Sziasztok!
Látom az alvás az mindenkinél változóan alakul. Marci ma alig aludt napközben, déltől negyed 2-ig és slussz. De egész jól viselte, fél 6 körül körbetoltam a környéken a foghagymagerezdjeit, így pihent is egy kicsit, ha nem is aludt.
Egyébként épp tegnap vettem elő a gyerekkezelési kézikönyvemet (még terhesség alatt vettem, azóta a polcon porosodik
), amiben kb. 1,5 éves korra teszi azt az időt, amikor lecsökken a babók alvásigénye. Nekünk előbb jelentkezik, ahogy látom. A könyv szerint is az a legnehezebb időszak, amikor 1 alvás kevés, de 2 már sok. Na ilyenkor kell az anyukáknak ügyeskedniük, hogy ébren pihentessék a gyereket, pl. rajzolás (1,5 évesen okés, de most?). Én erre használom a sétát mostanság
Dia!
Köszönöm a receptet! A dió/mogyoró, tojásfehérje miatt nem merem Marcinak megcsinálni majd, de azért mi nagyok már bírjuk ezeket
Domi nagyon klasszul aludt ma, már nem is tudom, hogy nálunk mikor volt ilyen, pedig aztán mi tutik voltunk alvásügyileg. De már kezdek belenyugodni a változásba
Ügyes voltál, ügyködtél rendesen. Én múlt héten mostam ablakot és függönyt a fél házon, de a másik fele még hátravan. Pedig ki kéne használnom még a jó időt a héten.
Mica!
Jó hallani Rólatok! Az a Punto tényleg jól odanőtt a sejhajod alá
Csak így tovább! A garanciát remélem nem kilométerre kérted
Szegény Gyuszkó
Gyorsan gyógyuljon meg a bibis állacska!
Jó szaladgálást és forduljanak jobbra a dolgok!
Oké, minitali bármikor jöhet!
Írj, hogy mikor jó! Egyébként Marci ma megint min. 5 percig játszott a tükörképével
Saxi!
Rólatok is nagyon-nagyon jó végre hallani!
Boginak nagyon boldog születésnapot és sok-sok ajándékot kívánunk! Kérünk szépen fotókat a buliról!
Nektek is jó rohangálást a házacska után és szorítok, hogy akadjatok valami nagyon tutira, amiben örömötöket lelitek!
Györesz!
Mondjuk a tejes cuccok miatt annyira még nem aggódom, mert még szopizik rendesen, de már úgy vártam, hogy adhassak Neki joghurtot, túrókrémet, erre tessék, fanyalog a Drága
Nem baj, csak rájön, hogy ez is finom.
Jó kis finnyás voltál! Szegény Anyukádnak sem lehetett könnyű.
Mennyit aludt végül Norbika? Úgy irigyellek a játszótér miatt, nekünk semmi sincs itt a környéken
Zsófi!
Járd csak azt a jó idő táncot! Eddig nagyon jól megy!
Én minden hálát adok az égnek, hogy ilyen tuti időnk van, imádom!!!
Egyébként Marci is ezermesternek készül, mert Õ is imádja a konnektorokat
, és a dolgozó asztal fiókjában mindig talál pár 100-as szögnek megfelelő csavart, na azzal szokott szivarozni. Majd' megzabálom, annyira édes
Sielés! Az klassz! Ne izgulj, amikor leesik a hó, a porontyok, ott fognak benne gázolni KÉT LÁBON!!!
Joghurtról sajnos tanácsot nem tudok adni, mert eddig csak bébit adtam, de nem jött be Neki. Nekem viszont igen
A Danone könnyű és finomat lehet, hogy kipróbálom, ha Györgyiéknek bejött.
Gigi!
Oli a tejes cuccokat is imádja???!!! Nem is gondoltam volna
Kíváncsi vagyok, mennyit fogyott a kiscsákó!
Milyen a meló? Élvezed?
Remélem most is eléggé hoztam a formámat!
Ja, elkezdtük árulni a házunkat! Ha valakinek kell, jutányos áron megszámolom!
De mondjuk, inkább csak az ellenségeiteknek ajánljátok!!!
Pusz: Melinda