Sziasztok!
Connie
Elképzeltelek, hogy mint sárga smiley egy karddal lekaszabolod a burkolót
Rozi nem tud küldeni ilyen szives smileyt az ő Ákosának, (ill az anyukája) ez a helyzet, de a szívét még nem rabolta el más minihapsi
Szóval ne essen szegényke kétségbe
Az édesítőt miért kérdezted? Én használtam mesterséges édesítőt a terhességeim alatt, nem tudtam, hogy nem szabad. Most már mindegy...
Pviki
Üdv megint itt
Hol voltatok egyébként? Nem emlékszem, látod pont most lesz hidegebb idő, hogy visszajöttetek. Szerencsére szép időtök volt.
Jövő héten jöttök? A talira?
Most jön az az időszak, amit a legjobban utálok az egész évben: ősz, amikor már levelek sincsenek a fákon, meg a locspocs, köd, hideg... A szép téli táj, a ropogós hó, a forralt bor és fahéjillatú Karácsonyt szeretem. Csak addig kihúzzam vhogy.
Dóri78
Áramszünet
Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire függ az áramtól, majdnem minden avval működik. Banka csudaszép kislány!! Csillagszemű
Timurr
Szék
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú történet lesz és még vége sincs. Most már csakazértis csnáljátok végig, aztán írd meg vmi újságnak, hogy tanulság legyen.
Egyébként, képzel, a múltkor vettünk 1300 ft-ért egy éjszakai lámpát a gyerekszobába, ami elemmel működik, és 20 perc alatt kivégezte a 4 elemet, pedig vmi márkás elemek ezek, mindenesetre majdnem annyiba kerültek, mint a lámpa. Pedig jópofa a lámpa maga, csak használhatatlan és kidobtunk majdnem 3ezer ft-ot az ablakon.
És a corában vettük.
Zitmi
Sajnálom a tegnapi zűrös napot
Ma jobb lesz.
És minden tiszteletem, hogy a kerminél így végigcsináltad ezt a cipős dolgot. Az emernek sokszor igazi fúriaként kell viselkednie, hogy bebizonyítsa az igazát. Már ha tudja, mi az igaza, mert sokan nem tudják, így aztán be lehet őket csapni újra meg újra.
Örülök, hogy kiirtottad a szg vírusokat, bosszantó, mikor lassú a gép. Connie ezek szerint nemcsak a normál bacik és vírusok elleni készítményeket ismeri, hanem szg gyógyszerész is
Én is örülök,, hogy Rozi nem harap, mert szívesen szopizik még, bár néha annyira kevés tejem van, főleg a jobb mellemben. Főleg most hétvégén. De helyreáll majd, ha többet pihenek.
Vizimanó
(ezek pozitív energiák)
Sztem dehogy voltál bunkó, inkább anyós, ha már egyszer nem tudja tiszteletben tartani, hogy Ákos alszik. Szóltam volna én is.
Ez a fojtogatós történet nagyon durva, nekem akárhányszor eszembe jut Trianon és minden ami ered belőle, mintha a szívembe döfnének egy tőrt.
És, ami még jobban fáj, az az, hogy még eu országok lakói sem tudják, hogy ez történt Magyarországgal, a munkám során tapasztalom ezt.
Mert pl egy brit is rácsodálkozik a fővárosunkra, hogy mennyire gyönyörű épületek vannak, és amikor elmondom nekik, hogy mi is a helyzet (Trianon stb, mekkora volt az ország, a legtöbb szép épület még az első vh előtt épült), akkor hitetlenkednek. Tehát nem tudják az emberek, hogy a mi országunknak milyen múltja van, és ez még külön bánt engem. Csak at tudják, hogy mi kommunisták voltunk, sokan azt hiszik, hogy még mindig azok vagyunk. Amikor pár éve Közép-Afrikában voltunk, akkor egy finn idegenvezető a szállodában azt firtatta, hogyan tudunk mi utazni, ha nekünk nem szabad, mert nálunk kommunizmus van. Mondta ezt pár éve, egy elméletileg tájékozott finn. Szóval az embereknek fogalmuk sincs ilyenekről, pedig európaiak. Merthogy távolabbi országok lakói nem tudják, az hagyján.
Na, most ezt mind jól rádzúdítottam, de remélem érted miért írtam, ez a mostani generáció fájdalma is. Mint ahogy Te is átélted ezt a fojtogatást.
Virág
Csatlakoznék a vidám egzaltáltakhoz, a középvidámakhoz, jó? Ne nyeljél le semit anyóstól, jól teszed. Micsoda szavakkal illetett Téged?! Hihetetlen
Én azt kaptam meg egyszer a karácsonyi asztalnál, hogy bárcás k...a vagyok, anyukám füle hallatára...., jó mi? De sosem hagytam semmit annyiban, nem tűröm, hogy sértegessenek, és amikor már a gyerekek előtt is csinálta, akkor szakítottam meg a kapcsolatot, évente 1-2x láttam és kész. Nem kell erőszakolni a dolgokat, ha velem volt baja, akkor nem kell velem találkozni, a gyerekek se nagyon akartak menni hozzá egy idő után. Én nagyon nagyon nagyon szeretnék normális, egészségesen normális anyós lenni majd. Szentül fogadtam.
A korai képeket tedd fel, persze, mi a hétvégén Rozi születési videóját néztük meg, olyan pirinyó volt és annyira más hangon sírt pl. Akkorát nőtt...Szóval kíváncsiak vagyunk a miniVincére is
Vezso