Mucus
Nem szabad így hozzáállni?! Akkor Te is tudod, mint pl.: szülés adott állapot, érzés, ami talán elmúlik. Szerintem a szülés és a szoptatás két összehasonlíthatatlan dolog, főleg az én helyzetembe. Nekem a szülés sem volt egyszerű, de az CSAK 11 óráig tartott, a szoptatás viszont szinte 7 hónapja. Nem kezdek matematika számolgatásba, hogy az pontosan hány óra, de 11-nél jóval több. Azt hiszem nekem a szoptatás nem élményként marad meg, de nem érzem magam egy gyenge embernek, mert (szerencsére többen is) mondták (jól is esett), hogy ennek a töredékét sem bírták volna (amikor véresre szívott), sőt már tápszeres lenne a gyereke, ha az én helyzetembe lett volna. És van olyan, aki ezt mondta, aki egy fikarcnyit sem érezte ezt meg/át. Én is könnyen beszéltem egy szülésről, amíg nem szültem. Következő babánál természetesen nem az lesz az első, hogy a gyerekorvoshoz megyek, írjon már fel tápszert. Most lehet, hogy kicsit a lelkedbe másztam, de ez a véleményem. Csak remélni tudom, hogy a következő gyereknél élmény lesz a szoptatás, nem pedig kín/keserv.
Joghurt: na azt hiszem, akkor nem is adok többet Korinak pedig a gyerekdoki javasolta. Rá is kérdeztem és akkor mondta, hogy teljesen natúr joghurt, de abba én tehetek gyümölcsöt, így is csináltam. De akkor majd később visszatérünk rá!
Szilvamag
Én Hmmc helyett is irigykedek az éjszaka miatt!
Ugye, én is tettem már olyan kijelentést, lehet, hogy egy börtön is jobb. Ott is lehet az ember Internet függő?!
Hát azt nem mondhatnám, hogy nálunk sík a terep, de minden egyéb okés. Én is Ginával és Korival megyek sétálni itt a hegyen. Egy próbát megér a dolog! Ja és persze Ginát nem viszem, mert ő nem egy kutyabarát, inkább fospisztolynak nevezném!
A mottó tetszik, csak ne lenne igaz! Bár múltkor babakocsival futottam a busz után csak egy felszálló volt és megvárt.
Boglárka
Köszi a tippet, ha korábban írod, akkor lehet, hogy még be is fektetnék ilyenbe most már nem.
Mióta és mennyit lehet gyes mellett dolgozni????
Myra
Lilla is így csüng? Akkor a babatalik nagyon jó hatással van rá! Tegnap Hmmc-jéknél voltunk (nem írhatnám, hogy M-nál?) és ott is szinte le sem tudtam vakarni magamról, pedig nem is kiabált sokat Sára.
Cas
Akkor próbálkozhattok majd újra a szervizzel, de talán a sport babakocsi miatt nem olyan sürgős.
Szombaton nem vagyok Lacihoz kötve, már mit a piac miatt. Na ez egy hónapban egyszer van max., hogy nem kell menni dolgoznia. Szóval szívesen mennénk Veled, bár Te hajnalba szoktál menni? Na jó mi az a hajnal?
Szoptatás: olyan sokáig nem volt baj, na ez így nem igaz, csak nem írtam, mert nem volt ennyire durva!
Én is értelmes felnőtt emberekre vágyom! Ki az az értelmes? Tegnap ahogy mentem Mhoz Hmmc, volt olyan pofátlan férfi, hogy szinte meglökve gyorsan előttem kellett felszállnia a buszra. Az hogy nem segítenek megszoktam, de hogy még bunkók is legyenek. Na az ilyenek társaságára nem vágyom, főleg nem kezdek szóba elegyeledni.
Én is beszéltem Coryval! Tiszta hihetetlen, hogy a 17. héten is hány.
Aranyhold
Sajtot már adtam, reszelve kajába. De nem olvadt meg teljesen és a daraboktól öklendezett. Tegnap Hmmc megdumált próbáljam ki Korinak is a túró rudit (Sára oda van érte). Na az első falatnál még fintorgott, de aztán jött a turó rudi irányában és nem volt baj a darabosság!
Kriszti
Köszi a kedves szavakat! Igen különleges névre volt szükségünk a vezetékneve miatt!
Na indulok Hmmc-hez, remélem tetszeni fog neki is a sport babakocsi! Élőben is szeretné látni, micsoda vevő?! Ennyit a bizalomról!