Sziasztok!
Zsombi amikor nevet nagyon hasdonlít Bálintra!
Sajnálom a kis lurkót.. ez a nyelv metszés... Tisztára mint egy középkori kosztümös film kínzás modozata..
Most próbáltunk ki egy újabb kegyszert pocófájásra! Te, a szaga az borzasztó! Leoka boztosan szemenköpne vele, de az edzett Bálint ezt is benyeli!
Szóval, 3 napja adom Kicsifiamnak, és azóta csak napi 1, max 2 alkalommal görcsöl a pocija!!!!!!! Remélem jól írom: Babynos (napi 3-6 csepp) Merem ajánlani!
Tej ügy: nekem a Laktoherb szaporítja a tejet, és a homeos bogyesz is. Pont most is azt eszegetem, mert Bálint nagyon fejlődik, iszonyú az étvágya, és próbálom utolérni mennyiséggel. Azt hiszem sikerrel! Nekem is az egyik cicimben több tejci van.. Amelyiket hamarabb és alaposabban kifejték miután berobbant, abban van a több.
A cicim nekem is fájt sokáig, könnyeztem én is rendesen, és melegvizes ruhával borogattam.. aztán beedződött. Én minden szopi után az Avent méregdrága, de isteni krémjével kentem be. Használt!!!
Kedden megvolt az oltás. Amikor nyomta befelé a lötyit a Doktorbácsi, akkor picit eltört a mécses, de azonnal magamhoz öleltem, és míg dokibával beszéltem, el is aludt Bábi a vállamon.
Méreteink: 6002gr, 62cm! (nagyon sokat nőtt, mert 48cm-vel születtünk. A hízás kicsit elmaradt az eddigiektől (800gr), de ezt a finckándozás-nappalnemalvás-hósszúranövés számlájára írom.)
Mire hazaértünk, már bőven höemelkedése volt Bálcsinak. Két napig lázasak voltunk. 4 óránként kellett kúpozni.. Micsoda óriások ezek a kúpok.. nem úgy mint a ho,eos! Igaz, csak feleket kellett beadnom, de még krémesen is felért egy erőszakkal..
Nahát ezek után mondhatom, felborult az alvokánk! Jól elkiabáltam Éva!!
Éjszaka ia 4,5 óra alvás után evés, majd 3 óra alvás, azóta 2-2,5 óránként kaja követelés megy! Ennyit az oltásról...
A találkozó marha jó ötlet! Megtöltenénk egy egész játszóteret! (Nemhogy egy medencét..
(Syg)
Kob
Már készítettem fotókat pihenőszékkel... Még ürítenem kell erről a vacakládáról, hogy fel tudjam tölteni a képeket..
A tátrai kirándulás tuti jó volt, mi is imádtunk mindig ott motorozni, túrázni! A poló tényleg zseniális!
Nana
Nagyon negatív vagy mostanában... kell a tali szerintem mindenképp! Ne depizz! Babatalin majd jól kihúzzuk egymást a lelki nyavajából!
Mitől lehetsz ennyire kész??
Seriff
Séta ügyben is összetelcsizhetünk, ha jól jön Nektek egy tündéri Kispasi, és az én társaságom!
Sam
Nagyón klassz lett Bogárka! Nagylányos cica ezen a képen!!!
Hát a többiek fotójától is majd elolvadok! Nekünk is készültek egész klasszak.. De ha hagyna egy cseppet számítógépet szerelnem Pumukli...
Tuti valakit kifelejtettem...Bocs...