Sziasztok
Eppen varjuk a furdetesi idot,Alex nagyon elemeben van.Ma olyan nagyosan segitett nekem vacsit fozni,mindent kihoz a speizbol amit kerek es keverget lelkesen
Kope
Ha ugyanabban a rendeloben van homeos akkor jo dontes lenne valtani.Tudom ciki a reginel,de ne torodj vele,lenyeg hogy jo legyen neked es a gyerekeknek.
Egyetertek en is ,ha beteg volt valaki baratno gyereke sosem jottek,elozetes lemondas utan.En sem vittem meg jatszohazba sem,megovva az idegen gyerekeket is.Sajnos sogornom detto mint Dorie...Ot szamtalanszor leadta hoemlkedsessel a kisfiut,pedig tudta hogy ott vagyunk
Nagy szerencsem van Alexxal mert ritak jo az immunrendszere (eddig: ) sosem kapta el tole.Aztan amikor mar bolcsis volt,mindegy volt,mert ott elkaphat barmit.
Oktober
nagylanyos gondok
Nekem serintem kesobb jott meg eloszor,de maig emlekszem a napra.
Egyetertek pedagogus ugyben,nincs meg mas szakma ahol ennyi szabi lenne,ja es a munkaidejuk is 8 es max 2 kozott van.
Detti
Udv itt
Milyen oviba jar ahova felveszik elobb mint 3 ev?
A homeos bogyot gyerekkenek sak feloldva ajanljak mert igy hatasos ha osszeragjak az nem jo.Bar nekem a 3 eves fiam mar szopogatja rendesen,de csak 1 honapja,addig feloldottam neki.
Gratulalok a babahoz
En is dolgozom majus ota,Alex bolcsis mar 2 eves koratol,bar a munkaig csak fel napos volt.Nagyon szereti
En is varok (bar nem sokat mar)a tesoval,kell hogy ujra nyugisan uljek otthon
A sulitol en is tartok,fontos hogy jo kornyezetbe keruljon es normalis ertekek erdekeljek.
Kzsuzsa
Nehez dolog ez,de azt hiszem ha beteg en sem tartanam meg.A magam onzosege az egy dolog,de az O elete sem lenne neki jo
En legjobb baratnomnek Down-t nem mutatott ki az AFP,de az UH-n eszrevettek,es neki s meg kellet szulnie,nagyon ki volt szegeny
Magzatviz vizsgalatot 35 felett javasolnak.Van egy Qartett teszt nevu eljaras a,mi helyettesiti ezt ha jol tudom.Az Istenhegyi Klinikan csinaljak maganban,ismerostol tudom en is.
A vizsgalat utan otthon kell fekudni,kocsival menj inkabb szerintem.
Katus,Papuci,Macsakasi:Hajra azokkal a babakkal
Kataa