Új privát üzeneted érkezett!

Tettem fel új képeket a www.kutasgreta.fw.hu -ra, többek közt Gréti és Marcika randiján készült összes kép is fönt van, hogy Ildiék megnézzék.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso
Nagon dögös ez a macicica,a régi macskám aki aput tartja már gazdájának őnézett így ki,bár ő csak sima füst perzsa,ja a színe más volt csakaz arca hasonlít nagyon.
Még elmondanám,hogy én az ilyen embereket vagy kivégeztetném vagy bezárnám egy sötét lyukba őket és csak annyi ételt-italt kapnának amitől nem halnának éhen,ja és ezt ténylegesen életfogytiglan.Jó gonosz vagyok mi?Hiába thriller és horror témába otthon vagyok és nagyon érdekel a kriminalisztika(nem tudom hogy kell írni hihi),van több könyvem ami a miérteket keresi és szerintem a mai világba semmi nem tartja vissza az embert attól hogy ilyen gonoszságot tegyen,bár egy igazi elmebeteget ez sem tartaná vissza.Bocsi,többetnem írok erről.

Bea
Szerintem azért érint ilyen érzékenyen a téma,mert te smagad sem tudtad még feldolgozni a szülést,de ezt már megbeszéltük.Te és mindenki aki ennyire szereti a gyermekét tökéletes anyuka,annyira mindegy hogy hogyan született a baba.
Olvastátok a storyba a sthal juditot?nekem nagyon szimpi ahogy a kiscsajról beszélt és ahogy gondolkodik.

na eldugultam

Timurr
Vendég

Timurr
Egyetértek. Egyszer hallottam a rádióban pár éve az akkori igazságügyminisztert nyilatkozni, aki épp egy új börtönt nyitott meg. Azt mondta, mint pozitívum, hogy ma országunkban többe kerül egy elítélt börönben való ellátása, mint az átlagnyugdíj.(?!) Lehetne erről sokat írni, de nem igazán topiktéma. Sajnos, az igazság odaát van...
Nem olvastam az újságot, majd holnap megveszem. Egy suliba jártam a juditkával. Szeretem a receptjeit, bár erősen hasonlít más híres szakácsok receptjeire.
Vezso
vezso

Timurr
Én is egyetértek a drákói szigorral.Én esetleg válogatott kínzásoknak is kitenném az ilyen embereket.
Összefoglalod,mit mondott a Stahl?Én biztos nem fogom megvenni az újságot,de érdekel mire gondoltál.Maja továbbra is bombázó az igéző szemeivelKép

Jégvirág
Megnéztem a képeket,nagyon édi GrétiKép

Kingu
Bocs h zaklatlak,de lehet h lemaradtam és már feltetted a kókuszgolyó receptjét?

Ildi
Tök jó,h találkoztunk!Drukkolok Nektek a holnapi oltáshoz.

Lirian
Nagyon örülök,h Liló ilyen jól van!!KépNagyon ügyesek vagytok!!Kép

Képzeljétek Vince ma megint felült,de ma sikerült lépésről-lépésre le is fotóznom,a múltkori felülés után nem csinálta többet,meg lettem gyanusítva,h csak képzeltem az egészet,most viszont tuti bizonyítékom vanKépJa és igazán mozgalmas napunk volt,mert ma kezdett el kúszni is(de a gurulással még nem hagyott felKép Sajnos a sok mozgás sem fárasztja ki annyira,h végre átaludhassak egy éjszakát(hiába Marcipán kitartó okítása),már örültem,h először fél 4kor ébredt,na de aztán óránként reggeligKép
A férjem megfenyegetett h ripityára töri a gépet,mert most is itt ülök,ahelyett h durmolnékKép
NA megyek zuhanyozni,h még egészben lesz a gép,visszanézekKép
Sziasztok
Virág
villes

Nem börönben: börtönben Kép bocsi

Jelentem nem harapott Rozi, most este egész szépen szopizott. Végre Kép
V.
vezso

Vezso,
ja, a lényeget elfelejtettem:azt mondta a csajszi, hogy ez átmeneti, mármint a harapás, abba fogja Rozi hagyni. De ez elsősorban nem elméletileg érdekel, hanem gyakorlatilag, hogy mit csináljak majd a minivámpírommal, ha harapni kezd.Kép

KépKép
connie

Virág
de jó hogy taliztatok Kép Ezek szerint megtaláltad a helyet Kép
Sztem még nem láttuk a kókuszgolyó receptjét, pedig én még olyan finomat még nem ettem, csokoládés bombázó kókuszgolyóóóó!!! KépKép
Vince jó sok mozgásfajtát kitanult itt egy nap alatt!! Büszke lehetsz rá Kép
Alvásilag egyetértek a férjeddel, feküdj le, amilyen hamar tudsz, mert nekem is segített egy kicsit. Éjfél előtt próbálj meg legalább 3 órát aludni, tehát 9-kor legkésőbb sipirc az ágyba. De a gépet azért ne verjétek szét Kép
V.
vezso

Virág,Vezso
hmm. felcsigáztatok azzal a golyóval,Kingu most már muszály leírnodKépKépKép
Összefoglalva el van ájulva a Sthal Judit,hogy minden nap karácsony,mert minden nap tartogat valami újdonságot a babóca.Hogy így kerk a világ és ez a legcsodálatosabb dolog a földön.És nagon szimpi ahogy ezt elmondja.Én is csípem a receptjeit,de azt is ahogy főz,mert élvezettel teszi,látszik rajt,hogy hű ez milyen fini,mer enni a főztjébőlKép
Örülök,hogy nem csak én vagyok ilyen drákói,egyébként mindig azt mondom,hogy azt tenném az emberrel amit ő művelt (ez vonatkozik az állatokra is).

Virág
tök jó hogy így beindult Vince bébi.Képet már régen láttam ám rólaKép

Lirien
Csak így továbbKéphami-hamiKép

Timurr
Vendég

Még mindig talpon,Vince sírva ébredt,most altattam vissza.
Ezt a képet nem bírom kihagyniKép
Kép

Virág
villes

meg még egy a mai huncutkodásaibólKép
Kép
V.
villes

Virág
Pakol ám a kis VinceKép
Maja is halacskával játszika kádban,pinkkelKép
Enyém csaj a kiságyba dödörészik és nem óhajt csicsikálniKép

Timurr
Vendég

Hali!

Jó témát vetettem fel, nem akartam port kavarni,bocsi. Csak engem is felháborított az a cikk, amit olvastam anno. Örülök, hogy ti is úgy gondoljátok, ahogy én. Az én gyerekem a világ egyik legnyugisabb gyereke az első perctől. Alszik, eszik, nevet és nagyon ritkán sír. Ja! És a tejem már a 2. héttől nem volt neki elég, a 3. hónapban meg teljesen elapadt. EGyiktől sem érzem magam rossz anyukának. Szerintem is ez egy jó indok egy újabb téma csámcsogásán.
Ja! És remélem, hogy nemsokára szülök még egy ilyen kis "rosszaságot", hogy jobb legyen a világ általuk.
Na jó, témát lezártam.
Vezso! Gyönyörű a macskuszod, nekem is van egy. Main Coon. EGy szemét dög. Perzsám is volt, az meg egy lusta műmacska volt, amolyan lakászdísz. De imádtam.

Végezetül én is küldök egy viccet:
A 3 éves Pistike fürdés közben vizsgálgatja a fütyijét:
- Anyu, ez az agyam?
- Még nem...

N jó éjt mindenkinek!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Olvasok szorgalmasan, de reagálni, hosszabbat írni most nincs időm. Talán a hétvégén, akkor úgyis kevesebbet szoktatok írni.

Voltunk ma sétálni az egyetem egy kicsi távolabbi részén (de azért nincs messzebb, mint húsz perc), és baromi közel szaladgáltak az őzikék. Tegnap meg mormotát és nyuszit láttunk séta közben! Mi jó kis városi gyerekek vagyunk, úgyhogy ujjongtunk Kép

Ez a kép az új kedvencem, olyan szépen néz (magunkat levágtam, nem sokkolok senkit Kép

Jó éjt.
KrisztaKép

Kép
KépKép
nebula

Jó reggelt mindenkinek Kép

Láttam, hogy lesz szállodás tali, mi is beférünk? Jól láttam, hogy ez lesz a családos tali, ahol apukák is megcsillogtathatják magukat? Kép
Liló ma nagyon összeszedte magát, fél 11-től reggel 6-ig aludt, remélhetőleg állandósítja ezt az állapotot, ezzel már nagyjából kiegyeznék Kép

Vezso, az én macskám dettó ugyanígy nézett ki, őt Robinnak hívják. Elajándékoztam mire megszületett Liló, mert sajna a lakásméreteinkből adódóan kicsit nagy lett volna a tömeg, ha marad Kép

Kingu, hol van már az a kókuszgolyó-recept? Kép Ekkora várakozásnak most már tessék eleget tenni Kép

Annyira szépek a babák, hogy az valami hihetetlen, csak ámulok Kép Épp tegnap küldtem vkinek két képet Lilócáról, az egyiken kb fél órás volt, a másikon meg 7 hónapos... emlékszem, a kórházban az első napokon azon gondolkodtunk, hogy vajon milyen lesz, hogyan fog reagálni dolgokra, annyira ismeretlen volt az egész helyzet... Aztán mennyire kialakult minden... emlékszem az első pelenkázásra, mekkora para volt egyáltalán kibontani a kórházi pólyából a kicsi testét... Kép Ma meg már attól para, hogy nem képes hanyatt maradni egy percre sem Kép Fényévenyi távolságnak tűnik, pedig még nincs 8 hónapja... de igaza van Stahlnak, minden nap tartogat valami újat, valami szépet.

Szép, derűs napot kívánok minden babának, mamának Kép

Lir
lirian

Sziasztok!

Tényleg bámulatos, mennyi szép baba van ebben a topikban!

Timurr,
Maja nagyon szép, és mindig szuper fotókat készítesz róla, jó közelieketKép!

Virág,
Vince nagyon ügyes, és látom, lerángatta az asztelterítőtKép...

Wester,
bizony büszke lehet a férjed a kislányára, mert gyönyörű baba! És az utolsó, beszűrődő fény által megvilágított kép nagyon hangulatos volt!

Nebula,
Flóra bájos kislányKép! Miért vágtad le magatokat? Legközelebb ne teddKép!

Kingu,
Boti mekkora horgász! Csak nem a papájára hasonlít ebbenKépKép? Virág reméli, hogy megismerkedhet Botival, és el tudtok jönni 29-én.

Vízimanó,
Ákost nagyon jó pillanatokban fényképezted!

Juszti,
micsoda fotók, nagyon tetszett mindegyik, és a képaláírások isKép!

Vezso,
milyen szép cicád van, és vidám a kocsid színe is, szép sárgaKép! Virágnak tényleg semmi baja nem lett a leeséstől. Rozi is elfelejtette már biztosan...

Császár és szoptatás-témához én is egy szót szólok: természetesen nem az tesz senkit igazi anyává, hogyan születik meg a gyereke, és anyatejjel v. tápszerrel eteti-e. Az anyaság ettől független, és pár év múlva már talán évente egyszer-kétszer fog ez egy császáros mamának (vagy annak, aki nem tudott szoptatni) eszébe jutni. Akkor már úgyis az lesz a fő téma, hogy hogy teljesít a gyerek az iskolában, milyen különórára járna szívesen, mennyit tud játszani a tanulás mellet, stb. Nekem mind2 lányom császárral született, eddig még nem fedeztem fel ennek semmilyen hátrányos következményét. Egyedül az volt rossz, hogy a születésük után közvetlenül nem ölelhettem őket magamhoz. De aztán ezt ezerszeresen bepótoltuk, és ezt tesszük a mai napigKép.

Használjátok ki ezt a szép vénasszonyok nyarát/indián nyarat, kinek hogy szimpatikusabbKép.

Zitmi
zitmi

Zitmi
KösziKép
Vannak távolabbi képek,de azokon nem látszik olyan jól ez a törpillaKép

Nekem az indián nyár jobban tetszik,kár hogy itt nincsenek indiánok.

Ja elis felejtettem mondanni,hogy elkell vinnünk a kermihez a széket ill. Pécsre a Brendonba,tök jó leasz bemenni,hogy süt majd róluk az utálat,szépen beírunk a vásárlók könyvébe és jegyzőkönyv nélkül nem jövök el,valahogy rákérne bírni őket hogy a kermi se úgy vizsgálja ezt a rohadt széket hogy rak bele elemeket,megy a szék és kész.ert pár percig jó.Remélem ott jobban vizsgálják.Kedden megyünk jó móka lesz,meg amúgy is ideges leszek,mert délután meg kapja Maja az 5 hós szurikat.brrr

KIngu
nem győztem várni megjutalmaztam magam egy kókuszrúddalKép

Nebula
Flóra milyen szívdöglesztően néz ezen a képenKép

Timurr
Vendég

Jó reggelt!!

Reggeli visszaalvás van, Fürti itt szuszog a pocakomon, addig írok pár sort....

Sajnos pár napig ismét csak olvasó üzemmódban leszek, mert nagyon zsufi a hétvége...Kép

Bocsi amiért még nem írtam le a kókuszgolyó receptjét ígérem vasárnap estig fennt lesz!!!!

Timurr!
Nagyon jók a képek, olyan szuper pillanatokban sikerül lencsevégre kapnod a kis huncutszemű modellt!!!!!!!!!!

Vezso!
Cuki a macsek, párom szüleinek volt hasonló, csak tavaly eltűnt....(kertes házban laknak)

Virág!
Olyan édes a pancsoló kép, ne tudd meg mennyire bánom, hogy nem ilyen kádat vettünk...Kép

Kriszta!!
Nagyon édes Flóra ezen a képen is, sztem se vágd le magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!

Császár v. nem császár témához: igazából mindent elmondtatok előttem én is úgy gondolom, hogy nem az dönti el ki milyen anya lesz, hogy hogyan szült vagy szoptatott-e valaha, ha ez döntené el, hát elég érdekes lenne......amúgy sok barátnőm van akik császár+ nem szoptattak és nagyon jó anyák!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fürti magához tért így vége a dalnak, de néha még benézek....

aztán vasárnap újra többször

Jó hétvégét mindenkinek

üdv

kingu
cica29

Jó reggelt!

Teszek fel én is néhány képet:

Anyával leskelődünk a paplan mögül:
Kép

Ílyen mutatványokkal ijesztgetem anyát:
Kép

Az Adri féle új szerelésemben:
Kép

És végül két közeli:
- egy manós
Kép
-egy Csizmás Kandúros
Kép

KépKép
connie

Virág,
Hú, de huncutul néz Vince - mint aki már fontolgatja, hogy lehetne a legnagyobb locspocst csinálni.Kép Tényleg jónak néz ki az a kád, nagyobb, mint a miénk, úgy látom. Pedig már vettünk egy nagyobbat, mert elsőre egy nagyon picit sikerült beszerezni. De most már teljesen jól megvagyunk a nagykádban is.

Kriszta,
Flórától se lesznek biztonságban a pasik.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Hát nem hinném, hogy vissza tudok olvasni...annyit írtok mindig. De úgy belenézegettem, meg még fogok is, és ha van valami téma amihez tudok hozzászólni akkor megteszem, lehet, hogy egy-két nappal ezelőtti téma lesz, remélem nem baj. Kép

Én voltam ugye otthon, meg suliban és nagyon jól ment minden, anyuék vigyáztak Bendire és tejet is tudtam fejni, ő meg megitta üvegből és nem volt semmi gond. Kép

Kicsit betegek is voltunk, vagyis Bendi is szörcsögött kicsit én is meg voltam fázva, de már jól vagyunk. Bendit még a szúnyogok is kikészítették, iszonyatul bírnak kinézni a csípései, de már múlnak. Kép

Vezso

Olvastam a szopi/fog problémádat és másik fórumon már volt ilyen, és ott is az volt a megoldás, hogy ha nagyon éhes, vagy félálomban van, akkor nem harap, hanem szopizik rendesen. És én sem tudtam soha fejni, de most végül úgy sikerült, hogy amikor az egyik ciciből szopik Bendi, akkor párhuzamosan a másikból fejek és így megy a dolog. Szóval tejleadó reflexet csak Bendi tudja beindítani, de akkor a másik ciciben is ott van a reflex.

És híreink:

Bendinek már van egy foga. Kép És tegnap este kereken 10 kg-ot mutatott a mérleg. Kép Ja és már nagyon hatékonyan kúszunk.

Connie

A képről jut eszembe, hogy Bendi már kiesett így fejjel előre a hordozóból. Kép

Szóval félig ülő helyzetből már fel is ül, kezd ön és közveszélyes lenni. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz,
Na gondolhatod, azóta én is mindig bekötöm szegényt. Képet is már csak akkor csináltam, mikor látszott, hogy nem tud kiesni. De a pihiszékében már simán felül egyedül is. Na megyek szórakoztatom a fiatal urat.

Nekem sajnos nem megy a szopi közbeni fejés, mert egy kézzel tartanom kell a cicimet Ákosnak.Kép Pedig jó lett volna neki lefejni a tanfolyam idejére.

KépKép
connie

Connie
Édesek a képek nagyonKép

Ruz
Jó hogy itt vagy,nagy gratula a fogacskához és Bendi súlyához!KépKépKép

Kingu
Gyere majd amikor tudszKép

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Vezso, Connie: Én maximálisa egyetértek. Szívemből szóltatok.

Timurr: Mit mondott a Stahl? Neki kitől van a gyereke? A férjétől?
Jah, látom közben ahogy haladok lefelé, hogy már megírtad. Amúgy tényleg nem eredeti Stahl ötlet ahogy főz és amit főz. Nigela is így csinálta.
Én is egyetértek amit a büntetésekről írtál.

Virág: Nagyon ügyes Vince!!
Felülés-képsorozatot bemutatnád nekünk ? Kép
Nem azért mert nem hisszük, csak hogy tanuljanak a kölkök. Kép
És nagyon huncut a kádban Kép

Dóri: Jó ez a vicc Kép

Nebula: Nagyon jó a kép!

Connie: A hasonfekvős kép tuti. Kép

Ruz: Gratula a fogakhoz, kilókhoz, kúszáshoz Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Szerdán délután amikor végeztem az egyetemen, a férjem jött értem, és a kocsiban hallgattuk a rádiót, ő még felugrott a könyvelőhöz, én meg az autóban vártam, és egyszercsak elkezdődött az Emberektől a Mama című szám. Ha ezerszer nem hallottam akkor egyszer sem az életem során, de sose ragadott meg különösebben. Most meg hallgattam, és elkezdtek potyogni a könnyeim, férjem visszaért, azt hitte valami baj van, egy vidám embert hagyott a kocsiban, és egy bőgőmasinához ment vissza.
Hihetetlen dolog ez az anyaság. Igazából csak ilyenkor érti meg az ember szerintem, hogy mit is kapott ő a szüleitől, miért szidták össze amikor 5 percet késett, ha azt mondták neki 8-ra legyen otthon, stb.

Csak hogy ti is pityeregjetek kicsit:

Emberek : Mama

Mit is mondhatnék még, hiszen mindent tudsz rég
Ami titkom csak volt, már régen tiéd
Az első szavamat, azt is csak te hallottad
Csak a tiéd

Te vagy minden játék, te vagy minden, ami szép
Ha bántanak még, csak te vagy, aki véd
És neked fáj a szó, mikor rólam szól, s nem jó,
Nem szép

Hűtlenek vagyunk, végül mind elindulunk
Száz mosolyt kapunk, de csak könnyeket hagyunk
Hisz gyermekek vagyunk, s már sosem változunk
Ne sírj!

Mama, indulnom kell, tudod, vár egy másik hely
Tudom, érted ezt - ugyanígy volt veletek
Mama, indulnom kell, csak fáj, hogy könnyezel
Ugye érzed azt, hogy a szívemben maradsz
Mama, indulnom kell, tudod, vár egy másik hely
Mit is mondhatnék, itt a szó már nem elég
Mama, indulnom kell, ide nem kísérhetsz el
Ott már várnak rég
Ne sírj, kérlek, ne sírj!

Mama, emlékszem jól, mert megtanítottál
A szeretet nem szól, az néma csendben jár
Én őrzöm a sok mesét, hidd el, továbbadom még
Ne félj!

Mama, búcsúznom kell, tudod, várnak már rég
Csak egy dalt játszom el, neked írtam, tiéd
Ígértem csillagot, de egyet sem adhatok
Messze az ég!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Egy részlet a storyból:
http://www.story.hu/cikk.php?act=kifejt&cid=1040&PHPSESSID=bc45ec81cfb017d22aff3 73ef32d25d8

Bea
szép a vers nagyon

Dóri nekem is nagyon tetszett a viccKép
Vendég

Sziasztok!

Írtam egy hosszút és elszállt, mindjárt megőrülök! Kép Kép Kép Kép Kép

Na, megvolt az oltás; Marci még csak nem is sírt.Amikor megszúrták kicsit lehervadt a mosoly az arcáról; de pár másodperc múlva ugyanolyan hévvel mosolygott mint előtte!
Az én bátor kis hősöm! Kép

Brigó!
Nekünk egy hónapba telt amíg átálltunk a tápiról.Én úgy csináltam, hogy minden kajánál egyre több főzuelék-gyümölcs és egyre kevesebb tápi! Kép Marcipán már csak reggel és este kap tápit! Kép

Bea!
Tök jók a képek! Kép

Virág!
Örülök én is, hogy összefutottunk.Tibi azt mondta, hogy tök jó fejek vagytok; és Vince ugyanolyan kópé mint Marcika! Kép Kép Kép

Lir, Ruz!
Tök jó hogy itt vagytok megint; hiányoztatok! Kép

Ildi

delfinke

Ja, és mellesleg az én ˝kisfiam˝9860 gr és 76 cm!
Óriásbébi! Kép

Ildi

delfinke

Ildi,Virág
Nem is írtam tegnap, hogy én is nagyon jól éreztem magam veletek.KépÁkosról nem is bezsélve.Kép

Stahlnak nem a férjétől van gyereke, de nem tudni kitől, egyszer volt a Szulák showban, még terhesen.

Jégvirág,
Anyaság ide vagy oda, nekem még mindig nem jön be ez a szám. Nem tudok elvonatkoztatni a zenéjétől, és az olyan "nyálas". Tudod, én rocker voltam kamaszkoromban.Kép Ettől függetlenül remekül tudok pityeregni én is ilyen dolgokon.Kép

KépKép
connie

Connie!

Mi tegnap is összefutottunk; Virágnak annyira tetszett a park; hogy megmutatta a férjének is!
De velem biztos nem akart találkozni; mert csak véletlenül futottunk össze! Kép
(na jó, ez poén volt) Kép Kép Kép Kép Kép

Ma megmutatta a dokinéni, hogy kell visszahúzni a fütyin a bőrt; tiszta horror! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!
Ne haragudjatok,de nincs most időm reagálni,csak felteszem a felülős sorozatot.
Vince mindenkinek köszöni a dícsérő szavakatKépCsak el ne bízza magát,azt'holnap már kiszalad az apja elé a konyhábaKép
Íme az oktatócsomag Jégvirág és egyéb érdeklődők számáraKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Virág és a ma 7 hónapos VinceKép
villes

Sziasztok!

Õrület, hogy mennyit tudtok írni.
Csak egy fotó erejéig jöttünk, Adél éhes így megyünk ebédelni.
Kb ilyen nálunk egy evés:
Kép

És ilyen huncut:
Kép
Adél már elmúlt 8 hónapos, és még mindig cicifüggő, nem igazán akar smmi mást elfogadni. De már mászik és feláll. Ja és mondja: bababa, kuccs (kukuccs után szababdon) az órára, hogy tiiik. Röviden ennyi!

Minden baba gyönyörű!
Sziasztok
Edit

Kép

Kép
ditke75

Ildi,
Én úgy tudom, egy éves korig nem kell huzogatni, plne nem horrorisztikus mértékben. Legalábbis sógorom ezt mondta. Kicsit izgulok a témán, mert a fitymaszűkület pároméknál családi hagyomány, Ákos unokatesóját is műteni kellett 3 évesen.Kép És az apja csinálta meg neki, brrrr.

Ó, manó felébredt.

KépKép
connie

Vincének nagyon boldog 7 hónapos ˝szülinapot˝!
Kép

delfinke

Connie!
Erről is minden másról, ahány embert kérdezel annyi félét mond.
Az én dokim azt mondta,hogy 1/2 éves kortól kell huzogatni, ameddig enged a bőr.Csak számomra volt horror, manó észre sem vette(kvázi nem fájt neki).
Ha pl.anyósomat kérdezed; ő már 4hetesen huzogatta Marci fitymáját; mire én közöltem hogy fejezze be megsértődött.
De hát Õk mindenkinél mindent jobban tudnak; az orvosok mind hülyék akik nem értenek semmihez! Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi

delfinke

Hát, az a lényeg, hogy rángatni nem kell, mert akkor bereped, és attól is lehet fitymaszűkület.
Nekem már az is horror, ahogy Ákos tépi a kukacát.Kép

KépKép
connie

Haliho!

Annyira jok a kepek, meg nem olvastam el mindent.

Csak Vezsonak egy rovid uzenet.

annyira lelkesen beszeltel az idegenvezetesrol, hogy ma epp a Rozsa utca 4-6ban jartam es beiratkoztam egy tanfolyamra. Nem hiszem, hogy valaha gyakorolni fogom a dolgot, de mar regota kacerkodtam a gondolattal es te most megadtad az utolso lokest. Kivancsi vagyok milyen lesz. 9 honapos tanfolyam. Kulonben en sok eve kozgazdasz vagyok, megvan a karrierem, (tudjatok: gyerek elott ev voltam az a tipikus yuppie csaj, kosztum , mobil, cegauto, es sose ertem ra semmire) de most teljesen be vagyok sozva ettol a tanfolyamtol.
Vezso! van a profilomban egy emailcim, ha arra irsz szivesen kerdeznek par dolgot privatban.

udv, BJ
babjag

Babjag,
Akkor én nyertem, mert én mindeközben a savcsökkentőket is kapkodtam.Kép

Általános kérdés: Ti hogy csináljátok, hogy ne igya ki a ded a kádból a babafürdetős vizet?

KépKép
connie

Sziasztok!

Tegnap voltunk tanácsadáson, hogy megmérjék Martint. Váratlanul bejelentették, hogy a dokinéni nem lesz jövő héten ezért tegnap megkapta az első két oltását! Kép
Kicsit sírt csak, de mire kiértem vele, hogy felöltöztessem már semmi baja nem volt! Mondták, hogy adjak neki fél lézcsillapító kúpot, hogy tudjon aludni, de nem kellett, mert Martin egész nap aludt! Én meg ott ültem mellette és néztem nincs-e valami baja, hogy ennyit alszik!Kép
Martin ma két hónapos!!! 57 cm és 4560 gramm.
Holnap elutazunk Szarvasra és vasárnap jövünk haza!

Connie,
nagyon tetszenek a képek, főleg amelyiken ketten vagytok! És jól áll Ákosnak a ruha! Kép

Delfinke,
igaz még Martin nem ismeri Marcikát, de baráti pacsit küld neki a bátorsásáért!!! Tényleg óriásbébi!!!Kép

Villes,
Boldog 7 hónapos szülinapot Vincének és gratulálunk a felüléshez! Nagyon ügyes!!! Kép

Nem tudtam még mindent elolvasni, csak az utolsó oldalt. Akinek nem írtam ne haragudjon!
berkiadri

Berkiadri!

Azért mert nem ismeri személyesen Martin a kis maffiavezéremet; attól még ők is haverok! Kép És köszi! Kép
Martinnak boldog két hónapos szülinapot! Kép

Kép

Ildi

delfinke

sziasztok!

Connie olyan jók a képekKép Ákos nagyon jófej.Eszembe jutsz sokszor mert Boldi nagyon akar ülni most lesz 18-án 5 hós. Ákos is valahogy így kezdett ülni ugye? Már húzkodja fel magát a babakocsiban is . szerinted áállítsam már úgy a babakocsit? eddig kicsit döntött volt. de azért félek amíg nem tud egymaga megülni nem akarom erőltetni. De így meg emelgeti a fejét szegény majd bele szakadKép

Virág: Boldi és én is gratulálunk Vincének. Nagyon ügyi és milyen helyes!

Ditke: Adél nagyon falat igy csupazöldenKép

Bea: nagyon szép ez a szám. Én már akkor bőgtem rajta mikor nem volt gyerekem. Emlékszem mikor 20 évesen elköltöztem Békéscsabáról siófokra kb akkor "ment" ez a szám és Békéscsabától Dunaföldvárig sírtam az anyukám után. Egyedüli gyerek vagyok és apukám is meghalt másfél éves koromban szóval mi nagyon össze voltunk/vagyunk nőve az anyukámmal. na de nem untatlak titeket.

Ja egyébként stahlnak a kiadója igazgatójától van a gyerek. ( pletyka Kép )

szép kislány . és olvastam 4 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Küldöm oda is Boldizsárt továbbképzésre. Most éjjel óránként ébredt. Timurr megértelek Kép
mai képek: a pattanásaimat nem nézni Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
juszti75

bocsi az alsó kettőböl csak egyet akartam felrakni . na mindegy így sikerült. Holnap utazunk le Békéscsabára. 1 hétig megint nem leszek. Lemegyünk a nagyihoz.

VAn valakinek szuperfinom vadas receptje? szivesen venném.

Kép
juszti75

Sziasztok!

Martinnak boldog 2 hós, Vincének meg boldog 7 hós szülinapot! Kép

Delfinke

Nagyon édes ez a maci, amúgy is tök jókat tudtok felrakni, nem tudom honnan szeditek őket, de ez a maci a csúcs! Kép

Connie, Villes, Dikte, Juszti

Hogy milyen szépek és ügyesek ezek a kisbabák! Kép Kép

Ditke

Az én Bendim is cicifüggő, ugye ő 6 hónapos, de ezek szerint ez még sokáig így maradhat. Nem nagyon akar enni semmit csak a cici. Kép

Connie

Hát fejés téma. Kép Nekem szerencsére nem kell tartani a cicit. Bár azt nem mondanám, hogy Bendit nem zavarja, hogy szopi közben a másik cicimet macerálom, de kell a tejcsi amikor suliba megyek.

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Tegnap végül nem tudtam jönni, mert szorgalmasan dolgoztam és dokinál is voltam. Most voltam először relatív hosszú időre távol LucaZsófitól, hát hazafelé jövet már igazán szedtem a lábam. 4-re mentem be az irodába (tőlünk 2 perc), ott voltam negyed hatig, aztán felugrottam szoptatni, mentem tovább a dokihoz (5 perc), s hét után értem haza. Lányom jól elvolt anyukámmal, imádják egymást Kép Dokinak mondtam, hogy gyorsan szeretnénk kistesót, de Õ azt mondta, hogy 1 év teljen el a szülés és a következő terhesség között, és babavárás alatt nem tanácsos szoptatni, tehát ha gyorsan akarunk babát, akkor 1 éves kora körül el kellene választani. Jó fej volt, mert mondta, hogy tudja, hogy most trendi a tandem szoptatás, de higgyem el, hogy veszélyes, vetélést okozhat, az ő szakmai lelkiismerete azt diktálja, hogy ezt mondja... Hát nem tudom... Tényleg, körkérdés: ki mikor tervez kistesót?
Timurr,
Maja nem véletlenül tetszik a fiúknak, nagyon szép!
Virág,
Vince nagyon ügyes és persze jóképű
Nebula,
Flóra cuki, érdekes lehet a kinti élet!
Kingu,
Botiról se feledkezzünk meg, igazán elbűvölő, akárcsak Vízimanó Ákosa!
Juszti: ügyes a fotós, de hát ilyen modellt könnyű szépen fotózni Kép
Adél nagyon bájos és ügyes és már milyen nagylány!
Connie: Te is nagyon jó képeket csinálsz mindig Ákosról, az a közeli különösen jó!
Jégvirág: Én jelentem meghatódtam, és pityeregtem is, hiába na, én már csak ilíyen szentimentális vagyok.Egyébként sokkal inkább azon, amit Te írtál, mert a szám szerintem is kicsit nyálas, pedig én nem is voltam rocker!
Vezso, szép a cicádKép
na, most ennyire futotta, majd még próbálok jönni...
Eszter
wester2004

Connie!

Ákos már eszeget dolgokat? Én most próbálkozom Andornál, de eddig semmit nem fogadott el. Azért tőled kérdezem, mert a mi fiaink kb egy idősek...

Többieknél mi a tapasztalat? Ráfog érezni az izekre? Ti mivel próbálkoztatok? Nálunk még a csak anyatej esetén is gond, ha véletlen nem vagyok otthon , mert amig 200-akat szopik rendesen, ha cumisüvegből kapja az anyatejet akkor max 40g eszik. Nagyon utálja. De most már el kell kezdenem a hozzátáplálást, mert Andor elkezdett éhség miatt felébredni éjjel (0. naptól végigaludta az éjszakát eddig), és doki néni azt mondja, hogy már nem elég neki az anyatejkaloriatartalma.

Köszi a segitséget.

BJ

ui. végre vannak ékezeteim.
babjag

Babjag Kép
Írtam. Kép
Próbáld meg pohárból adni az anyatejet. Olyan ügyesek a babák, hamar megtanulják, és hipp-hopp bevágnak akkora adagokat pohárból, hogy csodálkozik az ember. Ha hígabb lesz a gyümölcspép, azt is abból adom most. Első alkalommal még nem értik, de aztán nagyon megy nekik. Nekem egyik gyermekem sem fogadta el a cumisüveget soha, bármi is volt benne.
Vezso
vezso

Végre sikerült mindent elolvasnom.Kép Nagyon tündériek a gyermekek.Kép

Jelentem tudok redőnyt szerelni, csak mire Ákossal elkészültünk, addigra a napfény helyett a csillagok fénye "áradt" be a szobába.KépKépKép

Timurr,
csak keményen, ne hagyd magad.Kép

Dorka,
merre jársz? UGye olvasol néha bennünket.Kép

Kép

Kép
vizimano

Babjag,

Én próbáltam adni Boldinak de eddig semmit nem fogadott el. Amivel próbálkoztam: alma-leve, sütőtök. Egyenlőre nem erőltetem csak ízek miatt akartam de majd megpróbáljuk később. Csak fintorgott kiforgatta a nyelvével. Pedig szépen tud kanálból enni ugyanis a fogzásra való homeos bogyokat onnan eszi gond nélkül. Kép de ezeket miután megkóstolta a kanalat se fogadta elKép kis huncut.végül is 5 hónapos lesz. még ráérunk.

Kép
juszti75

Nagyon köszönjük a dicséreteket! Teszek fel egyet velem, meg az állatokról, amiket láttunk. A jobb oldali állatoson bal oldalon egy mormota, jobb oldalon egy nyuszi van.
Kép

Kép

Aztán holnap tényleg írok rendesen Kép

Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Most csak egy gyors bekukkantásra és reakcióra van időm.

Wester,
2 kislányom van, a nagyobbik (Viola)végigszopizta a 2. várandósságomat, a pici Virág születése előtt 3 héttel hagyta abba. Főként az elején még naponta 6-8 szor szopizott, mert amikor a húga megfogant, még ő maga is csak 13 hónapos volt. Tapasztalatom tehát van az állapotosan szoptatásban, és nálunk minden rendben volt, én nem is próbáltam elválasztani, a dokim is támogatott a döntésemben. Úgy látom, a te dokid még régebbi elveket vall ezen a téren. Szerintem kérdezz meg egy szoptatási tanácsadót, akik naprakészek a témában. Én azt gondolom, hogy a szopi összefér a babavárással, szerintem ez nem ok a kislányod elválasztására.
Bocs, hogy beledumáltamKép...

Zitmi
zitmi

Sziasztok!

Gréti csatlakozik Martinhoz és Vincéhez Kép Ma Õ is "hónapfordulós" Kép Gréti ma 5 hónapos, és ennek így örült Kép

Kép

Még mindig le vagyok maradva a visszaolvasással, kb. 1 héttel, de azért igyekszem Kép Azért írok mégis néha, hogy ne felejtsetek el. Kép
Gréti most már teljesen meggyógyult. Az orrával sokat küzdöttünk, de ő mindig hősiesen türte, legtöbbször nem is sírt.

Vezso,
Köszi, hogy hiányoltál. Most épp ott tartok, mikor érdeklődtél irántam Kép Igen, a J.A. lakótelepen lakunk, nagyon szeretem, bárcsak néhány éve lakunk itt. Egész nyáron itt sétáltunk Grétivel, úgyhogy már én is nagyon jól ismerek itt mindent.
Egyébként én vidéki vagyok, Kecskemét közelében laknak a szüleim. Férjem meg szegedi, Salgótarjánban a fősulin ismerkedtünk meg, most Pesten lakunk, de Dunaharasztin kezdünk majd építkezni tavasszal Kép Jó sok településhez kapcsolódunk Kép

Majd jlentkezem még, ha gondoljátok, megyek visszaolvasni, mert igenis be akarom pótolni az elmaradtakat Kép

Akiren
akiren

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?