Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Újabb hányásmentes időszakom 2 napig tartott Kép

Zsu: pihenj sokat!

cory 17+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Rita,
az IKEA-s kiságy sem látszott valami nagyon erősnek, szimpla fa, vékony kis oldalpálcákkal.
Tünde férje csinál jó kis bababútorokat, talán vele is kellene értekezned.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Cory,
most azt hallottam, hogy legkésőbb a 18. betöltött hétre minden rosszullét elmúlik! Talán neked is csak ez a néhány nap hiányzik még, és minden oké lesz! KITARTÁS!!!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, nem tudom. De szerintem mindenképp olyat. Ami nem csak egyenesen varr, hanem ami legalább cikkcakkot is tud varrni. (tudod, szélekre, h nem foszoljanak ki) Megtanulni, meg biztosan meg lehet tanulni, csak kreativitás, és kézügyesség kérdése. Mikor még suliba jártam, akkor még a télikabátomat is én varrtam.Kép Ma meg már...Kép Egy csoffatt függönyt sincs kedvem varrni. De majd most.Kép Mondjuk mi kapunk majd a Párom bátyjától egy halom babaruhát, de biztos fogok a Manónak varrni valamit, mert az olyan jó.Kép Lyly, próbálj keresni valami online varró tanfolyamot a neten, vagy ilyen leírásokat, h mit hogyan kell megvarrni. Valahol van nekem egy régi, de hasznos könyvem, majd megkeresem, és ha gondolod, akkor neked ajándékozom, ha azzal tudok segíteni. De kérdezz nyugodtan szakmai kérdéseket, és segítek!

Igen, nagyon rendesek. Legrosszabb estben is megyünk majd másik albiba, ahol csak mi leszünk ketten, aztán meg már hárman.Kép

Becsi, megnéztem a házatokat. Hááát... most mondjam? Megesz az irigység! Kép Szép nagyon, és a gyerkőcöknek pedig a legideálisabb otthon!

Zsu, pihizz Te is nagyon sokat! Vigyázz magatokra!

Rita, az igen. Az gyönyörű autó.Kép Gratulálok hozzá! Jó választás volt! Kép
Hajdúszoboszló az jó hely. Nagyon sokat voltam ott, mikor otthon éltem. Barátnőm lakott ott (de már Õ is itt él Pesten), és imádtam hozzájuk menni.Kép
Az utak, azok most tényleg botrányosak. Kép De majd egyszercsak megcsinálják, és tuti lesz.Kép

Én meg most nem érzem a manót, pedig már reggeliztem is. Ilyenkor már szoktam érezni, hogy fickándozik odabent. Viszont ilyen has keményedést én még nem vettem észre, nem tapasztaltam. Néha szurkál egyet-egyet, de csak annyi. Akkor, mikor mennem kell, akkor kicsit keményebb, vagy inkább feszül, de amint végeztem, egyből puhácska. Biztos a sok hájacskától.Kép
Most azon mosolygok, h múltkor azt mondtam anyunak, h egy kicsit látszik a pocimon valami, de nem feltűnő. Erre, tegnap megmértem a pocim, és 115 volt. Múlthét kedden meg csak 108. Viszont azt is észre vettem, hogy pápá -2 kiló.Kép

Nah, pakolok egy kicsit, mert apa mingyá itthon, és indulunk, és sehol nem tartok. Miattatok, mert itt lesem, h ki mikor mit ír! Kép

Pusza,
Nana

Kép

Kép
nancsika

Nana,
nagyon aranyos vagy, de ha elküldöd, én lemásolom a könyvet, és visszaküldöm neked, hogy ne hiányozzon! Mit szólsz hozzá?

Becsi,
hol nézhetem meg a házatokról készült képeket?

Lyly
18+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, megkeresem majd! Most azon filózok, h hova tettem. Lehet az exemnél maradt, majd rákérdezek nála. Remélem meg lesz!

Kép

Kép
nancsika

Nancsika,
köszönöm! lehet, hogy egy-két tanácsadási ügyben majd kereslek!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Hűűű, megtaláltam a könyvet! 1989-es kiadás.KépNem a mai divat, de nem is azért kell neked, hanem, h segítsen megtanulni varrni.
Majd küld el a címed, és feladom neked postán, ha úgy jó!

Kép

Kép
nancsika

Angi
Köszi hogy megnyugtattál, pénteken megyek orvoshoz, azt hiszem neki is elmondom a dolgot, és remélem minden rendben lesz.
Márk baba folyamatoan mozog, fordúl, hihetetlen, nem tudom mikor alszik.Kép

Most nem volt időm visszaolvasni, mert Apával megyünk bútort vásárolni,nem, nem a babának, egyenlőre nekünk, ülőgarnitúrát.Délután már remélem lesz időm olvasni!

Mindenkinek jó hétvégét!!!!

Alina+22.hét
Vendég

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, de örülök, hogy visszatért ide az élet Kép

Nicika, Paga, Anna, Zsu (meg akit kihagytam), szurkolok! Kép

Rita, a férj viselkedése új kocsi vásárlásakor - ismerős Kép Most meg a fényképezőgéppel csinálta ezt legutóbb. De azért olyan helyesek, mint gyerekek Kép

Babetta, aranyos a manó!

Nancsika, imádom az életszemléleted Kép

Cory, nekem egyetlen esetben van hányingerem: amikor a kakit a biliből, esetleg gatyából - ez utóbbit nem is bírom, mert akkor már nem csak inger lenne. Most azt találtam ki, kiszárítom a sz.ros gatyát, hátha úgy könnyeben megy. Nagyon gáz Kép És nem tudom rászoktatni Katát a WC-ülőkére. És még ne is panaszkodjak, mert 19 hónaposan majdnem szobatisztának lenni nagyon szép dolog.

Lányok, a művházakban is szoktak babaruhabörzék lenni, itt meg lehet nézni (ezek csak a fővárosiak - a rendezvény típusánál kell kiválasztani, hogy cserebere, börze): http://bmk.ahol.com/kulturprojekt/bmk/rendezveny.asp

Kistarcsaiak, ha Kistarcsán veszik le az AFP-t, akkor is Bp-en elemzik, és lehet hívni azt a számot, amit megadtatok? Én is bosszankodtam ezen a hülye AFP-n, mert a nőgyógyász azt mondta, ha nem Kistarcsán akarom, akkor inkább helyi orvostól kérjek beutalót, mert azt szeretik, tegnap meg a körzeti azt mondta, AFP-re ő nem adhat beutalót, mert a vizsgálatot nem a szakrendelőben csinálják, hanem a Margit kórházban. Úgyhogy megyek hétfőn Kistarcsára. (Azért hétfőn, mert akkor leszek 16+0, és nem akarom, hogy megint ebből legyen gond, hogy most akkor a betöltött vagy az aktuális terhességi héttel számolnak, és ezért lesz rossz az eredmény, mint Katánál).

Az utazóknak jó utat, és mindenkinek szép időt! Kép

GyeZsu
gyezsu

Nancsika,
küldtem emilt, de ha van időd, el is mehetek a könyvért, úgy tudom, te is bp-i vagy.
Köszönöm szépen!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

válasz ment! Kép

Kép

Kép
nancsika

Gyezsu! Mi baj van életszemléletemmel? Kép Jah, úgy döntöttem, h mostantól sárgával írok. Nem toom mért. Csak úgy bejön.KépKépMeg, h folyjon a szemetek. Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsika,
megkaptam, köszi,akkor tényleg az a legjobb, ha találkozunk. Kép
Te mondd meg, mikor és hol, mert én már itthon vagyok, nem dolgozom.
A levelet az agnes1205@freemail.hu címre küldd lécci, vagy itt is írhatsz, a msáik emil a férjem kollégájáé.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Ok, Lyly. Én is itthon vagyok már tegnaptól... Majd jövő héten valamikor. Most lassan megyünk.(bár szerintem még lazán 1-2 óra mire elindulunk.Kép)

Kép

Kép
nancsika

Nancsika, velem nem tudsz kib@szniKép Kijelöltem amit írsz, úgy olvasomKép

Most is fájdogál a hasamKép Pedig csak ülökKép AjjajKép Megyek veszek be pipholphent.

Zsu
17+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nah, sziasztok! El vagyok utazva.Kép Vasárnap, vagy hétfőn jövök. Ha leng a kezem, jelentkezem.Kép Addig bírjátok ki valahogy nélkülem! Kép

Pussz! KépKépKépKép
Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Zsuszófi,
hogy fáj a hasad? Néha nekem is szúrkál, húzódik, meg olyan enyhe menzesz-féle érzésem is van.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Lily, nekem is mensis görcseim vannak, ill. ezek nem is igazán görcsök, mert egyfolytában fáj. Csak nem éppen enyhénKép és ilyenkor ha megnyomom a méhem, akkor kőkeményKép Tegnap is kökemény volt, fél óra után bevettem egy pipolphent, és elaludtam. Másképp nem múlikKép

Nah majd kedden kiderül hogy mi van. Egyébként én Bencével is nagyon sokat keményedtem, tehát nem új dologKép

Zsu
17+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ma 3 éve készült a kisfiam, egy gyönyörű romantikus randevú "utóhatásaként"KépKépKépKépKépKép

Hoztam róla egy egész friss képetKép

Kép

09.07-én készült a kép a nyaralásonKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyezsu!

Ha Kistarcsán veszik le akkor is telefonálhatsz ők is oda küldik.

Csema!
Örülök,hogy jól vagy és gratula a kislányhoz!

Nancsika!
Én is elolvastam hi-hi!

Zsu!
Máskor is fájdogál a pocak?
Nekem szerencsére nem fájdogál csak néha keményedik,de akkor ez normális ahogy írta valaki.

Cory!
Lehet hogy tényleg nyernél rókica versenyben extrémben is és számolásban is.De most már csak elmúlik tényleg.

Nancsi és Lyly!
Remélem nagyon hamar sikerül majd saját házikót vásárolni!Nekünk szerencsére családi házunk van bár 10 évbe telt hogy készen legyen de most már minden olyan ahogy akartuk.Most csináljuk a baba szobát,mert eddig vendégszoba volt.

Babetta 19+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsu!

De helyes fiú és király a sárga szeműveg!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Házikó: Mi is most fogunk albiba költözni, ugye ha megyünk fel Pestre. Ha a párom talál jó melót (ahol rendesen be is van jelentve) akkor kb egy év múlva álmodozhatunk saját lakásról.... jó lenneKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta, igen fájt már máskor is, de pár napja fokozódott ilyen erősre.

SzemüvegKép Három napja törte el, pedig imádtam rajtaKép Van másik ami skék de nem olyan jóKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Gyezsu: én nem mosok szaros gatyát és soha nem is mostam Kép NEm szoktattam szobatisztaságra, egyszercsak közölte, hogy ő már nem kér pelust, és akkor már ment minden simán. Tény, idősebb volt Katánál akkor Balu. Zsoma még pelusos. De a pelusozás nem okoz gondot, még csak émelygésem sincs tőle.

Zsu: magnézium nem használ? Durván hangzik ez a keményedés dolog.

Én ma lejártam a lábam, viszont vettem egy király felsőt magamnak Kép

cory 17+2

cory
Budapest

Cory! Alapvetően egy mázlista vagy! Luca is magától hagyta el a pelust, de azért produkált egy elég zűrös átmeneti időszakot, amikor pelusozni már nem igazán hagyta magát, bilibe, WC-be viszomnt nem óhajtott termelni.
Zsu! Bence nagyon helyes Kép

Borcsa
20+4

Borcsa
KépKépKép
borsts

Cory, a magnézium sose használt, én mindig szedtem és mellette keményedtem rendesen. Bencével a 18. héttől, a kicsivel a 10. héttől. Szvsz most a fertőzés miatt lehet ilyen gázKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt, pedig már 17+3 vagyok. Eddig nem éreztem szükségét annak, hogy beszélgessek a terhességről, de most valahogy ennek is eljött az ideje.
Ez az első babám, és kisfiú. Nagyon vártam már, és lassan úgy tudom, hogy éreznem kell a mozgolódását. Milyen érzés? Az orvos nem beszélt erről, és én nem tudom, hogy azok a kipukkanó buborékszerű érzések lehetnek-e a baba mozgolódásai. Örülnék, ha tudnátok ebben segíteni.
Előre is köszi!
Doree
doree

Doree, a magzatmozgás a legelején amikor érezni kezded, pontosan olyan kipukkadó buborékszerű érzésekKép

Üdv közöttünkKép

Zsu
17+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki! Csak nem mindenki kirándulni ment?

Nicika jól vagy?

Doree!
Szerintem ne izgulj lassan magadtól is, rájössz a pici jelentkezésére. Nekem 17+4 napon volt az eslő egyértelmű rúgás kistompán azóta egyre több és erősebb is. Nagyon jó érzés! Sokszor csak mosolygok rajta.

Becsi!
JÓ mozizást holnapra!!!!

Babetta 19+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!
Nem voltam 2 napig, mert kórházban voltam.
Péntek reggel véreztem egy kicsit és bevágtattam az Istvánba. Ott kiderült, hogy a vérzés már nem látszik, de a lepényen van egy hematóma, és 11×40 mm-es darabon levált. Úgyhogy befektettek. Semmi kezelést nem kaptam, az ördög se volt kíváncsi rám, mert ez "úgyis magától megoldódik, vagy így, vagy úgy". Aztán sikerült elérnem a dokimat, aki ma reggel megnézett ultrahanggal és azt mondta, hogy nics semmi, vagy elmúlt, vagy nem is volt és valaki csak elnézett valamit. Kérdeztem, hogy nem a köhögéstől van-e, de azt mondták, hogy régen amikor a nőket a tatár kergette, akkor is születtek babák. Erre most már vérzik az orrom, de erre majd kalciumot szedek. Szóval pár napig szétnéztem a kórházban.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra!
Megyek szundizni!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok kismamik

Nem sikerült gondosan visszaolvasnom, de azért...

Doree
Isten hozott!... az nagy valószínűséggel a babó!

Cory
Szegény fejed... én fel voltam készülve, hogy zsinórban hányni fogok,... de végülis csak egésznapos émelygés volt...
Talán mire megmozdul babaó elmúlik... vagy már azon is túl vagy???

Zsuzsófi Szelivi
Vigyázzatok magatokra...

Eszti
A börzére remélem eljutunk! Én szeretem az ilyesmit!

Nekem éjjszaka úgy begörcsölt a pocim, nagyon megijedtem... nemtudom, hogy ez lenne a keményedés?... végül is kemény volt... vagy csak növekedés miatt fájt? Reggel látványosabban nagyobb volt a pocim! Egy kicsit aggodalmaskodom, de hétfőn végre remélem eljutok a védőnőhöz és utánna a dokihoz.

Mindenkinek pusssz!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Doree!
Üdv köztünk. Mikor tudtad meg, hogy kisfiú a pocaklakó?

Nálunk ma vendégségbe jöttek anyósomék+ a sógoromék. Tegnap egész du. főztem ma reggel még gyorsan muffint sütöttünk a lányommal, de meg volt az eredmény, minden nagyon jól sikerült.

Az én hasam már tök nagy, és sikerült 5 kg-t híznom. Nem tudom hogy fogok kinézni 9 hónapos terhesen, de gyanítom, hogy brutálisanKép

Rita
17+0

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Alukáltam egy kicsit, meg tévéztem. Tanulni elfelejtettem Kép.

Mamacka!
Nekem is görcsöl a hasam, de mindig csak a jobb oldalon. Meg néha olyan, mintha meg akarna jönni. A kórházban elmondtam ezeket, de mindenki csak legyintett rá, a saját dokim még ki is nevetett.

Rita!
Én most megint fogytam 1 kilót. Nem is gondoltam, hogy a terhesség ilyen jó fogyókúra. Pedig szerintem eszek rendesen, csak az édes kaját nem bírom. Pedig én anno két pofára ettem a kockacukrot. Ja és én csak 14+3 vagyok.
Egyébként a kórházban láttam egy-két nagy pocis anyukát meg kismamát. Szerintem sokkal jobban néztek ki mint a csontkollekciók.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Én nem találtam Becsiék házának a képét az Õ albumjaiban.
Én is elkezdtema miénket, bár még nem sok kép van benne.

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6569

Mindenkinek üdv:
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok kismamik!

Csatlakozni szeretnék közétek ha lehet.
14+5 vagyok és ha minden igaz kukis lakik a pocakomban, akinek a mozgolódását már néha érzem is.
Már van egy kislányom aki 6 éves.

Ahogy olvasom amiket írtok, hát néha én is hasonló problémák miatt aggódom.
pl. a jobb oldali hasfájás nálam is gyakori, és görcsöl is a hasam néha.
Beszéltem erről a dokimnak aki megnyugtatott, azt mondta a jobb oldali érzékenység attól lehet, mert abban a petefeszekben volta peteérés amikor terhes lettem.
Na magamról most ennyit.

Vigyázzatok nagyon magatokra és a kis pocaklakókra is.

Judit
csigano

Szelivi

A jobb oldalon görcsölt eddig nekem is, azt már a növekedésre fogom, de most éjszaka arra ébredtem, hogy az egész fáj! Ezért egy kicsit megijedtem.

Ritaa
Gyönyörűek a gyerekeid!
Én mindig vörös szeplős kislány akartam lenni.... az már nem is leszek de lehet kapok egyet ajándékba...

Csigano
Isten hozott! ...és további örömteli pocakosodást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ritaa nagyon édesek a manók!Pulitok van?Nekünk kettő........
Pedig 3 becsis alumom van fent.
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2860
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=3685
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=11

Üdv az újaknak!!!

Szelivi vigyázz magatokra!!

Nekem oldalt /és főleg éjjel/ szokott szúrás lenni fordulás közben, mint amikor peteérésem van, nagyon kellemetlen.Azért majd említem a dokinak.

Csajok bajban vagyok, mert a paintból, nem tudok használható képet dvd-ről lementeni, pedig holnap megyünk 4d-re és nem szeretnék a képért fizetni....tud valaki segíteni?

Most megyek mert mesélnem kell!

Sziasztok

Becsi 19+2
becsi
Iklad

Sziasztok!

Szelivi: pihenj nagyon sokat, az biztosan segíteni fog.
Doree, Csigano: üdv közöttünk.

Pénteken voltunk dokinál, ezért írok egy kis beszámolót. A doki szerint a vérnyomásom kicsit magas, vagy inkább határeset, ezért konzultálni kell egy belgyógyász szakorvossal is. Ráadásul asztmás vagyok gyerekkorom óta, arról is beszélni kellene vele. Szerintem nem is magas, hanem inkább váltakozó a vérnyomásom, mert ma pl. rosszul lettem az utcán, majdnem elájultam. Sajnos egyedül voltam, és annyira szédültem, hogy beleléptem egy gödörbe és a bokám is kiment. Hazamentem, amilyen gyorsan csak tudtam, (felfelé gyalog egy magas hegyen), és akkor mértem 115/56-os értéket. Hát ha ez magas, akkor kutya legyek. A bokám sincs valami jól, de sajnos van tapasztalatom abban, hogyan lehet gyorsan kezelni, így az talán a héten magától meggyógyul.

Emellett pénteken mondta a doki, hogy a 18 hetes UH szerint a baba 1 héttel kisebbnek tűnik. Ez persze lehet attól, hogy nem 28 napos, hanem 35 napos ciklusom volt és rosszul számoltak az elején. De esetleg attól is lehet, hogy a vérnyomásom miatt a baba nem tud megfelelően fejlődni. Valami "áramlásgondok" lehetnek. Ettől persze azonnal lesápadtam. hogy mit kell tenni, de csak várni lehet. 5 hét múlva újabb UH-t csinálnak, és ha nőtt a lemaradás, akkor valamit mérni fognak a kórházban. Tudjátok, hogy miről lehet szó? Volt valakinek hasonló esete?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Szelivi
Gondolom nagyon megijedtél, jó hogy minden rendben mindkettőtökkel.Kép

Doree
Üdv köztünk, és üdv a kisfiúsok táborában (azt hiszem már többen vagyunk mint a lányosok), a bugyborékolás nálam inkább bélmozgás volt, én 18 hetesen éreztem 2 jól kivehető rúgást, és akkor biztos voltam hogy a babám volt.

Rita
Nagyon jók a képeitekKép

Becsi
a Dvd -s ügyben nem tudok segíteni.

Mariannka
Szerintem nyugodt lehetsz, hogy a babád nem a vérnyomásod miatt kisebb, a magas vérny. 140-esnél kezdődik, neked ettől messze van, előfordul hogy nem olyan gyorsan fejlődött a baba, de lehet hogy legközelebbre meg 1 héttel idősebbnek fog kinézni.
A szédülésekkel vigyázz, még jó hogy nem törött ki a bokád! Ha nagyon szédülsz, kicsit haolj előre, csukd be a szemed, és próbálj megfogni egy fix pontot, de legalábbis ne gyalogolj tovább!!

Csigano
üdv közöttünk!!

Nekem a pocim leginkább a 16.hét után kezdett szurkálni, ez biztos hogy összefüggött a növéssel mert 1-2 héttel utána kezdett látszani a pocim. Még most is néha beleszúr, változó hogy melyik oldalt,de szerintem nem kell emiatt megijedni, minden kismamánál volt ilyen, legalábbis akivel beszéltem mondta.

Alina+22 hetes Márk baba
Vendég

Sziasztok!

Végre eljutottunk kirándulni! Na jó, nevezzük inkább erdei sétának, de akkor is jó volt. Kismarosról kisvasutaztunk Királyrétre, ott "kirándultunk" egy kicsit, aztán visszakisvasutaztunk, és Kismaroson megvacsoráztunk. Ja, és a kirándulás egyik nagy eseménye volt, hogy Kata tudott úgy pisilni, ahogy a nagylányok: guggolva (illetve vízsszintesen guggolva, én tartottam).

Zsu, huncut egy fiad van Kép Először boldog születésnapot akartam kívánni neki, de aztán felfogtam, hogy a fogantásának van a 3 éves évfurdulója, ugye? Kép

Doree, Csigano, üdv közöttünk Kép

Szelivi, azért az durva, hogy a kórházban rád se néz senki, ha a saját dokid nincs ott Kép Örülök, hogy nincs semmi baj Kép

Rita, van elég kép fönt szerintem, helyes család vagytok Kép

Mariannka, nekem Katával állandóan ezen problémáztak, hogy kicsi a gyerek. Ha van otthon vérnyomásmérőd, vezess vérnyomásnaplót, és mutasd majd meg az orvosnak, mert az, hogy egyszer-egyszer megméri, sz.rt sem ér szerintem.

Pociszurkáláshoz még nem tudok hozzászólni Kép

Jó éjt!

GyeZsu
gyezsu

SziasztokKép

Gyezsu jól gondoltad, a fogantatásának van az évfordulója. (ill. tegnap voltKép))

Én jól vagyunk, ma csak nem bírtam ki, elmentem börzézniKép És ha már elmentem vettem is a pocaknak két hálózsákot, egy sapit meg egy napozótKép Úgy turiztam, de édesekKép Muszáj volt, egyszerűen nem bírtam megállniKép Pedig negyed egyig győzködtem magam, hogy nem megyünk, korai még, de a háromnegyed egyes buszon már fennvoltunk BencévelKép

Bőrze után játszótereztünk, kicsit ki is fáradtam, mert ott kellett állnom Bence mellett, merthogy a kis drága még véletlenül sem a korosztályának megfelelő játékokkal játszik, hanem falat mászott, meg kötélhágcsón mászkáltKép És hát ezek nem az ő méreteire vannak tervezve. Utána meg elmentünk apához az étterembe, és "megvárunk míg végzel" felkiáltásal nekiállítottuk főzniKép Isteni töltött rántottsajtot ettemKép MIndig tudtam hogy a zuram tud főzniKép Meg söröztem isKép Igaz csak alkoholmentesetKép Bence is rákapott nagyonKép Imádja a sörtKép

Szóval jó nap volt, azért vigyáztam magamraKép Nem is keményedett a hasam, csak most mikor jöttünk haza. Mindjárt fürcsizek, és lefekszemKép

Puszi mindenkinekKép

Zsu
17+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Mariannka: nekem tipikusan a háziorvosnál magasabb a vérnyomásom. Védőnőnél, nőgyógyásznál sima 120/80, itthon meg 100/60.
Babaméretről meg annyit, hogy nekem még nem volt számoláshoz megfelelő gyerekem Kép Balu végig 2 héttel kisebbnek tűnt, majd a számolás szerinti 5 nap túlhordásban frankó túlhordásos tünetekkel született (pedig uh szerint még 1,5 hetem lett volna). Nem volt elszámolva, csak nem lett óriásbébi (2900g). Zsoma (vele volt magas a vérnyomásom a dokik szerint) meg végig 2 héttel nagyobbnak tűnt az uh-on, pedig tuti, hogy félidőben készült. Na, róla azt mondják, ha kivárta volna, 4-4,5kg lett volna. Hármaska meg 6 nappal kisebb, mint számolás szerint illene, pedig tuti peteérés előtt készült Kép Vannak átlagok, és vannak messze nem átlagos babák Kép De ez később is így lesz!

Mamacka: még nem érzem a mozgását. Hát majd meglátjuk Kép

Doree, Csigano: üdv itt Kép

cory 17+3

cory
Budapest

Jó reggelt!!!!

Látom, visszatért ide az élet, tehát akkor totyogó ejtve????
Doree, Csigano üdv. ittKép

Mariann, reméljük semmi baj a vérnyomásoddalKép, bokád hogy van?
Én pénteken voltam ekg-n, akkor 90/60-as vérnyomit mértek(2héten belül már másodszor ilyen alacsony).Lehet kávéznom kéne?Kép
Rita, Becsi, megnéztem az albumaitokat, nagyon helyesek.Kép
Szelivi, hú, nem lehetet valami jó a kórházbanKép, de most már minden okés, ugye?

Csajok, nyugi az albérletek miatt.
Az a lényeg, hogy együtt a család, és van hol lakni, nemKép?
Mi is 10 évvel ezelőtt albiban kezdtük, egy nyomorult szobát béreltünk, az egyikben laktunk mi, a másikban a főbérlő a feleségével, meg két macskával,Kép, a harmadiikban egy malájziai pasi aki egész nap zongorázottKép.Ha ő nem zogorázott, akkor a főmuki énekeltKép
Most elképzelhetitek milyen volt.
Aztán innemn egy másik albi következett, ott már csak mi voltunk, és egy másik csaj a kisszobába, az se volt semmi.
Na, és akkor belevágtunk egy 34 m2-es lakás megvételébe.Idővel ezt eladtuk, mert kinőttük, aztán jött egy 65 m2-es(panel mind a kettő).Ezeket szerencsésen vettük mindig, és tök jól szálltunk ki mind a kettőből, és most belevágtunk a házba az idén februárba.Kép
(persze tele vagyunk kölcsönnel, de nem is ez a lényeg).
Autó ügyben meg trabi és kis poli volt az első kettő.Kép

Egyébként még én sem érzem a mocorgást, de várom minden nap.
Ja, a csütörtöki fogászatot "megúsztam" egy gyökérkezeléssel, és egy próbatöméssel.De szerintem ez se tökéletes, mert ha ráharapok, még tök érzékenyKép
Úgyhogy csütörtökön mehetek vissza, betömi rendesen.Reggel meg teljes vérkép+ afp.Jó kis napom lesz.
Sziasztok
Ildikó15+3
vas

Sziasztok lányok! Gondoltam benézek picit hozzátok! Nagyjából már kihevertem a csütörtöki altáji piszkálás fáradalmait. Most már nem húz annyira lefele a hasam. Persze sokat pihenek! Jól vagyunk! Szombaton végre megvettük a gyerekszobába a parkettát! 21 négyzetméteres szobába volt 100 euro! Olcsóbb mint itthon! Szóval ennek most nagyon örülök!
Ma vagyunk kereken 21 hetesek és mint minden kerek héthez illik most is csináltam pocifotókat, amiket meg is mutatok nektek! Hogy mennyire nőtt a pocakom? Én érzem hogy nőtt, de a képek nem ezt bizonyítják! Kép Meg a haskörfogat sem, ugyanis ma reggel 95 cm-t mértem, ami 2cm-rel kevesebb mint a múlt héten! Na mindegy! A pici sokat mozog úgyhogy biztos jól van! Pusszantás! Ma még azt hiszem felnézek picit olvasgatni, mert alig tudok rólatok valamit!
Ja és a képek:
Kép
Kép

KépKép
nicika

Elkezdtem felrakni képeket a házról az albumomba, erre közben megint becsődölt a babanet.
Most jóKép
De meddig????
Ide raktam fel pár új képet, hogy milyen volt a kis házikónk, amikor vettük télen, és milyen lett most(1-2 hete lett készen kívülről is)
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7201

Puszi Ildikó
vas

Nicika, nagyon csini a pocid, és tényleg pihizz sokatKép

Ildikó15+3
vas

Sziasztok csajok!

Háááát, Ildikó, nem igazán mondanám, hogy visszatért ide az élet. Nagyon sok anyuciról már régóta nem is tudni! Hol vagytok????? Kép

Nicika, tök csini vagy. Kép És amikor mosolygós képet raksz fel, akkor pláne! Kép
Amúgy mi is csináltunk 21 hetes fotót, és nekem szemernyivel sem nagyobb, mint a 19. hetes kép......viszont a baba nagyon sokat mozog, szóval biztosan minden ok. Kép Amúgy nekem eddig egyszer volt egy nagy pocinövés a 16. hétnél. Na, akkor látványosan nagyon sokat nőtt. Azóta csak ímmel-ámmal. Biztosan majd megint jön egy ilyen hirtelen növés. Kép

Puszi nektek, és nagyon várom, hogy jelentkezzetek! Kép

Üdv az új anyuciknak! Kép

Eszti
20+5
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Nicika nagyon édi pocid van, már úgy várom hogy az enyém is nőljön.

Mariann a vérnyomásod miatt ne aggódj szerintem ha van otthon mérőd akkor mérd rendszeresen, gond csak akkor lenne ha tartósan magas vérmyomást mérsz.
De minden rendben lesz ne aggój!
Egyébként a kislányomat nekem is mindig kisebbre méreték, a dokim azt mondta majd megnő idekinn, hát úgy is lett már 6 éves Kép

Na most lépek mert mennem kell dokihoz, picit izgulok h minden rendben legyen.
Biztos csinál rákszürést mert eddig még nem volt Kép
Na mind1 kibírom Kép

legyetek jók Judit
csigano

Sziasztok!

Ildikó nektek is kalandos életetek voltKép
Szép a házatok!Próbáltam beazonosítani a környéket.........
Nagyon jók a képek, nekem a locsolós és a kismalacos tetszik a legjobbanKép

Nicika csini vagy!

Szép napot!

Becsi 19+3
becsi
Iklad

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?