Új privát üzeneted érkezett!

Aranyosak vagytok, köszi a biztatást.Kép Igyekszem majd péntekre vagy csütörtökre időzítni a műtétet, és akkor a hétvégén lesz segítségem.Kép

Connie,
Ákosnak is turiztam már Gap, Kimbaloo, Mexx, Old Navy cuccokat. Volt egy csomó ami teljesen új volt, lehetett látni a patentokon, hogy azokat még nem kapcsolgatta senki.Kép Magamnak nagyon ritkán találok ruhát turiban.Kép

Timurr,
nagyon szép vagy.Kép Biztos sikerül lefogyni is, de most sem vagy tehénKép
Ákos tudja, hogy Maja józanéletű káros szenvedélyektől mentes leány.Kép

Kép

Kép
vizimano

Aha, akkor már csak jó turikat kellene találni a környéken.Kép
Kép

KépKép
connie

Vizimanó
Ahh.Köszi.de azért az a gyenge 20-25 kiló meglátszik ám,csak levágom a képről a felesleget,amit tudokKép
Én is túrtam már olyat is amin a cimke is rajt volt.

ennek örömére ha nem dolgozik sokáig a párom el is megyünk a turiba

Timurr
Vendég

Vízimanó,
jaj, annyira sajnálomKépKép! De biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz! Kiveszik a gyulladt mirigyet, aznapra talán a férjed kap szabit, átveszi Ákost. Akkor te tudsz egész nap pihenni. Talán sikerül péntekre időzíteni a műtétet, és ha a férjed nem dolgozik hétvégén sem, plusz két napot tudnál pihenni. És hamar rendbejössz, majd meglátod, mert Ákos ad erőt, hogy érte is mihamarabb regenerálódjKép! Nem próbáltatok leköltözni a szőnyegre? Ott etetni, pelenkázni, játszani, esetleg aludni is. Így kevesebbet kellene emelgetned.

Timurr,
nem Enikőtől vettem, de láttam, hogy ő is ad el LEGO-t.
Dehogy vagy te tehén, miért mondasz ilyet? Nekem sem ártana lefogyni, bár amikor Virággal bementem a kórházba a születése napján, akkor 20 kilóval voltam több, mint most. Pedig "csak" 10 kilót híztam vele. Nem is merem leírni, mennyi voltam, a lényeg, hogy engem nem lehet túlszárnyalni kilók terénKépKépKép!
Az egyházról alkotott véleményed miatt pedig miért haragudnék? Biztos okod van rá, ha így gondolod. És nem haragszom, ha megírod, kíváncsi vagyok rá.
Szoptatni kezdek közben, innentől egykezes...

Connie,
én 13 éve "megrögzött" turkáló vagyok, és általában nagyon jó dolgokat fogok ki olcsón, azaz csak azt veszem meg, ami jó állapotú, alig, vagy egyáltalán nem hordott. Sokat spórolok ezzel. Még gimis koromban kezdtem, amikor alig volt zsebpénzem, de én is szerettem volna jó ruhákat. Igaz, akkoriban korántsem voltak még ilyen jó minőségűek a használt ruhák, mint mostanában. Egyetem alatt is folytattam, öszöndíj mellett megintcsak spórolás volt így vásárolni. Aztán szépen lassan az életem része lett a ruhavadászat, ha kellett vmi, megnézem pár turkálót, és csak akkor vettem újat, ha nem találtam használtat. Mi nem járunk Auchanba, hipermarketekbe, ahol szintén olcsón lehetne babaruhát venni, bár remélem, turkálva még olcsóbb. Egy példa: Virág 450 forintért, Viola 680-ért kapott egy hete téli anorákot, béleltet, vízlepergetős anyagút, mind2 jó állapotú.

Most megyek, Virág belebukott a mobiltelefonombaKép, megpróbálom kitiszítani, remélem, azért csörög majd mégKép...
zitmi

Timurr,
na itt egy tehénKép!Hol vagy te ettől? Ne viccelj!

Kép
zitmi

Zitmi!
Ez a kép fantasztikus. Visszahozta az önérzetem Kép

Köszi a válaszokat mindenkinek hozzátápi ügyben. Mi lenne velem nélkületek...

Én nemtom, hogy máshol is jó cuccok vannak e a Tescokban, de itt Egerben tök jó dolgokat vettem. Overall, téli dzseki, C.C. nadrág, felsőrész, pizsama. És szerintem nem is drágán. És kipróbáltuk a Tescos pelenkát (sima kék-fehér), nekünk bejött. Igaz, 1-2-nél a tépőzár nem ragadt, azt ki is dobtuk, de ami ragad, az aztán rendesen Kép

Jázinak szerintem jön a köv. foga, és olvastam az interneten, hogy ajánlják ilyenkor a Chamomilla CH15 homeós bogyót. Valaki használt már ilyet? Mert az az igazság, hogy ma vettem a gyógyszertárban, és gondoltam lesz hozzá adagolási útmutató, de nincs, és az interneten sem találtam semmit. Oké, annyi van a dobozon, hogy egy adag 5 golyó, de az nincs, hogy oldjam-e vízben, vagy a nyelve alá rakjam, mennyiszer adhatok neki, stb. Szóval, ha valakinek van tapasztalata, szívesen veszem.

További napsütéses délutánt mindenkinek.

Csók,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Brigo: Forralt-majd hűtött vízben oldj fel 5 bogyót és úgy add jázinak vagy ha már tud szopogatni, akkor el is szopogathat 5 bogyót. Félóránként lehet adni 5 golyócskát. De gondolom ennyire nem lesz szükség. Kép
Ne fém kanálból add semmiképp, mert attól elveszíti a hatóképességét. Kép Jólmegaszontam. Kép
Szóval műanyag kanálból, és jó lenne ha úgy adnád, hogy előtte és utána is fél óra legalább teljen el kajálás nélkül.

Ezzel a bogyóval még nincs tapasztalatom, de van itthon, és várja a fogzást.
Viszont a férjem 2 nap alatt meggyógyult a magas láz + takonykóros betegségéből homeós bogyóval.
És nekem is van jó tapasztalatom, szülés után, náthával, stb.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timurr: Versenyre kelek veled nagy, vastag comb kategóriában! Úgyis én nyernék!!! Kép
És nekünk se kellett fizetni a papnak se a keresztelőért, se anno az esküvőnkért. Csak az egyházadót.

Vizimano: Sajnálom. Kép És őszintén remélem, hogy hamar el is felejted a műtétet, és Ákost sem viseli meg. Szorítok!!!

Zitmi: Tündér vagy, köszi a zellerkrémlevest. Kép Már elkészítettem, kicsit másképp, de legközelebb így fogom, elmentettem. Kép
Még egy kérdés, padlizsánból mit lehet csinálni? És hogyan? Ami finom.
Gréti köszöni a bókot!

Lánykám ma ezt produkálta amikor 20 másodpercre kiszaladtam a konyhából:

Kép
Ne örülj anyuci, megyek utánad....

Aztán amikor megigazítottam, rá 5 mp-re:

Kép
De nekem így jóóóóóóóóóó...

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,
Igen, ezt mi is szeretjük:
Kép

Hú, én már megint nagyon vacakul vagyok.Kép Pedig nincs lázam. Remélem nem arcüreggyuszi, arra antibiotikumot kellene szedni.

KépKép
connie

Connie: Kamillatea+méz+Cebion csepp (KépKép) +homeós bogyó (Belladonna) a férjemet 2 nap alatt rendbe tette.
Fú, nem hálás dolog gyógyszerésznek okoskodni. Kép
Bocsi, csak tapasztalat.
Remélem nem kell antibiotikum!!!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Arcüreggyuszira is tudok homeós bogyót Kép

na jó, tényleg befogom

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Asszem jobb lesz, ha odafigyelsz a csajszira, mert a végén tényleg padlót fog KépNekünk is csinálta ezt Jázi, azóta mindig bekötöm, nehogy a balesetin kössünk ki.

Köszi szépen a választ. Mielőtt írtál, adtam neki a szájába, volt, amit szopogatott, volt, amit lenyelt. De gondolom a gyomrában is ugyanúgy felszívódik. Azt nem tudom, hogy vízben felolvasztani lehet-e előre. Mert éjszaka nem biztos, hogy jó, ha sokáig oldódik, és akkor jó lenne, ha már ott lenne a kiságy mellett feloldott állapotban, és csak be kellene neki adni.
Egyébként én még nem használtam ilyet, de annyi helyről hallottam, hogy dícsérik a homeopátiás szereket. Mint ahogy te is a férjed esetében. A szülés előtt is szokott használni, valahol olvastam, de nekem bevált a málnalevél tea is Kép

(amúgy ezt az üzit 5 órától írom, szóval elvileg egyből akartam válaszolni. Elvileg....)

Brigó

Kép

Kép
brigó

Bea,
Kamillatea+méz+Cvitamint nyomatom én is. Homeopátiához meg nem értek, arról összesen egy 1,5 órás előadásunk volt az egyetemen, úgyhogy mondd csak.

Képzeljétek, folyik a víz a kád mögül, holnap reggel jön a vízszerelő. Persze a múltkor a burkoló nem tette be a csempeajtót, hiába mondtam neki, így most ki kell vésni egy csempét. De mondtam a férjemnek, hogy én azt a burkolót be nem engedem még egyszer ebbe a lakásba, úgyhogy ha luk lesz a kádon, amíg itt lakunk, akkor luk lesz, nem érdekel.Kép Férjem persze hajnalban elhúz Szlovákiába.Kép De legalább este jön is haza.Kép

KépKép
connie

Ja, én ma már nem is jövök, mert fekszem le a tyúkokkal....akarom mondani Ákossal.Kép
További szép estét, és jó éjszakát nektek.
Kép

KépKép
connie

Brigó,
én használtam chamomillát fogzásra, nekünk bejött. Este a ch 30-at adtam a dednek, mert abból ritkábban kell, és így kihúztuk az éjszakákat. A hatékonyságat 1-2 óra alatt biztos nem múlik el, többet még nem állt nálunk.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó!

Köszi. Örülök, ha jó tapasztalataid voltak, remélem tényleg bejön nálnuk is. Sajna nem értem ezt a ch 30-at, 15-t stb, pedig próbáltam utánaolvasni, de olyan bonyolultan fogalmaznak. És mivel van 30, 15 és 9, a középutat választottam, ezért vettem a 15-t.
Vettem Panadol szirupot is, de nem akarom keverni. A dentinoxot is használjuk, mert pl. most is azzal kentem be neki, mert vizet ivott, és ugye elvileg 1/2 óra múlva lehet neki csak adni a bogyót. Nagyon bíztam benne, hogy észre sem fogjuk venni a fogzást, mert anno nálam anyukám szerint így volt. De úgy látszik ez a hajlam nem öröklődik. Kép

Brigó

Kép

Kép
brigó

Vizimanó!

Marcipán is felvette a berregő üzemmódót; én gyanítom hogy Ákos haverjától tanulta!

Zitmi!
Köszi!Tényleg a csöppségeink egy napon születtek!Nektek is boldog ˝szülinapot˝! Kép

Képzeljétek a Lurdy Házban van egy üzlet;a neve: Ártörő! Kemény 990.-Ft.-!!!!!!!!! a téli lábzsák babakocsira!Vettünk egyből kettőt; annyira örülünk neki.:
Kép

Bea!
A menyem biztos utánad akart menni; meg akar tanulni főzni! Kép

Na jóccakát!

Ildi

delfinke

Brigó,
én sem teljesen értem, de az alapoldalt higítását jelenti. minél magasabb a szám annál töményebb az oldat. Panadollal nincs semmilyen kölcsönhatás, én csak a Germicid C-vel nem mertem "keverni" oltás után, mert az utóbbi phenobarbiturátot tartalmaz (lázgörcs ellen).Kép

Timurr,
dehogy vagy te tehén.Kép Még mindig ezt mondom. Max. nőiesen teltkarcsú.Kép Magamra is ezt mondomKépKépKép

Ildi,
te mit csinálsz berregés "ellen"? Így nem lehet etetni! Mindent kiprüszköl. PEdig olyan szépen evett korábban. Az nem lehet, hogy semmi sem ízlik.Kép

Vaktyuk,
merrek jársz mostanában?

Többi nem író is hiányzik, legalább egy képet, és néhány szót!!!!!! Lécci!!!

Kép

Kép
vizimano

Annyira tetszik, hogy ilyen sok gyerkoc "jott haza" Horvatorszagbol.

Andor is csempeszaru: Made in Bulgaria

Vezso orulok, hoyg jol vagy!

Connie! jobbulast.

Rakjatok meg fel kepeket Annyire szepek a gyerekek!!!

Udv, BJ
babjag

Sziasztok!
Mindjárt eleget teszek Bagjagnak és teszek fel képet!

Vezso
Örülök, hogy minden rendben van.Kép De ma hol vagy? Remélem pihensz. Habár, a te energiáddal szerintem nem lehet pihenni!

Connie
Karatézd le azokat a fránya bacikat.Kép
Utolsó kép=Csizmás kandúros Havas HenrikKép

Képzeljétek ma voltunk az Europarkban keresztelő ruhát nézni az Ádámnak /de azt nem kaptunk/, és nézelődés közben ismerősnek tünt egy fiúcska, azzal a göndör kis fürtöcskéjével. Odamentem hozzájuk, és kiderült, hogy ők azok. Igen Kingu, és Boti, és az apuka is velük volt.Kép
Mikre jó a net. Ismeretlen ismerösök!Kép Tök jó volt!Kép

Múlt héten a hidegebb időkre mi is vettünk egy együttest. Jó meleg!
Kép

Itt meg egy bizonyíték, hogy Ádám is tud Csizmás kandúrosan nézni!
Kép

Nem olyan jó mnöségüek a képek, mert telefonosak. Nincs digitális fényképezőnk. Sajnos!Kép
hüpi

Sziasztok:-)

Ildi,Zitmi
Isten éltesse a kis 7 hónaposokatKépSajnos nem tudom honnan szeditek ezeket a tök jó ábrákat,így csak virtuálisan tudunk küldeni Vincével egy szép szál margarétát Virágnak és egy nagy baráti pacsit MarcipánnakKép

Ildi
Köszi az infót az Ártörőről!Szuper a zsák!!Remélem sikerül nekem is eljutnom,mielőtt elkapkodják!Ez egyébként egy bababolt,vagy mindenfélének letörik az árát?Kép

Vizimanó
Én is nagyon szorítok Neked,kívánom,h minél előbb meggyógyulj!!

Vezso
Hurrá!Nagyon örültem ám,h minden rendben veled!!Nem ér ijesztgetni itt a jónépet!Rozis képek nagyon jók!KépVincének is tetszenekKép

Timurr
Szerintem is tök jól nézel ki,Maja tőled örökölte az igéző szemeitKép

Connie
Jobbulást neked!Ákosnak nagy gratula a megforduláshoz!Jót tesz ezeknek a manóknak ha találkoznak,mindegyik eltanul a másiktól valamitKép
Turkálókkal kapcsolatban egyetértek a lányokkal:én is majdnem mindent turkálóból veszek Vincének(2-300 ft egy body,általában márkás),4-500 ft a thermopulcsi,6-700egy rugi és szerintem is nagyon jókat ki lehet fogni.Magamnak nem tudok mostanában mert nem jutok be a városba(a Blaha és a Keleti között van egy nagy és nagyon jó turi,de a kedvencem a Kálvin téren a Szabó Ervin könyvtárnál van,igazi dögös cuccokkal,viszonylag olcsón.Kabátért szerintem be fogok menni,nagyon jó kabátok vannak,nyáron meg szoknyák)Sajnos Kispesten nekem se sikerült jó felnőtturit találniKép
sajnálom én is a tanfolyamot,remélem tavasszal sikerül,mert nagyon számítok ám rád!A kistesónál már nem szeretném a Renátát nyaggatniKép

Na megyek én is,bár ilyenkor sose vagyok álmos,napközben meg csak vonszolom magamKép
Sziasztok
Virág
villes

Sziasztok!

Kb. 2 órája olvastam az elmúlt napjaitokat...de végeztem..Kép

Az elmúlt napok borzalmasak voltak, elvállaltam egy baromi nehéz fordítást, hogy majd én, a nagy angolos csak úgy sipp-supp lefordítom...aha...vért izzadtam, persze csak a gyerkőc elalvása után tudtam hozzáfogni, a legdurvább a szombat éjszakám volt: este 10-től hajnali fél 5-ig ültem a gép előtt!!!!!Másnap nem voltam valami fitt..!!Kép

Vezso!!
Örvendek, hogy jobban vagy, szegény biztos megijedtél, hidd el megértelek, nyár elején anyumat vittem korházba igen erős vérzéssel, mondjuk neki más miatt volt, hirtelenjében meg is műtötték, szerencsére már minden ok.
Nagyon cukik a képek Rozi babáról, olyan édes a pezsgős pohárral...Kép) csak nehogy rászokjon...Kép
Jó kis családi buli lehetett nálatok, ügyi vagy , hogy ilyen sok tortát csináltál!!!!

Connie!
Remélem jobban vagy....homeos bogyik közül a családban nálunk az Oscillococcum ( nem biztos, hogy így írják, de már nem tudom hol a doboza, bocsi..) vált be!!!

Hüpi!
Nagyon örvendek, hogy találkoztunk, annyira meglepődtem Kép csak álltam és néztem bambán és csak lestem ki az okos fejemből, hogy honnan tudja ez a lány a nevem...és a fiamét is....Kép
Cuki Ádi baba, legalább már őt is láttam személyesen...és benneteket is!!!!!!

Vizimano!
Jó pár éve nekem is volt hasonló műtétem, egy szörtelenítés után a hónaljamban begyulladt egy szőrtüsző és elkezdett a csomó nőni. Az elején gondoltam majd csak elmúlik, de ez a kis csomó csak nőtt, piros is volt és iszonyúan feszített...Kép borzalmas volt a végén már le sem tudtam engedni a karom a testem mellé úgy fájt. Elmentem a sebészetre és másnap reggel egy ambuláns műtét keretében, helyi érzéstelenítéssel, kis szikével megnyitotta a dudort, kikanalazta a cuccot, már nem is emlékszem varrt-e vagy csak bekötötte, de ne tudd meg olyan jó érzés volt amikor felkeltem az ágyról NEM FESZÍTETT többé!!!!Nem fájt a műtét és utána sem volt vészes a seb, szóval nyugi hamar túl leszel rajta!!!!Szorítunk neked!!!! Utána pár napig ne nagyon erőltesd magad (tudom ez nem könnyű...), de rendbejön szépen!!!!

Timurr!
Maja egyszerűen ennivaló abban a csincsi dalmatás rucibanKép én is megnéztem azt a honlapot, vannak édes kisruhák....te is aranyos vagy a képen!!!!

Ildi!!
Tök jó zsákokat vettetek a Lurdyban, képzeld a párom ott dolgozik!!!!Lehet én is benézek, hátha még van....köszi az infót!!!

folyt. köv.
cica29

Virág!

Ez az Ártörő egy nagy részleg, mindenféle ruhanemű van ott nemcsak bébi, gyerek, de felnőtteknek is! A földszinten találod! Én még Fürtös születése előtt vettem ott 3 rugit kisinggel, de akkor még fogalmam sem volt, milyen is lesz az én újszülött fiam....egyiket sem adtam rá...kicsik voltak...Kép

Zsuba!
Sajnálom, hogy nem tudtak semmit mondani az orvosok.Kép Nem lehet könnyű otthon is helytállni és még anyukádéknak is besegíteni...de sztem a papádnak jobb az otthoni környezet, hátha ez segíteni fog a gyógyulásán....jobbulást!!!!!!!!!!!!

Bea!

Nagyon édes a lánykád, ahogy elkezd kimászni a hordozóból..Kép hát ez van, tudomásul kell vennünk, hogy nemsokára a hordozó már nem tölti be eddigi szerepét..Kép én a lakásban mindig vittem oda ahol éppen csináltam valamit, így kisfiam mindig szemmel tudott tartani, ma már ott tartunk, hogy ha leteszem az ágyra, mert ki kell szaladnom valamiért, azonnal orgonál amint kilépek, egyszerűen nem marad egyedül 1 percet sem......lehet valamit elrontottam..?..lehet.......

folyt.köv..

(na most nem szabadultok....bepótolom az elmúlt napokat...Kép
cica29

Kingu
De jó h újra itt!Kép
Köszi az Ártörős infótKép
"orgonál"Kép Kép Kép

Mindenkinek köszi a nonis válaszokat,csak reménykedtem hátha van itt is vki aki próbálta.Állítólag jó pikkelysömörre és ekcémára is,de még nem hívtam fel az anyukát,akinek a fia tünetmentes lett tőle.Bevallom tartok tőle,mert Vince még csecsemő,mi van ha rosszat teszek vele?
Megyek aludni,bár Vince úgyis mindjárt ébred.
V.
villes

Kriszta!

Nagyon édes Flóra ahogy nézi a képernyőt, biztos olyat mondott az a csúnya bácsi, amivel ő nem ért egyet..Kép na majd később megmondja ő is a véleményét!!!

Én is gratulálok a kis 7 hós ünneplőknek!!!!! Nemsokára mi is csatlakozunk!!!!

Sajna ma hívott a legjobb barátnőm, aki kb. 6 hetes terhes, hogy elkezdett vérezni és bennt is tartották a korházban..Kép Annyira izgulok érte, tudom, hogy nagyon várták már ezt a pici babát, aki elég nehezen akart megfoganni....remélem nem lesz semmi baj és jövő ilyenkor már az ő manója is itt fog rosszalkodni....

Még annyit, hogy sajna nekem is megjöttKépKépKép: még semmi nagy fájdalom és erős vérzés, de amiket leírtatok, semmi jóra nem számítok..Kép miért nem bírt még várni.......fél évet.....

jó éjszakát mindenkinek

üdv.

kingu
cica29

jaj de buta vagyok, a lényeget megint elfelejtettem...

Tehát a kókuszgolyó hozzávalói:

-1/2 kg keksz (anyum vmi Butter nevezetű német kekszet használ.....szte az a legfinomabb..?..)
-60 dkg margarin (minél többet teszel bele annál krémesebb)
- 2 csomag vanília
-cukor még ha kell, ízlés szerint
-10 kanál rum
-10 dkg kakaó
-1 tábla étcsoki
-durvább fajta kókuszreszelék

Gondolom az összeállítást ti tudjátok hogyan kell, még annyit, hogy anyum a kekszet pici tejben szokta megáztatni és utána jönnek a hozzávalók!!!! Ha van kérdés, szívesen válaszolok!!!Kép

Lir!
Örvendek, hogy Lilo ilyen jól eszik és szereti a főztödet!!!!!Kép
Én is konyhatündérkedem, ma céklát főztem egy kis krumplival és pár kanállal evett is belőle....a cékla piros színe ott virított a csókos száján, úgy festett mint egy mini vámpír KépKép

na most már tényleg lelövöm magam, mert ez így már sok belőlem...Képapa itt horkol mögöttem az ágyon, ma aludt el negyedszer az "Elemi ösztön" című filmen....jó mi..?..Kép

üdv.

kingu
cica29

már csak így férek rá a babafürdető szivacsra..KépKép

és ilyent is tudok..Kép
Kép
cica29

Jó reggelt!

Nemrég mentek el a vízszerelők, és kiderült, hogy a burkoló rosszul rakta be a kádnál a szegélyt, és folyik be a víz a kád meg a fal közé. Így mégiscsak őt kell hívni, hogy megjavítsaKép, de ezt majd a férjem intézi, mert én tutira megtépem a fickót.Kép

Férjem remélem ma hamar hazaér, elvileg ötre itthon lehet, mert 10-től tárgyalnak.

Ja, és lerohant a felső szomszéd, hogy a kopácsolás miatt a 8 hónapos gyereke nem tud aludni, és a kiságyban őrjöng, úgyhogy mondtam a vizesnek, hogy óvakodjon a szomszédtól, mert tuti megtépi a csaj. De hogy valakinek ilyen gyereke legyen, hogy fél 8-kor még alszik.Kép Mázlista.Kép

Lehet, hogy tényleg a foga kínozza Ákost, este kapott Panadolt, mert nagyon sírt, és 8 és fél órát aludt, egyetlen nyikk nélkül.

Kingu,
A fordításokkal én is mindig megszívom, sokkal lasabban haladok, mint ahogy gondolom. Az a lényeg, hogy már kész vagy vele.
Nem hiszem, hogy elrontottál valamit, én is cipeltem magammal Ákost mindenhova, de ő pár percig jól elvan egyedül, amikor jó napja van.Kép

Hüpi,
Lassan Csizmás Kandúr Egyletbe tömörülhetnek a gyerkőcök.

KépKép
connie

Virág!

Még volt egy csomó lábzsák; mindenféle fajta színű! Kép

Vizimanó!
Én semmit nem tudok csinálni berregés ellen; várom hogy valami új hobbit találjon magának! Kép

Csütörtökön megyünk vissza a neurológiára, kíváncsi vagyok mit mond a doktornő!Van egy pár dolog ami aggaszt bennünket!

Connie!
Bacikat jól verd el, és rakd ki a szűrűket! Kép

Vaktyúk!Merre csatangolsz?????????????

Ildi

delfinke

Ildi,
Mik aggasztanak?

Jó, majd sorba állítom a bacikat meg a burkolót, és jöhet a verés.Kép

A lábzsákok tényleg jók.Kép Mi voltunk augusztus közepén az Ártörőben, de elég gagyi cuccok voltak, mint egy retro boltban, és gyerekruhákat se találtam semmi értelmeset. Lehet, hogy csak ki voltak fogyva éppen?Kép

KépKép
connie

Connie!

Pl.: semmi hajlandóságot nem mutat arra hogy ő ülni, kúszni vsgy négykézláb állni akarna!A kezeit még mindig egy csomószor ökölben tartja!Hát röviden ennyi amit meg akarok kérdezni.
Az Ártörőben más jó cuccot mi sem találtunk; tényleg mint egy retro bolt.

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Connie: Én is csak lelkes amatőr vagyok homeopátia terén. Kép Terhesen kezdett el érdekelni, nem akarom a gyerekem gyógyszerekkel tömni ha nem muszáj.
A burkolótokat én is megtépném!

Ildi: Hehe, az Marcikánka csak jó, ha Gréti megtanul főzni. Kép Kép
Remélem Marcikával minden ok.

Hüpi: Mekkora szemek Kép Édes Kép

Villes: Ezeket a smile-kat le lehet tölteni. Rákattintasz jobb egérgombbal, aztán kép mentése más néven. Aztán ha kell, be tudod szúrni, mint a képeket. Elég macera. Kép
Vagy google-ba beírod, hogy free smile. Kijön rengeteg oldal. Csak ezekkel vigyázni kell. Vírusveszély!

Turik: Én még soha....még csak nem is voltam turiban. Komolyan ilyen jó cuccok vannak? Én abban a hitben éltem, hogy ott csak ócska, rongyosra hordott rucik vannak.
Ezek szerint nem?!?!?
Hmmm. Be kell menjek egybe. Kép

Szegediek: Mukika, Hubri, hol vagytok?!?!?
És a többiek?!?!?!?

Oscillococcinum: Influenza megelőzésére, vagy ha már kialakult. Ebből mi is bekapunk hetente 1 tubussal most már.

Kingu: Olyan epres rágókánk nekünk is van, kaptuk, még nem bontottam ki. Kép Szép a fiad. Kép

Brigo: A lényeg, hogy potenciákat (hígítás) jelent a CH.
Alacsony potencia az 5CH
Közepes: 9CH, 15CH
Magas: 30CH, 200CH.
Az alacsony és részben a közepess potenciák fizikai, testi tüneteket gyógyítanak, magas hígítások alkalmazásánál már sok tünet pontos egyezése szükséges.
Ugyea homeopátia a "hasonlót a hasonlóval gyógyítani"égtelenül kis hatóanyagot tartalmazó gyógyszer a beteg emberek azon tüneteit gyógyítja amiket egészséges embernél kivált.
Úgy kell kiválasztani a homeós bogyókat, hogy meg kell nézni meliyk mire jó, tüneteket írnak a bogyók mellé, és minél több tünet jellemző rád, amit gyógyít az a bogyó, annál jobb.
Minél nagyobb a hasonlatosság annál magasabb potenciát kell választani.
Fogzásra kifejezetten a 15 CH-s Chamomillát ajánlják.

No megyek mert lány nyekereg. Komolyan, mint egy rossz ajtó.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!!

Virág!

Én ma dél körül megyek barátnőmet meglátogatni a korházba és beugrom a Lurdyba, ha érdekel lábzsák írd meg telcsiszámodat a mailemre és a helyszínről felhívlak, hogy van-e és ha kell meg is veszem neked.....?....

Vezso!

Te mióta adsz kekszet Rozi babának? Én ma reggel a barackjába reszeltem kis babapiskótát...szted már lehet neki adni? ez vmi teljes kiörlésű, direkt babáknak való.....

üdv

kingu
cica29

bocsi, a cím: klarakinga@axelero.hu
cica29

Sziasztok!

Vacakol a számítógépünk, tegnap óta rettenetesen lelassult, általában a Babanetet sem sikerül behívnom rajta. Csak be akartam jelentkezni, és megírni: nem tudom, hogy tudok jönni mostanában.
Ha lehet, természetesen jövök.
Most nem is tudok reagálni sajnos semmire, gyorsan elküldöm ezt, amíg lehet. Lehet egyáltalán? Mindjárt kiderül...

Neketek pedig jó babázást és beszélgetést: Zitmi
zitmi

Sziasztok!
Nem nagyon jelentkezem, ne haragudjatok, jó? Olvastam mindent és fogok válaszolni is Kép
Még tegnap Hüpinek akartam írni, hogy Rozi is kb 4-5 percet tölt szopival, kivéve este, vagy ha altatja magát. Meg Nebulának is írni szeretnék majd. Meg Mindenkinek Kép

Kingu
Kekszet már majdnem az első alkalmakkor is adtam Rozinak. A gyümölcsöt párszor magában, aztán darált keksszel, szimpla háztartási.
Vagy ha marad babapiskóta, amit a kezébe adok és szépen összenyálazva szétmállik (bocs), azt is beleteszem a gyümölcsbe. Sztem jó az , amit használsz Kép, nem lehet olyan nagy különbség a babapiskóták között.

De van amikor olyan szószosra csinálom a gyümölcsöt (pici forralt vízzel pépesítem csak), és megitatom vele pohárból, mintha turmix lenne.

Fordítás: együttérzek Veled, előfordult, hogy a pokolba kívántam magam, hogy elvállaltam vmit.Kép Igazából nem szeretek fordítani és tolmácsolni se. Egyszer pl hívtak a brit nagykövetségtől, hogy kísérjek egy brit parl-i delegációt. Kiderült, hogy szinkrontolmácsolni kellett a Parlamentben!! Jól kiakadtam, mert nem ezt mondták és az külön szakma.Szó szerint belöktek a terembe... Azért túléltem vhogy, de soha többé nem vállaltam ilyesmit.
Vezso
vezso

Kingu
Az én férjem bármilyen filmen elalszik percek alatt, még a moziban is. Ilyenkor kiakadok, mert mindek fizet kb ezer ft-ot azért, hogy aludjon a moziban.
A csokis kókuszgolyóreceptet kimásoltam magamnak, köszönöm, hogy beírtad ide!!! KépKépKép

Connie
Ennyit a burkolóról, eddig se volt így látatlanban szimpatikus, de, hogy még nem is dolgozik jól...Véletlenül boríts a fejére vmit, amikor dolgozik, nehogy már megússza... Ha láttad az "Amelie csodálatos életé"-t, akkr onnan is lehet ötleteket venni, hogy lehetne kiszúrni vele.
Meggyógyultál? Szegény Ákos, millió puszikát küldünk neki, hogy a fogacska ne bántsa nagyon.
Connie, képzeld, Rozi nem harap már és szépen szopik, kb napi 4-5x, attól függ. Étkezésekkor meg forralt vizet is adok, nehogy szomjas legyen.
V.
vezso

Zitmi,
írtam mailt, de azért felteszem ide, mert a többieknek is hasznos lehet:
Tavaly nekem is volt ilyen lassulási gondom, és kiderült, azért mert nagyon sok kémprogram volt a gépemen. Innen: http://www.download.com/Ad-Aware-SE-Personal-Edition/3000-8022_4-10399602.html?t ag=lst-0-2 le tudjátok tölteni az Ad-aware-t, ami kiszűri az ilyen progikat. Nekem valami 400 file-t szedett le akkor, azóta rendszeresen nézem, és nincs már ilyen gondom.
Egyébként az a progi, amivel emailekhez lehet háttereket betenni meg emoticonokat, tipikusan ilyen.

KépKép
connie

Jégvirág
Gondolom már megfőzted a zellerkrémlevest, de azért leírom, én hogy szoktam csinálni a zöldségkrémleveseket.
Megpárolom a zöldséget, néha kevés olívaolajat vagy margarint is hozzátéve. Csinálok zöldségalaplevet (kockából is lehet) és pici fehérborsot teszek bele. A megpárolt zöldséget pépesítem kevés alaplével, tejszínnel és kb két db kockasajttal (normál macisajt). Aztán felöntöm a többi alaplével, attól függően, hogy mennyire szeretném hígra csinálni. A párolt zöldségből egy keveset nem pépesítek, ez jól mutat majd a kész krémlevesben.
Lehet zellerből, krumpliból, brokkoliból, karfiolból stb készíteni. Ha kész, akkor teszek bele mintegy díszítésként is, zellerlevelet aprítva (a zellerkrémbe, vagy a krumplikrémlevesbe), vagy petrezselymet a karfilolkrémlevesbe.
Szoktam levesbetétként ilyen krémlevesekhez csinálni: kis háromszögekre vágott kenyérkékre szórok fütölt sajtot, a sütőben hipp-hopp meggrillezem. Vagy megkenegetem fokhagymával a kenyérkéket és meglocsolom olívaolajjal.
Csinálok fokhagymakrémlevest is, vagy francia hagymalevest krémesítve, nagyon finom.
Hú, sokat írtam, remélem azért segítettem.KépKép
Vezso
vezso

Connie
Nekünk is ettől szokott lelassulni a gépünk. A smiley-s progiktól, meg amikor letöltünk zenét, akkor bejönnek a kémprogramok. Dühös is vagyok rájuk...
Vezso
vezso

Zitmi,
nekem is nagyon kaki volt a gépem, amikor Connie írta ezt a progit. Nagyon jó, azóta rendszeresen használom és tényleg hatásos.Kép

Connie,
burkolóKépKépKép Remélem hamar vége lesz ennek az egésznek, és akkor élvezhetitek a kádat.Kép Bacikat irtsd ki! Küldök 3 baciirtó energiát.Kép

Ildi,
Ákossal szorítunk, hogy minden rendben legyen Marcinál.Kép Ma kiderítettem a berregés okát. Korábban véletlenül csirkés sütőtököt adtam a gyereknek - kb. azóta cirkuszol - aztán észrevettem, hogy ez nem a sima tök, és visszatértem a csak gyümi zöldségre. Na azokat berregte ki. Ma csak almás csirke volt itthon, gondoltam, hogy kipróbálom. Megette az egész üveggel! És elaludt.Kép

Kingu,
Fürtös kész csoda.Kép Köszönöm a biztatást, remélem én is hasonlóan megkönnyebbülök a beavatkozástól mint te.Kép

Timurr,
merre jársz?Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó
Szia! Látom mirigyoperáció előtt állsz Kép szorítok nagyon KépKépKép, pár nap alatt túl leszel rajta és akkor nem fog fájni sem már. Anyunak is volt ilyesmi, ciciben is, és hamar megoldják az orvosok, bízz bennük. Ákoshoz arra a pár napra nem tudsz segítséget kérni? Hogy ne kelljen majd emelned?

Connie
Sikerült összeraknotok a járókát? Már kérdezni szerettem volna.
Vezso
vezso

Delfinke Kép
Rozi is későn kezdett forogni, nem lehet, hogy Marcipán is később fog pl ülni meg a többi mozgást? Meg forogni pl forog nagyon, azt írtad. Mert, őszintén, amikor Marcipánt látom a talikon, teljesen olyan, amilyennek lennie kell, persze Te többet látod. És olyan kis helyes arca is van, imádom a képeit! Kép
Ne aggódj, minden ok lesz!!! Kép

Vezso
vezso

Vezso,
Még nem raktuk össze, kiraktuk az erkélyre szellőzni, és meg kellene neki csinálni a helyet,de ezt szombat óta halogatjuk. Valahogy most nincs kedvem bútort tologatni. Viszont a kiskabát meg a farmer tök jó Ákosra, a másik két naci még nem volt rajta, bár az egyik még tutira nagy. Igazából ezeken a ruhákon buzdultam fel, hogy kellene majd menni turizni.Kép

Vizimanó,
Köszi a baciverő energiákat.Kép
Jön fel anyukám egy pár napra segíteni, nemrég beszéltem vele, mert nem nagyon akar múlni ez a megfázás.Kép Remélem a férjem nem lesz mérges, hogy a távollétében ideszerveztem az anyósát.
Kép

A recepteket én szorgosan másolom ám át a receptesbe.

KépKép
connie

Igaz is, megtaláltam a Fogtündért:
Kép

KépKép
connie

Ildi,
Biztos, hogy nem lesz semmi gond Marcipánnal, látod, itt más babák se kapkodják el a mozgolódást.

Ákosom az előbb elgurította a labdáját, aztán majdnem utánamászott, csak félúton eszébe jutott, hogy nem is tud mászni, és elakadt.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Köszi a bíztatást; én is remélem hogy nem lesz semmi gond.De azért inkább megkérdezünk mindent.
Most hívott a neurológus, hogy ne szerdán menjünk, hanem jövő héten, mert sajnos lebetegedett! Kép
Úgyhogy addig várunk. Kép

Na pusz nektek, mi megyünk tornára!

Ildi

delfinke

Vezso,
köszönöm a biztatást.Kép Remélem, hogy a gyulladás múlik majd a Dalacintól, én marhára rosszul vagyok tőle, remélem a bacik is.Kép

Connie,
fogtündér nagyon aranyos.Kép

Nálunk most feleslegesen foglalja a nappaliban a (fő)helyet a járóka. Az szűk Ákosnak. Folyton kúszik, és hempereg és mászni is próbál. Ma kimentem a szobájából és a kiságy alól szedtem elő.KépKépKép A járókából meg folyton kidugja a lábait, és visít, hogy nem tud szabadon mozogni.Kép

Kép

Kép
vizimano

Vizimanó,
Én is úgy szeretném majd, hogy általában ne a járókában legyen Ákos, csak amikor ki kell mennem a szobából, és nem tudok ráfigyelni. Inkább visítson egy kicsit, minthogy magára rántsa a könyvespolcot.Kép
Mondjuk a bútorokat nem elsősorban a járóka miatt kell tologatni, hanem komplex átrendezés lesz, mert a virágállványt is felszámoljuk, el kell pakolni a virágokat, és az állvány helyére kihozzuk Gabinak a régi szgépasztalomat, ami eddig Ákos fürdetőkádját tartotta. Ákos régi, rozoga kiságyát meg bevisszük a gyerekszobába az asztal helyére, amíg ki nem találjuk, kidobjuk-e vagy se.
Ez már kezd olyan lenni, mint az a játék, amit úgy lehetett kirakni, hogy volt 8 kocka egy keretben, és mindig csak egy kockát lehetett tologatni. Na ezt jól elmagyaráztam.

KépKép
connie

Connie
A rozoga kiságyhoz van egy ötletem. Az egyik hosszanti oldalát leszedni és akkor olyan babakanapé lesz belőle. Tehetsz rá párnákat, meg a plüssöket, macikat stb. És később befészkelheti magát Ákos oda pl könyvet nézegetni, egész kb 4-5 éves koráig tudja használni. Érted, hogy írom? Egy kicsit meg kell erősíteni a szerkezetetet, az alját a két végéhez pl csavarral és akkor stabil lesz. Kell hozzá ez a csavaros megoldás, mert ugye ha leszedi az ember az ágy egyik oldalát, akkor mégse stabil.
Na, nekünk van egy ilyen, majd lefényképezem Neked. Mert nem tudom elmagyarázni jól.
Vezso
vezso

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?