Új privát üzeneted érkezett!

Connie
Bocsi a hibákért. Remélem érted azért miket írok itt össze Kép. Nekünk pl adtak egy babaágyat ajándékba, de az egyik oldala teljesen szét volt menve és abból csináltuk a kanapét. A Veróéknak már kicsi, de egyelőre a plüssmacik és babák laknak rajta.
És köszi, hogy átraktad a receptet Kép Mi most a sógornőmtől kaptunk kölcsön meleg téli rucikat, némelyik nagyon édi. Örülök, hogy tudod használni a bébiruhákat. Kép
Vezso
vezso

Vizimanó
Hú , Ákos így mászik? Gratulálok! KépKépFigyelni kell állandóan, ugye? Rozi is tud előre mászni már, csak nem tudom hogy, mert magát a mozgást nem látom, csak odanézek és látom mennyit haladt előre, néha azt hiszem, csak káprázott a szemem.
Sajnálom, hogy rosszul vagy a gyógyszertől, hátha segít azért.
Tényleg kocsiügyben mi a fejlemény? Mi még sehogy nem állunk, de nem is intézkedtünk, a férjem sosem ér rá. KépMindig van vmi más dolog soron. Mielőtt nagyi leszek, majd el lesz intézve. Kép

Vaktyúk
Mi van Veletek? Ugye nincs baj? Napok óta nem hallunk felőletek semmit Kép Írj, legalább egy sort, jó? Kép
Vezso
vezso

Connie
Szép a fogtündéres kép, meg is mutatom a lányaimnak. Csak a fogtündér ágyát nem kérném magamnak, jó kényelmetlen lehet. Kép

Patri
Merre jártok? Kép

Vezso
vezso

Sziasztok!

Vezso, ez a babakanapé jó ötlet!
Hátha érdekel vkit: indul egy Nők a közösségért program, pályázati pénzből, mindössze 20 ezer forintos önrésszel, jó kis személyiségfejlesztő tréning+menedzsment ismeretek. Nem OFF-olok tovább, ha vkit érdekel, látogasson el a www.partnershungary.hu weboldalra. Én megyek, remélem jó lesz. Az az igazság, hogy én gondolkodom, ha nem is váltáson, de inkább hangsúlyeltoláson: szeretnék felnőtteket oktatni: kommunikációs, konfliktuskezelési, stb tréningeket tartani. Úgy terveztem, hogy elvégzek egy trénerképzőt (ezt persze gyed mellett nem támogatják), de nem találtam elég jót, s mivel 400-500 ezer forint a képzés, inkább nem kezdtem el. Akkor jött ez a lehetőség, hát nem pont ilyenre gondoltam, de bízom benne, hogy nem bánom meg.
Vaktyúk: önző módon nekem is hiányzol, mert kérdeznék: hoztok még be gyerekülést? Minket mégis érdekelne, mert mégsem kapunk Kép. (Úgy volt, hogy férjem kislányának a kinőtt babaülését megkapjuk, Römer King, de mégsem)Kétféle kellene, egy LucaZsófinak, egy pedig Csengének, ő 5 és fél éves, 22-23 kiló, és 116 centi magas.
Többgyerekes mamik: léccilécci írjatok arról, hogy nektek mi a tapasztalatotok a kis-nagy korkülönbséggel! Engem eddig mindenki le akart beszélni a kis korkülönbségről, de LucaZsófi egy angyal, újabban fél kilenckor kel, fél órát eljátszik beszélgetve egyedül a kiságyában, este 8kor már alszik, napközben 3-4 órát durmol, ha ébren van mosolyog, kacag, szóval tényleg nagyon könnyű vele az élet, s boldog vele minden nap: hát hogyne szeretnék gyorsan kistesót!!! Kép
Eszter
wester2004

Vezso,
köszi, ez szuper ötlet! Előterjesztem Gabinak, ha hazaért.KépTi. pont az a baj az ággyal, hogy az állítható rács tönkrement. Akkor szerkesztek rá valami rácsvédőt, meg beleteszek a 200 párnánkból 100-atKép, meg a plüssöket. De jó! Köszi.
Kép

KépKép
connie

Szívesen adtam közre a kanapé-ötletet, de nem az enyém, azt hiszem a Praktikában volt anno. És gyönyörűen megcsinálták, vettek a hátfalra matracot és olyan kis tündibündi lett, komolyan Kép Én a miénkre most gyártok foltvarrásból huzatot, csak a vatelinom elfogyott. A játszószőnyeghez felhasználtam, az is majdnem kész már. Most is varrok. Kép

Wester
Akkor laknátok a szállodában 29-30-án? Ha még fennáll az elhatározás, szóljatok, ok? Kép
Korkülönbség: ? Nincs sztem ideális, mert ez gyermekfügő, meg mamafüggő. Azt tudom mondani inkább, hogy ha újraélhetném az életemnek ezt a szakaszát, akkor mit tennék. Hamarabb állnék neki szülni, és szülnék még vagy két gyerkőcöt, sorban egymásután. Szóval lenne 5, mondjuk, zsinórban 4 és egy ráadás kicsit később. De akkor a férjemnek legalább olajmágnásnak kellene lenni az új életünkben Kép Mert engem most is nyomaszt, hogy nem járulok anyagi szempontból hozzá az életünkhöz, és még néha nem is tudok itthon sem mindent megcsinálni. (Kicsit frusztrált vagyok, na).
Tehát: én szülnék a helyedben gyorsan még babákat, az biztos. Szopi meg minden egyéb megoldódik, előre nehéz tervezni úgyis, néha a dolgok teljesen máshogy alakulnak, bárhogy is tervezget az ember.
Ma este kezditek a babagyártást akkor? Kép
Vezso
vezso

Wester
És a tréning jó ötlet, ebből kitűnően meg lehet élni. KépVan ismerősöm, aki már 10 éve is havi majd egymilliót keresett ilyen tréningek tartásával, most nem annyira megy neki, de emlékszem 10 éve olyan horror összeg volt a keresete, hogy hihetetlen. Sztem mostanra csak belefáradt, mert ilyen tréningekre mindig van igény, pl a férjem munkahelyén is vannak és biztos nem két fillérbe kerülnek. Ha van ehhez érzéked, akkor nagyon jó ötlet. Te is sokat tanulhatsz belőle, mármint a saját életedben tudod hasznosítani, nem?
Vezso
vezso

Wester,
ez a tréning dolog érdekes, majd utána nézek.

Nekem is van ötletem a pályamódosításra, létre kellene hozni egy szervezetet a fogyasztók jogainak védelmére. Az lenne a cél, hogy megismerjék a szabályokat, és lennének mindenhol olyan jogászok akik INGYEN segítenének az embereknek. Meg még egy csomó minden.Kép Ez azért jutott eszembe, mert a Media Marktban az ügyfélszolgálatis csóka csúnyán félretájékoztatott egy asszonyt garancia ügyben. Mondtam, hogy de ez nem így van. A csóka: hát hogy? Elmondtam. De nekik azt mondták, hogy így kell mondani. Hát ez is a baj!!!!

Kép

Kép
vizimano

Korkülönbség,
ez mindenkinél gyerek - család - stb. függő. Van aki a kicsi korkülönbségre esküszik - egy kosszal megvan, más meg azt mondja, hogy jobb a nagyobb kkül. Én hajlok a kicsire, mert nem lehet sokkal nehezebb mint pl ikerket nevelni.Kép

Connie,
én is el akarom ajándékozni a virágaimat több okból is, mert "kinőttek" bennünket, házasságkötés óta nevelem őket, meg mert nemsokára "konfliktusba" kerülhetnek a gyerekkelKép A járóka azért is van még összeszerelve, mert egyetértek veled abban, hogy ha nincs más megoldás jobb neki ott.Kép

Vezso,
Ákos kis sajtkukac. Már a hasamban sem volt nyugta.Kép Volt olyan, hogy nem tudtam fél éjszaka aludni, biztos maratonra készült és a hasamban tette meg a távot.Kép
Kanapé ötlet nagyon jóKép
Autó ügyben semmi fejlemény nincs, mert mindig történt valami ami ennél sokkal fontosabb volt.Kép Azt hiszem a férjem egy kicsit "altatja" a témát, hátha elmúlik. De én a jövő hónapban meghirdetem a Trabit, mert van még egy év műszaki rajta, és nincs kedvem a jövő évi súlyadót is kifizetni.Kép
Remélem nálatok is alakulnak a dolgok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok!
Köszönöm a bíztatást nem vagyok tehén ügybenKép.
Ma vittük a széket Pécsre,jó móka volt másfél órát álldogáltunk mire kész lett a jegyzőkönyv,mivel az ügyvezető a drága besem tolta a képét,sőt még a telefont is kinyomkodta,a helyettese meg szegény ugrált összevissza.Elvileg küldik a kermihez.Beírtam a panaszkönxvbe isKépAkik most voltak tök aranyosak voltak amúgy.a kerminél volt már valakinek valamilye?mert össze-vissza kapom az infót.
Rohanás haza vvittük maját szurira,amikor beértünk sírt egy baba és csak amikor kijöttünk akkor nyugodott meg,sírt,sikítozott,borzalmas volt,majd megszakadt a szívem.Most alszik nincs valami virágos kedveaz úton úgy felhúztam magam,itt a környékünkön csak Pécsen van koraszülött PIC,jött szirénázva,villogva a koraszülöttmentő és azt hiszitek félre álltak az autók?Fél óráig nyeltem vissza a könnyeimetKép

Kingu,Virág
jó hogy tt vagytok

Conni
Jobbulást

Zitimi
Gyere amint tudsz

Én meg megyek mert iszonyat kupi van
Vendég

Wester,
Én kb. két éve néztem utána az ilyesmi tréningeknek, szerettem volna ilyenekkel foglalkozni, de aztán másképp alakult. Szóval szinte csak olyan cégeket találtam, akik vállalatoknak tartottak tréningeket, ami pedig nem ilyen volt, hanem magánszemélyeknek is, az nagyon gagyi volt. Gondolom olyan rengeteget nem változott azóta a helyzet, pedig sztem ilyenekre lenne igény. Jó reklámmal pedig tényleg nagyon jól lehet ilyesmivel keresni.

Olvastam, hogy kérdezted a szopis topikban is a várandósságot+szopit, már akartam is írni a többieknek, hogy akir még érint/érdekel nézze meg a válaszokat, csak elfelejtettem.

Mi pont tegnap beszélgettünk erről a férjemmel, de az ellenkezőjére jutottunk: inkább várunk többet, gyedtől függetlenül, és csak Ákos 2 éves kora körül állunk neki a babagyártásnak. Nem érzek elég erőt magamban (mármint fizikai erőt), hogy megint elölről kezdjem jövőre a terhességet és a babázást.

KépKép
connie

Connie,

nagyon-nagyon köszönöm a kémprogram irtóját, írtam is már a freemailemről neked választ, de a változatosság kedvéért most épp a freemailem nem működik...KépKép
A lényeget leírom akkor ide: köszönöm tehát még egyszer, most úgy néz ki, hogy működik a dolog, mármint a gép. Az előző hsz-om után lefuttattam a Spy Sweeper-t is, az laza 73542 fertőzött file-t talált, meg még egyéb finomságokat. Amit te küldtél, azt most fogom odaadni a férjemnek, mert én nem tudok telepíteni Kép.
Nehéz napom volt/van ma a gyerekekkel, felváltva visonganak, vagy jobb esetben egyszerre.
Most is rohannom kell Virághoz, majd még jövök, zűrös ez a nap nagyon...
zitmi

Kata,
néha jelentkezz ám.KépNem felejtünk!

Kép

Kép
vizimano

Nem emlékeztek véletlenül, hogy melyik édesítőt nem szabad a terhesség alatt használni? Vagy hogy melyiket igen?

KépKép
connie

Ildi
Szerintem sincs semmi baja Marcipánnak,egyenlőre grillcsirkézik még,hamarosan megunja és jöhet a többi móka,meglátod!!KépMost tök bűntudatom van,h feltettem az ülés sorozatot Vinciről,ettől talán úgy néz ki,mintha állandóan ülne,pedig össz-vissz 2x csinálta ő is és kúszni is csak most kezdett el és csak és kizárólag a zenélő mobilomért-azért vmiért érdemesKépDrukkolok nektek,de biztos vagyok benne h minden ok!!Kép
Marcipán ma jobban bírta a tornát?

Kingu
Írtam mailt,de sajna túl későnKép Csak most olvastam,mi van a barátnőddel,remélem nem lesz semmi baj!!Én túl vagyok egy vetélésen,remélem a barátnődnek nem kell ezt megélnie és jövőre megcsodálhatjuk a bnőd babáját!!
A kókuszgolyóreceptért örök hála!!Kép
Nekem már megint késik,küldjétek már hozzám a mensi tündért-vhogy én se érzem magam elég fittinek most egy köv. terhességhez.

Connie
Ez a burkoló egy isten csapása!Remélem a férjed lekaratézzaKépTök jó,h tud jönni anyukád segíteni.Jobbulást!!

Vezso
Tényleg vidámakat írok mostanában,pedig nem vagyok annyira vidám,megint nekem kellett megalázkodni a családi béke kedvéért-anyós projektKép Soha életemben nem gyűlöltem ennyire senkit és most meg kell játszanom,h minden ok.Viszont megfogadtam,h nem nyelek le neki többé semmit,azonnal megmondom,ha problémám van,itt rontottam el ugyanis,és ezért ez a zsigeri gyűlölet mert soha nem szóltam egy szót se a szemétségeire.Mostantól fogok és ettől tényleg vidám leszekKép

Kata
Nekem is hiányzol!Ahogy Angéla és Jimbone is!!

Timurr
Ez a szék projekt nem semmiKép Nagyon remélem,h megkeserülik h így bánnak veletek!!!
Milyenek az éjszakáitok?Már Vincének is van olyan h felkel éjjel és nem akar visszaaludni.Bár most nem panaszkodom,ma éjjel csak 2x kelt enni és csak 6kor nem akart visszaaludni--az már nem olyan gáz,mint az éjjel 2-3.Még nem is dícsértem meg Maját a dalmatás szerelésben!Annyira jó fazonKép
Rokonságfronton mi újság?

Na megyek,mert hazajött az apjukKép
Virág
villes

Sziasztok!

Vasárnap du szerencsésen megérkeztünk az egyhetes távollétből. Nagyon szép időnk volt, igazi vénasszonyok nyara. Jól éreztük magunkat, sok szép helyen jártunk.

Kicsit beleolvastam az elmúlt napok termésébe, látom zajlott az élet. Lassan visszaállunk a megszokott rendbe, úgyhogy remélem, tudok megint olvasni/írni.

Viki
pviki

Sziasztok!
Csak gyosan jelentkezm, mert 2 órája olvasom az elmúlt 2 napot. Ma áramszünet volt, úgyhogy itthon dekkoltam a semmittevésemmel.
Holnap írok mindenkinek, ígérem. Teszek fel Blanka-képet. Az én gépem is lassú, mindjárt megcsinálom a Conni-féle varázslatot. Előre is köszi.
Pá holnapig
DóriKép

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Kép

Na még egy.
Üdv

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Jégvirág
Köszi az infót a smileikról.Kép
Most kaptuk vissza anyósomtól a cd-t amin Vince első két hónapjának képei vannak,én nem láttam ezeket a képeket vagy 3 hónapja!Nagyon jó érzés volt,milyen picurka volt és tök más volt az arca.Ha nem bánjátok,majd kicsinyítek le 1 párat és megmutatom nektek.

Dóri
Blanka nagyon szép kislányKép
Megyek mert végeztek a fürdéssel a fiúk
Sziasztok
Virág

Pviki
De jó h újra itt!Örülök h jól sikerült az utazásotok!!Jövő héten jöttök a talira?
villes

Nna. Most rontottam el a családi "békét". Feljöttek anyósék, és kitettem a szűrüket 19.40-kor, amikorra egyedül megfürösztöttem etettem stb. dedemet. Majd szóltam, hogy amig a szobája előtt beszélgetnek full hangerőn addig itt nem lesz alvás. Erre bedobták a durcit és leléptek. Bunkó vagyok? Neeeem VIDÁMKépKépKép Kiálltam a jogainkért. Úgy ahogy Virág is mondta. Az elmúlt 10 évben eleget nyeltem a legdurvább az volt, hogy anyósom simán le-Jugó-zott.Kép Bea, te tudod... Egyébként is neki aki Erdélyből jött az meg ROMÁNKépKép Ja és ő Muraszombatban születettKépKépKép Akkor Õ MI?
Bocs, hogy kicsit egzaltáltnak tűnök, de zsigerből útálom őket.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimano: Anyós: Hja...én szombaton a magyar vámos fejét rúgtam le majdnem mikor mentünk haza.
Adtuk át neki az útleveleket, és látja, hogy van egy jugó útlevél....erre benyögte, hogy : ja, akkor pecsételni kell mer van köztük egy szerb....anyád....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vizimano
Minden elismerésem!Üdv a VIDÁM egzaltáltak közöttKép Kép Én holnap megyek át hozzájuk,mert itt van a dédi,anyósom anyja,őt nagyon szeretem,kiváncsi leszek lesz e alkalmam VIDÁMmá válniKépMajd beszámolok.Jugózás,románozásKép Annyira primitívnek kell ehhez lenni,h vki ilyeneket mondjon.Egyébként az enyém legyilkosozott a vetélésem után-én voltam az oka szte,mert nem szerettem a babákat eléggé-ikrek lettek volna és ezért szakadt meg a terhességem.Életem legnagyobb hibája volt nem megtépni és leüvölteni a fejét akkor.

Szerintetek létezik,h Vincének(7hónapos)az egyik rágófoga jöjjön?Teljesen le vagyok döbbenve,kentem be a dentinoxal és hátul is megtapiztam az ínyét,éreztem vmit,megnéztük,már amennyire lehetett és van ott egy fehér pötty azon a helyen ahol a kezemmel a dudort érzem.Mi lehet ez??
Nem tudtok egy olyan linket ahol fel van sorolva mikor milyen sorrendben jönnek ki-elvileg-a fogak?
Virág
villes

Virág,
itt le van írva, de állítólag ez nem jelent semmit. Azt hiszem Kata Pannijának sem "szabályosan" nőttek a fogai.http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=219
Várom a beszámolót. VidámságrólKép Rettenetes anyósod van, ma már én is megtépném az ilyet.Kép

Bea,
ilyen az élet. De gondolom, hogy sem a vámost, sem anyósomat nem próbálták megfojtogatni a nyílt utcán csak azért mert magyarul beszélt.Kép Azóta sem tűröm, hogy bárki a nyakamhoz érjen.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Jézusom,téged is bántottak mert magyarul beszéltél?Kép Kép Kép Mikor történt ez?

köszi a linket
Virág
villes

Virág,
kit még?

Velem ez ált iskola 7. oszályban történt. Odajött egy srác, és megkérdezte, magyar vagy? De nem is tudtam válaszolni, már szorította a torkom. Azóta is csak a bénultságra emlékszem, és a félelemre, meg arra, hogy a járókelők elmentek mellettünk. Ez a suli előtt történ. Akkor jött a némettanár, és szó szerint megverte a gyereket.Kép

Nem kezeltettem a problémát, de eldöntöttem, ha bánatank akkor VÉDEKEZNI fogok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vidám egzaltáltak, ez tetszik.
Kép

Jugóknak jelentem, hogy van itt egy román is.
Kép
bár engem nem akart senkise megfojtani. És nincs anyósom se.

Anyukám már meg is érkezett, és már attól sokkal jobban vagyok, hogy egy kicsit pihizhettem. Manóka alszik, megyek én is mindjárt.

Viki,
Üdv újra a fedélzeten.

Dóri,
Végre képek Blankáról! Nagyon aranyos.

Jó éjt mindenkinek!
Kép

KépKép
connie

Vizimano
Mostanában sok cikket olvastam erről és képeket is láttam,hogy mit művelnek,horror,h ilyesmi megtörténhet é senki nem tesz semmit.Hogy bírtad ezt feldolgozni?El nem tudom képzelni,milyen lehet ilyen légkörben élniKép
Egyébként ezt az emberek elmennek melletted érzést én is átéltem,amikor a Moszkva téren,fényes nappal,
felpofozott egy nem-ma-barnult-le ember,bonyolult a történet,a lényeg :azért kaptam visszakézből,mert megkérdeztem mit bámul.Úgy üvöltöttem mint a sakál az ütés után,mégse jött oda senki és rendőr se volt.Így megy ez.
V.
villes

Connie
Szét röhögtem magam ezen a jugóknak jelentem szövegen+az ábránKép
Pihenj sokat,gyógyulgass,mert jövő héten taliKépKép
Virág
villes

Kingu
Mi újság a barátnőddel?Jól van?
Megkaptad a mailemet?

Ildi
Remélem minden rendben veletek?MArcipán?

Na ma tőlem halt ki a babanetKép
V.
villes

Sziasztok!

Egy gyors - és kései - bejelentkezés a "végre nyugalomból"! Mindenki alszik, a gép is gyors, mint a villám (Connie, örök hálaKép!)Hülyeséget írtam az előbb, természetesen nem 73 ezer fertőzött, hanem annyi vizsgált file volt a gépen, és ebből 4 fertőzött...

Zűrös volt a mai napom, aztán estére rájöttem, miért voltam ma annyira feszült:megint megjöttKépKép, Virág születése óta másodszor.

Vízimanó, Virág, Connie, Jégvirág,
mennyire primitív emberek vannakKép! Vajon hallottak már Trianonról, és az ott történtekről?

Vízimanó, Virág,
ezek után hogy tudtok még egyáltalán szóba állni anyósotokkal? Csak a férjetek és a "családi béke" miatt, igaz? Amikor anyósotok gyilkosozott és jugózott, a férjetek mit szólt mindehhez?

Jégvirág,
amíg el nem felejtem: nézted a recepteket itt is? www.mindmegette.hu
Gréti hordozós képei szuperek!

Dóri,
Blanka szép kislányKép!

Kingu,
milyen nagyfiú már Boti!

Connie,
édesítős témáról fogalmam sincs, sajnos.

Vezso,
örülök, hogy Rozi már nem harap, reméljük, ez így is marad!

Zitmi
zitmi

Timurr,
kérdezted, hogy a Kermivel kapcsolatban van-e valakinek tapasztalata. 1993 és 1995 között összesen 3 pár cipőmet vizsgálták, mind3szor nekem adtak igazat. Akkoriban ez a következőképpen zajlott: megvettem a cipőt,amelynek 1-2-3 hónap múlva letört a sarka, szétjött a ragasztása, elszakadt a varrása, ilyesmi. Ezek apróbb hibák voltak, suszter hipp-hopp megcsinálta volna, de én úgy voltam vele, mivel garanciális, visszaviszem a cipőboltba. Ott az eladó csajok persze húzták a szájukat, hogy "ménemviszedcipészhez", de nem hagytam magam lerázni, tudtam, hogy ez az ő kötelességük. Ki kellett javíttatniuk a hibát. Persze ezt jól elhúzták, ne legyen már nekem jó. 1 javítást ugye köteles voltam elfogadni, a törvény szerint. Persze a javított cipő nemsokára újból tönkrement, általában ugyanott. Ekkor sem voltam rest, megint visszavittem. Mind3 alkalommal újra akarták javíttatni, hátha nem tudom, mik a jogaim. Én szóltam, hogy nem javítást, hanem Kermit kérek. Ködösítettek, hogy az sokáig tart, ha én veszítek, nekem kell fizetnem, stb. Ennek ellenére ragaszkodtam a Kermihez, ahol természetesen mindig nekem adtak igazat,és visszakaptam a pénzt. Próbálkoztak persze még a levásárlás felajánlásával is, de ezt mindig visszautasítottam, mert erre nem kötelezhetnek. Egy alkalommal (a 3-ból)egy cipőüzlet-tulajdonosnő próbált kiszúrni velem, a számomra kedvező Kermi vizsgálat ellenére sem adta vissza a pénzem. Közölte, hogy jelentsem csak fel bátran. 19 éves voltam, azt hitte, úgysem merem megtenni, vagy nem is tudom majd, hogy kell. Meg sem álltam a Fogyasztóvédőkig, akik rászálltak az üzletére, kötelezték, hogy fizesse ki nekem a pénzt, tárgyalásokon kellett(volna) megjelennie, hogy beszámoljon a viselkedése okáról. A vége az lett, hogy 50000 forintos bírságot róttak ki rá, ami 1995-ben sok pénz volt, szerintem az eladónője kéthavi bére. Időben ez elég sokáig elhúzódott, de én már nem bántam, már csak elvi okokból is végigcsináltam.
Te is biztosan megnyered a székes csatát. A Kermi az esetek döntő többségében a vásárló érdekeit védi. Ne hagyd magad! Szorítunk!

Brigó,
neked pedig boldog névnapotKép!

Zitmi
zitmi

Gyors bekukk, amíg anyu alszik, nehogy már azt higyje függő vagyok. Méghogy én!
Kép

Vezso,
El is felejtettem tegnap írni, hogy örülök, hogy Rozi már nem harap. Ez ad némi reményt a jövőre nézve.Kép
Ákosom itt nyaggat, hogy ezt küldjük el:
Kép
Bár kezd egyre jobban kétségbeesni, mert Rozi nem reagál a szerelmes üzeneteire.
Kép

Ó, barátnőmet el akarják küldeni amniora, mert az alsó határt veri az AFP-je, és már 31 éves. A genetikás doki meg is mondta, hogy ha huszonéves lenne, nem foglalkoznának az egésszel. De valószínűleg nem fog elmenni, mert rendszeresen myómái vannak, és ezt a babát is orvosi utasításra hozták gyorsan össze, mert később már nem biztos, hogy lehetne gyerekük. Úgyhogy inkább nem kockáztat.

Virág,
Férjem nem akarja lekaratézni a burkolót.Kép Nem olyan kis agresszív, mint én. Úgyhogy kénytelen leszek magam elintézni.
Kép

No, estig jók legyetek, sokat írjatok.

KépKép
connie

Sziasztok!

Connie
Elképzeltelek, hogy mint sárga smiley egy karddal lekaszabolod a burkolót Kép
Rozi nem tud küldeni ilyen szives smileyt az ő Ákosának, (ill az anyukája) ez a helyzet, de a szívét még nem rabolta el más minihapsi Kép Szóval ne essen szegényke kétségbe KépKép
Az édesítőt miért kérdezted? Én használtam mesterséges édesítőt a terhességeim alatt, nem tudtam, hogy nem szabad. Most már mindegy...

Pviki
Üdv megint itt Kép Hol voltatok egyébként? Nem emlékszem, látod pont most lesz hidegebb idő, hogy visszajöttetek. Szerencsére szép időtök volt. Kép Jövő héten jöttök? A talira?
Most jön az az időszak, amit a legjobban utálok az egész évben: ősz, amikor már levelek sincsenek a fákon, meg a locspocs, köd, hideg... A szép téli táj, a ropogós hó, a forralt bor és fahéjillatú Karácsonyt szeretem. Csak addig kihúzzam vhogy.

Dóri78
Áramszünet Kép Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyire függ az áramtól, majdnem minden avval működik. Banka csudaszép kislány!! Csillagszemű Kép

Timurr
Szék Kép Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú történet lesz és még vége sincs. Most már csakazértis csnáljátok végig, aztán írd meg vmi újságnak, hogy tanulság legyen.
Egyébként, képzel, a múltkor vettünk 1300 ft-ért egy éjszakai lámpát a gyerekszobába, ami elemmel működik, és 20 perc alatt kivégezte a 4 elemet, pedig vmi márkás elemek ezek, mindenesetre majdnem annyiba kerültek, mint a lámpa. Pedig jópofa a lámpa maga, csak használhatatlan és kidobtunk majdnem 3ezer ft-ot az ablakon. Kép És a corában vettük.

Zitmi
Sajnálom a tegnapi zűrös napot Kép Ma jobb lesz. Kép
És minden tiszteletem, hogy a kerminél így végigcsináltad ezt a cipős dolgot. Az emernek sokszor igazi fúriaként kell viselkednie, hogy bebizonyítsa az igazát. Már ha tudja, mi az igaza, mert sokan nem tudják, így aztán be lehet őket csapni újra meg újra.
Örülök, hogy kiirtottad a szg vírusokat, bosszantó, mikor lassú a gép. Connie ezek szerint nemcsak a normál bacik és vírusok elleni készítményeket ismeri, hanem szg gyógyszerész is KépKépKép
Én is örülök,, hogy Rozi nem harap, mert szívesen szopizik még, bár néha annyira kevés tejem van, főleg a jobb mellemben. Főleg most hétvégén. De helyreáll majd, ha többet pihenek.

Vizimanó KépKépKép (ezek pozitív energiák)
Sztem dehogy voltál bunkó, inkább anyós, ha már egyszer nem tudja tiszteletben tartani, hogy Ákos alszik. Szóltam volna én is.
Ez a fojtogatós történet nagyon durva, nekem akárhányszor eszembe jut Trianon és minden ami ered belőle, mintha a szívembe döfnének egy tőrt.
És, ami még jobban fáj, az az, hogy még eu országok lakói sem tudják, hogy ez történt Magyarországgal, a munkám során tapasztalom ezt. KépMert pl egy brit is rácsodálkozik a fővárosunkra, hogy mennyire gyönyörű épületek vannak, és amikor elmondom nekik, hogy mi is a helyzet (Trianon stb, mekkora volt az ország, a legtöbb szép épület még az első vh előtt épült), akkor hitetlenkednek. Tehát nem tudják az emberek, hogy a mi országunknak milyen múltja van, és ez még külön bánt engem. Csak at tudják, hogy mi kommunisták voltunk, sokan azt hiszik, hogy még mindig azok vagyunk. Amikor pár éve Közép-Afrikában voltunk, akkor egy finn idegenvezető a szállodában azt firtatta, hogyan tudunk mi utazni, ha nekünk nem szabad, mert nálunk kommunizmus van. Mondta ezt pár éve, egy elméletileg tájékozott finn. Szóval az embereknek fogalmuk sincs ilyenekről, pedig európaiak. Merthogy távolabbi országok lakói nem tudják, az hagyján. Kép
Na, most ezt mind jól rádzúdítottam, de remélem érted miért írtam, ez a mostani generáció fájdalma is. Mint ahogy Te is átélted ezt a fojtogatást.

Virág
Csatlakoznék a vidám egzaltáltakhoz, a középvidámakhoz, jó? Ne nyeljél le semit anyóstól, jól teszed. Micsoda szavakkal illetett Téged?! Hihetetlen Kép Én azt kaptam meg egyszer a karácsonyi asztalnál, hogy bárcás k...a vagyok, anyukám füle hallatára...., jó mi? De sosem hagytam semmit annyiban, nem tűröm, hogy sértegessenek, és amikor már a gyerekek előtt is csinálta, akkor szakítottam meg a kapcsolatot, évente 1-2x láttam és kész. Nem kell erőszakolni a dolgokat, ha velem volt baja, akkor nem kell velem találkozni, a gyerekek se nagyon akartak menni hozzá egy idő után. Én nagyon nagyon nagyon szeretnék normális, egészségesen normális anyós lenni majd. Szentül fogadtam.
A korai képeket tedd fel, persze, mi a hétvégén Rozi születési videóját néztük meg, olyan pirinyó volt és annyira más hangon sírt pl. Akkorát nőtt...Szóval kíváncsiak vagyunk a miniVincére is Kép

Vezso
vezso

Vezso!

Majd muti meg milyen lett a jatszoszonyeg amit varrtal. Gondolom jobb mint az eredeti. En imadtam varrni, de aztan amikor Anyukam megkert, hogy az aznapi estere varrjak neki egy bluzt es en elvalltam, de utana is jojozott a szemem, mert a bluzban voltak aranyszalak, es ugye az egesz napos varrastol, hogy este kesz legyen ket napig vibralt az aranyszintol a szemem.

Akinek 5-6 honapos anyatejes babaja van! Nektek nincs az az erzesetek,hogy a gyerek egyre kevesebbet eszik? Andor neha 5 perc alatt vegez es elfordul es nem kert tobbet... Utana kibirja 4 orat is. DE hat nem akarom eheztetni.
TEgnap fel kettotol 6 ig nem volt ehes, pedig probalkoztam nala. Miert van ez?

UDV, BJ
babjag

Babjag
Rozi is hamar végez a szopival, kb 5 perc alatt, ahogy írtad. De sztem most már ebben a korban gyorsabban tudják kiszívni a nekik kellő mennyiséget, Hüpi is, meg Connie is írta, hogy náluk is ez van. Biztos nem éhezik, akkor sírna, gondolom.
Tegnap tudtam megint a varrást elővenni a mozgalmas hétvége után, és haladok. Azt azért nem mondanám, hogy szebb lesz, mint az eredeti, más színűek az anyagok is. Ma mindenképp lesz róla fotó, akárhogy is állok vele, jó?
Megyek is varrni.
Vezso
vezso

koszi Vezso
BJ
babjag

Babjag
Maja öt hónapos és kb 3 perc alatt végez,igaz óránkénz estik.

Vezso
Te meg a bárcás???Hihihihi.hihetetlen mik vannak

Én full magyar vagyok,de én annyira szeretem azokat az embereket akik más országhoz is kötődnek,az már két kultúra.Nagy szívfájdalom a határmenti magyarok élete nekem,az meg még jobban,hogy sajnos sokan nem úgy állnak a dolgokhoz ahogy azt egy EMBERNEK kellene.Nem vagyok kibékülve most az emberekkel,mindenki kakit kever,állatokat kínoznal,itt ez a tegnapi mentős dolog,megint nem ember barát lettem.Kép

Jah az 5hós oltást viseli legrosszabbul Maja,amióta megkapta sír,visít,sikongat,nem lehet lerakni,kapaszkodik,félKépés beis lázasodott.Bónusz:nem volt tegnap víz,ásványvízben mosdattuk sőt még a macska is babavizet ivott.Kép

Zitmi
köszi,hogy leírtad kermis tapasztalatod,még azt kérdezném egy vizsgálat mennyi idő?

Ne hari,de megyek rámolni amíg alszik ölbebabám

Timurr
Vendég

Ígérem jelentkezem még, és reagálok is mindenre, de a barátnőmmel most megyünk a sebészetre. Az este újra bedurrant a mirígy - csúnya hónaljmirígyKép - és a férje doki, segít intézkedni. Szégyellem, hogy protekciós vagyok, de a deddel nem szeretnék 5-6 órát várni.KépKépKép NAGYON parázok.Kép

Kép

Kép
vizimano

Bagjag

Ádi ugyan azt csinálja, mint azt te írod. 3-4 perc alatt végez a szopival, és utána vigyorog a képembe! Tehát szerintem akkor jóllakott. De viszont éjszaka bepótolja a "lustizást", mert akkor képes 15-20 perceket enni mindkét ciciből, és ezt 4 óránként. "Ma" pl. evett tegnap este 8-kor,12-kor,4-kor, és most 8-kor. De nappal 3 óránként eszik. De én mostmár naponta egyszer adok neki főzit, vagy gyümit, hogy jobban hízzon. Kicsit vékonyka a gyerek. Tehát szerintem normális, ha kiengyensúlyozott mosolygós baba.

Vezso
Tök jó, hogy nem harap már a Rozi. A külföldiek tudatlansága meg nagyon szomorú. Kép
Én is nagyon kíváncsi vagyok a szőnyegre!

Timurr
Lassan kinövi a széket a kis Majád, mire meglesz ennek az eredménye. De ugye most már a pénzt akarjátok vissza.? Ha jól emlékszem, akkor valami horror összeg volt?
Macska ásványvízKép

Anyós téma:
Nekem is van, de hála istennek nem feléjuk költöztünk, így jó messze (60 km) kerültünk egymáshoz. Nincs vele semmi gondom, csak más generáció, és nem hiányzik, hogy a múlt századi okosságaival jöjjön nekem. Én-mi inkább megelőztem a bajt(anyósonat)!KépKépKép
hüpi

Sziasztok!

Virág!
Köszi kérdésed, megvagyunk.
Marcinak be van gyulladva a lábujja, most voltunk a dokinál; nagyon csúnya a lába.A dokinéni szerint, sajnos hajlamos rá, hogy benőjjőn a körme mint most(apja is ilyan).Most kenegetni kell és dunsztolni; ha két nap múlva nem múlik el neki akkor sebészeten fel kell vágni! Kép Kép Kép Kép
Hát eléégé kiakadtam; mi jöhet még????????????

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Megint el voltunk kicsit tűnve, de nem voltunk itthon! Minden napra akadt valami program így végre nem ültem itthon egész nap!

Vezso,
a férjem egy angol oldalon szokott chat-elni külföldi emberekkel. Mikor először bejelentkezett megkérdezték, hogy melyik országban él. Õ írta, hogy Magyarországon, erre megkérdezték tőle, hogy az meg hol van és milyen nyelven beszélnek ott az emberek! Kép
Én is kíváncsi vagyok a játszószőnyegre! Örülök, hogy rendeződtek a dolgok és jobban vagy!!! Kép Rozi nagyon aranyos!

Connie,
remélem már jobban vagytok! Én hétfőn jártam Budán egy turiban és nagyon jó dolgokat vettem. És a neten is sok jó dolgot sikerült már vennem! Martinnak csak azok az új ruhái vannak amit mi varrtunk neki, a többi mind használt! Köszi a programot az én gépem is csiga volt már!!! Kép

Villes,
egy ismerősöm használta a nonit, de nem bőrbetegségre hanem nőgyógyászati bajra. Neki bevált, nem tudom nektek jó lenne-e! Anyós Kép

Delfinke,
szorítok nektek, hogy a neurológus csak pozitív dolgokat mondjon!

Vizimano,
kitartás! Sok gyógypuszi!!!!!!

Timurr,
Maja nagyon aranyos! És küldünk neki gyógypuszit, hogy jobban legyen! Remélem senki nem lesz féltékeny! Kép Martinnak van ám saját barátnője! Kép A pécsi Brendonba egyszer tettem be a lábam, de megfogadtam soha többet! Õrület, hogy mit művelnek veletek!!! Kép

Babjag, Hüpi,
Martin pár napja csinálja, hogy csak pár percig szopizik, utána csak nyalogatja a mellbimbómat, aztán elalszik! Nem hiszem el, hogy ennyi idő alatt jóllakna! Van olyan evés amikor viszont 1 órán keresztül eszik! Aggódok, mert még csak 2 hónapos! Kép

Küldök képet, az egyiken Martin úszni próbál a kiskádban. A másikon pedig bemutatja új tudományát! Ma délután megint jön a gyógytornász, lesz kádúszás! Megpróbálok megörökíteni belőle valamit!
Kép
Kép
berkiadri

Babjag,
Virág kb. 4-5 hónapos kora óta 3-4 perceket szopizik, és olvasom, hogy ez a többieknél is így van. Éjjel persze hosszasan, nyugodtan szopizik, általában 2 mellből, és félálomban. Szerintem ne aggódj, eszik eleget AndorKép!

Timurr,
1 Kermi vizsgálat 2-3 hét volt, ha jól emlékszem. Ha a Brendonban azt mondanák, hogy nagyon elhúzódik, érdemes a Kermihez fordulni,hogy tényleg náluk van-e még a szék, mert sokszor hazudik a cég, akinek a termékét vizsgálják.

Vízimanó,
nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a mirigyeddel! Képzeld, tegnap estére a férjemnél is jelentkeztek ugyanezek a tünetek, mint nálad és annak idején Kingunál(ha jól emlékszem). Kérte, hogy meséljem el, mi lett veletek, ill.mi lesz, teljesen "összeroskadt"...Retteg minden orvosi beavatkozástólKép.

Connie,
tényleg szgépgyógyszerész is vagy, ahogy Vezso írtaKép!

Vezso,
muszáj volt végigcsinálni a cipős dolgokat, nem szeretem az igazságtalanságot. És ha tisztában vagyok a jogaimmal, igyekszem is élni velükKép.
Iszonyatos anyósod lehet! Természetes, hogy megszakítottad vele a kapcsolatot! Tőled is azt kérdezném, hogy mit szólt mindehhez a férjed? Õ is ott volt éppen az asztalnál? Remélem, azonnal megtoroltad a téged ért sérelmet, és válaszoltál néhány "kedves" szót...
Annyira felcsigáztál minket a szőnyeggel, kérjük a fotótKép! Én is elkezdtem Violának egy mesebeli rétet kisházzal, tóval, a távolban hegyekkel (játszószőnyeg lenne, amelyen tudná pakolgatni a műanyag állatkáit, kisebb babáit), de még mindig félkész állapotban van. Nem is tudom, mikor lesz időm befejezni. Persze tudom, mindenre van idő, amire szánunkKép
Én biztos vagyok benne, hogy még sokáig fog szopizni Rozika. Szerintem csak arról lehet szó, hogy már beállt a kereslet-kínálat elve szerint a tejmennyiséged, ezért nem érzel feszülést, puhábbnak érzed a melleidet. A jobb mellem Violával nekem is kevésbé "szuperált", most Virággal nem érzek ilyet.
A külföldiek tudatlansága tényleg aggasztó! De amit Trianonról írtál, az nagyon igaz! Amikor az irodalmi tananyaggal odaértünk a gyerekekkel, tartottam egy kis visszaemlékezést, mi is történt akkor, mit jelentett ez a tragédia akkor, milyen hatásai vannak azóta is, stb. Ez egy szakközépiskolai osztály volt, sok olyan tanulóval, akik az átlagosnál is gyengébb képességűek, de ezen az órán tátott szájjal hallgattak, figyeltek, kérdeztek, többen szakirodalmat kértek, mert utána akartak olvasni. Megérintette őket a dolog, úgy érzem. Ezt csak azért írtam, mert bizonyítja, hogy sokan azért románoznak, szerbeznek, mert azt sem tudják, mi történt 1920-ban, nem hallottak Trianonról.

Szép napot mindenkinek: Z i t m i
zitmi

Ildi,

jaj, nagyon sajnálom Marcit, kitartást nektek, és kívánom, hogy ne kelljen sebészetre menni!
zitmi

Ildi
Kics Marcipán!szegény,hogy fájhat neki!Drukkolunk h a dunszt segítsen és ne kelljen sebészetre vinni-a hideg is kirázott!Sok sok gyógypuszit küldünk neki!!

Vizimanó
Neked is drukkolunk,remélem pár nap és már nem is emlékszel majd az egészre!!

Babjag
Nálunk is ez a szopihelyzet:villámszopik nappal,3 óránkénti 20perces éjszaka.Ja és Vince 7 hónapos,de ezt csinálja már egy ideje.

Connie
Ha ilyen ügyesen forgatod a kardod,mint a smileydon,garantáltan nem lesz több gond a burkolóvalKép Láttam az Istvános topikban Ákost születéskor,nagyon-nagyon édes és már ott is milyen elgondolkodva néz!

Zitmi
Én is ezt mondtam a férjemnek a minap,h kevés olyan embert ismerek,aki egyáltalán szóba állna az anyósával egy ilyen beszólás után-nem is beszélve a többiről!Annyira utálom h ilyen megalkuvó konfliktuskerülő vagyok,na de mostantól!VIDÁMkodni fogok!!Ja Connie,esetleg ha a kardod is kölcsönadnád hozzá..KépSokat lendítene a dolgokonKép

Vezso
Köszi a támogató szavakat!Annyira jól esik mindig amiket írszKép

V.
villes

Zitmi!

Köszi.Hát én is nagyon remélem hogy nem kell sebészet!
Amikor mondtam a dokinéninek, hogy magamat hibáztatom ezért, hátha belevágtam neki; megnyugtatott, hogy sajnos akármit is csinálok vele, ez elő fog fordulni nem az én hibám;sajnos hajlamos rá! Kép
Hát nem nyugtatott meg!

Ildi

delfinke

Virág!
Ma megyünk 3-ra a Kökire;eladni egy könyvet.Nem jöttök oda?

Ildi

delfinke

Zitmi
Elfelejtettem válaszolni:a férjem nem hallotta amikor anyósom ezt mondta,sőt senki más sem,pedig épp családi összejövetel volt,de erre kínosan ügyelt,h csak én legyek ott.Amikor a férjemnek elmeséltem,tiszta ideg lett,de végül is azt mondta ne foglalkozzam vele,tudom h milyen.Hát ennyi.Azóta volt már hogy konfrontálódott anyósommal,megvédett,de nem ez a jellemző,inkább menekülőre fogja a dolgot,végülis igaza van,ha nekem konfliktusom van anyósommal azt igenis nekem kell lerendeznem.Talán egyszer felnövök a feladathozKép
V.
villes

Virág, Connie, Vezso
Köszi a meleg üdvözlő szavakat. Készülünk a jövő heti talira, remélem, most nem jön közbe semmi.

Virág
Anyós... hmm. Egyszerűen nem értem az ilyen embereket, mit gondolnak és éreznek akkor, amikor ilyeneket mondanak? Õ is volt terhes, szült és felnevelt egy gyereket, aki történetesen a férjed. Örömet szerez neki, ha szemét veled?

Határon túliak helyzete: sajnos nem csak "primitív" embere sajátja, hogy a határontúliakat lerománozzák, leukránozzák, stb., és úgy gondolják, mi a fenének jönnek ide, mindenki maradjon otthon. Ez a nézet szerintem sokkal szélesebb körben elterjedt, mint az ember azt gondolná. Szerinem az emberek nagy része nem tud mit kezdeni azzal a történelmi helyzettel, amibe Mo Trianon után került. Nem lehetett és nem lehet erről a kérdésről a mai napig józanul,tárgyilagosan beszélni, pedig szerintem a nemzeti identitásunk szempontjából nagyon fontos lenne. Én a kárpátaljai magyarság helyzetét elég jól ismerem. Ott például egyedülálló módon bevezették kb másfél éve, hogy a magyar falvak nevét nem fordítják le ukránra, hanem a magyar nevet írják át ciril betűre. De már korábban is kint lehetett a magyar zászló, a magyar himnusz az ukrán mellett, nem csináltak ebből problémát. A többségben magyar lakta falvakban nem is tudnak ukránul. Mondjuk ez Etrdélyben is hasonlóan van. Persze ez hátrány is, mert a közigazgatásban, az eü-ben ukránok dolgoznak. Az élet számukra nem azért nehéz, mert magyarok, hanem mert Ukrajna borzasztóan szegény, és az elmúlt 10 évben alig fejődött. Kilátástalan az élet.
Jó hosszú lettem, de Kárpátalja a szivem csücske, és órákat tudnék róla beszélni.

megyek, mert igazából hamarosan el kell indulnunk, Dóri pedig az előbb kakilt be. Mindenkinek szép napot.
pviki

Delfinke
Bárcsak mehetnénk!Anyosoméknál van jelenésünk ma délután!Pedig ma van az utolsó szép napos időKép
Ne ostorozd magad,nagyon jó anyukája vagy Marcipánnak,én most tudtam meg h rosszul vágom a gyerek körmeit mégse gyulladt be,ezek szerint tényleg hajlam kell hozzá!!Biztos h semmit nem rontottál el!
Virág
villes

Sziasztok!

Tegnap nem írtam mert nem jutottam géphez és kedvem sem volt sok, mert szomoru voltam...a korházi látogatásom meghíusult,mert útközben ért a telefon, hogy a barátnőm kisbabája elment..Kép Borzasztó érzés volt, nem is tudtam mint mondani csak hebegtem habogtam aztán beszélni sem tudtunk, mert csak sírtunk...így be sem mentem, délután megműtötték, most már jobban van....csak a lelke fáj nagyon....remélem sikerül feldolgoznia, szeretnék segíteni neki.....

Vezso!
Köszi, a tippet. Ma is reszeltem neki babapiskótát a gyümibe és nagyon szereti..Kép

Dóri!
Blanka nagyon cuki, nagyon figyel valamit..Kép

Adri!
Martin milyen kis ügyi már, szépen tartja a fejecskéjét....és azok a nagy szemek...Kép Kis nőcsábász...Kép

Most mennem kell rendet rakni, de este, ha tudok jövök!!!

Szép napot mindenkinek!

kingu
cica29

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?