Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

ZsebiKép
Megvallom őszintén most keltem csak. Azaz reggel elmentünk beadatni a szurit és utánna visszafeküdtem még aludni. Ebéd után majd elmegyek sétálni, már a cél is megvan, hogy hova, bár nem túl messzire.

JuditKép
Jó varratást, majd a cérnácskák besegítenek Krisztiánnak Kép

FanniKép
Ne is vidd túlzásba a munkát! Engem érdekelne az ismeretlen előadó neve. És jó szórakozást hozzá!
(Krisztának bejött, hogy megutaztatta a manócskát Kép)

NikiKép
Ha lehet hagyd ki ezt a röntgent szerintem. Ha nem lehet akkor nagyon mondd meg hogy pakolják tele ólomköténnyel a medencédet.

Ja, és jól vagyok. Nem érzek semmit, csak néha szúrkál. És székrekedésem van Kép. Pedig tegnap este már egy kis szőlő+tej kombót is nyomtam, de hiába.

wish

NikiKép
Köszi, bírom a melót, mert nincs nagy hajtás. Remélem a Manók is így érzik és holnap a dokibácsi csupa jót fog róluk mondani!

WishKép
Örülök, hogy jól vagy! Ez a kis bib pedig természetes, ha kevesebbet mozogsz, de majd megoldja magát, meglátod!
Jó sétát!

LányokKép
Én is olyan szívesen elmennék már egy talira, de nem utazgathatok Kép!

Kép
stella9

NikiKép
Notebook ügyben három fő kérdése van:
-Mire akarod használni?
-Mennyire akarod cipelni?
-Mennyi pénzt szánsz rá?

Az első azért fontos, mert ha csak ofice+internet, akkor nem kell nagyon top modellt venni, ami leviszi az árat. A második meg azért, mert ha cipelni is akarod (pl naponta mukába), akkor fontos a súlya és a mérete, ha inkább csak otthon használod és ott előveszed-elrakod akkor nem. És hát persze ez is befolyásolja az árat.
A mennyit szánsz rá, azért fontos, mert a nagy brandek (IBM, Dell, HP) drágábbak, viszont jobban bírják gyűrődést (pl. leejtés). Barndből kisebb teljesítményűt tudsz venni, mint egy kevébé ismert márkából.

wish

Wish Kép
Nem viszem túlzásba Kép
Marius Müller Westenhagen, ismered?
Én tegnap épp az ellenkezőjével küzdöttem, miután megettem fél kiló savanyú káposztát. (Semmit sem leszűrni ám ebből, én a savanyút amúgy is imádom!) Így ajánlom Neked is, biztos az eredmény Kép
4-en szúrkálhatnak is rendesen! Te jó ég! Belegondoltál, mi van, ha mind a 4 megtapad?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A brand-ek közük had tegyek javaslatot a Fujitsu Siemens-re (kötelességem mert lojális vagyok a munkaadomhoz :-)) ).

Nem olcsó de jó.
Épp most veszem meg a régi laptopomat, sajnos mindenki megveszi így nincs felesleges amit fel tudnék ajánlani. Az ár pedig igen baráti (20 ezer körül - 20G winch. 500Mhz, 256 Memória - otthonra tök jó lesz)

Kép
farkasok

Chrys,

Te merre jársz?

Igen rég írtál ide is, oda is!!!!????
Minden ok nálatok?

Farkasok

Kép
farkasok

FanniKép
nem ismerem, de mivel úgyis ráérek, gondoltam rákeresek majd a neten. Ha megéri Münchenig elmenni miatta, akkor biztos jó Kép
Hmm savanyú. Hát ettem azt is sokat tegnap, mert én is szeretem, de majd még eszem többet.

Nem gondolkozom előre azon, mi van ha mind a négy megtapad. Egyelőre remélem, hogy megtapadt egy, minden további baba már hihetetlen plussz-bónusz-csoda lenne. Annak, hogy mind a négy beköltözik az eddigi eredményeinket nézve elég kicsi az esélye. De ha mégis, az már biztos, hogy arra az esetre az Apám beígért egy kisbuszt a családnak Kép

wish

Krisztián Kép
A Fujitsu Siemens nem tartozik a nagyon drága brandek közé Kép
Közepes árfekvés és minőség szerintem, és ezt nem degradálóan mondom, mi is Fujitsu Siemenset vettünk Apunak Kép

wish

wish, Farkasok : otthoni office+internet, illetve időnként külf.munka végett cipelgetés.
br.250 ezret szánunk rá.
Eddig egy HPQ 6115-ös modellt néztünk ki Kép de szívesen veszem a javaslatokat. Én spec. annyira nem értek hozzá.. Kép

mniki

Wish Kép

Akkor hajrá, cél a kisbusz Kép

Remélem, jól írtam a pasas nevét. A férjecském pár évig németországban dolgozott, s akkor ismerte meg. Van tőle 3 cd-nk, s én is nagyon szeretem. Amúgy 15 éve nem koncertezett... A vicc az, hogy én nem is tudok németül Kép, de már minden számot tudok kívülről.
Egyébként is szeretünk utazni, Münchenben van sok látnivaló, így összekötjük a kellemest a hasznossal. Mert megérdemeljük Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Tudnám díjazni, hogy spontán babánk legyen. Már nézegetem a bababútorokat.

Mindenkinek millió drukk+++ a tapadáshoz.
Vigyázzatok magatokra ebben a szar időben, nehogy megbetegedjetek.
latimi

Fanni!
Jó bevállalós csajszi vagy! Érezzétek jól magatokat a hétvégén! Kép

Wish!
Székrekedés... nem jó. Magne B6-ot eszed nem az se indít? Na de sebaj, ez legyen a legnagyobb gond.

Latimi!
Úgy látszik hozzánk még nem érkezett el a szar idő mert itt ma is verőfényes napsütés van, jó lenne így is maradna!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish, a székrekedés épphogy jó jel, nekem is az volt a hét végéig... a progi okozza. Nekem is a Magne B6 segít.

Lányok, még 10 nap van hátra az UH-ig, az agyam meg folyton a méhenkívülis emlékekkel riogat. Tiszta őrült vagyok. 3 nap múlva már láthatnánk a petezsákot és megnyugodnék hogy legalább jó helyen van. Sikerül úgy felizgatni magam, hogy éjjel megint nem aludtam, de mostmár nem vehetek be semmit. Maradt helyette az éjszakai munka. Képzelhetitek a kondíciómat. Kép
Ráadásul a puffadásom megszűnt, most szinte tünetem sincs, csak a biztos étvágy. Jó-jó tudom, befogom a számat.
s_norka

Nori Kép
Írj egy új cikket a parázós kismamákról Kép
Már kezdheted is! Szerintem sokan tudunk -majd- benne segíteni!
Neked tilos pihenni! A baba is úgy jött össze! S nagyon is jó helyen van, próbálj megnyugodni! (Tudom, hogy nehéz...)

Zsebi Kép
Õszintén szólva már 2 hónapja megvan a koncertjegy... de azért nagyon örülök neki, mert eltereli a figyelmem...!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Snori,

Olvastam az új cikket az origon.Tetszik!!! Remélem nyomatod a folytatást! Tessék nem izgulni , mert az nem tesz neked jót. Miért lenne méhenkívüli, már éreznéd!!! Tuti szuper helyet talált magának, és jót röhög a markában, hogy az anya mekkora para-piri csajszi! Apától kérj egy kis odabújást ha nincs otthon azonnal jöjjön haza, esetleg az elkövetkező 10 napban dolgozhatna otthonról!!!

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Nóri
NYUGI-NYUGI-NYUGIKép!
Minden rendben van és rendben is leszKép!

Farkasok
Igazatok van keveset írok, de sokat olvaslak titeket. Most a háttérből szurkolást választottam. Majd csak megered a nyelvem megint, és jaj lesz nektekKép.

Egyébként képzeljétek: Egy évvel ezelőtt kaptam a sógornőmtől névnapomra cserepes orchidea-t. Nálam az ilyen érzékeny virágok max. egy hónap alatt kipurcannak. Ez megmaradt és most van rajta egy csomó bimbó. Már alig várom, hogy kinyíljanak a virágok. Kép
A nagymamámtól pedig 8 éve kaptam egy cserepes karácsonyi kaktuszt. Minden évben névnapom után nyílnak ki a virágai. Ilyenkor mindig a nagymamámra gondolok.Pár nap és virágba borul az egész.
Kép

Szép délutánt mindenkinek
Renóca
süni_renóca

Nóri : a méhenkívülit tessék gyorsan kiverni a fejedből. A HCG-d és a progid is nagyon szép, nem lenne ez így ha... !

mniki

Renóca!
Gyönyörűek a virágaid. Nálunk is minden növény, ami virágzik is, 1-2 héten belül kipurcan.

Zsebi!
Nálunk is süt a nap, de hideg van. Fűtés még nincs, mert ahhoz a házban mindenkinek bele kellene egyezni. Van hat öreglány a házban, akik még nem akarnak fűtést. Így szegény hősugárzót dolgoztatom.

Nóri!
a méhen kívüli terhességet felejtsd el! Jó helyen van az a baba.
A cikked nagyon jó.
latimi

Nóri!
Ne izgulj minden rendben! Ti írjátok mindig nekem hogy nincsenek ilyenkor még tünetet!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt itt lesz az uh. Próbálj megnyugodni ott van a törpe ahol kell neki! Kép

Renóca!
Gyönyörű lesz mindkét virág! Ha az orchidea kinyílik küldesz képet?
Gyere sűrűbben írni, mert igenycsak hiányzol!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Ezer meg egy bocs most látom nem írtam be a sorodba hogy két babóca, de már pótoltam a köv. frissítésnél már ott lesz. A dátum stimmel ekkor lesz teszt? Vagy vérvétel?

Edina!
Tényleg nem értem miért akarlak én már mindig előrébb szedni egy hónappal. Na de ez legyen a legnagyobb gond. Akkor mire te sorra kerülsz remélem már nem egyedül szurkolok Neked! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Renóca!
Most ért haza a párom és kézeld egy gyönyörű orchideát kaptam tőle ajándékba. Igaz nem cserepes, de ez is sokáig szép lesz. Holnap teszek fel róla képet. Kép

Na eldugulok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Holnap reggel megyünk uh-ra.Kíváncsi leszek,hogy mi van odabent,mert most sincs szerencsém,nem jelentkeznek a tüsszencsek,pedig a stimu előtti uh-on ott lapult egy csomó 1cm-s.Holnap majd jelentkezem az uh eredménnyel!
Zsebi!Wish!Fanni!
Drukkolok nagyon!
Vigyázzatok magatokra!
Puszi!
kavicska

Kavicska!
Nálatok is ilyen nagy szülésroham volt a hétvégén? Most annyi kismamit hallottam hogy megszült biztos volt valami front. Remélem a beköltözéshez is van most front! Kép
A tüszök biztos ott vannak és szépek ne izgulj, várunk holnap a hírekkel!!!!

zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Várom holnap a képet a virágról. Aranyos a párodKépAmint kinyílt a virág teszek fel képet én is.
Az én férjecském, aki most szegény nyelviskolában vanKép lúdlábbal szokott beállítani és tegnap is azt hozott.Kép
Végre leadtam 5 kilót ideje visszaszedniKép.

Kavicska
Drukkolok nagyon-nagyon. Várjuk a híreket a tüszikékrőlKép

Kutyunk meggyógyult(vagy már írtam?, akkor bocsi). Múlt hét csütörtökön kiszedték az utolsó varratokat és most már jól van. Ugyanolyan süket, mint volt csak egy kicsit bújósabb változatban. A süketség azt takarja, hogy ha hívjuk úgy tesz mintha ott se lennénk és szinte vigyorog közbenKépMajd holnap lefotózom őt is meg a cicákat is, akik azóta sokkal, de sokkal nagyobbak.

Jó éjt mindenkinek
Renóca
Kép
süni_renóca

Zsebi Kép

Igen, 2 Babóca, köszi.
Vérvételre már 18-án mehetnék... de aznap jövünk haza Münchenből, így 19-én tudok csak menni. Nagyon messze van Kép
Kezdek nyugtalankodni és persze kételkedni... szörnyű, milyen lassan vánszorognak a napok Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

NóriKép
Teljesen megértem, hogy parázol, de próbálj meg bízni a babódban és pozitívan gondolkodni.
A decemberi méhenkívüli azért egészen más volt, nem? Akkor volt piroska is! most minden rendben van!!!
Tüneteket még ne is keress! Majd jönnek azok pár hét múlva!

RenócaKép
Szép lesz az orchideád, biztosan!
Kutyudnak küldök buksisimit!

ZsebiKép
Közeleg a nagy nap!!! Én már úgy izgulok!!!

WishKép FanniKép
Értetek is!
Stella

Kép
stella9

Fanni!
Azért most a hétvége neked gyorsan el fog telni. Jólfogod magad érezni és ez nagyon fontos.
Ma éjjel én is nagyon hülyén aludtam ebbe az is belejátszik, hogy az egyik kedves ismerősöm ma megy vérvételre és nagyon szeretném ha jó hírekt kapna.

Lehet menni már a 12. nap vérvételre? Még a végén felmegyek szombaton. Kép

Renóca!
Azért a süti sem rossz! Kép
Még nem csináltam meg a képet reggelizek és elintézem!!!!!

Wish!
Te hogy vagy? Lassan vánszorognak felétek is a napok? Székrekedés alakul?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni, átkereszteljük a topikot para-topiknak? Kép

Én csak most kezdem megérteni Renókát is, aki agyba-főbe UH-ztatta magát az elején. Kép Én szívem szerint minden nap benézetnék, hogy mi van már. Szörnyű ez a várakozás a tesztelőknek is, Uh-ra váróknak is... Kép
Felismerés: rajtunk múlik, hogyan telnek ezek a napok, mert eltelnek valahogyan, az egyszer biztos.

Zsebi, te hogy vagy?
s_norka

Stella!
Hát én is igzulok! Nagyon nagyonnagyon nagyon nagyon szeretném......
Ti hogy vagytok? Beleférsz még a ruháidba? Másik babóról mikor lesz lehetőség képet szerezni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Milyen igazad van eltelnek ezek a napok valahogy, de nem könnyű az biztos. Ma is megpróbálom magam lefoglalni. Kép
Egy nyugtasson Neked könnyebb az uh-ra várni mint nekünk a tesztre! Szóval kitartás aztán jövő héttől már csak pár nap!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Nekem lehet(ne) menni a 12. napon, de én nem kapok rásegítő injekciókat. Úgy tudom, hogy azok bezavarhatnak...

Igen, Nóri Kép
Ez itt most a para-topik!
Nem vagyok biztos benne, hogy igazad van. Az agyát az ember nem tudja megváltoztatni. Ha parázós, akkor parázni is fog. Mindig. Minden körülmények között. Megpróbálhatja elterelni a figyelmét... de az egy önámítás... attól még arra gondol. Mi a véleményed?
Amúgy osztom Zsebi véleményét, most inkább paráznék a Te helyedben, mint a miénkben...
Magyarul irigykedünk a Te parádra! Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renóca!
Itt a virágom a mit a kedves párom hozott nekedm tegnap. Olyan vidám színei vannak, jó nézegetni!

Kép
Kép

Nóri!
Azért én csak úgy egészségesen irigykedem! Nagyon örülök,hogy egy embernek megint sikerült, ez nagy erőt ad nekünk!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

No de Fanni, ha mondjuk te egy ilyen meditálós buddhista-izé vagy, akkor tudatosan le tudod magad csillapítani, ezt erre mondtam. Azt nem, hogy erre mindenki képes. Igazából én sem vagyok képes. Kép
Azért ez a németországi kiröffenés sokat fog lendíteni a dolgon. Ha nem kapsz rásegítő szurit, akkor bizony punkció utáni 14.napon már meg lehet próbálni a tesztet!
s_norka

ZsebiKép
Ma megyek dokihoz és Nórihoz hasonlóan, én is alig várom!
Ha kapok képet és be tudom scannelni, akkor teszek fel.
Ruháimmal nincs gond, mert stimuk alatt is elég nagy volt a pocakom, így már akkor kénytelenek voltunk bővíteni a ruhatárat.
A párom szerint növöget a hasam, de nekem annyira nem tűnik nagynak, főleg azután, ahogy hiperstimukor kinéztem. Akkor tényleg nem jött rám semmi, mert akkora voltam. El tudod képzelni milyen az, amikor egy hét alatt 12 kg jön rád? Szóval az akkori bálnamódihoz képest...
Apával megbeszétük, hogy ha minden rendben lesz a dokinál, akkor csinálunk pocakos képet. De, hogy azt mikor tudjuk majd gépre tölteni??
Stella

Kép
stella9

Zsebes,
Gyönyörű a virág. Irigylésre méltó!Lassan letelik az izgulás, és jön a boldog várakozás!

Halló Krisztián, mikor kaptam utóljára virágot kiscsávó!!!!

Fanni, Snori-Para-Piroskák,
Tessék nyugizni, Annyi mindent csinálok csak eltelik valahogy. Kriszta is túlélte és mi lett belőle!

Wish,
mi van a székrekedéssel? Mi jött be végül tejbepapi vagy a mekis cucc? Remélem húzgáltad a WC-ét egész éjjel, kár hogy nem laknak alattatok!

Sünikém,
Így van egyszer csak megint megered a nyelved. Várjuk a kutyuról és a cicukról a képet, te azért az utolsó varratokat jó sokára szedték ki, már kb 1 hónapja volt a baleset! Reagált már az új jegyző?

Renokám,
Zebrának simi-simi, mikor lesz UH, vagy pont ma van?

Dedike,
Írjál már mert olvashatnékom van!

Kavicska,
Mi van a tüszikkel?

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

zsebi, köszönöm szépen a tájékoztatást. abba a táblázatba hogyan lehet felkerülni? meg azt szeretném még kérdezni, hogy van itt valaki, aki szintén a szegedi kaali intézetbe jár?

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Zsebike
Nagyon szép a virág. Ilyen szép "csomagolásban" én még nem is láttam. Már szerda van, kitartás!!!

Stella
Köszi a buksisimit Plútó Rosszcsont SüketségKép nevében.
Íme Õrosszasága:
Kép

És a cicák:
Kép

Szép napot mindenkinek
Renóca
süni_renóca

Nóri Kép
Igen, valójában jógázni kellene. Bár szerintem ÉN (és Te is, hi-hi) attól még nyugodtan paráznék.

Igen, hálás vagyok a páromnak, hogy így alakult és elutazunk!

A tesztet már ki is dobtam. Fogalmam sincs hányadik teszt lenne életemben, úgy a 40.-re tippelek... S volt már "félrenézett" is köztük, így kivárom a vérvételt, csak addig itt fogok nektek rinyálni Kép

Igen Judit Kép, próbálok lenyugizni. Mindenesetre tőletek mindig jobb kedvem lesz!

Egyébként én akartam nyugtatót kunyizni a dokimtól, mondtam neki, hogy milyen parázós vagyok. Erre ő azt mondta: Tudja, akár mennyire is izgul, a gyógyszerek hatni fognak, s a szervezete pedig reagál rájuk.

Több topikon is figyelem, hogy ki mennyire izgulja végig a beavatkozását, s nincs recept. Így is, úgy is lehetünk, s leszünk is babásak Kép
(Na tessék, már megint visszajött az életkedvem!)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkasok Juditja
Jegyzőnő nem reagált semmit. Azaz a polgármester azt mondta nem derül ki a levélből mi is zavar minket. Szerintem meg inkább az a gond, hogy nincsenek tisztában a birtokvédelem fogalmával. És február óta a kb. 6 látogatásunk, szóbeli megbeszélések? Abból sem derült ki semmi? Tegnap állt munkába az a jegyzőnő aki gyesről jött vissza. Reméljük ő lép majd valamit. Olyan elviselhetetlen bűz volt tegnap is, hogy már nem is szívesen megyek ki az udvarra. Utálom a hideget, de már alig várom, mert akkor a szagviszonyok kicsit jobbak lesznek.
Íme az "lényegtelen" levelünk Lényege:
(Megszólítás)
Az idei évben (2005) már több alakalommal is felkerestük Önt a szomszéd ingatlanon (..... u. 4.) tartott ebekkel kapcsolatban. Mivel ezeken a megbeszéléseken elhangzott ígéreteknek látható eredménye nem volt, valamint a 2005. szeptember 4-én történt kellemetlen esemény már komoly félelmet ébreszt bennünk, ez úton birtokvédelmet kérünk .... Község Jegyzőjétől!
A szomszédunkban "tenyésztett" ebeket olyan körülmények között tartják, mely már hét hónapja folyamatosan zavarja a mindennapi életünket. Az állatoknak nem takarítanak, több hetes piszkukban, ürülékükben élnek. A "kenel" nem betonozott, föld alapú. Egy-egy esős nap után, főleg nyári időben a párolgás elviselhetetlen bűzzel párosul. Mivel az eb-tartási rendeltben meghatározott két ebnél többet, olykor 13 kutyát tartanak bárki számára elképzelhető a keletkező piszok mennyisége egy nap alatt. És akkor ez mennyi hetek alatt? .......
(Itt csatoltunk egy fotót és leírtuk mi történt kutyunkkal)
Szerinted sem derül ki mi a problémánk?
Aki pedig ismeri a birtokvédelem fogalmát tudja, hogy azt ki kell vizsgálnia a jegyzőnek. Lehet, hogy jobban örül ha nincs munka és csücsükélhet. Remélem az új, azaz régi jegyző majd segít. Õt még nem ismerem.

Üdv
Renóca
süni_renóca

Zsuzsa!
Megírod a táblázatban szereplő rublikákhoz tartozó adataidat és akövetkező firssítésnél már ott is fog figyelni a táblában. Alapszabály!!!! Rendszeresen kell látogatni minket mert aki nem az a legalsó táblába kerül büntetésből!!!!!!!
Nem tudom jár-e most valaki a szegedi Kaáliba régen volt, de az aktív tagok közül nem tudom. De nyugisan krédezz mert úgyan az ott is a menet. Kép

Farkasok J!
Mi az régen minket is kényeztetett a párod itt mindenféle csúcs növénnyel, szóval úgy látszik nemcsak téged hanagyol!!!! Kép

Renóca!
Szépek a kutyus és a macskák! Kép

Fanni!
Szerintem mindenki izgul azt nem tudom elképzelni, hogy valakinek ilyen minden mindegy alapon teljen a két hét. Azért csak nem egy darab kenyérről van itt szó. Egy vérvétel és az ember élete 180 fokos fordulatot vehet és eléri azt ami eddig elérhetetlennek tűnt számára.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt !

Stella : kíváncsian várjuk az újabb UH-t Kép

Rénóca : nagyon édes a kutyud, a macsekoknak jó színű a bundájuk ! Örülök, hogy jól vagytok !

Reggel UH-m eredménye : sok tüszőm van, a legnagyobbak 15x15 mm, pénteken kapom az uccsó adag Gonalt, majd szombaton tüszőrepi és hétfőn punkció.
Bennem van a para, mert kiderült apu influenzás, bár ő nem, de anyukám össze-vissza puszilgatott hétfőn. Remélem ő nem kapta el Kép

Körkérdés : A Doxycyclint volt, aki nem szedte be? Én nagyon agyalok ezen...

Zsebi, Nóri : nekem most a punkcióig vánszorog az idő...

Zsebi : gyönyörű virágot kaptál a párodtól !!

mniki

NikiKép
Nálam is pont ez volt a menetrend. Péntek: utolsó szuri, szombat: repesztő, hétfőn pungi Kép!

Ne menjetek apud közelébe!!!!! Egyébként jobbulást neki, de csak telóba adhatod át! Para helyett igyál citromos mézes teát!

Mi derekasan beszedtük a Doxi-t! Miért?
Nyugi-nyugi, most ez naggggyon fontos!
Stella

Kép
stella9

Judit, igen ma reggel voltam UH-n, alig bírtam ki, hogy leteljen a 2 hét, de ellenálltam a kísértésnek... MINDEN RENDBEN a bébivel, szép nagy lett, 5,45cm, akkora kő esett le a szívemről, hogy talán ti is hallottátok, hogy koppant.
Nóri, tudod kényes kérdés nálam ez az UH-téma, mert anno egy ilyen vizsgálat alkalmával nagyon rossz hírt kellett hallanom, nehéz elfelejteni. De ez már a múlt, MOST minden OK velem is, veletek is, a méhen kívülit felejtsd el, mondhatjuk úgyis, (sajnos) már megvolt. Hidd el most szép idők jönnek!Kép Több helyen is utána néztem, egyáltalán nincs rá semmi ok, hogy azt feltételezzük ártalmas a gyakoribb UH, engem a dokim is látni akart minden héten, mert tudta az előzményeket.
Renóca, édesek az állatkáid, tudod én is bolondulok értük, semmiképpen ne hagyjátok magatokat a jegyzőnél, nyomuljatok! Ma csak így lehet valamit elérni, ha olyan emberek kezébe kerül az ügy, akik érdektelenek és lusták.
Fanni, kívánom, hogy bulizz nagyon jót, nagyon várlak vissza a jó hírrel!
Zsebi, hú de szép a virágod! Én mindig magamnak veszek, a párom nem egy romantikus alkat, tőle inkább vmi jó műszaki cuccot kapok, amit aztán ő (is) használKép
Stella, jó lenne ha feltennéd a képet, kíváncsi vagyok a kicsikéidre! Ez a túlstimu tényleg szörnyű lehetett, annyi előnye azért volt, hogy moost van mit felvenned, én majd csak jővő héten megyek vásárolni meg védőnőhöz is, most pénteken telik le a 12. hét!!!!!
Tényleg, van vmi jó ötletek, hova vigyem el a páromat vacsizni, mert ugye pénteken egyben 6. évesek is leszünk így együtt. Olyan kis hangulatos, mediterrán vagy vmi miatt különleges étteremre gondolok. Ha tudtok ilyet, írjátok meg légyszi.
Felteszem a mai fotónkatKép
Kép
reno 11+5
renoka

Niki
Nyugi, biztos nem leszel beteg.Csatlakozom Stellához tea és sok gyümölcs.

StellaKép
Küldtem mail-t.

Farkasok Juditja
Már akkor elkap a nevetés, amikor meglátom, hogy tőletek jött üzenet. Mindig jókat vigyorgunk rajtuk. Köszönjük a vidám perceketKép.

Renóca Kép
süni_renóca

Renóka,

amikor a mi babánk fogant, szept 23-án, az pont pénteki nap volt, a 6.évfordulónkat ünnepeltük, és a Tortuga étteremben voltunk. Kép www.tortuga.hu

No ez aztán olyan egzotikus, hogy csak na! Még teknősbékák is vannak ott, persze picik, kis mesterséges folyóban. De foglalni kell ám, lehetőleg még most.
s_norka

Renoka
A kicsi már ilyen nagyKép? Gratulálok a babához és a 6. évfordulóhoz is. Még legalább 10x ennyit kívánok nektek egészségben, boldogságban együtt!!!
Kép
Renóca
süni_renóca

Zsebi Kép
Akartam írni, hogy nagyon szép a virágod.
Én magamnak vettem, az ET után...

Niki Kép
Szorítok.
Nekem is hétfőn volt a punkció, ugyanúgy, ahogy Stellának! Akkor most nekem is ikreim lesznek? Kép

Renoka Kép
Örülök, hogy megnyugodtál. A jövő héten már végképp meg fogsz, ahogy a 2. harmadba érsz. De jó Neked Kép
Nagyon szeretnék tényleg jóhírekkel jönni Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renoka Kép
Éttermet is akartam írni, bár látom, Nóri már írt egyet.
VI., kerület, Lázár utca 1., Oliva étterem. Ha szeretitek az olasz kaját..., nem csak pizza és tészta van ám, sőt! Nagyon tetszik a berendezés és a kaja borzasztó finom! Még nem tudtunk rosszat kérni. A kiszolgálás is kifogástalan!
Nem találtam meg a net-en, sajnos.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

zsebi, nem akartam most semmi konkrétat kérdezni, csak úgy kiváncsi voltam, hogy van-e valaki itt szeged környékéről. Szerintem a Kármen biztosan oda jár, legalábbis a Zádori a dokija, mint nekem. A Nóri cikkeit pontosan hol lehet olvasni? zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?