Sziasztok!
Látom, hogy lesznek a talin Apukák is rendesen
Nagy csajszihajkurászás lesz a környéken, az biztos
Egyébként mi már annyira izgatottak vagyunk Gáborral együtt, hogy Marci mit fog művelni a többi gyerkőccel, hogy fogja élvezni a társaságot! Már mindhárman (bár Marcinál még nem tudatosult a dolog
) várjuk a nagy találkozást!
Dia!
Azért még én is szeretlek, a pláza és a vendégeskedés ellenére is
Tegnap mi egy nagy sétát csináltunk itt Érden, sütit vettünk a Patakiban, Marci játszóterezett, úgyhogy volt ám nálunk is szórakozás
Domi annyira édi ezekkel a vámpírfogakkal. Mennyit változott már azóta! Pár napja én is visszakerestem valamit májusból és csak ámultam a régi fényképeken. Hihetetlen, hogy mennyire megnőttek ezek a kis vacakok
Gigi!
Dévais lányoknak sok-sok gratula a sok-sok babóhoz! És Többieknek is nagyon szurkolok ám! Akiknek nem sikerült, sok-sok energiát! (Szoktam még kukucskálni, bocsi)
Bocsi, kár hogy csak most szóltál, de én már szóltam a gyermekvédelmiseknek gomba ügyben.
Györesz!
Fotókat megértjük. Mi is várjuk már, akkor Neked milyen nehéz lehet, hogy még nem láttad a Nagy Nap fotóit.
Persze, ahogy Marci elindul, biztos nem leszek ilyen laza csajszi, hogy magára hagyjam. Amikor először felállt, akkor is mindentől féltettem, és akkor látom már, hogy mennyit lazultam, amikor Anyun állandóan fogná, nehogy elessen. Én meg már csak legyintek, hogy nem lesz semmi baja, meg ha esik is, hát azt is meg kell tanulni.
Zsófi!
Már épp reklamálni akartam, hogy hová tűntél! Fordítás van megint ezerrel? Remélem semmi egyéb baj.
Barbi!
Majd kérünk képet a vámpírnövendékről.
És ha időd engedi, gyere gyakrabban.
Mica-Kata!
Holnappal mi a helyzet???!!! Jöttök? Vagy ennyire bonyolult volt az útleírás, hogy megijedtél?
Csajszik!
Nálunk nagy pánik van, ami az éjszakai alvást illeti. Már előre félünk, hogy mi lesz éjszaka, mert már a 3. éjszakánk volt teljesen gáz. A szombatra virradóról írtam, majd vasárnapra virradó éjjel is felkelt Marci iszonyú sírással. Nekem a kis ringatás nem jött be, így jött Gábor a maratoni kb. 1/2-3/4 órással. Viszont a mostani az hihetetlen volt. Negyed 4-kor keltünk megint az iszonyú sírásra, ami valamennyire csillapodott, ahogy bementem, de az egyszerű ringatás egyszerűen mit sem ér. Az ölemben jól el van, majd ahogy raknám be az ágyba, elkezd sírni, ha pedig látja, hogy távolodom az ágyától, jön a sikítva sírás, ordítás. Most nem akartam, hogy ölben ringatást, mert hosszú távon nem érzem megoldásnak, másrészt kiváncsi voltam, hogy mi lehet a probléma.
Először azt hittük, hogy a sötéttől fél, de nem, mert a kislámpáját felkapcsolva is ugyanezt művelte. Próbáltam szopiztatni (már vagy 2-3 hónapja nem volt példa az éjszakai cicire, de most nem volt mit tenni). Nem akartam hinni a szememnek, kb. 1/4 órán keresztül nyitott szemmel cicizett és egyszerűen nem akarta abbahagyni, mintha attól félt volna, hogy ha abbahagyja, akkor otthagyom. Végül szivacsot letéve lefeküdtem az ágya mellé és lefektettem magam mellé. Kb. 5 percig pislogott rám, megint olyan érzésem volt, hogy félt elaludni, nehogy otthagyjam, így folyamatosan figyelt. Majd felbátorodott és elkezdett bulizni, mászkálni készült. Fél óráig viaskodtam vele, majd miután már 2 órája fennvoltam, gondoltam visszarakom. Bíztam benne, hogy már megnyugodott és tudunk végre aludni. Persze megint jött a sírás, amit kb. 10 percig bírtam hallgatni a szobánkból. Visszamentem hozzá, majd hangosan rászóltam, mert már teljesen belehergelte magát és egy kis cirkuszt is éreztem a sírásában, erre 2 perc alatt elaludt az ölemben. Na ez volt 3/4 6-kor. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de annyira el vagyunk Gáborral keseredve, hogy hová lett a jól alvó Marcikánk. Persze az is luxus volt, hogy 2-2,5 hónapja 99%-ban átaludta az éjszakákat, de ez a hirtelen váltás egyszerűen érthetetlen. Mit lehet csinálni, ha egy babó hirtelen elkezd egyedül félni? Minden éjjel nem ringathatjuk a sejhaját órákon keresztül, mert ez sem oldja meg a problémát, hogy fél egyedül. Valahogy meg kéne tanulnia megnyugodnia és egyedül elaludnia, de egyszerűen nem tudom, mit csináljunk.
Valamelyikőtök nem hallott már hasonló esetet? Help!!!
Azt hiszem végül nagyon hosszú lettem, bocsi!
Puszi: Melinda