Új privát üzeneted érkezett!

Connie!

Hol van az a templom amit tegnap mondtál? Mire hazaértem, már el is felejtettem; hiába na szőke vagyok! Kép

delfinke

Sziasztok!!

Gyorsan írok kicsit egy kézzel, amíg Fürtös durmol a hasamon....

Vezso!
Ciciharapás sajna nálunk is van, én olyankor megpróbálom kivenni a szájából, már ha kitudom, mert annyira összeszorítja a száját..Kép és mondom neki, hogy ezt nem szabad, mert ez anyának fáj...szted mit csinál? jót derül rajtam....pedig komolyan mondom neki, mondjuk ilyenkor nem is adom a szájába egy kis ideig, hátha tudatosul benne, hogy ha harap, nincs cici...ő csak akkor csinálj ezt, ha már jóllakott és csak nyammog....
Szegény Rozi baba biztos megijedt amikor leesett, de gondolom te jobban....szerencsére nem lett semmi baj...sok vigasztaló puszit küldünk...Kép

Amúgy én is arra gondolok, hogy piszkosul unja már a hordozóban való ücsörgést a kocsiban,azért balhézik mostanság az utazás alatt, nem is lát ki, remélem ha majd az autósülést megvesszük nyugisabb lesz az utazás...Kép

Szerintetek milyent érdemes venni? 9-18kg-ig vagy 9-36kg-ig? Vaktyuk, ha jól emlékszem ti mostanában vettetek...?...már olyan régóta alkartam írni neked, hogy nálunk is már 2 hónapos kora óta Csipet a becenév..Kép igaz vannak változatai: Csipi, Csipke, Csiperkőc......ezekre sokkal jobban hallgat mint a Botira..Kép

ezt gyorsan elküldöm nehogy úgy járjak mint este, hogy elszálllll......
cica29

Zitmi!
Ne haragudj a kép miatt, de annyira édes volt és mókás, hogy én ostoba nem is figyeltem meg, hogy a baba nem Virág....bocsi...Kép
Viszont a mostani képeken látom, hogy gyönyörű kislányod van.....Kép olyan cuki ő is avval a babával...Kép
Mielőtt nem tudtuk fiunk lesz vagy lányunk, 2 kiválasztott nevünk volt: Botond és Virág!! Aztán jött a 16. hét és az UH-n pontosan látszott, hogy Botond a befutó..Kép

Connie!
Sajnálom, hogy olyan fiatalon magadba kellett tartanod azt a szörnyű emléket....ismerem az érzést..Kép azért örvendek, hogy sikerült feldolgoznod és látod van egy szerető férjed és egy fantasztikus kispasid!!!!!Ez a legfontosabb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk a hasról hátra és vissza 5 hós kora körül kezdődött, grillcsirke üzemmód még nem az igazi.....Kép

Jimbone!
Nagyon cukik a kis fogacskái a kisfiadnak, így még huncutabb a kis pofija...Kép

nemsokára jön a nagyi és elviszi Fürtöst sétálni, addig behozom a lemaradásomat a hátartásban....Kép

szép napot nektek..

üdv.

kingu
cica29

Kingu: Gréti is ugyanezt műveli, ugyanígy. És én is ugyanúgy cselekszem ahogy te.

Ildi: Megyünk szerintem....egyszer már megígérte a párom, csak nem hitte, hogy ez a közeljövőben lesz, azt hitte majd valamikor jövőre KépKépKépKép
Buta, na, pedig mellettem már hozzászokhatott volna a gyors, női szervezéshez. Kép
Szal most még puhítani kell kicsit, de úgyis megyünk.
Ha nem megyünk akkor annak leginkább én leszek az oka, mert pl. félek elindulni. Meghalt megint egy barátnőm barátnője a kocsiban...nyereményútra indultak, éjjel, aludt, a vőlegénye vezetett, keresztbe fordult előttük egy kamion ők meg belerohantak. A vőlegénye túlélte lábtöréssel. De sokkot kapott.
Szal nem csökkent a félelmem. Kép
Dehát úgy meg nem lehet élni, hogy nem megyünk sehova, mert félünk.
Kép
Nah, bocsi, csak ez most így ki.....

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Vizimano, Connie,
köszöni Virág a bókokatKép.

Jégvirág,
örülök, hogy neked is tetszett VirágKép.
Forgás hátról hasra : Viola 5 és fél hónaposan, Virág 3 és fél hónaposan. Hasról hátra: Viola 6 hónaposan, Virág 1 héttel a másik irányú forgás után, azaz vmivel 3,5 hó után. Grillcsirkézés: Viola 7 hónaposan,de ritkán, Virág 4 hónaposan, és rengeteget. Viola 2003.05.05-én született, Virág 2005.03.10-én, 22 hónap van köztük.

Vezso,
Virág is esett le az ágyról 5 hónaposan - 40 cm-ről, szőnyegre - , de csak 2 percet sírt. Én a biztonság kedvéért bevittem a János Kórházba egy koponyaröntgenre,na, erre bent is tartottak minket majdnem 2 napig, agyonvizsgálgatták, de pici koponyarepedésen kívül semmi baja nem volt. A kop. repedés pedig szörnyen hangzik, de a dokinő szerint ez semmiség, gyerekeknél meg pláne hamar helyrejön. Szerintem ne izgulj, Rozinak sincs semmi baja, ha lett volna, már komoly tünetei lennének.
Zitmi
zitmi

Lilo! Hol vagy? Ezt a halacskát neked fogtam..Kép
Kép
cica29

Connie,
én is akartam írni, mennyire sajnálom, ami veled történt gyerekkorodban. Nem értem, a szüleid miért nem vették komolyabban, és a nagymamád reakciója sem világosKépKépKép. Nagyon jó, hogy elmentél pszichológushoz. Itt a Babaneten is olvastam hasonló esetről egy másik topikban, mint a tiéd, de ott a lány nem mert azóta sem beszélni erről senkivel, pedig a saját nagyapja zaklatta, aki még most is él.
Iszonyú, hogy ilyen megtörténhet, és nincs, aki megvédené a kislányokat ezektől a vén szemetektől.
Kívánom, hogy idővel még jobban túltedd ezen magad.

Kingu,
semmi gond a kép félreértése miattKép, örülök, hogy tetszett neked Virág. Nekem Barnabásom, Kendém vagy Vincém lett volna, ha fiaim születnek, de egy nagyon kedves barátnőm kisfia Botond. Virág reméli, hogy Botit megismeri majd a szállodás találkozónKép.

Indulunk lassan a játszótérre: Z i t m i

Zitmi
zitmi

Sziasztok!

Most képfelpakoló üzemmódban leszek, aztán jövök vissza írni, reagálni, kérdezni. Egyébként a férjem azt kérte, hogy gyűjtsem össze, miket reagáltok LucaZsófira, mert szereti olvasgatni a dícséreteketKép ÁÁÁÁ, nem is szólítottam fel a társaságot, most aztán majd biztos jönnek a spontán reakciók! A képek hétvégén készültek
KépKépKép
wester2004

bocs, de nem tudtam választani...Kép
wester2004

Vezs
Szegény Rozi,na dehát beindultKépmindjárt szaladKép
Kedves hogy gondoltál ránk,de az út fél gyedem lenneKép,maradunk,de jövő nyáron egyszer elmegyünk az tuti,csak akkor majd elmegyünk több helyre.
Én szertnék majd egy kis babaüzletet nyitani,ahol jó minőségű új-használt ruhákat adnák-vennék,valamint játékokat,babaholmikat.Kép

cicharapáshoz nem tudok szólni egyenlőre.

Timurr
Vendég

utolsó...Kép
wester2004

Ztimi,Wester
gyönyörúek a csajok.szerintem itt vannak ebben a topikba a leggyönyörűbb babák.
ja és Botit mrg kell zabálni
Vendég

Wester!

LucaZsófi gyönyörű; az utolsó kép nagyon jó! Kép

Timurrnak igaza van, ebben a topikban vannak a legtökéletesebb babák!Gyönyörű csajok; vagány kiskrapekok és tökéletes anyukák!
Kép
Ezt egyik topik sem tudja felülmúlni, az biztos! Kép

Mi holnap kapjuk(ill. Marcipán kapja) az agyhártyagyulladás elleni oltás 2.részét; nagyon remélem, hogy ügyes kiskópé módjára nem fogja megviselni!

Ildi

delfinke

Timurr!
Köszi a bókokat, átadtam Fürtinek!!!Kép

Wester!
Tényleg gyönyörű LucaZsófi egy kis angyal, nekem a kedvencem az a kép amelyiken alszik.....Kép

Ildi!!
Marcipán ügyes lesz holnap!!!! Mi is szorítunk neki!!!!!

Zitmi!
Ok, köszi..Kép Amúgy remélem hogy el tudunk mi is menni a szállodás talira, de sajna éppen akkor van nekem valami fontos, így még nem 100%...mi is szeretnénk Virágot is megismerni!!!!!

na megyek dolgozom kicsit...

üdv

kingu
cica29

Gyors bekukk!

Vezso,
szegény Rozi! Ákos baráti gyógypuszikat küld a buksira.Kép

Wester,
nagyon aranyos LucaZsófi a kis kalapjábanKép

Kingu,
Boti is nagyon aranyos.Kép

Néhány kép Ákosról aki szeretne, de még nem tud mászni.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vizimano

De drága ez az Ákos.Puszi-puszi nekiKép
Vendég

sziasztok!

Végre jó a laptop!!! juhéj.

Egyenlőre bejelentkezek mert nem olvastam vissza csak a képeket néztem meg. Olyan szépek a gyerekek!!!

Boldizsárt nagyon megviseli a fognyűvő manó. Nyűgös a lelkem nagyon. Nappal alig alszik, pedig nagy alvó. Viszont vannak napok mikor igen boldog és egész nap mosolyogKép úg ylkátszik ez hullámokban tör elő.

írok egy idézetet is Kép és íme pár kép .
Igyekszem visszaolvasni.azért remélem hiányoztam. vagy nem Kép

Ha anya vagy, sohasem maradsz igazán egyedül a gondolataidban. Egy anya mindig kétszer gondolkodik: egyszer önmagáért, másodszor a gyermekéért. Sophia Loren

és a képek.
Luca Zsófi olyan szép vagy. te is Maja. Jöttök egy táncolni? Kép
Kép
itt fáj :
Kép
Lir: köszi a tippet. Bejön a kis teki.
Kép
de mókás ez a párna , ide vele
Kép

Kép
mögé nézek hátha ott van anya cicijeKép
Kép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Boldizsár és Luca Zsófi tündéri babák. Nekem az a kép tetszik nagyon, ahol Eszter van Luca Zsófival, meg Boldi cickersős képe.Kép
Boti meg látom nagy horgász lesz, mint az apja.Kép

Vezso,
Azt mondta a szopis tanácsadó, hogy - mivel valószínűleg a fogzás miatt harap Rozi - szopi előtt masszírozd meg az ínyét, szopi közben fokozottan figyelni kell, hogy jól legyen mellen, hogy be legyen rendesen "tömve" a szájába a cici, mert úgy nem tud harapni, és mikor már cumizna, és tudna harapni közben, vedd le mellről.
Majd tájékoztass, hogy működik-e így.

Megkérdeztem a tanácsadás hogy megy, mindjárt kaptam egy jó vastag szakkönyvet.Kép Amúgy a ligás tanácsadáshoz kell egy év szoptatási tapasztalat, baba-mama csoportba kell járni, meg tanfolyamokra, és ha Ákos betöltötte az egy évet, akkor van valami levelezős képzés angolul.

KépKép
connie

Köszi az együtrérzést mindenkinek.KépSzerencsére ez már tényleg a múlt.Kép A nagymamámat már nem tudtam megkérdezni, mégis hogy gondolta ezt. Anyukámék meg azt mondták, hogy hát nem látszott semmi rajtam, hogy ez zavarna, ami történt. Nekik nem valami nagy erősségük a pszichológia.Kép

Na megyek, mert Ákos magint sikítozik, nem tetszik neki, hogy nem vele játszom.

Vizimanó,
Ákosod így oldalról nézve is nagyon helyes kispasi, nemcsak szemből a gyönyörű szempillái miatt.Kép

KépKép
connie

Vezso,
és Ákos nem volt ott, hogy megvigasztalja Rozit.Kép Innen a távolból küld neki sok-sok gyógypuszit.

KépKép
connie

Sziasztok!

Hipp-hipp hurrá!
Jázinak kint van az első foga. Viszont megszenvedtünk vele Kép

Már tiszta kiívülállónak érzem magam, hogy sosincs időm írni, és olvasni (még mindig aug. 29-nél járok), így nem is tudom kivel mi van, de azért a képeket igyekszem gyorsan megnézegetni, és tutttti, hogy ebben a topicban vannak a leggyönyörűbb babák. Így most minden ide író anyukának hízhat a mája Kép

Na, rátérek a lényegre, mert sosem jövök úgy, hogy ne kérdeznék. Ígérem, nem lesz hosszú.
A hozzátápi kapcsán érdekelne, hogy a ti babáitok mennyit esznek egyszerre? Tudom, ez babafüggő, de csak lenne egy alapom. Mert anno valaki írta, hogy egy üveg bébiételt (és én is csak ezt adok, "hazait" még nem) 2 alkalommal eszik meg a pici. Na ja, de mekkora a bébiétel? Mert vannak 125gr-osak, Jázi ezt általában egyszerre megeszi. Szóval ez nem sok? Mert akkor gondolom, hogy a ti babáitok mondjuk a nagyobb kiszerelésűt (pl. 190gr) eszik meg két étkezésre.
A másik kérdésem, hogy aki már délelőtt-délben-délután is gyümit, zöldséget, bébiételt ad a babának, az hogyan vezette be ezt a szisztémát? Gondolok arra, hogy most Jázi hétfőtől kapja a bébidesszertet tízóraira. És mennyi időnek kell eltelni, hogy már az ebédre is ezt egyen? 1-2-3 hét?

Jaj, és még egy a fogzás kapcsán. Most ugye kijött a bal oldali fogacska. Mennyi idő, amíg a jobb oldali is kijön. Ilyenkor van egy-két hét szünet, vagy akár napokon belül is megjelenhet? (tudom, ez is babafüggő, de akkor is kérnék választKép) És szerintetek, ha már átszakadt az íny, utána még fáj, ha jön kifelé a fog?

Na, most ennyi. Bocsi a sok kérdésért, de kiket kérdezzek, ha nem titeketKép

Remélem azért valakinek lesz ideje válaszolni. Sokat segítene.

Puszi minden babának és mamának,
Brigó

Kép

Kép
brigó

Connie!

Az en cegem se kommunikal velem... Elkoltoztek es nekem kellett kinyomozni, hogy hova. Veletlenul sem irtak volna egy levelet, hogy "figyu elkoltozik a ceged" Jo mi? Most is en irtam nekik emailt, mire visszajott, hogy intezzem csak en, ok nem segitenek.

Jo mi?

Udv, BJ
babjag

Sziasztok!

Connie: Lemaradtam, min sopánkodtak a lányok, de visszaolvastam. Tényleg szörnyű. Kép És nem értem a szüleidet. Meg a nagyszüleidet sem. Én világraszóló botrányt csinálnék, tuti ha a lányom bántják. KépKépKépKép
De a lényeg: a szerető férjed és a gyönyörű, egészséges fiad! Kép
Tanácsadás: Azért ez korrekt. Kép Mármint hogy kell szoptatási tapasztalat. Nekem olyan furcsa amikor pl. valaki védőnő és nincs saját gyereke. És csak a könyvből tanult ezer éves dolgokat szajkózza, jobb esetben a frissen olvasottakat.

Boti, LucaZsófi, Ákos, Boldi nagyon aranyosak. Kép

Túl vagyunk az oltáson....hát...Gréti nem hozta a formáját sajnos. Már akkor is méltatlankodott, pityergett amikor a védőnő meg akarta mérni hány cm. Aztán akkor is legörbült a szája amikor a doktor néni vizsgálta, sírt is kicsit. Oltáskor is sírt, de aztán már vigyorgott.
Eddig soha meg se nyekkent a vizsgálatkor, meg méricskéléskor. Arra gondoltam, hogy amiatt volt ez a hiszti most, mert a vitaminokat valahogy bele kellett nyomni amikor beteg volt és ezt hosszas bohóckodás után csak úgy lehetett, hogy picit le kellett fogni, és kinyitni a száját, mert egyáltalán nem volt hajlandó együttműködni a kisasszony. Aztán most is kapta a cseppeket a doktor nénitől. Hát nem rajongott érte.
És mostanában ha picit lefogjuk, már görbül a szája.
De máshogy nem tudjuk neki beadni. Még a frissen fejt anyatej se kell neki kanálból.

7020 gramm és 66,5 cm.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Brigó: Sajna egyik kérdésedre se tudok válaszolni. Kép Nálunk még egyik se aktuális.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Brigó,
Sztem az, hogy mikor vezeted be a napi 3x szilárd kaját leginkább attól függ, milyen hamar akarod elválasztani Jázit. Elvileg egy éves korig a tejcsinek kellene a fő tápláléknak maradnia, úgyhogy túl gyorsan nem érdemes bevezetni a 3 étkezést.

Bea,
Ákos ahogy egyre "idősebb" lett, egyre rosszabbul tűrte a lefogást meg a vizsgálatokat.

Babjag,
Hát ez jó. Nekem legalább intézik. De csak akkor hívnak vagy maileznek, ha nekik kell valami. Múltkor is, hogy segítsek már embert keresni. Na persze, majd munkaközvetítéssel fogok foglalkozni szabadidőmben.Kép

KépKép
connie

Jégvirág!

De azért köszi, hogy "megpróbáltad" Kép

Connie!
Hááááát, az az igazság, hogy Jázi már tápszert kap, amiért annyira nem ragaszkodok, mint pl. ragaszkodnék az anyatejhez.
Az én jányom megenné a napi ötszöri tápszerét+ még 3 adag gyümit, stb, na, de ezt mégsem akarom Kép Már így is 9,30kg volt a múlt héten.
Én csak a legjobbat akarom neki, és nem akarom se túl gyorsan bevezetni (nehogy a gyomrát megterhelje), se sokat várni vele, hogy csak azt az "érdekes" ízű tápszert egye.
Ja Connie! Képzeld, még most járok ott a visszaolvasásban, hogy majd beszámolsz, milyen volt a keresztelő. Hát igen, beköszöntött a szüret, nincs időm semmire.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Már megint nem tudlak titeket követni, 1 nap és tele írjátok a netet, 1 óra volt, mire elolvastam mindet. Persze már rég elfelejtettem, hogy miket akartam reagálni az írásokra.
Persze képtelen vagyok mindenkinek válaszolni.
Gyors sütőtök-téma: é nfőzök neki hozzá egy falat csirke/pulyamellet és nagyon ízlik neki, és lakató is.
Connie!
Sajnálom a veled történteket. :-(
Azt hiszem, te írtad, hogy a császáros babák sokkal "rosszabbak", mint a rendesen születettek. És, hogy ez az állítás nem igaz. Én is olvastam egy cikket, hogy a császárosok feladnak mindent, és nem lesznek kitartóak. Teljesen kiakadtam én is, mivel Blanka úgy született, ráadásul ugye a szülés "velejárói" nélkül. Férjem rögtön közölte, hogy hülye vagyok és a mi gyerekünk teljesen normális lesz, és a többi nevelés kérdése, nem a születésé. Na mindegy, ezek szerint más is foglalkozik a témával. Én egy kicsit megnyugodtam és remélem, hülyeség, amit írtak.
A bébik gyönyörűek és szépen nőnek! Mindegyik olyan vidám és csillogó szemű! Imádom őket. Jó lesz egy kupacan látni mindegyiket :-))
Képzeljétek, Blanka már egy hónapja a nagy kádban fürdik, de csak pár napja jött rá, hogy ez micsoda élvezet. Kapott egy kacsát, azt rágja és közben annyira rúgkapál, hogy csurom víz leszek álladóan. És sikít hozzá. Élvezi ezerrel. El fogom vinni úszni.

Holnap próbálok több időt szakítani rátok :-))
Üdv mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Sziasztok!

Rohanok Botiért mert anyummmal van csak egy rövid kérdés: tudom, hogy Lir leírta hol lehet ezt a tekit kapni de most nem tudok visszakeresni, Juszti meg tudnád adni a bolt címét???

előre is köszi

üdv.

kingu
cica29

Brigó,
Bocsi, egyszerűen nem bírom megjegyezni, hogy ki mit eszik, annyina vagyunk.Kép Akkor én is passzolok, tápszerhez nem értek.Kép

KépKép
connie

Dóri78: Bocsi nem ellened irányul, meg senki ellen, csak a hátam borsózik attól, hogy:"a császáros babák sokkal "rosszabbak", mint a rendesen születettek"...mi az hogy rosszabbak, meg mi az hogy "rendesen született". Azt hiszem sokan vagyunk úgy, hogy ott maradtunk volna a szülőágyon mi is meg lehet a gyerekeink is ha nincs császármetszés.

Jajjjjj de útálom már ezt az egész dolgot.
Komolyan olyan mint az, hogy az anyatejes babák sokkal okosabbak, intelligensebbek, mint a tápszeresek, blabla.

És legyen lelkiismeret furdalása annak aki császárral szült, mert ROSSZ a gyereke, meg annak aki valamilyen oknál fogva nem tud szoptatni...komolyan mondom, a sírba kergetik ezzel szerencsétlen nőket.
Aki császárral szült és szoptatni se tud az meg pláne nem ér semmit, mi?!?!
Áh...utálom az egészet.
Most jól fölháborodtam.
Bocsi Dóri, nem miattad....csak úgy egyáltalán....és a férjednek van igaza. Kép
És szerintem is nevelés kérdése.

Blanka név nekem is nagyon tetszik. Kép

Nem is szülök több gyereket, mert ő programozott csaszi lenne, és nem vajúdnék vele 14 órát mint a Grétivel, tehát Gréti csak ROSSZ, de a tesója meg EXTRA ROSSZ lesz...nem terhelem a társadalmat ilyen gyerekkel, ha szerintük tutyimutyi, életképtelen, stb. mert nem tudott szerencsétlen megszületni "rendesen".
Áááááááááááááááááááááááá...

Bocsi a kirohanásért...de nagyon sz.r érzés, ha olyan dolgok miatt okoznak az embernek lelkiismeretfurdalást, amiért nem tehet semmit.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dóri,
Ezt pont egy olyan pszichológusnő mondta, aki ezzel a területtel foglalkozik (mármint a szüléssel, születéssel), hogy ez nem igaz. Ezekben a témákban csak ilyen-olyan, nem igazán megbízható vizsgálatok vannak, de gondolom jó kis sajtószenzációkat lehet belőlük kerekíteni. Úgyhogy a férjednek van igaza (már nem abban, hogy hülye vagyKép).

KépKép
connie

Sziasztok!
Maja fogzása képekben
Kép
itt még jó a kedvem

Kép
itt még csak ilyen picit fáj

Kép
itt már nem annyira

Kép
jajj már megint fáj ott

Kép
muszáj harapnom anya kérek egy kiflicsücsköt

Kép
brühühü nagyon fáj

Kép
látjátok milyen könnyes a két szép szemem,hüp-hüp

Kép
A kisasszony bealudt elmentem vele sétálni,de hazafele már kenguruztunk,most volt tesztelve,de nagyon tetszett neki,itthon szopi aztán paff alszikKép

Connie
Tudod ez ami veled történt ez felháborító,de te ezt úgyis tudod.Hanem az milyen felháborító,hogí sokan elsem mondják,mert félnek nem hiszik elnekik,és az ilyen vén ....-ok tovább csinálhatják az ocsmányságaikat.Azt hiszem eddig azért nem reagáltam erre,mert nagyon szigorú,határozott elveim vannak,hogy mit tudnék csinálni az ilyen emberekkel (és a gyilkosokkal),ha meg is büntetik őket,konditerem,könyvtár,melegkaja Hawai,dj,napfény (na az talán nem),pár év ha egyáltalán letudják csukni és szabadok minta madár.nem ragozom,de ezen nagyon feltudom magam húzni.

Brigó
nem semmi Jázi súlyaKép

Timur
Vendég

Maja nem császáros mégis rossz (egy kicsit)Kép
szerintem ez egy hülyeség,mármint hogy a születés miképpje határozná meg a gyermek jellemét

Ja BrigóMég egy gratula is jár Jázinak fogacskáhozKép
Vendég

Bea,
Hát ez az, hiába próbálok én javítani a társadalmon, ha te ezt aláásod a rossz meg extra rossz gyerekeiddel.KépKépKép

KépKép
connie

A rosszasághpz még annyit, már nem az életképtelenséghez, hanem a nyügizéshez, hogy arról meg azt mondta a pszichinéni, hogy ha altatásban van a császár, és később kapja meg a mama a babát, akkor lehet, hogy nehezebben hangolódnak össze, és ettől lehet, hogy nehezebb lesz az első pár hét. De a nyügizés meg nyugizás amúgy babaszemélyiség függő inkább.

Timurr,
Hát nekem is lenne néhány ötletem, mit lehetne az ilyenekkel csinálni...
Egyébként én úgy 16 évig nem beszéltem róla, mert nagyon szégyelltem magam miatta. Én, nem az a vén f...sz.

KépKép
connie

Connie!
Azért köszi Kép

Timurr!
Köszi szépen. Szorítok, hogy Maja is túl legyen rajta. Végülis, annyira nem is volt vészes, én sírógörcsökre számítottam, de ez elmaradt. Éjszaka többször felkelt, de nem is sírt, csak kicsit nyűgi volt, napközben pedig abszolút nem volt rá jellemző, csak az utóbbi 2-3 napban és főleg este. Na, akkor semmi sem segített, ha felfogtam és járkáltam vele, az sem. Ráadásul az ínyét sem hagyta masszírozni, mindig kilökte a nyelvével a kezem, a Dentinoxot pedig szerintem még azelőtt lenyalta, mielőtt hatott volna.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Húúú, látom Connieval történt valami (Timurr hozzászólásából), és mi ez rossz-jó gyerek + császár???
Úgy, de úgy olvasnék, de már mennem kell, mert férjem éjszakás műszakba indul, és most már enyém a "cseppség".

Brigó

Kép

Kép
brigó

A császáros gyerekek "rosszasága"... Ezzel is úgy vagyok, hogy tessék kitenni az asztalra a bizonyítékokat, és a tudományos vizsgálati módszereket, és akkor majd lehet hinni/nem hinni benne.Kép

Én császárral szültem, a tejem a sorozatosan visszatérő menzeszek miatt elapadt, hiába volt minden ellenkező igyekezetem. Akkor lőjem főbe magam? És maradjon Ákos anya nélkül? Frászt inkább szülök még - ilyen rossz anyaként - egy fészekalja csibét.Kép

Anyukám velem több mint 24 órát vajúdott. Kapott morfiumot is - ugye azok a 70-es évekKép - akkor én vagyok a tuti, mert én tudok küzdeni????KépKépKép

Brigó,
gratula Jázinak.Kép

Timurr,
Ákos puszikákat küld szegény hercegnő könnyes szemére. Annyira igyekszik mászni, hogy mielőbb odaérjen Majához.Kép

Bea,
extra rossz gyerekKépKépKép

Kép

Kép
vizimano

Én meg itt ülök a sötétben a gép előtt, mert reggel leszakadt a redőny, és nem tudom beengedni a napfénytKépKépKép Jajj, mikor jön már haza az én Uram és javítja meg a redőnyt/autót? Mindig az ügyfelek problémája az első. Bár lehet, hogy mégis tudok redőnyt szerelni? (Szét biztosanKépKépKép)

Kép

Kép
vizimano

Sziasztok Kép

újra itt Kép

Nem tudok visszaolvasni, mert rámenne a hetem, de remélem mindenki remekül van Kép

Voltunk tegnap orvosnál: Liló hízott fél kilót három hét alatt Kép
lirian

Szia Lir,
Ez tök jó, mármint a fél kiló három hét alatt.

Timurr,
Mi is együttérzünk Majával. Sajnos nagyon is, Ákos a délutáni alvásból sírva ébredt.Kép

Vizimanó,
RedőnyKépKép

KépKép
connie

Connie: Nekem altatásban volt a császár. Grétit születése után 3 órával kihozták kicsit, és 16 órás volt amikor először szopizott.
És elég hamar összehangolódtunk. Szerintem. És olyan frankó kis életképes csaj lesz belőle, hogy ihaj!

Vizimano: Jól látod a dolgokat KépKép

Lir: Gratula a hízáshoz!

Fogzó babáknak gyors fog-kibújást, minél kevesebb fájdalommal. Kép

Csináljunk felmérést, hogy a császáros vagy a "rendes" babák viselik jobban a fogzást! KépKépKép

Ildi: Fú, belegondoltál milyen unokáink lesznek?
Marcika is, Gréti is "csúnya, rossz, császáros" baba...KépKépKép Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea,
Marcikán azért látszik a deviancia azon a sörös-cigis-etetőszékes képen.KépKépKép

Nem akartam ekkora port kavarni ezzel, pont azért meséltem el, mert nekem az jött le az egész beszélgetésből, hogy mindegy a születés módja, és hogy a kezdeti nehézségeket, ha vannak, meg lehet oldani, de nem is törvényszerű, hogy legyenek.

KépKép
connie

Inkább beteszek ide egy viccet, hogy jobb kedved legyen:

Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá és azt mondod:
"Fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez a Direct Marketing.

Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Odamész hozzá és megszerzed a
telefonszámát. Másnap felhívod és azt mondod:
"Szia, fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez a Telemarketing.

Barátaiddal vagy egy partin és meglátsz egy fantasztikus lányt. Egyik
barátod odamegy hozzá és rád mutatva így szól:
"Õ fantasztikus az ágyban".
Ez a Reklám.

Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Fölállsz, megigazítod a
nyakkendődet, odamész hozzá és töltesz neki egy italt. Kinyitod neki az
ajtót, fölveszed a táskáját miután ő elejtette. Felajánlod, hogy hazaviszed,
majd ezt mondod:
"Mellesleg, fantasztikus vagyok az ágyban".
Ez Public Relations (PR).

Beülsz az autódba, lassan hajtasz a városban és a nyitott ablakon át minden
járókelőnek odakiáltod: "Fantasztikus vagyok az ágyban!"
Ez a Spam (kéretlen reklámküldemény).

Látsz egy fantasztikus lányt egy partin. Õ odamegy hozzád és így szól:
"Hallom, fantasztikus vagy az ágyban".
Ez a Brand Recognition (Márkafelismerés).

És ha az aktus után azt mondja: "Hááát, tényleg fantasztikus vagy az
ágyban!"
Akkor az a vásárlói elégedettség.

És ha hozzád megy, akkor az a márkahűség!

KépKép
connie

Sziasztok!
Timurr, egyszer kérted, hogy tegyek fel a cicánkról képet. Itt épp a kocsimon ül, mert meleg a motorháztető. ma du készült a kép. A cica himalája perzsa és macinak hívják, a törzskönyvezett neve meg Tigrisvári Apród Kép
Vezso
Kép
vezso

Connie: Nem kavartál port, nagyon örülök, hogy van ez a csoport és ilyesmikről tudtok beszélgetni. Nekem is kéne tényleg, hogy helyre rakjuk ezt a szülés dolgot. Kép
Meg remélem te nem gondolod, hogy rosszak a császáros babák. Kép

Akkor tőlem is egy vicc, ami sajna nem is vicc:

Egy cég alkalmazottjai beszélgetnek, mit kezdenek az év végi bónuszukkal.

Első mondja:

-A németországi kirendeltségben dolgozom, a bónuszomból veszek kocsit és a
maradékból elmegyek nyaralni.

Második:

- Én a svájci kirendeltségben dolgozom. A bónuszom egy részéből kiépítem a
medencét a házam mellet a többiből pedig világ körüli útra megyek.

Harmadig pedig:

-Én magyarországi leányvállalatnál dolgozom és a bónuszomból pulóvert veszek.

A többiek meglepődve kérdezik.

-És a többi?

-A többit kipótolják a szüleim.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Lányok! annyi mindent írtatok, meg vagytok dicsérve!!! Gyönyörűek a babák!! KépKép
Mi ma végül is nem voltunk itthon. Hirtelen ötletként egyik barátnőmet látogattuk meg. Két kisfia van, 4 és 2 és fél évesek és most várja a harmadik babát. A kisebbik fiú agyonszeretgette Rozit, és Rozi is csábos pillantásokat vetett rá, de hű maradt szívében Connie Ákosához.
A városon való átvergődés engem megviselt, egyre nagyobb a forgalom Bp-en Kép De, jót beszélgettünk viszont. Kép És sütött a nap és nem takarítottam, hanem pihentem Kép Tök jó volt.

Connie
Nagyon köszönöm, hogy utánaérdeklődtél ma a problémámnak. Az a helyzet, hogy akkor harap már, amikor próbálom cicire tenni, tehát esélyem sincs rendesen mellre tenni. Kép Csak és kizárólag, ha félálomban van. És a harapása nagyon nagyon fáj, tényleg.Mint két hegyes tű... Kép A könnyem is kicsordul bele. Most este is próbáltam és látta, hogy vmi nem jó a mamijának és ő is majdnem sírni kezdett. Mondtam neki, hogy nem, nem szabad, de akkorra már a csillagokat láttam. Eddig kinevetett, ahogy Kingu írta, ugyanaz történt. Éjjel, illetve hajnaltájt szépen szopizik, mert nincs is igazán felébredve. Az a rossz, hogy van tejem és lenne még jó ideig sztem, ha nappal is tudna többet szopni. Próbálni fogom, ahogy írtad, nem adom fel a dolgokat könnyen és természetesen megírom, mi a helyzet. Biztos ebből is tudsz tanulni a szoptatási tanácsadói munkához. Nagyon pártolom az elhatározásodat.KépKépKép Jó sokat kell hozzá tanulni, látom.
A múltbéli zaklatásos történetről egyszer már beszélgettünk itt, azóta is kiráz tőle a hideg.
Kép És Timurral egyetértek a büntetéssel kapcsolatban.
Ákos jobban tudott ma elaludni? Tegnap írtad, milyen nehezen ment neki. Köszönjük a puszit Ákostól, az ágyról való leeséstől Rozinak nem lett baja, de persze, hogy megijedt ő is meg én is. Puhára esett, kb 40 cm magasról. Az nem olyan gáz, ugye? Most már nagyon résen kell vele lenni.
Vezso
vezso

Jégvirág

A vicc ill nem vicc, mert sajnos a valóság, tetszett. Beolvastam a telefonba a férjemnek. Sajnos ő is hasonló helyzetben van. A külföldi főnöknek fizetnek mindent, angol iskola két gyereknek (havi 3százezer gyermekenként), házbérlés plusz teljes rezsi, autó, telefon és persze a fizetés, ami súrolja a 3 milliót bruttó. Dehát kiadása sincs gyakorlatilag, mert még az étkezése is ingyen van. Alig dolgozik, az én férjem meg hajnalig van bennt, főleg, ha határidős a munka. Kép

Na, mindegy, ezen hiába őrölöm az agyam, úgysem változik a helyzet.
Jégvirág, ez a császáros-nem császáros dolog soha eszembe sem jutott. Ugyanolyan babák sztem. Akkor tehetnének az emberek pl lombik és nem lombik babák között is különbséget. Nem szeretem a megkülönböztetést, bármiről is van szó. Anyukák esetében meg pláne, mert óriási lelki gyötrődést okozhat. Nekem most felmerült a császár lehetősége, mert jó ideig a méhlepény fedte a méhszájat (ezért is véreztem egy ideig), de természetesnek vettem, hogy akkor is van megoldás. Nem gondoltam magamról, hogy akkor más anyuka lennék, vagy a baba lenne más. Sztem az a jó, hogy olyan esetekben is tud segíteni az orvostudomány, amikor pl 100-150 éve még nem tudott volna. Vagy nem is tudom mikor csináltak császárt először. Na, szóval ne idegeskedj, az emberek sokmindent gondolnak és mondanak, de csak az számít , amit Te gondolsz magadban az anyaságról és a babádról. Bárhogy is született Gréti, Te és Õ vagytok Tökéletes Baba-Mama páros. KépKép
Vezso
vezso

Wester

A kis Luca Zsófi egyre gyönyörűbb, szó szerint címlapfotó-arca van!!! És az utolsó kép pedig olyan hangulatos!!! KépKépKép
Remélem jól vagytok, várjuk, amit írsz!

Zitmi
Virág csodálos szép kislány és, tényleg itt vannak a legklasszabb babák. Annyira szeretnék róluk egy szuper minőségű fotót, amin az össze baba rajta van a topikból, jó kis színes plakát lehetne belőle. Kép
Nahát, Virág is leesett már? Úgy látszik ez együtt jár a babakorral, de akkor is rémisztő.
Vezso
vezso

Bea,
Sztem ez az egész megkülönböztetősdi, hogy császár-nem császár, szopi-nem szopi, egy baromság. Ettől nem lesz egy ember se jobb, se rosszabb, hogy hogy született, vagy meddig szopizott. Többit Vezso leírta, nem akarom ismételni.
És különben is: egy gyermeknek életet adni, és őt felnevelni, a legcsodálatosabb dolog a világon, nem lenne szabad ebből ilyen versengést csinálni, és lelkifurdalást kelteni a mamákban, mert olyan csodálatos ez az időszak, és olyan rövid ideig tart. Meg aztán 1-2 év, és úgyse fog már senkit se érdekelni, hogy hogy születtek.Kép

Vezso,
Reméljük is, hogy Rozi hű maradt, mert Ákosról is ma alig lehetett levakarni a csajokat, de ő férfiasan ellenállt a csábításnak.

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?