Sziasztok!
Bálcsi kézben természetesen, és szunyókál.
Na szóval:
Nekünk kedden volt az oltásunk, miután 2 napig totál lázasak voltunk. Az alvókánk ezzel párhuzamosan felborult..
Éjjel-nappal 2-3 oránként cici kellett, éjjel is állandóan ébredt. Nappal is csak kézben alukált, ha letettem 10 perc múlva ébren volt! Talán ma éjszakától elkezdünk rendeződni! De nem akarom elkiabálni!
Ami viszont nagyon megrémít, hogy az oltás óta rosszakat álmodik Bábikám!
Álmában elkezd hüppögni, aztán szinte hang nélküli nyüszkölés jön, én persze közben gyorsan odabújok hozzá, hogy érezze a szagom, testmelegem, simikézem, és halkan súgom Neki, hogy nincs semmi baj, itt vagy anyuci, meg hogy szeret a mami.. És van amikor ennek ellenére hirtelen felsír, mintha kétségbeesett volna, hogy nem kap cicit...
Azért vagyok ilyedős, és figyelem nagyon Bálcsit, mert Papusz bátyjáéknál az egyik kisgyerek súlyos autista. Ezért nekem ez az oltás téma egy rémálom, hiszen egy lehetséges plussz rizikóforrása a kialakult autizmusnak!
Bálcsi köszöni a fotóira kapott elismerő szavakat!
Nana
Remélem tényleg oszlanak a viharfelhők a kicsi lelked körül!
Syg
Látod, én már a pár napos nemalvás-kézben levéstől beilyedek.. És Te még nem kattantál be teljesen a kisasszonytól?!? Valamit tényleg már változhatna a helyzet Nálatok, na de hogyan??? Majd az idő?? De addig Veled mi lesz?? Inkább nem is folytatom..
Én is szinte mindig egyedül vagyok, ugye Tesóm gyerekeinél is beindult az iskola..De olyankor kocsiba ülünk és megyünk. Kendőbe, vagy kengurúban magamra teszem, mert úgy a friss levegőn legalább néha bealsik. Boltba megyünk, vagy csak nézelődünk.. De legalább Bábival el tudok indulni!
Múltkor kérdezte Papusz, ha van időnk csavarogni, akkor nincs idő rendrakáshoz, főzéshez, vasaláshoz?? Miért éjszaka csinálom, amit még birok? Hát a bökkenő, (mit már írtam) hogy itthon
nem alszik a Kispasi, teljes körű foglalkozás van egész nap..Szünet, pihenés= szoptatás.
Kob
Hát ami igaz az igaz, régen taliztunk már! Összebeszélünk, és kerítünk rá alkalmat! Ígérem!
Emike és Bálcsi fej-fej mellett halad! Bábi ugye 3 héttel született hamarabb Emesénél, és pont 1 kg-val kevesebbel! Behoztunk benneteket!
Milyen klasszak Ákival együtt!!
Patriot
Bombi és Bábi életvitele (pocófájás, oltás utáni láz..), méretei valóban hasonlóak! Na majd a babatalálkozón összemérjük a két Kispasit, mennyire is hasonlítanak! Oké?
Sbeáékat innen én is hiányolom, de mi szoktunk telcsin értekezni! Mint az előző oldalon feltett fotókon is látszik, "a Bálint Nagybarátnője, akivel összebújnak: Bea!!
Ma meglátogatnak bennünket, majd szorgalmazni fogom a jelentkezésüket a Babaneten!!
Roz Drágám
Mi is nagyon rég beszéltünk! Majd felhívlak! Azért jó hallani néha a másik emberke hangját!
(Meg különbenis: IMÁDLAK!!) Tök jó, hogy végre-végre halad a ház!!!!
Éva
mail megy!
Orsi
Kaphatok mail címet?
Szamchee szomszéd! Hát mi van Veled?? Alig látok tőled írást! A héten arra gurultam felétek kisautóval, de mivel nem tudom melyik a házatok, (megáltam volna ha kint vagytok), csak az ismerőmék házáig gurultam. Skoda mániások. Rally-s dinasztiába tartozik a srác, soxor van az udvarukon egy vagon kocsi. Két nagylányuk van. A kisebb államániás. Ha tudod, hogy kik, akkor hozzájuk viszonyítva a közeletekben voltam??
De lehet, hogy a mikronet-paraboláját kellett volna csak figyelnem?!
Most megyünk...