Becsi, ok, majd integetek. Majd figyelem a táblákat, mert gőzöm sincs, h hol van az a Bag.
Amire felfigyeltem annó, az két mókás nevű falu vagy mi: Mezőcsát, és Hejőpapi. Annyira aranyos nevük van.
Becsi, én nem láttam a kecótokat, valahol lemaradtam. Meg lehet kuksizni valahol? Most úgy kíváncsi lettem rá. Drukk a 4D-hez, egy élmény lesz!!!
Ágika! Igenis tessék írni magatokról! Hogy vagytok, mi történt Veletek, miazmás!
Csemát pusszantom, és örülök, h jól van!
Lyly, nincs velük semmi baj, a senekem is kinyalják.
Takarítanom csak a szobánkat kell, még a mosogató szivacsot is kiveszi a kezemből a csajszi.
Aranyosak. Csak nem szeretném ide szülni, a kis Tökimet. Miatta is, miattunk is, meg miattuk is. Biztos bejönne nekik, ha éccaka sírna a Manónk.
Köszi a szabásmintákat! Legalább lekötöm majd magam.
Mert de jó nekem, h ez a szakmám, bár egy másodpercet nem dolgoztam benne.
Vásárlás. Lehet, el kellene mennünk nekünk is a börzére. De buta babonából nem szeretnék semmit venni a kölöknek. Anyu azt mondta, ha majd az utolsó hónapban. Na, de akkor már mekkora leszek? Zéró energiával. Kinek lesz kedve, türelme akkor vásárolni? Jah, meg azt akartam kérdezni, hogy kiságy (variálható, valami 4 éves korig elég)+pelenkázó+szekrény 60-70 forintért sok? Eddig, amiket láttam kiságyakat (új), azok 50 körül voltak+patrac. Nem toom. Nézzem meg, és döntsük el?
Pusza!
Nancsi