Vezso
Maja is szamár a shrekből,újjaban pont úgy cuppog,csak úgy
.
Ha van még aranygaluska légyszi küldjél,kinyitom az ablakot.
Rozi hercegnő tündéri aranyos.A szőnyegről rakj ám fel képet!
Dögös mamik klubja?
Maj van hogy csak úgy hajlandó aludni hogy átölel,az olyan jóóóó.
Berkiadri
Nagyon szomorú az apósod hozzá állása a dolgokhoz,nem tudom hogy érezne a helyedben.Gondolom a szklerozis multiplexet vizsgálták hátha az okozta a bénulást,sajnos apukámnak ez a betegsége és van hogy jobban van van hogy rosszabbul.
Olyan nagyfiú már Martin is,csuda aranyos
Nem lehet,hogy a vitamin és ásványi anyag szükségleted kimerült+ fáradtság miatt szédülsz.Szedsz valamit?én amíg szedtem az elevitet nem volt semmi bajom,amióta spórolok (nem szedem) vérzik az orrom,hullik a hajam,szédülök stb.
Bea
Örülj neki,hogy gréti csak kiabál Maja visít,sikít,kiabál.
Mint egy vércse.De viszont nem harap,ill. csak cicire nem másra mindenre
Virág
Vince még mindig tartja z éjjeli menetrendet?Hogy én hogy bírom?nehezen néha pár nap után kell,hogy aludjak vele délután kicsit,csak így meg ügye nem készül semmi.
és ilyenkor megiszom egy kis kólát,az az igazság nem hiszem,hogy a koffein tartalma miatt iszom,hanem mert szeretem,természetesen lightot.Én is elgondolkodtam azon,hogy mit kezdek magammal majd,a legjobb lenne egy saját vállalkozás,amihez hát pénz kéne.Ami van pénzünk azon a férjem akar venni egy autót a cégünk beszerzési áron adná,hát ha összejön lesz egy gyönyörű autónk,de vállalkozásunk nem.Igaz én úgy tervezem,hogy a második gyerkőccel kitolom a 3 évet és majd utána.
Könyvtár
Dóri
Köszi
Dóri és hoho feleségek
Itt Toponáron van egy tó fürcsizni és horgászni is lehet a Deseda.Jajj olyan jó lenne veletek talizni.Mondanom sem kell irigy vagyok a szállodás talira is.Ne tessék röhögni,de én itthoni szállodába még nem is voltam,csak Tunéziába,de hát ott meg ami 5 csillagos az itt talán 2.
Hüpi
Szerintem Ádám súlyát kicsit túlihegi a dokitok,más doki meg lenne vele elégedve.Nem értem miért adnál neki tápit,ha ott a tej és ha nem kell neki több tömd meg vagy mi?Nálunk egyébként van,hogy lusta Maja szopni ez tény és így nem is lesz több tejci,de remélem a fagyasztott tejcikből kihúzzuk és nem kell tápi.
Csizmáskandúrt imádom,van pár képem róla
Meg a szamarat is imádom
Ja én is duzzadt vagyok,kiskoromba meg úgy néztem ki mint egy botsáska
Vaktyúk
Jó nagy fiúcska Csipet.Puszi a lábikóira,remélem már nem fáj neki.A kúpot nálunk is kikakilta Maja oltás után,hiába mondta a védőnő,hogy annyi idő alatt felkellett szívódni volt több int negyed óra mégis megtaláltam szinte az egész kúpot.azóta én panadolozom és nem is volt hiszti,mert nem birizgáltam a fenekét.
Pfranciska
Csuda szép Benike.Figyi nem tudod pontosan mikor van nyitva a kenguru goldos üzlet?
Maja sem alszik el magától vagy álomba ringatom akkor dünnyögve megadja magát vagy szopival nálunk is.Cumit adtok neki?ne haragudj lehet írtad valamikor,de nem emlékszem,vagy tea?Én a babkocsiba ha dünnyögés van megitatom teával cumi be és akkor elalszik jó esetben.Nálunk is fél 11 fele alszik el a ded addigra hulla vagyok,főleg,ha éjszakai műszak volt elötte.Vegyetek neki valami szórakoztató játékot,múltkor maja sem akart elaludni,kézbe sem akart lenni,beraktuk a kiságyba és bekapcsoltam neki az akváriumot,zenél,bugyborékol,halak úszkálnak,világít lekapcsoltuk a villanyt és egy órán keresztül valami hihetetlen energiával játszot..
Szóval enyém gyerek is duracell nyuszi.Mi szerintem nem rontunk el semmit csak kielégítjük az igényeiket.
Zsuba
Nem semmi még mindig ennyit hízik Bazsi,most hány kiló?
Nebula
Hastánc tök jó lehet,én itthon magam szórakoztatására csinálom,Tunéziából hoztunk egy cd-ét azon nagyon tuti zenék vannak,imádom.a néptánc nekem nem jön be.feka barátnagyon édesek mind ketten
Vizimanó
Gyere többször,tudod hiányzol te is nekünk
Connie
Kubai srác?hmmmLatin zene?hmmm
Ákos szegényke mire lehet allergiás?
Kingu
Maja már vagy egy hónapja nem maradt el a hordozóba csak sírt,azóta ülésbe van és nagyon élvezi,hogy kilát és tök jól elvan.
Ildi
Marcikának viditíó puszik a tornákhoz.Olyan aranyos minden képen,meg kell zabálni
No szék:békéltetők nem értik mit akarnak a kermivel,mivel ha ők azt mondják rossz akkor sem kötelesek kicserélni.Majd beszélek a főmuksóval náluk,hogy akkor mit tegyünk.Utálom ezt a sz@arrágó hülye bandát.Tudjátok mi az idegesítő.Hogy tele van vele a babamagazin az anyáklapja és a kismama újságba fizetett hírdetése van ennek a gyönyörűségnek,.Blááá hányinger.Ja és telefonban azt mondták anno hogy nekeik teljesen mindegy hogy kicserélik-e,mert van egy csomóü erre most meg azzal jönnek,hogy aránytalan többletköltséget jelent nekik kicserélni,inkább kifizetnek a kerminek egy valag pénzt.Nem értem hol itt a logika.
Na ennyit még talán sosem írtam
Timurr