Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Köszi szépen a köszöntést!KépHolnap írok többet,de most hulla vagyok.Még annyi,hogy ma vásárolgatni voltunk Gigivel és Domi 3x pisilte le az ingemet.KépKépPuszi.DiaKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Én már annyira izgatott vagyok! Bár holnap lesz Norbi szülinapja, de nap szerint (péntek) ma született, most este kilenckor! Annyira a hatása alatt vagyok, egész nap másra sem tudok gondolni, újra és újra végigjátszódik bennem a nagy nap! Hihetetlen gyorsan eltelt egy év és ugyanilyen gyorsan fog eltelni a következő, a következő.....

Bocsi, de most nem is tudok nagyon mit írni! Ha tudok akkor benézek holnap este, de lehet, hogy csak vasárnap!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Norbika!
Istenke éltessen Téged életed ELSÕ születésnapján! Millió puszit küldünk Neked!

Kép

Puszi: Marci és Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Tegnap húgomék voltak itt (még ma is itt vannak Kép), úgyhogy azért nem jöttem + Gábor és a sógorom céges vacsorán voltak, úgyhogy Ágival együtt volt a fürdetés, fektetés. Már nagyon késő volt, hogy tudtam volna jönni, de akkor már nagyon hulla voltam.
Ma anyciékhoz megyünk, úgyhogy megint lesz bébiszittyóm (Gigi után szabadon Kép).

Dia!
Születésnapod alkalmából sok-sok boldogságot kívánunk Neked! Kép (Bocsi, hogy tegnap nem jöttem Kép)
Fiúk nagyon édik Kép Mit vettetek végül? Tetszett a játékbolt?
Klasszul néznek ki a kajcsik. Nekem a torta is tetszik!

Gigi!
Olinak nagyon megváltozott a pofikája, igazi nagyfiú! És tényleg!
Olika, a zoknitépegető, Anyája pedig a zoknivadász! Kép A héten vettem térdzoknit az én zoknitépegetőmnek, kiváncsi vagyok azt sikerül-e magáról levarázsolnia. Majd beszámolok.

Zsófi!
Tényleg szemtelenül vékony és csinos vagy! Itt van még egy irigyed! Kép
Bence nagyon édes és Neki is olyan nagyfiús a pofija! Látom, Õ is előszeretettel harapdálja kedves szüleit Kép

Györgyi!
Sokat gondolok Rátok a szülinap kapcsán! Kép Várjuk a beszámolót, amikor ide tudsz kerülni! Kép

Márti!
Sok-sok puszi a 11 hónapos nagyleányzónak! Kép Egy hónap múlva Rátok is nagyon izgalmas nap köszönt!

Évi!
Rolcsinak is sok-sok puszi, hogy immár Õ is 10 hónapos lett! Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Drága Györesz és Norbika

Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek

Kép

Gigi és Márti
márti05

NorbikaKép

Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked és az egész családodnak! Hihetetlen, hogy már itt tartunk. Most születtekKép
Kép

MelindaKép
Voltunk a játékboltaban. És drágábbak a játékok mint a sima játékboltba. Igaz nagy a választék, de a Corában is sok féle van. Nekem elég nagy csalódás volt. De azért sikerült pénzt költeniKép

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
gigi28

Nagyon Boldog Szülinapot az 1 éves Norbikának!!!! Kép Kép

Kép

Zsófi, Bence
nmzsx

DiaKép

Hol vagy??? Nem is írtad, hogy mit kaptál Tamástól!!! Vagy més a tegnapi mulatozás hatása alatt állsz??Kép

Tegnap vettem Olivérnek szülinapjára egy szuper játékot. Gondoltam, hogy elkezdek neki vásárolgatni. Na én meg olyan lökött vagyok, hogy nem bírtam ki és már oda adtam nekiKép Úgyhogy arra gondoltam, hogy amiket még veszek neki, átviszem az anyuhoz és megkérem, hogy dugja el előlemKép

GyöreszKép
Élménybeszámolót természetesen kérünk és remélem, hogy tudtál fényképezőt kölcsönkérni!!

Puszi

KépKép
gigi28

Kedves Norbika!
Isten éltessen az első szülinapodon!KépDia és Domika
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Zsófi!
Nem nézleg hülyének!KépTetszenek a képek.Nagyon nagyfiús Bence/Domihoz képest mindenképp/.Kép

Melinda!
Háát nekem is nagy csalódás volt a játékbolt az árak miatt.Az tény,hogy sok a választék.Kedden Gigivel voltunk az Europarki játékboltban.Direkt kinéztük mi tetszik nekünk a Fisher P-ban,ezeket kerestük az Ázsiában is.Mind pont egy ezressel került többe az Ázsiában.KépDe azért nekem is sikerült egy csomó pénzt elköltenem.KépMeg ugye ruhát is muszály voltam venni a pisis fickónak.Kép

Gigi!
Tegnap nem volt semmi,mert bewiskey-zett a tiszteletemre.KépVörösrózsákat kaptam és illatszert.KépDe amit mondtam neked pénzt,az kiderült,hogy csekkekre vitte.KépKép
Mégis oda adtad az elefántot???Pedig azt én szerettem volna megvenni neki.KépNálunk is megy a nagy zene-bona.KépTegnap kint a folyosón zenélt a szomszédasszonynak,és táncolt hozzá a komppal.KépKép

Györesz!
Képeket kérünk!KépMiket kapot Norbika?Milyen tortája van,volt?Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Előszőr is nagyon nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket, holnap meg is mutatom a nagyfiúnak!
Másodszor, rengeteg képet csináltunk, de még várnotok kell rá, talán holnap tudok feltenni!

Élménybeszámoló:
Reggel óta már nagyon izgatott voltam, Norbi meg iszonyú rossz, mintha érezte volna, hogy ez az Õ napja és ma mindent lehet! Fújtunk lufikat, feldíszítettük vele a szobát, Norbinak nagyon tetszett! A szülinapost csinin felöltöztettem és vártuk az apjáékat! Apjáék fél 4 körül értek ide és elkezdődött az igazi ünneplés! Kapott Norbi egy csomó játékot, de ami leginkább izgatta, az amit az apjától kapott, egy bazi nagy dömper, azt tologatta, húzogatta, beleült és mi húzogattuk. Én egy motort vettem Neki, de azt már szülinap előtt odaadtam, mert úgy voltam vele, hogy most Õ még úgysem tudja, és nem baj, ha nem mindent egyszerre kap meg, így is volt rendesen bőség zavara. Kapott ruhákat is, de még holnap jönnek a keresztszülei és hát lesz még ajándék!
Norbi alig aludt délután, de mégis nagyon eleven volt, nagyon élvezte a helyzetet! A gesztenyetorta, mit Én csináltam, nem lett az igazi, de arra tökéletes volt, hogy Norbi széttúrja, na meg azért evett is belőle. Apjáék hoztak egy feketeerdő tortát tüzijátékkal, hát az is hatalmas sikert aratott, Norbi tátott szájjal figyelt! Képzeljétek egész délután evett, folyamatosan koldult valakitől, vagy egyszerűen kiszolgálta magát, leginkább tere-fere kekszet ropogtatott és etetett mindenkivel! A nagyszülők imádták és az apja is sokat foglalkozott vele, ezt Norbi meg is hálálta, mert nagyons sok puszit adott az apjának, aki el volt olvadva ettől! Rengeteg képet csináltunk és videóztunk, úgyhogy meg lett örökítve minden! Most annyira boldog vagyok és most érzem igazán, hogy van egy 1 éves fiacskám! Pont egy évvel ezelőtt este kilenckor született! Annyira picike volt (2550 gramm és 52cm), annyira védtelen, még szopizni sem tudott, úgy nézett ki mint egy kicsi kis manócska! Most meg itt egy rosszcsont, örökmozgó, önálló személyiségű, eleven 1 éves! Hihetetlen!

Bocsi, de ezt muszáj megosztanom veletek! Így nézett ki egy évvel ezelőtt az Én drágaságom:

Kép
Kép

És hogy most hogy néz ki, azt is hamarosan látni fogjátok!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

GyöreszKép

Szuper, hogy ilyen jól sikerült a buli! Norbika újszülöttként olyan volt mint egy kis manóKép
Sok-sok képet kérünk!!

Puszi

KépKép
gigi28

Kedves Norbika!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!KépKépKép

Puszillak.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

GyöreszKép

Norbikának Nagyon Sok Boldog Születésnapot kívánunk! Kép

Dino és Bernát

Dino

Kép

Kép
dino

Szia Györesz!
Nagyon örülök,hogy jól sikerült a buli!KépEl is érzékenyültem ahogy olvastalak,hogy mennyire boldog vagy.Tényleg hihetettlen,hogy hogy megnőttek,megváltoztak a fickók.Mennyi haja volt Norbikának?!Kép Szinte olyan mintha tegnap lett volna,hogy egymást bátorítottuk a nagy nap előtt,vagy izgultuk végig valaki szülését.Most meg már az 1 éves évfordulót ünnepeljük sorban.KépÉn személy szerint örülök,hogy rátok találtam!Köszönöm,hogy vagytok Nekem!!KépPuszi.jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Kedves Norbika! KépKépKép

Nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánok neked! Légy nagyon boldog és teljesüljön minden álmod! KépKépKép

Sok-sok puszi: Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Györesz!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a szülinapi buli. Kép Olyan hihetetlen tényleg, hogy ezek a pici emberkék milyen gyorsan felnőnek. Én csatlakozom a meghatódottak táborához Kép Kép, teljesen elérzékenyültem miközben olvastalak. Asszem én is egy meghatódós anyuka leszek. Kép Soha nem értettem, egészen mostanáig, hogy anyu mit tud pityeregni, miközben én pl. az oviban anyák napján énekelek, vagy ballagok. Asszem már értem. Kép

Dia
Szerintem Domi is tud nagyfiús pofit vágni...emlékszem én egy ilyen fényképre. Bence sem ilyen nagyfiús ám, mikor vigyorog. Kép És azért ez a gyakoribb. Csak imádja ha fényképezik, és ilyenkor szerepel. Lehet, hogy modell lesz (Isten ments!) Kép Kép

Melinda
Örülök, hogy neked is tetszem. Kép Kép Bence egyébként nem harapdálja a nyakamat, hanem szívja. Tisztára olyan ez neki, mint valami pót cici. Kép Kép Komolyan. Ha valamin kiborul, vagy csak úgy eszébe jut játék közben, akkor odajön, fölkapaszkodik a nyakamba, cuppog egy-kettőt, és megy tovább. Kép Kép Annyira aranyos! Én vagyok a mobil cumi, és idegnyugtató egyben. Kép Imádom!

A végére teszek fel egy két életképet. Bence mostanában teljesen odavan a kutyákért. Kép

Puszi,
Zsófi
Kép
Kép
nmzsx

Szia Zsófi!Kép
Tetszenek a képek,bár én NAGYON félek a kutyáktól.KépTetszik a mobil cumi elnevezés is.KépJa és a múltkor elfelejtettem írni,hogy én is irigy vagyok ám az alakodra!KépKép

Domi egy kis pukkancs!Állandóan zsörtölődik valamin.KépGigi még azt is szokta mondani neki,hogy hím ringyó,ez is illik rá.Kép

Lassan mi is ünnepelünk.Te milyen tortát gondoltál Bencének?Ajándékot mit vesztek?Én még tanácstalan vagyok.Az biztos,hogy 1x lesz feketeerdő tortája mert a nővérem azt süt neki.De több részletben ünnepelünk.....KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!

Előbb írtam neked, erre drága fiam úgy döntött, hogy anya vele foglalkozzon és kikapcsolta a gépet. Kép

Szerintem nem félnél a kutyáimtól, ha ismernéd őket. Nagyon jó fejek! Kép

Pukkancs Domi Kép Kép, aranyos lehet ahogy zsörtölődik. Bence is szokott néha hiszterikázni, tegnap valami nem tetszett neki, és miközben mászott a földön, dobálta a lábait, meg a kezeit, majd szétesett. Kép Kép Úgy nevettünk rajta. Egyébként ő is olyan, ha nem kap meg valamit, akkor boldogtalankodik...ilyen pl. a távirányító, stb. Szerencsére azért elég hamar el lehet terelni a gondolatait. Kép Hím ringyó?! Kép Ez a Gigi miket nem mond! Kép Kép

Én túró tortát fogok csinálni Bencének. Az ajándékot még én sem tudom...hinta, motor, dömper, mesekönyv...vagy távirányító, dugó, madzag, konnektor, samponos flakon, stb. Kép Dominak, ha jól emlékszem már van motorja is, és hintája is, ugye?!
Mi is több részben ünneplünk, de még meg kell beszélnem anyósékkal, meg a keresztszülőkkel, hogy ne valami marcipános, agyon festékezett csodát hozzanak, mert abból Bence ugyan nem eszik. Keresztelőre ui. ilyet kapott. Kép De a tüzijáték legalább tetszett neki rajta. Kép

Dia, te, hogy szoktad napközben Domi úrfit altatni. Bence mostanság alig alszik, csak a babakocsiban, és a vállamon. A babakocsi az nem gáz, de erről a vállon alvásról le akarom szoktatni, de egyszerűen nem megy. Akkor inkább üvölt. Nem tudom elaltatni, hogy oda teszem magam mellé, mert akkor bohóckodik, meg minden. Szóval most nevelésbeli akadályokba ütköztem. Kép A kiságyban egyébként szintén nem alszik, csak üvölt. Szerencsére este azért nincsen még gond. Kop-kop-kop!

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Zsófi!Kép
Majd leírod nekem a túrótorta receptjét?Köszi.Kép
Ajándék:Hát én legora gondoltam vagy Fisher P játékra.Van most egy új fajta lego 9 hónapos kortól gumiféle amit rághat is és illatos.Nagyon szupi és lehet bővíteni,mindig venni hozzá valamit.

Hinta van/nem használjuk/és 2db motor is van.KépDe természetesen Domi is a mobil-lal és a távirányítóval szeret játszani.KépKönyvet nem veszek neki/egyenlőre/mert megeszi.Kép

Altatás:Háát Domi amikor kicsi volt,csak úgy aludt,hogy rajtam/a hasamon/még éjjel is.KépSzerencsére ezt kinőtte!Babakocsiban egyáltalán nem alszikKépcsak a válamon.De szerencsére egyre kevesebb utat kell megtenni vele fel-le a szobában.Kb:5-10 percig kell így vinni,közben halkan dúdolni a jó éjt gyerekek.....dalt és amikor elaludt leteszem a kiságyba.Ha fáradt vagyok,akkor a franciaágyra szoktam tenni és együtt alszunk.Ekkor kb:1 órával is többet szokott aludni a szokásostól.KépDe úgy,hogy leteszem és majd elalszik egyedül még sose volt.KépNéha bánom,néha nem.KépEgyszer majd el jön az az idő is.KépCsak hát ugye egyre nehezebb a valaga....KépSzóval nyugi!Nem Te vagy az egyedüli aki cipeli a törpét altatáskor!KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Mégegyszer mindenkinek nagyon köszönjük a köszöntést!!!!!!!!!!!

Dino!
Olyan rég nem írtál ide, hogy el is felejtettem felköszönteni Bernátot, úgyhogy utólag Neki is nagyon boldog szülinapot!!!!!!

Lányok!
Minden fiús anyukának nagyon tudom ajánlani a dömpert, Nálunk nagyon nagy sikere van! Norbi folyton bele akar ülni és húzni kell körbe-körbe a lakásba, vagy Õ próbálja huzkodni, csak ez egy kicsit nehéz, mert elég nagy! Szóval szerintem ez egy nagyon jó ajándék!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gyors, rövid és lehangoló leszek Kép Sajna nálam bilifüle effektus lépett fel, ami egyrészt (gondolom én...) köszönhető Marci 2-3 napos nemalvásának, hisztijeinek, folyamatos nyüszijeinek (ma este Gáborral fogvizsgálatot végzünk, lehet, hogy a következő játszik így be), másrészt meg kell jönnie.
A lényeg, hogy nem fárasztalak mostanság a depimmel, úgyhogy szabadságolom magamat egy időre a Bnetről.

Most csak Györgyinek írok:

Györgyi!
Örülök, hogy ilyen klasszul sikerült Norbika szülinapi bulija! Kép Remélem a mai is jól sikerült. A képek miatt azért felkukucskálnék Kép

ui: mégegyszer bocsi

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!
Sajnálom,hogy depis hangulatod van!KépKérlek ne sokáig szabadságold magad!KépKi fog jó hosszú leveleket írni nekünk?KépHiányozni fogsz!Ha megnyugtat Domi is nagyon zizis,nyűgi volt ma és mindig azKéplehet,hogy időváltozás lesz.Sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Előbányászom a receptet és küldöm. Kép
Képzeld, tegnap voltunk az Árkádba, és mi is benéztünk a Játékszigetbe...hááát ott tényleg nem nehéz elcsábulni. Már egy csomó mindent kinéztünk Bencének szülinapjára, meg Karácsonyra. Kép Csak még várunk, hogy addig is fejlődjön ügyességileg, hogy tuti tudja élvezni a játékait. A lego szerinted még nem korai? Még nem láttam olyan legot, ami illatos és rágni is lehet. Ilyet hol lehet kapni? Vagy ebben a boltban is van, csak nem voltam elég figyelmes. Ezt a korai dolgot csak azért kérdezem, mert pl. Bence még nem elég ügyes hozzá, és ezért szerintem nem érdekelné. Domi már tud ilyen játékokkal játszani? Vagy szerinted érdemes megvenni, és akkor majd miközben próbálkozik vele játszani rájönn, hogy hogyan kell?
Bence szereti a könyvet, bár azért nem lexikonokat szoktunk neki venni, hanem ezeket a hajtogatósokat, meg van egy aranyos könyve (az is olyan vastag oldalas), amiben mozog a szeme az állatoknak...azt is nagyon szereti. De van egy rendes mesekönyve (apája vette neki, mert a munkahelyünkön olcsón adták, és csomó mese van benne), azt csak lapozgatni szereti, de olyan komoly arcot vág hozzá, mintha értené. Kép Kép
Az altatással megnyugtattál. Kép Szerencsére este leteszem, és ő akkor már alszik is, de ugye ő még szopik, és a cicin ilyenkor bealszik. Gondolom, ha már nem fog szopizni, akkor nálunk sem lesz ilyen egyszerű, de azért reménykedem. Kép Kép

Györesz
Már nagyon várom a szülinapi képeket. Annyira aranyos lehet Norbika! A dömperre én is gondoltam, de Bence még nem tud járni, és szerintem azért az nem ártana a dömperezéshez, különben még valami baleset fog szenvedni nekem. Kép Bence még csak áll, már kapaszkodás nélkül is néha, de még nem lépeget, bár azért nem siettetem. Anyósék rendesen ki tudnak akadni, amikor ilyen időben leteszem az udvaron, hogy csússzon-másszon. Kép Kép Tiszta rosszul vannak, hogy milyen piszkos lesz. Azt hiszik, hogy addig amíg nem jár, kézben kell hurcibálni. Ezt Bence persze egy darabig élvezi, de egy idő után nagyon megunja. De fölkészített férjem, hogy ilyenek. Az a mániájuk, hogy egy gyerek ne hangoskodjon (mindig csak csendben, szépen játszon), és ne legyen piszkos (tehát nem mehet pocsojába, meg sehova). Elég gáz. Anyuék meg pont az ellentétei ennek, de én is élvezem, amikor olyan kis piszkos. Mosógép meg van, majd kimossuk a ruháját.

Melinda
Ne legyél rossz kedvű! Ha Marcika nagyon nem alszik esetleg meg lehet próbálni, hogy adsz neki fájdalom csillapító kúpot, hátha attól tudna aludni, és nyugodtabb is lenne. De lehet, hogy csak az idő miatt van.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

SziasztokKép

Gyors leszek mert mindjárt jön a Viki.

MelindaKép
Rinyapajti, ne tünj el!!!!!!!!! Oda megyek aztán jól felvidítalak!! Mit szólsz??? Marcikát rúgd seggbe és vegyél egy forró fürdőt! (álom-álom)

DiaKép
Már én is írni akartam, hogy Olivérnek is olyan könyvei vannak ami kemény kartonban vannak. Azt max. a Fekete László tudja széttépni. Szerintem vegyél neki könyveket mert élvezni fogja. Példáúl Olivér imádja a mondókás könyvet, sokat éneklek neki belőle meg mondókázunk. Aztán lehet, hogy csóró gyereknek halláskárosódása van!Kép

Na megyek, puszi!

Írjatok sokat!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Zsófi!
Szerintem nem korai a lego,de mi se vettük hanem kapta Svájcból.Ez nagy darabos lego amit nem tud lenyelni és mindenféle bábu,vonat stb van hozzá.Szereti tologatni és ha anya tornyot épít azt lerombolni.KépKülönben a dobozra 18 hónapos kortól van az ajálás.Természetesen tegnap nem birtuk ki és már vettünk az illatos,gumi legóból is.KépEz 9 hónaptól van ajálva.Clomentoni a márkája.Mi most olyat vettünk,hogy egy házikót lehet kirakni belőle és van 2 bábu is hozzá.Ez volt 3500ft.Nem olcsó,de hát a jobb játékok egy se olcsó.Kép
Könyv van neki több is,de már a legvastagabbat is megrágta.KépNem tud még rá vigyázni!De majd karácsonyra veszek neki.Addig pedig olyan játékokat kap,amit tud élvezni.Mi 7végén készülünk az Árkádba a játékszigetbe.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Lányok

Kutyafuttában végigolvastam a termést múlt hét óta. Nagyon aranyosak vagytok, hogy igy örültetek nekem (nekünk).
Hogy kire hasonlít Maja? Van aki állítja, hogy rám, de én (akkor is) sokkal ducibb voltam, más szerint meg Robira. Sőt, nagyon soxor mondják, hogy tiszta olyan, mint Dorina volt picinek. Kép Még jó, hogy Dorina az apjára hasonlít. Vagy ezek szerint mégsem?

Altatás: mi már lassan leszokunk a de. alvásról, hacsak lehet nem engedem elaludni, mert akkor ebéd után nincs pihi. Egyébként ebéd után kb. másfél órát alszik, éjszaka meg kb. 8-tól reggel 7-ig. KOP-KOP-KOP. Persze vannak kivételek, meg zűrös éjszakák is. Cumit visszadugni - ez a fő programom, van, hogy csak 1-2x, néha 6-8x. Kép
De azért nem panaszkodom, nem rossz kislány.

Bezzeg napközben. Egyre többet hisztizik, olvastam, hogy már más is panaszkodott erre. Csak anya nadrágjába kapaszkodva jó. Kép Meddig tart ez még?

Én még a szülinapi tortán nem gondolkodtam, több mint 1 hónap van addig.

Etetés. Kép Anyukám mindent meg akar vele kóstoltatni Kép, ilyenkor kiborulok. Anyósom nem szól bele, mivel max. 1 hónapba 1x jön Kép, ami nem is baj.
Egyébként Robi teljesen oda van a lányáért, szerinte nincs is szebb gyerek a világon. Egyszerűen imádja. Kép Remélem tartós lesz a szerelem.

Kiropraktőr: olyan mint a csontkovács, de mégsem teljesen az. Állitólag helyre tudja tenni a gerinc-csigolyákat. Nagyon fáj a derekam, néha egészen kétségbe esem, hogy mi lesz igy velem. Kép

Na, nem panaszkodom tovább.

Próbálok még jőnni máskor is, ha a barátném ide enged. Kép

Puszi Mindenkinek.

Mariann
marica69

Sziasztok!

Zsófi!
Szerintem egy gyerkőc úgy tanul meg játékokkal játszani és úgy fejlődik, ha vannak olyan játékai amik ösztönzik erre! Norbinak is van legója, egy ideig azt játszotta vele, hogy kiborította a dobozából és pakolgatta vissza, aztán amit Én összeraktam, azt Õ szétszedegette, most meg már próbálja összeilleszteni, pedig nekünk nem az a legnagyobb van, hanem ami két éves kórtól ajálnott! A dömperre visszatérve meg Norbi sem sokat tologatja ám, hanem inkább beleül és huzatja magát. A másik meg Bence szülinapja még két hónap (ugye jól tudom), addig meg még simán elindulhat!!!!!

Dia!
Látom Te is nagyon készülsz a szülinapra pedig még az is két hónap, ne akard öregíteni a fiacskádat! Jaj remélem nem sértettelek meg, mert nem azért írtam, csak amikor Norbi tíz hós volt én még annyira nem agyaltam a szülinapján! Vagy lehet, hogy N szülinapja megtette a hatását és mindenki lázba jött, hát ezt el is hiszem, hiszen tényleg nagyon gyorsan eljön a nagy nap!!!!!

Gigi!
Nektek viszont már tényleg nagyon közel van a nagy nap! Nagy buli lesz????

Marica!
De örülök, hogy újra írtál! Bevallom nem vagyok képben, hogy pontosan mikor született Maja, mert beírnám a táblázatba, nehogy elfelejtkezzünk Róla a szülinapján!!!

Melinda!
Remélem hamar visszatér a jókedved!!!!
Csak ma néztem meg a freemailemet, utólag is köszi a képeslapot!

Képzeljétek ma kimaradt a délelőtti alvás, nem is volt gond, fél 12-kor elkezdtem megebédeltetni Norbit és nagyon szépen is evett és hát az altatás is kb. egy percig tartott, de szó szerint! Nagyon örültem, mert azt gondoltam, hogy tutira lenyom két, két és fél órát, hát nagyon tévedtem, mert egy óra múlva már kukorékolt, úgyhogy este már nyolckor szunyált! Mindenesetre holnap is megpróbálom kihúzni ebédig, aztán majd csak beáll. Amúgy tegnap is csak egyszer aludt, csak akkor délelőtt, úgyhogy tényleg csökken az alvásigénye!

Puszi mindenkinek
Györsez

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Én nem akarom öregíteni Domit Isten ments!De valóban Norbika szülinapjától jöttem lázba.KépA játék vásárláson azért agyalok mert hát apránként kell megvenni.Mert ugye abban a hónapban lesz Mikulás,Szülinap,Karácsony,Timi szülinapja,Pannának is kell Mikulásra valamit venni és mindenkinek Karácsonyra.Még leírni is hosszú.KépÉs minden egyre drágább főleg a játékoknak van húzós áruk.KépNa,nem panaszkodom tovább!KépPuszi.Jó éjt!Képeket kérünk"még mindig"!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Apropó!Mi van a tali szervezéssel??????

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Igazatok van a játékokkal! Ha soha nem veszek neki más típusú játékot, akkor soha nem fog fejlődni. Asszem ebbe az anya szerepben még van mit tanulnom. Kép

Dia
Ti hol vettétek azokat a legokat, amiről írtál? Most már én is szeretnék venni Bencének. Kép Kép

Györesz
Aranyos lehet Norbika, ahogy huzogattatja magát. Nekem is volt kicsinek dömperem és emlékeim szerint én is nagyon élveztem. Kép Mit mondjak, tipikus kislány voltam. Kép Szerintem simán volt annyi autom, mint bármelyik fiúnak, mert a babákat nem szerettem. Kép
Akkor majd dömpert is szerzünk be neki. Kép

A tali az engem is érdekelne. Most még egész jó az idő, szerintem nem kéne nagyon elhúzni. Bár gondolom zárt térben leszünk, de azért az embernek csak jobb a kedve, ha szép időben masírozik valahova, mint zuhogó esőben és hidegben.

Lányok én már úgy félek a rossz időtől. Mit fogunk csinálni, ha be leszünk zárva négy fal közé? Bencének egyre nagyobb igénye van a változatosságra, imád lent lenni, de esőben ez csak a kutyák sétáltatására szokott korlátozódni.
Múltkor, mikor esett az eső, lent voltam a kutyákkal, és annyi giliszta volt, hogy az valami őrület. Én meg úgy undorodom tőlük, hogy végig lábujjhegyen mentem. Kép Tuti nem néztek ám hülyének. Volt, hogy még meg is álltam, és vártam, hogy elmenjen mellettünk egy kocsi, és megvilágítsa az utat, hogy lássam merre vannak. Kép
Na, ennyit rólam!

Gigi
Olika, hogy van? Hogy megy a munka? Nektek milyen tortátok lesz?

Puszi,
Zsófi
nmzsx

SziasztokKép

GyöreszKép
Alvás nálunk is így alakúl!Kép Most már megnézem a telefonom, hogy ezek a skacok nem dumálnak e minden nap!Kép Délelött már nincs alvás. Viszon ő sem alszik emiatt többet délután. Egy óra és slussz. Dömperrel engem is felcsigáztál. Nagy buli lesz, sőt kettő is. Egy a családdal és egy a barátokkal.

ZsófiKép
Nekem is tiszta matcbox gyüjteményem volt. És gyerekkoromban gilisztával kergettem a nővérem. Szóval én sem voltam a kifejezett hosszú hajú, szép kislány.

A Dévais topikban úgy szoktuk a talis időpontot egyeztetni, hogy van egy tábla a dátumokkal és abba írjuk, hogy kinek mi a jó. Én nem értek hozzá. Valaki???

Puszi

KépKép
gigi28

Múlt csütörtökön beugrottunk apáért a munkahelyére, és én is meglátogattam a kollégáimat, akik aztán egyből elkezdték beavatni a gyereket a MEO-sok világába. Kép Erről küldök egy-két képet. Kép
Kép
Kép
nmzsx

SziasztokKép

Már megint nagyon pang a topik!!!! Ébresztőőőőőőőőőő!!!!

ZsófiKép
Bence nagyon édes ahogy dolgozik!! Otthon is van kalapácsa??Kép A Szamos cukrászdába szoktunk járni és ott van egy Lehár kehely nevezetű édesség és annak a torta verziója lesz a szülinapon. Nagyon ette múltkor Olikám. Inkább nem vállalom be, hogy én csináljak, mert nem szeretnék beégni.

Dicsekedni jöttem! Az én nagy fiam már kézen fogva sétál velem! Olyan érdekes, hogy délelött még nyafogott, hogy mind két kezemet fogni akarja és amikor délután kimentünk a kertbe már simán jött mellettem! Lassan eljön az önálló járás ideje!

Puszi

KépKép
gigi28

Na megint én! Majd beszélgetek magammal.

Tegnap este néztem a Kepes műsorát. Csak fél füllel hallottam, hogy mi van Kínában a gyerekekkel. Teljesen ledöbbentem. Ha az ultrahangon kiderül, hogy lány a kicsi akkor elvetetik. De ennél még brutálisabb, hogy ha meg is születnek akkor olyan kaját adnak neki amit nem tud megemészteni vagy a kád szélére rakják, hogy belefulladjon a vízbe. Esetleg balesetnek álcázva megölikKépKép Döbbenet, hogy ez a XXI. században történik!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Jelentem, már határozottan jobban vagyok. Természetesen Marci is Kép TEgnap már egész jó volt, de ma egyszerűen egy kis angyalka volt. Szerintem bűntudata volt a hétvége miatt Kép Kép Kép
Köszönöm mindenkinek az együttérzést, tanácsokat. Lövésem nincs mi lehetett vele, de szerintem egyszerűen "csak" frontos volt a Lelkem!

Gigi!
Ne aggódj, visszajövök és jönnek azok a baromi hosszú leveleim Kép
Gratulálok Olinak az egykezes járáshoz. Bizony, ahogy az elődöket elnézem, Nálatok is lassan beindul az egyedül megyek időszaka. Kép
Sajnos nem láttam az elejétől a Kepes féle műsort. Ez a kínais dolog nagyon sokkolt Kép Tudtam, hogy nem örülnek a lánygyerekeknek, de hogy ilyen szörnyűségeket tudjanak véghez vinni, azt azért tényleg nem gondoltam. El nem tudom képzelni, hogy tud egy anya (?) ezek után egy fiúgyermeket szeretni. Kép

Zsófi!
Bence annyira jópofa, ahogy dolgozik! A gumikalapács külön tetszett Kép Legalább meg van az utánpótlás!
A négyfal közé szorulástól én is rettegek, szeptemberben, amikor voltak vacak esős idők, már elfogott a pánik Kép Valahogy csak átvészeljük... Legalábbis remélem.

Dia!
A tortarecepteken már én is agyalok a szülinapra, pedig még 2 hónap. Na aztán pislantunk kettőt és már mi is ünnepelhetünk! Kép Ha valami klassz kerül a kezeid közé, kérném én is szépen. Aztán majd annyit összegyűjtök, hogy győzzem válogatni Kép
Marci is rágja a legvastagabb lapú könyvecskét is, de odaadtam Neki. Egyszer csak elkezdi olvasni Kép

Györesz!
Képeket várjuk szeretettel és nagy-nagy izgalommal!

Márti!
Merre vagy? Gyere, hiányzol!!! Képeket is szívesen fogadunk Kép

Csajszik!
Asszem nálunk is elkövetkezik a napi 1-szeri alvás. Egyszerűen nem lehet vele mit csinálni. Ma mondjuk jól megkeverte a napunkat, mert fél 9-kor kelt, délben letettem, majd kelt negyed 4-kor!!! Így már természetes, hogy nem alszik még egyet, de ha van normális délelőtti alvásunk, akkor sem tudom du-on lenyomni az ágyba.

Nem tudom miért, de Marci nincs oda a tejes dolgokért. A reszelt sajtot ugye simán megeszi a kajcsiban, de egyébként csak nyamnyog rajta. A túrórudival inkább gyurmázna Kép, joghurtra fintorog (sokadszorra is), ma este pedig krémtúrót próbáltam, de pár kanál után szájzárat kapott (egyébként ezután vilmoskörtéből megevett fél üveggel, tehát éhes volt). Pedig direkt ma vettem túrót, hogy csinálok Neki majd valami finomságot, de sok reményem nincs benne, hogy meg is fogja enni. Nektek minden további nélkül eszi a tejes cuccokat a Manó?

Remélem Marci jó fiú marad és jövök még az elkövetkezőkben is Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Norbi továbbra is hozta a formáját és ma is simán kibírta ebédig, viszont most másfél órát aludt ebéd után, hát örülnék, ha felturbózná legálább két órára, mert így éppen semmire sincs időm! Tegnap éjjel kiborított, 11-től fél 1-ig az istenért sem akart visszaaludni, de aztán végre sikerült és reggel 8-ig szunyált, úgyhogy megbocsátottam Neki!Kép
Ma voltunk méreckedni, hát a fiacskám kemény 8dekát hízott egy hónap alatt, de meg voltak vele elégedve, mert azt mondják, hogy egy éves korra a születési korát meg kell tripláznia és hát azt nem volt nehéz!

Gigi!
Anyu azzal biztat, hogy ki fog még alakulni ez az alvás és fog még jó nagyokat is aludni ebéd után, főleg ha délelőtt is le lesz strapálva! HOlnaptól délelőtt is játszóterezünk, eddig akkor volt a séta, délután játszótér, de most totál le fogom fárasztani a kiscsávót, hátha jobban beájul ebéd után!
Dömper tényleg nagyon jó, biztos Oli is élvezni!
Gratulálok az egykezes sétához, lehet hogy Oli a szülinapjára edz és addigra Õ is egyedül fog járni!

Dia!
Kicsit féltem, hogy megsértődsz majd, de örülök, hogy nem tetted! Így már megértem a vásárlási lázadat, nekem totál kiment a fejemből a télapó, karácsony!

Tali: ki kéne jelölni egy dátumot és várni a többiek rakcióját! Megnéztem a naptárt, október 22? vagy már legyen november???

Zsófi!
Nagyon aranyos a nagyfiad ahogy ügyködik, gondolom hogy élvezte!!! Na egy kalapácsot már vehettek Neki!Kép
Télre egy tippem van! Mi készülünk Mártival mondókás klubba, vagy van zenebölcsi, tücsök és bogár, mindenhol máshogy hívják, szerintem ez egy tök jó téli program amikor nem nagyon lehet kimozdulni! Én azért nagyon remélem hogy sok hó fog esni idén, mert akkor jókat lehet majd csatangolni, szánkózni, hóembert építeni a lurkókkal! Én ezt is nagyon élvezném!

Melinda!
Örülök, hogy visszatértél és hogy Marci is jó fiú!
Én voltam olyan és még most is, hogy nem nagyon ettem, eszem a tejes dolgokat, szegény anyum fogta is miatta a fejét, főleg, hogy nem szoptam, tápszer, tej nem kellett és lám mégis felnőttem!Kép
Norbi nagyon szereti a meggyes joghurtot, pl. van a danonnak a habjoghurtja, az nagyon fini, azt próbáltad?

Hát azt hiszem most Én is kitettem magamért!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

SziasztokKép

Végre már írtatok egy kicsit!!!

MelindaKép
Örülök, hogy újra köztünk vagy. És hoztad a formádat!!Kép Olivér mai alvása: ebéd fél 12-kor, utána bő egy óra alvás. Aztán este hatkor kidőlt. Negyed nyolckor felébresztettem, hogy azért éjszaka is aludjon egy kicsit. Meg hát vacsoráznia kellett. Benyomott egy csomó sonkás-sajtos kifli falatkákat és utána nagy örömömre egy rakat gyümölcsöt. Ami azért nagy szám, mert eddig nem ette a gyümit. Hát asszem nem okozok meglepetést ha elárulom, hogy Olikám imádja a tejtermékeket. Kép Na de mit nem szeret ő??Kép

Mi pénteken megyünk mázsálásra. Hát az tuti, hogy nem fogyott. Legalábbis alig bírom emelgetni.

GyöreszKép
Akkor te mit ettél csecsemőként??????????? Se tejci, se tapi?? Vagy már nyomattad a csirkepörököltöt?Kép

Megyek, fürdök aztán alvás.
Jó éjt!!

U.I: Mica, te mióta megkaptad az új kocsid, nem is írsz!! Elképzeltelek, ahogy egyfolytában bolyongsz a puntóval!Kép Na azért tessék egy kicsit kiszállni a kocsiból és írni nekünk.

puszi

KépKép
gigi28

Szia Melinda!
Van egy torta ami nagyon fincsi Gigiéknél ettem.Elküldöm email-ben a receptjét.Örülök,hogy jobban vagy.Kép

Zsófi!
Én az Europarkban a játéksziget boltban vettem,de láttam az Ázsiában is.Szerintem a pázákban mindenhol kapható.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Györesz
Igen, Bence imád szerelni, és olyan dolgokkal foglalkozni, ami egyáltalán nem gyerekeknek való. Kép De gondolom ezzel nem vagyunk egyedül. Kép Kép A Zenebölcsit (nálunk ezt Ringatónak hívják) már én is kinéztem, és már akartam is menni, csak pont akkor van, amikor Bence még szunyál délelőtt. De már ő is egyre kevesebbet alszik, így valószínüleg télen már tudunk menni. A havat azt én is várom, csak olyan jó lenne, ha addigra valamennyire tudna járni Bence, mert azért túl sokáig csak nem ücsöröghet, meg térdelhet a hóban, mert pillanatok alatt ő is hóemberré változik.

Melinda
Valószínűleg nagy nagy szerelő lesz a gyerkőc, mert mindig a csavarokkal, konektorokkal, dugókkal, stb. foglalatoskodik. Én már most járom a jó idő táncot Kép Kép, hogy ne legyen sokszor rossz idő, és tudjunk menni télen is levegőre. A hótól csak annyiban félek, hogy Bencével nem hiszem, hogy fogok autózni hóban, mert annyi hülye, béna ember van, és ezért nagyon féltem. Bár ismerve Magyarország hó viszonyait, asszem ettől nem kell félni. Viszont megyünk síelni, szóval azért várom is a havat. Már ki is találtuk, hogy Bencét is el kezdjük szoktatni, és ráállítjuk a sílécünkre és majd úgy síelgetünk vele egy kicsit. Kép Már úgy várom.

Dia
Akkor biztos az Árkád féle Játékszigetben is lesz, köszi. Receptet nekem is küldesz? Kép
Itt az emilem: matrahazi.zsofia@chello.hu
A túrótorta receptjét pedig este küldöm én is.

Képzeljétek tegnap voltunk játszótéren, lent voltunk vagy egy órát. Eddig mindig csak hintáztunk, és mentünk is, de most tovább lent maradtunk és nagyon élvezte. Kép Jött, ment (csúszott, mászott), ismerkedett, olyan jó volt nézni. Kép
Ja, és tudjátok mit imád nagyon...száguldozni a babakocsival. Kép Kép Amikor ül a babakocsiban, és mondom neki, hogy brumm-bruuuuuuuum, már kapaszkodik is meg elöl nagyokat sikongatva, és vigyorogva. Kép Annyira tündér. Kép Kép

Lányok, ti milyen joghurtokat adtok a gyerkőcöknek? Eddig én még csak a babáknak valót adtam. Már lehet nekik "felnőtt" joghurtot is adni? Abban nincsenek "E" betük? Én azért nem merek neki ilyeneket adni, mert úgy félek, hogy ez még árt a kis szervezetének. Biztos hülye vagyok. Nálunk most a sütőtök a sláger. Szinte minden nap sütök, és együtt esszük Bencével.
Ma egyébként pörköltöt fog enni rizzsel, azt nagyon szereti.

Puszi,
Zsófi
nmzsx

Sziasztok!

Na ma bevetettem a délelőtt is játszóteret, majd ebéd és most szunya, hát kiváncsi vagyok meddig nyomja!

Zsófi!
Én Danon joghurtot adok Norbinak (könnyű és finom változatát), aszem abban nincs E. Norbi jobban eszi mint a bébijoghurtot!
Mire hó lesz addigra tuti, hogy járni fog Bence, majd meglátod!!!!

Gigi!
Aszem két hónapos koromig ettem úgy ahogy a tápot, cicit nem voltam hajlandó elfogadni, aztán anyunak muszáj volt nagyon hamar főzeléket adni, de ez abban a korban nem volt kirívó eset!
Oli is bírta ma is délelőtti alvás nélkül? Tényleg Oli éjjel még mindig átalussza az éjszakát?

Bocsi lányok, de most csak ennyire futotta, megyek teszem a dolgom, míg a lurkó szunyál!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Eloszor is bocsanat az eltunesert, de Giginek majdnem igaza van (KépKépKépKép eleg hangosan nevettem olvasaskor Kép), autozom is eleget, melozom is, mert elarasztottak, es kozben meg ezer fele rohanok szokas szerint, igy a szabadidom abbol all, hogy megyek aludni. Olvasni azert probaltalak benneteket, de tegnap este jutottam oda, hogy vegigerjek a topikon (pedig nem irtatok sokat, szoval gondolhatjatok, hogy mennyi idom van..).

Eloszor is: BOLDOG SZULINAPOT NORBIKA!Kép
Kicsit megkesve, de annal nagyobb szeretettel kivanjuk ezt!

Gigi,
Hat a fel honapos autoban van mar 2600km, szoval megyek vele eleget.. sajnos egy resze muszaj, a kisebbik adag a sajat elvezetKép Tegnap pl. vihettem nagyfiamat Anyukamekhoz, mert reggel a draga az allaval torolte fel az ovoda pvs padlojat, es szetnyilt neki. Meg jo, hogy nem kellett varrni, csak ragasztoztak ilyen sebosszehuzo ragtapasszal.. De miutan en melozom, es meg kozben rohangaszom ide-oda (hosszu lenne leirni, hogy miert, de sajnos osszejott par dolog), 2 lurkot nem kezelek, ha nem muszaj, igy o ismet nyaralni ment..

Melinda,
Jovoheten, vagy utana talan tobb idom lesz hetkozben, ha addig nem lesz tali, osszehozhatunk egy minitalitKép

Mint korabban irtam, nekem nincs a honapban lefoglalt napom (az ugyintezeseimet ugyis kedvem szerint pakolomKép), tali jo barmikor.

Most bocsi a tobbieknek, de Zolcsi ragja a terdem, almos, megyunk aludniKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Akadt egy kis időm így gondoltam beköszönök.
Velünk minden változatlan,rohanás az összes hétköznap,a hétvégék meg zsúfoltak.
Akkor próbálunk minél több programot együtt csinálni.
Közben nézzük a házakat,és osztunk szorzunk,hogy lenne a leg jobb.
Szombaton Bogikám 4 éves lesz,már készül a meglepi.
Remélem jól sikerül a szülinapi buli,már nagyon izgulok.
Különben nagyon szeret oviba járni,és nagyon jól érzi magát.
Szegénykémnek már hiányoztak a hasonló korú játszótársak.De Lilikével is jól elvannak.
Liliána egy kis haramia,5 foggal,és hatalmas akarattal.
Hát rólunk ennyi.
Nem ígérek semmi,mert ha van szabadidőm úgyis jelentkezem.

Györesz!

Norbikának,nagyon sok boldog szülinapot!KépKép

Marica!

Nagyon örülök,hogy megint írogatsz.
A kislányod nagyon édes,bárkire is hasonlít.Kép

Most megyek fürdetni.
Mindenkit sokszor puszilok.
Vigyázzatok magatokra és a babákra.
Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!
Saxi!
Örülök,hogy jelentkeztél!KépAztán a buliról majd kérünk beszámolót és képeket!Kép

Mica!
Neked is örülök és egyben irigy is az autó miatt.Kép
Jobbulást a nagyfiadnak!

Rólunk röviden:Tegnap Domi aludt 2 és fél órát délelőtt,délután nullát.KépKépMa de:1 és felet,du:2 és felet.KépÉn nem akarom leszoktatni az alvásról ha jól esik neki tőlem 3x4x is aludhat egy nap.KépÉjszaka egyszer sem ébredt fel!Így ma megtudtam pucolni nyugisan az ablakokat és függönyt mostam,főztem,takarítottam.Kép
Mindenkinek további szép estét!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom az alvás az mindenkinél változóan alakul. Marci ma alig aludt napközben, déltől negyed 2-ig és slussz. De egész jól viselte, fél 6 körül körbetoltam a környéken a foghagymagerezdjeit, így pihent is egy kicsit, ha nem is aludt.
Egyébként épp tegnap vettem elő a gyerekkezelési kézikönyvemet (még terhesség alatt vettem, azóta a polcon porosodik Kép), amiben kb. 1,5 éves korra teszi azt az időt, amikor lecsökken a babók alvásigénye. Nekünk előbb jelentkezik, ahogy látom. A könyv szerint is az a legnehezebb időszak, amikor 1 alvás kevés, de 2 már sok. Na ilyenkor kell az anyukáknak ügyeskedniük, hogy ébren pihentessék a gyereket, pl. rajzolás (1,5 évesen okés, de most?). Én erre használom a sétát mostanság Kép

Dia!
Köszönöm a receptet! A dió/mogyoró, tojásfehérje miatt nem merem Marcinak megcsinálni majd, de azért mi nagyok már bírjuk ezeket Kép
Domi nagyon klasszul aludt ma, már nem is tudom, hogy nálunk mikor volt ilyen, pedig aztán mi tutik voltunk alvásügyileg. De már kezdek belenyugodni a változásba Kép
Ügyes voltál, ügyködtél rendesen. Én múlt héten mostam ablakot és függönyt a fél házon, de a másik fele még hátravan. Pedig ki kéne használnom még a jó időt a héten.

Mica!
Jó hallani Rólatok! Az a Punto tényleg jól odanőtt a sejhajod alá Kép Csak így tovább! A garanciát remélem nem kilométerre kérted Kép
Szegény Gyuszkó Kép Gyorsan gyógyuljon meg a bibis állacska!
Jó szaladgálást és forduljanak jobbra a dolgok!
Oké, minitali bármikor jöhet! Kép Írj, hogy mikor jó! Egyébként Marci ma megint min. 5 percig játszott a tükörképével Kép

Saxi!
Rólatok is nagyon-nagyon jó végre hallani! Kép
Boginak nagyon boldog születésnapot és sok-sok ajándékot kívánunk! Kérünk szépen fotókat a buliról! Kép
Nektek is jó rohangálást a házacska után és szorítok, hogy akadjatok valami nagyon tutira, amiben örömötöket lelitek! Kép

Györesz!
Mondjuk a tejes cuccok miatt annyira még nem aggódom, mert még szopizik rendesen, de már úgy vártam, hogy adhassak Neki joghurtot, túrókrémet, erre tessék, fanyalog a Drága Kép Kép Nem baj, csak rájön, hogy ez is finom.
Jó kis finnyás voltál! Szegény Anyukádnak sem lehetett könnyű.
Mennyit aludt végül Norbika? Úgy irigyellek a játszótér miatt, nekünk semmi sincs itt a környéken Kép

Zsófi!
Járd csak azt a jó idő táncot! Eddig nagyon jól megy! Kép Én minden hálát adok az égnek, hogy ilyen tuti időnk van, imádom!!!
Egyébként Marci is ezermesternek készül, mert Õ is imádja a konnektorokat Kép, és a dolgozó asztal fiókjában mindig talál pár 100-as szögnek megfelelő csavart, na azzal szokott szivarozni. Majd' megzabálom, annyira édes Kép
Sielés! Az klassz! Ne izgulj, amikor leesik a hó, a porontyok, ott fognak benne gázolni KÉT LÁBON!!!
Joghurtról sajnos tanácsot nem tudok adni, mert eddig csak bébit adtam, de nem jött be Neki. Nekem viszont igen Kép A Danone könnyű és finomat lehet, hogy kipróbálom, ha Györgyiéknek bejött.

Gigi!
Oli a tejes cuccokat is imádja???!!! Nem is gondoltam volna Kép Kíváncsi vagyok, mennyit fogyott a kiscsákó! Kép Kép Kép
Milyen a meló? Élvezed?
Remélem most is eléggé hoztam a formámat!

Ja, elkezdtük árulni a házunkat! Ha valakinek kell, jutányos áron megszámolom! Kép De mondjuk, inkább csak az ellenségeiteknek ajánljátok!!! Kép

Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Szió Melinda!
Még vissza kukucskáltam,mert sejtettem,hogy Te még jönni fogsz az este.Kép
Tejtermék:Régebben adtam Dominak Danone-t és azt a kétszinű izét.KépAztán áttértünk a túrókrémre/vaníliás/és a rudira.Mostanában pedig barackos túrókrémet szoktam adni neki és Norbi rudit.KépJa és evett már Norbi vaníliás pudingot is.KépNa de hát ő mindent szeret és mint tudjuk vasból van a gyomra.KépNéha már ciki,hogy ha vendégek vannak nálunk és rágcsálnak valamit ő mindenkihez megy kaját kunyizni.Kép

A tortában igazad van,Domi a rizses részét megkóstolta anno.De magatoknak kipróbálhatod.Kép

Alvás:Tényleg fura,hogy eddig Marcika aludt a legtöbbet,most pedig nem akar.Biztos úgy gondolja jól kialudta magát eddig,most már jöhet a hancúr.Kép

Ja,én is úgy voltam vele,hogy jó idő van megtisztítom az ablakokat.Aztán már csak szülinapra tisztítom és karácsonyra.Jövőre pedig kicseréljük az összes nyílászárót műanyagra.Akkor Domikám is kap szép,új szobát.Kép

Én is elkeztem árulni a szőlőt már 2 hónapja,de eddig senki nem jelentkezett.Kép
sok puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Az elöbb írtam egy csomót és nem ment el!!!!!!!!
Na majd holnap! puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Hát megtette a hatását a délelőtti játszóterezés, Norbi ebéd után két és fél órát szunyált nagy örömömre, nagyon bírnám ha ez máskor is így sikerülne Neki!!!!

Dia!
Dehogy kell Domit leszoktatni az alvásról, bőven ráérsz még erre, de akkor is majd Õ jelzi, hogy már elég Neki az egyszeri alvás! Norbi is el tudna aludni délelőtt, de akkor nem aludna már délután az meg elég húzós lenne estig!

Mica!
Örülök, hogy jelentkeztél! Ha lesz egy kis időd írj bővebben Zolikáról, kiváncsi lennék, hogy mostanába mi mindent csinál!!!!

Saxi!
Neked is nagyon örültem és Téged is csak arra kérlek, hogy legközelebb többet dicsekedj Liliről!!!!! Boginak előre is nagyon boldog szülinapot!

Melinda!
Megértelek, Én is úgy örültem, hogy végre ehet Norbi tejtermékeket, mert már untam adni Neki a többi kajcsit! Még biztos fog változni Marci izlése!

Gigi!
Milyen dolgozni???

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok,

Csalok magamnak egy kis idot, hogy irjak ujra.

Dia,
Ne irigykedj az auto miatt, mert nem tudod, hogy mennyit fizetek erteKépKép Mondjuk nem banom, mert imadom ezt a dogot, nagyon jol sikerult a valasztasKép Multheten pl. Pestre kellett felrohannom a jogasz ismerosomhoz, o egy olyan kornyeken fogad, ahol parkolasi lehetoseg nulla, mert dugig van. Nah, enis koroztem egy jo ideig, aztan vegre elottem 2 autoval allt ki valaki, de az elottem halado autok mind nagy dogok voltak, meg se probaltak beallni, en meg siman befertem a PuntovalKép
Kepeket nem is dicsertem, olyan jol neznek ki Olival!Kép
Nagyfiammal nem sok gond van, tegnap este beszeltem vele, elvezi a videki eletetKép

Melinda,
Haaat, 5000km-nel van egy ajanlott szerviz, multheten mondtam is az ertekesitonek (baratnomet vittem autot venni oda), hogy meg max. 1 honap es hozomKép Jot nevetett rajtaKép Amugy evente, vagy 20e km-kent van szerviz.
Az is igaz, hogy valahogy en jobban kozlekedem az autoval, nalam 4,5l/100km-es fogyasztas jon ki, paromnal ez 4,7-4,7 szokott lenni... pedig en szaguldozom jobbanKépKép
Gyuszkomrol rakok fel mindjart bibis kepetKép Apjanak keszitettuk es kuldtuk el, hogy lassa...
Beszelek Kataval, hogy neki mikor jo, es aztan majd kereslek tali ugybenKép
Marci edes lehet a tukorkepevel, Zolcsi csak mosolyog rajta, mondjuk nincs elotte elerheto magassagban tukor sehol. Cserebe engem nyuz es harcolunk az egerertKép

Gyoresz,
Huhh, hat nehez is leirni, hogy miket csinal Zolcsi, mert apro dolgokban fejlodott mostanabanKép Ami kiemelkedo, az, hogy eloke nelkul is siman etethetem, mert semmi maszatolast nem vegez, szajat olyan hatalmasra nyitja, hogy egy nagy gomboc is beleferneKép Nem is szereti az eloket, leveszi magarol (belebujos) es ledobja a foldreKép Jah, maniakus pakolo, mindent dobal le a foldre maga melleKép Alldogal szinte egesz nap, neha nem kapaszkodik, de nem sokaig szokott igy allni, felmaszik az agyra, lefele is sikerul altalaban, ha nem, akkor legurul, de nem nyafog miatta. Kibujt a 4. foga a multheten, sulymereskor 11kg volt es 75cm. Tapsol, sot tapsoltat minket, es nagyon huncutKép Kukucskalos jatekot kezdemenyez, es mostmar berreg, amikor kisautokat tologatKép
Hirtelen ennyi, remelem hamarosan lesz tali es akkor eloben lathatjuk egymas csemeteinek ugyeskedesetKép

Nah, most viszont szabadido vegeKép Puszi mindenki masnak is, akinek nem irtam kulon.

Mica

Bibis Gyuszko:

Kép
mica

Sziasztok!

Mica!
Szegény Gyuszkó Kép Olyan szép ez a fiúcska (is) és így leamortizálja magát. Az a lényeg, hogy élvezi a vidéki életet Kép
Nagyon ügyes Zolika! Már kapaszkodás nélkül álldogál? Marci néha elbambul és elenged mindent, vagy állva kezd el tapsizni, aminek óriási seggre esés a vége, de szerencsére nagyobb baleset még nem sikeredett.
Parkolás Kép Mi a kombival a szöges ellentéted vagyunk Kép

Dia!
A házeladástól én is tartok, hogy sokáig fogunk vele szendvedni. De reménykedem! Kép A szőlőt interneten hirdeted? Vagy újságban is? Sok sikert a gyors eladáshoz!
Az biztos, hogy Domit sem kell félteni kajaügyileg Kép A vaníliás krémtúrót próbáltam kedden, de nem jött be Kép Így ma reggel megettem a maradékát. Nekem ízlett Kép

Györesz!
Ma én is egy hosszabb alvásban reménykedem. Próbálom fárasztani Marcit (valahogy Õ jobban lefáraszt engem), így hátha sikeredik valami tetemesebb alvást produkálni.

Gigi!
Na reggel van, próbáld újra írni a regénykédet Kép

Marcinak olyan jó a ritmusérzéke, hogy csak lesünk Kép Ha valamiféle ritmust érzékel, rögtön elkezd táncikálni, rázza a sejhaját, fejét mozgatja jobbra-balra, és ezeket persze pontosan a ritmusra. Olyan is előfordult, hogy zacskó ritmikus csörgésére kezdett el táncolni. A kedvencem, amikor egy kézzel kapaszkodik, a másikat pedig felfelé nyújtja és azzal is üti a ritmust. A talin majd próbálunk bemutatót tartani Kép

Megyek, mert már megint mindent megeszik (radiátort szopogatja, szárazlevelet rágcsál és a nagy papírdobozt kezdi szétáztatni a nyálával)!

KépKép

KépKép
bujka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?