Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Leginkább azért írok, mert multkor felvetettem egy dátumot a talira: október 22, és senki nem reagált!!!!!
A másik, hogy úgy tűnik, hogy november 1-től nem lesz netünk egy darabig, ugyanis elegem lett, hogy több mint tíz ezret fizetünk azért, hogy napi egy max két órát netezek és hát eléggé le vagyok gatyásodva, úgyhogy lemondtuk! Remélhetőleg januárra jobban leszek anyagilag úgyhogy akkor újra előfizetek valami kevésbő drága internetre, addig is meg majd sms-be, telefonon, Márti által próbálom tartani veletek a kapcsolatot!

Hát most ennyi, majd még lehet, hogy jövök!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Képzeljétek! Mióta de. és du. is játszóterezünk, Bence olyan jókat alszik nappal! Úgy örülök. Lent csúszik-mászik vagy egy órát, aztán eszik, és zsupsz az ágyba. Kép Kép Úgy örülök!!!!

Györesz
Nekünk jó az okt. 22.
Kár, hogy nem lesz neted, de megértelek, a pénz az nagy úr. Márti készülhet, mert őt fogjuk nyaggatni, hogy mi van veled. Kép

Mica
Szegény Gyuszkó! De ahogy látom, azért kiheverte a sérülést. Tényleg igen jóképű a fiad! Biztos utána is dőlnek a csajok. Kép Kép

Melinda
Ezek szerint Marcika detto uo., mint Bence Kép. A csavar az nálunk kimaradt még, de csak azért, mert minden ilyet elpakoltunk. Most a sláger a hifi. Néha már megőrülök, amikor 800* is kinyitja a hifi szekrény ajtaját. Kép Ma megyek be a szobába (kb. fél percre -sem- vettem le a szemem róla), erre már nyitva szekrény ajtaja, kazettatartók nyitva, CD tároló kint. Kép Hihetetlen!
A táncot meg járom, járom, de már fáradok! Kép

Dia
Szorítok, hogy a szőlőt sikerüljön eladni! Szorít, szorít! Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Györesz!
Bocsánat, bocsánat!!! Tényleg elfelejtettem írni a 22-ét, pedig JÓÓÓÓÓÓÓ! Szegényem, Te itt szervezed nekünk a tutit, erre tessék Kép
Nagyon sajnálom, hogy nem lesz netetek. Az igazság az, hogy nekünk is váltanunk kéne, mert mi is 13 ezret fizetünk és én is baromira sokallom. Mártit tényleg zaklatni fogjuk! Kép

Zsófi!
Te táncosnő Kép Jól csinálod, mert még mindig ilyen klassz időt mondanak jó pár napra Kép
Bence édes lehet, ahogy ott élvezkedik a játszótéren, utána meg elnyúlik az ágyban Kép
Marci Bencével versenyt pakolna, mert látni kéne, hogy néz ki a lakás Marcus ébredése után már 5 perccel Kép
Nekünk is szoríts a házeladáshoz! Arra is járhatsz táncot, hátha úgy jobban sikeredik a dolog Kép

Marci ma fél 12-től aludt fél 3-ig, úgyhogy ma nagyon elégedett vagyok Vele Kép És eszik rendesen Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Aranyosak vagytok,hogy örültök nekem.
Nagyon jól esik ám.Kép
Hát a mai napunk nagyon gázosra sikeredett.
Liliána délelőtt lázas lett(39'),aztán később hasmenéssel tarkította.
Délután elvittem orvoshoz,de persze akkor van rendelés mikor a Bogiért kell menni,Apa délutános(miért is ne).
Aztán végül felhívtam anyuékat,hogy szedjék össze a Bogit míg én dokinál vagyok a Lilivel.
Még dokihoz menet eszembe jutott,hogy nem adják oda az oviban másnak a gyereket ha nem szól oda a szülő,akkor még hazarohanás telefoszám keresés,értesítés,stb...
szóval a mai napomat nem kívánom még az ellenségemnek sem.
Végül kiderült,hogy Liliána bekapott egy cuki kis vírust,és bélflóra regenerálót kell adnom neki.
Valószínű,hogy az oviban szedte össze mikor vittük a Bogit.
De nem akarok senkit elárasztani a bajommal.
Igazán csak képeket szerettem volna feltenni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi kicsit sok lett.Kép
Most mennem kell Lilike felébredt.
Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

SziasztokKép

Nekünk jó a 22.-e!!!!!!!!!! Olyan jó lenne végre találkozni!!

DiaKép
NEm tudok emilt írni, mert azt írja ki, hogy adatkezelési hiba.Kép Domi jól van? Ma mit evett?

SaxiKép
Jó, hogy ismét írtál. Annyira szépek ezek a csajok!! Lilit lefoglaltuk ám!!!Kép Remélem a kis beteg hamar meggyógyúl! Puszi neki és a nagyoknak is.

GyöreszKép
Úgy sajnálom, hogy nem fogsz majd írni. Márti sem gyarkran fordúl elő errefeléKép A számom tudod, majd várom az sms-eket.

MelindaKép
Sajnos nagyon áll az ingatlanpiacKép De drukkolok ám! Marcika jöhet hozzánk is radiátort nyalogatni!Kép

A héten még nem dolgoztam egy percet semKép Ma délben szabadúltam el itthonról. Kettőre meg már itthon is kellett lennem. De olyan jó, hogy úgy tudok főzni, hogy nem rángatja a lábam és nem ordít az arcomba. És jó tudni, hogy így egész nap rendesen van vele foglalkozva. Mert egy pillantig nem játszik egyedül el. Állandóan nyüzsög.

Megyek is mert már nagyon álmos. Áttért a napi egyszeri alvásra. Fél 12-kor volt az ebéd, de bealudt közbe!Kép Aztán csicsikált két órát.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Ma Domikám 2x2 órát aludt.KépVoltunk hintázni játszón,semmi érdekes nem történt.

Györesz!
Nekünk is jó a 22.-e.

Melinda!
Igen a neten hirdetem a szőlőt egy tucat honlapon,de semmi válasz.KépPedig most szüret előtt jó lett volna eladni terméssel együtt.

Zsófi!
Köszi a szorítást,de szoríts jobban mert még itt van a nyakamon!Kép

Saxi!
Nagyon édesek a csajok.KépMilyen házban,lakásban laktok most?Kertes,panel?Várjuk a bulis képeket!KépTi tudtok jönni a talira?Légyszi!Kép

Gigi!
Nem dolgoztál a héten és be se ugrottál hozzám??KépÉn írtam e mailt.Holnap dupla hosszú levelet kérek!KépMegmaradt Domikám a tegnapi ebédtől.KépMa vadasmarmát kapott/Kecskeméti/+Norbi rudit.Kép"Nehogy elhízzon."KépKépKöszi jól van,rosszcsont mint mindig.Barátom?Élvezi Viki társaságát mi?Kép

Puszi Mindenkinek,megyek vasalni és persze jön hamarosan a filmemKépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Saxi!
Ezek a lányok gyönyörűek! Kép Látom, Nálatok is Lilike csinálja a rendet Kép Lilikének gyors gyógyulást!
Jó, hogy ilyen hamar újra jöttél! Tartsd meg ezt a jó szokásodat!

Gigi!
Na így én is szeretnék ám dolgozni! Tudtam, hogy ügyes csaj vagy Te! Kép Kép Kép
Irigy-irigy a láb nem rángatásért. Nekem egyik nap szabályszerűen húzta le rólam Marci a nadrágot Kép
Hogy csinálta Oli az ebéd közbeni bealvást? Két falat között lecsukódott a szemecskéje? Édes lehetett Kép
Köszi a drukkot!

Dia!
Hogy hogy mi van Domival? Mármint, hogy Gigi érdeklődik. Csak nem beteg szegénykém. Bocsi, ha csak keverem itt a kártyát...

Ezt a klassz tortát kaptam Apától Kép
Kép

Itt valamin nagyon elgondolkodtam...
Kép

Fura íze van ennek a valaminek
Kép

Anya, ne izgulj! Tutira megszerelem!
Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Dia!

Jól van, akkor semmi gond. Csak én láttam én itt rémeket! Kép Norbi rudizik Domi? Marci is gyurmázott már vele és pár falat már a szájába is került Kép

Gyors vasalást és jó filmezést!

KépKép

KépKép
bujka

MelindaKép
Hú szuper ez a torta!! Milyen ízű és hol vette Gábor?? Marci nagyon édi. Az a feket izé mi amit rág?? Elég szörnyen néz ki. Ugye milyen ügyesen tudok dolgozni??Kép Januártól viszont nincs kec-mec, szorítani fog a határidő. De most sem a plázákat járom hanem itthon gányolok! Mégsem vagyok olyan ügyes??????Kép

DiaKép
Nem tom,hogy mi lehet az emillel?Kép Hát most nem panaszkodhatsz Domi alvásával. Nagyfiú korára még megjavúlKép

Csóközön!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Na szépen beharangoztam az eltünésemet, de lehet hogy mégsem kell nélkülöznötök, lehet, hogy csak váltunk!

Melinda!
Nagyon édes Marci, jaj már úgy látnám élőbe, na és persze az összes kis rosszcsontot!
Három óra alvás az igen! Nálunk ma ismét csak egy és egy negyed óra sikerált pedig szintén volt délelőtti játszótér, két órán át lent voltunk, de ez a kis rosszaság nem fáradt ki eléggé! Pedig aztán folyamatosan jön megy, homokozik, kavicsozik, csúzdázik, labdázik, meg sem áll, de úgy látszik jól bírja a strapát!

Gigi!
Tényleg nagyon jó amikor valaki 100százalékosan lefoglalja a tökmagot és neked nem kell rá koncentrálni, Nekem anyu szokta ezt csinálni, ilyenkor minden hálám az ővé! Amúgy képzeld Norbi kb negyed órákat tök jól el van a járókába! Van hogy beleteszem, míg elmegyek wc-re és amikor végzek azt veszem észre, hogy totál el van magába, észre sem vesz és szépen eljátszik! Olyan édes ilyenkor ha csak hozzászólok már ki is zökken a magányából és úgy pattan fel mint egy kis bolha és persze ki is kell venni!

Dia!
Én tudod mit adok Norbinak mostanába ebéd után desszertnek? Van a győri édesnek az a maci piskótája, na azt Norbi imádja és benyom egy egészet ebéd után! Megjegyzem mégsem hízik, pedig a kenyeret sem veti meg!Kép

Zsófi!
Bence is már csak egyszer alszik? Csak hogy írod, hogy délelőtt is délután is játszóztok, vagy utánna nyom egy levezető szunyát?

Mica!
Köszi hogy írtál Zolikáról, úgy szeretem olvasni amikor írjátok, hogy ki mit tud!
Annyira hasonlítanak a fiaid egymásra, hogy nagyon!

Saxi!
Nagyon szépek a lányok! Ha nincs is időd írni, azért képekkel mindig bombázhatsz minket!
Jobbulást Lilinek!

Lányok!
Akkor ezek szerint a többségnek (legalább is akik napi szinten írogatunk) jó a 22.-e? Akkor felhívhatom a játszóházat? kb hányan leszünk szerintetek? A többiekkel mi van? Anikó, Szilvi, Barbi, Évi, Kata, Sofka?

Úgy döntöttem, hogy egy kicsit Én is dicsekszem a nagyfiammal! Na szóval, kb. 3-4 napja vettük észre, hogy ha kérdezünk Tőle valamit és igen a válasz akkor határozottan bólint egyet, nagyon édesen csinálja! Aztán már mutatja a szemét, száját, orrát, fülét, haját, fejét, lábát, kezét, kukacát, pociját! Fürdésnél, ha mondjuk, hogy mossa meg a pociját, akkor megmossa! Ha mondom Neki, hogy szeretgéld meg anyát, akkor átöleli a nyakamat és megpuszil, ezt imádom! Mostmár néha cuppanós puszit is sikerül adnia nem csak olyan tátottszájast! Kicsit bővült a szókincse, körte=töte, alma=mmmmma vagy jobb esetbe ama, lámpa=mmmmmpa, labda=mmmmmmda, mint látjátok többnyire a szavak elejét elharapja, de mégis annyira érthető, na és persze közben mutatja amiről beszél! És ami sokszor hihetetlen mindent megért, bármit mondok neki már csinálja is! Eddig is okos volt, de mintha most felgyorsult volna a szellemi fejlődése! A játszón is látok olyan másfél éves gyerekeket akik már egy csomó mindent mondanak és úgy viselkednek mint egy két éves gyerek, még a csúzdára is egyedül másznak fel! Olyan hihetetlen hogy fél év alatt mennyi fejlődésen mennek keresztül!
Bocsi ha túl sokra sikeredett!!!!

Ja, még annyi, hogy a képeket én is nagyon szeretném már megosztani veletek, de eddig még Én sem láttam (nem a milyenk volt a gép)! Elvileg hétvégén már tutira meglesznek! Úgyhogy akkor reszkessetek, mert elárasztom a bnetet Norbi képeivel!!!!!KépKépKép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok!

Itt a játszóház honlapja, ha mindenkinek tetszik, akkor lefixálhatjuk a 22.-ét!
http://www.jatek-mester.hu/jatszohaz_allatkert.php

Jó éjszakát mindenkinek!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Györesz!
Nekem megfelel a játszóház!A képeket már nagyon várom!KépIgazán nagyon ügyes,okos Norbika,büszke lehetsz rá!Kép

Melinda!
Hát igen,anya fogyizik,így Domi is Norbi rudival nasizhat.KépNincs gond Domival.Szerintem Gigi azért kérdezi,mert valamelyik nap milánói spagettit főztem és felhívtam,hogy adhatok e Dominak belőle.A gomba miatt.Evett belőle és nem lett kiütéses vagy ilyesmi.
Nagyon tetszik Marcika tortája!Milyen ízű?Mire kapta Apától?Tündéri a képeken.Jaj úgy meg puszilgatnám!Kép

Ma voltunk a védőnéninél.74cm és 9670g a nagyfiam.KépHihetetlen,hogy 1 hónap alatt 89 dekát hízott!Pedig már azt hittem ilyen korban nem híznak ennyit havonta....Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, azért gombár inkább ne. Nem az allergia, hanem a fehérje nehezen emészthetősége miatt, inkább kétéves kor után ajánlott.
Norbi rudi meg khm, nem édesítőszeres?

Na nem hujjogok itt, csak éppen ennyit olvastam. Házat, szőlőt árulók, érdemes expressben, bazárban is, pláne szőlőnél gondolom. A Bazárt inkább vidéken olvassák, talán könnyebb.

Tomo tegnap megkapta a négyhós oltást, és ma úgy, de úgy szenved.

22-e elvileg ok, milyen áron játszhat az ember az Állatkertben?
sofka

Györesz!
Elfelejtettem reagálni.KépSzóval azt a győri macit Olikám szokta nasizni.A múlt héten Domi is elmajszolt egyet mert gigitől kapott.KépAmúgy én édességeket nem igen adok neki,persze vannak kivételek.Pl:Ha kunyizik vendégektől stb...Kép

Sofka!
Köszi az infót gomba ügyben!KépAzt hiszem egy darabig ez volt az első és utolsó evése.A Norbi rudit azért merem neki adni,mert a múltkor szülinapunkra édesítőszerrel sütöttem a tortát és evett belőle Domi is.Direkt lementem a védőnőhöz és megkérdeztem lehet e adni édesítőszert,azt mondta nyugottan.Különben nem hiszem,hogy ártalmasabb lenne a cukortól.De köszi.KépTök jó,ha végre ti is eltudtok jönni a talira!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi bocsi a gigit!Kép
Hány kiló a barátom?Infót kérünk mi volt a tanácsadáson!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Ilyen gombás kajcsin én is gondolkodtam épp a héten, mert a kajás táblicskumban semmi sem volt a gombáról, de valahogy én is féltem tőle, mert még felnőttnél is nehéz kajcsinak mondják. Én kihagytam. Jó, hogy Dominak, a vasgyomrúnak nem lett semmi baja Kép
A torta dobos volt és tényleg fincsi volt. Elsősorban Gáborral ketten ettünk belőle. Gábor gondolt egyet és meglepte az ő 10 hónapos Nagyfiát Kép

Gigi!
Albertirsán vette a tortát Gábor. Ugye milyen jól néz ki? Lövésem nincs hogy csinálhatják, mert még a teteje is ehető volt. Csak én mertem a tetejét megkóstolni, de finom volt Kép Ez éppen dobostorta volt, a felső kemény cukorréteg nélkül, de vacsi után voltunk, úgyhogy Marci csak egy kis piskótát evett belőle.
A fekete izé a szájában a walkman fülhallgató végén levő szivacson izé (vadiúj változatban). Érthető voltam? Kép Annyira nem volt ám szörnyű, azért kaptam le gyorsan Kép

Györesz!
Jó, hogy még sem tűnsz el tutira Kép
Észrevettem, hogy ha Norbika alszik nagyot, akkor Marci éberebb, és fordítva Kép Kiváncsi vagyok, ma melyikünknek lesz jó napja alvásügyileg.
Játszóház nekünk okés. A következő rész elbizonytalanított: "Élő növények között játszhatnak a gyerekek". Lehet, hogy csak addig, amíg Marci meg nem érkezik, mert mindent lelegel Kép Kép Kép
Norbika hihetetlenül okos! Szerintem jóval a kora előtt jár! Kép

Sofka!
Ezt az oltásdolgot nem értem. Mit kapott most Tomi?

Megyek, mert Marci MINDENT A SZÁJÁBA VESZ!!!!!!!!!!!!! Annyira unom már, mikor fogja végre abbahagyni? Egy pillanatra nem vehetem le Róla a szememet, mert valami nem odavaló biztos bekerül a szájába! Kép

KépKép

KépKép
bujka

Dia!

Azt elfelejtettem írni, hogy hihetetlen, hogy mennyit hízott Domi! Marci hetek óta tartotta a súlyát, de most talán elmozdult a holtpontjáról Kép
Azért elfogyni nem fog, attól nem félek Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok,

Melinda,
Jo helyen vette a tortatKépKépKép Es meg be se koszont hozzank... hat ejnyeKép Kép
Utvonalleiras?Kép

Gyoresz,
22-e nekem is jo, Kataval meg majd egyeztetek, most nem zavarom inkabb, leutazott Anyukajahoz, de ugyis beszelek meg vele a napokban, talalkozunk isKép

Dia,
Szep sulyu Domi isKép Jo dolog, hogy mindenevoKép Bar en nem tudom, hogy milyen egy nehezen etetheto, valogatos gyerkoc anyukajanak lenni, miutan egyik fiam se ilyenKép

Gigi,
Tessek, en irok, temeg csak hanyagolsz minketKép

Zsofi,
Hat probalkozik erosen a nagyfiam, anno, 2 evesen mar varrni kellett a fejen a bort..(hatul, hajas reszen), szoval probalkozos a lurkoKép
A csajokkal meg nem foglalkozik, bar a legjobb baratja az oviban lanyKép Nem is banom, egy aranyos, szelid lanyka, jobb, ha vele jatszik, mint a tobbi, egetnivalo sraccalKép

Saxi,
A lanyok tovabbra is gyonyoruek es huncut tekintetuek. Jobbulast a kiscsajszinak!

Fiam hasonlosagairol:
Ime 2 kep, az elso Gyuszko kb. 11 honapos, a masodik Zolcsi mostKép

Kép

Kép

Puszi,
Mica
mica

Mica!
Tündériek a fickók!Kép

Melinda!
Azért mertem adni Dominak gombát/persze csak sampiont nem erdeit:Kép/mert bébikajában is lehet nekik kapni milánóisat.Na meg Gigi barátosném is azt mondta lehet,Oli pár nappal előtte gombapörit ebédelt.Kép

Lehet,hogy elkiabáltam a sok alvást,mert most délelőtt csak fél órát aludt D.De már ismét alszik tele pocival.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz
Nekem is szimpi a hely, szóval mehetünk.
Bence 2* szokott még aludni. Egyszer a de. játszóterezés után, egyszer meg du. Annyira jó, mióta lejárunk ennyit (és nem csak babakocsiban rázatjuk a fenekét) tök jól elfárad. Reggel 8- 1/2 9 körül kel, bár asszem kedden 9 után kelt. Még be is kukkantottam, hogy minden rendben van-e vele. Kép Kép Szóval nagyon jó, nem tom mi lesz, ha nem lesz ilyen szép idő.
Ja, azt már tudod, hogy mire váltotok internetezés szempontjából? Engem is érdekelne, ha van olcsóbb.

Dia
Milyen nagy már Domi. Főle súlyra. Kép Pedig a fényképek alapján nem gondoltam volna többnek Bencénél, mert ő is nagyon kis jó alakú. Lehet, hogy erősebb csontozatú. Bence max. ruhástól 9 kg. Kép Bár elég kis husos szóval egyáltalán nem aggódom érte.
Dia merre van szőlőtök? Sajnos ez az eladás ilyen. Ha nem akarsz eladni, akkor tuti mindenki venne, de ha meghírdeted, akkor mindenki eltűnik. Nálunk a kocsinál van ez. Meghírdettünk interneten, de semmi, most férjem kivitte az autópiacra, ott akadt vevő. Szóval egy szenvedés. Pedig mi is azt hittük, hogy nem fogunk tudni válogatni a vevők közül. Na mindegy, tovább szorítok, és járom a táncot. Kép Kép

Mica
Nagyon aranyosak a fiaid, és mennyire hasonlítanak egymásra. Olyan édik, tényleg!!! Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

SziasztokKép

MicaKép
Nem tüntem én el!! Gyuszkó is nagyon édes volt. Most meg nagyon szép. Mindig azt nézem, hogy Zolikának olyan érdekes vágott szemei vannak!! Nem kínai véletlenűl a postásotok??Kép

MelindaKép
Hát Albertirásra inkább nem megyünk tortáért. Na tuti kipusztúlnak a virágok a játszóban. Az én fiam kiássa a tied meg megeszi őket!!Kép

Viktor kérdezteti, hogy apukák jönnek e? Szerintem nem akar ott üldögélni egy halom játék között mint egyedüli pasi. Mondjuk nekem nem is nagyon hiányozna mert akkor nem tudnánk úgy dumálni. Szerintetek??

Voltunk méreckedni. 80 cm és 12 kg. Több mint fél kilót hízott, pedig egész nap megy. Megmérték a búráját és a mellkasát is. Azt mondta a dokinő, hogy olyan 8-10 centivel nagyobb az átlagnál. MOndtam én, hogy egy grizli a fiam. Kép Tegnap kimondta, hogy apa! Ma kérdeztem tőle, hogy kiveszlek a székből, jó? Erre közölte, hogy jó! Kép Olyan édes hangja van.
Felírta a dokinéni az agyhártya injekciót. És mondta, hogy még a szülinapja elött váltsam ki mert ha betölti az egy évet akkor a dupláját kell érte fizetni. Úgyhogy ha ti is be akarjátok adatni, akkor erre figyeljetek.

Megyek fürdetni mert már nincs magánál.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Mica!
Nem felejtettem el a leírást! Ime: az M0-ásról Diósdnál gyertek le, így a 70-es úton tudtok jönni. Végig kell jönni Diósdon, majd hirtelen kinn lesz az Érd tábla is, mert össze vannak nőve. Érden belül is kell még jönni egy darabig, majd lesz egy nagy lámpás kereszteződés (jobb kézre Osváth cukrászda, balra pedig nagy kínai kajálda van), ahol még mindig egyenesen kell jönni, majd rögtön utána ismét lesz lámpa, ahol jobbra kell elmenni. Ahol most vagytok, az a Diósdi út. Itt is mentek-mentek, majd amikor balkézre társasházjellegű épületeket láttok, akkor jobbra lesz egy aszfaltos utca jobbra (ritkaság Érden, úgyhogy biztos rátaláltok Kép). Ide forduljatok be, ez a Csaba utca. Ezen felfelé haladva, a 4. utca balra a Botond. Itt az első bal sarkon már meg is találtok minket, zöld kerítés mögött. A Botond utcára csak a garázskapunk nyílik, úgyhogy be kell fordulnotok még balra és ott lesz a kapu. Már ki lesz írva, hogy Eladó ház, úgyhogy biztos megtaláljátok. Így elég bonyolultnak tűnik, de nem az! Legalábbis nekem Kép Ja és most a napokban rakosgatták ki az utcajelző táblácskákat a sarkokra, úgyhogy az is segítség lehet!
A fiúk nagyon édik! Egyik szebb, mint a másik Kép

Dia!
Mennyit aludt Domi délután? Bepótolta a délelőttöt?

Gigi!
Oli tényleg nő, mintha húznák és hízik, mintha tömnék Kép Mit csináltok Vele esténként? Kép
A kis Grizlid akkor majd jót kertészkedik a kis Golyófejűmmel Kép Az igazság az, hogy Gábor valszeg ott lesz, mert ugye Õ visz minket és mire hazajönne, lassan indulhatna vissza. Majd berakjuk Õket Viktorral a sarokba és majd elbeszélgetnek Kép
Ez az agyhártyagyuszis kedvezményt az őszieknél mintha már olvastam volna. Azért nem figyeltem fel rá, mert eddig nem gondoltam, hogy beadatjuk Marcinak. Nektek mondott bármit is róla a dokinéni? Mennyire van értelme stb.

Zsófi!
Jó, hogy Bence még 2-szer alszik egy nap. Én már lekötözve se tudnám az ágyban tartani, úgyhogy nem is próbálkozom.
Hidd el, ha lenne játszóterünk, én sem csak ráznám a fenekét a Drágámnak a környéken Kép

Györgyi!
Norbika aludt rendesen? Remélem, mert Marci ma megint 3 órát nyomott le Kép

Márti!
Ugye jól vagy! Írj magatokról pár sort légyszi! Kép

Csajszik!
Szerintetek az mitől lehet, hogy Marcinak csak a háta pöttyös valamitől? Persze nem hiányzik, hogy mindene olyan legyen, de már napok óta piros pöttyöcskék vannak a hátán, amik egy kicsit ki is türemkednek, mert ahogy végigsimítom, érzem őket. A teste máshol totál szép. A tejes cuccokat 3 napja nem adom neki, de semmi változás. Megnéztem miket evett és semmi újdonság! Ötletem sincs, mi lehet. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Gigi!

Gábor ajánlata Viktornak, hogy menjenek csajozni a Ligetbe, amíg mi talizunk! Na Kép

M

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Gondolhattam volna, hogy nálatok volt alvás rendesen, mert nálunk nem esett túlzásba a fiacskám pedig reggel hat óta kukorékolt, de mégis csak másfél órát aludt ebéd után!
Én megkérdeztem a védőnőtől, hogy mennyire ajálják az agyhártya gyulladás elleni oltást és Õ azt mondta, hogy azoknak érdemes beadatni akik nagyon gyakran mennek gyerekek közé, itt leginkább a bölcsire gondolt, nem a játszóra és Õ halkan hozzátette, hogy Õ nem ajálja! Igazából ha nem mondja ezeket én akkor sem adattam volna be és nagyon meg sem tudom mondani, hogy miért, valahogy így érzek!
Gondolom mennyire rossz lehet, ez az állandó szájbavétel Marcinál! Nekem egy kicsit szerencsém van, mert Norbi etéren elég visszafogott, bár mostanába ha kint sétálunk akkor a csikkeket, a makkot, gesztenyét, virágot folyton be akarja kapni, de pl. a kavicsot azt nem! Van izlése!Kép

Dia!
Hát tényleg ritkaság, hogy ennyi idősen ennyit híznak a lurkók, úgyhogy örülj neki, főleg, hogy Domi nem is egy duci baba! Bárcsak Norbi hízná a felét egy hónap alatt! Érdekes, hogy Norbi apja elég nagy darab (106kg), de kicsi korában Õ is olyan egyszál belű volt mint most Norbi, hát kiváncsi leszek késöbb mekkora lesz!

Mica!
Tündériek a fiúk!
Remélem Katáék is el tudnak majd jönni a talira!

Zsófi!
Hűűűűű, de irigykedek a reggeli keléseitekért! Norbi ma is hatkor kelt, de többnyire fél 7-7 körül fújja az ébresztőt!
Még nem tudom milyen internetre váltunk, de majd beszámolok róla!

Képzeljétek, Norbi egyre jobban verekszik! Már a játszótéren a nála nagyobb gyerekeket is megüti, meg meglöki! Ma volt itt az unokatesója, aki másfél éves, tüneményes kisfiú és ment oda Norbihoz, hogy megölelje, megpuszilja, Norbi meg állandóan meglökte, megütötte! Szerintetek ez normális, ki fogja ezt nőni? Nem tudom miért ilyen, hisz senkitől nem lát ilyen rossz példát és mindig rászólunk ha verekszik, de annál jobban ütöget! Mit kéne tennem? Nem szeretném, hogy verekedős gyerekem legyen, akit majd nem szeretnek a gyerekek mert mindenki ütlegel!

Jaj, még elmesélném csak úgy érdekesség képpen: szóval voltak itt NOrbi unokatesójáék, a kisfiú (Marci) apukája régen artista volt és már most egy csomó mindenre tanítja a kisfiát, tartottak is egy kis bemutatót! Az apa egy kezén egyensúlyozott a kisfiú, meg a két tenyerére ráállt az apja meg kinyomta, közben meg mondta, hogy pápám és tapsolt, annyira édes volt! Aztán Norbit is kinyomta egy kézzel, úgy hogy Norbi ült a tenyerébe, nagyon tetszett Neki! Olyan érdekes volt, hogy ennek a kisfiúnak milyen természetes, hogy ilyeneket csinál vele az apja és annyira a vérében van a kiscsávónak, hogy mindenhova felmászik és hihetetlen egyensúlyérzéke van!
Na hát ezt csak úgy elmeséltem!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Melinda!Kép
Délelőtt fél óra,délután másfél óra.Kép
Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Most számoltam, szombaton lesz a buli? Nem lesznek nagyon sokan? (Nálam biztosan, mert hétvégén telejes a létszám. Kép )

Valaki kérdezte, szóval Tomonak egyéni oltásrendje van. Részben a kezdeti gondok miatt, aztán az ekcéma miatt, aztán meg elvileg nem kaphat oltást akkor sem a baba, ha a családban valakinek akut gondja van. Namost kiszámolhatjátok, hogy mikor nincs nálunk éppen senkinek náthája, vagy valami hasfájása.

(Meg ugye szétolvastam a fejem, és alapból oltásellenes vagyok. Azt itthon nem lehet, marad a legalább nagyobb korban és ritkábban. Kép )

Ebből következik, hogy nálunk az önkéntes oltások sem játszanak.

Györesz, jó lehet ez az artista nagybácsi. Kép Norbi talán a nyomába lép.

Éngyerekeim nem alszanak. Ill. beosztva mindig más ébred éjszaka, úgyhogy zombi vagyok.
sofka

SziasztokKép

MelindaKép
Gábornak üzeni Viktor, hogy benne van a városligeti sétábanKép Nem tudom miért vigyorog ennyire!!!!!???KépKép És még mondta, hogy tud egy jó kávézót! Szerintem beveszik a csapatba Tamást is!!

GyöreszKép
Nem tudom, hogy mit lehet tenni a verekedés ellen....És, hogy mitől lehet?

SofkaKép
Biztos sokan lesznek, de szerintem ez senkit nem zavar. Az a lényeg, hogy találkozzunk végre.

Puszi!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Rendben leszervezve! Mindenkinek meg lesz az ínyére való tali Kép Tamás sem lehet akadály! Kép

Györgyi!
Bocsika előre is vagy inkább utólag, de Marci ma megint 3 órát nyomott.
Verekedés ügyben tanácstalan vagyok én is. Szerintem még sokat fognak változni a babók, úgyhogy erősen meg van az esélye annak, hogy Norbika kinövi a verekedést. Azért megnézném, ahogy verekszik Norbika Kép Bocsi!
Édes lehetett az artista Norbika Kép

Az elmúlt 24 óránk nem volt semmi. Marci hajnal 3-kor úgy döntött, hogy Õ biza nem alszik, de sajnos ezt őrült sírással jelezte Kép Először sikerült visszaaltatni, majd fél óra múlva újrakezdte. Szenvedtem vele 1,5 órán keresztül, hol visszaaludt, hol felkelt. Majd végül Gábor 3/4 órán (!!!) keresztül ringatta az ölében, mire elaludt. Így negyed 6 körül visszaaludtunk. Mondanom sem kell, hogy Marci ébresztette a családot 9-kor!
Délutáni kajcsinál a nagy nehezen, kb. 20 perc alatt belelapátolt kajcsi felét kb. 1 másodperc alatt visszadobta Kép Ezzel is jelezte nekem, hogy kelbimbót máskor inkább ne Kép Megjegyzem én is utálom, így elintéztem a Pöckösnek a kelbimbómentes jövőt!
Az i-re a pontot most kora este tette fel a Drágám, amikor magára hagytam a nappaliban. 2 perc múlva nagy csöndre lettem figyelmes. Hát persze, mert már megint rosszban sántikált! Az egyik fiókban megtalálta a karácsonyi kerámia aromamécsesemet, aminek az alja totál kormos. E röpke 2 perc alatt összekormozta a mancsait, a pofiját, a nyelvét, a ruháját és persze a vadiúj szőnyeget. Azt se tudtuk, hová kapjunk, hogy nehogy összekenjen még valamit. A nagy izgalom közepette sajnos fotót nem csináltunk a kis Kéményseprőnkről. Kép Úgy érzem, hogy Marcival még igencsak lesznek gondjaink a jövőben, szerintem ördög rossz kölök lesz Kép Kép

Na most ennyit belőlünk!

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Melinda!
Ma Norbi is majdnem három órát aludt!!!!!!
Te magára mered hagyni Marcit? Én egy pillanatra sem merem otthagyni egyedül Norbit, csak ha az ágyába vagy a járókában van!
Képzeld!!!!! Én is ma csináltam előszőr Norbinak kellbimbót és Õ is utálta, mondjuk nem csodálom, mert Én is utálom, úgyhogy étlapról nálunk is levéve!Kép

Jajjjjj ma nagyon jól éreztem magamat! Délutánra megint itthagytam Norbit anyuéknak Én meg plázáztam a barátnőmmel, csak vacsira jöttem haza, annyira jó volt! Ennek a barátnőmnek van egy 7 éves kislánya meg egy 2 éves kisfia és kérdeztem Tőle erről a verekedősdiről és megnyugtatott, hogy sajna vannak ilyen gyerekek, az Õ fiai is ilyen és ez néha majd elmúlik, aztán újra előjön, de egyszercsak kinövi, nincs mit tenni, rá kell szólni és a nyomába kell lenni, hogy ne verjen össze egy gyereket sem! Na azért remélem közel engeditek Norbikámhoz a gyerkőceiteket, annyira azért még nem vészes!Kép

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Most értünk nem rég haza egy buliból.Fantasztikusan éreztem magam,most annyira felvagyok dobva!KépKép

Domi mai alvása:de:fél óra,du:fél óra.KépEnnek ellenére nagyon jó fiú volt a buliban.Kép

Gigi!
Pont ma beszéltünk arról Tamással,hogy mi legyen a talikor,Mert ugye én egyedül/metrón/nem megyek Domival.Viszont azt se akarom,hogy Tamás elkisérjen és neki is 800ft-ot keljen fizetni óránként.De úgy jó lenne ha a srácok elmenének hárman valahová.Kép

Melinda!
Puszilom a drága kéményseprőt!KépÉjszaka.KépDomi szerencsére végig aludta az éjszakát,viszont nem tudja,hogy szombat van,mert negyed 7-kor ébredt.Bezzeg hétközben tud fél 8-ig aludni...
Domi a /kecskeméti/kelbimbó+bárányhusit imádja,de én külön még nem főztem neki.Õ ma pulykaszárnya levessel lakot be.Kép

Györesz!
Örülök,hogy jól érezted magad a barátnőddel!KépJó is az néha,pletyizni egyett stb.....Kép

Mindenkinek szép álmokat!Remélem milliárdos vagyok!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

MelindaKép

Marcika nem semmiKép Új szőnyeg legalább szokja a kiképzést. Szerencsére Olika már nem ébred éjszaka. Asszem be is fonnám a hajam. Öreg vagyok én már ehhezKép

GyöreszKép
Mikor megláttam, hogy írtál azt hittem, hogy végre képeket kapunk. Na erre semmi!! Ezer éve nem láttuk már a nagy és verekedős fiadat. Olikámat nem féltem a fiadtól mert ő sokszor ütöget más gyerekeket. Domin szokott gyakorólniKép Múltkor itt volt az ikres barátnőm a fiaival. (5 hósak) Na azokat egyfolytában terrorizálta. Dobálta őket játékokkal, rájuk mászottKép Max. lesz egy kis pankráció a játszóba. Legközelebb már kint lesz a képük, hogy ők azok akik nem mehetnek be!Kép De ha nem védi meg magát drága gyerekem akkor ott lesz anyatigris muterja és segítségére rohanKép

Ma egész nap mondta Viktornak, hogy apaKép Tudja már azt, hogy jó és hoppáKép

Épp a Bochkor G. műsora megy és transzvesztiták vannak benne. KatasztrófaKép

Puszi nektek, jó éjt!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Dia, Barbi!
Sok puszi a 10 hónapos nagylánynak és nagyfiúnak! Kép

Györesz!
Alvás Kép Kezdett volna lelkifurdalásom lenni Kép
Plázázás? Az meg mi? Azt sem tudom, mikor volt utoljára ilyen az életemben, úgy igazából barátnővel. Irigy-irigy!!!
Na akkor a "kelbimbógyárosok" sem belőlünk fognak meggazdagodni Kép
Én magára merem hagyni Marcit, próbálom szoktatni, hogy nélkülem is legyen el, ha nem is hosszú ideig. Eddig semmi komoly baj nem történt Vele és remélem nem is fog. Kép Ha a földszinten vagyok, akkor általában a konyháig jutok el nélküle és mivel a konyha és a nappali között boltív van, így amikor főzök, akkor simán rálátok vagy rákukkantok. Most speciel az emeletre szaladtam fel, ami azért nálam sem szokás. A történések után nem is lesz.
Ja, és ne félj össze merem ereszteni Marcit Norbikával! Kép Múltkor az IKEA-ban jól megcsapkodta Marcust egy 3 éves forma kisfiú, de a Drágám rá se hederített Kép

Pusz és jó éjszakát: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Dia-Gigi páros megelőztetek és nem hagyhatlak Titeket se egy-két jó szó nélkül Kép

Dia!
Buli? Mi van ma? Mindenki jól érzi magát? Csak engem örjít meg a gyerök? Kép Kép Kép
Marci is Kecskeméti kelbimbót kapott, de ezek után mindet átengedjük Dominak. Kép
Csak a gyerekek után kell szerintem fizetni a játszóban, nem? Felnőttek után nem. Vagy én vagyok naív és nagyon szőke? Kép

Gigi!
Marci sem szokott általában kelni, max. 2 hetente egyszer, de akkor is egy kis ringatás 2 percig és oké. MOst szerintem bepótolta az elmúlt 2 hónapot.
Oli édi lehet, ahogy apázik Kép Marcinak ha mondom, hogy apa, akkor mindig az ajtó felé néz tágranyílt szemekkel és várja, hogy bejöjjön Kép
M1-en a Csupasz pisztoly megy! Én is azt nézném, ha épp nem Nektek írogatnék!

Na megyek is és most már végleg! Holnap azért még jövök! Kép
Melidna

KépKép

KépKép
bujka

Na csak vissanéztem!

Felnötteknek ingyenes a belépés a játszóba. (úgyhogy a kiscsákók fognak fizeti Kép )Vagy én is nagyon szőke vagyok!!

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Melinda!Kép
Akkor ok ha Tamás után nem kell fizetni!KépKöszi a kelbibókat,mi mind elpusztítjuk.Kép
Ha mondom Dominak,hogy hol van apa,dettó Marcika.Néz az ajtó felé,és mutatja,hogy ott ment el vagy ott fog jönni.A másik verzió ha a füléhez teszi a kezét,hogy majd apa telefonál/minden délbe felhív/.Kép

Csak,hogy fájdítsam a szived ma is vendégségbe megyünk és plázázni.KépKépDe tudod,hogy szeretlek!Kép

Piszpusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Képzeljétek, hogy a Dévais topikban csak potyognak a gyerekek!Kép A héten született egy ikerpár és tegnap éjszaka egy kisfiú! Tud valamit ez a Dévai bácsiKép

DiaKép
Hová mentek plázázni?? Én is meghívatom magamat ebédelni. Aztán kéne venni sportcipőt mert már elég tré a régi. Nem mintha sportolni vágynék!Kép

GyörgyiKép
Na eddig kaptál haladékot, most már kérjük a képeket!!!!!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Vikiék a westend-hez laknak közel az Izabella utcában.KépEbéd!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Jajjjjjj lányok, már Én is annyira szeretném nektek megmutatni a képeket, de sajna nem rajtam múlik! Ez úgy van, hogy a srác akié a gép az Norbi apjának a haverja, na ez a srác felírta a képeket egy cd-re, csakhogy ez a cd még nem jutott el N apjához! Tök ideg voltam, ugyanis csütörtökön azért találkoztak, de a srác otthon hagyta! Ráadásul nem is laknak egymástól messze, úgyhogy ma mondtam apának, hogy cd nélkül el ne merjen jönni, ha meg nem jön akkor küldjön át nekem egy pár képet! szóval Én is várakozó álláspontban vagyok! Bocsi! Karácsonyra fogok kapni digit gépet, úgyhogy onnantól nem kell hónapokat várni, hogy büszkélkedhessek a fiammal!!!!

Dia!
A Kecskeméti kelbimbót Norbi is nagyon szereti, de az igazi általam főzött az elég szar, kesernyés!

Akkor mostmár a 22.-e tuti a talira? Akkor már csak azt kéne megbeszélni, hogy hány óra körül találkozzunk ott!

Melinda!
Azért kiváncsi leszek ha elindul Marci, vagy ha elkezd felmászni a bútorokra akkor mennyire mered majd magára hagyni!Kép Lehet, hogy Én vagyok túl parás, de Én nem merem a szobába magára hagyni, mert tuti, hogy mire visszaérnék vagy megenne valamit, vagy valami nagyon rosszat csinálna, vagy egy hatalmasat esne! Akkor merném magára hagyni ha teljesen üres lenne a szoba!Kép

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
A mai napunk is jóra sikeredett.KépVoltunk Domi keresztszüleinél vendégségben,aztán a Westendbe sétáltunk,fagyiztunk.A 7végét csavargással töltöttük.Kép

Györesz!
A szomszédasszonyom mondta a multkor,hogy vett a piacon kelbimbót levesnek és keserű volt amikor megfőzte.Úgy látszik akkor tényleg nem jó az idei termés.Kép

Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

GyöreszKép
Én már nagyon belelkesültem a 22.-e miatt! Szerintem mindenképp délután, ebéd után kéne menni. Két óra???
Mindjárt írok Évinek emilt, hogy jöjjenek ők is.

Tegnap este olvastam a neten, hogy 8 hónapos kortól ehet a gyerök gombát. Mielött még valaki hívja a Gyivi-t, hogy mikkel mérgezem a kölköt!KépKép
Megyek mert vacsi idő van!

Puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Szerintem is mindenféleképp a délután lenne jó! Én is nagyon szeretnék veletek találkozni, szerintem még ha kevesen is leszünk mostmár akkor is üssük nyélbe!!!!!!

Gomba: Én csak azért nem mertem adni eddig Norbinak, mert pl. ha Én gombát eszek akkor utánna órákig nagyon fáj a gyomrom és félek, hogy Norbi is így reagálna, úgyhogy Én inkább várok még!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Anyunak is ég a gyomra a gombától. Szerintem nem is leszünk kevesen. Próbálom felsorolni akik tuti jönnek: Györesz-NOrbi, Márti-Gigi???, Dia-Domi, Melinda-Marci, Mica-Zolika, Kata-Patrik???, Zsófi-Bence, Sofka-Tomi+nagyok, Gigi-Olika.. Akit kihagytam ezer bocsi. Saxi még nem jelzett. Barbit is jó lenne elérni és az összes eltüntet.
Dia neked asszem meg van Barbi száma, írhatnál neki sms-t. Ahogy számolom meg fogjuk kapni a csoportos kedvezményt. Asszem 8 gyerek után jár. És akkor már csak olyan 300 Ft körül van a pénz.

Na bedugulok mára, jó éjt

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Ok ma írok Barbinak!Te légyszi Maricát értesítsd!De a kedvezmény akkor érvényes"szerintem"ha egyszerre megyünk be.Na ezt lesz nehéz összehozni!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

A kedvezmény 10 fő után van és ha jól értelmeztem akkor ez csak hétköznapra vonatkozik!

Majd este jövök még!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok! Nekünk is tuti jó a 22-ke, szóval megyünk. Mi hármasban terveztünk menni, apával. Jön még férfiú, vagy férjem lesz az egyetlen felnőtt korú gyerek? Kép Kép

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Dia!
Köszönöm az sms-t. Persze megpróbálunk elmenni Apástól! Hol van ez a játszóház az állatkertben?

Képzeljétek Szonjának 2 hónapja nem nő ki a felső foga. Ma reggelre megjelent egy hólyagocska az ínyén de nem középen, hanem egy foggal arrébb. Létezik, hogy a gyereknek előbb jön ki a két szélső foga, mint a középső? Aztán lehet,hogy tudatosan irányítja a kicsike, hogy még nyugodtan tudjon szopizni! Kép

Puszi
Barbara
babar

Barbi!Kép
Örülök,hogy jelentkeztél,már azt hittem nem ment el az sms!KépEz a játszóház az állatkert mellett van nem bent.De majd Györesz tájékoztat pontosan.

Nyugi!Dominak se a fölső középső jött először,hanem a két szélső.Úgy nézet ki mint egy vámpír.KépAztán jött a két középső.Íme így nézett ki júliusban.KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom, hogy lesznek a talin Apukák is rendesen Kép Nagy csajszihajkurászás lesz a környéken, az biztos Kép Egyébként mi már annyira izgatottak vagyunk Gáborral együtt, hogy Marci mit fog művelni a többi gyerkőccel, hogy fogja élvezni a társaságot! Már mindhárman (bár Marcinál még nem tudatosult a dolog Kép) várjuk a nagy találkozást! Kép

Dia!
Azért még én is szeretlek, a pláza és a vendégeskedés ellenére is Kép Tegnap mi egy nagy sétát csináltunk itt Érden, sütit vettünk a Patakiban, Marci játszóterezett, úgyhogy volt ám nálunk is szórakozás Kép
Domi annyira édi ezekkel a vámpírfogakkal. Mennyit változott már azóta! Pár napja én is visszakerestem valamit májusból és csak ámultam a régi fényképeken. Hihetetlen, hogy mennyire megnőttek ezek a kis vacakok Kép

Gigi!
Dévais lányoknak sok-sok gratula a sok-sok babóhoz! És Többieknek is nagyon szurkolok ám! Akiknek nem sikerült, sok-sok energiát! (Szoktam még kukucskálni, bocsi)
Bocsi, kár hogy csak most szóltál, de én már szóltam a gyermekvédelmiseknek gomba ügyben. Kép

Györesz!
Fotókat megértjük. Mi is várjuk már, akkor Neked milyen nehéz lehet, hogy még nem láttad a Nagy Nap fotóit.
Persze, ahogy Marci elindul, biztos nem leszek ilyen laza csajszi, hogy magára hagyjam. Amikor először felállt, akkor is mindentől féltettem, és akkor látom már, hogy mennyit lazultam, amikor Anyun állandóan fogná, nehogy elessen. Én meg már csak legyintek, hogy nem lesz semmi baja, meg ha esik is, hát azt is meg kell tanulni.

Zsófi!
Már épp reklamálni akartam, hogy hová tűntél! Fordítás van megint ezerrel? Remélem semmi egyéb baj.

Barbi!
Majd kérünk képet a vámpírnövendékről. Kép És ha időd engedi, gyere gyakrabban.

Mica-Kata!
Holnappal mi a helyzet???!!! Jöttök? Vagy ennyire bonyolult volt az útleírás, hogy megijedtél? Kép

Csajszik!
Nálunk nagy pánik van, ami az éjszakai alvást illeti. Már előre félünk, hogy mi lesz éjszaka, mert már a 3. éjszakánk volt teljesen gáz. A szombatra virradóról írtam, majd vasárnapra virradó éjjel is felkelt Marci iszonyú sírással. Nekem a kis ringatás nem jött be, így jött Gábor a maratoni kb. 1/2-3/4 órással. Viszont a mostani az hihetetlen volt. Negyed 4-kor keltünk megint az iszonyú sírásra, ami valamennyire csillapodott, ahogy bementem, de az egyszerű ringatás egyszerűen mit sem ér. Az ölemben jól el van, majd ahogy raknám be az ágyba, elkezd sírni, ha pedig látja, hogy távolodom az ágyától, jön a sikítva sírás, ordítás. Most nem akartam, hogy ölben ringatást, mert hosszú távon nem érzem megoldásnak, másrészt kiváncsi voltam, hogy mi lehet a probléma.
Először azt hittük, hogy a sötéttől fél, de nem, mert a kislámpáját felkapcsolva is ugyanezt művelte. Próbáltam szopiztatni (már vagy 2-3 hónapja nem volt példa az éjszakai cicire, de most nem volt mit tenni). Nem akartam hinni a szememnek, kb. 1/4 órán keresztül nyitott szemmel cicizett és egyszerűen nem akarta abbahagyni, mintha attól félt volna, hogy ha abbahagyja, akkor otthagyom. Végül szivacsot letéve lefeküdtem az ágya mellé és lefektettem magam mellé. Kb. 5 percig pislogott rám, megint olyan érzésem volt, hogy félt elaludni, nehogy otthagyjam, így folyamatosan figyelt. Majd felbátorodott és elkezdett bulizni, mászkálni készült. Fél óráig viaskodtam vele, majd miután már 2 órája fennvoltam, gondoltam visszarakom. Bíztam benne, hogy már megnyugodott és tudunk végre aludni. Persze megint jött a sírás, amit kb. 10 percig bírtam hallgatni a szobánkból. Visszamentem hozzá, majd hangosan rászóltam, mert már teljesen belehergelte magát és egy kis cirkuszt is éreztem a sírásában, erre 2 perc alatt elaludt az ölemben. Na ez volt 3/4 6-kor. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de annyira el vagyunk Gáborral keseredve, hogy hová lett a jól alvó Marcikánk. Persze az is luxus volt, hogy 2-2,5 hónapja 99%-ban átaludta az éjszakákat, de ez a hirtelen váltás egyszerűen érthetetlen. Mit lehet csinálni, ha egy babó hirtelen elkezd egyedül félni? Minden éjjel nem ringathatjuk a sejhaját órákon keresztül, mert ez sem oldja meg a problémát, hogy fél egyedül. Valahogy meg kéne tanulnia megnyugodnia és egyedül elaludnia, de egyszerűen nem tudom, mit csináljunk. Kép Valamelyikőtök nem hallott már hasonló esetet? Help!!!

Azt hiszem végül nagyon hosszú lettem, bocsi!

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

SziasztokKép

MelindaKép
Állítólag van egy korszakuk a babáknak amit szeparációs félelemnek hívnak. Ilyenkor tudatosúl bennük, hogy nem eggyek az anyukájukkal. És ők még nem tudják, hogy ha nem látják az anyukájukat attól ő még létezik. Szerencsére Olivérnél nincs ilyen és most már úgy is le lehet tenni aludni, hogy nem kell álomba ringatni. Viszont én azt nem értem, hogy mire ébred fel?? Tanácstalan vagyok.... Köszi, hogy értesítetted a Gyivit! Tudtam, hogy benned bízhatom!!
Városligetben ki fognak halni a csajokKépKépKép

Na most már nincs erőm másnak írni.

Puszi!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Barbi!
Örülök, hogy írtál és hogy Ti is jöttök a talira! Neked újra felteszem az odalt ahol pontosan le van írva, hogy hol van a játszóház:

http://www.jatek-mester.hu/jatszohaz_allatkert.php

Amúgy szerintetek most akkor oda kell telefonálni a játszóházba? Mert az írják, hogy hétköznap lehet ilyen csoportos foglalást intézni!

Melinda!
Ez tényleg elég gáz, hogy ennyire felborult Marci éjszakai alvása! Drukkolok, hogy mielőbb helyrejöjjön!
Azért látok ám Én képeket, csak azok rendes fényképek, mert azért van fényképezőgépünk!Kép

Na lányok! Tudok feltenni egy pár képet, de előre szólok, hogy tortás még nincs, mert az apa azokat még nem küldte át, talán majd holnap!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi ha túl sok volt!

Puszi