szóba. Szóval ha baba akkor biztos, hogy lombik, de ezzel a részével nincs is semmi bajom. Előbb-utóbb visszatérek, mert babát azt szeretnénk, csak be kellett látnom, hogy számomra még nem jött el az ideje.

Mka
Vendég

ZsebiKép
Remélem én is hogy ez a székrekedés már olyan tünet. Én szívesen erősítem Dévai sikerszériáját Kép
Te hogy vagy? Érzel valamit, azon kívül, hogy tuti skerült? Kép

wish

Wish!
Nem érzek semmi rendkívülit, itt ott szurkál, puffadok és a cicim fájdogál, de ezek eddig is szinte mindig megvoltak, úgyhogy nem foglalkozok különösen velük. Most azt a politikát folytatom, hogy mindig csak azzal a nappal foglalkozom ami van és így szépen eljön a vasárnap.
Anyukám sokat van itt nálam így gyorasbban szalad az idő.

Rencóca!
Kép
Micsoda dolgos macsek mi?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Csináltunk pocakos képet, bár a fejem nincs rajta (szívesen küldök fejjel együtt is priviben, ha vki kéri):

Kép

Pusza

Unique
15+6

KépKép
unique

Unique!
Fú már ekkora a pocid. Ez igen nem is gondoltam volna, bár már szépen előrehaladtál az időben. Kép
Valamikor mostmár biztos lehet látni hogy kislány-e vagy kisfiú a jó kis anyai megérzés mit mond?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Tudod miért is kell még sikerülne??? A táblában még nincs olyan emberke akinek a 3. sikerült volna most egyszerre ketten is leszünk. Úgy legyen!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Neked már csak 3-at kell aludni! Hogy vagy ma?

Érdekes, ma nem vagyok hisztis. Éjszaka eléggé megijedtem, mert erősen fájdogált a hasam és a mellem feszülése is felerősödött már azt hittem, megjön, de reggelre elmúlt. Azért kicsit aggódom továbbra is, de a reményem töretlen Kép

Unique Kép
Nagyon helyes a pocid!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt! Zsebi, kezdődik a visszaszámolás... mivel ma 2 hete volt petesejt-leszívásod, ha ma sem pecsételsz, akkor tudod, hogy ezerrel reménykedhetsz!!! Kép

Unique, ez igen, kb. 18 hetesnek felel meg a pocitérfogatod. Kép

Lányok, szórakozásból megcsináltam a másik Medilabot, mert úgyis párban volt, és jövőre lejár a szavatossága, akkor meg már minek. Kép A terhességi csík dupla olyan erős lett, mint a tesztcsík. Nem is tudtam, hogy van ilyen. Kép Először azt hittem, fordítva tartom, de nem. Amúgy meg SEMMI tünet, csak néha egy kis puffadás.
s_norka

bocs, nem tesztcsík, hanem kontrollcsík
s_norka

UniqueKép
Szépen növöget a pocakod. Az enyém is kb. ekkora a 14. héten, de azt tudni kell, hogy nálam nem csak a babók domborodnak Kép!

Mi tegnap voltunk dokinál és minden rendben volt :-)!
A doki igen szellemesen nevet is adott nekik:
A magzat, ő ágyazódott be a méh mellső oldalára;
B magzat, ő a hátsó oldalon kapaszodott meg és mindig jól próbára teszi a dokibácsi uh-képességét :-O!

Tegnap "A" teljesen kinyújtózott, hogy megmutassa milyen nagy baba is ő, aztán megmutatta a hátát és a gerincoszlopát, végül oldalra fordult és büszkén mutogatta a dobogó szívecskéjét. Képet sajnos most nem kaptam róluk :-(!

"B"-t viszont megint úgy kellett levadászni. Annyira, hogy csak a doki rutinos szeme tudta meglátni mije hol van, én csak a taplacskáit láttam, mert azokat mutogatta felénk.

WishKép ZsebiKép FanniKép
Nagyon drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Fanni!
No para! Bizots most vackolják be magukat, azért az biztos jár valamilyen érzéssel a mamánál! Szóval csak nyugi neked sincs már sok hátra!!!!!!!!!!
Nórit kell követünk az úton és nem lesz semmi baj. Kép
Velem minden rendben, tünetek semmi a szokásoson kívül, de nem is keresek nem is foglalkozok vele a lényeg legyen ott és kész.

Nóri!
Fúúúúú ezt még olvasni is rossz volt. Tudod nekem a múlktor megjött és már az egész lombik eleje óta ez a fobiám nekhogy megint így járjak, most meg még te is rámhozod a görcsöt..... Már nagy wc-re se merek elmenni ha úgy adódik. Kép
De nem fog úgy adódni mert Manócska már itt ül a pociba és röhög az anyukáján, hogy milyen egy majrés.
Irgum-burgum!!!! Ne tessék pazarolni a zebrás teszteteket inkább áruld el hol lehet beszerzeni! Kép

Stella!
Örülök, hogy minden rendben van, azért legközelebb mond meg a dokibácsinak, hogy mennyien várjuk a képet a babákról, úgyhogy szedje össze magát és csináljon egy jó felvételt a babókról!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

HAlló,

Zsebes,
Elrohant az idő, remélem bírod még. Vasárnap mentek vérvételre, vagy mégiscsak bevállalsz egy tesztet, én következőre se tenném. Nagyon szorítok Nektek. Virág remélem ontja magából a pozitivitást!

Snori
Rohan ám a tied is csak valahogy egyenlőre nem olyan látványosan,majd jövőhéttől. Csak kapkodjuk a fejünket. Vegyük csak példának Unique-ot és Krisztát, már nagyon belehúztak.

Unique,
Jó a pocak kép. szóval mit sejtesz fiúcska vagy lányka, szerintem kiscsajszi. Amúgy meg tök mindegy a lényeg hogy szépen növöget és hamarosan itt lesz veletek!

Stella,
Kár hogy nincs fotó, de így is szuper hírek, a lényeg, hogy te láttad őket. Apa hogy éli meg a szaporulatot? Munkát hogy bírják a bébi-munkások? Kérlek azért sokat pihenj, mert lassan óriásira fogtok nőni és minél tovább bent kell őket tartani!! Husi!!!! Ja most kaptam ezt az üzit Dévay Istentől át kellett adnom!!

Fannikám,
Lassan utaztok, irigyellek, amióta vannak ezek az olcsó repjegyek mi is szemezgetünk velük, így lett a szülinapomra Brüsszel, most Madridba vágyom de lehet hogy tökmindegy lenne hová csak röpke hosszú hétvégét kiszakadhassunk a meegszokott világunkból! Szórakozz helyettünk is!

Wish,
Innen is újból gratulálunk az esti sikerhez.

puszi Farkasok

Kép
farkasok

Zsebi, ne már, ezt biztatásnak szántam!!!
Szerintem jól alakulsz, nincs mitől tartanod! Kép
s_norka

Farkasok!
Valeszeg marad a vérvétel. igazából oda mindenképp menetm volna csak azon agyaltam előtte ne teszteljek-e mert mért ne, de most már szerintem nem fogok, mert ha mégicsaka a choragon miatt lenne pozitív az nagy csalódás lenne. Jöjjön aminek jönnie kell, de remélem a zebrának kell jönnie.

Jót röhögtem a Győzike shon hétfőn. Győzike hogy hisztizett egy zebráért én meg mondtam a páromnak, hogy ezek szerint nem csak mi lányok vagyunk megőrölve érte. KépKépKépKép

Ja bocsi ne nagyon tervezzzzz a mostani szülinapodra semmiféle utazást az ikrekkel fogsz otthon pihizni, szóval nyugi...

Wish!
Akkor jól veszem ki Farkasok szavából sikerült végre! Na jól van reméljük mostmár minden ok lesz! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Jól van tudom én hogy biztatni akartál, csak pont a leggyengébb pontomra tapintottál rá. Szóval szoríts nagyon, hogy utána együtt parázhassunk az uhkig.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém Kép
Képzeld, én már nem csak Norkát, de Téged is irigyellek Kép
Amúgy én is úgy vagyok vele, mint Te. Alig merek wc-re menni Kép
Hja, én is láttam pár kockát a Győzikéből, én is majd' kifeküdtem!

Nóri Kép
Átlátok ám a szitán! Még nem mehetsz UH-ra, de azért kellett egy kis komfort érzet, igaz? Nnade a teszt alatt azért volt egy kis pulzusemelkedés, mi? Kép

Farkasok Kép
Madridban nem voltam még, de engem is érdekelne.
Most mi kocsival megyünk, de csak mert Münchenbe jelenleg nincs fapados, majd novembertől lesz csak Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, igazad van. Kép
Na de majd megnézlek titeket, hány tesztet lőtök el. Én megálltam kettőnél. Kép

Azért vigyázzatok az úton, ha véletlen macskaköves utcára hajtanátok, inkább kerüljétek ki, csak óvatosan.
s_norka

Fanni!
Miért is irigyelsz? Remélem vasárnap már konkrté tény lesz amiért lehet engem irigyelni. Kép
Jótanács én is úgy kaptam. A popsid alá tegyél egy párnát az valamelyest felfogja a zötyögést. Azért nincs közel az a Németország! Igazi világjáró babáid lesznek!! Kriszta is elvitte őket az első két hétbe Londonba, szóval....

Nóri!
Nekem egy is elég a zebárs tesztből, de azt minden percben nézegetném.
Melyik nap mész pontosan uh-ra? Remélem a képet felteszed, hogy tudjunk gyönyörködni és természtetsen a zebrát felváltja a táblában. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri Kép
Én is nagyon kíváncsi leszek magamra.
Egyelőre a lázmérést is megálltam... bár az éjjeli hasgörcsöm után eszembe jutott, hátha mégis meg kellene mérjem reggel Kép

Van még egy hülyeség, amit még nem tettem meg (egyszer egy csaj mondta, aki ismeri a tenyérjóslást, hogy hol és mit kell nézni, ha terhes vagy), de ezzel is állandó kísértésben vagyok.
A Patika meg mindenhol útba esik!
Hűűű, de jó, hogy szombaton elutazunk...

Zsebi Kép
Egyelőre a 3 napért irigyellek, amivel előttem jársz -legalábbis vérvétel-ügyileg-, aztán meg majd ha olvasom a jó hír, azért foglak Kép
Köszi a tippet, viszek kispárnát Kép

Para-Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nóri!
Kép
Remélem a kép megnyugtat. Ilyen szépen nödögél odabent!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Én is ennél a lombiknál bírtam ki az összes hülyeségem nélkül. Eddig mértem a hőt, de nem volt értelme mert mindig fent volt 37 fölött addig amíg meg nem jött, szóval ezekkel ne is túrzátasd magad NINCSENEK biztos tünetek!!!
Próbáld jól érezni magad a hétvégén és már mindját itt a te időd is!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

FarkasokKép
Apa nagyon büszke a szaporulatra, de úgy van vele, hogy ezzek le is tudtuk az egészet. Még próbálom győzködni, de majd meglátjuk.
Babók nem lázadoznak a meló ellen és itt is tudok pihizni, igaz nem fekve, de azért kényelmesen.

NóriKép
Én sem gondoltam, hogy lehet erősebb a tesztcsík!
Szépen haladsz, ez is azt mutatja.
Nyugi, rendben lesz minden az uh-n, csak nehéz kivárni!
Stella

Kép
stella9

Zsebi Kép
Én azért rókakoma segítséggel jobban érezném magam Kép (persze csak mentálisan)

Nna jól van, kicsit eldugulok (ha tudok, hi-hi)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Unique!
Nagyon szépen nő a pocakod.

Lányok!
Ne parázzatok! Ott vannak a lurkók. Várom a hétvégi jó híreket.
Én lelkileg készülök a pszichodoki genya kérdéseire.
A változatosság kedvéért a hétvégén megint megyünk horgászni.
latimi

Sziasztok!

Para ellen találtam az otthon lévőknek valamit. Csak az a baj, hogy ha egyszer elkezded nehezen tudod abbahagyniKép.
http://www.vicclap.hu/movie/top100/
Én olyan jókat nevettem (bár vannak gagyik is közte). Remélem nektek is jókedvetek lesz tőle.

Zsebike
Nagyon jó a cicás kép, köszönöm.

Unique
Szép pocid van már.Kép

Stella
Üdv A-nakKép és B-nekKép. Kár, hogy nincs képKép.

RenócaKép
süni_renóca

No szép, én eldugultam, de úgy látom, mindenki más is!

Timikém! Most tutira kifogod az aranyhalat, aztán ne felejts el nekünk is kívánni Kép

Lányok!
Nézegettem a táblát, s beugrott, hogy még március környékén, amikor itt jártam, Babafán és Papafán is itt volt. Nem tudjátok, mi lett velük? Olyan kedves párnak tűntek!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Már egy hete nem voltam fenn, most látom csak, hogy NóriKépKépKépKép, mi is történt!!!
Hatalmas gratula, igazán elmondhatnád, hgoy is kell ezt csinálni!!! Pszichésen már kezdünk ráállni az örökbefogadásra... lehet, hgoy ez kell?
szorítok mindenkinek!!! anna
ui: mi lassacskán ráállunk az örökbefogadásra, nem lombikozunk többet. Ezer pussz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?