Új privát üzeneted érkezett!

Halacska
Szerintem nem mindig kell fizetni Kép
, es nyugodtan kijelenthetted volna hogy nem vagy megelegedve a szolgaltatassal, foleg azokutan hogy sok jot hallottal roluk.
Egyreszt mert nem foglalkoztak veled rendesen, mert egy szot se ertettel, es a kepek is a babarol hasznavehetetlenek, ezert ismeteljek meg a vizsgalatot megegyszer.
Meg utolag is reklamalhatsz.....
Melinda

Noemi
???????????Mi tortent pontosan??????KépKépKép

halacska
Csodalkozom!nekem olyan klasszul mutogatott mindent sot meg is dicsert milyen klasszul felismerem a csopp reszleteket.
En reklamalnek a helyedben,ugy gondolom ha valamit is adnak magukra akkor karpotolnak,egyebkent a mi felvetelunk 18 perces.nem olvasttam sehol olyat,hogy kotelezoen 1/2 orasnak kell lennie.Ha igen akkor meg en is reklamalnek valoban nem olcso.

Melinda
Kutyabajod sem lesz hagyj ki 2-3 napot

megyek az uj kismama ruckomat probalni a varronohoz.
cuppantas a manoknak isKépKép

Krisztinka
Krisztinka

Heni! Gratula a babához! Kép

Noémi! Dehát azt írtad, hogy elmúlt, és nincs semmi baj! Nagyon sajnálom! Kép

Dió (és Almamag 24+6)
Dió

Noémi,
Mi történt? Bármi is, nagyon sajnálom... Kép De ne keseredj el! Legközelebb menni fog! Vigyázz magadra!

Melinda,
Tényleg ne aggódj, nincs semmi gond!

Heni,
Gratulálok!

Halacska,
Fotót nekem sem adtak, mert nem volt papír (ma megyek érte), de egyébiránt mindennel meg voltam elégedve. Úgy látszik, Te éppen kifogtad a pár százalék "selejt" szériát... Tényleg próbálj reklamálni!

Üdv:
Zita
ParaZita

Kosz Kriszta
Azt teszem Kép.....egesz megnyugodtam...

Pusz Melinda
Melinda

Halacska, nagyon sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid voltak. A várakozás tényleg nagyon kellemetlen tud lenni, fõleg ennyi és ha sietned is kell. Én ahogy ismerem magam biztosan reklamáltam volna, persze ez vérmérséklet kérdése. Azért az jó hír, hogy minden rendben van a picikédnél.

Melinda, biztosan nem lesz semmi gond, hogy kettõt vettél be. Holnap azért tarts szünetetKép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Heni!
Nagy-nagy GRATULA!!!! Kép Kép Kép
Menta
menta

Sziasztok!

Lányok ! Olyan aranyosak vagytok! Köszönöm mindenkinek a szülinapi gratulációkat Kép

Noémi, nagyon sajnálom...

Én továbbra is szobafogságban és többnyire ágynyugalomban... de azért végre elkészül lassan a babaszoba Kép Néha pakolgatok egy kicsit, aztán irány az ágy megint...

Üdv. Dojika 32.

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Noemi!

KépKép
Nagyon sajnálom!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Lehet hogy mégis jól drukkoltunk Zkatinak???Kép

Ó Noémi!
De hiszen tegnap, vagy tegnapelött irtad hogy elmult és rendben vagy...Kép
Fel a fejjel, jó tudom hogy közhely, és könnyü mondani, de mégis.

Ilike!
Köszönöm szépen az infot. Majd el fogounk menni (papástul), 1-2 hónap mulva, amikor már nagyobbacska lesz. Ha pedig ugy fognak velünk is bánni mint "szegény" Halacskával, akkor tuti kicsapom a balhét a mobilt meg az ablakon (na jó ez egy kicsit durva, de azért valami hasonlotKép)

Halacska!
Szoktam kiváncsiságbol néha más topikokba is bele-bele olvasgatni, de idáig nem sokkal találkoztam ahol az emberek tényleg kulturáltan tudnak beszélgetni és elfogadják a más véleményét is, ez esetben tapasztalatát (pláne!) Ez a topik a "kulturáltan beszélgetni tudok" közé tartozik, ezért is olvasom olyan szivesenKép De tényleg egy durva hozzászólást sem láttam még idáigKép

Sziasztok
Sasha
13+?Kép
sasga

MelindaKép
Nem lesz semmi gondKép. Az Elevit mellé miért szedsz E vitamint? Van valami kifejezett okod rá? Nekem a patikában "megtiltották", hogy más vitamint is szedjek mellé.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok lányok,

Zkatinak megszületett a kisfia Máté!
2002.03.27. 17:00 3850gr, 58 cm.

A részletekrõl késõbb Õ maga fog nektek írni, én a barátnõje vagyok.

Üdv mindenkinek

Kriszti
zkati

Zkati, gratulálok Mátéhoz, igazán szép méretei vannak!Kép Minden jót Nektek, Máténak pedig sok tejecskét.Kép
Kriszti, köszi, hogy értesítettél minket!

Ilke
24+4

KépKép
KépKép
ilke

Jajjj de jóóóóóóó!KépKépKép
Gratulálok Zkati! Szerintem már mindenki izgult, lehet hogy még nem tudod elolvasni, de nagyon gratulálok, és olyan kiváncsi vagyok...KépKépKép

Sok-sok Boldogságot! Neked is és Máténak isKép))

sasha
sasha

Sziasztok!

Elõször is hatalmas gratula Heninek és Zkatinak a picurkákhoz. Sok boldogságot velük és sok tejcsit nekik.
Jön is a táblázat. Ha valami mégsem pontos, akkor majd késõbb javítunk! Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól
Blinczi Attila Vajk 3060 g, 53 cm 2002.03.02 ( - ) 1 nap
Zsebi Beni 1600 g, 47 cm 2002.03.04 ( - ) 14 nap
Virág Ráhel 3250 g, 56 cm 2002.03.14 ( + ) 1 nap
Zuzu Zorka Lara 3600 g, 61 cm 2002.03.16 ( - ) 6 nap
Forgi Péter Gergõ 3800 g, 58 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Andysj Madison Shannon 3393 g, 48,5 cm 2002.03.22 ( - ) 2 nap
Heni Szandi 3300 g, 53 cm 2002.03.25 ( - ) 19 nap
Zkati Máté 3850 g, 58 cm 2002.03.27 ( + ) 15 nap
</pre>

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Noémi!

Annyira sajnálom! Kép
Kicsit késõbb ha megnyugszol, leírnád, hogy mi történt?

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Zkati!
Elõször is nagyon-nagyon gratulálok, igazán megérdemelted már, hogy kibújjon a &#8222;csöppség&#8221;. Jó egészséget és sok tejet kívánok nektek!
Remélem kiszúrkoltuk neked a gyors és könnyû szülést, sok szeretettel várunk vissza!

Heni!
Sok boldogságot a picurkához!

Dojika!
Boldog szülinapot!

Pucúr!

Nagyon örülnék, ha tényleg elkészültek volna a szülõszobák a II. sz. Nõi Klinikán, de én a héten azt az infót kaptam az egyik szülésznõtõl, hogy bár készen vannak, de még nincsenek meg rá az engedélyek és ezért nem használhatják õket. Te honnan kaptad ezt az infót, hátha a tied frissebb és megbízhatóbb! Úgy legyen!

Szilvi és Petike
34+5
bszilvi

ZKati gratulálok Kép
A mi fiucskánk is Máté lesz és majdnem egy napon ünnepeljük a fiaddal a szülinapunkat Kép
Dojika 32.

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Sziasztok!

Zkati!

GRATULÁLOK!!!! Látod, a Te példád is bizonyítja: egyszer minden baba megérkezik, mégha 15 napot késve is!
Szép nagyra nõtt Máté baba, remélem azért könnyû szülés volt...

Noémi!

Nagyon -nagyon sajnálom... azért ne add fel, jössz Te még ebbe a topicba, utána pedig az "elsõ napokba..."
Várni fogunk !
A jókívánságokat köszönjük!

Halacska!

Köszi, hogy leírtad.
Annyira sajnálom, hogy Neked nem jött be...
úgy látszik én duplán mázlista vagyok, mert engem nem várakoztattak meg, szerencsére mert a kispapa elég ideges lett volna...
viszont az nem igazán tetszett, hogy elõtte a hostess kitöltött rólam egy kérdõívet, többnyire bugyuta kérdésekkel...

Sasha!

A Mammut II-ben van 5.emelet, Biovital rendelõ
az árat Ilke megírta...

Sheila
34+3,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Zkati!

Szóval csak nem maradt bent végül ez a kislegény sem! gratulálok és sok boldogságot, sok tejet és legalább egy kis pihenést is.

Voltam az orvosnál és azt mondta ne izguljak ez normális ilyenkor és teljesen zárt a méhszájam. Viszont ma volt az elsõ ctg és mindjárt dupláznunk kellett, mert a babuci alig mozgolódott. Egyébként az én vérnyomásom is kritikán aluli volt, pedig még csak álmos sem voltam. Bezzeg azóta hogy hazajöttünk folyamatosan rendezkedik.

Kellemes húsvétolást mindenkinek! Szép zöld füvet és kék eget!

Bubu
bubu

Sziasztok,

beneztem meg azert, hisz nem is tudtam d.u. leirni, mi volt (bocs, de elsirtam magam es nem talaltam szavakat). Koszi mindenkinek az egyutterzest.

Nem olvastam vegig mindent, de azt felfogtam, hogy ZKatiek Mateja megszuletett. Szivbol gratulalok! Kép Szep nevet kapott.

Szoval ici-picit pottyoztem kedd ota, felvaltva piros-barna, es kedd 16 ora ota fekudtem es ovatos pozokban olvastam. Enni felkeltem (+ kinyomtatni a topicotKép ). Ma reggeli utan erosebbnek tunt a verzes es eleg piros volt a szine, igy mentunk is a korhazba. (fajdalmat, gorcsoket nem ereztem) A nogyogyasz csinalt uh-t, (ez volt az 1.) es amit megallapitott, az, nem hittem volna, hogy elofordul a 21. sz.ban. Sajnos magyarul nem tudom a diagnozis nevet, alterhesseg (?) Babanak nyoma se, a petezsak ures, a HCG-t viszont termelte, ezert volt + a teszt es a sok tunet. 3 nappal a mensi kesese utan csinaltam tesztet (febr. kozepen) es azonnal jelentkeztem a vedononel, bizva benne, hogy biztosan meg tudjak allapitani, terhes vagyok-e. Ez is csak itt fordulhat elo ma Europaban. Szoval kitudja, meddig elt es osztodott?

Nem fogtuk fel tul tragikusan. Ugy gondolom, kiderult, mindkettonknek lehet gyereke. Kép Es azonnal keresek egy jo nogyogyaszt. Probalkozunk tovabb.

Lanyok, sokat segitettetek, nagyon koszonom, Kép

jo pihenest az unnepek alatt,
Noemi
Noemi

Jaj de jó,

nagyon vártam már ZKati bejelentését. Jó nagy babóca lett (mondom én a 61cm-es Zorkámmal) biztos nagyon jó volt neki odabenn.

Heni, gratulálok Szandihoz.

Vigyázzatok magatokra sok erõt az elsõ napok átvészeléséhez. Sok sikert a szoptatáshoz. Nagyon sok boldogságot a babákhoz.

Pocakosok,
Vigyázzatok a pocaklakókra. Olyan fura érzés. Fantasztikus Zorkababázni, de bevallom nektek, hogy úgy hiányzik a pocakom. Ma voltam elõször sétálni a külvilágban és azt vettem észre, hogy simogatom a nem létezõ, vagyis a csak semi-létezõ pocakomat.

Lányok,
Ismét nem paráztatni akarok senkit, de figyeljetek oda a kilókra. Én úgy érzem nem ettem túl magam, a végén nagyon vizes is voltam, 14 kg ugrott fel. Most 12 nappal a szülés után még van 4kg. Ez esetleg nem hangzik soknak, de persze pont a csípõ-comb környéken van, ahol elég tónustalan lettem. Úgyhogy tornázzatok, maradjatok fittek és figyeljetek oda. Nekem elég kemény meló lesz így szoptatás mellett rendberakni magam. Úgyhogy figyeljetek amíg nem késõ.

Vigyázzatok magatokra és a kis pocaklakókra. Élvezzétek a jó idõt, aki teheti sétálgasson a jó levegõn.

Zuzu
Zuzu

Sziasztok!

Heni, ZKati!
Gratulálok a babákhoz!

Noémi!
Nagyon nagyon sajnálom! Átérzem, hogy mit érezhetsz. Ne add fel! Tudom, könnyû ezt mondani, de mégis! Kitartás! Biztos a dolog?

Üdvözlettel:
Gitta
gitta

Noémi!

Nagyon sajnálom a történteket, de a következõ babánál már biztosan jobban fogják tudni mire figyeljenek az orvosok is. Keress egy olyan embert, akiben meg tudsz bízni, az nagyon fontos.

Lányok tegnap már nagyon fáradt voltam amikor lvastalak benneteket, meg írtam. Nem tudom ti jártatok-e a Mega-Toys-nál a Soroksári úton, mi elõször ott jártunk de csak nézelõdni, meg kevés idõnk is volt. Tegnap visszamentem, hát eléggé nagy csalódás volt nekem. A kiszolgálók nem figyelmesek, meg nem kedvesek egy cseppet sem és ezek a a fiatal fruskák nem igazán érzik át az ott vásárlók gondját-baját. A Brendon bababoltban, a Babykernél, meg a Kengurúnál is sokkal rendesebbek voltak az eladók.

Azért vettem magamnak vigasztalásképpen egy doboz babános Milupa babiételt, ez a kedvencem gyerekkorom óta. Kép

Bubu
bubu

Bori!

Köszönöm megtaláltam a receptet.

Bubu
bubu

Sziasztok,

Zkati,

Nagyon örülök, minden jót nektek!

Noémi,

Az én dokim az elején mondta, hogy a teszt még úgymond "nem jelent semmit", csak "kémiai értelemben" vett terhességet... Amíg nem volt meg a szívhang, nem is vette úgy, mintha terhes lennék, én se nagyon mertem magam beleélni a dologba... Szóval hasznos dolog az az UH, legközelebb feltétlenül ragaszkodj hozzá!!!! Sok örömet a további próbálkozáshokhoz! Kép

Én a jövö héttöl 2 hétre el fogok tünni, mert utazunk. Kedden még dolgozom, de nem biztos, hogy az utolsó napi hajrában lesz alkalmam beleolvasni a topicba. Mindenkinek nagyon szép és boldog húsvétot kívánok, és drukkoljatok, hogy az úton minden rendben legyen.

Üdv:
Zita
ParaZita

Sziasztok!

Zkati
Nagyon örülünk, hogy Máté baba kíváncsi lett végre a kinti világra is! Sok boldogságot és egészséget az egész családnak!
Noémi
Jössz te még ebbe a topikba, meglátod! Helyes, hogy nem adod fel és próbálsz túllépni. Kitartást és minél elöbbi babásodást neked!
Lányok!
A környezetem talpraesett nönek ismert meg. Viszont az UH után valahogy eszembe se jutott, hogy kiverjem a balhét. Egyedül voltam és még bíztam a videó felvételben, amit csak otthon tudtam megnézni újra. Nem hiszem, hogy visszamegyek, beérem a saját orvosommal.
Mindenkinek Kellemes Húsvétot kívánok!
Halacska 24+2
Halacska

Sziasztok!

Látom nagy ma a csend, de én azért dobom a friss pocakos táblázatot:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés terv. helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Kele 40 / 0 28 év /1.b. Budapest 03.31 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]2.[/size] Kristi 39 / 5 29 év /1.b. Erdély 03.31 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]3.[/size] Helena 38 / 4 27 év /1.b. Komárom 04.08 [size=-2]Komárom Selye J. K./Dr. Rivera[/size]
[size=-2]4.[/size] Krita 38 / 1 27 év /1.b. Nyíregyháza 04.11 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Vuckó 38 / 1 27 év /1.b. Nagykovácsi 04.11 [size=-2]Péterffy Sándor K. / Dr. Rácz[/size]
[size=-2]6.[/size] Mummy 37 / 6 26 év /1.b. Budapest 04.13 [size=-2]János Kórház / Dr. Kaszás[/size]
[size=-2]7.[/size] szanti 37 / 4 24 év /1.b. Budapest 04.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]8.[/size] Száva 37 / 2 29 év /2.b. Miskolc 04.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]9.[/size] Katka2 37 / 2 27 év /1.b. Etyek 04.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]10.[/size] bubu 36 / 3 29 év /1.b. Bp. környéke 04.23 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Robi 34 / 5 27 év /1.b. Budapest 04.29 [size=-2]Péterffy Sándor Kórház[/size]
[size=-2]12.[/size] Szilvi 35 / 0 28 év /1.b. Budapest 05.04 [size=-2]HIETE / Dr. Dancsó[/size]
[size=-2]13.[/size] BSzilvi 35 / 0 26 év /1.b. Budapest 05.04 [size=-2]Sote II.sz. Nõi Klinika / Dr. Ács[/size]
[size=-2]14.[/size] Sheila 34 / 4 35 év /3.b. Gyõr 05.06 [size=-2]Gyõri Petz Aladár K. / Dr. Fülöp[/size]
[size=-2]15.[/size] Mia 34 / 3 27 év /2.b. Budapest 05.08 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]16.[/size] Zsunya 33 / 2 25 év /1.b. Budapest 05.13 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]17.[/size] Csilla1 33 / 1 31 év /2.b. Budapest 05.17 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]18.[/size] Dojika 32 / 1 28 év /1.b. Budaörs 05.21 [size=-2]Schöpf-Mérei Kórház/Dr. Dulka[/size]
[size=-2]19.[/size] margaréta 31 / 6 26 év /1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen[/size]
[size=-2]20.[/size] Mano 31 / 5 29 év /1.b. Budapest 05.25 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] Vicamama 31 / 5 31 év /2.b. Pécs 05.26 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]22.[/size] Bori 31 / 2 32 év /3.b. Kisbodak 05.30 [size=-2]Mosonmagyaróvár[/size]
[size=-2]23.[/size] Kata007 31 / 0 35 év /3.b. Miskolc 05.31 [size=-2]Miskolc Megyei K. / Dr. Gyurkó[/size]
[size=-2]24.[/size] Norci 30 / 5 27 év /1.b. Budapest 06.02 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]25.[/size] Törpi 30 / 5 26 év /1.b. Budapest 06.02 [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]26.[/size] Marcsi 29 / 4 31 év /2.b. Budapest 06.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]27.[/size] blano 28 / 6 24 év /1.b. Mezõkövesd 06.15 [size=-2]Eger Markhot F. K./Dr. Wernigg[/size]
[size=-2]28.[/size] Any 28 / 4 34 év /2.b. Debrecen 06.17 [size=-2]Debreceni Kenézy Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Pucúr 28 / 2 29 év /1.b. Budapest 06.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Radványi[/size]
[size=-2]30.[/size] Katesz 26 / 4 26 év /1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]31.[/size] gumicukor 25 / 4 25 év /1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]32.[/size] Beszti 25 / 6 26 év /2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]33.[/size] Dió 25 / 1 27 év /1.b. Budapest 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]34.[/size] Conti 25 / 0 34 év /2.b. Budapest 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]35.[/size] Ilke 24 / 5 25 év /1.b. Budapest 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]36.[/size] Halacska 24 / 2 30 év /1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]37.[/size] Nyuszi 22 / 4 32 év /1.b. Budapest 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]38.[/size] Malacka 21 / 1 36 év /2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]39.[/size] Forti 21 / 1 30 év /1.b. Budapest 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]40.[/size] Djeszter 20 / 4 29 év /2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]41.[/size] zsani 19 / 5 28 év /2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Petra 20 / 1 27 év /1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]43.[/size] Viktória 19 / 2 23 év /1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]44.[/size] iddi 18 / 3 36 év /2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]45.[/size] Nóra 18 / 2 24 év /1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]46.[/size] lomis 17 / 2 26 év /2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]47.[/size] Zsóka 15 / 2 24 év /1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]48.[/size] Kriszti 15 / 5 30 év /3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]49.[/size] Nyusza 15 / 3 26 év /1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]50.[/size] Gyöngyöske 15 / 2 30 év /2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]51.[/size] ParaZita 15 / 0 30 év /1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]52.[/size] Lella 14 / 5 33 év /2.b. Tripoli 09.23 [size=-2]Jahn Ferenc Kórház[/size]
[size=-2]53.[/size] Edina 13 / 5 24 év /1.b. Portugália 09.30 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]54.[/size] Sasha 13 / 4 23 év /1.b. Budapest 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]55.[/size] bolegajudit 12 / 3 28 év /2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]56.[/size] i_ancsa 11 / 5 30 év /1.b. Budapest 10.13 [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kocsis[/size]
[size=-2]57.[/size] sch_moncsi 10 / 1 25 év /1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]58.[/size] Lora 10 / 1 25 év /1.b. Várpalota 10.2? [size=-2]Dr. Bikkel József[/size]
[size=-2]59.[/size] Csipkebogyó 9 / 1 26 év /1.b. Németország 10.31 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]60.[/size] Gitta 8 / 5 29 év /1.b. Tatabánya 11.05 [size=-2]Dr. Benya László[/size]
</pre>

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok mindenkinek gyönyörü napot kivánok!

Noémi!
Az egyik unokatestvéremnek volt álterhessége! Kb. 9-8 évvel ezelött. Azt hiszem hogy te voltál a szerencsésebb, hogy ilyen korán kiderült, képzeld õk már a 6.! hónapban jártak mikor rájöttek!!! Õk már kaptak innen-onnan babaruhákat is és igy azért sokkal nagyobbat csalodtakKép De ne izgulj ma már van egy gyönyörü nagylányuk 6 éves.

Ezzel csak annyit akartam mondani hogy semmi sem lehetetlenKép

sasha
sasha

Sasha

Az hogyan tortenhetett meg az UH-n nem vettek eszre,hogy ures a pocija!!?????Azonkivul mozognia is kellett volna.

Krisztinka/16/
krisztinka

Bubu!

Nem szeretek üzleteket lehúzni, de szóról-szóra ugyanez a véleményem a soroksári Megatoys-szal kapcsolatban.
Én egyedül a Kenguru Gold miatt szoktam odamenni, bár a múltkor nekem az is csalódás volt Kép, mert valószínü az évszakváltás miatt minden összevissza volt. A barátnömnek akartunk 1 db rugi-body párost venni 62-es méretben, összeillöket, értelmes áron, a kórházból való kihozatalhoz, és hát nagyon nehéz volt! (Uniszex kellett, mert ugyan valószínü lány, de ki tudja...)

De a nyáron jártam ugya Megatoys-szal, hogy a Brendonban látott Peg-Perego babakocsiüléshez hasonlót találtam a szórólapjukban a Graco kocsikhoz (olyat, amit külön talppal lehet bekötni az autóba, és babakocsira is tehetö a babaülés...). Elmentünk, és fogalmuk se volt róla... Kép És semmi segítökészség...
A Brendonban akárhányszor is voltunk, mindig nagyon készségesek Kép, pedig a legtöbbször még csak nézelödünk (és a férfi eladók is!!! Ráadásul értenek hozzá!).
Az ágynemüs részlegükön vettünk lepedöt és ágynemüt 3(!) éve a fiamnak, de az eladó hölgy még mindig megismer minket, és nagyon kedves KépKép.
Igaz, drágábbak bizonyos dolgokban, de mégis inkább...

Doki: kiványcsi vagyok ám rá nagyon, hogy milyen lesz a szülésed, és a dokival, kórházzal hogy vagy megelégedve!
De közel van, nem?
Nekem még 3 hónap...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Krisztinka!

Foggggalmam sincs hogy, hogy nem vették észre. Mivel kb 10 éve volt, én én még "kisnagylány" voltam, és nem jártunk össze olyan nagyon sürün, nem tudom. Lehet hogy a szüleim tudják de most nincs alkalmam megkérdezni. Annyit tudok ami biztos, hogy nagy pocija volt, jól látható és 6 hónaposnak mondták. Aztán kiderült hogy álterhes.

Tényleg nem tudja valaki milyen orvosi vizsgálatok voltak 10 évvel ezelött, mikor valaki terhes lett??? (csak kiváncsiságbólKép)

sasha
13+4
sasha

Sziasztok Pocakosok,

Mar jo regen voltam internet kozeleben es bevallom, hogy hianyoztatok. Ma egesz delutan internet kozelben leszek es vegre olvashatlak Benneteket.

Udvozlom az Uj Pocakos Kismamakat es nagy gratula a megszuletett babakhoz.

Katka2 (37+1) az elokelo 9. helyrol Kép

Katka
katka2

Sziasztok!

Mostanában, sajnos ritkábban tudok benézni ide, de azért mindent elolvasok. Kép

Gratulálok ZKatinak és sok boldogságot kívánok!

Sasha!

9 évvel ezelõtt (is) voltam terhes, akkor kevesebb vizsgálat volt valóban. De az UH-t azonnal megcsinálták, amikor kiderült a terhességem. Volt AFP vérvétel is.
A nagy különbség még az volt, hogy akkor nem kellett ennyi helyre rohangálni, mint most, mert a nõgyógyász mindent megcsinált, még a táppénzes papírt is, ezért csak hozzá kellett járnom kb. havonta.

Dojika!

Sok boldog születésnapot kívánok! Kép

A Mammutos UH-nál minket is megvárakoztattak 40 perccel, ráadásul hoszas sorbanállás után annyit mondott az egyik recepciós lány, hogy ott üljek le. Gondolom a 40 perc miatt mi sem voltunk benn félórát, mert jött a következõ. Többen írtátok az orvosról, hogy milyen jó fej, hát, nekünk alig-alig válaszolt a kérdésekre, végül fel sem tettem mindet, amit akartam. De összességében nem vagyok elégedetlen, mert jó képek készültek kicsi fiamról. Nagyon kíváncsi voltam az arcára és ez a kívánságom teljesült. Kép
Nagyon hasonlít rám. Kép

Nálunk is aktuális a lakásfelújítás. Már nem emlékszem sajnos, és nem tudtam kikeresni, hogy ki írta, hogy Dyrup festékkel festettették ki a lakást és vásárláskor keverték ki a színt. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni ezt a festéket?

Csilla1
33 hét
Csilla1

Sasha
hat nem irigylem szegeny rokonodat,nagyon rossz lehetett.
En nem 10 hanem 13 eve lettem terhes a lanyommal,volt a 3 UH,AFP,a szokasos laborok,terheleses cukor az nem volt.

Beszti
Holnap keszulunk menni a megatoys-baKépMajd egyedul valogatokKépKép

Krisztinka/16/
krisztinka

ZKati
Gratulalok es sok boldogsagot Matehoz.

Noemi
Nagyon sajnalom, es kivanom hogy minnel elobb visszaterj kozenk.
Bevallom nagyon kiakasztott ami veled tortent. Hogy-hogy lehetseges ilyen?! A petezsak letrejohet gyerek nelkul is? Es a hormon csak ugy elkezd minden ok nelkul termelodni? Nem azt hivjak alterhessegnek amikor semmi meghatarozhato jel nem utal terhessegre (azaz nincs hormon se, nincs petezsak se)? Irtad azt is hogy az orvosok ott kint eleg lazan allnak a terhesseghez....Nem lehet hogy elneztek valamit az UH-on es megis ott van a baba?
Bocs ha esetleg tolakodoak voltak a kerdeseim, de nagyon megdobbentett hogy ilyen is van.

Lanyok
Ugynez ki tuleltuk a 2 elevitet, megegyszer koszonom a tamogatast Kép

Udv Melinda
Melinda

Az álterhesség egy pszihiátriai kórkép. A beteg terhesnek érzi magát, minden tünetet produkál: nõ a hasa, magzatmozgást érez, a szülés várható idejében görcsei vannak, akár eszméletvesztéssel jár és mikor felébred keresi a gyereket.... Ez a kórkép ma, amikor rendszeres viszgálat és ultrahang van elvileg nem fodulhat elõ, ha a beteg orvoshoz megy. Többnyire nem megy....

Amirõl itt szó van (Noémi) az a spontán vetélés egy formája (gondolom) az "üres petezsák" (blighted ovum). Ugy alakul ki, hogy a pete megtermékenyül, de a bágyazódáskor, csak a "lepényi oldal" kezd kialakulni, hormont termel, növekszik. Én már láttam (15 éve) 16 hetes üres petezsákot is. Leleplezése ultarhanggal történik, már kb 8 hetesen biztosan kimutatható.

10 évvel ezelõtt kb. ugyanazok a terhességi viszgálatok voltak, mint most. 1993 óta ezeket törvény írja elõ.
dr.Csákány

Melinda!

Szerintem nem jó az álterhesség szó a Noémival történtekre.
Álterhesség:
pl. az üszögterhesség vagy molaterhesség, amikor valami oknál fogva általában csak a lepényrész fejlödik ki és elkezd burjánzani. Ekkor a terhességi tünetek megvannak, a méh növekszik (de pl. az átlagosnál jóval gyorsabban), természetesen baba nincs (szivhang, mozgás).
Most viszont a terhesség létrejött rendesen: ez jó hír, hisz létrejött a fogantatás és a beágyazódás, remélhetöleg minél hamarabb (és nagyon kívánom is nekikKépKép) újra sikerülni is fog. Valószinü a baba eredetileg benne volt a petezsákban, csak "felszivódott" Kép. Állitólag az "egyes" szüléseknél (amikor egy baba születik) is elöfordul, hogy ikrek fogannak, de az egyik ugyanigy a korai szakaszban "felszivódik", ennek még orvosi neve is van: "eltünö iker" (angolul: vanishing twin) a neve.

Noémi!

Remélem nem bántottalak meg azzal, hogy mindezt leirtam!
Várunk minél hamarabb!KépKépKép

Krisztinka!

Kép
Remélem te kifogsz egy segítökész eladót! Mert azért ilyenkor sok kérdése lenne az embernek, még akkor is, ha már tapasztaltabb. A váasztékuk viszont elég nagy, ugyhogy azért érdemes körülnézni.

Csilla!

Én voltam Dyrupos!
Nem tudom, hogy máshol lehet-e kapni, meg lehet, hogy ha igen akkor esetleg olcsóbb is: mi az egyik OBI áruházban (Csepelen) vettük Budapesten. Lehet, hogy kisebb festékboltban is lehetne kapni (esetleg olcsóbban), de nekünk elég sok minden különbözö dolog is kellett (szerszámok, csavar, függönytartó rúd stb.), azért mentünk nagy barkácsboltba, hogy minden egy helyen meg tudjunk venni (ez igy pocakosan már azért elég fontos szempont!Kép).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Közben irtak nekünk orvosi magyarázatot is!
Köszönjük!KépKép
Fura igy egymás után olvasni a dokiét meg az enyémet!
Látszik, hogy azért én csak laikus vagyok!Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Huu,lanyok!Meg magzatmozgast is lehet pszichesen produkalni!!??!!Kép

Beszti
hat meg ugyis csak nezelodunk,bar nem tartozom az utolso percben szaladgalunk tipushoz.Nyaron 70 fokban ugysem lesz kedvem vasarolgatniKép
Ancsit hivom egyfolytaban nem veszi fel egyszer visszahivott de akkor meg ezren voltak az irodamban.Irok ha sikerult vele beszelnemKépKép

nagyon nagy ma a csend,jellemzo:ma raerek!!!!

cuppp,Krisztinka/16/
krisztinka

Kedves Csákány M. Doktor Úr!

Köszönjük a felvilágosítást.
Jó érzés tudni, hogy szakorvos is olvassa a topicot!

Noémi!

Kívánom Neked, hogy mielõbb visszatérj.
örülök, hogy nem lettél depressziós, így könnyebb lesz teherbe esned.

Zuzu!

Köszi a figyelmeztetést, én igyekeztem vigyázni a kilókkal
( néha sikerült, néha nem )tornázom is, ez utóbbit mindennap
csinálom az utolsó hetekben, mégis iszonyú tónustalan vagyok
a popsi- comb zónában. ( fõleg ).és ez a narancsbõr...
sajnos ezt a terhességi hormonok okozzák...
ennek ellenére nem vagyok elkeseredve, mert szentül hiszem,
hogy rendbehozhatók ezek a " problémák " , ha igazán akarjuk!
Persze sok idõ, türelem és kemény munka kell hozzá...
Lehet, hogy nyitnunk kéne egy topicot: " hogyan hozzuk rendbe magunkat szülés után?" címmel
mit szóltok hozzá?

én évekig foglalkoztam fitnessel, mindennap edzettem a konditeremben, és sok ötletem ill. tapasztalatom van, amit
a szülés után szeretnék megvalósítani.

Sheila
34+4,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Beszti!

Gondolom a szülés a dokival jó lesz, április elején megyünk a részleteket megbeszélni. A múltkor beszélgettünk Miával és õ nagyon mondta, hogy fontos a szülésznõ. Addig én nem annyira gondoltam arra, hogy fogadjak valakit, mert a MÁV-os szülésznõkrõl általában is sok jót hallottam. De tegnap voltam egy kolleganõnél, aki szintén ott szült és mondta, hogy nagyon jó volt, hogy végig ott volt vele, meg figyelt rá a szülésznõje, mert a doki inkább a sarkallatos pontokon jött be. Sajnos a csecsemõsökrõl nem mondott túl sok pozitívat, összefoglalva: segítenek, ha tudod, hogy miben kell segítsen és ezt hangoztatod határozottan.

Sheila!

Hajrá, mindent bele! Nekem a torna eddig nagyon jó volt és szerintem utána is fontos a célzatosság.

Bubu
bubu

Sheila, jó ötlet az új topic, igaz én még kicsit távolabb vagyok tõle a 24 hetemmel, de késõbb szívesen csatlakoznék hozzá. Egyébként is feltett szándékom, hogy az újdonsült apuka a babája mellett a régi kedvesét lássa majd, ne pedig annak árnyékát.KépPersze most még könnyen beszélek, most még bírom. De lehet, hogy a szülés után szusszanásnyi erõm se lesz, de a szándék megvan bennem, ugye azért ez a legfontosabb?KépKépKép
Kellemes húsvétot mindenkinek!

Pusz,
Ilke
24+5

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Köszönöm szépen Csilla1, Dr. Csákány M. György, Beszti. (bocsánat ha kihatgytam valakit) Örülök hogy erröl is tudunk 1 keveset és hogy Noémi nemsokára megint itt lehetKép

Uh viszont most rám jött a szorongás ugyhogy jövö héten megyek gyorsan UH-raKép))) A 8. hét óta nem voltam és most már ugyis ideje lenneKép Akkor még volt babaKép Csak olyan rossz, mert a hányinger már elmult, nincsenek tüneteim, és még nem érezni hogy mozogKépKép Huh igy a husvét elött ilyen butaságokat gondolniKép)))
Na megyek is mielött saját magam hlyitem megKép

sasha
13+4
sasha

Sziasztok ( leendõ ) Mamik!

Ma jöttünk haza a kórházból, most csak gyorsan átfutottam a leveleket - hát lesz mit olvasnom, ha lesz rá idõm....
Kép
MINDENKINEK köszi a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!!!!

Ígérem írok beszámolót a szülésrõl, most csak annyit, hogy viszonylag gyorsan és könnyen ment, minden rendben volt és nagyon - nagyon boldogok vagyunk ezzel a kis Angyalkával!
Lányok, fantasztikus érzés!!!!!!!!!

Vigyázzatok Magatokra és a Pocakotokra, ígérem hamarosan jelentkezem.

Ma lesz az elsõ fürdetés, - kicsit izgulok.....

Heni
heni

Sasha!

Azért ami szegény Noémivel történt elég ritka!!
ne stresszeld Magad feleslegesen, nem tesz jót!

Beszti!

Köszi a biztatást, fõ az optimizmus!

Ilke!

igazad van , a szándék nagyon fontos, és persze amit megfogalmaztál: a kispapáknak is jó érzés, ha "visszakapják"
a babavárás elõtti paraméterekkel rendelkezõ kedvesüket!
Biztos, hogy a szülés után jó darabig kimerült leszel és persze a baba gondozása is óriási feladat...
nem úgy gondoltam, hogy ezerrel nekiesünk a testedzésnek,
csak szépen, fokozatosan, az sem baj, ha eleinte csak 10-15 perced lesz, lényeg a rendszeresség.
ha valaki a terhesség elõtt rendszeresen sportolt, az is csak apránként térhet vissza a régi gyakorlatokhoz.
Elnézõnek kell lenni a testünkkel, és fõleg szeretni olyannak amilyen, hiszen JOGGAL lehetünk büszkék rá, óriási teljesítményt nyújt 9 hónapon keresztül!!
Ezt egyébként a kispapák is tisztelik és csodálják bennünk,
úgyhogy SENKINEK nincs oka szégyenkezni az esetleges
plusz kilók miatt!!

Boldog Húsvétot Mindenkinek!

Sheila
34+4,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kedves Heni!

Örülök, hogy simán ment, és hogy ilyen BOLDOGOK vagytok!!!
Mégegyszer is gratulálok!!
Izgulsz a fürdetés miatt? / irigyellek ám /

Sok puszi Szandinak!!
Kellemes Húsvétot!!

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok!

Zkati! Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!

Noémi! Nagyon jó, hogy nem keseredtél el! Szerintem elég néhány hetet kihagyni, de addig is szedjél vitamint.(magzatvédõ)

Ma voltam 4D UH-n a Megatoysban. 10 perc csúszás volt, ami nem vészes, pont megnézegettem az albumukat. Kiderült, hogy kislányom lesz újra. Az arcát nem akarta mutatni, viszont ahogy megsimogattam a hasam, rögtön odafordult! Nagyon jó kép sikerült róla. Mindenkinek ajánlom, megéri.

Szerintem nagyon nagy az áruválaszték itt a Soroksári úti Megatoysban, sok mindent kinéztem, de pl. a cumisüvegek, kiegészítõk még itt is drágák. Eladóra nem volt szükségem, de hallottam egy nem túl kedves párbeszédet. Én majd a páromra bízom a tárgyalást, õ szintén kereskedõ és majd kiosztja õket, ha nem tetszik a modoruk.

Conti (25)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Nagyon nagy gratula Zkatinak! Milyen szep nagy babad lett!

Kicist faradt vagyok, elolvasgattam ugyan de nincs erom irni, husvet utan ujra jovok. Egesz heten anyost apoltam.

Edina
edina

Sheila!

Tudom hogy nagyon ritka, de belegondoltam, (kicsit megnött a beleérzõkpességem mostanábanKép és elfogott az aggodalom aztán el is hessegettem és elmult. Biztos megesett már mással is hasonlo dologKép De nem rajtam van a hangsuly!!

Heni!
Biztos nagyon izgalmas, már én is váromKép))

sasha
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?