Sziasztok!
Tegnap végül nem tudtam jönni, mert szorgalmasan dolgoztam és dokinál is voltam. Most voltam először relatív hosszú időre távol LucaZsófitól, hát hazafelé jövet már igazán szedtem a lábam. 4-re mentem be az irodába (tőlünk 2 perc), ott voltam negyed hatig, aztán felugrottam szoptatni, mentem tovább a dokihoz (5 perc), s hét után értem haza. Lányom jól elvolt anyukámmal, imádják egymást
Dokinak mondtam, hogy gyorsan szeretnénk kistesót, de Õ azt mondta, hogy 1 év teljen el a szülés és a következő terhesség között, és babavárás alatt nem tanácsos szoptatni, tehát ha gyorsan akarunk babát, akkor 1 éves kora körül el kellene választani. Jó fej volt, mert mondta, hogy tudja, hogy most trendi a tandem szoptatás, de higgyem el, hogy veszélyes, vetélést okozhat, az ő szakmai lelkiismerete azt diktálja, hogy ezt mondja... Hát nem tudom... Tényleg, körkérdés: ki mikor tervez kistesót?
Timurr,
Maja nem véletlenül tetszik a fiúknak, nagyon szép!
Virág,
Vince nagyon ügyes és persze jóképű
Nebula,
Flóra cuki, érdekes lehet a kinti élet!
Kingu,
Botiról se feledkezzünk meg, igazán elbűvölő, akárcsak Vízimanó Ákosa!
Juszti: ügyes a fotós, de hát ilyen modellt könnyű szépen fotózni
Adél nagyon bájos és ügyes és már milyen nagylány!
Connie: Te is nagyon jó képeket csinálsz mindig Ákosról, az a közeli különösen jó!
Jégvirág: Én jelentem meghatódtam, és pityeregtem is, hiába na, én már csak ilíyen szentimentális vagyok.Egyébként sokkal inkább azon, amit Te írtál, mert a szám szerintem is kicsit nyálas, pedig én nem is voltam rocker!
Vezso, szép a cicád
na, most ennyire futotta, majd még próbálok jönni...
Eszter