Új privát üzeneted érkezett!

Sygnum,

hát egyszer napokig nem látunk, aztán meg elárasztassz bennünket Kép Kép De örülök ám Neked,meg annak is, hogy úgy tűnik, most jól vagy!
A rávasalható póló papírja Awery márkájú, de a Zweckformnak is van ilyen papírja.
Mit szólnál ahhoz, ha aki úgy gondolja, elküldi nekem a telszámát, én összefésülöm, és a teljes tábláztot visszaküldöm e-mailen. Így nem lesz teljesen publikus, mégis le tudod a saját gépedre menteni a táblázatot.

Lili,
a laktoherb nálam is növeli a tejmennyiséget, most nem a filteres, hanem a forrázós változatát iszom, Herbalakt. Áll. több hatóanyag van benne. De én is csak hetente 2-3 napot iszom. És még most is van, hogy két mellből eszik Emese, hát ugye igény szerint.
olvastad a mostani Kismama cikkét a számokról? Szerintem nagyon tanulságos!

Seriff,
Hanna gyönyörű! Ezekben a rózsaszínű cuccokba olyan mint egy kis királylány! Nem is mondtad, hogy kint van a foga!! Mikor és melyik? És mit szólt hozzá Apa?

Bea,
az jutott eszembe a képről, hoy most akkor ki van fejjel lefelé? Minden viszonylagos, de ettől függetlenül Lilla kis tünemény! Ez a karikafülbevaló majd jól szellőzik? Doki mondta, hogy vegyétek ki? Annak idején aloe verával kentem Kamilla fülét, és nem volt semmi bajunk.

Sam,
nagyon nagylányos lett ezzel a hajjal Bogi! Még ennél is rövidebbre szerette volna???!! Jól tűrte a fodrászt?

Kívácsi vagyok a mi kis Leonánk hogy aludt...

Kép

Kép
kobudo

Syg!
Akkor tuti, hogy ti voltatok. De kár, hogy ilyen nyuszi vagyok. A Széchenyi szobor irányából jöttetek, és a Lánchíd u. felé . Én anyucival + Zsombival sétikáltam. Egyébként állatian tetszik a kendő megoldás, de én tök hülye vagyok hozzá, hogy kell tekerészni. Nem értem. Mennyi anyag kell hozzá, vagy lehet vásárolni?
Leona nagyon ügyi! Látszik, hogy a lányok jobban bírják a fájdalmat.

Lili!
Nálam is így működnek a cicik. Ha jól emlékszem, említetted, hogy kölcsönöztél mérleget. Egy jó tanács: ne használd!!! Főleg, hogy Zsófi ilyen szépen fejlődik, szerintem semmi szükség rá. Én erre csak most jöttem rá. Én is méregettem Zsombort, és ha nem ette meg az adagját, akkor pótlás. Ez volt az egyik oka, hogy lassan már csak tápszert kapott. Most, mióta nem méricskélem, szinte csak szopizik, estére kell pótolni.

Sam!
Jól áll Boginak ez a frizura. Nagyon bájos leányka. Lacának meg csak dagad a melle a sok dicsérettől.

Sbea!
Nagyon szupi ez a fotó. Tök jól eltaláltátok.

Előttünk kemény két nap áll. Holnap megyünk elintézni a nyelvféket. Már beígértem a picurkámnak sok-sok dajkálást+cicizést. Csütörtökön pedig a 3 hónapos oltáson kell átesnünk. Mondjatok már valamit ezzel kapcsolatban. Mire készüljek, mennyire gáz?

Már megint éjjeli bagoly vagyok, dehát ilyenkor érek rá. jó éjt!
Kép
patriot

Szia Patriot,

én is éjszakai bagoly vagyok, jó ilyenkor ez a kis nyugalom!
Nem is írtad, hogy ilyen jól visszaszoktattad Zsombit a szopizásra, nagyon ügyes vagy!
Kép
A mérleggel kapcsoaltban teljesen egyetértek, nagyon könnyen pánikba lehet esni tőle!
A fiaid nagyon szeretik egymást, aranyos ez a kép!

Még megyek vasalni...

Kép

Kép
kobudo

sziasztok Kép

kob-patriot
aranyos ahogy igy elbeszélgettetek az este Kép
egyébként éppen az este gondolkodtam raja ha nem kellen 3 szor felkelnem sokkal később feküdnék le mert olyan jó ez a kis csend mindenki alszik és csak csendben csodálom őket aztán elmegyek zuhanyozni aszalmom magam az 50 fokosvízben fél óráig Kép szóval csk ugy vagyok de ez olyan jó csendvan és nem hallom két percenkét
-anya törld ki fenekem
-anya éhes vagyok
-anya kakót kére
-anya adri megint meghúza hajam
anya áki bekakil..... Kép Kép

egyébkét nagyon vacak éjszakánk volt adri csúcsot döntöt min valami ujszülött esküszön (2 évessen ) rengeteget volt fent arra ébredtem hogy dobál ki mindent a kiságyból és mászik ki akiságyból utánna nm volt megállás jöttt velem kajcsit melegiten iés közben ezerrel bőgött ezt megjátotuk vagy 5 ször mert mirevissza értünk soha nem kellet kaja már éppen jó lesz ha végre kész lesz a s zobája

sam
annyira édes bogi ezzel a séroval nikinek nálunk mindig rövid a haja mert semmit nem enged hajába tenni

syg kutyus hát tudom nem tudjuk pótolni csak rossz látni nikit mikor kimegyünk az udvarr és csak rugdosssa köeket leszegett fejjel és biztos job lenne ha ugrálna körülött egy kiskutyu majd meglátjuk az udvar ugy sincs még felkészülve egy pici kutyura

patriot
egyéként 4m*70 cm anyag kell a kendőhöz és ezek a méretek téyleg kellenek nekem volt itthon 2 darab anyagom 70 *3 méteres és egy 50*4m hát egyik sem volt jó csak kisérletezetem de mire odjutok hogy veyek anyagot meg megcsináljam már áki nem akar majd beleülni vagy én nemfogomirni a kis 8,5 kilóját Kép

serff
tényleg nem is dicsekedtél a fogacskávaal !!!

lili
mérleget tényleg tedd el azonnal
csak beijeszt a heti 1 méréssel nincs gond de naponta vagy minden étkezésnél ne teddmert tisza para leszel egyébként meg ha méred probáld meg azt hogy 2-3 alkalommal rátszed mérlegre mert mindig mást fog mutatni és vonj egy átlagot vagy amelyiket a legtöbbet mutata az fogadd el trükkös ez a mérleg dolog Kép

megyek adok enni a drágáimnak Kép pusszantás majd jövök

mino nem tudsz jönni ?? rgen irtál

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob!
Alakulunk a szopizás terén. Egyszer, amikor csak szopizott, kíváncsiságból lemértem. Csak 70g-ot evett, amikor az adagja a nagykönyve szerint 160 lett volna. Ennek ellenére teljesen kidölt, és aludt kb 2 órahosszát. Valakitől azt hallottam, hogy az anyatej tápértéke igen magas, ezért ha kevesebbet is eszik a kötelezőnél, akkor is jól lakik. Hát nem tudom, de az bizti, hogy mi felnőttek sem eszünk mindig egyformán. Laca imádja az öcsikéjét. Sokszor csak úgy megáll az ágya mellett, és nézi hosszasan, közben mosolyogva mondja: anya, olyan aranyos! Nagyon örülök, hogy így áll hozzá, hiszen 10 évig csak körülötte forgott a világ, most pedig Zsombi nagyon lefoglal. Egyébként sokat segít Laca, sőt, mióta Zsombi megszületett, azóta a hobbin rendszeresen büfizteti a macskákat. (már amelyik hagyja magát). Meddig vasaltál????

Azt, pedig, hogy így állunk a szopizásnál, azt nektek köszönhetem. Ha nem keveredek ebbe a topicba, akkor már szerintem nincs is tejcsim.

KépKépKépKépKépKépKépKép
patriot

sziasztok!

kobudo, én már csak ilyen vagyok. hol nem jövök, máskor meg fel sem állok a gép mellől. egyébként amikor nem jövök, annak pont a netfügőségem az oka. azzal védekezek ellene, h be sem kapcsolom a gépet.
én küldöm szívesen a telszámot, e-mailt, sztem ez jó megoldás lenne.
leona csak 3* ébredt fel, ill. 4*, de 1* sikerült neki egyedül visszaaludni. és 12 órát aludt. úgyhogy az eddigiekhez képest szuper éjjelünk volt.

patriot, örülök, h megy a szopizás! látod, csak nem szabad feladni!
legközelebb ordíts rám, ha találkozunk! én egy vaksi légy vagyok, beáékat sem ismertem meg a tescobanKép
nyelvecskedologtól ne féljetek!

roz, sajnos meg kell gyászolni a régi kutyustKép de biztos néhány nap múlva már jobb lesz neki.

Kép
sygnum

Képzeljétek totál leégtem! Tegnap mondja Laca, hogy csütörtökön ünneplőbe kell menni, mert ő+még pár oszttársa képviselik a sulit. én meg csak faggatom, hol,miért? Persze ő sem Tudta (a birka).Mondom neki, hogy azért kérdezzen rá az oszifőtől. Csajok most esett le, hogy holnap október 6.-a. Égő, de én ezt a dátumot most nem a vértanúkkal hozztam összefüggésbe, hanem a 3 hónapos védőoltással. HÚÚÚÚ mit gondolhat rólam az oszifő.........????????
patriot

Patriot,
ez nagyon mókás... Sebaj, én ma a tornafoglalkozást felejtettem el, 8 óra helyet 1/2 9-re befutottunk..

Tegnap csak éjfélig tudtam vasalni, ma folytatom Kép

Egyébként az érdem elsősorban a tiéd a szopizással kapcsolatban! A nyelv miatt meg szorítunk, meg az oltás miatt is
Kép

Kép

Kép
kobudo

Hmmm...hol van, amit reggel írtam?
Na mindegy, hátha előkerül még.

Seriff, pont egymás után kérdeztünk az asztrológustól. Hanci is ellentmondásos személyiség lesz, mint én. Érdekes ez a nyitottság-visszahúzódás párosítás.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Hát az éjszaka elég jó volt igaz felét megint nálam töltötte.
Miért van az ha ott van mellettem akkor olyan nyugodtan alszik?
Nem tudom mi a jobb, ha hagyom hogy ott aludjon és akkor nyugodt az éjszaka. De akkor meg nagyon oda szokik és nem fog tuni máshol elaludni.
Vagy ha szenvedünk éjjel és a kiságyában marad.???

kob!
Nálatok is szerdán van torna?
Rólatok mikor látunk fotót? Milyen volt a fodrásznál?
Bogi nagyon ügyesen tűrte mert ő szerette volna a rövid hajat és így nagyon klasszul várta a végeredményt.

Patriot!
Hidd el nem te vagy az első és nem is az utolsó aki az ilyen ünnepeket elfeledi.
És szerintem nem is olyan nagy volumenű dolog hogy az ember annyira észben tartsa.
Nagyon jó dolog hogy a tejcsid ennyira klasszul vissza jött.

Sygnum!
Én nem hiszek ebben az asztrológus dologban bár ez az én saját meglátásom.
Kettőt kértem meg hogy készítse el a lányok horoszkópját és mind a kettő mást mondott.
És megmondom őszintén egy kicsit sem hasonlítottak egyáshoz. Agyaltam rajta valyon melyik lehet az igazKép
Nagyon örülök neki hogy jól aludtatoik az éjjel.

írjatok...

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Sam, nagyon jó lett Bogi haja! Kép tetszik! Mond meg a kiscsajszinak, hogy puszilom, és nagyon csini nagylány lett. Kép

Hát, zsolti, ma volt hangja Zsófinak! Kezdi azt a trükköt játszani, amit Leona. reggel óta nem aludt még, csak a kocsikázás alatt, ami kb. 3/4óra volt, előtte cicizett, és miután hazaértem vele, felébredt és persze cicit követelt. Aztán alig tudtam álomba ringta, persze amikor már úgy tűnik, hogy alszik, felszínes alvásban van, akkor megpróbálom letenni és felébred, sír, persze kezdődik előlről minden.... Kép Nem tudom, hogy miért csinálja ezt és iszonyúan sírt. Van elég tejem ,mert rengeteg kakis pelusa van.
Nem mérem, tudom, hogy csak idegesítene. Ha sűrűbben kéri a cicit, akkor odaadom neki, csak nem értem, hogy miért kéri ma óránként.
Nem baj, hogy két cicis? Úgy látom nem, mert Kobudo Te is így szoptatsz. De akkor csak az előtejet kapja meg, a hátsó zsírban gazdag tejet, nem. Nem jól tudom. Nem akarok ennyit küzdeni ezzel a szopival, de nem értem, hogy miért sír.... aztán meg nem alszik el.... egy kicsit most besokalltam.... Kép Kép Kép Pedig imádom, de nem értem!!!!!!

Sbeáék, nagyon jó ez a kép! Amin Bea és Lilla fekszik. Kép Aranyos. Mi is szeretnénk apával 8órát egy huzamban aludni, most azt érzem, hogy el tudnám viselni. Kép

Roz, gyerekkel belekostóltam az Életbe, nem irigyellek, és így még jobban TISZTELLEK! Nem tudom, hogy lehet bírni.....

Patriot! Nagyon aranyos a két legény! És milyen jó, hogy így segít a kicsi ellátásában Laca! Kamilla is mennyit segíthet Emese ellátásában Kobudonak! Nagyon aranyosak, amikor segítenek, nekem nagyon tetszik. Az a múltkori farsangos kép is jó, tetszett! Kép

Nem is panaszkodom tovább, majd még benézek!

Lili
birolili

Lili, természetes a reakciód, egy kicsikét ilyenkorra "besokall" az ember, meg tudod már írtuk régen, h ha vmi 2-3napig uúgy van, azt hiszed ez király,mert így is marad,erre a 4.nap borul mindenKép! Ez ilyen, és majd belejössz, ne félj! Nem baj a 2cici, mi is úgy eszünkKép.Ha a felszínes alvásfázisban teszed le, persze, h felébred, és az egészet előről kell kezdeni, várj még egy picit, a mély alvásig(hogy az mikor van?,hát...)Nem akarok gonosz lenni, de én ma 7.5órát aludtam egyben, ne izgulj, nem reménytelen, eljön ez az idő Nektek is! A férjed is kel Veled? Az enyém nem ébred fel,szinte sosemKép.

Sam, nagyon csini lett Bogi az új frizurával, jól áll Neki, én is vágyom már rövid hajra!

Patriot, ne izgulj, nekem sem esett le, ahogy olvastam, h miért kell ünneplőbe menni a fiadnak!
Nagyon helyesek így együtt is!

Kob, bal alsó 1-e jött/jön ki, Apa nem hitte,mikor először mondtam, aztán persze kiderült, h anno neki 3.5hósan jött(na persze gondolhattam volnaKép), és végre úgy tűnik haja is lesz, már látok 3új "hosszú" szálatKép!

Syg, majd elolvasom már, h Nektek mit írt az asztrológus!Honnan tudtad, h én vagyok?Mikor jöttök a házatokhoz? Én olyan horoszkópost szeretnék, aki az adataim alapján ír rólam, nem kérdésre válaszol, hanem olyan igazit, mint a Tv2-n a csaj!

Kép
seriff

sam, én egyértelműen arra szavazok, hogy hagyd magad mellett és aludjatok nyugodtan. ha érett lesz rá, úgyis "otthagy" téged és a saját ágyát fogja választani. lehet, hogy hónapok, esetleg 1-2 év kell majd, de a fáradtsággal jön a depi, a stressz, az idegeskedés, türelmetlenség és ezek mind2töknek rosszabbak, mint az együttalvás.
az asztrológiában én sem hiszek vakon, de sztem van benne vmi. nálunk pl. bejött, amit rólunk (mind3unkról!)írt.

lili, felszínes alvás alatt ne tedd le! ez az egy dolog volt, ami idővel még nálunk is megváltozott. most már letehetem 5 perccel azután, hogy elaludt. régen mindig várni kellett 20-30 percetKép sajnos ez ilyen.
a 2 cici meg nem gond és ha az egyiket teljesen kiszopizza -még ha kevesebb tej is van benne-, akkor hozzájut a hátsó tejhez is.
ilyen besokallós periódusok meg sztem jönnek-mennek. lehet, hogy 1-2 nap alatt vissza is fog állni a régi rend.Kép

Kép
sygnum

sziazstok Kép

patriot Kép ez teljessen természets ilyenkor e aggódj én még akkor sem értettem vola ha mondják hogy 6. ha embernek gyerekevan sőt egyszerre több is ilye "apró " részletekre nem figyel éppen az este nézet em a hbo a szex és new yorkot amiben csaj nem értette hogy a másik miért költ annyit cipőre mire msáik felvilágositotta hogy ő is igyanigy tet mig nem voltak gyerekei Kép ez olyan prózai az embrenek ha gyerke lesz em lát tovább mint hogy ennyit evet ma kakil e elegt nem pisi e nagyon pelus ... Kép de szerintemez igy jó és nem hiszem hogy ezért az oszifő . rosszat gondolna rólad hoy elfeljteted

lili drága
ne aggódj ez csak 1 nap volt a
a sok közül és többin meg egy tünemény a csajszi Kép meg persze ha hisztis akkor is tündéri csak akkor máshogy Kép

sam
ez te érzed hogy birod mármint azsenvedést szerintem nem tul nagy gáz ha egy pár napoig vagy hétig magad mellett tartod aztán már hamegnyugodott hogy anya csak alszik nem a vilég végére ment akkor majd szép fokozatossan visszaszokik szerintem hagy magad mellet sokkal kipihentebb leszel meglásd Kép

nana

hol vagy ma is Kép

mino
és te ??? Kép

kob
még em jött ez a hülye asztalos ha igy folytatja nem lesz készen holnapra de akkor kinyirom mert csajokak már beigértem a játszopajtást Kép én hülye

syg én is föladtam csajszinak leckét családneten Kép had számoljon elmezzen mind a 3 ygerekét beirtam a miénk nem tudom mert anyum nem emlékszik az óraára anyóst meg inkább kihagyom ebből Kép

seriff
apaátok is olyan lehet mint amiénk Kép mondom neki jön áki foga jól kiröhögött haztán mondom mit röhögsz nikinek már ilyen idősen 4 foga volt nem hitte el és megnée a babkönyveben és tényleg nekem volt igazam akkor bezzeg hallgatott Kép ez olyan mint mindenkinek azt hiresztelte hogy adri 31. szültet miko rem is Kép most bukott le ujbol mikor egy papirt töltött ki ahova ezt is be kellet irni Kép
de ők a tökéletessek és mi mindent csak kitaláluk ja és ezt is az anyakönyvi kivonattal bizonyitottam be neki nem hitt nekem pedig ugy emlékszem ott voltam mikor születet vagy nem Kép ki tudja lehet hogy vettük a piacon adrit Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff, Te kis gonosz!!! 7,5 órát aludni!!!
Az én kis drága férjem sem ébred fel ránk, pedig Leona mellette cuppogKép Írígylem az alvókáját!
Honnan tudtam, melyik a Te kérdésed? Hát Hanci születési dátumából.
Milyen Tv2-s csaj? Tudod, én nem nézek tv-t.
Menjünk a házhoz? Csak nem hiányolsz?

Roz, kíváncsi vagyok, Nektek bejön-e, amit ír.

Kép
sygnum

Seriff, Te kis gonosz!!! 7,5 órát aludni!!!
Az én kis drága férjem sem ébred fel ránk, pedig Leona mellette cuppogKép Írígylem az alvókáját!
Honnan tudtam, melyik a Te kérdésed? Hát Hanci születési dátumából.
Milyen Tv2-s csaj? Tudod, én nem nézek tv-t.
Menjünk a házhoz? Csak nem hiányolsz?

Roz, kíváncsi vagyok, Nektek bejön-e, amit ír.

Kép
sygnum

Képzeljétek majd 3órát sétáltunk, és ebből 2-t aludt Hannus!Rég volt ilyen, akár a Domb-ba is mehettünk volnaKép!

Syg, de igen, már rég láttalak Titeket, Leoka kék szemét! A múltkor mondjuk majdnem bementem mert félig a garázsban állt egy autó, mire odaértünk, kijött egy számomra idegen pasi.Képzeld hogy meglepődött volna!KépÉs a kopácsolásról annyit, ha reggel fél 7 és fél 8 között nem dolgoznának közös szomszédaink, az jó lenneKép!

Roz, Apa KépKép!Ablak kész van már?

Kép
seriff

Sziasztok!

Három nap után csak gyorsan végigfutottam, amit írtatok, nagyon kikészített a mai nap.
Viszont a jó hír, hogy voltam ultrahangon délelőtt, és a méhlepényem elment jó helyre, szóval ez miatt már nem kell, hogy császáros legyen a Lili. Viszont továbbra is farfekvéses, és ráadásul hasal. Nagyon édi volt, végigaludta az egészet, nem sikerült felkelteni, úgyhogy semmit nem láttunk a kis pofijából. Úgyhogy ígértem, de sajnos nem tudok mostani képet feltenni. Viszont már 1243 g!!! Komoly nagylány:-) Tényleg, az mennyire baj, hogy a 30. héten 1. fokon érett a méhlepényem? Vagy ez ilyenkor már aktuális?

Üdv mindenkinek!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff, holnap lehet, hogy elsétálunk arra, Robinak dolga lesz ott.
Az idegen pasi biztos Robi munkatársa lehetett vagy a festő, nyugodtan bemehettél volna, ha nyitva az ajtó, akkor Robi valószínű ott van.
Jó sok Hanna van mostanában, 2 a szomszédban Kép, 1 még itt meg séta közben is találkoztunk 1el. Sztem a fél osztályt Hannának, a másik felét meg Lilinek fogják hívni a suliban.

Képzeljétek, mi történt. Elmentünk sétálni és egyik pillanatról a másikra Manó elkezdett üvölteni, sikítani. Rögtön akartam neki cicit adni, h megnyugodjon, de nem kérte. Hazáig üvöltött. Itthon mindent megpróbáltunk (szopi, zene, ének, sétálgatás, ringatás, beültem vele a fürdőkádba), de semmi nem volt jó. Aztán kapott egy Viburcolt és 5 perc múlva egy hangja sem volt, szopizott és elaludt. Most meg énekel. Mellesleg egész nap csak vigyorgott. Hogy mi volt ez, nem tudom, de nagyon megijedtem.

Kép
sygnum

Lina, az teljesen oké érettségi szint, és Hannus is kb ekkora volt ezen a héten, ill. 30g-vel többKép.

Syg, meg mégegy Hanna, közös szomszédunk kicsilánya (vagy ránk gondoltál?Kép), és még sztem osztálytársak is lesznek, és a vezetéknevük alapján is nagyon közel egymáshoz a névsorban Kép! Ez a két név amúgy nekem is nagyon tetszik,meg az Anna és a Réka, de ezek meg a legesleggyakoribbakKép.
De jó, hogy jöttök, majd figyellek! D.e vagy d.u? Bár mindegy!

Tegnap d.u nem volt itt nagy aktívkodás!

Ma írjatok sokat, de persze az óriási séták is jók Kép!

Kép
seriff

Hahó!!

Kép
seriff

Sziasztok.

egy ideje nem írtam. Látom megint kerültek fel gyönyörű babóképek. Kép))
Én sajnos elkaptam a betegséget vagy megfáztam, nemtom csak hapci van. Szerintetek szabad Coldrex-et szopogatni??
Üdv mindenkinek.
sajnos egy kicsit én is lemaradtam az olvasgatással, mert csak itt a m.helyen tudok olvasni, otthon bekakilt a rendszer...

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Illetve szia Seriff, úgy látszik most csak egymással beszélgetünkKépKép
Igen, Rátok gondoltam a 2 Hannával. Tényleg, a 3 szomszéd pici lány osztálytársak lesznek. Bár a közös szomszéd nem fog ott lakni.
Ha megyünk, akkor du. Most Robi elment vhova, aztán meg megy masszázsra (a kis disznó). Utána akar menni medencét ásni. Jó nem? A ház még nincs kész teljesen, de ő már a medencét ássa.
Bár abban igaza van, hogy ami onnan kijön föld, azt most kell szétteríteni.

Nekem egy kis Bestiám született! 2,5 óránként kelt fel, hajnalban meg az apja vette ki az ágyából és rögtön elkezdett sírni, természetesen felébredt teljesen, hiába kapta meg a cicijét. Pedig kb. 1,5 m-es távolság van az ő és az én ágyam között, de ez túl hosszú volt neki anya nélkül. Több, mint 1 óra volt, mire újra elaludt. Kemény 1,5 órára. Ilyenkor mindig újra, meg újra elkeseredek, hogy mikor lesz már ennek végeKép Nagyon utálom már ezeket a 1-1,5-2 órás alvásaimat.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Benne vagyunk a slamasztikában. Tegnapi nyelvfék beavatkozás szörnyű volt. Apa fogta, én a sarokban befogtam a fülemet, és majdnem bőgtem. Nagyon, nagyon sírt. Apa mondta, hogy a doki 2x vágott bele. Úgy vérzett, hogy nem engedett el a doki, amíg el nem áll. Apa szerint lehet, hogy elcseszte. (megfordult a fejébe, hogy lecsapja a dokit. Nem engedtem). 3-kor történt, és este fél8-ig csak sírt, őrjöngött, sírt, és megint őrjöngött. Anyuval ketten próbáltunk már mindent. Semmi sem hatott. Teljes kiborultam. Fél8-tól aludt fél 1-ig, aztán kajcsi (ami nehezen ment) és megint őrjöngés 3-ig. Fél 7-ig aludt, azóta sírás-rívás fél 11-ig. most szundizott el. Az orvosunk meg 11-re ígérte, hogy érkezik a kötelező védőoltással. Lehet, hogy világgá megyek.

Nálatok hogy zajlott a 3 hónapos védőoltás utáni időszak???????? Lehet még ettől roszabb??????

majd még jövök,ha túlélem a mai napot.
patriot

Patriot!

Ez borzalmas!!!Kép Az ember szíve hasad meg! Kitartás! Mi a "kukis beavatkozásnál" éltünk át hasonlót. Az első 2 nap volt a legrosszabb, én azt hittem beleörülök abba ahogy a gyerekem szenvedett.Kép

Bocs, mindenkitől, hogy most nem írok többet. Elég rossz paszban vagyok, de igérem majd jelentkezem

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!

patriot először is üdv(kicsit megkésve)Szörnyű amit írtál...én csak a sztori olvasásától is sírokKép

Tapasztalt anyukák: Benedekem 2 hetes, és a védőnő szerint nem kell tea, se víz neki:elég a tej (mit mondtok?)
Látszólag minden okés, csak este van kis nyűgi, és nem akar elaludni mert kevés a kajcsi , de egy kis pótlás besegített. Sajna és is beleestem a mérlegelés gödrébe, így csak napi 1-2 evést mérek, meg 3 naponta, hogy gyarapodott-e. Eddig nem sokat hízott a picur, de ma megint mérek egy csupi súlyt.

Éjszakáink jók, ma is 11-3, 3-6.30,6.30-9.30-ig aludt. most szerencsére van pótmamink és elvitte sétálni azért vagyok. egyébként nem bírom egyedül hagyni.
puszi

KépKép
KépKép
bepa77

Jaj, Patriot,
ez nagyon szörnyű! Úgy sajnálom Zsombit. pedig még nem is hallom sírniKép Kép A legrosszabb, hogy nem tudsz rajta segíreni... Fájdalomcsillapítót adnak Neki? A védőoltás meg még betesz szegénykének, vagy meg sem kapja? Szorítok ezerrel...

Sam,
én is az együttalvásra szavazok, ha tart még a szavazás Kép Így mindketten pihentek lesztek, végérvényesen meg nem fog szerintem odaszokni.
Puszi

Kép

Kép
kobudo

Bepa,

jó, hogy itt vagy! A védőnő igazat mondott, SEMMI nem kell a tejen kívül Neki! Az csak csökkenteni fogja a tej mennyiségét, mert telíti a pocit, és kevesebbet akar szopni, legköelebb kevesebb termelődik. A mérleget, ha tudod add vissza, ez az én tapasztalatom, és igyál rengeteget, akkor is, ha nem vagy szomjas. Én este, ha nem akar egyköönyen elaludni emese, akár liter vizet is megiszok, és próbálok nyugis maradni, nálam ez a kettő válik be. Semmi olvasás, tévézés, csak a szopizó Kisasszony bámulása.
Jó, hogy van pótmami, aludj egy kicsit, vagy pihenj le, és puszilgasd Benedeket helyettünk is!! Kép Képet tudsz felrakni róla? Úgy értem "frisset" a két hetes fiatalúrról?
Kitartás!

Kép

Kép
kobudo

sziazstok
csak egy pár sorra

patriot
sajnaálom segény kicsi manódat sokat szersegsd had felejtse el ezt a szörnyűséget

nana
mi baj miért vagy rossz passzban??

kob
ha nem vagyunk itthon nyugidtan gyertek be mert a kapu bizti tárva nyitva lesz mert csinálják a keritést

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa, biztos, hogy kell pótlás? Biztos, hogy kajcsi miatt nyűgi esténként? Ha pótlást adsz, akkor szépen lassan csökkeni fog a tej mennyisége. Nekem a tea is és a homeobogyók is szaporították a tejet. Érdemes megpróbálni.
És -mint ahogy Kobudó ajánlotta- nézd, nézd, nézd a pici fiad és gyönyörködj benne. Attól is több lesz a tej. És fő a nyugalom -na pont én mondom ezt, de sajnos tapasztalatból.
Víz, tea egyebek nem kellenek, csak ha már szilárd kaját kap.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Bepa, szerintem se adj pótlást, de cicit annál inkább!!!! Minél többször adod oda neki, annál több tejcsi lesz. Kép Én ezt tapasztaltam. És tényleg gyönyörködj benne. Múltkor csak a róla való beszélgetés miatt elindult a tej. Tiszta tejes lettem. Kép
Hogy kell megnézni a fényképet a kicsi Benedekről? Én nem tudtam megnézni még. Kép

Nana, ne légy szomorú, szép napos idő van. Kép

Patriot, nagyon rossz volt olvasni, hogy mi történt! Szeretgesd sokat, hátha ha érzi, anya ott van, akkor jobb lesz. Kép

Valünk minden rendben van, kivéve a reggeleket, mert 6-10-ig mindig ébren van Zsófi, és üvölt, de keservesen. Óránként cicizik ilyenkor, nem tudom, hogy miért, de adom neki, ha ez így jó....csak nem tudom az okát. Apával már mindent kitaláltunk, de semmi sem hatásos....Csak a cici jön be ilyenkor. Eszik, nyugton van, kicsit alszik, k.b.fél órát és aztán megint sír, üvölt, tiszta piros, hiába dajkálom, szeretgetem.... na de remélem, hogy elmúlik. nem tudjuk, hogy mitől lehet, mert ilyenkor tisztába is tesszük, meg is nézzük, ha megint sír, hogy nehogy azért sírjon, mert bekakilt, de nem....

ma még jövök, puszi! Lili
birolili

köszi,megtartom a kívánságokat
nem az a gond, hogy cicizik, csak az hogy fáj.hiába kenemKép
lili:bepa:benedek
új kép nincs
:se időmmost
őuszika

KépKép
KépKép
bepa77

mindig kitol velem ez a lány. el akartam menni robival, gondoltam úgysem alszik többet 2 óránál leona. hát pont most igen.Kép

Kép
sygnum

Bepa, a fájdalom el fog múlni, még 1-3hét!Hidd el, nekem is volt, h a könnyem is kicsordult, de aztán megtanulta jól bekapni,és a bőröm is hozzáedződött!KépKépKépKépzeld,ha majd foga leszKép!

Lili, Kép.

Syg,nem is tudtam, h lesz medencétek?A kolléganőid masszírozták Robit?, mert azt mondta, h odamentekKép!
Nemsokára át kell mennünk asszisztálni, de aztán itthon leszünk.

Nana, hát már Hanci képe sem segít?KépGyere,dajkáld kicsikét!Kép

Patriot, sajnálom Zsombit, biztosan megijedt!Kép

Erszényes, én a citromos tea-méz-meleg puha ágyra szavazok!

Kép
seriff

Sziasztok!

Szegény babócák, olyan rossz védőoltásokról meg csúnya doktorbácsikról olvasni. Nem is merek belegondolni, hogy hogy fogom én ezeket viselni.

Syg, együttérzek, ugyan az én lányom még pocakban van, de csak éjszaka van fent. A nappalt szinte végigalussza, meg sem mozdul, de este mikor lefekszek, meg hajnaltól reggelig nem hagy aludni, már elég erőseket rúg. Remélem ez nem vetíti előre, hogy milyen lesz a napirendje, amikor már kibújik :-)

Viszont volt ma egy nagyon kellemes tapasztalatom. Vettem egy kis farmer boltban kismama nacit 5750 Ft volt, és azt mondták, hogy ha megszületik a baba, vigyem vissza, és ingyen átalakítják nekem igazi kertésznadrággá, hogy továbbra is tudjam hordani. A sok sikertelen bankügyintézkedés után igazi felüdülés volt.

Erszényes, gyógyulgass, pihenj sokat. Fogalmam sincs, hogy lehet-e Coldrexet szedni, én most a Tetrán kenőccsel vagyok bajban. Begyulladt a lábomon a köröm (már decemberben megműtötték, és azt mondták soha többé nem lesz bajom vele, na mindegy), de nem merem bekenni, pedig az ugye max. bőrön szívódna fel. Úgyhogy várok, hátha elmúlik magától.

Üdv mindenkinek!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina, azt hiszem a tetrán a fogak elszíneződését okozhatja a babánál, de erről seriff tudna többet mondani. megpróbálhatod rá esetleg a belladonnát szedni.
leona a pociban este 8-12 volt aktív, de nekem ez nem volt gond, mert későn feküdtem, későn keltem. engem soha, de tényleg soha nem ébresztett fel éjjel. most meg...inkább hagyjuk.

seriff, lesz medencénk, jöhettek majd pancsolni. na meg mindenki más is. remélem csinálunk majd kis bababulikatKép!
nem tudom, sikerül-e ma kimozdulnom a kis boszorkánnyal, mert már megint alszik. teljesen olyan, mintha direkt akarna kitolni velem. éjjel nem hagy aludni, amikor itthon vagyunk és lefeküdnék én is, akkor nem alszik, mikor meg kimozdulnék a börtönömből, akkor bezzeg igen. még szerencse, hogy csak nevetek rajta.
minél asszisztálsz?

Kép
sygnum

Képzeljétek, most hívott a barátnőm élettársa, hogy van egy három órás picifiuk. Tök jó neki, már láthatja, állítólag nagyon nagy haja van a babinak:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

A szurin túl vagyunk! Azt mondta az orvos, hogy nagyon vastag volt neki a nyelvfék, és valószínű így fájt nekiKép. Egyébként csodálkozott, hogy vérzett. Nem volt időm visszaolvasni, majd még jövök.
Kép
patriot

Bepa, nagyon szép Benedek!
Szoptass, ha fáj is, nekem is sokáig vérzett a cicim, izzadt a lábam amikor szopizott, de nem adtam fel, majd begyógyul, estére bekentem, úgy hagytam kint a ciciket, és szopik után is, persze, ha egyedül voltam itthon. Kép Szinte mesztelen felső testtel rohangáltam itthon. Kép De most már hozzá szokott a "kiképzéshez"..... Kép
birolili

Syg,végül nem kellettünk asszisztálni, vmi pótlás beragasztásnál kellett volna a tükröt tartani amúgy. Itt állt az autótok, és kopogtam a garázson, a bejárati ajtón, még hátra is mentünk a kertbe(betolakodtunk Kép), de semmi reakció Kép, úgyhogy elmentünk Lidocain beszerzésre ,hazafelé meg beugrottunk egy kolléganőmhöz, és most meg nem vagytok már ittKép! Bár ezek szerint Leo aludt az ágyikójában!Kép

Lina, sztem bekenheted a lábad tetrannal, nem tud annyi felszívódni, h bármi bajt okozzon, de ha gondolod van egy ötletem, vegyél sudocremet( jó lesz babpopsira nagyon), és kend azzal!Tuti! (Amúgy igen, a szájon át szedettt tetraciklin származékok a fogak elszíneződését okozhatják Kép)
És mondogassátok minden este, h "tudod,kicsim este 10-től, reggel 6-ig alszunk, nem keltjük fel anyát és apát!" persze ha más időpontot szeretnétek, akkor úgy Kép!

Patriot, lemaradt a fejedKép...Most már jobban van Zsombi?

Kép
seriff

Sziasztok!

Zsombi amikor nevet nagyon hasdonlít Bálintra! KépKépKép Sajnálom a kis lurkót.. ez a nyelv metszés... Tisztára mint egy középkori kosztümös film kínzás modozata..KépKépKép
Most próbáltunk ki egy újabb kegyszert pocófájásra! Te, a szaga az borzasztó! Leoka boztosan szemenköpne vele, de az edzett Bálint ezt is benyeli! KépKép Szóval, 3 napja adom Kicsifiamnak, és azóta csak napi 1, max 2 alkalommal görcsöl a pocija!!!!!!! Remélem jól írom: Babynos (napi 3-6 csepp) Merem ajánlani!

Tej ügy: nekem a Laktoherb szaporítja a tejet, és a homeos bogyesz is. Pont most is azt eszegetem, mert Bálint nagyon fejlődik, iszonyú az étvágya, és próbálom utolérni mennyiséggel. Azt hiszem sikerrel! Nekem is az egyik cicimben több tejci van.. Amelyiket hamarabb és alaposabban kifejték miután berobbant, abban van a több.
A cicim nekem is fájt sokáig, könnyeztem én is rendesen, és melegvizes ruhával borogattam.. aztán beedződött. Én minden szopi után az Avent méregdrága, de isteni krémjével kentem be. Használt!!! Kép

Kedden megvolt az oltás. Amikor nyomta befelé a lötyit a Doktorbácsi, akkor picit eltört a mécses, de azonnal magamhoz öleltem, és míg dokibával beszéltem, el is aludt Bábi a vállamon.
Méreteink: 6002gr, 62cm! (nagyon sokat nőtt, mert 48cm-vel születtünk. A hízás kicsit elmaradt az eddigiektől (800gr), de ezt a finckándozás-nappalnemalvás-hósszúranövés számlájára írom.)
Mire hazaértünk, már bőven höemelkedése volt Bálcsinak. Két napig lázasak voltunk. 4 óránként kellett kúpozni.. Micsoda óriások ezek a kúpok.. nem úgy mint a ho,eos! Igaz, csak feleket kellett beadnom, de még krémesen is felért egy erőszakkal.. Kép Kép
Nahát ezek után mondhatom, felborult az alvokánk! Jól elkiabáltam Éva!! KépKép Éjszaka ia 4,5 óra alvás után evés, majd 3 óra alvás, azóta 2-2,5 óránként kaja követelés megy! Ennyit az oltásról...Kép
A találkozó marha jó ötlet! Megtöltenénk egy egész játszóteret! (Nemhogy egy medencét..Kép (Syg)

Kob
Már készítettem fotókat pihenőszékkel... Még ürítenem kell erről a vacakládáról, hogy fel tudjam tölteni a képeket..KépKép
A tátrai kirándulás tuti jó volt, mi is imádtunk mindig ott motorozni, túrázni! A poló tényleg zseniális!KépKép

Nana
Nagyon negatív vagy mostanában... kell a tali szerintem mindenképp! Ne depizz! Babatalin majd jól kihúzzuk egymást a lelki nyavajából! Kép Mitől lehetsz ennyire kész??

Seriff
Séta ügyben is összetelcsizhetünk, ha jól jön Nektek egy tündéri Kispasi, és az én társaságom!

Sam
Nagyón klassz lett Bogárka! Nagylányos cica ezen a képen!!!
Hát a többiek fotójától is majd elolvadok! Nekünk is készültek egész klasszak.. De ha hagyna egy cseppet számítógépet szerelnem Pumukli...

Tuti valakit kifelejtettem...Bocs... Kép

KépKép
mino

na it vagyunk mi is most mentek el kobék
olyan édessek a lányok kamilla és adri olyan édes volt együtt niki meg na inkább róla ne i beszéljünk azt hiszem ma jön egy kis apai lelkifröccs mert elég csúnyán viselkedik egy pár napja okb csinált babafotókat Kép

mino
nekem is pot ez tünt fel mikor kibontotam homeso milyen kicsi Kép és ez milyen jó
nagyon szépek a méretei kicsi balcsinak Kép

pat
hogy vagytok kicsifú kiheverte már megrázkódtatást és te?

bepa
olyan jó hogy itt vagy ujra Kép
gyönyörü a kis benedek és azerintem sem kell semmi más anyán és tejcsin kiívül pihentél egy kist mig volt pesztronkád?
milyen babázás ?Kép

nana
jobban vagy már nme legyen már rossz kedved egyél egy kis csokit Kép s gyere dumcsizni én most nem mondom hogy gyere hozzánk babázni mert niki nagyon csunyán viselkedik már én is szégyellem nem tudom mit csiááljak vele már

syg
milyen medencétek lesz ?? mekkor de szupi mi is nagyon szeretnénk egy nem tul nagyon mert kicsi az udvarunk mostmár
ti eladjátok a lakásotokat amiben most laktok mert az egyik ismerősőm ott keres lakásokat

seriff
pici hancin ujból belejött babakocsizásba hogy fogja majd tavasszal élvezni mikromár ül ésszét lát nagyon fog neki tetszeni

menem kell fürdeti majd még belesek

Kép

Kép

Kép
roz23

Gabi (Bepa)
Hát fantasztikus Benedek! A sárga ruciban nagyon csinos! Kókusz pólya?!? Mégcsak nem is hallottam róla..

KépKép

Roz Drága!
Várom nagyon a fotókat! Mit alkothattak a lányok együtt! húúúú... Csak Áki volt az egyetlen pasi???
Vagy ott volt Kobudó Lackója is?? Kép Kép

KépKép
mino

Bábi még mindig kézben... KépKép

KépKép
mino

mino
kamilla meg adri nagyon cuki volt jól kijöttek 1 kukacosunk volt csak áki Kép ő képviselte eférfi nemet Kép
a drágám
nikin nagyon godolkodom mi legyen mert olyan kis isrigy volt és mindig bánttta adrit is pedig mmig itthon volt nyáriszüneten akkor olyan ügyi volt most meg nam mindegy majd ha apai lelkifröccs sem használ akkor majd tovább gondolkodom mi ilegyen oviból nem szivessen veszem ki mert ott rengeteget okosodik most meg mint olyan mint akit kicseréltek nagy egyettértésben játszik adrival ki érti ezt

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff, nem tudom, hol volt robi, ha az autó ott volt. majd a körmére nézek, merre járt!Kép
leona meg aludt, majd holnap megpróbálunk elmenni.
hogy emlékeztem erre a tetraciklin dologra.

mino, jó, h vagy!Kép
a babynosnak van masszázskréme is, de nem tudom, milyen.
bálint nagyon szép nagyfiú lehet már!
sajnálom, hogy így megviselte az oltás!

roz, medence kb. 4*5 m-es.
lakást szeretnénk eladni, mert akkor gyorsan be tudnánk fejezni a házat.

én ki sem bontottam a kúpot, nem tudom, mekkora. remélem nem is kell már, én most már panadolt adok neki, nem szívesen "mérgezném" fenobarbitállal.

na megyek Kép

Kép
sygnum

Seriff, az a krém, amit írtál, az az olyan szürke dobozos? A keresztlányom, mikor nálam volt egy hétig nyáron, akkor mintha valami ilyet küldött volna vele az anyja. Amúgy jól elvan a lábom, se jobb, se rosszabb, úgyhogy bízom benne, hogy előbb utóbb elmúlik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

na, megismertettük egymást a fiatalokkal, aranyosak voltak együtt! Bár képet csak a két csöppről sikerült csinálnom, de hogy örülnek majd ennek 20 év múlva Kép

Kép

Rozék tényleg nagy munkában vannak, de már látszik a vége, ugye Roz? Szép lesz nagyon a ház!

Linácska, igen, szerintem a szürke dobozos, piros feliratos krém a Sudocrem, én is mindig azt használom, ha piros a popsijuk, gyorsan helyrehozza. Lábadnak jobbulást!

Sygnum,
mi a homeoban az a kivzető, amit több helyen említettek? A 3 hós oltás előtt adni akarok valami Emesének, kipróbálnám, ha megírod, mit kellene vennem. Te adtál Leonak előtte?

Mino,
jó, hogy itt vagy, összefuthatnánk valamikor valahol! Átjöhetnétek valamikor, ha Bálint is úgy akarja Kép Kép

Bepa,
a berepedezett cicre szerintem a legjobb a szellőztetés, és ha hagyod rászáradni a tejecskét, sőt két szopi közben is kenhetsz rá valamennyit. Nekem ez pár nap alatt helyrehozta Kamilla idején, pedig akkor már hetek óta szenvedtem mindenféle krémmel. Az Avent is jó (akkor még nem volt), no meg a Medela Pure Lan kréme.

patriot,
Zsombor nagyon édes a kardon, látod, tudod Te, mi az a kólika tartás : Kép Kép

No, én meg fejek egyet Kép

Kép

Kép
kobudo

patriot,
jaj, nem a kardon, hanem a karodon perszer hi-hi-hi...Bocsi!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Végre képek! Először párat a múlt 1-1,5 hónapból:
Kép

KépKép
mino

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?