Vezso,
őszintén örülök, hogy nem lett nagyobb baj, nem kellett kórházba menned, és a vérzés is normalizálódott
! Aggódtunk ám érted nagyon, de fő, hogy most már nem is vérzel annyira, a családi ünnep is jól sikerült, a férjed is itthon lesz ma.
Hát valóban borzalmas lehetett az a feszített tempójú délelőtt, amikor időre kellett az ételeket elkészíteni, a nagylányok vaszekszenek, Rozi sem alszik, te sem vagy jól, egyedül vagy (mármint férj nélkül)...De minden elismerésem, hogy végigcsináltad
!
Látom, Rozi is akkor nyugodott meg, amikor kapott pár korty pezsgőt, és egy kis tortát, hiába, már nagylány, ezentúl vele is számolni kell, ha alkoholról és édességről van szó
. Majd még írj!
Timurr,
hát Majának milyen csinos, fiatal anyukája van
! És persze Maja is mennyire boldog, mosolygós, szépséges kislány, látszik rajta, mennyi szeretetet kap! Kérünk még ilyen fotókat
! Csak a sör meg ne ártson neki
...Az meg, hogy Maja ekkora volt születésekor, szerintem semmi rosszat nem jelent, az a lényeg, hogy egészségesen született. Téged rémisztgettek a dokik a méretei miatt? Remélem, hogy nem.
Delfinke, Dóri,
nektek is köszi a hozzászólást toxémia-ügyben, látom már, hogy ez sajnos gyakori dolog. Még szerencse, hogy van császármetszés ezekre az esetekre, és a babáknak így semmi bajuk nem lesz. Hát azért ez a kórház borzalmas lehet, de remélem, minél hamarabb hazamehetnek, minden rendben lesz velük, és megnyugszanak.
Kriszta,
nagyon jót nevettem a fotódon, hát szuperül megkomponáltad, ahogy Flóra George "Dábljú" Bush bácsit nézi a tévében
! Életem korai szakasza Amerikában-adhatja majd ennek a fotójának a címet Flóra, ha nagylányként rendezgeti az albumát. Az említett trilógiát nem olvastam, ki a szerző? Én mostanában Paulo Coelho-tól olvasok, itthon sorra jelennek meg a kötetei, szívesen olvasom őket. Lehet, hogy talán "divat-írót" csináltak belőle mostanában, nem tudom, mert egyre népszerűbb. Szerintem olyasmi lehet, mint pár éve a Hrabal vagy a Kundera-láz, de ettől függetlenül jó Coelho-t olvasni.
Flórának és Ákosnak gratulálok a mozgásfejlődéshez
!
Connie,
nem baj, majd akkor kicsit később elvégzed a tanfolyamot, amikor Ákos már nagyobb lesz! Addig meg olvasol egy csomót a témához.
Szép napot mindenkinek: Z i t m i