Huú nem jelentkezek néhány napja és már archívba kell visszaolvasni.
Myra
De a főnök felel a dolgokért, nem értem, hogy egy vállvonással miért rendezheti le?
Úr Isten! Micsoda történet? Ilyenkor látszik, hogy azért mi is gyerekek vagyunk valahol, legalábbis én biztos. Na majd Laci is biztos mesél ilyen történeteket a munkahelyén "kedves feleségéről".
Viki
Abba a kis kádba elfér a 3 gyerek? Nem semmi! Nagyon aranyosak.
Laga, Hmmc, Szilvamag
Akkor nálunk is ezt kellene? Kori eszik 9-kor, 1-kor és 5-kor. Szóval nálunk is van éjjeli evés még 7 hónaposan is.
Szilvi
A pénzes sztori tetszett, de azt hiszem én is tiszta vörös lettem volna.
És elmesélted mi is az? A többit meg se merem kérdezni.
Cas
Kori nagyon bealudt akkor apával az autóban, szóval jó, hogy egyedül mentem fel. Rácsszerelő bácsi csinált valamit a babakocsival (PC)? Örülök, hogy jó lett a kocsi!
Korinak már semmi gondja a kakival, mindig adok gyümölcsöt. De édes szájú, mint az anyja, szóval gyümiből jöhet sok.
Piacot 5 perc alatt bejártam (Korival maradt apa az autóba), mert már mindenki pakolt, de kukoricát vettem. Korinak még nem adtam, este kapott natúr joghurtot, szóval most nem kukoricázunk.
Aranyhold
Te mennyi idősen adtál először natúr joghurtot Matyinak?
Laga
Én azt magyarázom be magamnak, hogy a fogak összhangba vannak a szopással. Vagyis szopi miatt nincs foga 7 hónaposan egy se Korinak. Na nem is hiányolom, fogak nélkül is hetek óta megint szétszedi a cicimet (a jobbat, vagyis a rosszabbik jobbat). Szóval a garmastan ismét használatban van.
Tegnap megpróbáltam bimbóvédővel szoptatni, úgy kiköpte, utána pedig tolt el és nézte a bimbómat. Utána pedig inkább nem szopizott, nagy nehezen rávettem, aztán 2-3 alkalommal előtte megnézte, hogy az a bigyó nincs-e ott. Ez tiszta hihetetlen, hogy ennyi esze van?!
Szóval engem már megint gyötör ez a szoptatásosdi. Mondtam is a férjemnek, hogy a kövi babánál nem fogok ennyit szenvedni, inkább kapja a tápit. Kívülről lehet, hogy többen elképedtek, de én a kínok-kínját élem meg.
Megint iszonyatos fájt a szoptatás, meg is néztem mit művelt a kiscsaj, hát szörnyű, majdnem elbőgtem magam. Jobb lett volna, mert e helyett a férjemmel balhéztam, hogy nem hangosította fel a tévét. Szóval a bimbóm 85-90%-ban egy nagy kráter, ahol csak rózsaszín nagyon érzékeny bőr fedi. UTÁLOK SZOPTATNI, de összeszorított fogakkal csinálom, DE MEDDIG?
Porszívó: néha bírja a hangját néha nem, és nem távolság függő! Apa tegnap felszerelte az általa elkészített rácsos kisajtót, tudjátok a lépcső tetejére. Volt fúrás, Kori pedig annyira aranyosan tépi a gatyámat és mászna fel. Felveszem az ölembe és úgy szorít magához, annyira jó érzés, hogy ilyen kis csüngő kismajmom van. IMÁDOM!
Kriszti
Üdv a csapatban! Nagyon édik a képek, és persze Gergő is!
Ti is jöhetnétek a partyra, bár inkább Cas mondja ezt, mert ő lesz a vendégváró.
Mi használtuk többször is a pórszívós orrporszívót, gyors és nagyon hatékony! Bár kicsit agyleszívós hatásnak tűnik. Szilvi mondta és mi is kipróbáltuk gép nélkül szájjal és így is tökéletes és halkan működik!
Első babanetes Margitos tali nálunk volt, mert akkor szinte 90%-ban 2in1-be voltunk, így elfértünk nálunk. Aztán azóta már nem is tudom hányszor találkoztunk, de régebben Kori születése idejében kereken 3 hetente volt tali! Sok-sok pali tali = palacsinta evéssel egybe kötött tali. Csak azt sajnálom ilyenkor, hogy a szemem sokkal nagyobb, mint a bendőm és max 3 pali csúszik le. De most jut eszembe, hogy viszek egy táskát és abba is csúszatok majd!
Amúgy Cas receptje nagyon jó.
A napokban kipróbáltam, mert tudni kell, hogy én évek óta nem sütök, mert idegbajt kapok, hogy letapad. Na szóval tartottam Cas receptjét és sikerült, de férjem rakott palacsintát szeretett volna, de milyet? Csak kakaó van benne.
Szóval nem ettem degeszre magam, de az ilyen talik nagyon jók, mert eszünk finomabbnál finomabb lekvárokat és nem is sorolom, mert már csurog a nyálam.
Ja és talik helyeit álmunkban is tudjuk Szilvamag és Cas viszi a pálmát. De voltunk már Vikiéknél és Hmmc-jéknél is.
Mucus
Na valahogy én is így vagyok. Biztos nem véletlenül kel fel. Du. 7-körül kap szilárdat, szóval nem csodálom, ha éhes. Viszont nagyon korán kelős, ma is 5.15-től kukorékol.
Babakocsi: publikus, sőt nektek fel is tettem, archívba van már. De mindjárt felteszek egy képet, Korival együtt.
Szilpa
Ne sietesd az időt, fogod még irigyelni a pocakosokat.
Boglárka
Mindent jól csináltál a fagyasztott tej, büdös!