Sziasztok!
A babanetre szavazok, a többi fórum sem jobb szerintem. Jó lenne együtt maradni!
Paga,többiek,
köszönöm az aggódást, most talán már minden oké lesz. Megint voltam egy szívuh-on, azt mondták, nagyon jó állapotban van a szívem, billentyűk, kamrák, stb., szóval a kis Poccancs eszik mindenféle ásványi anyagot tőlem, és a kálium-nátriumhiány lehet az oka a beütéseknek. Most megnyugodtam, mindenesetre havonta kardiológia lesz belőle. Ja, és nem is megyek vissza dolgozni. Igaz, jóval kevesebb pénzt fogok kapni, de a baba egészségét nem kockáztatjuk a párommal semennyiért.
Tegnap megnéztük Poccancs szívét is, az ő billentyűivel és kamrácskáival is minden oké. A kis gyomra tele volt, a májacskája is ok, és szinte belesimult a lepénybe. Ült a pici popóin, és a két kezével, fejecskéjével odabújt a lepénybe.
Nagyon boldog vagyok, hogy ő teljesen rendben van.
Annácska,
nem lehet semmi baj veletek!!! Rettenetes lehet neked, de szorítok, hogy erős légy, és a babátoknak se legyen semmi baja!
AFP-sek, uh-osok, megy a drukk nektek is!
Gyönyörűek az uh-fotók is!
Lányok, nem tudtok valami távmunkát? Esetleg van ismerősötök a fővárosban, ahová elkelne a nagyobb gyermek mellé a segítség? Szívesen vállalnék tanítást: németből minden korosztálynak, alsósoknak bármiből, felsősöknek magyar, biosz, földrajz, kémia korrepetálást. Ha tudtok valakit, írjatok lécci a címemre:
agnes1205@freemail.hu Köszönöm előre is!
Lyly
18+2