Lányok! annyi mindent írtatok, meg vagytok dicsérve!!! Gyönyörűek a babák!!
Mi ma végül is nem voltunk itthon. Hirtelen ötletként egyik barátnőmet látogattuk meg. Két kisfia van, 4 és 2 és fél évesek és most várja a harmadik babát. A kisebbik fiú agyonszeretgette Rozit, és Rozi is csábos pillantásokat vetett rá, de hű maradt szívében Connie Ákosához.
A városon való átvergődés engem megviselt, egyre nagyobb a forgalom Bp-en
De, jót beszélgettünk viszont.
És sütött a nap és nem takarítottam, hanem pihentem
Tök jó volt.
Connie
Nagyon köszönöm, hogy utánaérdeklődtél ma a problémámnak. Az a helyzet, hogy akkor harap már, amikor próbálom cicire tenni, tehát esélyem sincs rendesen mellre tenni.
Csak és kizárólag, ha félálomban van. És a harapása nagyon nagyon fáj, tényleg.Mint két hegyes tű...
A könnyem is kicsordul bele. Most este is próbáltam és látta, hogy vmi nem jó a mamijának és ő is majdnem sírni kezdett. Mondtam neki, hogy nem, nem szabad, de akkorra már a csillagokat láttam. Eddig kinevetett, ahogy Kingu írta, ugyanaz történt. Éjjel, illetve hajnaltájt szépen szopizik, mert nincs is igazán felébredve. Az a rossz, hogy van tejem és lenne még jó ideig sztem, ha nappal is tudna többet szopni. Próbálni fogom, ahogy írtad, nem adom fel a dolgokat könnyen és természetesen megírom, mi a helyzet. Biztos ebből is tudsz tanulni a szoptatási tanácsadói munkához. Nagyon pártolom az elhatározásodat.
Jó sokat kell hozzá tanulni, látom.
A múltbéli zaklatásos történetről egyszer már beszélgettünk itt, azóta is kiráz tőle a hideg.
És Timurral egyetértek a büntetéssel kapcsolatban.
Ákos jobban tudott ma elaludni? Tegnap írtad, milyen nehezen ment neki. Köszönjük a puszit Ákostól, az ágyról való leeséstől Rozinak nem lett baja, de persze, hogy megijedt ő is meg én is. Puhára esett, kb 40 cm magasról. Az nem olyan gáz, ugye? Most már nagyon résen kell vele lenni.
Vezso