Bubu!
Nem szeretek üzleteket lehúzni, de szóról-szóra ugyanez a véleményem a soroksári Megatoys-szal kapcsolatban.
Én egyedül a Kenguru Gold miatt szoktam odamenni, bár a múltkor nekem az is csalódás volt
, mert valószínü az évszakváltás miatt minden összevissza volt. A barátnömnek akartunk 1 db rugi-body párost venni 62-es méretben, összeillöket, értelmes áron, a kórházból való kihozatalhoz, és hát nagyon nehéz volt! (Uniszex kellett, mert ugyan valószínü lány, de ki tudja...)
De a nyáron jártam ugya Megatoys-szal, hogy a Brendonban látott Peg-Perego babakocsiüléshez hasonlót találtam a szórólapjukban a Graco kocsikhoz (olyat, amit külön talppal lehet bekötni az autóba, és babakocsira is tehetö a babaülés...). Elmentünk, és fogalmuk se volt róla...
És semmi segítökészség...
A Brendonban akárhányszor is voltunk, mindig nagyon készségesek
, pedig a legtöbbször még csak nézelödünk (és a férfi eladók is!!! Ráadásul értenek hozzá!).
Az ágynemüs részlegükön vettünk lepedöt és ágynemüt 3(!) éve a fiamnak, de az eladó hölgy még mindig megismer minket, és nagyon kedves
.
Igaz, drágábbak bizonyos dolgokban, de mégis inkább...
Doki: kiványcsi vagyok ám rá nagyon, hogy milyen lesz a szülésed, és a dokival, kórházzal hogy vagy megelégedve!
De közel van, nem?
Nekem még 3 hónap...
Beszti