Sziasztok Mamócák!
Hát, én nem tudom, hogy ti hogyan csináljátok, de én tegnap egész nap nem tudtam ide bejutni. Illetve 4 előtt 5 perccel igen, írtam nektek kisregényt, elszállt és marha pipa lettem.........aztán feladtam
Először is köszi az aggódóknak, jelentem, túléltük a csütörtöki balesetet, szerencsére nincs komoly bajunk az ijedtségen kívűl. Szerintem Manó kapaszkodik még most is ezerrel, mert a hasam nagyon kemény, de ma este megyek a 12 hetes UH-ra (13+3!!!nincs ez későn?), és remélem ott azt mondja majd a doki, hogy tényleg minden oké.
Másodszor, gratulálok az eredményekhez!
Nem sikerrült még csak futtában beleolvasgatni az eszmecserétekbe.
Hát, nehéz téma ez a kórház/magán.....
Nekem mindenképpen a magánrendelés jött csak szóba, mert annyira nem ismerem itt (illetve itt sem) a kórházakat, hogy fontos volt, tudjak bízni a dokiban.
Hát, eddig úgy néz ki, hogy összejött. A magánrendelésén sem mondja meg, hogy mennyit kér, csak azt, hogy „amennyit a kismama rászán”. Csak hallomásból tudom, hogy ez 3000 szokott lenni.
A szülésért meg megint „nem kér semmit”, a barátnőm (aki ajánlotta és először elvitt hozzá) szülésenként csak 15000-et adott és az utolsót visszaadta, hogy költse a babára!
Mamacka, remélem, hogy nem lesz semmi gond a személyes találkozás után, de ha mégis, akkor válts! Vannak még emberek is az orvosok között!!!
Mariannka, Én is hülyét a kapok a sok vizsgálat miatt, főleg, hogy a nagyanyáim, nagyapáim is megszülettek valahogy.
De a legjobban azz idegesít, hogy azt hiszi mindenki, a kismamának nincs más dolga.
A védőnőhoz ma kellett volna mennem, de tegnap este közölte, hogy reggel dolga van, 11-re menjek. Ha-ha. Én meg közöltem, hogy majd megyek a jövő héten, meert én munkaidőben szoktam dolgozni, nem akkor, amikor ráérek.
Kicsit felhúzott.
Na, most írtam nektek sokat, olvasgassatok, addig én is azt teszem
Medike
13+3