Új privát üzeneted érkezett!

Itt kb 1 hónapos volt..És milyen véznaKép
Kép

KépKép
mino

Aztán ez a múlt hónapban készült:
Kép

KépKép
mino

..és mostanában..
Kép

KépKép
mino

Na ezek voltak az aktok! Hát ezért vagyok odáig, hogy fejlődik ez a drága Gyermek!!
Tüsszentés közben:
Kép

KépKép
mino

Na még egy Apával:
Kép

KépKép
mino

Azok a szemek...Rajongok értük!! Kép Kép
Kép

KépKép
mino

És végül, de nem utolsó sorban: A "Nagy Barátnőm"! Kép
Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

MINO!
Hát ez a Bálint baby!!! Örülök hogy végre megosztod velünk is édi kis pofiját... Apás kép szuper! Apán aludt el? És igazi kis baba hurkái vannak!!! Imádom a babahurkákat! Kép

Már sokkal jobb a kedvem, majd egyszer, késöbb leírom mi volt...és akkor bizti majd megértitek miért voltam ennyire negatív.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok Kép

kob
olyan cukik a babayk Kép
meg lett a baj niki ma reggelre belázasodott voltunk dokinál náthás és ma mint akit kicseréltek egyébként semmi nem látszik rajta hogy beteg lenne szerintem csak anyahiányos volt .most itt viháncolnak önfeledten adrival apu meg FEST !!!!!! szuper 7végén nem lesz parkettázás mert abelső szobában tiszta viz még az az aljaz kiegyenlitő vacak nem száradt meg

mino

fantasztikussak a kicsi balcsi hurkái imádni való kis husika

bepa
bepanten is nagyon nagyon jó cicire nem kaptál probacsomagban nagyon szupi és babpopira is jó ha mésem váálna be

nana
nagyon örülök hogy jobb a kedved és hogy ujra itt vag yKép

na megyek lassan előkészünk az ebédhez Képirjatok jóóóóóóóóóóóóóóóóóó sokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hahó csajok merr e vagytok ?????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nagyon köszönöm az együtt érző hozzászólásokat. Jól esett!!! Kob, a védőoltást nem úsztuk meg. Természetesen a vele járó lázat sem. Felváltva adtam neki a Germicid kúpot+a Panadolt. Végre reggel van. Talán kezdünk túljutni a nehezén. Doki írt fel a nyelvecskéjére olyan ecsetelőt, amit a fogzásnál is használni lehet. Azt mondta, hogy amúgy is rendesen meg van vastagodva az ínye. Ez a szer enyhítette a fájdalmat. Anyuci ment el a gyógyszertárba, és mivel megint kezdett előjönni a hasfájás is (ha már lúd, legyen kövér! Ugye?) kértem, hogy hozzon valami homeos szert. Nem volt időm előkeresni amit Syg ajánlott, így előadta anya, hogy hogyan zajlik nálunk ez a hasfájósdi. Chamomilla Vulgaris-t hozott. Azt mondta a gyógyszerész, hogy valszínű, nagyon alacsony Bombi fájdalom tűrő képessége. Úgy fest, hogy beletrafált. A szer hozott változást, mert bár nyugtalan amíg kijön a duri v. a büfi, de legalább nem sír folyamatosan. Keveset alszik, keveset eszik. Azt mondta a dokink, hogy ha ez a kevés evés nem múlik el 2 héten belül, akkor foglalkozni kell vele, mert az már nem normális. Mi jön még???????

Ha tudtok olyan linket, ahol a hordozó kendő megkötési lehetőségeit taglalját, képekkel illusztrálva, nagyon-nagyon részletes leírással, úgy hogy még én is megértsem, légyszi szúrjátok be. Gondolom a kengurunál sokkal kényelmesebb a babának, meg az anyának is.

Sam!
Igaz kicsit későn reagálok az együtt alvásdiról, de használdi ki, mert olyan gyorsan felnő, és akkor már nem akar majd veled aludni.

Bepa!
Neked is csak azt tudom tanácsolni, mint Lilinek: ne mérlegelj. Ha mindenáron mérni akarod, akkor sztem elég heti 1x. Pótlásnak tejcsit kap Benedek??? Igaza van Kobodunak! Nagyon fontos a sok folyadék, pihenés, nyugalom, és csak a pindurra koncentrálj. Mondom én, aki szinte egyik feltételnek sem tudott eleget tenni. És jött a mérlegelés, majd a napi 1 pótlás, majd a napi több pótlás, végül teljesen gallyra vágtam a szopit. A pótmami szuper. Én már tuti hogy valami vigyorgóban ücsörögnék, ha anyu nem segítene. Ja és a cici nekem is fájt, bármit csináltam. Kitartás! 1-2 hét múlva beáll.

Lili!
Nem lehet, hogy ez a reggeli aktivitás azért van, mert Zsófi éjszaka jó alvó, és ilyenkor sok idő eltelik az előző szopi óta, és be akar mindent pótolni? Vagy a reggeli szopinál túl mohó, és jó bekajcsizik, aztán meg feszül a poci??? Mert pocifájásnál is megnyugtatja a cici a babócákat. A meztelen felsőtest (sajan nem kigyúrt) nálam is bejátszott az első hó végéig.

Seriff!
Az anyuci feje, és a saját óhaja volt,hogy lemaradjon. Utálja ha fényképezzük. Pedig sztem tök jó néz ki. Sokszor hitték már hogy barátnők vagyunk. Most pl. csinibb mint én. Na mindegy!

Mino!
Egy cipőben jártunk tegnap. Mi is tegnap estünk át a 3hós védőoltáson. Bombi is belázasodott! (és az a hülye kúp,nálunk is óriási) Nem csak a mosoly hasonlít, hanem a méreteink is. Zsombor 5970g. és 61cm (ő is 48cm-vel született) A Panadolt én is beszereztem. Egyetértek Sygnummal, sokkal emberségessebb.

Bálint gyönyörű. Micsoda fejlődés!!! A pelenkázós képen tünik fel legjobban.

Kob & Roz!
Tündériek a bébik! Kob: Zsombor anyukám kardján van Kép
Roz!: az anyahiány izgi dolgokat képes kihozni a lurkóból. Még az én nagy fiam is állandóan a középpontban akar lenni. Amikor kisebb volt, és éppen nem rá figyeltem, főleg amikor vendégségben voltunk, vagy nálunk voltak vendégek, mindig rosszasággal hívta fel magára a figyelmet.

Syg!
Állatiak a smilyk. Légyszi, légyszi szúrd be a linket!!!!!!!!!!!!!! A homeos szer tuti! 5golyót török össze, majd keverem tejcsivel. Azt nem tudom pontosan, hogy hányszor lehet adni naponta. Nem tudsz véletlenül olyan dokit, aki homeos??? Én ezzel eddig nem sokat foglalkoztam, pedig a gyógynövényeket mindig is használtam. Örököltem egy szép nagy strúmát, ami normál funkciós, de cisztás, meg göbös, és hátha tudna vmit javasolni.
patriot

Kob!
most látom, hogy a táblázatban mindig frissül a napok száma. Nagyon ügyes vagy!! szuper!Kép
patriot

Csináltam ma én is képeket Daniról...
Kép
Kép
Kép
Kép

Dani minden arcát megmutatta. A vicsoritos képet inkább nem raktam fel Kép

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

teljesen kikészít ez a lány! komolyan mondom, hogy elegem van belőle. pedig évek óta már csak gyerekre vágytam, de arra nem számítottam, hogy ilyen brutálisan bánik velem az élet. pedig már megszokhattam volna.
éjjel órákon keresztül hurcolászom, nappal dettó, ha leteszem üvölt. hol azért, mert fáradt és nem tud elaludni, hol meg azért, mert rajtam alszik és nem engedi, hogy letegyem. és most már enni sem akar, csak félálomban.
őszintén szólva mostanában baromira nem élvezem az életem.
és most haragszok rá, nem tudok mit csinálni, ezt érzem. és haragszok magamra, amiért ezt érzem. de hogy a francba örüljek neki és legyek boldog, ha kikészít?Kép

mino, bálint nagyon szép kis hurkás baba lett!Kép
és tök szépen tartja a lábait!

na tessék, több, mint 1 óra dajkálgatás után letettem 10 perce és most mit csinál? természetesen sír.

kob, roz, babák nagyon szépek és milyen nagyok!

patriot, a chamomilla pocifájásra, fogzásra és hisztire is jó. viszont pici vízben kell feloldani, a tej nem jó!!! bogyók előtt-után fél óráig mégcsak nem is szopizhat. felnőtteknél se enni, se inni, se rágózni, se fogat mosni nem szabad, mert ezek a szájból szívódnak fel. és cseppenként add be neki, hogy ne nyelje le (nálunk sokszor nem teljesülnek ezek a feltételek, nem könnyű egy babánál összehozni)
hogy hányszor lehet adni naponta, az a hígítástól függ. alacsonyban, 5-9ch, napi 3-4*, közepesben, 12-15ch, napi 2-3*, magasban, 30ch, ált. napi 1-2*, de leona kapott már abból is napi 3*. bajt nem lehet velük csinálni. én mindent, kivéve a tejszaporítókat, 15ch-ban veszek.
gyógyszertárban lehet kérni ingyenes tájékoztató füzeteket, a boiron kiadványai. 3 füzet van, terheseknek, gyerekeknek, mindenkinek.
a mi gyerekorvosunk homeopata, varga judit, e-mailben megadom a számát, ha érdekel.
smileyk: www.smiley.hu innen indultam, hogy melyiket hol találtam, azt már nem tudom.
www.hordozokendo.lap.hu innen meg a kendőzést tanultam. sokféle megkötési módot találtam, képekkel illusztrálva. mellesleg 1félét használok, a keresztkötést. ha talizunk, szívesen megmutatom, nem nehéz megkötni.

nana:
Kép

kicsit megnyugodtam, amíg írtam, ez a kis gyönyörű disznókám meg itt beszélget és énekel az ölemben.Kép

Kép
sygnum

kobudo, bocsánat, neked meg nem válaszoltam.
oltásnál siliceát és thuját javasolt a drnő, ch15-ben, oltás után 1*5 golyót. én nem adtam, mert már nem tudtam megvenni az oltás után, a 3 hósnál meg ő felejtette el mondani.
máshol olvastam még, h a ledum az oltás előtt és után 1-1 adagban csökkenti a fájdalmat, amit a szúrás okoz.Kép

Kép
sygnum

Köszönöm Syg!

Ez a smiley nagyon kedves!

És kitartás. hogy öszinte legyek én is néha nagyon besokaltam a kb. 6 hós Danitól. Néha mondtam ám neki dühösen hogy miért csinálod ezt velem, miért nem alszol??? Úgy éreztem direkt csinálja a kis "dög", 6 hónapos és már ki akar akasztani teljesen. Kép Aztán ... Megismertük egymást. És egy vmit biztosan állithatok. Olyan mintha ikertestvérek lennénk, úgy értem ő még a legmélyebb problémáimat is rögtön megérzi (néha hamarabb mint én) Vhogy mi még mindig köldökzsinorral össsze vagyunk kötve..

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Egy gyors kérdés erejéig beugrottam: tudom, hogy valahova 4x kell elmenni, hogy a szülés után megkapjam a pénzeket, de melyik helyre a sok közül? Védőnőhöz, terhesgondozóba, vagy orvoshoz? Tudom, elég bonyolult vagyok, de én a háromra három különböző helyen járok. Na jó, nem én vagyok bonyolult, hanem az eü. rendszer:-)

Syg, gondoltam rád éjszaka, fél négytől fent voltam, egész reggelig nem aludtam a picilánytól. Akkorákat forgolódott, hogy ilyet még nem is éreztem. Az egész hasamban egyszerre rúgdalt, nem csak pontokon. Mondtam neki, hogy ok, csinálja, de ekkora mozgásban kutya kötelessége megfordulni, és a popója helyére tenni a fejét:-) Mondjuk most délután 2,5 órát aludtam, tudom, ilyen sem lesz, ha már kint lesz.

Üdv mindenkinek, nagyon aranyosak a babák!!!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, most csak gyorsan egy képet teszek fel, aztán mennem kell,mert eszünk, meg tortát sütök Anyukámnak, holnap meg megyünk Bp-re tesómékhoz.
Puszi mindenkinek!
Kép

Kép
seriff

Syg!
Hú, hát ez nem egyszerű, de azért megpróbálom betartani. 15ch-s de ma már a hajnalival együtt 3x kapott. Éjszakára szerinted, még adhatok? Profilomba beírtam az e-mailom. A gyerek orvos számát előre is köszönöm! Szerinted úgy is fordulhatok hozzá, hogy nem ő a háziorvosunk? (mondjuk gondolkozok váltáson) Hol rendel?
Az érzések, amikről írsz, szerintem majdnem mindenkiben lejátszódtak (játszódnak, játszódni fognak). A smiley-s linknél nálam valami számítástechnikai szolgáltató hirdetési oldala jelenik meg. Légyszi less rá! Kendőt beszerzem, és akkor szívesen megnézném a kötögetést.

Nana!
Ez nagyon aranyos amit írtál! Minden oké????????

Lina!
Terhesgondozóba!!!!!!!!!!!

Megyünk sétálni. Majd még benézek!
patriot

csak egy pár sorra nana annyira édes a kis dani olyan helyes nagyfiú (nikinek is tetszett Kép )

seriff
hamupipőke bálbakészül Kép nagyon csini a csaj Kép

megyek is dobok össze is kis finomságot mert ma vagyunk 8 évessek apával Kép megérdemli (mert ugye ma is itthon megy a haverjaival "golfozni" Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, torta is kész, remélem jó is leszKép!

Nana, nagyon helyes fiad van, a szemei valami félelmetesen csábosak!Kép Hozhatod Hannushoz KépKép!

Syg, ne csináld már, nézzél csak Leo kék szemébe szépen, vagy gyorsan menjetek ki a Napra!Kép De Magadra se haragudj!Kép Most voltunk a Malomban, természetesen Hanci aludt, és a könyvesboltban beleolvastam a horoszkópjába, hát azok abszolút nem igazakKép, lassú mozgásfejlődés meg ilyenek-lassú haha...Kép

Mino, Bálint csodaédes ám! És jól látom, h Apára hasonlít?Hatalmasat nőtt, és amint látom nem szégyenlős Kép!

Kob, elküldeném a számomat, de lefelejtettem a mailedet Kép, de majd kikeresem.Kép

Lina, igen az az a krém.

Kép
seriff

Patriot,

www.smiley.com nekem bejött, próbáld ki!

Seriff,
a profilomban lévő címre is küldheted, megkapom, várom!

Mino,
nagyon nő Bálintotok, érdekes, Emese 6003 g és 63 centi! Jól alliterálunk, mi?

Sygnum,
köszi a tanácsot, kipróbálom!

Még jövök, most megyek én is sütni!

Kép

Kép
kobudo

De jó nektek, még sütni is tudtok. Én még főzni sem a boszorkámtól.

Nana, ez tényleg olyan, mintha direkt csinálná, pedig tudom, hogy nem. Robi már azt mondta, ezt nem lehet bírni, hagyjam sírni, különben kikészít. De a sírása készítene csak ki igazán. Teljesen tanácstalan vagyok.Kép

Lina, nekem az orvos is és a terhesgondozó is adott igazolást, de elméletileg 4* kell megjeleni terhesgondozáson. Aki magánrendelésre jár, annak az orvosa is adhat.
Mi is akkor voltunk ébren éjjelKép

Seriff, már hiába nézek a szemébe, nem tudok vele mit kezdeni. A napra menni meg... Üvölt, ha elmegyünk itthonról. Du., amikor felébredt szopizott és rögtön elindultunk -ebédelni (4-kor). Mi is a Malomban voltunk. Mit csinált? Hát sírt. 1,5 órát nem bír ki. Nem tudok vele sehova így elindulni. Az agyamra megy ez az egész helyzet.
A horoszkóp sztem bonyolultabb annál, hogy pl. elolvasod, amit a bikáról írnak. Ehhez kell az aszcendens meg a többi bolygóállás. Gondolom ezért nem volt igaz.
Én meg vettem egy homeopátiás könyvet, de még nem volt időm
Kép

Patriot, adhatsz még éjszakára. A Viburcol kúpot könnyebb beadni, az is tartalmaz chamomillát, csak alacsonyabb hígításban. Na meg sokkal drágább.
A drnőnek a Műkertben van a "rendes" rendelése a magánrendelését nem tudom, de elküldöm a számát és meg tudod őt kérdezni, na meg oda időpont is kell.
Smiley-t rosszul írtam, az is www.smiley.lap.hu

Kobudo, szívesen. A Herbalact teát hol szoktad venni? Jobban szeretem az igazi füvet, mint a filtereset, én is áttérnék rá.

Roz, Neked válaszolt már az asztrológus?

Én inkább le sem fekszem ma aludni, úgysem enged a kis bestia.

Kép
sygnum

Patriot, Kobudo, e-mailek mentek.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Még egy gyors kérdés (azt hiszem egyre több lesz így, hogy közeledik a vége:-)) Lehet a kórházban pizsiben lenni? Én nagyon nem bírom a hálóinget. Most voltam a barátnőmmel a népstadionban a ruha és cipővásáron, és olyan jó szoptatós pizsik voltak, hogy gyorsan vettem egyet.

Most meg majdnem eltörtem a kezemet. Megpróbáltam kiszállni a fürdőkádból, de valami elég érdekes jelenetet adtam elő, a kád szélén megcsúszott a kezem, kicsit lila lett, de szerintem semmi baja.

Mino, a férjem teljesen odáig volt az apa hasán alvós képtől. Mondjuk eddig kb mindegyiktől olvadt, amit bárki is felrakott, nagyon imádja a babákat, szerintem alig bírja kivárni, hogy Lili kibújjon:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska
vigyázz nagyon magatokra pizsi hát nem tudom én is pizsis vagyok de az első pár napban dokinő olyan sokat megnézte sebem hogy praktikusabb volt a hálóing

syg
horoszkóp nincs még meg éretesit emilben a csaj ha kész ?

késsssz a festés hu hu ugy örülük bár csajok szobája egyáltalán nem olyan et amilyenre szertem volna na mindegy majd megbékélek vele
párnap és parkettázunk
vacsi hát mit is mondjak kicsit most csalédtam mert nem sok időm van a főzicskére és most direkt apa kedvencét csináltam sajtal és snidlingel töltöttem meg pulykamellet meg rántot sajtot csináltam meg adrinak simán egy pár husit metaritettünk vártuk haza apa ő csak leült megvacsizott és mondt hogy megy is a heverjához kicsit rosszul esett de már tulléptem rajta azért vágtam megamnak egy szál fehér rózsát kertből már reggel óta szemeztem vele Kép de azért emgdicsért hogy 8 évalatt nem változots semmi még mindig nagyon fincs volt a kajcsi Kép most megyek igazán mosgtaom kellene de semmi kedvem még csinálok tápikat és bebujok acsajom mellé aki kikönyörögte magának a vukot és még abból van egy 10 perc már régen alszik de én még néztem Kép
még lefekvéselőtt bekukkantok addig árasszatok el irományokkal Kép van mág ugy 1/2 órátok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana!
Dani szép kisfiú. Kire hasonlít jobban???

Kob!
Köszi, bejött. Már mániákus leszek lassan a smilykkal.

Syg!
A bébi sírás tényleg kikészítő, főleg, ha már mindent elkövet az ember, és még mindig sír. Ilyenkor szörnyen ki tudok borulni. Volt rá példa, hogy letettem. 1-2 esetben elaludt, de egyébként a sírásnak oka van, amit meg kell keresni. Annyira tehetetlenek még, és kire is számíthatnának, ha nem ránk.
Köszi a linket, ez már oké! A viburcol kúp ?Ft, és mennyi van a dobozban.
patriot

Szegény Roz!
Ezek a pasik. MI 29-én leszünk 11 évesek. Kérdezem apát, hogy miért dolgozik 29-én? Válasz: miért mi lesz akkor??? (állítólag csak poenból mondta) De te egész nap sütöttél főztél, ennyi manó és házimunka mellett...... Kép
Na mindegy! azért gratulálok!!!KépKép
patriot

patriot

viborucol kup 12 darabos 1200 ft körül van egy doboz

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Éjszakai Bagoly jelentkezik uff-uff!! Kép

Syg,
a Herbalaktot a Batthyány-i utcai orvosi műszerboltban vettem, igaz még a nyáron, de mintha mostanában még láttam volna ott. Erősebb, mint a Laktoherb, de mivel nem iszok belőle mindennap, Emesét se nagyon bántja, a tejcsi viszont jön tőle rendesen.
Köszi a homeos tipeket, kipróbálom. Meg keresek valamit Kamillának is, 5 nap ovi után megint köhög, pedig 1 hónapja adom neki a Bérest + c-vitamint.

Nana,nagyon aranyos, jó képeket tudsz Daniról csinálni, nem vagy Te profi fotós?! Kép

Roz,
Kamilla júl 28-án született, én meg aug. 28-án. Miután megszületett, és közeledett az én szülinapom, csakhogy el ne felejtse, az aug. 20-a körül kérdezgettem, hogy tudod-e, milyen nap lesz a jövő héten? Õ, a drága meg teljesen komolyan legondolkodva közölte, hogy igen, Kamilla 1 hónapos lesz... Így a szülinpoam csúszott, de azért jót röhögtem rajta. A születés/szülés "tiszteletére" azért kaptam egy aranyláncot. Nagyon jól esett, de a név és szülinapjaimat azóta is beírom a telcsijéba, hogy figyelmeztesse...
A Vibroucolt mire használjátok?

Legközelebb vas. délután leszek, megyünk SZegedre egyetemre.

Puszi

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

bár nem is tudom hogy ma lesztek e mindenki utazik Kép
mi nem sajnos Kép
ugy volt hogy kimegyünk a tesómékhoz de a kis keresztlányomnak virusos torok gyuszija lett Kép ugyhogy maradunk

aranyossak vagytok kob-patriot a virágok nagyon tetszettek Kép

azért irjatok Kép
megyek kiviszem a csajokat had boldogitsák apát Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Az éjszakáról csak ennyit:Kép

Roz, küld e-mailt a nő, ha kész a horoszkóp.
Nem értem a férfiakat, néha annyira "vakok". Vagy csak saját magukkal vannak elfoglalva? Írígylem őket ezért, én nem tudok ilyen egoista lenni, pedig néha szükség lenne rá.
Mi sem utazunk (utazás Leoval....), nem leszel egyedül.

Patriot, sztem is mindig van oka a sírásnak és ilyenkor segíteni kellene...de hogyan, ha már mindent mgpróbáltam. Bár a kis bestia a kezemben nem sír (esetleg sírdogál), de tartsam egész nap a kezemben? Ha aludni akar, akkor már a kendő sem jó, az is csak addig tetszik neki, amíg nézelődni akar.
Viburcol jó nyűgösségre, hisztire, pocifájásra, fogzásra. Vmelyik este Leona 3/4 órán keresztül üvöltött, nem kellett a cici se, befeküdtem vele a kádba, az sem volt jó, végül kapott egy kúpot és 5 perc múlva mintha elvágták volna a sírást. Pedig már vagy 2 hónapja nem volt szükség kúpraKép

Kobudo, köszi a Herbalaktos tippet, a gyógyszertárban nem volt. Jó utat!
Ha tudtam volna éjjel, hogy itt vagy, bekapcsolom a gépet. Éjjel 2-kor mosogattam, mert a boszorkám ébren ficánkolt.

Megpróbálok csinálni vmi kaját, hátha engedi Manó.

Kép
sygnum

szia syg Kép

jaj szegénykém hogy birod ezt esküszön ekem könyebb a 3 gyerekkel kicsi leo teljessen kisajátitott téged remélem a nappalotok azért jobb lesz szoktatok mindan nap sétálni menni ? azokat hogy birja ??
apát meg mást még mindig nem fogadja el a drága ?
teljessen ki fogsz készülni homos cuccoktól sem alszik jobban dokinőtők mit mond ? kérdezted őt erreől ?

Kép

Kép

Kép
roz23

SZIASZTOK!

Most csak gyorsan annyit hogy olvaslak titeket csak időm nem nagyon van írni.

Syg!
Ne vedd szemtelenségnek de ha nagyon ki vayg bukva és sokat vagy egyedül nagyon szivesen meglátogatlak valamikor.
Talán a csajok is el lesznek egymással.

Puszi:sam

Kép

Kép
samchee

roz, nem megyünk minden nap sétálni, mert de. nem vagyok képes elindulni, mire meg felébred a du-i alvásból és el tudnánk menni, akkor meg már sokszor nem merek elindulni, mert már megfigyeltem, ha 5 után nem vagyunk itthon, akkor sokkal nehezebben alszik el és többször felébred. a kendőben meg már nem alszik el. patthelyzet. most a héten egyébként minden nap voltunk, nem is értem, hogy jött össze.
apával csak játszik, éjjel ő sem tud segíeni, meg nappal sem onnantól kezdve, hogy nyűgibaba.
homeos cuccokat kapja,nem tudom, mi lenne velünk nélkülük.
dokinőnek csak annyit mondtam -mikor rámnézett és közölte, hogy anya meg elfogy, vitamint kéne szedni-, hogy persze, mert leona 7-8* ébred éjjel és nem tudok aludni. nem mondott rá semmit.

sam, mostanában nem vagyok egyedül egész nap, de attól még meglátogathattok vmikor.

leona itt nyomogatja a billentyűzetet.
az étvágya viszont visszatért.

Kép
sygnum

sziasztok

köszönjük a dícséreteket:tényleg szep a fiam)na jó nekem a világ legszebb babájaKép

szopi:hm nem sok a változás,de nem panaszkodok:mert syggel ellentétbe én éjjel alszok és tegnap is délután 3 órát aludt a hasamon
nem akarom ilyenre szoktatni de olyan jó volt.
sajnos a súlya nem nagyon nő (szerintem hétfőn a védőnőtől majd kapok a fejemre, de inkább nem pótolgatok hanem többet ciciztem.ahogy Ti is mondtátok)
mino:bálint nagyon sokat fejlődött
nana:dani szemeiben sok lány el fog veszniKép
roz:jó hogy Ti vagytok nekem:most érzem igazán szükségét a hasonló gyerekszerető embereknek
(persze ez nem csak roznak szólt)
syggel ellentétben:néha jólenne egyedül....
ja, és kedves sógorom itthagyta 2 apróságát így a férjemmel ma se lehetek együtt vagyis 3-asbanKép

puszi
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa, be fog indulni rendesen az a tejecske, csak szopizzatok sokat!
Még 2 gyereket egy pici baba mellé? Fura sógorod lehet!

Kép
sygnum

Murphy: a minimum 20 autóból álló esküvői menet akkor megy el az ablak alatt a leghangosabb dudaszóval, amikor a bébi végre elaludt!Kép
Kép
patriot

Sziasztok!

Mi sem utaztunk el. Sajnos! Pedig ezek még olyan szép kirándulós idők. Majd megyek egy kört a Lovin. Apa felújít, én még főzés, mosás, takarítás. Tök jó programok. Nem? Végre ideülök, és persze Zsombi mindig ilyenkor ébred fel, mindegy mikor aludt el. Na meg az esküvői menet.

Syg!
Visszavonva a tegnapi szöveg. Feladom!! Most még a karomban is bőg. Tudod, mi az oka, hogy sportot űznek ebből. Azért, hogy kiakadjunk. Tisztába tettem, kajávál kínáltam, itallal kínáltam, játszottunk, beszélgettünk, énekeltem neki(lehet, hogy ez a baj), séta, ringatás, cumi, játékok és mindent legalább 3x próbáltam, olyan fél 3 óta. Semmi. Bőg, bőg, bőg. Ja a hasa tuti nem fáj. Na most mi a gond??? Hát szerintem csak az álmosság lehet. Másra már nem tudok gondolni. Annyira fáradt, hogy nem bír elaludni. Délelőtt a Baumaxban vásároltunk, és egy anyukát olyan szinten nem érdekelte, hogy sír a kb. 3-4 hónapos bébije a kocsiban, hogy teljes nyugalomban nézelődött, vásárolgatott, néha a férjével megbeszélték, hogy mi is illene ide-oda. Hát érdekes. Lehet, hogy neki van igaza???? A viburcolt vszínű kipróbálom.
Na megyek, mert 5perce hagyom bőgni az ágyában, és nem hagyja abba, sőt..................Kép
patriot

Igen! valószinüleg tényleg "csak" az lehet a baj hogy szegény kis békák még nem tanulták meg az elalvás nagy művészetét. Ezt sajna tanulni kell.

Kitartás! Syg, Patriot...

...az egyik barátnöm baby-je ugyanilyen volt. Egyszerüen nem aludt, mert nem tudott és már annyira felpörgette magát... Most volt 6 hónapos és mára ...egy másik gyerek lett. Tündéri, nyugodt, állandoan nevet, nézelödik és ha álmos 10 perc és ALSZIK!
Nálatok is ez lesz, már nagyon kevés van addig.

Bár itt én szintén hozzáteszem (és ez teljesen az én szubjektiv véleményem) MEGISMERTÉK egymást. A baby és az ő szülei.
Már minden ok! Gyönyörű, boldog kis család lettek! Kép És ez a lényeg!!!!!

KépKép
KépKép
nana09

csajok nem tudtok nekem segiteni niki imádja a hófehérkét hamupipőkét és az ilyen klasszikus mesékt akarok a szobájába matrica festéssel csinálni ilyen figurákat hol vannak ilyen képek már sok helyen keresetem de nem nagyon találom hol keressem szerintetek ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Ha a neten keresed, itt sok ilyen kép van:
http://www.disney.de/DisneyOnline/prinzessinnen/

KépKép
KépKép
nana09

patriot

Sziasztok!

Patriot, a Baumaxban nem akarta az egyik eladó elcsábítani a picifiadat? Mert akkor az az anyukám volt. Újabban ezt csinálja, hogy minden picibabának udvarol, már alig bírja kivárni a saját unokáját :-)

Ma nagy lépést tettünk előre: Megvan Lili babakocsija, meg autósülése. Gyakorlatilag minden nagyobb dolog megvan, most már csak az apróságok hiányoznak. Mondjuk egyenlőre azt sem tudom, hogy hol álljak neki, talán ott kellene kezdeni, hogy egyátalán mire is van szüksége egy picibabának?

Roz, nekem van egy egész CD-nyi matricafestős sablonom, de még soha nem néztem végig, hogy van-e benne Hófehérke. Az a barátnőm írta, akinek két napja született a fia, ő biztos tudná, de nem akarom zargatni a kórházban. Holnap átnézem és ha van, átküldöm mailben, jó?

Voltunk este moziban, picilány vagy nagyon élvezte, vagy nagyon nem tetszett neki, mert a dolby reklámnál nagyon rúgkapált:-)

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok mi ez a matricafestő??? Érdekelne!

Lina!
Anyukád biztos nagyon várja már a kis unokát. Egy kedves hölgy settenkedett Zsombi után (na jó, csak vicceltem) Sztem nem találkoztunk vele. Első unoka?????????
patriot

Patriot!

Igen, első unoka lesz, mármint neki. A férjem anyukájának már a negyedik. Vannak is belőle gondok, mert állandóan ránk akarja tukmálni a másik három által használt cuccokat, amiket ő már gondosan anno kiválogatott. Az más kérdés, hogy pl. a sógornőm a babakocsit alig tudta használni, mert akkora nagy, hogy nem lehet vele közlekedni, de lényeg, hogy gondosan ki lett választva:-)
Na mindegy, reggel még meghallgattuk, hogy mindenképpen meg kell néznünk, mert az biztos jó lesz nekünk, aztán meg szépen elmentünk, és megvettük azt, ami nekünk tetszik.

Anyu amúgy a festék-szőnyeg-kisbútorok részlegen vezető, kis pici, és állandóan rohangál, onnan lehet megismerni:-)

A matricafesték meg olyan, hogy sablonok alapján aranyos mintákat lehet vele csinálni síma felületre, én irattartó "bugyikra", vagy írásvetítő fóliára szoktam, és utána, ha megszárad, akkor le lehet húzni, és síma felületekre, ablakra, tükörre, csempére, ajtóra rá lehet ragasztani. Én egy hatalmas alvó sünipárt csináltam a barátnőm kislányának ajtajára. Itthon a fürdőszobatükrön delfin van, meg még egy-két apró minta az ablakokon.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

lina
hu az szuper lenne meg delfin is kellene azt a fürdőbeszeretném
ami kellhet szerintem
textil pelus
positörlő
pelenka
testápolásra amit a doki ir ki szerintem az a legjobb
rugi
bady
fürdetőlepedő
fürdőkád esetleg állvány hozzá nekem van és praktikus mert fel tudom állitani fürdőbe igy nem kell egy asztalhoz kilóüméterekhez cipelni a vizet
lázmérő
géz meg hasonlók majd a köldök tisztitására esetleg hlózsák abból ne vásárolj nagyon b mert nem minden baba szereti
kissapi +alj sapi
nektek majd overál is kelll és mektek lehet hogy praktikusabb lesz a még a zsákos alsórészes
habár nem is tudom abba pl.hogy kötöd be a hordozóba
neked babatáska ez sem olyan fotos de azért a babacucoknak szerintem praktikus
és azért a biztonság kedvért legyen otthon valami spéci posikrém neogranormon sudockrem bepanten ez utobi cicvire is nagyon jó meg ahogy néha kinéz a babók popija mikor hazajönnerk a körházból hu szegény ákié szinte nyilt sebes volt Kép

más hirtelen nem jut eszembe de bizti vannak itt a neten is listák
milyen babakocsit és hordozót vettetek ???

patriot
nagyon köszi a cimeket meg nézem ott is bár ebben a letőltésekben nem vagyok profi Kép Kép tegnap egy vagont letöltöttem és valamit rosszul cvsináltam mert mind elmosodott vacak Kép

megyek mert csibéim éhessek jövök még Kép

beáék merre járto k ?????????

Kép

Kép

Kép
roz23

patriot

hu nagyon köszi ezen is nagyon jó képek vannak megnézegettem de letöltéssel megvárom apát linácska de azért ha nem nagy gond küldenél is át egy párat és delfint is meg ilyen halcskákat is köszzi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina!
Nagyon helyes! Elvégre ti fogjátok tologatni picurkát!Kép
Légyszi nekem is küldj olya sablont!!!! A profilomban találod az e-mailomat. Köszönöm!
patriot

Sziasztok!

Bálcsi kézben természetesen, és szunyókál.
Na szóval:
Nekünk kedden volt az oltásunk, miután 2 napig totál lázasak voltunk. Az alvókánk ezzel párhuzamosan felborult.. KépKép Éjjel-nappal 2-3 oránként cici kellett, éjjel is állandóan ébredt. Nappal is csak kézben alukált, ha letettem 10 perc múlva ébren volt! Talán ma éjszakától elkezdünk rendeződni! De nem akarom elkiabálni! Kép
Ami viszont nagyon megrémít, hogy az oltás óta rosszakat álmodik Bábikám! KépKép
Álmában elkezd hüppögni, aztán szinte hang nélküli nyüszkölés jön, én persze közben gyorsan odabújok hozzá, hogy érezze a szagom, testmelegem, simikézem, és halkan súgom Neki, hogy nincs semmi baj, itt vagy anyuci, meg hogy szeret a mami.. És van amikor ennek ellenére hirtelen felsír, mintha kétségbeesett volna, hogy nem kap cicit...
Azért vagyok ilyedős, és figyelem nagyon Bálcsit, mert Papusz bátyjáéknál az egyik kisgyerek súlyos autista. Ezért nekem ez az oltás téma egy rémálom, hiszen egy lehetséges plussz rizikóforrása a kialakult autizmusnak!
Bálcsi köszöni a fotóira kapott elismerő szavakat! KépKép
Nana
Remélem tényleg oszlanak a viharfelhők a kicsi lelked körül! KépKép
Syg
Látod, én már a pár napos nemalvás-kézben levéstől beilyedek.. És Te még nem kattantál be teljesen a kisasszonytól?!? Valamit tényleg már változhatna a helyzet Nálatok, na de hogyan??? Majd az idő?? De addig Veled mi lesz?? Inkább nem is folytatom..
Én is szinte mindig egyedül vagyok, ugye Tesóm gyerekeinél is beindult az iskola..De olyankor kocsiba ülünk és megyünk. Kendőbe, vagy kengurúban magamra teszem, mert úgy a friss levegőn legalább néha bealsik. Boltba megyünk, vagy csak nézelődünk.. De legalább Bábival el tudok indulni! Kép
Múltkor kérdezte Papusz, ha van időnk csavarogni, akkor nincs idő rendrakáshoz, főzéshez, vasaláshoz?? Miért éjszaka csinálom, amit még birok? Hát a bökkenő, (mit már írtam) hogy itthon
nem alszik a Kispasi, teljes körű foglalkozás van egész nap..Szünet, pihenés= szoptatás.
Kob
Hát ami igaz az igaz, régen taliztunk már! Összebeszélünk, és kerítünk rá alkalmat! Ígérem!Kép
Emike és Bálcsi fej-fej mellett halad! Bábi ugye 3 héttel született hamarabb Emesénél, és pont 1 kg-val kevesebbel! Behoztunk benneteket! Kép
Milyen klasszak Ákival együtt!!
Patriot
Bombi és Bábi életvitele (pocófájás, oltás utáni láz..), méretei valóban hasonlóak! Na majd a babatalálkozón összemérjük a két Kispasit, mennyire is hasonlítanak! Oké? KépKép

Sbeáékat innen én is hiányolom, de mi szoktunk telcsin értekezni! Mint az előző oldalon feltett fotókon is látszik, "a Bálint Nagybarátnője, akivel összebújnak: Bea!!
Ma meglátogatnak bennünket, majd szorgalmazni fogom a jelentkezésüket a Babaneten!!

Roz Drágám
Mi is nagyon rég beszéltünk! Majd felhívlak! Azért jó hallani néha a másik emberke hangját! Kép (Meg különbenis: IMÁDLAK!!) Tök jó, hogy végre-végre halad a ház!!!!

Éva
mail megy!
Orsi
Kaphatok mail címet?

Szamchee szomszéd! Hát mi van Veled?? Alig látok tőled írást! A héten arra gurultam felétek kisautóval, de mivel nem tudom melyik a házatok, (megáltam volna ha kint vagytok), csak az ismerőmék házáig gurultam. Skoda mániások. Rally-s dinasztiába tartozik a srác, soxor van az udvarukon egy vagon kocsi. Két nagylányuk van. A kisebb államániás. Ha tudod, hogy kik, akkor hozzájuk viszonyítva a közeletekben voltam??
De lehet, hogy a mikronet-paraboláját kellett volna csak figyelnem?!

Most megyünk...

KépKép
mino

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?