Lyly, nem tudom. De szerintem mindenképp olyat. Ami nem csak egyenesen varr, hanem ami legalább cikkcakkot is tud varrni. (tudod, szélekre, h nem foszoljanak ki) Megtanulni, meg biztosan meg lehet tanulni, csak kreativitás, és kézügyesség kérdése. Mikor még suliba jártam, akkor még a télikabátomat is én varrtam.
Ma meg már...
Egy csoffatt függönyt sincs kedvem varrni. De majd most.
Mondjuk mi kapunk majd a Párom bátyjától egy halom babaruhát, de biztos fogok a Manónak varrni valamit, mert az olyan jó.
Lyly, próbálj keresni valami online varró tanfolyamot a neten, vagy ilyen leírásokat, h mit hogyan kell megvarrni. Valahol van nekem egy régi, de hasznos könyvem, majd megkeresem, és ha gondolod, akkor neked ajándékozom, ha azzal tudok segíteni. De kérdezz nyugodtan szakmai kérdéseket, és segítek!
Igen, nagyon rendesek. Legrosszabb estben is megyünk majd másik albiba, ahol csak mi leszünk ketten, aztán meg már hárman.
Becsi, megnéztem a házatokat. Hááát... most mondjam? Megesz az irigység!
Szép nagyon, és a gyerkőcöknek pedig a legideálisabb otthon!
Zsu, pihizz Te is nagyon sokat! Vigyázz magatokra!
Rita, az igen. Az gyönyörű autó.
Gratulálok hozzá! Jó választás volt!
Hajdúszoboszló az jó hely. Nagyon sokat voltam ott, mikor otthon éltem. Barátnőm lakott ott (de már Õ is itt él Pesten), és imádtam hozzájuk menni.
Az utak, azok most tényleg botrányosak.
De majd egyszercsak megcsinálják, és tuti lesz.
Én meg most nem érzem a manót, pedig már reggeliztem is. Ilyenkor már szoktam érezni, hogy fickándozik odabent. Viszont ilyen has keményedést én még nem vettem észre, nem tapasztaltam. Néha szurkál egyet-egyet, de csak annyi. Akkor, mikor mennem kell, akkor kicsit keményebb, vagy inkább feszül, de amint végeztem, egyből puhácska. Biztos a sok hájacskától.
Most azon mosolygok, h múltkor azt mondtam anyunak, h egy kicsit látszik a pocimon valami, de nem feltűnő. Erre, tegnap megmértem a pocim, és 115 volt. Múlthét kedden meg csak 108. Viszont azt is észre vettem, hogy pápá -2 kiló.
Nah, pakolok egy kicsit, mert apa mingyá itthon, és indulunk, és sehol nem tartok. Miattatok, mert itt lesem, h ki mikor mit ír!
Pusza,
Nana