Sziasztok!
Kb. 2 órája olvastam az elmúlt napjaitokat...de végeztem..
Az elmúlt napok borzalmasak voltak, elvállaltam egy baromi nehéz fordítást, hogy majd én, a nagy angolos csak úgy sipp-supp lefordítom...aha...vért izzadtam, persze csak a gyerkőc elalvása után tudtam hozzáfogni, a legdurvább a szombat éjszakám volt: este 10-től hajnali fél 5-ig ültem a gép előtt!!!!!Másnap nem voltam valami fitt..!!
Vezso!!
Örvendek, hogy jobban vagy, szegény biztos megijedtél, hidd el megértelek, nyár elején anyumat vittem korházba igen erős vérzéssel, mondjuk neki más miatt volt, hirtelenjében meg is műtötték, szerencsére már minden ok.
Nagyon cukik a képek Rozi babáról, olyan édes a pezsgős pohárral...
) csak nehogy rászokjon...
Jó kis családi buli lehetett nálatok, ügyi vagy , hogy ilyen sok tortát csináltál!!!!
Connie!
Remélem jobban vagy....homeos bogyik közül a családban nálunk az Oscillococcum ( nem biztos, hogy így írják, de már nem tudom hol a doboza, bocsi..) vált be!!!
Hüpi!
Nagyon örvendek, hogy találkoztunk, annyira meglepődtem
csak álltam és néztem bambán és csak lestem ki az okos fejemből, hogy honnan tudja ez a lány a nevem...és a fiamét is....
Cuki Ádi baba, legalább már őt is láttam személyesen...és benneteket is!!!!!!
Vizimano!
Jó pár éve nekem is volt hasonló műtétem, egy szörtelenítés után a hónaljamban begyulladt egy szőrtüsző és elkezdett a csomó nőni. Az elején gondoltam majd csak elmúlik, de ez a kis csomó csak nőtt, piros is volt és iszonyúan feszített...
borzalmas volt a végén már le sem tudtam engedni a karom a testem mellé úgy fájt. Elmentem a sebészetre és másnap reggel egy ambuláns műtét keretében, helyi érzéstelenítéssel, kis szikével megnyitotta a dudort, kikanalazta a cuccot, már nem is emlékszem varrt-e vagy csak bekötötte, de ne tudd meg olyan jó érzés volt amikor felkeltem az ágyról NEM FESZÍTETT többé!!!!Nem fájt a műtét és utána sem volt vészes a seb, szóval nyugi hamar túl leszel rajta!!!!Szorítunk neked!!!! Utána pár napig ne nagyon erőltesd magad (tudom ez nem könnyű...), de rendbejön szépen!!!!
Timurr!
Maja egyszerűen ennivaló abban a csincsi dalmatás ruciban
én is megnéztem azt a honlapot, vannak édes kisruhák....te is aranyos vagy a képen!!!!
Ildi!!
Tök jó zsákokat vettetek a Lurdyban, képzeld a párom ott dolgozik!!!!Lehet én is benézek, hátha még van....köszi az infót!!!
folyt. köv.