Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Titati: én, de ezt is írtam Kép

JAj, igen, ezt akartam még! Akinek mindegy, az is írja meg Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
valóban írtad...bocsi Kép

Ja, nekem a 3-as is szóba jöhet... de az szerintem "csak" kiegészítés.
titati

Hol tudom elérni a totyogót?
Katica 16+2
katicuska

Katicuska: www.totyogo.hu

cory
Budapest

Nekem mindegy.
angi79

Tunka Kép
Igazad van!

Cory Kép
1. Babanet-re szavazok!

Titati Kép
Sajnálom Kép, azért most már nagyon vigyázz magadra.
Múltkor hallottam, hogy a vizitorna is nagyon jó a pangó vér elle, érdemes lenne kipróbálni Kép

Annácska 14+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

én is passzolok... Mind1 hol, csak együtt...

Kép

Kép
nancsika

Én is a babanetre sazavazok!

A levlistát nem értem nekem minden üzin csak az volt hogy én is .más semmi!tehát nekem elég a babanet.
tunka

CSajok!
1-2 napig nem jöttem és most azt látom hogy a fele brigád nincs itt.KépÉn már próbáltam más fórumokat de egyik sem jött be igazánKép

szavazatom: 1. babanet.!!!!

Volt már hogy nem működött pár napig a rendszer vírus miatt, de légyszi legyetek türelemmel, mindíg megcsinálták eddíg.

Alina
Vendég

Angi!
most látom hogy érdeklődtél felőlünk:már én is olyan hülye vagyok hogy ezeket észre se veszem.

Köszi az érdeklődést.szépen mocorognak a babók remélem mind kettő mert főleg középen és a bal oldalon érzem.holnap megyek dokihoz megkérem kukucskáljon be hogy mindkét baba jól van-e.eddig pici koppanást éreztem de már4x akkorát ütött valamelyik hogy nagyon meglepődtem most volt itt apa keze is a pocin és ő is érezte milyen erős ütés volt köldök fölött
És veletek mi újság?gondolom neked is erősödött a mocorgás?

Akik itt vannak írjanak magukról.ki mikor megy uh-ra dokihoz?mert teljesen elvesztettem a fonalat és nagyon érdekelne kivel mi történik.
tunka

Alina!ém is ezt éreztem tegnap amit most te.jöttem dolgozni és bekukucskáltam ide .nem értettem mi van és miért szakad most ketté ez a jó kis csapat.annyira szomorú vagyok,mert szerintem akik átmentek nem fognak visszajönni.a totyogó is rossz volt délelőtt.
tunka

Látom azért vagyunk jó páran akik itt akarnak maradni! :-)
Ennek nagyon örülök.

Tunka: én múlt héten voltam dokinál és minden rendben van nálunk legközelebb 26.-án kell menni és akkor csak UH lesz.

Lehet egy kérésem! Írja mindenki a levél végére hány hetes! Sokkal jobban lehetne követni az eseményeket!

Köszi! Ilu 21+2
czuli

Sziasztok!

Látom elpártolt a társaság nagy része Kép Gondoltam belestem míg Apa lement vásárolni.
Ami engem illet én örülnék ha itt maradhatnánk.
Tegnap belestem a másik helyre is, de olyan lassan megy a visszaolvasás, hogy feladtam, pedig csak 1 napot kellett visszaolvasnom. Most nincs arra időm.

Mamacka (azt hiszem Te írtad)
Itt sem kell ám minden alkalommal beírni az azonosítót meg a jelszót! Csak beállítás kérdése! Kép

Na megyek főzni. Este még belesek Kép

Szilvi
20+3

Szilvi és Katababa
szisz2

Na, most meg az van, hgoy nem írunk sehová?

Nicika miatt komolyan aggódom Kép

cory 17+0

cory
Budapest

Tunka!

Néz csak, nem ilyen egymás melletti kosit szerettél volna? ABC design, és 36ezer (használt)
ABC DESIGN TWIN LIGHT

ABC DESIGN TWIN LIGHT

Abc design twin light ikerkocsi eladó.
4 hónapja vásárolt.
-ujjszülött kortól használható
-4 fokozatban dönthető háttámla
-elől bolygósítható kerekek
-kukucskáló ablak mindkét gyerek fölött
-levehető a gyerek kapaszkodója elől
-két nagy bevásárlórekesz alul
-állítható lábtartó
-ötpontos biztonsági öv

36000.-

http://www.babaszoba.hu/services/smallad?cid=3;t=2

Titati 23+1
titati

Nicinek semmi baja! Jól van csak nincs otthon. Terhesgondozóba ment.
Majd jelentkezik! Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

A babanetre szavazok, a többi fórum sem jobb szerintem. Jó lenne együtt maradni!

Paga,többiek,
köszönöm az aggódást, most talán már minden oké lesz. Megint voltam egy szívuh-on, azt mondták, nagyon jó állapotban van a szívem, billentyűk, kamrák, stb., szóval a kis Poccancs eszik mindenféle ásványi anyagot tőlem, és a kálium-nátriumhiány lehet az oka a beütéseknek. Most megnyugodtam, mindenesetre havonta kardiológia lesz belőle. Ja, és nem is megyek vissza dolgozni. Igaz, jóval kevesebb pénzt fogok kapni, de a baba egészségét nem kockáztatjuk a párommal semennyiért.

Tegnap megnéztük Poccancs szívét is, az ő billentyűivel és kamrácskáival is minden oké. A kis gyomra tele volt, a májacskája is ok, és szinte belesimult a lepénybe. Ült a pici popóin, és a két kezével, fejecskéjével odabújt a lepénybe. Kép Nagyon boldog vagyok, hogy ő teljesen rendben van.Kép

Annácska,
nem lehet semmi baj veletek!!! Rettenetes lehet neked, de szorítok, hogy erős légy, és a babátoknak se legyen semmi baja!

AFP-sek, uh-osok, megy a drukk nektek is!

Gyönyörűek az uh-fotók is!Kép

Lányok, nem tudtok valami távmunkát? Esetleg van ismerősötök a fővárosban, ahová elkelne a nagyobb gyermek mellé a segítség? Szívesen vállalnék tanítást: németből minden korosztálynak, alsósoknak bármiből, felsősöknek magyar, biosz, földrajz, kémia korrepetálást. Ha tudtok valakit, írjatok lécci a címemre:
agnes1205@freemail.hu Köszönöm előre is!

Lyly
18+2

Kép

Kép

Kép
lyly

Lányok!
Bár nekem nagyon sok a problémám a Babanettel (inkább a Totyogót preferálom), de én sem szeretném, ha szakdna a társaság. Kép Eleve nincs sok időm (munka és a gyerekek mellett), a visszaolvasást is csak felületesen tudom megtenni, de ha szakadunk, én megpróbálok mindkét helyen ott lenni.

Tunka!
Lehet, hogy azért csak az egyik feleden érzed a mocorgást, mert a másik babát takarja a méhlepény. Nálam is ez van, az A baba méhlepénye a mellső falon tapad, így az ő mozgása sokkal gyengébbnek tűnik.
Mi jövő hét csütörtökön megyünk a Praxisba UH-ra, végre apa is láthatja a picurkáit Kép Remélem, a másik babó is kinőtte már a hyperechogén szívizmot, és hogy megerősítést kapunk a nemüket illetőleg Kép Dokihoz pedig két hét múlva megyek.

Bori 22+3

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok!

Nahát, egy napig nem jövök és fele vagy több, mint fele kismama eltűnt....

Én is a babanetre szavazok!:-)

Bár mindjárt megnézem ezt a totyi fórumot is....

Annácska, én lehet megtéptem volna azt a kedves úri embert, hogy nem mondanak semmit....felháborító, hiszen ezek a te adataid, szerintem jogod van tudni! Végül, ha nem mondtak semmit, akkor biztosan minden rendben van babóval.

Angi, gratula a kisasszonyhoz, én rögtön láttam, hogy hogy is áll:-)

Nekem a villamoson, buszon mindig átadták a helyet, sőt a fiatalok a legjobban, én ezt csodának tekintettem:-)

Nah, átlesek amoda, remélem sikerülni fog.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok,

ismét itt vagyok. Csak elmentem boltba. És betértem a turiba is és annyira jókat vettem a kersztfiunknak! Kép Farmernacit, ami fel van hajtva + egy szürke kabit hozzá. Már annyira hozzá van szokva, hogy mindig kap valamit, ha megyünk le hozzájuk, ami havonta 1* van, mert messze laknak, hogy a múltkor bejött a szobánkba anyósoméknál és azt mondja:
"Itt vagyok, várom az ajándékot!" És pont akkor nem vittünk semmit... Egyébként 2,5 éves, a huga 1 és jövő héten születik a kistesó.
Na, jó sokat írtam róluk.
Tunka,
Lidike jól van. Õ is hatalmasakat rug. Kedden voltam dokinál és szerdán tettem fel képeket ide.
Majd írj, hogy mi volt a dokinál. Olyan érdekes lehet két babával a pociban.

Nyúlanyó,
köszi a gratulát!!
Veletek mi van? Hányadik hétben vagy?

Lyly,
gratula, nagyon örülök, hogy Veletek is minden oké. Kép

Ettől a napsütéstől olyan jó kedvem van.
angi79

Első körben a totyogótól, legalábbis abban a pillanatban gondolom attól, lefagyott az egész gép:-) Kiröhögtem. Belelolvastam viszont, húúh én eddig is alig bírtam követni, de ha tényleg két helyen lesztek és ha maradtok itt is én csak ide írok. Nekem csak délután egy órám van netezni és alig bírok végezni az olvasással:-(

Uh-soknak megy a drukk!

nyúlanyó

Angi, én mindig elfelejtem odaírni, hogy hány hetes Prüntyi:-)De köszi kérdésed, mi jól vagyunk:-) Növöget a pocakom rendesen, pedig ma a játszón még voltak anyukák, akik észre sem vették. Mondtam nekik oldalnézetből nézzenek:-)

Nyúlanyó 16+2 :-)

nyúlanyó

1. Babanetre szavazok!

Maradjunk itt!

RItaa
16+4

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Örülök, hogy jól van mindenki! Úgy látom egyre több baba készül "focistának"Kép
A miénk is rugdos rendesen!
Bár a vádőnő megkérdezte, hogy ugye még nem érzem a magzatmozgásokat, mert első baba. Felvilágosítottam, hogy 3. gyerkőc és a 14. hét óta rúgkapál odabentKép

A táblát most is meg lehet nézni: http://web.t-online.hu-nicika-Tabla.htm
REmélem jól másoltam be.

Mindenkinek üdv:
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Egy pár vasárnapi kép rólunk... 1 a párommal, és 2 kép a lánykámról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=2&image=166744

titati 23+1
titati

Sziasztok
Én sem akartam elösször változtatni, de legalább megnéztem, kipróbáltam, hogy tudjam miről beszélek.
Most már hasznosabbnak látom a totyogót.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bocsi mindenkitől,de nincs időm visszaolvasni! De azt látom, hogy szvaztok, az én szavazatom

1. babanet

De sajnos most én sem vagyok jó passzban. Igazából még nem is fogtam fel a történteket. Másfél hete a dokim telefonon közölte, hogy teljesen jó az AFP leletem. Mára kaptam időpontot ultrahangra. Az ultrahangon a hölgy megkérdezte, hogy megbeszéltük e a továbbiakat a dokimmal a rossz AFP értékek miatt?? Majd leesett az állam. SZóhoz is alig jutottam. Nagy nehezen kinyögtem, hogy a dokim azt mondta, hogy minden rendben van. Nagyon elcsodálkozott!! Mindegy az ultrahangon mindent megnézett, és teljesen rendben talált. De azt mondta hogy még ma menjek a a genetikai tanácsadóba, ahol 12-től van rendelés. Ott aztán kiszámították, hogy a koromnál fogva 1:308-hoz az esélye a beteg babának, míg az én eredményeimmel ez az érték 1:68-hoz. Az egész napot végigsírtam, látta ezt rajtam a tanácsadóban is a hölgy, ezért már holnapra adott időpontot a CVS-re, úgyhogy lassan készülödöm, mert ma este be kell feküdnöm. A fogadott dokimat felhívtam és mindezt elmondtam neki, hát szerinte csak határérték volt az AFP-m, és holnap, amikor kiengednek a kórházból akkor hívjam, és ellát tanácsokkal. Most már azért kételyeim vannak vele kapcsolatban, hogy milyen körültekintéssel, odafigyeléssel végzi a munkáját. Pedig 10 éve hozzá járok. Valahogy megrendült a bizalmam.
Megyek még tanulunk a fiammal, aztán készülödök, mert 6-1/27 körül indulunk a kórházba. Állítólag 2 héten belül telefonálnak, ha valami nincs rendben, egyébként meg holnap fogják megmondani, hogy mikor lehet menni a leletért.

Pusz mindenkinek! Nektek azért szebb napokat kívánok! Én az elkövetkező 2 hétben biztosan lerágom idegességemben mind a 10 körmömet.

Paga 18+2

Gabi
paga

Paga
Én a helyedben inkább a dokiban bíznék! Valószínűleg tisztában van azzal, hogy az AFP eredmények mennyire megbízhatatlanok!
Külföldön már nem is csinálják emiatt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Paga,

nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen a babuval!!!! Szerintem is a doki véleménye számít és az AFP eredménye nem megbízható. A Délpestibe kell menned?

Angi 21+6
angi79

Sziasztok!

Én babanetre szavazok, ide úgy is jövök minden nap ezt-azt elolvasni.

Paga remélem gyorsan túl leszel ezen az egészen!!!Magát az eredményt /afp/ azért megmondták legalább, hogy tudd mégis miért izgulsz???

Becsi18+6
becsi
Iklad

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7204

Ezt ma alkottam.
Titati,
helyesek vagytok! És cuki a lánykád! Kép

Megyek a városba találkozni a barátnémmal.
angi79

Paga
Szegény.... Át tudom érezni a helyzetedet, nekem a második gyereknél volt ilyen, hogy a genetikai tanácsadóban kötöttem ki.
Biztos minden rendben lesz, utána pihenj sokat.
Megy a drukk holnapra meg persze utánra is!!!

Titati
Nagyon helyesek vagytok a képen, Ti is meg a kislányod is.

Mamacka
Nekem úgy tűnik, hogy itt már többen is kipróbálták.

De most már kezd gáz lenni ez az egész. Jól szétzilálódott az egész társaság. Lassan visszasírom a régi szép időket amikor még fel sem merült a költözés ötlete. Egyik fórum sem sokkal jobb a másiknál. De arra jó volt, hogy szétszakítsa a társaságot.

Na mind1. A héten én már nem vagyok. Remélem megoldódik majd a dolog, és eldöntitek, hogy melyik fórum a nyerő. Majd akkor ide v. oda írok én is, csak légyszi-légyszi ezt a kétlakiságot fejezzük már be.

Szilvi
20+3

Szilvi és Katababa
szisz2

Én pont emiatt nem örvendtem az elején a dolognak! Elég egyértelmű volt, hogy megoszlik a társaság véleménye. Én úgy olvastam, hogy sokan még ki sem próbálták csak leszavazták! Mindegy... olyan idétlen dolog ilyenen rágódni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Alina Kép hogy vagytok???

Puszi
Noémi Kép
Vendég

Sziasztok!
A totyogóra még mindig nem sikerült belépnem....
Cory
Milyen emilt küldenek? Nem kaptam semmit....

Vasárnapig nem leszek gépközelben... Pestre megyek Hospice konferenciára...
Addig vigyázzatok magatokra...
Lettymama2

Lettymama: elvileg egy olyat, amiben aktiválnod kell.

Paga. nagyon drukkolok nektek!!!

cory
Budapest

Helló, ma voltam AFPn 2 hét múlva eredmény.
4D uh megvolt, bár a mozgókép csak néhány mp. és a 3D képek se túl jó felbontásúak. De sikerült felébreszteni úgyhogy láttuk ahogy mocorog. Ülőmagasság: 11cm.

Katica
16+2

ui: nekem senki nem állt még fel a BKVn és a kollégáknak se tűnt fel a növekvő pocakom Kép
katicuska

Angi
Aranyos a pocid!
Ha belegondolok, hogy nekem a 12. héten már át akarták adni a helyet!!!???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kép
Angi Kép
Nagyon édes pocakod van Kép
Én látom csak úgy hogy egy hét alatt nagyot nőtt vagy tényleg?

Paga Kép
Tudom, hogy már nem olvasod, de hidd el teljsen meg tudlak érteni Kép Én is rágom a körmömet már másfél hete az eredmény miatt.
A cvs nekem nem fáj, inkább csak kellemetlen volt.
Szerintem, ha az uh-n nem láttak semmi eltérést akkor nincs baj, az AFP amúgy is megbízhatatlan.
Próbálj meg megnyugodni, bár ez ilyenkor egyátalán nem könnyű!
Nagyon-nagyon drukkolok neked és reggel gondolok rád Kép

Titati Kép
Nagyon szépek vagytok Kép

Annácska 14+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

A cvs az melyik? Nek a méhlepény mintavétel?
Azt már nem is szokták olyan későn csinálni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka Kép
Igen a CVS a méhlepény mindtavétel.
Általában ilyenkor már csak amniót végeznek, de mivel annak méglassabban van meg az eredménye, így néha kivételes esetekben ennyi idős babánál is elvégzik a cvs-t.
Valamelyik nap olvastam, hogy azt a vizsgálatot gyakorlatilag bármikor el tudják végezni a terhesség alatt.

Szép álmokat mindekinek Kép

Annácska 14+3

annácska

Aha, értem ,köszi... megint okosabb lettem Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek.

Paga: Tudom, hogy nem olvasod, de biztosan érzed a drukkot. Nyugtasd meg a lelked, az ilyenkor a legfontosabb.

Mi is ma megyünk dokihoz a vérnyomásmérés eredményével, kíváncsian várom, hogy mit fog mondani. Remélem, hogy nem találja túl magasnak az értéket.

Szavazás: szerintem a szavazásnak nincs túl nagy értelme. Ha választani kellene, akkor inkább babanet. (Megnéztem, csak nem regisztráltam magam.) Szerintem ez jobban áttekinthető. De nem győzöm hangsúlíozni, hogy minden informatikai rendszer bedöglik néha-néha, és nem kell türelmetlennek lenni, ha egyidejűleg nem bír 50 felhasználót csak egy topicban. Nagyon jó érzés, hogy tudunk egymásról, de nem szabad elszakadni a valóságtól, és napi 10 órában a fórumok előtt ülni. Mert ahogy számolgattam, kb. annyit igényelne mindkét fórum párhuzamos olvasása. Természetesen ha mindenki költözi, akkor nekem is azt kell tennem.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Jó reggelt,

Annácska, Mamacka,
köszi a pocibókot. Tényleg sokat nőtt. De az utolsó képet a férjem alulnézetből csinálta, nem volt hajlandó felállni a kanapéról. Kép Ezért tűnik ott olyan óriásinak. De majd csináltatok vele másikat holnap.

Mariann,
szerintem nem lesz gond a vérnyomással. A tartós 130/140 //90 a gáz. De azért szorítok.

AngiKép
angi79

Sziasztok!

Mariannka: nem tudom, mióta használod a babanetet, én 4,5 éve. Az elmúlt 1-1,5 évben vannak gondok vele Kép

cory 17+1

cory
Budapest

Sziasztok!

Itt van a legújabb sztárfotó BabókárólKép
Kép
A feje lefelé van, a pici fehér folt meg a bal kezeKép

Maminti
Kép

Kép
Kép
maminti81

A szavazásról: nekem mindegy, hol leszünk, csak egy helyen legyünk.

Paga!
Ne aggódj, tuti tudja a doki, hogy mit beszél.

Angi!
Tényleg jó nagyot nött a pocidKép

Kép
Kép
maminti81

Maminti,

édes a baba. A kezét látom rendesen. Mik ezek a vonalak a képen?
angi79

Sziasztok Kép
Angi Kép
Alúlról tényleg kicsit nagyobbnak látszik a poci Kép
Akkor is nagyon szép Kép

Maminti Kép
Nagyon édes a Babóka Kép
A grafikon mit jelez?

Annácska 14+4

annácska

Az Ujvári doki számát el tudná nekem valaki küldeni? Már megvolt csak elkevertem.... Eszti?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?