Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika! Pihizz sokat, és vigyázz magatokra! Mi itt majd csendben drukkolunk értetek! ;)

Kép

Kép
nancsika

Nicika Kép
Olyan szép a tábla Kép
Pihizzél, nehogy túlerőltesd magad Kép

Annácska 14+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó hétvégét, megyek ruhaanyagot venni kismamablúznak.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Nicika,
jó, hogy újra hallani felőled! Ne aggódj, csak pihizz sokat te is, én is azt csinálom, már én sem dolgozom, élvezem a szép napsütéses időt. Apa meg keresheti a pénzt...Kép
Anyukámnak majdnem végig 2 ujjnyira nyitva volt a méhszája a tesókámmal, aztán 4 kg 35 dkg-ás kiscsajt hozott a világra enyhe túlhordással. Szerintem sok kismami van hasonló helyzetben, szóval nyugi! Kép Nagyon klasz a tábla!!!

Tunka,
szóval vannak ilyen kis lepénybe bújós babaák...Kép Jó lehet a nagy rúgás, nekem akkor szokott egy jót boxolni vagy rúgni, ha előregörnyedve ülök, mintegy figyelmeztetésül.

Paga, Annácska,
nagyon szorítok nektek! Jó hírekkel gyertek vissza!!!

Maminti,
nagyon édes a kisbabótok! Kis hanyattfekvős!

Bartika,
jó utat neked, vigyázz magatokra! Várjuk majd az útibeszámolót!

Holdviola,
hát ez tök gáz a szerződéseddel. Olyan sz.... egy világ van most, főleg a családosokra. Kép

Babetta,
nagy gratula a kiskukishoz! Kép

Lányok,
a Hungexpo-nál nov. 19-én Bababörze lesz!

Lyly
18+3

Kép

Kép

Kép
lyly

"Lányok,
a Hungexpo-nál nov. 19-én Bababörze lesz!"

Én gondoltam, hogy el látogatok!
Jön valaki közületek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mi biztosan jövünk a párommal!Kép

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Én meg biztosan nem megyek Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én lehet, de még nem biztos!
Sógoréknál elkél a segítség... ez milyen időközönként szokott lenni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nicika: pihizz sokat ! És nagyon szuper a tábla!!!

bababörze: passzolom a kérdést egyelőre. én eléggé korainak gondolom ilyenekre elmenni.

Ilu 21+3
czuli

Czuli
Na jó de télen is szokott lenni? Tavasszal meg már egy kicsit késő lesz nem? Tudja valaki, hogy milyen időközönként rendezik?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Megmondom őszintén nem tudom milyen sűrűn szokott lenni......
És én nagyon sok mindent fogok kapni a családból..
Igaz még azt is át kell nézni mi hiányzik esetleg.
czuli

MAmacka: ez a nagy börze félévente van, de helyi kisebbek szoktak lenni gyakrabban is.

cory
Budapest

Nicika!

Írtam emailt......

Az első 37.hétre szültem, de akkor még azért nem voltam olyan óvatos parázós, bár 3 hónapot feküdtem.
Másodikkal is így jártam, csak ott még 30.héten a fájások is beindultak, és 2 hét kórház volt,de 28.-tól szigorúan feküdtem és 38.hétre szültem.
Pihenni, pihenni!!!

Becsi
becsi
Iklad

Értem
Én szívesen meglesném...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nicika, pihenj sokat, tuti a pihenés és a gyógyi rendbe tesz.

Paga, basszus(bocsi) most totál berezeltem az AFP-től, hétfőn lesz csapolásom:-(

Babetta, gratulálok a kisfiatokhoz:-)

Annácska , nektek további kitartást!

Mennem is kell, hív a csajszim:-)

Kellemes hétvégét mindenkinek:-)

Nyúlanyó 16+3

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok,

de jó Nici, hogy itt vagy. A babával biztos nem lesz gond. A keményedés ismerős nekem is. Szedjed a magnéziumot is és pihenj, amennyit csak tudsz.

Babetta,

gratulálok a kissráchoz! Jó lehetett látni őt. Ha tudsz tegyél fel képet!
angi79

Szia Nicika!
Pihenj sokat és aggódj keveset Kép! A legnagyobbik lánykámmal az első harmadban többször voltam gombás, aztán a vége felé meg folyton felfáztam, hol anti-gomba kúpokat kaptam, hol antibigyót ettem. Réka ezzel együtt makkegészségesen, időre született, és most már ekkora: http://www.kepfeltoltes.hu/view/050910/kisl__01.jpg
És pihi közben beveszel a táblába?
Írok mailt az adataimmal!
Borcsa
20+3

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babetta
Gratulálok a fiúhoz!!

Nicika
Küldök neked sok-sok baci űző energiát, jó?
Pihenj sokat, örülök hogy a babával minden rendben.
Nekem is szokott kemény lenni a pocim, de én azt gondoltam hogy a baba miatt, hogy épp nagyot fordúl vagy nyújtózik.
Mi a különbség a pocikeményedés és a baba miatti feszülés között? Honnan lehet tudni?

A.
Vendég

Alina, az normális, ha néha kemény a pocid. De ha mindenütt kőkemény és ez már rossz érzés Neked, akkor kell visszavenni a tempóból.
Angi 22+0
angi79

Sziasztok!

Köszönjük a sok gratulációt apa és kiskukacosunk nevében is.

Annácska!
Apa egy kicsit szomorú volt, hogy nem lány, mert azt mondja egy kisfiút nem, lehet úgy ölelgetni, mint egy kislányt és nem fog oda bújni hozzá. Mondtam neki, hogy szerintem ez nem igaz, mert ugyan úgy oda fog bújni hozzá. Biztos azért hiszi ezt, mert azt szokták mondani, hogy a lányok apások. De most már lelkesen keresi a fiú neveket.

Nicika pihenj sokat! A kistörpéd nagyon titkolja, hogy kilakik odabent!

Megpróbálok képet rakni.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem sikerült próbálom az albumot!
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ha minden igaz a fotóalbumba van három kép Babetta néven.Ide nem tudom felrakni.
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7223&page=1&image=167443

Itt van, igaz?
Meglestem, nagyon édes. Főleg az első képen, ahogy nyújtózik. Kép
angi79

Sziasztok!
Én remélem maradunk itt, és lassan visszaszivárog mindenki! Én csak 1-et bírok követni.

Paga!
Megy a sokszoros drukk!

Annácska!
Még 1 hét, vagy mikor lesz eredmény?

Babetta!
Gratulálok a fiúhoz! Örülök, hogy bejött az evés.

Ma vett a párom egy nagy családi autót, pontosabban cseréltük az előzőt. Azt mondta 3 gyerekkel már igazán nagy kocsi kell. Hát ez az! Egy nagy kombi Volvó, milló biztonsági berendezéssel. Nagyon. nagyon boldog, alig tudott az autó mellől elmozdulni, még sötétbe is ki kellett mennem megnézni, hogy világítanak benne a gombok.
A Picurkánk egyre aktívabb, a Tieitek is?

Mindenkit üdvözlök!
Rita
16+5

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Jó reggelt mindenkinek!

Én már fent vagyok, mert a kis törpénk nagyon aktív és nem bírok aludni, csak mosolyogni rajta. Ha rárakom a kezem a pocira, akkor indul be igazán.

Angi!
Szerintem is nagyon édes az első képen, de hogy tudtad ide felrakni? Írd le légyszi! Majd próbálok, készíteni dvd-röl, de valaki leírhatná, hogy kell, aki már csinált! Köszi előre is

Rita!
Biztos nagyon szép a kocsitok én nagyon szeretem ezt a márkát, éppen azért, mert biztonságilag nagyon adnak erre a márkára, de nincs annyi pénzünk, hogy ilyet vegyünk, így csak álom marad.

Babetta 19 +0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Jó reggelt Babetta,

az albumodat egyszerűen csak bemásoltam ide. Meg ha akarod, akkor a profilodba is beteheted az oldal nevét a saját weboldal cím alatt. Az enyém is ott van.

Látod, én se tudok aludni, pedig a csajszi alszik még a pocimban. Ma megyünk haza anyukámékhoz, akik Baja mellett laknak és már 6 hete nem voltunk. Már úgy mennék, de apuci még alszik.

Rita,
jó "kis" autótok lehet! A márka sok mindent elárul, nagyon biztonságos.

Kellemes 7végét Mindenkinek!
Pussz. Angi
22+1
angi79

Sziasztok!

Én is fent vagyok, a párom dolgozik, és elkísértem a munkahelyére, most innen netezek. Rita, töxuper lehet az autótok, nekünk egyelőre csak az albérletre futja, pedig jó lenne egy kis használt autó a baba miatt is. Poccancs nálunk is egyre mozgékonyabb, főleg reggel és estefelé, ha vacsiztunk és lepihentünk.

Angi,
jó utat nektek, az én anyukámék már jó ideje még csak nem is kíváncsiak ránk, pedig nekik első unokájuk lenne Poccancs. Kép Ez van, ezt is meg kell szokni. Bár a párom családja sem töri magát, hogy tudjon rólunk, én pedig nem szeretnék átszállásos vonatozni ezeken a koszos vonatokon 100 km-eket, ezért meghívtunk mindenkiet, hogy jöjjenek el ők hozzánk az egy szoba-konyhás albérletünkbe. De nem igazán töri magát senki sem a rokonságból.
Na, befejezem a panaszkodást, csak jólesett leírni.

Szép napot és kellemes hétvégét kívánok minden pocakosodó maminak!

Lyly
18+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok csajok,

vagyok ám én is, de az utóbbi pár napban sehová nem volt időm írni. Én beregisztráltam a totyogóba is, gondolván, ha átmegyünk, én is megyek, de szívem szerint maradnék itt!
Szóval Cory, az én szavazatom: Babanet.

Paga, nagy drukk neked is.
Annácska, neked folyamatosan.

Nálunk semmi extra nincs, babácska mocorog folyton, annyira aranyos......Kép

Na puszi

Eszti
20+3
Vendég

Sziasztik!

Köszi a gratulákat a kocsinkhoz. A párom már kint van és tisztogatja.

Lyly!
Mi is így voltunk, amikor az első gyermekünket vártunk: 1 szoba + konyhában laktunk, mindkét családban 1. unoka volt a fiam, de egyik család sem repesett a boldogságtól, csak mi. A babakocsit is kölcsönből vettük meg, a szülők nem vitték túlzásba a segítséget.
Hál Istennek, azóta minden év egy kicsit jobb és jobb, szépen haladunk előre, biztos vagyok benne, hogy Ti is így lesztek.

Ti mikor kezdtek el vásárolni a Picurkátoknak? Én még nem mertem semmit venni a Picinek, de a legvégére sem szertném hagyni. Szerintetek mikor van az ideális idő, erre?

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Rita
16+6

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Szép reggelt Lánykák! Kép
Júj, de korán keltetek. Én csak most. Olyat aludtam, h még a nyálam is kifolyt. Gihiiii Kép

Rita, szuper az autó.Kép Milyen a tipusa? V50, V70? Biztos kira lehet. Nekünk csak egy kis fos 3 ajtós Astránk van.Kép De imádja a párom. Mondjuk mikor megismertem, "csak" egy 22 éves Corsája volt.Kép Mikor megvettük (mi is cseréltük), akkor nagyon jó volt, és örültünk neki, aztán kiderült, h jön a Manó. Kép Most meg azon gondolkozunk, h fogjuk beakrobatázni a gyerkőcöt a kocsiba.Kép

Babetta, a bébid nagyon helyes.Kép Olyan kis ufócskák még ilyenkor.Kép De meg kell Õket zabizni.Kép

Angi, jóó utat nektek, vigyázzatok magatokra nagyon! Mi is ma megyünk haza anyuékhoz. Õk meg Debrecenben élnek. Mókás lesz haza jutni. Ha autópáján (M3) megyünk, akkor Görbeháza után (addig tart a pálya) le kell menni a 35-ösre, nah, azt Hajdúböszörményig fúrják, túrják, faragják, szal horror. Ha már Füzesabonynál lemegyünk a pályáról, akkor meg a 33-ason kell végig zötyögni, és majdnem potyára dobom ki a matrica árát. Van még a 4-es, de Bratyeszom szerint ott is áskálódnak rendesen a jómunkásemberek. Szal passzolok, hol, és mikorra érünk haza. Nah, de nem zsibbasztalak benneteket ezzel.

Lyly, sajnálom, h ilyen a helyzetetek. Majd megváltoznak, ha már megszületett a kis Drágaságotok! Hidd el! Addig meg ne stresszeld magad. Mi is albiba élünk. Egy 1+2 feles panelba, Zuglóba. A nagyszobába vagyunk mi, a párommal, az egyik fél szobába a kollegám, a másik félbe meg egy lány. Szal ez sem kellemes.Kép De ne aggódj! Majd lesz valami. Ezek a dolgok olyanok, h úgyis megoldódnak maguktól!!! Egyszercsak jön egy lehetőség, és ennyi. Csak törelem, és nyugalom! Kép

Pusza,
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Nicika, jobbulást, és vigyázz nagyon magatokra!! Kép

Babetta, gratulálok a pici fiatokhoz! Kép

Jaj, Becsi, még nem is mondtam, hogy megnéztem ám a házatokról a képeket, és tök jó! Mi is szeretnénk majd valami hasonlót, dehogy mikor....egyszer biztosan. Kép

Mamacka, mi biztosan megyünk a bababörzére, sokan mondják, hogy nagyon jó dolgokat lehet kifogni! Szóval tuti ott leszünk!

Rita, a mi babánk is egyre aktívabb. Most már mindennap rugdos, tornázik, bokszol, forgolódik, és szinte van bejáratott időpont, hogy mikor. Amit észrevettem: kajálás után mindig....Kép remélem hasonlóan lesz a kajával majd kint is! Kép
Vendég

Anita, veled mi újság??? Régen hallottunk felőled (is) Kép
Vendég

SziasztokKép

Csemáról hír: rendben van a cvs eredménye és kislányt vár, mindenkit üdvözöl.

Mamacka Kép
Én tuti megyek a börzére, nagyon sok jó dolgot tudtam megvenni a fiamnak annak idején, ruhát-etetőszéket-pelust-kajcsit sokkal olcsóbban.
Jah és aki elég szemfüles volt az olvashatta a kismamaújságban hogy három (szeptember, október, november) számban van egy egy kis bón fül és aki azt bemutatja, valamint elmúlt már 18 hetes terhes, annak ha szerencséje van ingyen 4Dt uhát csináltathat kint a börzén. (persze akinek van elég türelme kivárni a sort, megfelelően korán kelni és társai Kép)

NicikaKép
Vedd komolyan a dokidat, pihenj sokat, és vigyázz a további fertőzések lehetőségével, mert sajnos van olyan baci ami beindithatja a szülést sokkal hamarabb mint kéne, ezzel nem megijeszteni akartalak, hanem óvni, hogy a terhességed további része is boldog, gondtalan legyen.

A babanet sajnos nem tudja magát meghazudtolni, már nem egyszer volt pocsék és sajnos nem sok remény látszik arra, hogy ezeket a hibákat megfelelően orvosolják, annak idején (kb egy éve, az előző pocis társaságunkkal mi is azért mentünk át egy másik oldalra, mert kriminális volt itt az elérhetőség, a fülelet ugyanaz mint a totyógónak, lehet hogy elsőre bonyinak tünhet, de sokkal de sokkal jobb a szolgáltatása és bővebb a lehetőség rajta, csak meg kell ismerni, ugy mint itt a babanetet is anno)

Magunkról nincs mit irni, meg ugy is elvész a nagysülyesztőben......

A betegeknek jobbulást, a többieknek meg további jó pocakosságot és kellemes hétvégétKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Maminti, az UH kép nagyon jó, nagyon jól látszik minden rajta! Gratula! Kép
Vendég

Sziasztok!

Lyly család téma ismrős, de ez is változhatKépBár nálunk a gyerekek 6 ill 2 éves koráig kellett erre várni........

Nancsika Bagnál légyszi integess!!
Mi is az M3-on járunk anyóshoz, de csak Nagyfügedig..

Esztipeszti!KösziKép
Mi is laktunk már mindenfélében, kezdésünk szerencsésnek mondható, mert volt egy telkünk jó helyen/csömör/,de azért nem volt leányálom 6 fokos szuterinba haza menni, lavórba fürdeni, kinti wc-re menni, és térdig érő hóban járni,akkor álmunkban sem gondoltuk volna hogy egyszer lesz jobb is.....szerencsénk volt, mindig minden jókor jó időben történtKép
Tényleg optimistán kell hozzáállniKép.........na ha ezt olvasná a párom...tőlem az örök pesszimistátólKép

Szép hétvégét!

Már csak 2 éjszaka és megyünk4D-re ,számoljuk ámKép

Becsi 19+1
becsi
Iklad

Ági, ne mondj ilyet....nem vész el a süllyesztőben!!!! Kép Én legalábbis kíváncsian várok minden élménybeszámolót, mégha nem is tudok mindig mindegyikre reagálni! Kép

Csemának nagyon örülök, és a kislánynak is! Kép
Vendég

Titati: légyszi linkeld be újra a kismamaruha csinálós honlapot!
Köszi!
cory 17+2

cory
Budapest

Nancsika, Rita,
aranyosak vagytok, nem is idegeskedem a rokonság és az albi miatt, lényeg, hogy mi nagy szeretettel várjuk Poccancsot, és van hol laknunk.

Nancsika,
ti sem semmi körülmények között laktok, de nincs probléma a lakókkal ugye?

Lányok,
a párom a Hungexpo-nál dolgozik, azért tudom a babaörzét, és szerettünk volna segíteni nektek, hogy bejussatok ingyen, de sajnos, ez a Hungexpo-tól független rendezvény (csak otthont ad neki), a Sanoma Kiadó szervezi, és azt a néhány tiszteletjegyet, amit a Hungexpo kap, a vezérigazgatóságra viszik, ahol csupa öreg tyúk és vén hapsi van.Kép Ezt adjátok össze!

Rita,
a párommal úgy gondoltuk, majd december-január környékén elkezdünk vásárolni a picikének, egyelőre nem is nagyon tudnánk sehová sem tenni, de ha a novemberi bababörzén látunk valami jó cuccot olcsón, lehet, hogy nem fogjuk kihagyni.
Ti mikor vásároltok? Mi még semmit sem vettünk, csak nekem 3 kismamanacit és egyet varrattam. A 4 gatyó összesen volt 14.400 Ft, szerintem megérte, máshol esetleg kettőt tudtam volna venni belőle.

Lyly
18+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: én a 27. hét előtt nem vásárolok semmit a babának.
De a börzét én azért hagyom ki, mert nem bírom elviselni a túrkálást Kép

cory

cory
Budapest

Cory,
igazad van, a tömeget én sem szeretem, de a párom valszeg ügyeletes lesz a Hungexponál, így elvileg mindenképpen itt lesz, én pedig ilyenkor ki szoktam vele jönni. Itt is ebédelünk (hozzuk a Piroska-kosarat), és áltban 5-ig ügyelnie kell.Kép
Ha már itt vagyunk, akkor kinézünk, legfeljebb visszafordulunk.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Lányok,
nagyon jó szabásminták vannak ezen az oldalon, annak, aki tud varrni.
http://www.nandu.hu/Magyar/Hasznos/Szabasmintak/szabasmintak2.htm
Bocsi, ez már a 2. oldal, de vissza tudtok léptetni.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Becsi, ok, majd integetek. Majd figyelem a táblákat, mert gőzöm sincs, h hol van az a Bag.Kép Amire felfigyeltem annó, az két mókás nevű falu vagy mi: Mezőcsát, és Hejőpapi. Annyira aranyos nevük van.Kép
Becsi, én nem láttam a kecótokat, valahol lemaradtam. Meg lehet kuksizni valahol? Most úgy kíváncsi lettem rá. Drukk a 4D-hez, egy élmény lesz!!! Kép

Ágika! Igenis tessék írni magatokról! Hogy vagytok, mi történt Veletek, miazmás!
Csemát pusszantom, és örülök, h jól van!

Lyly, nincs velük semmi baj, a senekem is kinyalják.Kép Takarítanom csak a szobánkat kell, még a mosogató szivacsot is kiveszi a kezemből a csajszi.Kép Aranyosak. Csak nem szeretném ide szülni, a kis Tökimet. Miatta is, miattunk is, meg miattuk is. Biztos bejönne nekik, ha éccaka sírna a Manónk.Kép
Köszi a szabásmintákat! Legalább lekötöm majd magam.Kép Mert de jó nekem, h ez a szakmám, bár egy másodpercet nem dolgoztam benne.Kép

Vásárlás. Lehet, el kellene mennünk nekünk is a börzére. De buta babonából nem szeretnék semmit venni a kölöknek. Anyu azt mondta, ha majd az utolsó hónapban. Na, de akkor már mekkora leszek? Zéró energiával. Kinek lesz kedve, türelme akkor vásárolni? Jah, meg azt akartam kérdezni, hogy kiságy (variálható, valami 4 éves korig elég)+pelenkázó+szekrény 60-70 forintért sok? Eddig, amiket láttam kiságyakat (új), azok 50 körül voltak+patrac. Nem toom. Nézzem meg, és döntsük el?

Pusza!
Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Nancsika!

A fotóalbumok között 3 Becsis albumunk van.

Bag még az elején Gödöllő után, 20 percre lakunk PesttőlKép

Mi úgy vagyunk mint coryék, msodiknak alig kellett venni, annak ellenére hogy lány volt, most meg semmink nincs, mert mindent elosztogattunk és elfelejtették visszaadni......biztos úgy voltak vele minek az már nekünkKép

Mindkettőnél apa vásárolt mert én feküdtem, már rutinos így ez marad január-februárra nekiKép

Becsi
becsi
Iklad

Szép jó reggelt mindenkinek!
Sikerült végigfilmeznem a fél éjjszakát, így csak nemrég ébredtem. Pedig nem egyszerű volt a tegnapi napom! Mivel már nagyon idegesített hogy nemsoká kifutok az időből, korán reggel éhgyomorra nekiindultam a kórházaknak, hogy megcsináltassam az AFP-t.Nem semmi volt! Egyik kórházból a másikba küldtek.A 4.ik helyen végre meg is csinálták, de addigra már nagyon éhes voltam. A férjem bent volt velem a vérvételen, és hogy ne legyek rosszul, folyamatosan nevettetett. Ez odáig fajult, hogy mire belémszúrtrák a tűt egyszerüen nem bírtuk abba hagyni a nevetést. Mondanom se kell milyen képet vágott az ápolónő! Még szerencse, hogy nem szúrt mellé. 12-re végeztünk is reggel 7-től, így az első dolgunk az volt hogy kifosztottuk a legközelebbi boltot. Kép
Megcsináltattam a Hepatitis B-t is aminek jó lett az eredménye, de az AFP miatt még van 10 napom aggódni. Remélem nem lesz semmi baj.
Paga: szorítok neked!!!
És persze mindenkinek AFP, UH, és pocikeményedés ügyileg!!
Annácska: Hogy csinálják a CVS vizsgálatot?
Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem!
Kellemes napot mindenkinek!
Petra (17+1)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Petra,
ne aggódj, nem lesz semmi baj! Drukkolok!

Nancsika,
hát ez jó, én meg most akarok megtanulni géppel varrni, mert nem bírjuk anyagilag a babaruha-árakat. Mi senkitől sem fogunk kapni semmit, még egy rugit sem, ezért fontos, hogy ne kelljen mindent boltból vennünk.
Szerinted milyen varrógépet vegyek? Meg lehet tanulni varrni autodidakta módon, persze nem estélyi ruhára gondoltam, csak néhány kis kötényruhára, kantáros nacira.

Jó, hogy ilyen aranyosak a lakótársaid, de valszeg jobb lesz mindenkienk, ha külön lesztek.

Szerintem nem sok a 60-70 ezer Ft ennyi bútorért, bár az IKEA-ban láttam most kiságyat 7.500 Ft-ért, pelenkázót 21.000.- Ft-ért, kisszekrényt nem tudom, mennyiért lehet venni. Az is igaz, hogy a kiságyat szerintem nem tudja a kicsi 4 éves korig használni.

Jó, hogy Csemával is minden rendben van!
Ágika,
tessék megírni, mi van veletek, nekem sem reagálnak mindig a mamik a levelemre, de szerintem csak azért, mert sokan vagyuk hál'istennek, és nem győzzük egymást visszaolvasni. De azt látom, ha valakivel baj van, akkor egy emberként ott vagyunk mellette.

Lyly
18+4

Kép

Kép

Kép
lyly

Szegediek ls környékiek!
Ezt is most találtam a neten, hátha érdekel valakit:
2005. október 9-én vasárnap Szegeden a Mars téri Expo-Csarnokban megrendezésre kerül az I. Dél-magyarországi Baba-Expo és Babaruha-Börze, ahol minden látogató ajándékot kap.

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nicika pihenj sokat!

Nekem is valami fertőzésem van tuti, mert nagyon csúnya folyásom vanKép A hasam tegnap fél órán!!! keresztül kemény volt, szal én is aggódok rendesenKép Kedden megyek orvoshoz, de elég nehéz kivárniKép Remélem nincs nagy gáz, csak egy kicsiKép

Drukkoljatok lécciKép Kedden fogom megkérni a dokimat, hogy kérjen nekem időpontot 4d-re a kórházba, mert ha orvos kéri akkor ingyen van!Kép
Remélem a jövő héten el is juthatunk.

Zsu
17+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lily, köszi, mondjuk tudtam, és valószínüleg kimegyünk. Még nem tuti, attól függ hogy leszek..

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
semmi aggódás, hanem pihenés! Pocakkeményedés szerintem mindnyájunknak van, inkább a folyás az, amit feltétlenül kezeltess, és vigyázz magatokra!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nancsika!
A Volvovk V70-es (használt). Nekünk még két gyerkőccel is 3 ajtós Suzukink volt. De volt már 5x kis Polskink is.

A mi szüleink Hajdúszoboszlón laknak, hát hallod nem semmi megközelíteni azt a környéket. Egyik út rosszabb, mint a másik.

Becsi!
Mi is hasonló cipőben járunk baba cucc ügyben: a 3.-nak már szinte semmi nem mardt, a kiságy tönkrement, a babakocsikat, hordozót eladtuk, egy csomó ruhát odaadtunk, az etetőszék lábait elhagytuk a költözésnél. Szóval néhény ruhán és kisbiciklin kívül mindent venni kell.

Nem semmi árak vannak az biztos. A kiságyat sztem max. 2 évig fogja használni, erre az időre nem gondolok, egy 30-60.000 Ft-os ágyat venni. DE. amit meg eddig 10.000-ért láttam, az elég kis semmi volt, vékony anyagokból összetákolva.

Rita

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?