Judit, igen ma reggel voltam UH-n, alig bírtam ki, hogy leteljen a 2 hét, de ellenálltam a kísértésnek... MINDEN RENDBEN a bébivel, szép nagy lett, 5,45cm, akkora kő esett le a szívemről, hogy talán ti is hallottátok, hogy koppant.
Nóri, tudod kényes kérdés nálam ez az UH-téma, mert anno egy ilyen vizsgálat alkalmával nagyon rossz hírt kellett hallanom, nehéz elfelejteni. De ez már a múlt, MOST minden OK velem is, veletek is, a méhen kívülit felejtsd el, mondhatjuk úgyis, (sajnos) már megvolt. Hidd el most szép idők jönnek!
Több helyen is utána néztem, egyáltalán nincs rá semmi ok, hogy azt feltételezzük ártalmas a gyakoribb UH, engem a dokim is látni akart minden héten, mert tudta az előzményeket.
Renóca, édesek az állatkáid, tudod én is bolondulok értük, semmiképpen ne hagyjátok magatokat a jegyzőnél, nyomuljatok! Ma csak így lehet valamit elérni, ha olyan emberek kezébe kerül az ügy, akik érdektelenek és lusták.
Fanni, kívánom, hogy bulizz nagyon jót, nagyon várlak vissza a jó hírrel!
Zsebi, hú de szép a virágod! Én mindig magamnak veszek, a párom nem egy romantikus alkat, tőle inkább vmi jó műszaki cuccot kapok, amit aztán ő (is) használ
Stella, jó lenne ha feltennéd a képet, kíváncsi vagyok a kicsikéidre! Ez a túlstimu tényleg szörnyű lehetett, annyi előnye azért volt, hogy moost van mit felvenned, én majd csak jővő héten megyek vásárolni meg védőnőhöz is, most pénteken telik le a 12. hét!!!!!
Tényleg, van vmi jó ötletek, hova vigyem el a páromat vacsizni, mert ugye pénteken egyben 6. évesek is leszünk így együtt. Olyan kis hangulatos, mediterrán vagy vmi miatt különleges étteremre gondolok. Ha tudtok ilyet, írjátok meg légyszi.
Felteszem a mai fotónkat
reno 11+5